Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek – 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek – 2
Terug fietsend was ik aan het fluiten en zingen. Ben bijna een uur weggeweest en zie mijn boerderijtje al weer. Ik werd echt heel vrolijk. Vermoedelijk kan ze me horen aankomen. Ze zal nog wel in de zon liggen en zoals die nu brand kan dat hard aankomen als je je niet goed hebt ingesmeerd. Daar zal ze voor moeten oppassen anders zal ik even wat zorgtaken op me moeten nemen. Om nu de komende weken rond te lopen met iemand die iedere keer ‘aie’ zegt als je ook maar even een schouder of zoiets aanraakt vind ik maar niets.

“Hi there” riep ik nog maar even voordat ik om de hoek van de boerderij liep. Ze schrok toch een beetje en keek versuft op. Wel vreemd voor iemand die zonnig weer gewend is toch nog bijna in slaap valt, ze zou dat toch moeten weten of aanvoelen.

“Ook hier kan je goed in de zon branden hoor, heb je je wel ingesmeerd?” Het blijkt niet zo te zijn. Haar normale huid, zeg maar dat wat vaak in de zon komt is blijkbaar meer gewend, maar de witte stukken, dat zal nu al gevoelig zijn.

“Ik heb zelf geen zonnebrandcrème en wist niet waar jij wat hebt liggen.”

Ik stuurde haar naar de ligbank in de tuin die vrijwel altijd in de schaduw staat, en ging naar de badkamer om de zonnebrandcrème te halen. Op de zitbank naast haar zittend en zij wat gedraaid, smeerde ik de crème voorzichtig op haar schouders. Dat was een beetje ‘aie’ niet omdat het zeer deed, zo rood was het nog niet. Het was gewoon even kouder op haar hete huid. Om dit echt super strakke maar zachte velletje te voelen, en dan bij de nek nog wel. Historisch gezien een heel kwetsbaar onderdeel, dit voelde toch als een kleine overwinning.

Ik bleef heel voorzichtig haar insmeren en kwam bij het bandje van haar topje op de rug wat over een wit streepje van de oude bikini zat. Heel bewust ging ik extra voorzichtig hiernaar toe en stelde voor dit even los te doen “ga maar op je buik liggen”. Enige twijfel zag ik maar zodra ze lag wilde ze zelf het bandje losmaken, maar dat was even een te moeilijke beweging. “doe jij het maar” een fijne uitnodiging dacht ik en maakte de sluiting los en geleide eerst haar linker arm door de lus. Ze moest wel een beetje omhoog en het was eigenlijk een beetje een pro forma handeling van haar toen ze haar rechterhand een beetje voor haar linker borstje hield. Ik kan het natuurlijk zien omdat ze languit en op haar rechter elleboog leunde terwijl ik links van haar zat. Nog steeds kan ik me niet voorstellen hoe mooi rond deze borstjes zijn. Elk model is mooi en opwindend, maar er is altijd één die echt de kers op de taart heeft. Het leek wel een fractie groter omdat ze voorover gebogen was maar dat was echt niet veel. Bij het bevrijden van haar rechterarm nam ze met de linker hand alleen het bandje aan. Daar kon ik ook weinig zien vanaf mijn kant.

Zuchtend en wat kreuntjes ging ze voorzichtig op haar borst liggen. Dit deed ze er om, kan niet anders zo verbrand was ze nog niet en iets wilde ze daar mee duidelijk maken. Voor de zekerheid, geen risico lopend, ging ik zeg maar verder oefenen op deze witte streep. Gelukkig gaf de crème haar direct een goed gevoel wat Gigi liet merken met een zucht en een “oh merci merci”. En dan te bedenken dat ik nog maar net ben begonnen. “het moeilijkste komt nog” vertel ik haar. Denk dat Gigi en ik verschillende gedachten hebben wat voor moeilijks er zo gaat beginnen.

Ik geniet volop, strijk heel voorzichtig verder over haar rug en zijkant en zo weinig mogelijk maar toch met twee vingers ga ik langs haar borstjes en mijn duimen drukken op haar ruggetje. Links en rechts wrijf ik er tegelijk langs. En bij de allereerste aanraking van haar borstjes hoor ik een “hu” en gaan haar bovenarmen een beetje naar binnen en drukt ze haar borstjes naar beneden. Maar gelijk zit ik alweer een stuk lager en wrijf nu over de taille en weer omhoog naar het midden en dan helemaal naar boven. Het was natuurlijk onverwachts dat mijn vingers langs haar borstjes gingen. Toch voelde ik direct dat het veel anders was, zachter en zoals ik verwachte gewoon een lekker gevoel. Gigi weet natuurlijk pas wat ik doe als ik haar aanraak, zoiets alsof ze een blinkdoek voor heeft. Ze ligt op haar buik en er gebeuren allerlei dingen achter haar.

Het hogere deel van de rug heeft nu meer dan genoeg aandacht gehad vind ik. Op naar het moeilijkste of fijnste, het is maar van welke kant je het bekijkt. De lichte schrikreactie die ze had toen ik met mijn vingers langs haar borstjes streek moet ik proberen te voorkomen. Ik zal wat meer gaan praten, dat neemt altijd de spanning weg. En ik weet wel zeker, er geen vrouw is die dat niet wil.

Ik zie het broekje nu van boven en niet zoals eerder via haar hol ruggetje naar de opstaande broekrand. Dit vereist toch wel concentratie om nu even geen problemen te veroorzaken. De verleiding is zo groot om hier net als bij de borstjes maar dan vol onder te gaan maar loop dan het risico dat ik alles verpest. Dat kan ik maar beter niet doen, er zijn nog vele dagen in de komende twee maanden.

Ik zucht een paar keer en Gigi kijkt half over haar schouder naar mij toe.

“iets niet goed?” vraagt ze met lichte onzekerheid.

“Nou valt wel mee, maar boven je broekje zit natuurlijk een vrij groot wit stuk en dat houdt niet bij je broekrand op.” Het is een klein broekje en daar wil ik nu even de focus niet op leggen. Ik denk ook maar, in principe een gedeeld probleem is gedeelde zorg en twee die oplossingen gaan bedenken. Als ze iets niet wil, dan gebeurt het toch niet. Dwang had ik bij de sloot voor de volledige 100% uitgesloten, ik zou dat zelf ook verschrikkelijk vinden.

“Ik kan wel gaan insmeren tot de rand, maar dan wordt dat altijd een scherpe overgang tussen zongebruind en een onbev..” onbevlekt vloog er bijna uit en zou veel op iets met seks of bevruchting lijken, ik wilde het bij een zonnebrandcrème actie houden. “ik bedoel een deel wat alle zon krijgt en een deel wat nooit in de zon komt” Ik wachtte even en zei toen “en dat wordt dan altijd een heel gevoelige randje.” Logisch toch, dat moet ze ook weten, daar mag ze over nadenken en meebeslissen hoe het op te lossen. “oh” antwoordde ze ”Ik rol de bovenrand altijd een cm of twee naar beneden en de onderkant iets omhoog. En dan wrijft mijn vriendje of mijn vriendin dit in.” ze wachtte even en vervolgde “thuis deed Mama het vroeger meestal voordat ik mijn badpak aandeed.“ Ik moet nu flink lachen ik schudde ervan, en Gigi komt iets omhoog en kijkt me verschrikt aan. Niet bewust, even niet aan gedacht waarschijnlijk dat haar onbedekt borstje nu weer te voorschijn is gekomen. Ik buig voorover en leg mijn linker hand voorzichtig en zachtjes op haar linker schouder. Buig voorover en geef haar een kusje tussen de schouderbladen net onder de hals. Ga direct daarna met mijn rechterhand een beetje stevig door haar haar wroetend midden over haar hoofd, breng eigenlijk haar haar een beetje in de war. Ik richt me lachend weer omhoog en laat mijn linker langzaam over haar linker zijkant naar onderen gaan en buig met vier vingers naar haar borstje. Ik druk met alle vier er lekker tegenaan en mijn duim druk ik een beetje steviger tegen haar zijkant. Terwijl ik verder naar onderen ga tot haar taille kan ik het niet laten om haar een heel klein beetje te kietelen. Dit is een experiment, sommige mensen kunnen er echt niet tegen en kunnen best kwaad worden. Gelukkig gaat dit goed, Gigi gilde wat, maakte een flinke kronkel om los te komen van mijn hand. En bedaarde direct en lachend “dat moet je niet doen hoor, daar kan ik niet tegen.”

Al met al zijn dit zulke principe handelingen, met voorbedachte rade uitgevoerd, waarbij je iemand een haar uittrekt en tegelijk een tikje op het hoofd geeft. Met hele kleine stapjes komen we steeds verder, ik bedoel natuurlijk dichter bij elkaar. Het routine matigaanraken van haar borstje was geen probleem meer. In vergelijking met kittelen dan.

Ik zit weer normaal en ben nog een beetje lacherig over het oprollen van het broekje. Ik heb zo’n beeld voor de ogen waarbij Gigi dit broekje bij wijze van spreken dubbel gaat vouwen. Er blijft dan niets over van dat lapje. “Nou lieve lieve Gigi dat zie ik jouw niet op het strand doen met deze bikini.” Met de nadruk op `deze`. Daar moest ze over nadenken en dat duurde even, denk dat ze een beslissing moest nemen nu ze zich pas realiseert dat dat wel moeilijk is met dit broekje wat plotseling weer in beeld is. Ik wacht lekker even haar reactie af.

“Ik kan het zelf daar echt niet goed doen, kan jij toch voorzichtig een kort stukje daar insmeren?” Controleren! Door het beeld wat ik nu in mijn hoofd heb begin ik een opvallende piemel te krijgen die tegen mijn broek aandruk.

“Ok, ik kan het proberen maar dan niet schrikken hoor het is zo gedaan.” Ik smeer eerst nog even het grootste deel wat nog boven het broekje zit, en plots zegt ze “het broekje niet insmeren hoor.” Dat neem ik als een commando en til de rand op en beweeg het naar onderen. Langzaam komt er steeds maar van haar billetjes te zien en haar naad tussen de billetjes. Ik buig even een klein eindje voorover en kan nu zelfs haar sterretje goed zien. Heel mooi klein strak gespannen en gesloten. Het is echt niet zo’n met schuurpapier geveegde rode ronde plek. “hooo” zegt ze zachtjes en gelijk laat ik het broekje voorzichtig zakken op het hoogste punt, precies op het midden van haar billetjes. Gigi doet haar handen voor haar gezicht en een soort van “grrrr” niet hard maar ze laat even weten dat ze het wel spannend vind en dan kijkt ze opeens tussen haar vingers door naar achteren. Ik ben zo gefocust, mijn lul is nu wel behoorlijk stijf van deze spanning en zie gelukkig haar beweging nog net. Nonchalant doe ik wat crème op mijn hand en wrijf over de billetjes, eerst naar boven dan naar onderen en elke hand over een billetje houd mijn duimen net een stukje in haar bilnaad, Ik zorg er wel voor dat ik de onderkant niet raak, bang dat ik ben dat het een schrikreactie gaat oproepen. Als ik vlak bij het broekje ben, minder dan 2cm vanaf haar sterretje, voel ik dat ze haar billetjes spant en dicht knijpt en ze drukt haar poesje stijf naar onderen tegen de ligbank aan. Mijn duimen zijn opgesloten tussen daar billetje, ik voel dat de billetjes mijn duimen min of meer vasthouden! Alsof ze net heeft hard gelopen en een keer of vijf snel wat lucht in en uitademt kreunt ze “Oh dit is zo gek.”

Inwendig moet ik lachen, nog die 2cm en ik had een duim tegen haar kontgaatje kunnen persen. Dat had wel echt close geweest. Ik knijp nu maar stevig in beide billetjes en beweeg wrijvend weer naar boven waardoor mijn duimen langzaam weer vrij komen. Direct voel ik dat ze haar billen weer ontspant en zucht nog een keer alsof het uit haar tenen komt.

“Oh ja, en wat is dan anders dan dat je vriendje, vriendin of moeder dit doet.” En Gigi begint gelijk te giechelen “nou van alles, helemaal niet zoals nu.” en dat kwam er wat luider uit, net of ze wat boos was, niet echt natuurlijk, maar alsof ze het vreemd of stom vindt dat ik niet direct begrijp wat nu anders is. Ik hou me gewoon verder van de domme.

“Vertel” ik wacht even en “ één voor één begin maar met je vriendje, wat is anders?” Ik wil graag weten wat dit vriendje voorstelt en wat zijn grenzen zijn. Het vriendje op zich vond ik echt niet belangrijk, maar was het iets, kon hij iets en vooral, wat deden ze. Hoe het met haar vriendin is maakt me niet veel uit en met haar moeder interesseert me helemaal niets. “nouwww..” kwam er alleen maar uit.

“Nog een beetje aan de zijkant hoor.” waarschuwde ik haar. Ik duwde licht tegen haar linkerzijde zodat ze meer op de rechterzijde moest liggen. Ze deed het gewoon! Gelijk tilde ik het broekje aan de linker zijkant wat op en liet het wat lager op de heup weer zakken. Het broekje wordt nog net door haar rechter billetje hoog gehouden, maar hij gleed bijna van de linker kant naar beneden. Beetje diagonaal of scheef er overheen. Snel pak ik de crème en begin de zijkant in te smeren, veel tijd wil ik haar niet geven om over deze situatie na te denken en alle beetje crème dat er op zit vind ik meer dan genoeg. Ik wil nog iets proberen.

“Nu de andere kant nog.” En gelijk begint mijn lul of ik te trillen van de spanning. Met mijn rechterhand trek ik een beetje aan haar rechterzij, en verdomd Gigi doet het, ze verplaats haar gewicht nu van de rechter naar de linker zijkant. Ik til rechts het broekje op net als bij de linkerkant en leg hem direct ook lager neer. Gelijk glijd het broekje over de ronde billetjes naar beneden, naar onderen. Het wordt nog wel strak gehouden omdat ze op de voorkant van het broekje ligt.

Hoorbaar snel ademend ligt Gigi een beetje gespannen en drukt haar hoofd stijf in haar handen. Ik buig voorover om de rechterkant te doen en naar beneden kijkend zie ik recht onder mijn neus haar sterretje en even lager zie ik nog net haar poesje. Voor een klein deel dan, net het begin, of einde, van haar spleetje wat erg nauw lijkt. Kan net zien waar de piep kleine opening is van haar vagina. Het is maar een heel klein stukje wat ik zie omdat ze de benen tegen elkaar heeft liggen en het broekje gespannen is. Ik heb zweetdruppels in de ogen wat het nog moeilijker maakt. Geen idee of ze echt weet wat ik zie! Ik vermoed eigenlijk van wel gezien haar vorige opmerkingen, alles is anders dan bij haar vriendje of vriendinnetje.

Het voelt alsof het ongeveer 60 graden Celsius is, ik kan dit niet lang meer volhouden. Ik leg mijn stijve zo goed als mogelijk wat naar links en probeer hem tegen mijn broekzak te houden. Als het nodig is, dan kan ik hem met de hand in de broekzak onder controle houden als ik plotseling moet opstaan. Ik had echt niet verwacht dat ik dit zou zien toen ik mijn mooie nichtje Gigi van het vliegveld ophaalde. Ik trek voorzichtig het broekje weer omhoog, rechts links en dan in het midden over de billetjes.

“Zo,” zei ik “dat was operatie achterkant broekje.” en ik merkte dat mijn stem ergens halverwege mijn keel geluid produceerde. Ik was trots op mijzelf, heb niets geforceerd, alles op haar verzoek, nou behalve met de zijkanten truc en het gevolg daarvan heb ik haar een beetje mee overdonderd ben ik bang. Maar ze bleef nog vrij rustig liggen en ik ben dus in ieder geval binnen de grenzen gebleven. We hebben wat meegemaakt, `partner in crime` en dit zal ze niet direct aan mijn broer en schoonzus vertellen.

“Nu en hoe doet je vriendje het dan?” vraag ik nog maar even om toch wat te zeggen en om haar uit de tent te lokken. Gigi haalt haar gezicht uit haar handen en richt zich langzaam iets op, ze wacht even en dan komt ze helemaal overeind en zie ik dat ze een vuurrood gezicht heeft. Ze houdt een arm half voor haar borstjes en heeft het topje in haar hand. Geruisloos giechelt ze, af en toe een zucht en kijkt me met een schuin hoofd aan. Ik bedoel ze houd haar hoofd recht naar voren maar heel licht naar mij toegedraaid en haar ogen helemaal gedraaid naar mijn ooghoek. Zoiets geks als ‘ik kijk niet naar jouw maar ik zie je wel’. De stilte duurt iets te lang en ik zoek naar woorden. Alhoewel realiseer ik me, geen haast ik geef haar de tijd om even terug te komen van deze trip die het voor haar moet zijn geweest. Ze had natuurlijk verwacht dat ze in Nederland de steden en winkels zou bekijken en een misschien een enkele museum. Ik begin ook maar een beetje te lachen, leg een arm om haar schouder en trek haar een ietsje naar me toe. “Wil je dat ik de voorkant ook nog doe?

Ze proestte het plotseling uit en begint te lachen en grapt “dat zou je wel willen hé.” Dat was een behoorlijke lachbui van haar en ze trappelde voor bijna een halve minute in een hoog ritme met de voeten op de grond. Ik trek haar nog meer naar me toe en aai liefkozend over haar schouder. Ik voelde haar een beetje tegen mij aanleunen en begreep dat we gezien haar grapje geen problemen hebben.

Denk dat ze veel calorieën heeft verbrand.

---

Ik stap uit bed na een super nacht dromen. Pak mijn wasgoed, neem de lakens van mijn bed en leg alvast een paar rood gekleurde klaar. Je weet maar nooit en ik hou zelf ook wel van rood. Drukke dag voor de boeg en doe de was in de machine die zet ik straks wel aan. Tot mijn verbazing zie ik Gigi al in de kamer zitten met een broodje kaas en een tomaat uit mijn eigen kweek.

“Goede morgen Gigi. Je zorgt gelukkig goed voor jezelf zo te zien… En begint het slapen hier een beetje te wennen?” Ze kijkt me aan met een halve glimlach ik denk uit vriendelijkheid en zegt “nee lukte van geen kanten, ik heb bijna de hele nacht wakker gelegen.” “Oh, en wat was er niet goed?” Ik dacht, ga haar niets in de mond leggen of het gisteren anders was dan anders, ik hoor wel.

Ze kijkt me aan met een verborgen maar nu bredere glimlach, zoiets ik moet lachen maar ik wil niet,“nou eh gewoon, het wilde niet.” Ik laat het daar maar even bij en vertel haar dat ik naar een klant toe moet en in de middag pas na drie uur terug zal zijn. En leg uit dat als ze naar het dorp wil gaan om een en ander te bekijken ze het beste de fiets van Ciska kan pakken. Gigi en ik keken elkaar af en toe aan, een glimlach hier en daar maar eigenlijk was er op dit moment niet veel te bepraten.

“O, ik zet zo nog de wasmachine aan, heb je nog iets wat hoognodig moet worden gewassen?” Gigi loopt direct naar de logeerkamer en even later hoor ik dat ze bij de wasmachine is. “ik heb er nog wat bij gedaan, fijn als dat ook wordt gewassen.” Ik pak ook wat te eten en geef haar het fietssleuteltje van mijn ex haar fiets en een sleutel van de boerderij. Alhoewel dat niet zo belangrijk is, je kan altijd achterom zo naar binnen lopen. Dat doe ik zelf meestal.

Ik loop nog even naar het washok en zie nog wat roods in de machine liggen. Ik bekijk het en kan het niet laten liggen. Pak het op en schud het los en heb zo’n klein strengetje in de hand. Dit dingetje is nog kleiner dan het bikini broekje. Het is een bandje en een lapje van hooguit een paar vingers breed. Weet zeker als ik zo’n klein ding om mijn lul zou hebben en de rest bloot tegen mijn broek schuurt, ik de hele dag er aan moet denken en geil blijf rondlopen. Je leest wel eens dat men er aan gaat ruiken. Bij mijn ex haar broekjes heb ik daar nooit aan gedacht, die kende ik letterlijk en figuurlijk van binnen en van buiten. Maar dit kleine ding, ik werd er toch warm van en krijg gelijk weer een beeld voor mijn ogen waar ik met mijn neus in het strengetje zit terwijl ze rondloopt. Alleen bij het onderbroekje van Gigi natuurlijk.

Bij de klant is er gezeur en verder geen belangstelling dus ik ben weer vroeg buiten de deur en even later met een minder goed humeur thuis. Roep wat maar hoor verder niets en vermoed dat Gigi wel weg zal zijn. Ik loop gelijk door naar mijn slaapkamer, doe mijn goede kleren uit en neem snel een koude douche. Aangezien ik toch alleen ben ga ik maar eerst de was ophangen in de tuin. Ik ga normaal vaak zonder kleren aan naar buiten, ik heb hier van niemand last. Het is nog lang geen drie uur en Gigi zal voorlopig weg zijn, dus wat let me. Hang de was op en wil net met de lege mand terug lopen als ik “halloooo” hoor. Plots is ze daar veel eerder dan verwacht en staat met de fiets op zo’n vijf meter afstand net om de hoek van de boerderij. Stom! Ik was in de blote kont en had mijn mobiel niet bij me waardoor ik het alarmsignaal, mijn poortbel niet heb gehoord.

Plotseling valt Gigi met de fiets om. Ik schrik, zet de wasmand op de grond en wil naar haar toelopen. Halverwege, sta echt nog maar een paar meters van haar af, zie ik dat ze enorm lacht, zo erg, zo’n lol dat ze bijna lijkt te stikken. Ik hoor geen geluid maar zie haar alleen maar schudden en het lijkt wel spastisch zo is ze met haar been aan het schoppen of zo iets. Ze trekt haar been omhoog en dan snel weer helemaal gestrekt. Ze ligt zijdelings en haar andere been ligt onder haar. Dit been gaat ook op en neer maar wel een stuk minder. Dat ze helemaal geen geluid maakt en geen adem krijgt, vind ik zo beangstigend dat ik naar haar toe snel, neerkniel en mijn hand op haar hoofd leg “rustig maar rustig maar, wat is er aan de hand, wat is er gebeurt?”

Ze krijgt even weer wat lucht en kijkt me in de ogen en dan zakt haar blik naar mijn kruis en begint nu weer volop te gieren ze schud weer en nu krijgt ze gelukkig wel weer lucht gezien het feit dat het te horen is.

Holy shit, dat moet het zijn. Door mijn schrik was ik even de kluts kwijt.

Nu kijkt Gigi, op wat zal het zijn een halve meter?, tegen mijn lul aan.

Zelf ben ik ongeveer 1m85 een vrij normale lengte. Mijn lul is wel aanwezig, geen honkbalknuppel zoals vele over hun eigen geslacht denken. In ieder geval in rust, als ik naar de bossen en de heide kijk of zoiets als de was ophangen is hij ongeveer 15cm lang en een 4cm dik. Allemaal temperatuur afhankelijk en nu is het behoorlijk warm, dus hangt mijn lul daar behoorlijk en recht voor Gigi’s ogen. En natuurlijk net als mijn ex Ciska ben ik glad geschoren. Nou ja een weekje geleden had ik het zelf weer bijgewerkt dus er is al wel weer een lichte baardgroei. Dat doe ik nu één keer per maand maar met mijn ex hielpen we elkaar vaak om de paar weken.

Goede raad is goud waard wordt er wel gezegd. Maar ja is het zo’n groot probleem? Eigenlijk is dit wel fijn, wat denk ik, super! Dit is de `pokon` van de voedingsbodem die ik kan maken om met Gigi het heel gezellig te hebben!

Ik zie nu Gigi weer zo aan het lachen en het voelt alsof ik tientallen minuten heb zitten denken maar dit alles moet als een flits door mijn hoofd zijn gegaan. Dat ik nu hier zo zit, Gigi lacht en wel erg dikke pret heeft is erg stimulerend. Mijn lul gaat iets groeien hij gaat een beetje in een tussenstand nog wel naar beneden wijzend, ietsje vooruit naar zo’n 16cm toe. Nog één tikje en hij is recht vooruit en met twee of drie tikken volledig recht en hard omhoog. Nu moet ik een beetje oppassen er is vast iets te oogsten zeg maar.

“Oh sorry Gigi ik ben eerder thuis en had je nog niet verwacht dus doe ik wat ik altijd doe als ik alleen ben.” Ik denk ik moet maar zo snel en kort mogelijk en duidelijk zijn. En nu niet in de fout gaan en alles uitblazen Theo, zeg ik tegen mijzelf. Ik draai een beetje en ga zijdelings naast haar in het gras zitten met opgetrokken benen. Mijn rechterbeen is aan Gigi’s kant en als ze zo blijft liggen met haar hoofd op haar arm en naar mij kijkend kan ze mijn lul niet zien. Misschien wel mijn ballen als ze onder mijn been doorkijkt. Maar zoals mijn lul nu staat is hij verscholen achter mijn rechterdijbeen. Wel is het zo als één van ons een andere positie inneemt, dan veranderd alles. Gigi zou de andere kant op kunnen kijken en weglopen en ze zou dan of opgewonden, lachend en met grote pret of ze zou ook stil kunnen zijn bij het weglopen. En dat laatste is dan een vraagteken voor mij of en hoe het verder moet, dan komen er ongetwijfeld serieuze gesprekken. Niet getreurd, heb niets verkeerds gedaan, alles is uitlegbaar en ik voel me redelijk goed. Ik probeer uit alle macht toch aan iets anders te denken zodat mijn lul niet echt stijf wordt, dat hij blijft beneden of gelijk aan het `familie nudisten strand’ niveau.

Langzaam komt Gigi weer bij, kijkt me aan en schiet gelijk alweer in de lach en verbergt haar gezicht in de handen. Net als gisteren toen het ook spannend was kijkt ze weer met de ogen helemaal gedraaid naar de hoek en dan door twee vingers naar mij. Eerst naar mijn gezicht dan zakt haar blik, eigenlijk alleen maar met haar spiedende ogen en één vinger schuift iets opzij voor ruimer blikveld. Ik zie, super! een lach en vermoed dat ze net de onderkant van mijn zak kan zien en direct kijkt ze me weer aan. Ik geef haar niet de kans om weer weg te draaien en te schateren. Dat is toch alleen maar om zichzelf een houding te geven. Ze weet ook niet wat ze nu moet doen.

Tijd voor een goed gesprek maar, eerst even koetjes en kalfjes altijd beter dan nu over de `birds and the bees` te beginnen want dan kan ik weer van voren af aan beginnen.

“Je bent even naar het dorp gefietst?” Ik zie haar denken en ze kucht even en maakt haar lippen met de tong iets nat. Dacht direct warm houden! Blijf praten stel vragen. “Hoe was het, nog op het terras gezeten op de markt” Zo nu mag ze beginnen. Ik kijk haar recht in de ogen aan en heel langzaam laat ze haar handen zakken. Valt me nu pas op dat ze een kort spijkerbroekje draagt, zo te zien weet haar moeder daar niets van als ik dat modelletje bekijk. Daarboven heeft ze een diep uitgesneden rood topje met van die spaghetti bandjes. Natuurlijk zou een BH het lelijk maken die heeft ze niet om en laat zo die mooi borstjes weer super goed uitkomen. Ze is er zelf zeker erg trots op, dat moet wel zo zijn.

Ze kuchte nog een paar keer en zegt “zag een leuk “ slik slik “winkeltje in het dorp en heb “ nog een keer slik “dit spijkerbroekje en topje gekocht.”

Oh en die laat je wel aan je ouders zien? Een kleine lach en dikke smile bleef op haar gezicht “nee hoor, dit krijgen ze niet te zien.”

“Oh en ik mag het wel zien?“ Ik denk wel aan gelukkig maar het kwam net niet over mijn lippen. Ze moest gelijk lachen en ik kreeg een kleine por tegen mijn schouder.

“En waarom hier wel dan?” ik wilde dat ze kleur ging bekennen.

“Nou ik ben niet thuis en niemand kan mij hier zien.” een kleine pauze en

“Ik heb gisteren ook al gezegd dat hier alles anders is en jij keurt het niet af.” Ik kijk haar aan met een brede lag “Dus ik mag veel meer van je zien wat je aan hebt en er onder?. Ik krijg weer een por en ze lacht breed en “Je mag het nooit vertellen hé, doe je niet hé” en ze laat haar hand op mijn schouder rusten.

“Ik beloof je plechtig dat ik niets zeg, en dan mag je alles van mij zien.” en gelijk laat ik mijn rechterbeen even naar de grond zakken en trek hem wel snel weer omhoog. Oeps, dat ging iets te ver misschien maar voordat ik nog wat kan zeggen ligt ze in een deuk van het lachen en valt een beetje voorover naar de grond. Ik kan net zien dat ze onder mijn benen door probeert te kijken. De flash van mijn half stijve was nog korter dan ik in de paskamer heb gezien. Ik hoop maar dat ze het daarmee vergelijkt. En toch ook met wat er gisteren allemaal is gebeurt. Langzaam komt ze weer omhoog en we kijken elkaar aan. Even gaat ze weer giechelen en drukt haar handen voor het gezicht en net als gisteren trappelt ze wat met de voeten op de grond. Dat vind ik toch een behoorlijk geil gezicht in onze situatie. Ik wil nu echt weten wat dat vriendje voorstelde.

“Dit is toch niet de eerste piemel die je ziet? Je hebt toch ook wel met je vriendje …. “ en dat mag ze invullen. Ze hoeft niet naar antwoord te zoeken en gelijk “Jawel maar hij is een stuk kleiner dan jij bent.” Nu even voor de domme spelen en haar `Man en Paard` laten benoemen. Ik antwoord haar “Oh ik bedoel wat jullie samen deden en zo... en wat je zegt, ja ik ben een noordeling en hij uit het zuiden. Mijn lengte van 1m85 zal hij wel niet aan toekomen.” Haar lachen en schudden begint weer en ze is nu helemaal door het dolle. In plaats van weg te draaien buigt ze ver naar voren en met beiden handen pakt ze me bij mijn rechter bovenarm en al gierend gaat ze met haar linker wang tegen haar eigen handen aan. Ze hangt min of meer aan mijn arm en haar gezicht naar voren. Als ik mijn arm nu weg zou doen, weet alleen niet direct hoe,dan zou ze voorover vallen met haar hoofd in mijn schoot, haar neus tegen mijn nu stevige lul. Het kan me steeds minder schelen. Het is alsof we elkaar al heel lang kennen en allerlei geheimen delen. Ik merk ook geen schaamte van haar en als ze wat zegt komt alles er nu spontaan en enthousiast uit. “Nee Theo, ik bedoel zijn ding!!!” Schreeuwt ze bijna en het giebelen houdt nu echt niet op en ik laat haar er gewoon mee doorgaan. Ik strijk haar met mijn linker hand over haar gezicht, houd haar stevig vast en geef een kusje op haar hoofd. Een lekkere harde luide pakkerd. Ik had het niet verwacht, maar ik krijg gelijk één terug van haar op mijn arm net boven haar handen.

“Even wachten hoor ik ben buiten adem, ik heb het niet meer” zegt ze. “Nou dat overkomt mij ook wel eens” en ik schiet nu in de lach en dat vat ze niet helemaal maar dat ga ik nu niet uitleggen aan haar. Even te moeilijk.

Een hele zucht en ze komt overeind en gaat weer gewoon op haar eigen billetjes zitten met de benen gekruist in kleermakers zit en kijkt recht naar mij toe. Het nieuwe spijkerbroekje heeft erg korte pijpjes, eigenlijk zo goed als niets en zoals ze nu zit kan ik een ietsie pietsie langs de binnenkant van haar linkerdijbeen kijken. Gigi kijkt nu ook, voor zover als dat gaat, gewoon naar mijn kruis. Ze kan mijn buik zien en waarschijnlijk tot net boven mijn lul. Ze recht haar rug, haar ogen gaan extra wijd open, gluurt over mijn dijbeen en roept bijna “Theo je bent helemaal geschoren!” Gelijk gaat ze weer terug zitten en lacht uitnodigend en verwachtings-vol op een antwoord. Dit is genieten, wij partners in crime noemen elkaar bij de voornaam, dat oompje is verdwenen. En een directe intieme vraag dat verdient een antwoord.

Ik leg Gigi uit dat Ciska en ik elkaar altijd van onderen om de paar weken een scheerbeurt gaven zowel van voren als van achteren. Als je alles zelf moet doen is dat nogal moeilijk om overal goed bij te kunnen. Eigenlijk kan het gevaarlijk zijn met die scherpe mesjes. Ik stel nu ook maar een directe vraag op een zo’n serieus mogelijke manier. “Gaan je vriendje en jij elkaar daar ook scheren of doe je dat met je vriendin?” Ze twijfelde een klein lachje verried nog wat spanning maar het blijkt dat haar vriendje zich niet scheerde. “En..” reageer ik “jij en je vriendin of doe je alles zelf” Nu moest ze dus wel even wat bekennen dat ik blijkbaar iets deed met mijn ex wat waarschijnlijk ze nog nooit had gedaan. “Ik doe het zelf heel af en toe en het gaat wel goed. Ik heb ook niet veel hoor.” zei ze met een blos op de wangen. Tja met een grote bikini is het geen probleem maar wat je nu hebt, zo’n kleine en ook nu dit kleine spijkerbroekje heb je wel een probleempje. “Ik zag namelijk al wat haartjes voorbij het randje van het bikini broekje hoor.” Gigi schrok en riep “wat.. daar geloof ik niets van.”

Over dat probleem mag ze even nadenken en ik ben nu wel klaar de hele tijd in mijn blote kont te zitten en mijn piemel verstoppen achter mijn dijbeen. Dat allemaal terwijl Gigi met alle kleren aan op een halve meter van me af zit. Ze is verdomd sexy en ik word er echt erg geil van, maar toch.

“Gigi even wat anders, we gaat het een of het ander doen maar zoals nu wil ik niet langer. Of ik doe al mijn kleren weer aan of jij doet net als ik ook je kleren uit. En kom er dan lekker bij zitten.” -- De klok van Keulen kunnen we horen! --

Gigi zit doodstil, als bevroren en kijkt me aan. Haar ogen wijd open en haar mond net een klein beetje open alsof er geluid uit moet komen maar het niet lukt. Langzaam krijgt ze weer een rood gezicht. Niet erg, maar je kan zien dat haar hart flink aan het pompen is en het kleurtje is er wel degelijk. Een soort “hu” komt uit haar mond erg ver van binnen uit net of ze tegelijk aan het slikken en praten is. Ze komt uit haar trance en nu worden haar wangen wel echt rood en tegelijk komt er een soort van erg verlegen lachje op. Ze draait weg met haar hoofd, staat op en loopt naar de tuindeur en gaat de boerderij in. Mij hier twijfelend en een beetje moederziel alleen. Ik zit wel vaker bloot in de tuin, maar als dat eerst met z’n tweeën is en één gaat zo weg dan ben je zelfs in je eigen tuin moederziel alleen.
Auteur : TheoM / Geschreven op : 02 juli 2018 - 09:54 / Hits : 21301 / Waardering : 3.44
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 5
Auteur : TheoM / Geschreven op : 13 juli 2018 - 08:01 / Hits : 10505 / Waardering : 4.00

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 4
Auteur : TheoM / Geschreven op : 11 juli 2018 - 23:05 / Hits : 16030 / Waardering : 3.94

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 3
Auteur : TheoM / Geschreven op : 09 juli 2018 - 22:14 / Hits : 15054 / Waardering : 3.73

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek – 1
Auteur : TheoM / Geschreven op : 28 juni 2018 - 13:21 / Hits : 23352 / Waardering : 3.33

Seks met mijn nichtje tijdens de vakantie
Auteur : erik / Geschreven op : 08 februari 2013 - 10:47 / Hits : 21497 / Waardering : 2.09

het nichtje van mijn vriendin op bezoek
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 30 september 2006 - 16:32 / Hits : 23012 / Waardering : 2.01

Mijn nichtje van 19
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 09 januari 2017 - 16:39 / Hits : 46522 / Waardering : 4.73

Mijn nichtje van 19 (deel3)
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 02 februari 2017 - 14:46 / Hits : 12987 / Waardering : 4.72

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 40516 / Waardering : 4.72

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 28355 / Waardering : 4.70

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb