Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

18de verjaardag deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
18de verjaardag deel 2
Hier deel 2 over mijn 18de verjaardag.
Lees het eerste verhaal om te begrijpen waar het over gaat.

Ik zat daar dus op de bank toe te kijken hoe mijn moeder de regie opzich nam. Mijn moeder duwde het hoofd van mijn zus uit haar kruis.
Ze stond op en liep naar de keuken. Ze kwam terug met een glas wijn en ging op de bank tegen over mij zitten. Ze deed haar benen uit elkaar. Femke wist wat er moest gebeuren en ging kruipend naar mijn moeder.
Hier begon ze gelijk weeraan de kut van mijn moeder te likken. Mijn moeder zei Saskia op de keuken tafel ligt een klein kadootje voor je die kan je uit pakken.
Tegen mijn vader zei ze dan hij Femke haar kontje maar eens moest likken. Ze riep gelijk erachter aan dat Jan niet mocht stoppen.

Ik stond op en liep naar de tafel en pakte het kado. Mijn moeder zei kom maar hier en pak het naast mij op de bank maar uit. Ik ging naast mijn moeder op de bank zitten.
En pakte het kado uit. In het kado zat een mooie vibrator en een klein bolletje. Mijn moeder zei dit is een buttplug. Ik wil je alvast een beetje laten wennen.
Ga maar met je knieen op de bank zitten met je billen naar achteren. Ik draaide mij om en ging zitten. Femke haar hoofd werd omhoog gehaald en tegen mijn billen aan gezet.
Ze begon mijn billen te likken. Ze stak haar tong lichtjes naar binnen. Ze begon lichtjes door te drukken met haar tong.
Trok een stukje terug en duwde hem beetje en beetje naar binnen. Ze kwam naar achteren en riep ze is klaar mama. Mijn moeder gaf haar de plug.
Femke duwde de plug erin. Mijn moeder zei dat ik moest ontspannen. Ik luisterde en ontspande en de plug schoot erin.
Een pijn scheut schoot door mijn lichaam. Ik moest zo blijven zitten op mijn knieen.

Femke begon harder te kreunen doordat mijn vader haar kont nog steeds aan het likken was. Ook mijn vader begon zwaarder te ademenen.
Mijn moeder keek met een blij gezicht naar haar gezin. Ze zei tegen mijn vader: Neem je dochter is eens lekker in haar kontje.
Mijn vader stond op en liet Jan alleen achter. Mijn zus keek mij aan en riep let op dit heb ik al zovaak gehad dat het echt lekker is.
Mijn moeder keek naar mij en vroeg als het weer gaat mag je weer gaan zitten. Ik draaide me om en keek naar mijn zus. Die werd op dat moment door mijn vader gepakt.
Jan keek ook naar het tafereel. Hij stond op en liep naar de kast. Daar haalde hij een strapon en een flesje vandaan.
Hij liep naar mijn moeder en gaf de spullen en zei ik wil ook. Hij boog voorover en mijn moeder spoot wat vanuit het flesje tussen zijn billen.
Ze stapte in de strapon en duwde de eikel tegen zijn ster. Met een flinke stoot duwde ze de strapon naar binnen. Zonder af te wachten begon mijn moeder als een wilde te stoten.

Ik keek voor me en zag mijn moeder mijn broer nemen, mijn vader mijn zus nemen en ik zat op de bank met een plug in mijn kont.
Ik werd er steeds opgewonderd van. Ik pakte de vibrator die ik had gekregen voor mijn verjaardag. Ik plaatste hem tegen mijn kutje en begon er over te wrijven.
Mijn zus zag het en pakte de vibrator uit mijn handen en zei laat mij het maar doen. Ze likte aan de vibrator en spugde er een beetje op.
Ze zet hem tegen mijn kut aan en duwde hem beetje bij beetje naar binnen. Ik voelde me beetje opgerekt worden in mijn kut en mijn zus begon over mijn klitje te bewegen met haar andere hand.

Mijn vader en zus begonnen nu nog heviger te kreunen en met een harde kreun en flinke stoot kwam hij zo te zien klaar in mijn zus haar kontje. Mijn moeder haalde de strapon uit mijn broer.
Ze duwde hem naar mijn zus toe. Mijn vader trok zich terug en mijn broer begon mijn zus haar kont te likken. Mijn vader stond op en liep naar mijn moeder.
Die zakte door haar knieen en likte aan zijn lul. Zowel mijn vader als zus werden schoon gemaakt. Toen hun schooon waren werden de rollen omgedraaid mijn zus likte mijn broers kont en mijn vader de strapon.

Toen iedereen schoon was zei mijn moeder zo nu is het tijd jou iets meer in te wijden. Ik moest gaan staan en mijn shirtje uit doen. Ook mijn jurkje mocht uit. De lingerie, panty en laarzen moest ik aanhouden.
Mijn moeder ging voor me staan en zei nu gaan we je leren wat pijpen is. Ga maar eens op je knieen voor mij zitten. Ik gehoorzaamde en mijn zus kwam naast mij zitten.
Mijn vader ging naast mijn moeder staan voor mijn zus. Mijn broer had plaats genomen op de bank.
Mijn zus begon het hele ritueel uit te leggen van pijpen aan mij totdat mijn moeder zei ik wil dat je het nu probeert. Ze pakte mijn hoofd en duwde die naar de strapon.
Ik begon mijn zus te imiteren. Zoenen, strelen, likken aan de (nep) piemel. Met grote ogen keek ik hoe mijn zus hem helemaal in haar mond nam.
Ik probeerde het ook maar kwma minder ver als haar.

Mijn moeder vond het genoeg en zei nu ga je hem in je kutje krijgen. Ga maar eens op de tafel liggen. Ik luisterde direct en kroop op tafel. Mijn moeder kwam tussen mijn benen staan.
En duwde de strapon tegen mijn kutje. Ze begon zachtje te duwen en deed hem beetje bij beetje naar binnen. Mijn zus was op de bank gaan liggen en mijn vader was bij ons komen staan.
Hij begon aan mijn tietjes te likken. Hierdoor lette ik niet op en duwde mijn moeder met een vlinke stoot de strapon naar binnen.
Een flinke kreet kwam uit mijn mond en ik begon te huilen van de pijn. Mijn moeder zei tegen mijn vader duw je lul even in haar mond dan stopt ze tenminste met huilen.
Mijn vader kroop op bovenop de tafel en duwde zijn lul in mijn mond. Ik wilde dit nu niet maar mijn moeder zei dat ik moest stoppen met jammer en moest zuigen en genieten.
Langzaam vertrok de pijn en begon ik op de lul te zuigen. Mijn moeder begon nu steeds harder in mij te stoten.
Ik begon nu steeds meer te genieten dat ik geneukt werd. En begon ook gulziger op mijn vaders lul te zuigen.

Ik begon zwaarder te kreunen en liet de lul uit mijn mond glippen en zei tegen mijn moeder dat ik moest plassen. Mijn moeder lachte en zei laat het maar gaan schat dat is goed.
Ik liet me gaan en kwam heftig klaar. Mijn moeder haalde de strapon uit mijn kutje en mijn vader dook gelijk op mijn kut. Mijn moeder trok zijn hoofd weg en zei lik jij maar aan de strapon de kut is van mij.
Zo werd ik dus door mijn moeder schoon gelikt. Toen ik en de strapon schoon waren keek mijn moeder naar de klok het was al laat zei ze. We gaan lekker slapen.
Zo lieten we alles liggen en liepen gezamelijk naar boven. Daar aangekomen liep mijn moeder mee naar mijn kamer en zei doe alles maar hier uit en laat die plug nog maar even zitten.
Ik ontdeed mij van mijn kleding en liep naar mijn bed mijn moeder stopte mij toe en gaf me nog een kus op mijn mond. Hierbij duwde ze ook haar tong in mijn mond.
Ik schrok waarop ze zei speel maar met jou tong tegen mijn tong. Ik luisterde en gaf mijn moeder een tongzong.

Hierna liep mijn moeder de kamer uit en werd mijn licht uit en deur dicht gedaan. Vermoeid van alles viel ik in slaap.
's nachts werd ik wakker omdat ik moest plassen. Ik liep uit bed en zag dat er licht brande in mijn ouders kamer. Ik hoorde gekreun en werd er opgewonden van.
Snel ging ik plassen en sloop stiletjes terug naar de gang. Ik bleef even staan. Ik begon te gapen en dacht ik ben te moe om nu te luisteren.
Ik besloot terug naar bed te gaan. Hier aan gekomen viel ik weer als een blok in slaap.

's ochtends werd ik wakker gemaakt door mijn moeder. Ik deed mijn ogen open en ze stond daar met een strapon om.

wat ik hier mee moest doen hoor je volgende keer.
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 07 juli 2018 - 00:19 / Hits : 7951 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

18de verjaardag deel 3
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 07 juli 2018 - 00:20 / Hits : 5473 / Waardering : 2.20

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 54072 / Waardering : 4.83

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 3
Auteur : Carine / Geschreven op : 27 juni 2016 - 01:43 / Hits : 25316 / Waardering : 3.91

18de verjaardag
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 22 mei 2018 - 23:13 / Hits : 19468 / Waardering : 2.58

DEEL 3 Verjaardag van Bas
Auteur : harry001 / Geschreven op : 25 juli 2017 - 15:30 / Hits : 3632 / Waardering : 1.00

verjaardag van mijn oom... deel 2
Auteur : Ninaschrijft / Geschreven op : 01 april 2009 - 02:19 / Hits : 8037 / Waardering : 0.21

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 34901 / Waardering : 4.86

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 26363 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 18860 / Waardering : 4.85

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 25224 / Waardering : 4.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb