Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 4
Ik open mijn slaapkamerdeur en in de schemer van de maan kan ik nog net mijn bed zien met het rode laken erop. Ik blijf stokstijf staan, ik sport genoeg anders had ik zeker een hartstilstand gehad!
Daar licht Gigi plat op de rug. In het zwakke licht zie ik dat ze de ogen open heeft en mij aan kijkt. Midden op het bed ligt ze. Links en rechts van haar hoofd is nog een kussen.

Ze beweegt haar armen over het bed zijdelings naar boven. Een beetje schuin omhoog steken ze nu alsof ze een trein moet tegenhouden. Haar benen gaan uit elkaar ver uit elkaar. Je kan een rechte lijn trekken tussen haar linker vingers en haar rechter tenen, en aan de andere kant haar rechter vingers naar de linker tenen. Het is een cirkel tussen die vier punten en aan de bovenkant zie ik de glinsterende ogen versterkt door de donkere haren die weer als een andere cirkel rond haar hoofd ligt.
En de vrolijkheid, het plezier die lachende mond straalt, die vraagt, die nodigt uit, zullen we samen wat doen?

Gigi geeft weer een performance helemaal voor mij alleen! Recht voor mij, face to face en ik zie geen glazen wand tussen ons in.

De buitenste cirkel dwingt me ook naar het midden te kijken, daar het centrum van alles. Gigi die alles onder controle heeft die nu weer bepaalt wat er gaat gebeuren die weer even de dirigent is.
Heel langzaam, het is millimeter voor millimeter zie ik Gigi’s venusheuveltje omhoog gaan, haar poesje haar vulva. Mijn piemel de hele dag al geprikkeld reageert van rust naar actief aanwezig. Met iedere millimeter die Gigi’s kutje omhoog gaat maakt mijn lul een cm vooruit en omhoog. Haar benen trekt ze op zover dat de knieën in één lijn met haar heupen op het laken liggen. Geen glazen wand niets meer tussen ons in. Gigi’s armen gaan de lucht in. Met die glinsterende ogen kijkt ze mij rechtaan en haar strakke kale poesje zo uitnodigend met dat glinsterende kleine hartje er in. Ze kijkt niet bang, angstig of onzeker naar mijn enorme erectie wat mijn centrum in haar blikveld is. Nee ze stuurt ze wil en haar hand maakt met de vingers langzaam de beweging, ...kom hier,...

Ik hoef niet achterom te kijken, ik hoef niet te springen en twijfelen is een niet bestaand woord. Ik zie alleen nog dit bed, rood en niet groen en dat kan me echt niets schelen, het is mijn bokaal die ik nu in ontvangst neem. Ik heb al geproefd hoe het is om er uit te drinken.

Ik stap naar voren, de uitnodiging en omdat ik oh zo graag wil, ik had dit allemaal in één van mijn beelden gezien. Niet dat het zou kunnen gebeuren, te mooi om waar te zijn. Nee het was een droomwens een droom van het onmogelijke met alle risico van het koorddansen, en nu…
Gigi richt zich iets op buigt haar bovenlichaam iets omhoog, gewoon alsof het niets is nog een buikoefening, heel strak staat haar buik met nog wel dat kleine lieve vrouwelijke golfje. Haar venusheuvel kantelt automatisch iets alsof ze zich daar aan optrekt. En ongeduldig commanderen haar vingertjes, ...kom hier..., ...kom hier..., ...kom hier...

Ik kruip op het bed naar haar toe. Ik kus haar dijen, kus op haar clitores en voel haar handen ze raken mijn hoofd bijna mijn schouder. Haar buik en de borstjes waar ik al deze dagen zo naar verlangd heb. De vorm de verhouding het verleidelijke. Ik ga voorover, steun nog op mijn handen neem haar linker tepeltje, alleen het uiterste puntje tussen mijn lippen.
Ik ga van links naar rechts en neem een hand erbij. Als links haar tepeltje tussen mijn lippen is, is mijn rechterhand die haar linker borstje voelt streelt en licht knijpt. En bij het rechter tepeltje is het net andersom. Af en toe kus ik even in het dal tussen haar borstje voor ik weer omhoog ga naar het andere tepeltje. Af en toe kus ik onder haar kin, haar hals ik ben op zoek waar ze gevoelig is, wat ze fijn vind. Vond dat haar tepeltjes al wel gezwollen en hard waren maar net als mijn lul is het of wij beide over een grens gaan. Hoger groter verder meer. Ik raak met mijn mond achter haar linker oor, en voel dat mijn erectie over haar dijen glijdt. Op het zelfde moment voel ik Gigi reageren. Ze gooit haar benen om mijn heupen, haar armen om mijn nek vlak achter mijn hoofd. Ze spant haar dijen, duwt met haar voeten tegen mijn rug en trekt haar onderlichaam naar boven. Het zijn niet de heupen die ik voel, niet de buik, nee met alle kracht die ze heeft duwt ze haar kutje tegen mij aan. Het is zo duidelijk dat bobbeltje haar heuveltje voel ik hard tegen mij aanpersen vlak boven mijn navel.

Ze hangt aan mij. Ze trekt aan mij, ze probeert mij hoger te krijgen. Ze moet denken dat ik me weer laat leiden, maar het lukt niet deze keer. Ik houd stand, ik zak weer naar haar tepeltje. Ik hoor de ongeduldigheid in haar kreuntjes, het kleine meisje in haar die niet direct krijgt wat ze wil hebben.
Haar onderlichaam neemt het ongeduld over, ze schommelt en perst naar links dan weer rechts ze probeert mijn lul te pakken. Ik voel haar kutje over mijn buik gaan, links rechts, kantelt hoger dan weer lager, haar kittelaar klopt gewoon tegen mijn buik.

Maar lieve Gigi, dat jij hier ligt dat ik naar je toe mag kruipen daar ben jij de regisseuse van en vanavond ook nog even als eerste dirigent begonnen. Maar ik ben nu je mannetje ik neem dat stokje even weer over ik wil je laten voelen hoe dat met mij is, Ik ga nu weer de grote lijnen bepalen. Je tijd komt wel weer er zijn nog zesenvijftig dagen te gaan. Maar in alle gevallen zal ik elk woordje van je horen elk woordje die je lichaam en je beweging mij vertellen.
Ik kan op mijn buik voelen hoe haar kutje tegen me blijft aanwrijven, haar benen knijpen steeds harder om mijn lichaam. En dit gevoel zo gewenst te zijn mijn mooie lieve Gigi kan ik niet tegenhouden dat wil ik ook niet, anders lijkt het weer of ik aan het treiteren ben. Ik wil dat je me voelt, ik wil naar binnen met alles wat vier dagen is opgewarmd, wat drie nachten mijn nachtrust heeft bepaald.

Ik ga iets hoger, neus op neus zijn we, mond op mond we kijken elkaar aan, ik draai mijn heupen en duw mijn lul naar voren en voel dat ik haar billetjes raak. Trek mijn buik even in en mijn lul gaat strakker tegen mijn buik en daalt dan neer tegen de zachtheid van Gigi. Ik trek ietsje terug en weer naar voren, ik wil over haar heen strijken, maar mijn eikel wordt al gepakt. Onder mij Gigi’s gezicht, één en al lach, grote ogen, puntje van haar tong ligt tussen haar lippen. We kunnen beide niet zien hoe of wat, maar voelen intens als mijn lul langzaam bij haar naar binnen gaat. Strak omgeven, erg strak maar oh zo glad, er is maar één kant waar hij heen kan. Heel licht trilt Gigi en steeds verder ga ik. Haar ogen worden groter haar armen spannen zich en ze trekt aan mijn nek, helemaal los is ze van het bed af hangend onder mij.

Met haar hakken achter mijn billen beweegt Gigi zich verder naar onderen, ik dieper in haar, ik word opgezogen. Dit kan ze niet volhouden en ik ook niet het is ten slotte nog altijd rond de veertig kilo die billetjes en borstjes tellen ook mee. Ik zak door mijn armen en leg haar neer en kan mijn focus weer houden waar ik wil. Kracht kan ik nu zetten en op de millimeter bepalen hoe ver ik ga. Meer dan halverwege ben ik en Gigi’s ogen zeggen meer. Ik ga en dan gebeurt het ik voel iets, en Gigi geeft een “h..” ik raak waarschijnlijk haar baarmoedermond en weet nu waar de streep is tot waar ik kan gaan. Mijn lul kan er niet helemaal in dat weet ik, dat heb ik vaker meegemaakt. Dit is Gigi daar is er ook maar één van één wat ik nog nooit heb meegemaakt, nieuw spannend opwindend en voorzichtig wil ik met haar zijn. Ik trek langzaam een klein eindje terug en dan weer naar binnen net tot het streepje, Het gaat synchroon en ik voel Gigi nu als ik terug trek dat ze haar vagina spant ze lacht kreunt ze heeft lol, ze houd me vast op de weg naar buiten. Ik stop, ik wil haar niet verlaten en het knijpen houd op en word weer naar binnen gezogen. Gigi geniet en voelt dat ze alles regelt 100% deelgenoot, ik voel dat ik het doe ik geef haar dit genot, ik bepaal.

Tientallen keren gaan we heen en terug. Ik trek terug en als ik weer naar voren ga drukt Gigi haar hakken tegen mijn billen. De druk wordt groter, ze duwt steeds harder tegen mijn billen als mijn eikel in het uiterste stukje van haar kutje zit. De druk van haar voeten gaat over in schopjes op mijn billen. Ik ga direct mee waar Gigi om vraagt, ze wil meer sneller harder.

We hebben nog niets gezegd, geen woord uitleg is nodig alles is duidelijk wat we willen. Het enige wat tot nog toe te horen is is onze ademhaling die steeds sneller en dieper gaat. Ik begin Gigi plot wel te horen, er komt langzaam heel zacht geluid, een “T..” en dan weer snel lucht happen. Heel langzaam maar steady hoor ik nu achter elkaar, een snelle vulling van haar longen en een ‘T ..T..’ er achteraan.
Ik voel me gewaardeerd, ik voel me groeien ik word steeds meer een grotere man. Het voelt alsof we al uren bezig zijn en nog dagen zullen doorgaan. Ik kom nog niet klaar, nee ik wil hier van genieten, ik wil steeds meer ‘T.. T..’ horen. De ‘T’ wordt omgeven met af en toe een ‘o..’. Ik wil een volgende stap, ik wilde leiden dan moet dat ook te merken zijn.

Ik sta voor het streepje en druk Gigi met mijn volle gewicht vast op het bed. Voor mij zie ik Gigi’s ogen mij opeens vragend aankijkend. Ik geef haar een klein kusje op haar voorhoofd ik wil haar verrassen ik wil dat ze zo gaat vliegen.
Met mijn linker hand, ja mijn linker ik doe het meeste links, schrijven glas vasthouden en pak haar achter de linkerknieholte. Langzaam trek ik eraan, ik trek haar been naar voren en mijn arm schuift er achter zodat het niet weg kan. Steun op mijn linkerarm en pak nu haar rechterbeen. Haar ogen gaan weer glinsteren geen vraagteken meer een brede lach hoopvol verwachtingsvol waar gaat dit heen, nee hé Gigi het is nog lang niet afgelopen!
Het is een experiment niet zeker of het bij Gigi lukt of ze het gaat voelen, maar verkeerd zal het nooit zijn.
Ik trek me iets terug totdat mijn eikel er bijna uit glipt. Gigi kan niet bewegen niet sturen ik heb haar muurvast, haar benen onder mijn armen, haar schouders met mijn handen. Ze kan alleen in mijn klem afwachten. De spanning, geen angstige, nee hoopvol verwachtingsvol van wat er gaat komen. Daar wil ik een foto van twee bij twee meter op de muur van mijn slaapkamer in super high, ik wil elke pixel van haar huid kunnen zien, elk haartje elke uitdrukking op haar gezicht.

Ik heb mijn benen licht gespreid en steun op mijn knieën. Ik kan omhoog, ik kan omlaag ik kan naar voren en naar achteren. Maar heel belangrijk ik kan Gigi heel goed zien, elke uitdrukking, iedere verandering elke emotie. Langzaam zak ik met mijn billen. Mijn lul staat bijna rechtop, hoog wijst hij en nog net met mijn eikel in haar. Ik druk met mijn lul van onder naar de bovenkant van haar vagina ingang net onder de clitoris. Een heel klein eindje ga ik naar binnen, de wens zal wel de vader van de gedachte zijn, het is net of mijn eikel over een super dun klein ribbelig wasbordje gaat. Of het wel of niet zo is, Gigi laat van zich horen. Het is geen T, geen O, het komt uit haar neus en mond. Ik beperk me tot kleine stootjes keer op keer en voer wel mijn tempo op. Gigi’s geluiden klinken harder maar ik kan het niet verstaan het zijn ook geen woorden. Haar baarmoeder kantelt het streepje is niet meer zo belangrijk Gigi opent zich en trekt aan mijn armen. Ik ga een paar keer over het wasbordje en glijd dan langzaam naar binnen ik passeer het streepje, snel terug ik wil nog een keer daar langs glijden. En iedere keer gaat het streepje millimeter voor millimeter steeds verder naar binnen.
Het is niet verkeerd wat ik doe, deze jongen groeit alleen maar. Deze jongen voelt zich een echte. Deze jongen voelt dat hij niet lang meer heeft, nee het gevoel, de waardering, de geluiden de mooie heldere ogen boven haar neusje, mondje, nekje, haar borstjes, haar hoofd dat steeds meer van links naar rechts gaat dit alles, dit gaat niet lang meer duren.

Ik beweeg nog een hand tussen ons in, die ruimte is er wel. Weliswaar ga ik flink over het streepje maar het lukt allemaal. Alleen mijn vinger hoef ik stevig op haar clitje te drukken de rest gaat vanzelf. Gigi’s ogen zijn dicht, haar hoofd heeft ze naar achteren gedrukt en van links naar rechts. Ze trekt hard aan mijn armen alsof ze mijn hele lichaam wil omsluiten. Haar beenspieren zijn gespannen en dan krijg ik weer tikken tegen de oren maar ik kan nu alles zien, alle bewegingen die ze maakt. Haar armen heeft ze opgetrokken en de handen naast haar hoofd, alles trilt schokt. Mijn lul wordt geknepen, losgelaten, geknepen, Diep ga ik naar binnen mijn ballen kletsen tegen haar billetjes mijn liezen houden me alleen tegen.
Vier dagen heeft alles zich opgebouwd en drie nachten zat het in mijn hoofd.
Ik kan mezelf niet meer houden,
ik ontlaad.
Auteur : TheoM / Geschreven op : 11 juli 2018 - 23:05 / Hits : 16028 / Waardering : 3.94
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 5
Auteur : TheoM / Geschreven op : 13 juli 2018 - 08:01 / Hits : 10505 / Waardering : 4.00

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 3
Auteur : TheoM / Geschreven op : 09 juli 2018 - 22:14 / Hits : 15050 / Waardering : 3.85

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek – 2
Auteur : TheoM / Geschreven op : 02 juli 2018 - 09:54 / Hits : 21299 / Waardering : 3.52

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek – 1
Auteur : TheoM / Geschreven op : 28 juni 2018 - 13:21 / Hits : 23352 / Waardering : 3.33

Seks met mijn nichtje tijdens de vakantie
Auteur : erik / Geschreven op : 08 februari 2013 - 10:47 / Hits : 21497 / Waardering : 2.09

het nichtje van mijn vriendin op bezoek
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 30 september 2006 - 16:32 / Hits : 23012 / Waardering : 2.01

Mijn nichtje van 19
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 09 januari 2017 - 16:39 / Hits : 46522 / Waardering : 4.73

Mijn nichtje van 19 (deel3)
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 02 februari 2017 - 14:46 / Hits : 12987 / Waardering : 4.72

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 40516 / Waardering : 4.72

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 28355 / Waardering : 4.70

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb