Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een verplichte tussenstop in Frankrijk dl 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een verplichte tussenstop in Frankrijk dl 4
Heleen en Harrie

“Kijk ze weer genieten!” zei F. zachtjes maar vol trots en voelde de hand van Peter zachtjes over haar billen strelen.
“Ik voel nog steeds mijn baarmoeder!” fluisterde F. in zijn oor.
“En ik je knellende kontje om mijn lul. Ze zijn voor elkaar gemaakt!” fluisterde Peter terug in haar oor.
“Echt?” vroeg F.
“Ja” antwoordde Peter die zachtjes in haar billen kneep terwijl ze samen naar de meiden keken die met hun hoofden in elkaars nek lagen terwijl ze elkaar nog steeds vingerden.
Stilletjes vertrok F. uit de badkamer, kwam terug met de telefoon en maakte een aantal foto’s en verzond die zonder meer naar Heleen, zich realiserend dat Heleen zou weten dat anderen die foto’s hebben gemaakt.
“Wat doe je nou?” vroeg Peter verbaast en zag dat F. een berichtje aan het intikken was en verzond die daarna.
“Ik stuur je een foto van onze dochters. Ik kwam per ongeluk de foto’s en het filmpje van jou tegen op de telefoon van Peter en heb ook de foto’s gezien die Esther van ons heeft gemaakt toen we sliepen. We schijnen allemaal hetzelfde te willen. Ik verheug me erop als jullie na de vakantie hierheen komen om ze op te halen. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen! Ik ben net werkelijk vreselijk klaargemaakt terwijl ik naar je filmpje keek” las Peter mee en selecteerde F. meteen een foto waarop Esther stond met een volgespoten gezicht dat ze had gemaakt toen ze voor het eerst zijn zaad over haar gezicht gespoten had gekregen.
Meteen ging de telefoon en kreeg F. Heleen aan de lijn.
Terwijl de meiden hun vingers uit elkaars kutje trokken luisterden ze mee met het gesprek en gingen om F. heen staan.

In 15 minuten werd Heleen volledig bijgesproken over hetgeen zich in het pension afspeelde en toen het gesprek ineens stopte hoorden ze allen duidelijk hoe Heleen klaarkwam.
“Ik sta op het bospad en heb mezelf klaargemaakt” hijgde Heleen tegen F. “Ik was te geil geworden door de foto’s en wat je zei” bekende Heleen verder.
“Wanneer jullie hier zijn, dan kan je Peter voelen en proeven maar ook mijn dochter en mij. Ik wil je likken, voelen en proeven! Ik ga zo de meiden met Peter klaar laten komen. Maar ik wil jou voelen” zei F. zachtjes tegen Heleen om haar nog geiler te maken.
“Ik kan toch niet tegen die vent van me zeggen dat, als we bij jullie zijn, jullie me klaar gaan laten komen?”
“Ik heb een pension en klanten die komen en gaan. Morgen is de rust hier ook voorbij en moeten we wachten tot de mogelijkheid er is. Dus elke avond na 22u, als het pension gesloten is kunnen we je klaarmaken. Overdag natuurlijk niet!” gaf F. aan.
Straks gaat Peter mijn dochter anaal neuken. De eerste keer dat ze anaal wordt genomen. Jouw dochter en ik gaan hun daarbij helpen!” gaf F. te kennen.
“Mijn god Frederique, ik wil weer klaarkomen!” kreunde Heleen waarna het stil bleef totdat Heleen opnieuw hoorbaar klaarkwam op haar vingers.
“Stel je eens voor Heleen! Stel je eens voor hoe je klaar zou komen wanneer iedereen met je bezig is en je kan horen, zien en ruiken wanneer je klaarkomt!” daagde F. Heleen verder uit.
Niet veel later werd het gesprek beëindigd en ging F. verder met de dagindeling voor morgen.

“Ik stel voor dat we morgenochtend Desiree anaal gaan laten neuken door Peter. Het is nu laat geworden en we moeten slapen. Ga jullie bij elkaar in bed liggen of wil je bij Peter slapen Es?” vroeg Frederique.
“Ik slaap vannacht bij Desiree, dan kunnen we nog samen praten. Jij moet bij Peter blijven” gaf Esther na enig nadenken ruimhartig aan.
“En Frederique, Peter is nog niet klaargekomen dus ik verwacht wel dat we morgenochtend horen dat je gedronken hebt!” sprak Esther nog snel waarna de meiden naar de kamer van Desiree vertrokken.

“We gaan douchen!” zei Peet en nam F. bij de hand.
“Esther had gelijk dat ze zei dat ze haar moeder niet meer terugkende. Kijk eens naar alle foto’s en het filmpje van de laatste dagen. Kijk eens naar mijn dochter die erbij is dat haar moeder wordt geneukt in haar kut en kontje. Mijn Hemel!” zuchtte Frederique onder de douche toen ze gewassen werd door Peter.
Na het douchen vertrokken ze naar bed en kropen tegen elkaar aan en begonnen langdurig te vrijen waarbij ze speels elkaar speeksel in elkaars mond lieten lopen.
“Wat bedoelde je met “dat mijn kontje gemaakt is voor jouw lul”?
“Daarmee bedoelde ik dat ik je graag naast me wil hebben in het leven zodat we dan elke dag samen kunnen genieten!”
“Elke dag in het leven lijkt me niet mogelijk. Wij hier en jullie na de vakantie daar!” bevestigde F. een probleempje en pakte intussen de lul van Peter vast en leidde die naar haar kut.
“Als je in me zit kunnen we ook praten” huiverde F. even toen ze Peter tussen haar dijen voelde doorglijden.
“Als ik hier blijf kunnen we elke dag op deze manier werkoverleg hebben!” zei Peter tijdens het vrijen en neuken.
“Waarr zitt je dann aaaan te denkennnnnn?” vroeg F. happend naar adem.
“Ik heb op Desiree en Esther gelet de laatste dagen. Volgens mij passen die, net als wij bij elkaar. Misschien moeten we aan het eind van de vakantie eens met elkaar erover praten of ook Esther misschien hier wilt blijven. Met ons allen kunnen we het pension uitbreiden als je wilt. Maar eerst moeten we dat samen, zonder de meiden, bespreken.
“Willl je hierr bij mme bbbblijven?” kreunde F. zachtjes waarbij haar gevoelens steeds intiemer werden.
“Daar gaan we het wel overrrrrr hebbennnnn” kreunde ook Peter die met zijn uiterst gevoelige eikel door de kut van F. gleed.
“Mag ik nu drinken Peet? Je wilt klaarkomen he, na al die tijd!?” begreep F.
“Ja llllieverddd, ik willllll alleen nog maarrrr kkkklaarkomen. Ikkkkk heb mijnnnn bbbbest gedaan!”
“Kom, laat me drinken. Spuit maar in mijn mond! Ik weet dat je daarvan geniet!” sprak F. vol gevoelens, duwde hem uit haar kut en legde haar hoofd daarna op zijn buik en nam zijn lul in haar mond.
Zachtjes speelde F. met hem terwijl ze haar tong over zijn eikel liet glijden. Soms zoog ze er even op of nam zijn lul diep in haar mond.
Toen ze voelde dat Peter zwijgend in haar tepel kneep ging ze er nog iets beter bijliggen en ineens gutsten de stralen zaad haar mond in.
Straal na straal schoot uit zijn eikel tegen haar keel of gehemelte en verzamelde F. al het zaad in haar mond.
Toen hij uitgespoten was richtte F. zich op en keek Peter aan. Net als Esther dronk ze met kleine slokjes zijn zaad en toen haar mond leeg was likte ze haar lippen af en keek verliefd naar Peter.
3 Minuten later lag F. met geopende benen te gillen van geilheid toen Peter met 2 vingers rustig over haar G-spot en klitje wreef en net zo lang bleef doorgaan totdat F. weer klaarkwam waarna ze uitgeput in slaap vielen.

Toen Frederique midden in de nacht uit bed stapte om te plassen werd Peter wakker.
“Ik moet plassen!” fluisterde ze.
“Ik ga met je mee!” antwoordde Peter, stapte het bed uit en volgde F. naar de wc.
“Laat maar kijken hoe je plast!” fluisterde Peter en knielde tussen haar benen.
“Zo kan ik niet plassen!” zei F. zachtjes.
“We hebben de tijd!” gaf Peter aan en streelde haar tepels waarna hij zijn vingers over haar borsten via haar buik tussen haar benen liet glijden. Rustig plaatste hij zijn wijsvinger op haar kontje, zijn middel- en ringvingers tussen haar lipjes en zijn pink op haar klitje en begon te strelen.
Door emoties en intense gevoelens overmand plaste F. ineens over zijn vingers en hand en voelde hoe haar subtiel bleef doorstrelen.
“Peter, wat doeee jeee” hijgde F.
“Zal vaker gaan gebeuren lieverd!” lachte Peter en trok zijn vingers uit haar kutje toen F. was uitgeplast.
Na het wassen van haar benen en zijn handen gingen ze weer naar bed.
“Ik wil nog even drinken Peet!” genoot F. dat ze weer iemand naast zich had in bed, legde haar hoofd weer op zijn buik en na enkele minuten voelde ze het zaad weer in haar mond stromen wat ze doorslikte.
“En nu nog even slapen!” gaf F. aan en kwam de rust weer terug in het pension.

Toen ze de volgende ochtend wakker werden liepen F. en Peter weer naakt door het pand op weg naar de kamer van Desiree en zagen verbaast hoe de meiden erbij lagen.
Desiree met haar hoofd tegen de billen van Esther die haar arm om de heup van haar vriendin had.
“Je hoeft niet te raden wat ze gisteravond hebben gedaan!” lachte F.
“Beiden zullen in ieder geval geen droge tong hebben” zei Peter en vertrok samen met F. uit de kamer en werd het weer een reguliere dag van noeste arbeid en plezier.

Toen Peter door F. naar het groepje jongelui werd getrokken waren ze al snel met hen in gesprek en na enige tijd zei Frederique openlijk tegen haar dochter “We moeten je weer even controleren. Je moet, denk ik, een injectie hebben. Peter heeft die al klaar dus je moet even meelopen. De anderen wachten wel op je!” sprak Frederique ingehouden rustig.
“Ik loop wel even mee!” gaf Esther luchtigjes aan en verlieten ze de groep.

“Ik weet dat Peter tussen je billetjes wil, Mama en Esther gaan je helpen. Nu kan Peter klaarkomen in je kontje, vanavond moet je helpen om Esther weer te laten drinken!” gaf F. aan en zag een rilling bij haar dochter.
“Ze rilt en krijgt kippenvel op haar armen” constateerde Esther.
“Desiree is geil en is benieuwd hoe het voelt om een lul in haar kontje te hebben. Ze heeft het al gezien bij jou en bij mij. Nu is zij aan de beurt” zei F. met de nodige voorpret.

“Trek jij haar slipje uit Peet!” zei Esther in de kamer.
“Een en al service” lachte Peter en ging achter Desiree op zijn knieën zitten en gleed met zijn handen onder haar jurk en trok haar slipje naar beneden terwijl Esther de jurk van D. losmaakte en die uittrok.
“Wil je op je knieën zitten of op je buik liggen?” vroeg Esther aan D.
“Het is de eerste keer dus ik weet het niet!” zei D. zachtjes.
“Ga maar op je buik liggen. Ik leg wat kussen onder je zodat je billen iets omhoog liggen!” adviseerde Esther en legde de kussens op hun plek en hielp haar vriendin goed liggen.
“Ik heb de vaseline al gepakt” gaf F. aan en ging op haar knieën naast haar dochter zitten om te kijken naar Esther die Desiree flink insmeerde in haar kontje en erom heen.
“Nu jij nog Peter, kom eens hier met dat woeste apparaat van je!” gaf Esther aan en smeerde zijn lul overdadig in.
“Wat ik nu in mijn hand heb D., zit straks diep in je kontje. Als je zijn eikel tussen je billen voelt moet je zo veel mogelijk ontspannen en ik bedoel niet je schouders of kaken maar je kontje. Als hij voorbij je sluitspier is dan glijdt hij moeiteloos in je door en voel je alleen nog maar een intens heftig geil gevoel. Als je erbij wilt masturberen dan moet je dat doen. Wil je dat je moeder of ik je moet vingeren dan zeg je het maar” bereidde Esther D. helemaal voor.
“Net stonden we nog buiten te praten, onze vrienden wachten op ons en ik ga de lul van Peter in me kontje krijgen” hijgde Desiree en maakte zich op voor ontvangst.
Toen Peter op de benen van D. ging zitten en zijn eikel tegen haar kontje hield keken moeder en dochter elkaar aan en begon F. door de haren van haar dochter te strelen.
“Het doet niet zeer als je ontspant!” hoorden ze Esther zeggen die met haar vingers tussen de dijen van haar vriendin kriebelde.
Peter drukte voorzichtig zijn eikel harder tegen het gesloten kontje en wachtte weer tot hij het kontje van D. iets voelde ontspannen.
Daarna drukte hij weer zijn eikel wat verder zodat die al half in het kontje zat en iedereen getuige was hoe D. haar knijpende kontje probeerde te ontspannen.
Ineens gleed Peter helemaal door tussen haar billetjes en hield zijn lul daarna stil om haar te laten wennen.
“Peter zit in je lieverd, het is gelukt. Heb je pijn?” vroeg F. toch bezorgd en zag haar dochter haar ontsteld met grote ogen zwijgend aankijken.
“Ze is klaar voor je Peet!” herkende F. het blik in de ogen van haar dochter en was getuige hoe haar dochter voor het eerst in haar leven anaal werd geneukt.
“Nu zijn al je gaatjes gevuld geweest. Welkom bij de vrouwenclub!” hijgde Frederique trots.
“Je hebt alles meegemaakt!” genoot F. van haar dochter en zag hoe de lul van Peter reeds moeiteloos in- en uit het kontje van haar dochter gleed.
“Je voelt heerlijk aan D. We zijn echt trots op je!” kreunde Peter en zag dat Esther enkele foto’s maakte van haar anale ontmaagding.
Op zijn gemak neukte hij Desiree verder en toen Esther haar vingers onder haar door liet glijden voelde D. hoe haar klitje werd gemasseerd.
Zachtjes streelde F. haar dochter over haar rug en billen en hoorde hoe ze steeds meer begon te kreunen om na enige tijd, geholpen door haar vriendin en moeder voor het eerst klaar te komen met een lul in haar kontje.
Tijdens haar klaarkomen trok Peter zijn handen van haar heupen, pakte haar haren vast en neukte Desiree even fel tussen haar billetjes en luisterde naar haar gekreun en gehijg tijdens haar orgasme.
Toen Desiree wat tot rust was gekomen liet Peter haar haren los.
“Ik ga in je klaarkomen lieverd. Ik ga in je kontje spuiten. Blijf stil liggen en voel hoe ik je ga vullen met zaad” sprak Peter zachtjes, trok zijn lul tot halverwege zijn eikel terug en spoot direct zijn warme zaad in haar kontje.
“Mama, ik voel hem spuiten. Ik voel zijn zaad stromen!” fluisterde D. met hese stem en veerde even op toen Peter weer helemaal in haar drong en haar opnieuw begon te neuken.
Steeds harder drong hij in haar door en Desiree greep het dekbed vast en voelde het oppermachtig gevoel in haar kontje.
“Ik gaaaaaaaa klaaaarrrrrr koooo” maakte Desiree haar zin niet af en gaf zich over aan een volgend intens orgasme.

“Peter gaat ons vaker anaal neuken! Heb je ervan genoten?” vroeg F. en zag hoe het zaad tussen de billetjes van haar dochter liep toen Peter zijn lul uit haar lichaam terugtrok.

“Trek je jurk maar weer aan, laat je slipje uit en gaan jullie maar weer naar buiten. Ze staan op jullie te wachten!” lachte Frederique en zag hoe haar dochter, zonder zich te hebben gewassen, in trance door Esther meegenomen werd naar buiten.

“Waar waren jullie? Duurde dat allemaal zó lang?” vroeg een van de jongens.
“Peter moest zijn naald goed plaatsen. Dat nam even tijd” antwoordde Esther en ging de groep over tot de orde van de dag.
“Ik ben zo geil Es. Ik voel zijn zaad langs mijn benen lopen” fluisterde D.
“Lekker he om je zo te kunnen voelen. Ik geniet elke dag weer opnieuw!” zei Esther.
“Wat bedoel je Es?” vroeg een van de meiden die wat flarden had opgevangen van het gesprek.
“Ik zeg tegen D. dat het heerlijk is om niets te hoeven doen in een vakantie. Dat gevoel alleen al!” gaf Esther een herziene visie van haar woorden.
“Daar is vakantie voor” bromde een van de jongens.
“En dat gevoel wil ik elke dag!” zei Esther tegen hem.
“Vanavond mag Esther weer drinken. Het is haar beurt!” gaf Desiree prijs, wetend dat niemand het begrijpen zou.
“Drinken jullie om beurten dan?”
“Iemand moet nuchter zijn in het pension. Dronken serveren is verboden” legde Desiree het op haar manier uit.
“Over een uurtje moeten we voorbereidingen treffen voor het eten, laten we wat lopen!” stelde Esther aan de groep voor, wetend dat het zaad dan sneller uit het kontje van haar vriendin langs haar benen zou lopen.
Esther zorgde er na een half uur voor dat ze achteraan in de groep liepen.
“En, hoe voel je je nu?” vroeg Esther zachtjes.
“Ik heb het gevoel dat het blijft stromen en dat ik open blijf staan” bekende D. stralend.
“Dat ga ik zo bekijken! Kom we gaan terug naar het pension” gaf Esther nerveus aan en namen beiden afscheid van de groep.

In de keuken aangekomen keken F. en Peter even vreemd op dat de meiden al terug waren en zagen Esther meteen plaatsnemen op een krukje waarna ze D. bij haar arm pakte en over haar knieën liet plaatsnemen.
“Desiree denkt dat ze nog openstaat!” zei Esther, trok de jurk van haar vriendin omhoog en zag het vele zaad tussen haar dijen.
Toen Peter en Frederique om hun heen stonden opende ze de billen van D. en keken ze gezamenlijk naar de vingers van Esther die kleine rondjes draaide rond het kontje van Desiree.
“Ze staat niet meer open!” bevestigde F. die zich omdraaide om een nat doekje aan te pakken dat Peter haar wilde geven.
“Maak jij haar maar even schoon Peet!” hoorde D. en voelde hoe het doekje traag tussen haar billetjes gleed en daarna langs de binnenkant van haar dijen.
“Vanavond moet ze weer wat opgerekt worden, maar dat moet ze dan wel willen!” gaf Peter zijn voorkeur al aan.
Dezelfde avond stond Desiree in het middelpunt van de belangstelling en werd veelvuldig en langdurig anaal geneukt in alle denkbare houdingen en hoefde alleen maar keer op keer klaar te komen.

Na bijna 10 dagen waren de donkere kringen van vermoeidheid om de ogen van iedereen te zien en besloten ze om de laatste paar dagen geen sex meer te hebben en keken uit naar de komst van Heleen en het gezin.

“Hebben jullie je aan jullie woord gehouden. Dus geen sex met elkaar gehad?” vroeg F. 1 dag voordat dat Heleen zou komen.
“Nee Ma” glunderde Desiree en wist dat ze, net als Esther, overdadig nat was.
“En jullie dan?” vroeg Esther benieuwd.
“Wij hebben geen sex gehad maar Peter helpt me de laatste tijd wel bij het plassen. Maar dat is geen sex. Hij is in ieder geval niet klaargekomen!” gaf F. lachend aan.
“Geholpen bij het plassen?” vroegen beide meiden gelijktijdig.
“Ja, we hebben alles met jullie gedeeld de laatste tijden en dit hielden we voor onszelf” bekende F. openhartig.
“Peter streelt me altijd als ik plas!” legde F. nader uit en zag de meiden verbaast kijken.
“Dus je bent wel klaargekomen!” concludeerde Desiree verwijtend.
“1x bijna, maar dat was de schuld van Peter die me dwong om te blijven zitten en niet stopte met plagen. Hij heeft net zulke gemene vingers als Esther” lachte F.
“Dat mag je vanavond allemaal laten zien!” sprak D. streng tegen haar moeder en keek naar Peter voor verdere uitleg.
“We vinden het spannend en zoiets intiems delen is heerlijk. Maar ik ga niet elke keer mee hoor!” bekende Peter.
“Ben jij ook eens door Peter geholpen bij het plassen?” vroeg D. aan Esther die meteen NEE knikte.
“Ik heb er trouwens ook nooit bij stilgestaan” vervolgde Esther.
“Dan gaan we jullie dat ook nog leren! Daarna zijn jullie all-round” lachte F. trots op het feit dat ze in punten eindelijk voorstond en gaf een hoofdbeweging naar Peter.
“Lopen jullie maar mee. Het is vroeg dus het kan nog wel even!” zei Peter direct en liep samen met F. voorop naar de wc ruimte.
Toen de meiden om hun heen stonden stroopte F. haar rok omhoog en ging zitten.
De meiden zagen Peter naast F. hurken en gleed met zijn hand tussen haar geopende benen.

“Je moeder gaat zo plassen D. Kijk, ik heb mijn duim tegen haar kontje gelegd. Soms doe ik die erin. Mijn middel- en ringvingers heb ik tussen haar lipjes en mijn wijsvinger laat ik rusten op haar klitje. Kijk, ik ga nu heel zachtjes met mijn vingertoppen tussen haar lipjes en doe niet meer dan wat kriebelen. Ik voel dan meteen dat je moeder steeds natter wordt” legde Peter het spel aan beide meiden uit.
“En ik voel elke seconde zijn vingers meer en meer. Zo erg dat mijn kutje gaat tintelen” genoot F.
“Vaak speel ik ook op die manier met je moeder zonder dat ze plast. Dan zit ze op haar hurken. Haar kutje en kontje staan dan strak gespannen en dan voelt ze mijn vingers nog intenser.
“Mijn klitje wordt dan zo gevoelig dat ik bijna automatisch klaarkom” zuchtte F. die nadrukkelijk de vingers van Peter langs haar lipjes- en de binnenkant van haar kutje voelde.
“Als ik ga plassen en dat voelt zo heftig, dan geniet ik nog meer wanneer Peter met me gaat vrijen. Het voelt dan werkelijk alsof we op alle fronten 1 zijn. Let op, mama gaat plassen!” kondigde F. aan en zag D. hoe haar moeder en Peter begonnen te vrijen.
D. en Esther probeerden zoveel mogelijk te zien maar dat was bijna onmogelijk temeer omdat F. willoos in de armen van Peter lag maar hoorden haar wel plassen en kreunen.
“Dit heeft minder met sex te maken. Het is gewoon veel en veel meer!” legde F. uit toen Peter met een doekje haar dijen schoonmaakte en daarna zijn handen waste.
“Ga maar eens zitten Es!” gaf F. en ging tussen haar benen zitten, plaatste haar vingers op dezelfde manier als Peter bij haar deed en streelde het meisje.
“Dit is inderdaad heerlijk” glunderde Esther naar Desiree.
“Voel je je lipjes dikker worden. Als ik even doorga dan worden ze gevoelig en kom je zonder moeite klaar” ging F. in haar uitleg verder, stopte ineens en ging rechtop staan.
“Nu jij!” zei Esther tegen D. die ging zitten.
Het was Peter die tussen haar benen ging zitten en dezelfde handelingen uitvoerde tussen de lipjes van D.
“Dit is echt cool he Es!” gaf D. aan en voelde Peter met zijn vinger iets in haar kontje gaan.
“Hij zit bij mij wel in mijn kontje!” bekende D.
“ Ontspan weer. Dan glijdt hij makkelijk bij je naar binnen” gaf F. aan en zag haar dochter genieten.
“Als jullie ook zo gaan spelen dan is het van belang dat de hygiëneregels worden nageleefd. Altijd en eeuwig handen wassen en alles goed schoonmaken na het spel. Zeker ook als we spelen wanneer een van jullie ongesteld is” gaf Peter verdergaand aan en richtte zich op het klitje van D.
“Laat Esther maar even proberen bij D.” adviseerde F. en niet veel later werd Esther weer stap voor stap wegwijs gemaakt in het spel om ook weer afgewisseld te worden door Desiree.
“Doe het zo vaak jullie willen!” raadde F. de jongelui aan en keek vervolgens naar Peter.
“Ook als we ongesteld zijn?” vroeg F. aan Peter en zag beide meiden wachten op antwoord.
“Ja, als je van elkaar houdt dan is dat geen probleem. Net zoveel voorzorgen als wanneer we gewoon met elkaar spelen. Wanneer jullie, vooraf aan het spel, goed gewassen zijn dan maakt het niet uit. Beetje rekening houden met de mate waarop jullie vloeien!” antwoordde Peter en zag de vrouwen nadenken waarna ze hun kleding fatsoeneerden en onbevredigd aan het werk togen.

Om 14u vertrok een groepje gasten en was het pension weer leeg .
“Morgen weer een dag” gaf F. aan nadat alles in orde was gemaakt en sloot de deuren van het pension af.
“We gaan naar boven!” legde F. uit en liep naar haar woongedeelte.
“We schuiven de bedden bij elkaar!” ging ze door en na een half uurtje stonden die opgesteld.
“Blijven die bedden hier staan?” vroeg Desiree.
“Die blijven hier staan ja. Veel makkelijker!” legde F. uit en begon zich uit te kleden om onder de douche te gaan.
Na het douchen ging iedereen op de bedden liggen om te ontspannen en tv te kijken.
“Kijk!” fluisterde F. na een tijdje tegen Peter en zag wat F. bedoelde.
Zonder een woord te zeggen keken F. en Peter naar Esther die steeds met haar vinger door het kutje van haar vriendin gleed en haar vinger aflikte tijdens het tv kijken.
Meer dan 20 minuten waren F. en Peet alleen maar aan het kijken naar de meiden en even zolang doopte Esther haar vinger in het kutje van haar vriendin en likte die af.
Peter en F. hoorden Desiree steeds meer ontspannen kreunen en wisten dat Esther dus haar vinger ook over het klitje van D. liet glijden.
“Lekker Es?” fluisterde F. zachtjes en zag een schrikbeweging bij Esther omdat die uit haar concentratie werd gehaald.
“Haar kutgeil is dik en romig! En ja, het is lekker!” lachte Es.
“Laat ons dan maar eens proeven!” lachte F. en gleed met haar vingers door in haar dochter en liet haar vingers aflikken door Peter en Esther.
“Ik wil klaarkomen Es!” gaf Desiree ineens aan.
“Ik wil, ik wil, ik wil! Je hebt niets te willen!” fluisterde verliefd tegen D., haalde de vingers van F. uit het kutje en ging tussen de benen van haar vriendin liggen.
Zowel Peter als F. pakten een been van D. en trokken die naar haar borsten en gaven Esther de mogelijkheid om op haar manier te genieten van D.
F. plaatste haar andere hand op de billen van haar dochter en liet haar vingertoppen over haar kontje glijden.
Peter ging op zijn knieën naast het hoofd van D. zitten en draaide voorzichtig haar hoofd naar zijn lul die Desiree meteen in haar mond nam.
“Ik gaaa kkkkkkkomen” kreunde D. opeens, hield de lul van Peter bewegenloos in haar mond en gaf zich over aan haar orgasme. Niet veel later zaten 3 vrouwen met open mond te wachten totdat Peter zijn zaad in hun monden verdeelde.

“Vandaag komt Heleen maar intussen willen we jullie iets vragen voordat ze komen!” gaf F. aan en ontvouwde het plan dat ze samen met Peter had bedacht.
“Peter en ik zouden graag willen dat je bij ons blijft Es en samen met ons mee gaat werken in het pension. Jij en D. zorgen voor een netwerk van jongeren die we hier moeten zien te krijgen en Peter en ik richten ons op een oudere doelgroep. We passen het pension aan, kopen een stuk grond en maken er een camping bij. Op die manier zijn we bij elkaar en gaan Peter en jij hier wonen!”
Verbaast hoorden de meiden het verhaal aan toen het meer in detail werd uitgelegd.
“Wat vinden jullie ervan?” vroeg F. uiteindelijk.
“Daar moet ik goed over nadenken en dat lukt het beste als ik daarbij wordt gestimuleerd” sprak Esther, opende haar benen en trok F. ertussen.
“Denk jij ook goed na Desiree!” ging Esther door en duwde Peter naar Desiree die haar benen opende om hem te ontvangen.
“Op deze manier kunnen we het beste nadenken!” gaf Esther met haperende stem aan toen F. zachtjes haar klitje likte.
“Goddddverddddommeee! Eindeeeelijkk!” gaf Desiree met een diepe aanhoudende zucht aan toen hij met zijn lul in haar gleed en tegen haar baarmoeder aandrukte.
“Wat vind je ervan D.?” vroeg Esther terwijl ze, hand in hand met D., gelikt werd.
“Doen, Gewoon doen!” fluisterde Desiree en hield Peter met zijn mond op haar tepel.
“Ik denk het ook!” hijgde Esther die voelde hoe F. haar klitje met 2 vingers had blootgelegd en erop begon te zuigen terwijl haar vingers zachtjes langs haar kutwanden gleden.
“oooooohhhhhhh” kreunde Esther ingehouden, trok haar benen een stukje omhoog en kwam schaamteloos klaar in de mond van F. waarna ze naar haar vriendin keek die zich met gesloten ogen zachtjes liet neuken door Peter.
“Spuit in haar kut Peter, spuit in haar kut!” stimuleerde Esther haar vriend en zag hoe Desiree haar ogen opende en net als haar zachtjes klaarkwam waarbij ze haar nagels in de schouders van Peter drukte.
“Spuit!” zei F. fluisterend en samen met Esther keek ze hoe Peter met een glimlach zijn zaad diep in het kutje van haar dochter spoot.
“Dan wil ik, voordat ik een beslissing neem nog 1 ding zien!” gaf Esther aan en trok Peter uit de armen van Desiree en drukte F. met haar rug op het matras.
“Ik wil moeder en dochter elkaar zien likken! Dat is nog steeds niet gebeurd” lachte Esther en duwde Desiree met haar heupen over het hoofd van haar moeder en drukte haar kut op de mond van F.
Samen met Peter keek Esther hoe Desiree schoorvoetend haar moeder begon te likken maar werd actief toen ze haar moeder met haar tong het zaad van Peter uit haar kut voelde likken.
Terwijl Peter de billen van F. uit elkaar hield, drukte Esther een vinger in het kontje en begon F. anaal te vingeren.

Toen ze beneden weer met de werkzaamheden bezig waren nam Peter zijn telefoon op en hoorde Harrie vertellen dat alles was ingeladen en dat ze op het punt stonden te vertrekken.
“Laat in de middag zijn we bij jullie, zet de whisky maar klaar!” lachte Harrie uitgelaten en stuurde een aantal foto’s waarop ie ook zelf stond.
“Dit is de vader van Esther!” zei Peter en liet de foto’s aan F. en Desiree zien.
“Nu kennen we bijna iedereen!” lachte F.
“Ziet er best goed uit!” beoordeelde Desiree en liet haar moeder nogmaals naar de foto van Harrie kijken.
“Dat meen je toch niet D.?” vermoedde Esther al.
“Waarom niet?! Het is vakantie toch!?” lachte Desiree.
“Je moet je schamen!” lachte ook Esther en was blij haar ouders weer te zien.
“Als je wat wilt ondernemen dan trek je het rokje van Esther aan met een string die hoog is uitgesneden zodat je Harrie gek kan maken!” moedigde Peter haar tijdens het middageten aan.
“Dat ga ik doen. Goed idee!” zuchtte Desiree van spanning en liep met Esther naar boven om een string uit te zoeken en het rokje aan te trekken.

“Laat maar eens kijken!” zei F. tegen haar dochter die een rondje om haar as draaide.
“Buk eens bij de stoel?” vroeg Esther en iedereen zag meteen de billen van Desiree verschijnen.
“Alleen boven het rokje zie je een touwtje en een stukje heup. Het lijkt of je billen bloot zijn” constateerde Esther.
“Kan het Ma? Is het niet te ordinair?” vroeg Desiree liefjes.
“Perfect! Maar let op onze gasten” zei F. en werden de werkzaamheden weer opgepakt.
F. zag Peter nadenkend bij de aanrecht staan en liep naar hem toe.
“Waar zit je aan te denken?”
“Ik denk dat het spannender is wanneer Desiree een slipje aantrekt. Het kijken naar blote billen is minder spannend dan naar het kijken naar haar billen wanneer ze een slipje aanheeft. Ze moet uitdagen en dat kan beter met een slipje aan”.
“Daar kan je best gelijk in hebben!” gaf Frederique aan en riep haar dochter de keuken in.
“Peter en in hebben erover nagedacht maar trek toch maar een slipje aan. Dat maakt het spannender” informeerde F. haar dochter.
“Ik moet een slipje aantrekken i.p.v. ‘n string!” sprak Desiree Esther bij die de keuken kwam inlopen.
“Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Je zei het al de eerste dag toen we hier waren. Groepsex!” lachte Esther tegen Peter.
“Wat heb jij aan? Geen slipje toch!?” ging Esther door en tilde het jurkje van F. omhoog.
“Frederique heeft haar woord gehouden. Zolang we hier zijn heeft ze geen slipje aan” zei Peter.
“Gaat Heleen met haar tong hiertussen denk je Peet?” vroeg Esther en trok de plakkerige lipjes van Frederique iets uit elkaar en toonde het vrijgekomen klitje.
“Daar zal Heleen haar likken en wij Heleen” beaamde Peter.
“En jij gaat er ook met je vingers en tong in het kutje van je moeder. Je verplichtte mij- en mijn moeder om elkaar te likken en ook jij moet eraan geloven” gaf Desiree met de nodige voorpret al aan.
“Dat vroeg ik je om te helpen om het zaad van Peter uit je kutje te laten likken. Wees maar blij dat je kontje is opgerekt, misschien gaan Peter en mijn vader je samen wel neuken” zei Esther meteen.
“Ga me dan eerst maar even likken nu!” antwoordde Desiree, trok haar string uit en ging wijdbeens op de schoot van haar moeder zitten.
“Ik heb het even druk Peet, ik moet Desiree likken!” gaf Esther aan en dook tussen de benen van haar vriendin en begon haar te likken.
“In dat geval moet Frederique me maar even pijpen. Kijken of alles nog werkt!” glimlachte Peter en plaatste zijn lul tussen de lippen van F. die hem begon te pijpen terwijl Desiree haar hand onder zijn ballen legde.
“Ze zouden op dit moment binnen moeten komen!” hijgde Desiree van geilheid en voelde hoe haar moeder haar borsten vrijmaakte en met haar tepels begon te spelen terwijl ze Peter pijpte.
“Hup, uit mijn mond met je lul en neuk Esther!” hijgde Frederique buiten adem.
“Ohjjjjjjjjaaaaaaaaaaa” kreunde Esther toen Peter zijn lul diep doordrukte in haar kutje en legde haar hoofd op het been van Desiree.
“Zie je Esther liggen. Stel je voor dat jij geneukt wordt door Peter en dat je de lul van Harrie misschien wel meteen in je mond kan nemen!” bracht Frederique haar dochter bij.
“En Heleen moet dan meteen op mijn tepels zuigen” fantaseerde Desiree door.
“Als het allemaal doorgaat wat we willen dan zal je aan zaad niets tekort komen!” zei F. fluisterend en gleed zachtjes over de harde tepels van haar dochter.
“Vind jij het ook zo lekker om gewoon te neuken wanneer je wilt? Kijk Esther en Peter. Ik vind het zo geil dat ze samen neuken en wij kunnen kijken” gaf D. aan.
“Het is zo fijn om dit met elkaar te kunnen delen” bevestigde F. en luisterde naar de geluiden die Esther en Peter maakten wanneer hij diep in haar kutje zat en met zijn lichaam tegen haar billen sloeg.
“Jjjje hhhebttttt errrrrrrrrrrrrr eeeeeecht zin in he” kreunde Esther tijdens het opvangen van de felle slagen in haar kutje.
“We hebben er allemaal zin in. Het zou me verbazen wanneer je ouders hier niet aan zouden meedoen!” zei F. en trok wat harder aan de tepels van haar dochter.
“Dat wordt morgenochtend een harde lul in jullie kutjes in plaats van pindakaas eten!” hijgde Peter en trok zijn besmeurde lul uit de kut van Esther en liet die aflikken door Desiree.
“Ik wilde klaarkomen, jullie hebben me zo geil als boter gemaakt” klaagde Esther en ging naast F. staan om te kijken hoe Desiree op haar gemak met de lul van Peter in haar mond speelde.
“En nu naar de gasten jullie, jij eerst boven een slipje aantrekken!” beëindigde F. hun spel en duwde haar dochter van haar schoot.

“We moeten snel 2 kamers doen. De gasten zijn vertrokken hoorde ik” instrueerde Desiree Esther die direct naar boven vertrokken.
“Hier is alles verder in orde, de meiden brengen de kamers gereed en daarna is alles klaar. We hebben weer het rijk alleen! Nu komt het wel goed uit” zuchtte Frederique van oplopende spanning.
“Ik ben net zo nerveus als jij. Ik hoop werkelijk dat het geen teleurstelling wordt. En anders zal ik jou vreselijk neuken vannacht!” gaf Peter aan.

“Daar zijn ze!” zei Peter later op de dag, die het geluid van zijn auto herkende en liep met Frederique meteen naar buiten om het gezin op te vangen.
Toen iedereen was uitgestapt vlogen de 2 kinderen naar Peter en na hun begroeting werd Frederique aan Heleen en Harrie voorgesteld.
“Wij hebben elkaar al gesproken en nu zijn jullie hier! Gezellig. De meiden zijn boven de kamers aan het opruimen. Laten we eerst wat drinken op het terras en dan kunnen jullie daarna je boven opknappen van de reis!” stelde F. voor en zag dat de kids al gebruik maakten van de speeltoestellen.
“Ik kom je helpen met de bestelling” gaf Peter aan en keerden ze niet veel later terug op het terras.
“Eerst even naar mijn auto kijken” gaf Harrie aan en vertrok met Peter naar zijn wagen.

“Leuke vakantie gehad Har?”
“Een heerlijke vakantie, geloof me. Ik ben veel met de kinderen weggeweest en Heleen had ook haar draai gevonden daar hebben we gezien!”
“Wat bedoel je?”
“Heleen had een vriendin daar en ik ook. De buren op de camping hadden 2 kinderen waarmee die van ons konden spelen. De moeder heb ik van binnen- en buiten veelvuldig geïnspecteerd” bekende Harrie met een knipoog.
“En Heleen?”
“Heleen trok zich vaak terug op het bospad en laat die nu net grenzen aan de plek waarop die moeder stond. We hebben vaak naar Heleen gekeken alleen zij weet het niet. Maar dat zal ik later thuis wel vertellen dus mondje dicht. En doet ie het eindelijk?” ratelde Harrie door.
“Geen idee, heb er nog niet mee gereden!” bekende Peter en hoorde niet veel later de motor weer stationair draaien.
“Nu geen zin in, we gaan terug naar het terras” gaf Harrie aan en liepen ze terug.

“Loop je even mee Heleen?” vroeg Frederique toen ze Peter en Harrie zagen vertrekken naar de auto.
“Blij dat jullie er zijn!” zei F. meteen in de gang en bleef staan.
“Ik ben ook blij dat ik eindelijk de auto uit ben” gaf Heleen oppervlakkig aan en zag hoe Frederique haar broek losknoopte en die naar beneden trok.
“Geen slipje hier in huis!” lachte F. en liet Heleen uit haar broek stappen om vervolgens het slipje van de verbaasde Heleen uit te trekken.
“Zo, hier heb ik naar uitgekeken!” bekende F. en liet haar vingers tussen de lipjes van Heleen glijden.
“Mijn God Frederique, binnen 3 minuten zit je al tussen mijn benen” hijgde Heleen van spanning.
“Nu nog mijn vingers, straks mijn tong en de lul van Peter!” gaf F. aan en gleed voorzichtig door in het kutje van Heleen terwijl ze al vanaf de trap werden bekeken door beider dochters.
“Lekker he Mam!” gaf Esther ineens te kennen en trok Desiree mee naar beneden en zag dat Heleen geschrokken de hand van F. tussen haar benen wilde duwen.
“Laat Frederique je maar even bekijken. Ze heeft er zo naar uitgekeken!” zei Esther en begroette haar moeder en stelde daarna Desiree aan haar voor zonder dat Frederique er ook maar aan dacht op te stoppen met het vingeren van Heleen.
“Zo gaat het hier!” bekende Desiree die zag hoe nerveus Heleen was.
“Dit kutje heb je een paar dagen geleden willen zien. Kijk maar!” ging Desiree door, trok haar rokje omhoog en haar slipje naar beneden en zag Heleen kijken.
“Ga even naast mijn moeder staan D. Laat haar maar even voelen” lachte Esther en duwde Desiree naar voren, pakte de hand van haar moeder en legde die op het kutje van Desiree.
“We moeten naar buiten, dus lik Heleen maar even en dan klaar!” beperkte F. het spel en zag dat Heleen zich wat onwennig liet likken door Desiree.
“Wegwezen jij!” gaf F. aan en duwde haar dochter weg en dook meteen zelf tussen de benen van Heleen om haar ook te likken waarna F. haar jurkje optrok en Heleen haar kutje liet zien.
“Er zijn gelukkig geen gasten meer dus hiervan mag je altijd, zonder vragen gebruik van maken! Ook als je vannacht niet kan slapen! Niet vragen, smeken, bedelen of twijfelen, gewoon pakken wanneer je wilt” gaf Frederique aan en opende haar schaamlipjes voor Heleen.
Even was Heleen nog uit het veld geslagen maar legde wel haar hand op de kut van Frederique die meteen haar hoofd vastpakte en met haar tong in de mond van Heleen gleed om te vrijen.
“Ja, zo!!!” kreunde Frederique toen ze de vingers van Heleen over haar klitje voelde glijden.
“Welkom!” glunderde Desiree en trok Esther mee naar het terras waar ze recht tegenover Harrie ging zitten.
“Die komen eraan!” beantwoordde D. de vraag van Peter die al met Harrie op het terras zat te wachten en stelde zich voor aan Harrie
“Dan nemen wij maar alvast een slok!” zei Peter en begon maar wat te zeggen over de wagen en de opgeloste problemen.
Esther zag hoe haar vader probeerde om zijn ogen zo lang mogelijk te laten rusten tussen de benen van haar vriendin en wist dat het in ieder geval de goede kant op ging.
“Ik denk dat we Frederique misschien ergens mee moeten helpen!” gaf Esther aan en trok Peter mee naar binnen.
“Harrie zit buiten met Desiree!” gaf Peter aan en zag Heleen opschrikken.
“We moeten zo wel naar buiten Ma, maar kijk eerst even!” zei Esther en trok de broek van Peter naar beneden, pakte zijn lul vast en toonde die aan haar moeder.
“Deze heeft vaak in mijn mond en kutje gezeten! Hij wil nu even in jouw kutje” daagde Esther haar moeder uit die inmiddels door F. was losgelaten en zachtjes voorover werd geduwd.
“Eerst in je mond, dan proef je ook Desiree nog” glunderde Esther en zag hoe de eikel van Peter de lippen van haar moeder van elkaar drukte en doorgleed in haar mond.
“Even pijpen Ma, daarna snel neuken en terug naar buiten” gaf Esther aan en zag dat haar moeder eindelijk begon met het pijpen van Peter.
“En nu in je kut” glimlachte F. die Heleen met haar mond van Peter haalde en haar in dezelfde houding liet staan.
Toen Peter achter haar stond drukte hij zijn lul direct diep door in haar opgewonden natte kut en neukte Heleen in het bijzijn van haar dochter.
“Heerlijk die heupen in mijn handen en mijn lul in je kut” kreunde Peter van geilheid en zag hoe Heleen haar vingers tussen de dijen van Frederique liet glijden om haar te vingeren.
“Je hebt je draai al gevonden!” zei Esther die de tijd in de gaten hield en zag dat Frederique ver over Heleen boog en haar vingertoppen liet cirkelen over het kontje van Heleen.
“Beide gaatjes worden hier gevuld. Dan weet je dat alvast” gaf F. genietend aan waarna ze Peter uit de kut van Heleen duwde en zelf ook weer rechtop ging staan en iedereen zich fatsoeneerden.

“Die kussens moeten worden vastgezet” gaf Desiree gespeeld geïrriteerd aan, stond op en bukte voor de ogen van Harrie om haar kussen zogenaamd goed te leggen en wist dat Harrie zo een vol zicht kreeg onder haar rokje.
Verrukt van geilheid genoot Harrie van het zicht op Desiree en nam een grote slok om zijn droge mond te spoelen.
Zwijgend keek hij naar het slipje van Desiree, zag de bolling van haar kutje en genoot vooral van de uitdagende houding terwijl Desiree zo lang mogelijk gebukt bleef staan.
“Het moet maar zo!” zei Desiree en ging weer zitten.
“Vastmaken met klittenband en het probleem is opgelost” gaf Harrie met bonkend hart aan.
“Morgen! Vandaag rust. De gasten zijn net weg!” zei Desiree die zinloos iets van de grond pakte en haar benen daardoor ver uit elkaar kon doen om Harrie nogmaals een goed zicht te geven tussen haar benen.
“Daar heb je ze al!” ging D. onverstoord tegen Harrie verder en sloot haar benen.
Na hereniging op het terras werd de vakantie oppervlakkig besproken en vroeg F. of Harrie en Heleen zich wilden opknappen.
“Laten we dat maar doen, de kids spelen en we kunnen meteen de koffers boven zetten!” gaf Harrie aan.
“Help jij Harrie alvast met de tassen D., dan kan Heleen haar drankje rustig opdrinken?” vroeg Frederique onschuldig.
“Ja!” en liep met Harrie naar de wagen die de koffers uit de achterbak pakte en zag hij daarna hoe Desiree in de cabine wat rommel opruimde van de kinderen.
Opnieuw had Harrie een goed zicht op het slipje van Desiree en bleef met vele gevoelens kijken.
“Oh, ik stond er niet zo netjes bij!” gaf Desiree onschuldig aan toen ze Harrie zag kijken.
“Ik kan er niet veel van zeggen toch. Maar zo erg vond ik het niet” zei Harrie glunderend, pakte de tassen en volgde Desiree naar de kamers.
“Dit is jullie kamer, de tussendeur is open zodat de kinderen op de andere kamer kunnen slapen” gaf Desiree aan en liep met Harrie door beide vertrekken en toonde meteen ook de douche.
“Mooi, altijd fijn een eigen douche” bekende Harrie ongeïnteresseerd en keek liever naar het slipje van Desiree.
“Ik mag ook wel weer douchen na al dat gesleep!” lachte Desiree.
“Ik zie niemand in de douche dus ga je gang. Ik wil je rug wel wassen” reageerde Harrie direct.
“Dat durf je niet eens” lachte Desiree uitgelaten.
“Het is dat Heleen naar boven komt, maar anders had ik het gedaan!” bekende Harrie snel.
“Je weet dat vrouwen praten om te praten, dus die zal echt wel beneden blijven totdat alles is geregeld en we terug zijn op het terras” daagde Desiree Harrie uit.
“Aan mij zal het niet liggen. Zeker niet toen ik je zo zag staan, zitten en leunen in de auto!” bekende Harrie.
“Dus dit kutje wil je nu niet wassen?” zei Desiree zachtjes, trok haar rokje omhoog en haar slipje naar beneden en liet Harrie naar haar kutje kijken waarna ze haar rokje en slipje uittrok en haar shirt omhoog deed om haar borsten te tonen.
“Laat me maar even kijken wat je verbergt” fluisterde Desiree en trok de broek en boxer van Harrie naar beneden en nam zijn lul in haar hand.
“Ik denk dat we het wassen maar moeten uitstellen!” hijgde Desiree van geilheid terwijl ze Harrie zachtjes aftrok en nam hem mee naar het bed.
“Ik wil je voelen voordat we naar beneden gaan!” wenkte ze Harrie en opende haar benen om hem te ontvangen.
“Jaaaaaaa, dit is lekker Har!” kreunde Desiree toen ze zijn lul in haar kutje voelde en sloeg haar benen om zijn heupen.
“We kunnen niet te lang boven blijven dus neuk me even maar niet klaarkomen. Zolang je hier bent kan je me neuken en likken wanneer je wilt!” herhaalde ze de woorden van haar moeder tegen Heleen.
“Wat voel je lekker strak” kreunde Harrie van geilheid en drong met zijn tong in de mond van Desiree.
“Je vult mijn kut zo goed op Har, neuk me even hard!” hijgde Desiree en voelde meteen zijn stampende lul diep in haar lekkende kut.
“Lik me nog even” hijgde Desiree en ging met haar kut op de mond van Harrie liggen en begon hem te pijpen.
“Lekker?” mompelde ze met volle mond.
“Je proef heerlijk!” hijgde Harrie buiten adem.
“Zeg het Har, zeg het. Ik wil het horen!” kreunde Desiree uitdagend.
“Ik proef je kut. Ik voel hoe je in mijn mond lekt!” kreunde Harrie hardop.
“Jaaaa, lik mijn sappen uit mijn kut” hijgde ook Desiree hardop en maakte zich gereed om te stoppen.

“Harrie heeft me al vertelt dat hij jou en je vriendin samen heeft zien vrijen. Ook dat hij zelf jullie buurvrouw daar heeft geneukt toen hij met de kinderen weg was. De kinderen speelden met die van haar en in die tijd heeft hij haar geneukt en ook vaak naar jullie gekeken!” gaf Peter direct bij het vertrek van Desiree en Harrie aan en zagen Heleen schrikken.
“Desiree is waarschijnlijk boven al met Harrie aan het neuken, dus als je wilt kijken moeten we naar boven gaan” zei Frederique.
“Desiree aan het neuken?” stamelde Heleen verbaast.
“Waarom zou ze zo’n kort rokje aanhebben?” lachte Esther en keek toe hoe Peter en Frederique de blouse van Heleen losknoopten en haar borsten vastpakten om met haar tepels te spelen.
“Je weet nu alles, dus laten we maar gewoon doen waar we zin in hebben als de kinderen er niet bijzijn” legde Frederique haar plannen voor, trok Heleen uit de stoel en trok haar broek weer uit.
“Lik jij mijn moeder Frederique dan kan zij Peter pijpen!” zei Esther en keek toe hoe haar moeder met geopende benen Frederique toeliet in haar kut terwijl ze haar lippen al om de lul van Peter had.
Meteen ging Esther naar boven en gluurde naar haar vader en Desiree, sloop stilletjes de kamer in en gaf een knipoog aan haar vriendin.
“Voelt mijn kut lekker aan? Geniet je ervan dat je me neukt?” vroeg Desiree bewust hardop.
“Ik voel je knijpende kut zo goed om mijn lul” hijgde Harrie met haar tepel in zijn mond terwijl hij haar neukte.
“Zullen we naar beneden gaan?” ging Desiree door en zag haar vriendin gaan zitten in de stoel.
“Nog even. Dit gevoel wil ik niet missen!” kreunde Harrie en ploegde met flinke snelheid door de kut van Desiree.

“Jullie hebben alle tijd. Peter laat zich nu pijpen door Heleen en Frederique likt haar kut” sprak Esther ineens hardop en zag haar vader schrikken.
“Ik zit er al een tijdje Pa, dus neuk haar verder. De kinderen zijn toch aan het spelen” gaf Esther aan en zag hoe haar vader zich uit het lichaam van Desiree terugtrok.
“Kleed jij je ook eens uit Es!” gaf Desiree aan en meteen trok Esther haar kleren uit en ging naakt bij haar vader en Desiree op bed zitten.
“Mama weet al dat je de buurvrouw hebt geneukt en dat je haar gezien hebt met haar vriendin. Er zijn geen geheimen meer. Met Peter, Desiree en Frederique heb ik al die weken liggen neuken dus laten we ons gewoon gedragen en doen wat we willen!” beëindigde Esther haar pleidooi.
“Dit kontje heeft bijna dagelijks Peter ontvangen!” gaf Esther aan en opende met haar handen de billen van Desiree en liet haar met stomheid geslagen vader kijken naar het kontje van haar vriendin.
“En Esther heeft hier veel gebruik van gemaakt!” ging Desiree door en terwijl ze met haar billen openlag trok ze de lipjes van haar vriendin uit elkaar en liet haar vader kijken.
“Ga op je rug liggen Har. Ik ga op je zitten!” gaf Desiree aan en gleed niet veel later met haar kut over de eikel van Harrie en liet zich over zijn lul zakken.
“En nu neuken Pa. Niet stiekem spuiten in haar kut. Alleen neuken. We hebben nog vele uren voor de boeg!” ontvouwde Esther de vakantieplannen en ging met haar kut op de mond van haar vader zitten waarna ze met Desiree begon te vrijen.

“En nu stoppen!” gaf Desiree na een tijdje aan en stapten beide meiden van Harrie af, veegden schaamteloos de sappen van hun dijen en kleedden zich weer aan.
“We trekken alleen een slipje aan. Dan zijn we toch nog gekleed als de kinderen komen” zei Esther en konden beide meiden zich weer uitkleden.
“Jij alleen je boxer Pa” lachte Esther die zag hoe haar vader zijn stijve lul probeerde op te bergen waarna ze met hun drieën naar beneden liepen.
“Zie je wat ik bedoel Pa!” zei Esther in de deuropening naar het terras en keken hoe Heleen werd geneukt terwijl die weer Frederique vingerde.

“Wat we al dachten Ma! Desiree zat al met haar kut op de lul van Pa!” gaf Esther openlijk te kennen en liepen verder het terras op zodat Harrie kon zien hoe Peter zijn vrouw neukte.
“Ga maar naast je vrouw zitten Har” gaf Frederique aan terwijl die zich van Heleen losmaakte.
Toen Harrie met stijgende verbazing nog keek naar Peter en zijn vrouw zakte Frederique met haar kut over zijn lul en begon met haar heupen te bewegen.
Ergens verlegen over de situatie keken Heleen en Harrie elkaar aan en legden hun handen in elkaar en lieten zich voor de ogen van Esther en Desiree op het terras neuken.
“Zo moet het lieverd. Vanaf vandaag gaan we samen vaker praten!” kreunde Harrie die zijn vrije hand onder een borst van Frederique legde en haar tepel tussen zijn vingertoppen hield.
“Kijk naar onze dochter Har!” hijgde Heleen die zag hoe Desiree en Esther elkaar vingerden.
“Pa moest me likken van Desiree terwijl hij haar neukte!” bekende Esther meteen.
“En Esther heeft mijn billen uit elkaar getrokken om hem te laten kijken naar mijn kontje die hij moet gaan neuken!” ging Desiree hijgend in de bekentenissen mee.
“En we hebben samen besloten dat we alleen rond blijven lopen met een slipje aan. Voor de kinderen” sprak Esther iedereen volledig bij, haalde de vingers van Desiree uit haar kut en ging zitten.
“Laat ze eens zien hoe je masturbeert terwijl je vader en moeder neuken!” vroeg Desiree aan Esther.
“Samen dan!” gaf Esther aan, opende haar benen en gleed met haar vingers in haar slipje en begon voor de ogen van haar ouders, samen met Desiree te masturberen.
“Mijn God Harrie, Jezus, kijk die meiden eens” hijgde Heleen verrukt en bekeek beide meiden uitvoerig tijdens het neuken.
Toen Desiree haar vingers uit haar slipje haalde en met haar hoofd knikte trokken Peter en Harrie zich met tegenzin terug uit de kutjes van Heleen en Frederique.
Nadat Frederique haar jurkje goed had getrokken gaf ze aan dat ze het hek van de poort ging sluiten om eventuele gasten zich via de intercom te laten melden.
“Als jullie verder willen neuken dan moeten jullie naar boven” gaf ze verder aan en vertrok meteen.
“Ik zorg wel voor de kinderen” bood Esther aan zodat ze de anderen de gelegenheid gaf om samen te ontspannen.
“Kom maar mee Heleen, we gaan boven neuken” gaf Peter aan en vertrok met haar naar boven.
“Wij gaan ook naar boven!” zei Desiree tegen Harrie en namen afscheid van Esther.

“Dit ligt stukken beter Har!” zei Peter boven aangekomen en begeleidde Heleen op bed en deed haar benen ver uit elkaar en toen ook Desiree op bed lag opende ook zij haar benen en deed haar lipjes uit elkaar en liet zich in haar kut kijken.
“Ik moest er toch even aan wennen om met Frederique te neuken en jou in Heleen te zien” bekende Harrie eerlijk tegen Peter en stond met een stijve lul te kijken hoe Heleen zich omdraaide en met haar mond op het kutje van Desiree ging liggen.
“Laat Desiree je maar pijpen” lachte Peter en plaatste zichzelf achter Heleen en drong weer door in haar kut.
Met trage bewegingen neukte hij haar en keek naar het van geilheid verwrongen gezicht van Desiree die haar best deed om zich te geven aan zowel Harrie als Heleen .
“Wat is die meid nat!” hijgde Heleen die tussen de bedrijven door haar lippen aflikte en keek hoe haar man werd gepijpt.
“Ik heb nooit kunnen weten dat ik me zou laten pijpen terwijl mijn vrouw er met haar gezicht vlakbij zou zitten, notabene met haar mond op een nat kutje!” kreunde Harrie die door de haren van zijn vrouw streelde.
“Zie je je buurman met zijn lul in mijn kut!” hijgde Heleen tegen Harrie.
“En ik zie dat bijna alle gaatjes hier in de kamer zijn gevuld!” hoorden ze ineens F. zeggen terwijl ze zich al uitkleedde.
“Kom op met jouw gaatje!” hijgde Heleen die bij haar warme heupen werd vastgehouden door Peter.
“Ga eens met je mond van het kutje van mijn dochter. Ik denk dat Desiree Harrie wil voelen!” sprak F. en toen Heleen zich tussen de benen van D. terugtrok drukte Harrie zijn lul in het kutje en keek hoe F. positie nam zodat hij haar meteen kon likken.
Heleen ging naast Desiree liggen en opende haar benen zodat Peter direct bezit van haar kut nam en samen keken hoe Harrie Desiree neukte en tegelijk Frederique likte.
“Hebben jullie al die tijd samen gespeeld?” vroeg Heleen en ging samen met F. in gesprek die alles opnieuw vertelde wat ze in feite al had gezegd tijdens het telefoongesprek zodat ook Harrie werd geïnformeerd.
“Dit is werkelijk heerlijk” bemoeide ook Harrie zich met het gesprek zodat F. zich met haar kut op de mond van Heleen plaatste om zich door haar te laten likken.
Langzaam maakte Peter zich los van Heleen en zag hoe de vier verder speelden zodat hij in zijn boxer weer naar beneden sloop.

“Ik heb de kids een ijsje gegeven en ze zijn weer aan het spelen” sprak Esther Peter bij.
“Boven liggen ze te neuken. Ik wilde bij je zijn!” bekende Peter en trok Esther op zijn schoot en begon te vrijen.
“Echt?” zuchtte Esther en vrijde weer met open mond verder.
“Ja, neuken met je moeder was lekker maar mijn lul hoort thuis in jouw kutje en daar had ik veel meer trek in!” gaf Peter aan, liet Esther staan die haar slipje opzij deed en zich liet zakken over zijn lul.
“Nu ben ik weer thuis. Thuis bij jou!” hijgde Peter die de warme kut van Esther om zijn lul voelde.
“Straks wil ik drinken Peet, ik houd van je!”
“En ik van jou maar dat weet je inmiddels. Geef maar aan wanneer je wilt drinken lieverd” kreunde Peter die zachtjes en liefdevol keer op keer diep doordrong in Esther.
“Peetttt, mmmmag ikk kklaaarkomen!” vroeg Esther fluisterend.
“Kom maar schat, kom maar klaar!!” fluisterde Peter terug en trok Esther zachtjes in zijn nek en hield hetzelfde ritme aan bij het neuken.
“Peeeeeteerrrrrrrrrr” kreunde Esther en begon trillend klaar te komen in zijn armen en gaf zich over aan haar intense orgasme terwijl ze hem recht in z’n ogen aankeek.
Stil liet Peter zijn harde lul in haar kutje zitten toen ze weer begonnen te vrijen en begeleidde Esther niet lang daarna opnieuw bij haar klaarkomen dat ze nu schokkend en kreunend onderging.

“Dat is de eerste keer dat ik mijn dochter zie klaarkomen!” sprak Harrie bewonderend uit en zag hoe zijn dochter zich omdraaide en hem loom aankeek.
“We zagen je net al klaarkomen lieverd” gaf ook Heleen aan.
“Toen Peter zich uit Heleen terugtrok zijn we boven gestopt en naar beneden geslopen omdat we wilden kijken!” legde Frederique uit en zag dat Desiree naar Esther liep en haar van de lul van Peter trok.
“Esther heeft aangegeven dat ze wil drinken!” kondigde Desiree aan en liet iedereen om Peter en Esther heen staan.
Zwijgzaam en onbekend met het fenomeen bleven Heleen en Harrie in afwachting van hetgeen komen zou en zagen hoe Esther op haar knieën ging zitten, de lul van Peter in haar mond nam.
“Ze wil dat Peter in haar mond klaarkomt. Dan verzamelt ze zijn zaad in haar mond en gaat laten zien dat ze met kleine slokjes gaat drinken!” legde Desiree uit en streelde door de haren van haar vriendin die, met de lul van Peter in haar mond, iedereen bewust aankeek.
Heleen ging op haar knieën bij haar dochter zitten om alles nog beter te kunnen zien terwijl Harrie amper notie had dat Frederique hem al weer zachtjes aftrok.
“Ikkkk gaaa klaaarkomennnnnn” kreunde Peter na verloop van tijd en keek iedereen gespannen naar Esther die verwoedde pogingen ondernam om zijn zaadspuitende harde lul in haar mond te houden.
Toen Peter uitgespoten was liet Esther zijn lul uit haar mond glijden, stond op en trok Desiree naar zich toe.
“Kijk!” hijgde F. naar Heleen en Harrie en zagen hoe Esther en Desiree begonnen te vrijen.
Toen het zaad diverse malen in elkaars mond was overgegaan ging Esther voor haar moeder staan, liet wat zaad uit haar mond vloeien en liet zien hoe ze het zaad in kleine beetjes steeds doorslikte waarna ze het gezicht van haar moeder vastpakte en haar lippen begon te kussen.
Met haar tong door de mond van haar dochter proefde Heleen het zaad van Peter en likte ook de kin van haar dochter af.
“Wauw, dit is pas heftig” hijgde Harrie beretrots op zijn vrouwen.
“Ga maar zitten Pa” zei Esther eindelijk en meteen wist Desiree dat het haar beurt zou worden en ging ook met haar hoofd op de benen van Harrie liggen, nam zijn lul in haar mond en pijpte hem net zo lang tot Harrie briesend van geilheid de mond van Desiree volspoot.
Hetzelfde tafereel ontspon zich weer binnen de groep maar nu waren het Desiree en Frederique die het zaad in elkaars mond lieten vloeien en Desiree uiteindelijk Heleen liet zien dat ze het zaad van haar man doorslikte.
“Zullen wij ook maar eens klaarkomen Heleen?” lachte Frederique en toen iedereen in een cirkel om hun heen stonden gleden de vingers in elkaars kutje en werden obsceen aangemoedigd door de anderen.
Steeds uitdagender liet Heleen zien hoe ze gevingerd werd totdat Peter zijn vinger diep liet doordringen in haar kontje die uit elkaar werd gehouden door Esther.
Meteen nam Desiree haar idee over en trok de billen van haar moeder uit elkaar zodat Harrie Frederique anaal kon vingeren en begon de groep zowel Heleen als Frederique op te hitsen totdat beiden krimpend klaarkwamen op elkaars vingers.
“Dit was heerlijk Har. Zo wil ik mijn kut laten behandelen!” hijgde Heleen nog na.
“We gaan een ander leven leiden. Dit bevalt me nog beter dan stiekem naar je kijken!” bekende Harrie en zag Frederique en Desiree naar binnen lopen om met een grote kan water, glazen en nieuwe drankjes weer op het terras te zien komen.
“Vanavond wil ik Peter tussen mijn billen en jou in mijn kut Har!” gaf Desiree als voorschot aan.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 21:18 / Hits : 6632 / Waardering : 4.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een verplichte tussenstop in Frankrijk dl 3
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 02 augustus 2018 - 11:46 / Hits : 4212 / Waardering : 4.60

Een verplichte tussenstop in Frankrijk dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 02 augustus 2018 - 09:26 / Hits : 8960 / Waardering : 4.16

Een verplichte tussenstop in Frankrijk dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 02 augustus 2018 - 09:50 / Hits : 5355 / Waardering : 3.85

Onze Fietsvakantie In Frankrijk - 2
Auteur : TheoM / Geschreven op : 20 juli 2018 - 08:55 / Hits : 23709 / Waardering : 4.63

Onze Fietsvakantie In Frankrijk - 1
Auteur : TheoM / Geschreven op : 20 juli 2018 - 08:41 / Hits : 23947 / Waardering : 4.43

Onze Fietsvakantie In Frankrijk - 4
Auteur : TheoM / Geschreven op : 01 augustus 2018 - 10:20 / Hits : 5479 / Waardering : 4.40

Onze Fietsvakantie In Frankrijk - 3
Auteur : TheoM / Geschreven op : 23 juli 2018 - 21:57 / Hits : 11554 / Waardering : 4.35

Leven in Frankrijk (14-slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 juni 2013 - 00:43 / Hits : 16359 / Waardering : 3.57

Leven in Frankrijk (6)
Auteur : quasi / Geschreven op : 27 mei 2013 - 00:45 / Hits : 13147 / Waardering : 3.51

Leven in Frankrijk (8)
Auteur : quasi / Geschreven op : 02 juni 2013 - 00:29 / Hits : 13422 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb