Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Haar blinde buurvrouw dl 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Haar blinde buurvrouw dl 1
“Kom binnen!” gaf Angela aan toen ze de deur voor haar broer opende.
“Dat was ik eigenlijk wel van plan ja” mompelde Vincent die meteen zijn jas aan de kapstok hing en doorliep naar de huiskamer.
Even bleef hij staan toen hij een onbekende vrouw op de bank zag zitten en constateerde meteen dat ze waarschijnlijk blind moest zijn gegeven haar houding en gezichtsuitdrukking.

“Dat is Emma, mijn buurvrouw” gaf Angela meteen aan zodat Vincent naar haar toeliep, haar hand vastpakte om zich voor te stellen en naast haar ging zitten.
“Emma is hier net komen wonen en ik heb haar uitgenodigd” legde Angela haar broer verder uit.
“Nou, welkom in de wijk. Ik woon een straat verderop dus ik zal je wel vaker zien” gaf hij aan.
“Ik kan je niet zien maar dan zal ik wel horen dat je in de buurt bent” sprak Emma.
“Ik begrijp hieruit dat je blind bent of slechtziend?”
“Vage contouren mits op korte afstand” antwoordde Emma.
“Niet leuk, maar is het vanaf je geboorte of door een andere oorzaak?”
“Vanaf mijn geboorte, ik weet niet anders”.
“En nu woon je dus hier” ging Vincent over op een ander onderwerp en bekeek Emma wat meer.
“Een paar dagen, mijn woning is bijna klaar. Mijn familie heeft me moeten helpen natuurlijk. Ik kom uit een dorp en wilde naar de stad” legde Emma uit.
“Kan het me haast niet voorstellen!” gaf Vincent aan.
“Binnen een dorp kan je je toch makkelijker verplaatsen. Hier is het vaak levensgevaarlijk. Zelfs voor mij” verbaasde Vincent zich.
“Het is voor jou levensgevaarlijk omdat iedereen het op jouw leven heeft gemunt. Bij Emma is dat volstrekt anders. Bovendien moet je een beetje vertrouwen op het fatsoen van anderen” ging Angela erop in.
“Hier krijg je dus mee te maken Emma. Jij slechtziend, Angela hardhorend gegeven het feit dat ze nimmer naar haar broer heeft geluisterd”.
“Ik hoor het al, broer en zus. Ik heb een zuster, wij hebben hetzelfde probleem” lachte Emma.

Gedurende de avond werden formaliteiten uitgewisseld, levensbeschouwingen besproken en maatschappelijke problemen aan de kaak gesteld.
Emma had het dus niet makkelijk maar kon voor zichzelf zorgen en had zo nu en dan enige hulp nodig.
“Heb jij geen hond die je ondersteund?” vroeg Vincent opeens.
“Jawel, maar die is thuis” bekende Emma.
“Thuis? Wat een onzin, die vlooienbaal hoort bij je te zijn”.
“Niet iedereen waardeert het dus ik heb haar thuis gelaten vanavond. Ik woon toch hiernaast en Angela brengt me thuis”.
“Meenemen de volgende keer. Toevallig heb ik mijn hond ook thuis gelaten. De volgende keer kunnen ze met elkaar kennis maken.
“Haal jij je hond dan op, dan haal ik met Emma haar hond” sprak Angela uit.

20 minuten later kwam Vincent met zijn hond de woning binnen en keek hoe beide honden op elkaar reageerden.
Geen problemen te constateren behalve dat enkele glazen op de grond vielen tijdens het spelen en een bak chips werd leeg gevreten .
Een drukte van belang maar naar een tijdje keerde de rust weer terug toen de beesten vermoeid gingen liggen.
“Ze liggen bij elkaar dus daar hebben we geen last meer van” sprak Angela Emma bij en ging het gesprek tussen hen weer verder en kwam nadien aan de avond een einde.

Na 3 dagen kwam Vincent weer bij Angela en hadden het vanzelfsprekend ook over Emma.

“Aardige meid, maar je moet toch echt eens samen met haar wat andere kleding gaan kopen. Wat ze nu aanheeft kan echt niet en haalt haar gewoon naar beneden” sprak Vincent uit.
“Ik kan toch niet gaan zeggen dat we andere kleding gaan kopen omdat haar kleding niet bij elkaar past. Dat kan toch niet!”.
“Dat kan wel! Aan die maatschappelijke struisvogelpolitiek werk ik niet mee. Laten we haar uitnodigen voor een wandeling en dan kopen we onderweg andere kleding. Daarmee komt ze beter tot haar recht”.
“We kunnen niet haar meenemen, kleding kopen en afrekenen. Ze heeft een uitkering en beperkte financiën. We kunnen haar niet dwingen om die rekeningen te betalen omdat wij vinden dat ze iets anders moet aantrekken” gaf Angela aan.
“Nee, zelfs ik begrijp dat! Maar we gaan het wel doen. En jij gaat mee. Ik betaal de rekeningen. Als je je weet te gedragen mag je ook iets leuks uitzoeken van me”.
“Je bent nooit zo gul geweest dus ik zal het er meteen van nemen” antwoordde Angela die Vincent zijn schouders zag ophalen.’
“Te gretig ben je altijd al geweest, vandaar!” ging hij erop in.
“Ik ga Emma ophalen en neem haar hond meteen mee. Op die manier kan ook ik eens rustig oversteken” ging Vincent verder, vertrok zonder op antwoord te wachten en kwam na 20 minuten terug met Emma.

“Hij stond plotseling voor mijn deur, ik moest me nog aankleden zelfs” sprak Emma tegen Angela.
“Daar zal je aan moeten wennen. Heeft hij iets in zijn hoofd dan moet dat meteen. Ik heb medelijden met zijn personeel” lachte Angela die Emma meteen koffie voorzette en meldde dat ze van plan waren om de stad in te gaan.
“En jij gaat mee!” beëindigde Angela haar zinnen.

6 uur later kwamen ze dodelijk vermoeid weer thuis en zakten in de bank.
“Help jij me mee om een borrel in te schenken, daarna kunnen we zitten” sprak Vincent waarna ze niet veel later weer op de bank zaten.
“Ik begrijp je problemen Emma! Ik ben helemaal gesloopt. Hoe zit het met jou?” zuchtte Vincent.
“Ik ben het gewend maar ook ik ben doodmoe omdat ik alles heb moeten passen en daarbij ben ik nooit zo lang van huis geweest” bekende ze.
“Eerst een borrel en daarna wil ik je kleding nog even bekijken. Ik zal het natuurlijk wat rustiger voor je omschrijven” gaf Angela aan en pakte ondertussen de tassen.
Een voor een bekeek ze de kleding, gaf het stuk voor stuk over aan Emma met detailomschrijving en legde ze op de tafel om daarna weer te gaan zitten.
“Ik moet bekennen, het is een heel andere style van kleding. Maar het staat je vreselijk goed. Als je het niet erg vindt ga ik straks nog even wat aan je haar doen. Ik wil wel een buurvrouw hebben die goed voor de dag kan komen. Je hebt een fantastisch figuur en die kleding zorgt ervoor dat je onweerstaanbaar wordt. Hier en daar wat werken aan je zelfvertrouwen en de mannen liggen aan je voeten” gaf Angela aan en hield, met vragende ogen een klein tasje met lingerie voor aan haar broer.
“Terwijl ik op jullie stond te wachten heb ik dat ook maar even gekocht” gaf hij aan.
“Wat heeft hij gekocht Angela?” vroeg Emma.
“Lingerie. Hij heeft lingerie gekocht voor je Emma” sprak Angela zonder hapering.
“Ik weet niets van je onderkleding maar dit vond ik leuk en heb het gewoon gekocht” bekende hij.
“Vertel Angela!” vroeg Emma.
“Het zijn strings en slipjes in verschillende kleuren. Klein kan ik je verraden maar ik denk wel dat het jouw maat is” vervolgde Angela en legde ze in de handen van Emma die meteen haar vingers over de lingerie liet glijden.
“Wauw, dit is klein” gaf ze onzeker aan en opnieuw luisterde naar de omschrijving van Angela.
Om er niet teveel het accent op te leggen gaf Vincent een jurkje aan Emma dat weer werd omschreven zo ook de resterende kleding en begon Angela de eerste combinaties te vertellen.
Beiden zagen hoe Emma alles koortsachtig in haar opnam in een poging om het morgen ook nog te herinneren.
“Ik zal je morgen wel helpen bij het maken van een keuze. We gaan er samen aan werken. Laat het voor vanavond maar zitten” lachte Angela die ondertussen opstond en wat te drinken ging inschenken.
Bij terugkomst zag ze Emma met haar vingers over de lingerie glijden.
“Wat denk je nu bij jezelf?” sprak Angela zachter.
“Waar ik het aan verdiend heb!”.
“Je heb het niet verdiend dus klaar. We hopen dat je het leuk vindt en dat je toekomstige vriend het ook mooi vindt. Je bent het waard” zei Vincent en sloeg zijn borrel achterover.
“Ik ga inschenken dus doordrinken dames” gaf hij aan en gaf na terugkomst het glas aan Emma.
“Aparte mensen zijn jullie” lachte ze.
“Welkom in de familie” sprak Angela en legde haar hand op het been van Emma.
“Ik heb jullie gezegd dat ik geen vriend heb. Eigenlijk nooit gehad. Tenminste niet om lingerie te dragen zoals jullie gekocht hebben” gaf Emma aan.
“Op dit moment maakt dat niet uit. Dat komt. Wanneer je leuke kleding aanhebt en weet dat daaronder spannende lingerie zit voel je je stukken beter en dat merkt iedereen” antwoordde Angela die toekeek hoe Emma haar nieuwe lingerie tussen haar vingers liet glijden en met een grote slok haar borrel opdronk.
“Ik blijf op deze manier lopen door jullie. Probeer er eens van te genieten” zei Vincent, pakte de aangereikte glazen en liep naar de keuken om in te schenken.

“Heb je nooit een echte vriend gehad?” hoorde Vincent zijn zuster vragen.
“Nee, niet als echte relatie” was het korte antwoord.
“Korter en duidelijker lijkt me onmogelijk te beantwoorden” sprak Angela.
“Ik denk wel dat jullie dat zullen begrijpen” antwoordde Emma.
“Nou, dat denk ik eigenlijk, als man, niet” viel Vincent bij terugkeer in.
“Die kleding die je hebt is niet modieus. Kleding geeft iets aan over jezelf. Met die nieuwe kleding zie je er betoverend uit en zeker wanneer Angela je haar heeft gedaan. Zodra dat het geval is moet je een ander soort hond nemen; om jezelf te beschermen tegen opdringerige kerels” ging hij verder.
“Ik zou niet eens weten hoe ik moet reageren” lachte Emma voorzichtig.
“ Ik heb je al vertelt dat hij vrij direct is in zijn uitspraken. Nu heb je het gemerkt. Maar vertel eens, heb je wel sex gehad voorheen?” vroeg Angela schuchter.
“Nee, niet op die manier. Ik heb geen idee hoe dat is ondanks dat ik daar veel over heb gehoord in “voorgelezen boeken”.
“Laten we dan maar vanavond duidelijk zijn. We gaan elkaar toch vaak tegenkomen dus laten we maar open zijn naar elkaar toe” ging Angela verder.
“Wanneer ik nieuwe kleding koop voel ik me vrouwelijk, soms spannend en vooral ontspannend. Als ik lingerie koop heeft dat een doel. Ik wil vrouwelijk zijn en uitdagend. Ik weet dat ook jij dat wilt ondanks eventuele toekomstige smoezen die je mogelijk gaat verzinnen” ging Angela verder.
“Angela, Emma heeft weinig referentiekader zegt ze. Ik vraag me werkelijk af of ze jouw mening hierin wilt horen. We weten de verschillen in mogelijkheden dus handel er naar. Straks neem ik jouw grofheid nog over. Doe normaal joh” viel Vincent Emma bij.
“Dus je hebt nog nooit een man in je gevoelt?” ging Angela verder en negeerde haar broer volkomen.
“Ik heb nog nooit sex gehad zoals jij het wilt horen” stamelde Emma.
“Angela, je hebt het gehoord en de rest is wat Emma heeft ervaren en dat gaat jou niet aan” viel Vincent Emma weer bij.
“Ja ja” antwoordde Angela en kwam terug met de opmerking of ze dan nog maagd was.
“Nee, ik ben geen maagd meer” sprak Emma zacht en onzeker.
“Zo, en nu gaan we gewoon eens samen praten. Ik wil gewoon weten hoe ik je kan gaan helpen. Je hebt een hond en mij. Ieder heeft zijn eigen taken. Ik ben er voor je als vrouw. Vincent zal met zijn grote mond je ook, hoewel helaas, gaan helpen. In feite heb je dus 2 honden tot je beschikking. Laten we maar eens duidelijk zijn en werken aan een nieuwe toekomst. Dat lijkt me belangrijk.” ging Angela plots snel door en legde haar hand op die van Emma.
“Angela bedoeld dat ze je gaat helpen. Als vriendin, dat wil ze alleen maar zeggen Emma. En als het aan mij ligt dan ben ik er ook voor je. Je moet even wennen aan haar humor maar je zal merken dat Angela, ergens verborgen, toch menselijke trekjes heeft maar je kan je inderdaad beter optrekken aan mij. Ik sta bekend als betrouwbaar en mijn humor is iets verfijnder” lichte Vincent Emma in.
“Wat een ellende dat ik van deze uitspraken getuige heb moeten zijn” jammerde Angela.
“Jij hebt mensenkennis Emma, dus laat hem praten” ging ze verder.
“Ik voel me wel vertrouwd bij jullie. Apart maar betrouwbaar voel ik aan” gaf Emma aan.
“Zeg dat soort dingen in de toekomst nooit waar mijn broer bij is. Ik ken hem en alle juridische mogelijkheden om hem uit de familie te verwijderen zijn helaas mislukt.
“Je hoort het Emma, Angela probeert ons nu al uit elkaar te drijven” lachte Vincent.

“Ik stel voor dat je maar meteen je nieuwe rokjes aantrekt om te showen. Wachten op morgen is nergens voor nodig!” schakelde Angela van onderwerp over.
“En ik stel voor dat je je nieuwe strings en slipjes aantrekt om die ook te showen” haakte Vincent er direct op in.
“En als we dan toch alles “voorstellen” dan stel ik voor dat jij je broek en boxer uittrekt zodat Emma kan wennen aan haar nieuwe leventje” sprak Angela, die meteen aan Emma vroeg welke lingerie ze wilde aantrekken en gaf weer de kleuren van de slipjes aan.
Het werd een kleine blauwe string, afgezet met kant.
“Oké, dan nemen we dit bijpassende rokje en dit T-shirt” sprak Angela, stond op en hielp Emma naar het midden van de kamer”.
“Moet ik me hier uitkleden? Ik ga wel naar de keuken!” gaf Emma aan en wilde doorlopen.
“Je zal moeten wennen dat anderen je zien uitkleden. Als we daar meteen mee beginnen ben je snel over je verlegenheid heen” antwoordde Angela.
“Als je wilt kleedden Vincent en ik ons ook uit zodat je weet dat je niet alleen staat” ging Angela verder.
“Je gaat veel te snel Angela” probeerde Vincent zijn zuster te matigen.
“Ik ga toch niet te snel Emma? Je weet dat vriendinnen elkaar helpen bij het passen van nieuwe kleding. Daarnaast kan ik je vertellen dat ook ik me nooit heb uitgekleed in het bijzijn van mijn broer maar nu we samen zijn maakt mij dat niet uit. Als je liever hebt dat wij ons eerst uitkleden dan doen we dat!” .
“Ik weet het niet” stamelde Emma zichtbaar nerveus, verlegen en onzeker.
“Kom eens hier staan Vin, laat Emma je uitkleden” ging Angela snel door en legde de handen van Emma tegen de borst van haar broer die intussen naast hun instond.
“Trek eerst zijn shirt uit, daarna de rest” ging Angela tegen Emma verder.
“Doe maar, dan zijn we van dat gezeur van Angela af en kunnen we zien hoe mooi je kleding staat” gaf Vincent aan en legde de handen van Emma aan de onderkant van zijn shirt.
Opeens nam Emma een beslissing en trok, ergens nog vertwijfeld, het shirt van Vincent iets omhoog.
“Trek maar uit joh” hielp hij haar.
Langzaam trok Emma het shirt omhoog totdat het uit was en gaf het shirt aan Angela.
“Net heb je zijn gezicht, haren en schouders aangeraakt om hem te leren kennen, maakt dus nu maar kennis met zijn borst. Dan leer je hem beter kennen” zei Angela die zag hoe de vingers van Emma over de borstkast en buik van haar broer gleden totdat ze eindelijk bij zijn broekriem aankwamen.
Angela wees haar broer zwijgzaam naar de borsten van Emma en zagen hoe haar tepels hard vooruit stonden.
“Nu zijn riem en broek” hielp Angela Emma en legde haar hand op de onderrug van haar buurvrouw.
Nadat de riem los was wachtte Emma tot ze de hand van Angela dwingend in haar rug voelde, maakte zijn broek los om vervolgens de ritssluiting naar beneden te trekken.
“Zie je wel, niets aan de hand. We delen dit met elkaar en geen hond die ervan zal horen” ging Angela verder terwijl Vincent zijn mond dicht hield om Emma niet uit haar concentratie te halen.
“Ik zie niets!” lachte Emma spontaan.
“Je weet best wat ik bedoel. Je onderzoekt alles maar met je vingers” lachte Angela opgelucht omdat Emma doorzette en steeds zekerder werd van zichzelf.
Toen Emma haar handen terugtrok gleed zijn broek automatisch naar beneden waarna hij eruit stapte.
Angela pakte de handen van Emma weer vast en legde die op de rand van zijn boxer.
Vincent wachtte af op de dingen die komen gingen maar toen het naar de mening van Angela te lang duurde legde ze haar hand weer op de onderrug van Emma en spoorde haar aan.
“Weet je wat, Angela staat naast je dus trek haar blouse uit. Ze staat ons wel te commanderen maar ze zal er ook aan moeten geloven” lachte Vincent en legde zijn hand naast die van zijn zuster op de onderrug van Emma.
Meteen trok Angela haar hand terug en zag hoe Vincent de rug van Emma voorzichtig begon te strelen.
Weer pakte Angela de handen van Emma en legde die op haar schouders zodat Emma met haar handen naar beneden gleed en begon de knoopjes bij Angela los te maken.
Niet veel later viel de blouse van Angela op de grond.
“Vergeet niet haar bh uit te trekken” gaf Vincent met een grote smile aan.
“Doe maar ondanks dat hij staat te glimlachen!” spoorde Angela Emma aan en maakte Emma met een snelle handeling de sluiting los waarna ook de bh van Angela op de grond viel.
Vincent pakte de handen van Emma vast en plaatste die op de schouders van zijn zuster en zag hoe Emma met haar vingers begon te bewegen en langzaam naar beneden gleed.
Zonder dat er een woord werd gerept verkende Emma in een roes de bovenarmen en later de borsten van Angela. Voelde hoe haar tepels net zo hard waren als die van haarzelf en zakte verder met haar vingers over de buik van Angela.
“He he. Dat kostte wat tijd maar eindelijk is het je gelukt. Dus doe de volgende keer maar niet zo moeilijk” gaf Vincent aan en legde zijn hand op de billen van Emma en verheugde zich bij voorbaat op het moment dat hij Emma naakt zou kunnen bekijken.
“Maak haar broek los en trek die ook maar uit” ging Vincent tegen Emma verder en kneep speels in haar billen.
Een paar seconden later stond Angela in een slipje naast Emma die met haar vingers het lichaam van haar buurvrouw verkende.
“Trek mijn slipje maar uit!” fluisterde Angela en voelde hoe Emma haar vingers achter het elastiek van haar slipje plaatste en die langzaam naar beneden trok totdat ie op haar knieën bleef steken.
“Ik zie dat Vincent aan het genieten is. Dat heb je al voor elkaar gekregen” zei Angela die zag hoe hard de lul van haar broer in zijn boxer stond.
Rustig gleed Emma met beide handen over de buik en borsten van Angela om daarna over haar billen te glijden.
Angela pakte haar handen vast en duwde die tussen haar benen. Voel maar en laat je gaan” sprak Angela zachtjes en zuchtte even toen ze de vingertoppen van Emma over haar kut voelde glijden.
“Nu mag je verder gaan met Vincent” attendeerde Angela Emma op het feit dat hij nog in zijn boxer stond en draaide Emma een slag om.
Rustig gleed Emma met haar vingers langs de borst van Vincent naar beneden, pakte de rand van zijn boxer vast en probeerde die naar beneden te trekken.
Maar omdat de lul van Vincent loeihard in zijn boxer stond lukte dat niet en moest Emma zijn boxer over zijn harde lul trekken.
Nadat zijn boxer op de grond gleed legde Angela de handen van Emma op de lul van haar broer.
“Neem er de tijd voor” gaf Angela fluisterend aan en hoorde dat de ademhaling van Emma onregelmatig ging.

Met 2 handen maakte Emma voorzichtig kennis met de harde lul van Vincent en voelde hoe hij haar blouse losmaakte en uittrok. Angela maakte haar bh los en gleed met haar handen over de harde tepels van Emma, gadegeslagen door Vincent die voelde hoe Emma zijn lul en zak betastte.
“Ik ga je broek losmaken Emma” fluisterde Vincent en binnen een paar tellen zakte haar broek op de grond, direct gevolgd door haar broekje.
Eindelijk stonden ze alle drie naakt en voelde Emma 4 handen over haar lichaam glijden.
Met steeds meer lef betaste ze Vincent en hield zijn lul in haar hand.
“Voel je hoe hard hij is!” hijgde Angela van opwinding.
“Ja” zuchtte Emma en voelde het voorvocht tussen haar vingers.
“Kom, we gaan eens zitten” gaf Vincent aan en hielp Emma naar de bank waarna ze tussen broer en zus inzat.
“Dan ga je nu maar eens op je gemak kennis maken met zijn lichaam. Je kan je gewoon laten gaan” hoorde Emma Angela zeggen.
Beetje bij beetje werd ook Emma speels gestreeld en was zich amper bewust dat ze naakt tussen broer en zus zat.
“Je hebt werkelijk schitterende borsten en tepels Emma. Moet je eens voelen hoe hard ze zijn Angela” ging Vincent verder zodat Emma 4 handen over haar borsten en tepels voelde glijden.
Opeens nam Vincent opnieuw de hand van Emma vast en plaatste die op zijn harde lul die ze meteen vastklemde met haar hand en voelde hoe Vincent haar in de rugleuning van de bank duwde om meteen zijn arm om haar schouders te slaan.
Angela streelde met haar vingertoppen afwisselend de borsten, tepels en buik van Emma en zag hoe haar broer Emma naar zich toetrok, zijn lippen op die van haar drukte waarna het kussen snel over ging in vrijen. Met open mond gaf Emma zich gewonnen en liet haar tong over de lippen- en in de mond van Vincent glijden.
Steeds meer begon Emma te hijgen van opwinding en werkte onbewust mee met Angela die beetje bij beetje haar benen opende en de binnenkant van haar dijen streelde.
Angela zag dat Emma haar broer instinctief begon af te trekken terwijl ze met open mond lag te vrijen waarbij haar broer haar tepels streelde.
Langzaam gleed Angela van de bank af, opende de benen van Emma volledig, ging ertussen zitten en keek toe hoe Emma haar broer aftrok.
“En, geen spijt?” vroeg Angela aan Emma terwijl ze haar vingers over de schaamlipjes liet glijden en haar natte vingers aan haar broer toonde.
Maar Emma gaf geen antwoord omdat ze zich volledig in de armen van Vincent legde en zich overgaf aan haar gevoelens.
Zodra het mogelijk was gleed Angela met haar vingers over de zaadlekkende eikel van haar broer, ging op haar knieën zitten en smeerde het voorvocht over de lippen van Emma die automatisch haar lippen meteen aflikte en de smaak van zaad proefde.
Meteen herhaalde ze het weer en zag dat Emma haar hand naar de ballen van Vincent verplaatste om Angela meer ruimte te geven.
Steeds vaker proefde Emma het zaad van Vincent totdat ze merkte hoe hij met zijn vingers over haar buik naar haar kutje gleed.
Angela keek toe hoe Emma zich ontspande, hem toegang gaf tot haar kutje en niet veel later werd Emma gevingerd, pal voor de ogen van Angela.
“Smaakt Emma lekker?” vroeg Angela benieuwd en stopte Vincent zijn natte vingers in haar mond en likte zijn vingers af.
“Heerlijk, maar verder moet je zelf maar ondervinden” hijgde ze tegen haar broer.
Angela opende de benen van Emma nog meer, plaatste haar vingers op haar kutje en trok die open.
Even keek ze ernaar, zag hoe haar kut glinsterde van geilheid en plaatste daarna haar lippen op het kutje van haar buurvrouw die ze begon te likken.
Met gesloten ogen lagen Vincent en Emma te vrijen terwijl Emma hem ondertussen met trage slagen aan het aftrekken was.
Even was een diepe kreun hoorbaar en wist Vincent dat zijn zuster haar klitje had gevonden.
Emma werd door beiden bemind, gestreeld en gelikt.
Met haar hand op de wang van Vincent bleef Emma met open mond vrijen en liet haar speeksel overlopen in zijn mond.
Steeds likte Vincent zijn lippen af en streelde haar tepels. Soms kneep hij erin, soms trok hij eraan.
“Houd zijn lul eens goed vast en voel hoe groot en hard hij is” hijgde Angela buiten adem van het likken en zag hoe Emma de volle lengte van zijn lul aan haar toonde en hem daarna zwijgend aftrok voor Angela.
“Ik krijg pijn in mijn knieën, dus kom jij maar eens tussen haar dijen zitten!” gaf Angela aan en wisselde van plaats met haar broer.
Angela trok een been van Emma omhoog en zette haar voet op de zitting van de bank. Vincent volgde haar voorbeeld en plaatste haar andere voet op de bank en beiden hielden de knieën van Emma ver uit elkaar waarna Angela met Emma begon te vrijen.
Even keek Vincent toe en gleed daarna met zijn hoofd tussen de dijen van Emma en begon haar kutje te likken.
Het sap liep overvloedig uit haar kut. Haar schaamlippen waren dik en rood van opwinding en toen Vincent zijn tong over haar harde klitje liet glijden ontspande Emma opeens, trok haar tong uit de mond van Angela, richtte zich op en kwam ingehouden kreunend klaar waarbij Vincent haar benen uit elkaar hield en doorging met het likken van haar klitje.
Een kleine golfje kutsappen liep in zijn mond en bleef Emma likken en strelen waardoor Emma opnieuw klaarkwam en liet zich gaan. Nu heftig. Hard kreunend en hijgend rolde Emma in haar orgasme, vastgehouden door Angela die haar liefdevol streelde.
Na enige tijd trokken broer en zus zich van Emma terug en gingen naast haar op de bank zitten.

“Dit was heerlijk” gaf Angela aan en keek naar Emma die nog zat na te hijgen van opwinding.
“Dit was meer dan heerlijk” fluisterde Emma die zich tegen Angela nestelde en haar borst vast hield.
“Erg apart zo samen met jullie” ging Emma verder en voelde hoe Angela haar verder over haar knie trok zodat ze niet veel later de handen van Vincent over haar billen voelde glijden.
Angela pakte het gezicht van Emma vast en legde haar tepel tussen haar lippen en keek toe hoe haar broer met zijn vingers tussen de dijen van Emma gleed en 1 been van haar op de grond liet zetten.
Met zijn vingers kon hij weer in haar kutje en begon Emma te vingeren waarbij zijn andere hand over haar billen gleed.
Met 2 vingers trok hij haar billetjes uit elkaar en streelde haar kontgaatje en zag hoe Emma met haar tong over de tepel van zijn zuster gleed.
Hierdoor aangemoedigd plaatste hij zijn vinger op haar kontje en masseerde die terwijl hij intussen met regelmaat zijn vinger natmaakte.
“Zo lekker die billetjes en wat ertussen zit Angela” betrok Vincent zijn zuster bij zijn spel.
“Emma zuigt op mijn tepel en maakt me zo geil als wat” hijgde Angela.
“Vind je het lekker om zijn vinger over je kontje te voelen?” vervolgde Angela voor alle zekerheid en kreeg weer geen antwoord zodat Vincent zijn vinger tot aan het eerste vingerkootje in haar kontje stak en haar traag anaal begon te vingeren.
Teder trok Angela Emma strak tegen zich aan en plaatste haar andere tepel in haar mond die door Emma opzichtig werd gelikt.
Opeens nam Emma, om en om een borst van Angela in haar hand en zoog op beide tepels.
“Emma is net zo geil als jij” gaf Vincent aan en terwijl hij Emma anaal bleef vingeren gleden zijn vingers ook in haar kut.
“Lik jij mijn vingers maar droog zusje!” hijgde Vincent en bij herhaling likte Angela het vele kutvocht van haar buurvrouw van de vingers van haar broer.
Toen Vincent het genoeg vond begeleidde hij Emma op de grond en zette haar op haar knieën voor de bank, met haar borsten op de zitting en ging achter haar zitten.
“Ik denk dat je iets gaat voelen tussen je dijen, Ik ben bang dat mijn broer bezit gaat nemen van je geile natte kut” hijgde Angela die naast haar broer ging zitten, de armen van Emma vastpakte en die op haar rug vasthield.
Emma voelde hoe de eikel van Vincent tegen haar lipjes drukte en niet veel later zat hij met zijn eikel in haar lekkende kut.
“Zijn eikel zit al in je kutje. Ben je er klaar voor?” lachte Angela opgewonden terwijl ze ondertussen de lul van haar broer vasthield en met haar vingers het klitje van Emma masseerde.
“Wacht even Vin. Emma lekt ongelooflijk uit haar spleet” gaf Angela aan en smeerde het vele vocht dat uit haar kut liep over het gezicht van haar broer.
“Onze Emma blijkt te genieten” hijgde Vincent volledig opgewonden en voelde hoe zijn lul pijn deed van stijfheid.’
“Houd je mond nu maar en laat Emma lekken en genieten” sprak Angela opgewonden.
“Is jouw kut dan net zo nat als die van Emma?” daagde hij zijn zuster uit.
“Laat jouw kutsappen in zijn mond lopen” sprak Emma opeens geil uit.
“Wat bedoel je Emma?” plaagde Angela haar buurvrouw.
“Ik wil ook voelen hoe zijn lul in jouw kut zit!” openbaarde Emma eindelijk haar gevoelens.
“Dan zal je hem moeten helpen” ging Angela erop in en nam een afwachtende houding aan.
“Laat me voelen hoe hij in jouw kut zit met die harde lul. Daarna mogen jullie met mij doen wat jullie willen. Maar ik wil klaarkomen daarna. Dit is zo geil met jullie” stamelde Emma in opperste geilheid.
“Dus Vincent moet eerst met zijn harde lul mijn kut in? Of moet ik hem pijpen? Jij mag het zeggen!” hijgde Angela.
“Ik ben zo geil Angela, toe, laat me alles beleven met jullie!” kreunde Emma die zichzelf begon te strelen.
“We zijn er voor jouw dus vraag het maar of hij zijn zuster wilt neuken” zei Angela.
“Vincent, neuk je zuster. Laat me voelen hoe je in haar zit” bekende Emma kreunend.
“Maar ik wil in jou klaarkomen Em!” ging Vincent erop in en drukte opeens zijn lul diep in de kut van Emma en begon haar zwaar te neuken.
Met harde slagen voelde Emma zijn lul tegen haar baarmoeder tikken en liet zich als een vaatdoek gebruiken.
Met een wisselend tempo neukte Vincent Emma schaamteloos, gadegeslagen door zijn zuster.
Opeens haalde hij zijn lul uit haar glinsterend, lekkende kut, pakte ruw zijn zuster beet en plaatste haar naast Emma over de bank.
Emma richtte zich op, pakte zijn lul vast en hield die samen met hem voor de kut van Angela waarna ze voelde hoe hij diep doordrong in haar buik.
“Mijn God Vincent, ik voel hoe in je zuster glijdt!” hijgde Emma ontsteld.
“Maar mijn zaad spuit ik in jouw kut” herhaalde Vincent die de warme van de kut van zijn zuster op zijn lul voelde.
“Straks mag je in me spuiten maar neuk Angela NU” huilde Emma bijna van geilheid
Enige minuten neukte hij zijn zuster, zijn lul nog steeds vastgehouden door Emma waarna hij zich terugtrok, zich omdraaide en zonder aarzeling zijn, met Angela’s sappen besmeurde lul diep in de kut van Emma drukte.
“De sappen van Angela zitten nu ook in jouw kut” hijgde Vincent en maakte met erg veel moeite plaats voor zijn zuster die onder de kut van Emma ging liggen om op haar klit te zuigen terwijl die geneukt werd door haar broer.
Vincent plaatste beide handen op de billen van Emma en begon haar in een opbouwend tempo te neuken.
Angela zoog zich ondertussen vast op haar klitje en voelde hoe Emma zich klaar begon te maken voor een nieuw orgasme.
Meteen tikte ze haar broer aan om die te laten stoppen en onuitgesproken begreep hij zijn zuster, trok zich terug uit haar kut en ging meteen op de bank zitten, gevolgd door Angela.
De lekkende kut van Emma klopte en trilde van geilheid en wilde weer zijn lul voelen.
“Nee, nee Emma, we gaan even wat drinken, toch Vincent!!” plaagde Angela haar buurvrouw.
“Ja, lekker, ik heb een droge keel ondertussen” ging hij mee in het spel van zijn zuster maar wel met grote tegenzin!

Nadat de drankjes waren ingeschonken trok Angela Emma weer tegen zich aan.
“Nog steeds geen spijt?” vroeg Angela onschuldig aan haar.
“Angela, ik ben zo geil. Laat hem me neuken. Ik wil zo graag weer klaarkomen” fluisterde Emma.
“Klaarkomen kan altijd nog. Laten we nu maar genieten van onze vriendschap en de borrel” gaf Angela rustig aan om de sfeer te verhogen.
“Wat doe je thuis als je geil bent Emma?” vroeg Vincent.
“Dan streel ik mezelf” sprak Emma zachtjes.
“Dat willen wij ook zien. Zou je voor ons willen masturberen?” haakte Angela in.
“Moet ik masturberen zodat jullie dat kunnen zien? Dat durf ik niet?” gaf Emma aan.
“Leg je hand op die van mij. We laten we Vincent naar ons kijken. Ik denk dat ook hij gaat masturberen dus we gaan genieten van onszelf” sprak Angela rustig uit, pakte de hand van Emma en begon te masturberen.
Vincent pakte de andere hand van Emma en legde die op zijn hand zodat Emma niet veel later getuige was hoe broer en zuster aan het masturberen waren.
Met beide handen voelde Emma hoe ze bezig waren en liet haar handen constant kennis maken met de kut van Angela en de harde lul van Vincent.
Emma was volop betrokken bij het uitdagend spel van broer en zus die naar elkaars handen keken terwijl ze openlijk masturbeerden.
“Vincent zit te kijken hoe mijn vingers mijn kut inglijden en ik zie het voorvocht uit zijn eikel lopen” informeerde Angela Emma en voelde meteen hoe Emma haar vingers verplaatste.
“Broer en zus zitten te masturberen in mijn bijzijn!” kreunde Emma die geen enkele mogelijkheid had om haar eigen kut te kunnen betasten.
“Zullen we Emma maar weer laten genieten. Ik zie het kutgeil uit haar spleet lopen van geilheid” hijgde Angela tegen haar broer.
“Zal ik eerst jou neuken of gaan we Emma nemen” hoorde Emma broer en zus tegen elkaar praten en maakte van de gelegenheid gebruik om eindelijk haar eigen klitje te kunnen strelen.
Met haar benen ver uit elkaar liet Emma hun zien hoe ze aan het masturberen was en toen de eerste tekenen van klaarkomen de kop op staken haalde Angela de hand van Emma tussen haar dijen weg en begeleide haar weer op haar knieën voor de bank.
Niet veel later zat de lul van Vincent diep in haar kut en de vingers van Angela op haar klit.
Haar billen werden uit elkaar getrokken door Vincent, voelde een duim haar kontje inglijden terwijl het stampend gevoel in haar van geilheid smeltende kut snel werd verhoogd.
Beetje bij beetje verloor Emma haar vrijheid en voelde hoe beiden bezit namen van haar lichaam.
Het onophoudelijk diep doordringen van zijn harde lul in haar machteloze kut deed Emma zweten in opperste geilheid en terwijl ze heb met een enorme gil klaarkwam bleef Vincent haar openstaande kut doorneuken. Zijn harde, stampende lul boorde zich, meedogenloos- en in een moordend tempo in haar stomende spleet waarbij met regelmaat haar baarmoeder werd geraakt.
Zowel Angela als Vincent hadden de grootste moeite om de gillende Emma op haar plaats te houden en krimpend van genot kwam Emma keer op keer luidruchtig klaar intussen vastgehouden aan haar haren door Angela, anaal gevingerd door Vincent.
Beiden maakte op meer dan grove wijze misbruik van haar lichaam en terwijl Emma zich volledig machteloos moest opstellen werden de slagen in haar kut nog meer verhoogd.
Krimpend en krijsend van geilheid rolde Emma van het ene in het andere orgasme.
“Ik houd het niet meer Angela. Ik wil in haar spuiten” gaf Vincent hevig zwetend aan en boorde zijn middelvinger diep in de openstaande kont van Emma en liet die bewegenloos zitten.
“Ik weet niet of ze aan de pil is maar spuit toch haar heerlijke kut vol met zaad” hijgde Angela die waarzinnig genoot van het aanzicht van de vinger van haar broer die diep in het kontje van haar buurvrouw zat.
Met zijn andere hand pakte Vincent de haren van Emma vast, trok haar hoofd in haar nek en spoot brullend zijn zaad diep in haar kut. Straal na straal voelde Emma zijn warme zaad tegen haar gespannen baarmoeder spuiten.
Eindelijk liet Vincent Emma los, haalde zijn lul uit haar kut en liet Angela kijken hoe zijn zaad langs de benen van Emma naar beneden liep.
“Je ben compleet gevuld met zaad” hijgde Angela, die, op haar rug, met haar mond onder de kut van Emma ging liggen en haar begon te likken.
“Angela lllllikt je zzzzaad uittttt mijn kkkkkut” huilde Emma van geilheid weer en hield Angela bij haar haren stevig vast tussen haar benen.
Met haar andere hand pakte ze het glas vast dat Vincent haar aanreikte en liet zich al drinkend schaamteloos hoerig verwennen door Angela.
Toen Emma al drinkend nog een keer klaarkwam trok Angela zich terug tussen de benen van Emma en begon met haar te vrijen.
Beetje bij beetje likte Emma het zaad van het gezicht- en uit de mond van Angela en gingen beide meiden daarna uitgeput in de bank hangen.

Volledig ontspannen bekeek Vincent Emma die stilletjes zichtbaar van haar borrel- en nieuwe vrienden genoot en keek daarna zijn zuster aan.
“Ik ben blij dat je hier bent komen wonen” verbrak Vincent de stilte en pakte de hand van Emma vast.
“Ongelooflijk wat ik met jullie heb beleefd. Ik kan het me nog niet voorstellen. Hebben jullie vaker met elkaar sex?” vroeg Emma glunderend.
“Nee gekkie, dat hebben we nog nooit gehad. Dit was voor ons ook de eerste keer. De situatie zorgde ervoor dat dit gebeurde. Het was ongelooflijk geil toen je ons samen uitkleedde” antwoordde Vincent.
“Mijn hart klopte als een gek in mijn lichaam toen ik het deed. Zo spannend om beetje bij beetje steeds verder te gaan. Ik wilde op een gegeven moment voelen hoe je in Angela zat” bekende Emma.
“En wil je dat nog steeds? Ik bedoel dat we met ons drieën samen sex blijven houden en jij kan voelen hoe Vincent in mijn kut dringt. Dat je weer beleefd hoe hij dat doet bij mij en bij jou in mijn bijzijn?” vroeg Angela hoopvol.
“Dat zou werkelijk fantastisch zijn om het nog een keer mee te mogen maken” beaamde Emma.
“En zou je het daarna vaker willen ervaren. Hoe we met ons drieën een band gaan opbouwen waarbij elke vorm van schaamte wordt uitgesloten en je expliciet je wensen en fantasieën kan en moet delen. Waarbij liefde, lust en hartstocht hand in hand gaan?” ging Vincent verder.
“Hmhmhm. Spannend. Dat heb ik nog nooit mee kunnen maken. Ik zie het al voor me. Vertellen wat ik wil doen en voelen, dat gewoon kunnen zeggen en daarna ervaren” droomde Angela al weg.
“Een soort relatie dus” lachte Emma.
“Ja, maar niet een soort… maar gewoon een relatie met ons drieën” ging Vincent erop door.
“En daarbij is het fijn wanneer wij jou kunnen helpen met zaken waarbij je assistentie nodig hebt. Alles bij elkaar lijkt me heerlijk” gaf Angela toe die zag hoe Emma haar broer weer langzaam aan het aftrekken was.
“Je voegt woord bij daad zie ik. Je bent hem gewoon aan het aftrekken slet. Zo stel ik me het voor dat we dat kunnen doen bij elkaar” lachte Angela.
“Dan moeten we het maar eens gaan hebben over onze fantasieën. Ik hoop dat jullie dat zo uitgebreid mogelijk vertellen” antwoordde Vincent en hield een hand onder de borst van Emma waarbij hij haar tepel aan zijn zuster presenteerde.

De rest van de avond werd besteed aan het over en weer vertellen van elkaars fantasieën en wensen waarbij het opviel dat de gedachten van Emma, door het jarenlange ontbreken van echte sex, veel intenser waren dan ze voor mogelijk hadden gehouden.
Aan het einde van de avond werd besloten dat Emma bleef slapen bij Angela en vertrok Vincent naar huis.

De volgende dag liep hij weer naar het huis van zijn zuster en trof beide vrouwen aan, hangend in de bank aan de koffie.
“Zo dames, lekker geslapen?”
“Ik ben blij dat je die vraag stelt. Ik heb geen oog dicht gedaan. Emma lag naast me. We hebben veel liggen praten en de rest kan je wel raden!” zuchtte Angela.
“Heb je je laten gaan Emma? Gelijk heb je. Genieten moet je!” steunde Vincent het gedachtegoed van Emma.
“Alles was binnen handbereik en ik had immers toestemming. Volgens mij moet ik nog wat inhalen” gaf Emma lachend aan.
“Perfect” sprak Vincent die de koffie voor Emma en zichzelf inschonk en erbij kwam zitten.
“Als ik jullie zo zie zitten dan mag ik aannemen dat je nog niet je kleding hebt gepast?”
“Dat moet wel gebeuren en dat zal ik dan ook zo aantrekken”.
“Laten we als je aangekleed bent een stukje met de hond lopen, dan kan ik meteen eens zien hoe iedereen op je reageert. Je zag er betoverend uit in de winkel”.

Na de koffie kleedden Emma en Angela zich aan en vertrokken om de hond op te halen.
“Je wordt flink bekeken kan ik je zeggen” vertelde Angela tijdens de wandeling.
“Houd me maar op de hoogte” lachte Emma verrukt die stralend tussen hun inliep. Na een uurtje vond Vincent het welletjes en liep naar een terras zodat Angela en Emma hem volgden.

“Heerlijk zo in het zonnetje” zuchtte Emma die vermoeide voeten had.
“Je zit tegenover Vincent dus leg je voeten op zijn benen” opperde Angela, pakte Emma bij haar enkels en legde haar voeten op de benen van haar broer.
“Doe haar rokje een stukje omhoog Angela, ik wil kijken naar haar slipje” lachte Vincent.
“Je bent in een openbare gelegenheid viespeuk” gaf Angela aan maar trok meteen het rokje van Emma een stuk omhoog zodat Vincent zicht had op haar slipje.
“Zo ja! Heerlijk!” bekende hij en keek tussen haar benen en zag de bolling van haar kutje in het strakke slipje.
“Nog beter zou het zijn wanneer Emma haar slipje uit zou hebben!” gaf hij na een tijdje aan.
“Zwijn! Emma kan moeilijk haar slipje uittrekken. Er lopen mensen langs” gaf Angela aan.
“Als Vincent het wilt dan doe ik dat wel, vertel me wanneer het kan en dan trek ik mijn slipje uit” hijgde Emma al van opwinding.
“Houd je gereed, als ik JA zeg dan kan het” sprak Angela en meteen na het JA woord trok Emma haar slipje snel uit en hield die voor zich zodat Vincent het aanpakte.
“Dat is geil Emma, Wat ben je toch mooi lieverd. Ik zou er een moord voor doen om je hier even te likken!” zuchtte Vincent geil.
“Ik wil naar huis” gaf Emma aan en opende haar benen even.
Er werd afgerekend en vertrokken.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 21:44 / Hits : 15473 / Waardering : 3.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Haar blinde buurvrouw dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 22:08 / Hits : 9812 / Waardering : 3.41

Mijn buurvrouw en haar hond, deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 juli 2004 - 21:26 / Hits : 55732 / Waardering : 2.85

Mijn buurvrouw en haar hond, deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 juli 2004 - 21:16 / Hits : 47539 / Waardering : 2.33

Mijn buurvrouw en haar zoon staan op film (en het moet stoppen)
Auteur : Paul / Geschreven op : 21 augustus 2010 - 20:13 / Hits : 27220 / Waardering : 2.28

geile Turkse buurvrouw en haar dochter
Auteur : Ali / Geschreven op : 13 november 2005 - 00:07 / Hits : 42924 / Waardering : 2.12

Tante en haar buurvrouw
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 30 september 2004 - 10:01 / Hits : 37295 / Waardering : 1.64

mijn buurvrouw Thea en haar vriendin
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 maart 2007 - 01:01 / Hits : 21195 / Waardering : 1.55

Mijn buurvrouw en haar vriendin in volle glorie (5)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 24 juni 2006 - 15:52 / Hits : 21833 / Waardering : 1.43

De buurvrouw en haar dochter
Auteur : bontje / Geschreven op : 19 december 2006 - 21:02 / Hits : 25598 / Waardering : 1.41

Jill en haar Buurvrouw Deel 1
Auteur : Mike1986 / Geschreven op : 18 mei 2011 - 01:31 / Hits : 7689 / Waardering : 1.17

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Lekker en ongedwongen geschreven! Op naar het volgende deel.
Geschreven op : 06 augustus 2018 - 15:05

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb