Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Haar blinde buurvrouw dl 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Haar blinde buurvrouw dl 2
Onderweg naar huis trok Vincent Emma plots een steeg in, vanzelfsprekend gevolgd door Angela.
In een portiek drukte Vincent Emma tegen zich aan en liet zijn handen onder haar rokje glijden waarbij Angela ondertussen keek of ze betrapt zouden kunnen worden.
Steeds verder trok hij het rokje omhoog en nam, zichtbaar voor zijn zuster, de billen van Emma in zijn handen en begon die speels te kneden. Angela zag hoe haar broer de billen van Emma uit elkaar trok en zijn vingertoppen over haar knijpende kontje liet glijden.
Rustig legde Angela ook haar handen op de billen en tussen de dijen van Emma en waren broer en zuster al bezig om Emma te strelen.
“Je moet even mijn vingers proeven” hijgde Angela die Emma aan het vingeren was en stopte haar natte vingers in de mond van haar broer.
Beiden wisten dat ze snel moesten handelen en hun actie was erop gericht om Emma, staande op straat in een portiek ongegeneerd klaar te maken.
Dit bleek slechts secondewerk en terwijl Emma, met haar beide armen om de nek van Vincent en met licht gebogen knieën snel klaar kwam op de vingers van Angela.
Zelfs tijdens het klaarkomen voelde Emma afwisselend het speeksel van Angela als van Vincent in haar mond lopen.
Niet veel later liepen ze weer door de drukke winkelstraat.

Thuis aangekomen kleedden ze zich snel uit en werd Emma door Vincent naar het bed begeleidt én op haar zij op bed gelegd.
“Als jij intussen wat drinken gaat inschenken dan ga ik Emma anaal likken. Even genieten” legde Vincent zijn plannen meteen uit.
“Dan maak ik meteen wat eten klaar want ik heb honger” gaf Angela aan wetend Vincent en Emma zo even tijd voor elkaar zouden hebben.

Emma trok haar knieën naar haar borsten en voelde Vincent tegen haar aanliggen. Zijn voeten op het hoofdeind naast haar hoofd waarna hij haar billen kuste om die meteen daarna uit elkaar te houden en haar obsceen én met trage lange halen anaal begon te likken.
Schaamteloos begon Emma, met haar armen onder haar hoofd, te kreunen hetgeen luider werd toen Vincent met zijn vingers beetje bij beetje in haar kontje doordrong en daarna traag zijn tong weer tussen haar billen liet glijden.
Soms legde hij zijn vingers op haar kutje en gleed ook daar naar binnen maar liet haar klitje met rust.
Na enkele minuten begon Emma met haar heupen neukbewegingen te maken en maakte een overdadige hoeveelheid geile sappen aan die Vincent rustig weglikte om meteen weer anaal verder te gaan.
“Hoe zou je het vinden om anaal geneukt te worden?” vroeg Vincent.
“Zou je passen denk je?” hijgde Emma.
“Dat gaan we straks even aan Angela vragen. Zij gaat je controleren. Zal ik intussen de sappen uit je kut uitsmeren over je kontje?” begon Vincent haar uit te dagen.
“Ga je Angela dan nu roepen?” vroeg Emma ergens gehaast.
“Nee, nu niet. Straks tijdens het eten zullen we het erover hebben, toch!? Ik wil je op dit moment gewoon even voor mezelf hebben. Voordat Angela komt gaan we nog even neuken. Mijn lul diep in je malse kut” mompelde Vincent die Angela geruisloos zag binnensluipen en op haar knieën zwijgend voor het bed ging zitten en zag hoe Emma er ontspannen bijlag en zich volledig had overgegeven aan haar broer.
“Je ligt er echt heerlijk bij Emma. Wat een ongelooflijk geil gezicht om je zo te zien!” gaf Angela opeens opgewonden aan.
“Hij wil me anaal neuken” kermde Emma van geilheid.
“Jij moet straks even kijken of ik in haar pas” gaf Vincent met een knipoog meteen aan.
“Als je een beetje naar achteren gaat Vin dan kunnen we samen kijken” opperde Angela, boog een stukje naar voren en keken samen naar het uitdagende kontje van Emma dat zich steeds sloot wanneer ze met haar vingertoppen erover heen gleed.
“We moeten ervoor zorgen dat het kontje van Emma open blijft staan Angela! Zie je haar kontje knijpen als je met je vinger erover heen gaat?” zei Vincent tegen Angela.
“Dus na het eten gaan we daarmee verder, is jouw idee?” reageerde Angela.
“Ja. We nemen de tijd ervoor! Net zolang totdat Emma open blijft staan” zei hij en genoot hoe de vingertoppen van zijn zuster steeds over het kontgaatje gleden.
“Ben jij ook anaal geneukt?” vroeg Emma.
“Ik vind het heerlijk. Een dikke lul in mijn kont en dan voelen hoe ik stevig wordt vastgehouden aan mijn tieten en tepels om ondertussen diep en hard te worden geneukt. Dat kan ik uren volhouden” bekende Angela die tijdens het praten steeds met haar vingers tussen de billen van Emma zat en ook veelvuldig haar klitje streelde.
“Ohhh, gvd, Angela, Jezus, ik ben zo gevoelig” kreunde Emma.
“Blijf op je buik liggen lieverd” sprak Angela en duwde Emma terug op haar buik.
Meteen ging ze op de rug van Emma zitten en zag hoe haar broer niet alleen de billen- maar ook het kontje van Emma uit elkaar hield zodat die nog harder begon te knijpen.
“Lik haar, ik houd haar billen uit elkaar!” fluisterde Angela en voegde woord bij daad.
“Angela, ik voel de warmte van je kut op mijn rug” hijgde Emma.
“Geniet maar lieverd. Je gaan nog veel meer voelen” hijgde ook Angela na die woorden.
Opnieuw en met lange halen voelde Emma de tong van Vincent over- en in haar kontje, reikte met haar armen naar achteren en legde haar handen op de benen van haar buurvrouw.
“En? Geniet je er nog van?” hijgde Angela van het geile uitzicht op de billen van Emma.
“Ik begrijp best wat je net zei dat je het zo lekker vindt. Ik weet dat ik me helemaal machteloos zal laten nemen” kreunde Emma die opeens de eikel van Vincent tussen haar billen, tegen haar kontje voelde.
“Zo te zien kan Vincent niet meer wachten Em. Ik ga je helpen broertje” gaf Angela aan, helde wat voorover, pakte de lul van haar broer vast en hield zijn eikel tegen haar kontje.
Op hun gemak zorgden Angela en Vincent ervoor dat zijn eikel steeds een stukje verder in Emma gleed en na enige tijd merkte Emma dat haar kontje zich gewonnen had gegeven.
“Ze knijpt niet meer Angela” fluisterde Vincent zodat Emma door zijn woorden extra geprikkeld werd.
“Dan is ze er klaar voor” antwoordde Angela kwijlend en keek van dichtbij toe hoe haar broer zich gereed maakte om Emma te neuken.
Niet veel later gleed Vincent door in haar, met speeksel- en voorvocht gesmeerde kontje en hoorde Angela zijn buik tegen haar billen slaan.
“Mijn broer zit helemaal tussen je billetjes Em en ik ga je kutje onder handen nemen. Laat je lekker gaan en geniet” hijgde Angela en plaatste haar hand onder de buik van Emma door op haar kut en drukte haar vingers naar binnen.

De rest van de dag stond in het teken van beide dames die constant met elkaar bezig waren. Hun haren hingen verwilderd over hun gezichten, het zweet droop van hun lichamen terwijl de lul van Vincent pijnlijk hard overeind bleef staan omdat het spel, onuitgesproken, tussen Angela en Emma zich begon af te spelen kon Vincent volop genieten en de nodige rust krijgen, wetend dat na vandaag nog meer dagen zouden komen.
Soms met zijn lul diep in Emma keek hij toe hoe beide vrouwen met elkaar bezig bleven en met regelmaat neukte hij Emma met hetzelfde tempo als ze elkaar vingerden in een uitputtingsslag.
Toen beide meiden als vaatdoeken- en na het douchen uitgeput naast elkaar op de bank zaten kwam de rust weer terug en zorgde Vincent ervoor dat de hond van Emma uitgelaten werd en aan een flinke wandeling toekwam.

“Waar is Emma?” vroeg Vincent bij terugkomst.
“Die is naar huis, morgen komt ze weer” gaf Angela aan zodat Vincent de hond naar het huis van Emma bracht.
“Ik ben werkelijk kapot lieverd” bekende Emma Vincent.
“Lekker slapen, morgen ben je er weer” begreep hij en na een kus vertrok hij naar zijn zuster maar besloot onderweg om zelf ook naar huis te gaan, nam afscheid van Angela en vertrok huiswaarts.

De volgende dag stond Emma met hond en al voor de deur en nam plaats in de bank.
“Vertel, wat zullen we vandaag doen?” vroeg Vincent tijdens de koffie.
“Het is mooi weer, hebben jullie zin om naar buiten te gaan?” vroeg Emma zodat ze later bij het meer aan de waterkant zaten.
“Dat was mijn moeder” verklaarde Emma haar zojuist afgeronde telefoongesprek. “Die komt morgen kennismaken met jullie.
“Gezellig. Dan leren we haar ook kennen” gaf Angela aan.
“Nee Angela, het is niet de bedoeling dat je die gaat leren kennen! Alleen kennismaken hoorde ik Emma zeggen.” lachte Vincent.
“Varken” was het antwoord van Angela en gaf Emma een familiaire uiteenzetting zodat broer en zus vernamen dat moeder vaak assisteerde in het huishouden van Emma.
“Maar goed dat we bij mij thuis hebben geneukt vanwege de geur” lachte Angela.
“Zal ik vragen of mijn moeder i.p.v. mijn huis, jouw huis gaat opruimen” lachte ook Emma.
“Zullen we dat maar niet doen!” zuchtte Angela.

Na een uurtje besloten ze naar het huis van Emma te gaan.
Teruglopend werd Emma onderweg het slachtoffer en voelde de handen van haar vrienden op haar billen, borsten of tussen haar benen.
In een steegje onderweg werd Emma opnieuw snel maar opzichtig gevingerd door Angela en trok Vincent haar slipje uit en stak het in zijn zak.
“Als we bij haar zijn, houd ik Emma vast en neuk jij haar ter plekke in de gang. Neuk Emma door haar hele huis. Gisteren heb je je ingehouden dus laat het haar voelen” gaf Angela alweer opgewonden aan.
“En jij dan?” vroeg Vincent.
“Reken maar dat ik elke kans benut om me te vergrijpen aan Emma” opperde Angela.
“Heb ik nog iets te vertellen?” sprak Emma zachtjes, wetend wat haar weer te wachten stond.
“Nee, en dat maakt het juist zo fijn” bekende Angela.
“En mag ik weer meemaken dat jullie met elkaar gaan neuken?” was een voorkeur van Emma.
“Als jij dat weer wilt meemaken dan gaat dat ook gebeuren!” gaf Vincent aan en legde zijn handen onder het rokje van zijn zuster en vingerde even snel haar kut.

“We zijn er” zuchtte Emma toen ze haar tuin inliepen en voor de keukendeur bleven staan.
“Wat jullie bij mij doen kan ik ook!” gaf Emma rustig aan en pakte Angela, onder haar rokje, vol in haar kut waarna ze het slipje opzij hield en Angela buiten begon te vingeren.
“Zo voelt het nou om afhankelijk te zijn van anderen” hijgde Emma die volledig in haar spel, geholpen door Vincent, opging.
“Neuk haar in de tuin” hijgde Emma geil en begeleidde meteen de lul van Vincent naar de kut van zijn zuster.
Met haar handen onder zijn ballen voelde Emma hoe broer en zus notabene in de tuin aan het neuken waren.
Opeens haalde Emma haar handen van zijn ballen en begon Angela uit te kleden. Daarna was Vincent aan de beurt terwijl hij zijn zuster bleef neuken.
Toen Angela rechtop ging staan pakte ze Emma vast en kleedde ook haar uit.
“Maar goed dat niemand ons zo kan zien hier, anders zouden ze er misschien wel wat van gaan denken” hijgde Angela met haar vingers in het kutje van Emma die vastgehouden werd door Vincent.

Toen de keukendeur werd geopend ging het spel in de keuken verder en werd Emma meteen op de keukentafel geneukt.
“Straks zal je weer anaal worden genomen Em. Hou je er rekening mee” gaf Angela aan en teisterde met haar vingertoppen het klitje van haar buurvrouw.
Steeds harder begon Emma te kreunen en opnieuw begon ze de sexuele schade uit het verleden in te halen. De sappen liepen tussen haar dijen naar beneden en al vrijend met Angela werd ze geneukt terwijl Vincent haar heupen vasthield.
“Toe Vin.. hhhharderrrrr. Neeeuuukkk meeeeee hardddddderrrrr” kreunde Emma hardop en voelde de vingers van Angela zachtjes dwingend over haar klitje gaan en stond gebogen, met ver geopende mond met Angela te vrijen.
Steeds verder schoof de keukentafel door de ruimte, werd het geluid dat Emma maakte overheersender en waren ze met hun drieën volop aan het genieten.
“Neuk Angela weerrrrrr. Ikkkkkkk willll nog nnnnnieet klaarkommmmmennnnnnn” gilde Emma bijna en probeerde Vincent weg te duwen.
“Neuk haar. Ga door!” gaf Angela aan en hield Emma stevig bij haar heupen op haar plaats terwijl ze zich opnieuw vastzoog op het klitje van de weerloze Emma.
“Ikkkk gaaaaaa zo komeeeeeeeeennn” gilde Emma plotseling waarna zowel Vincent als Angela zich direct terugtrokken alsof het afgesproken werk was.
“Jij gaat helemaal niet klaarkomen. We gaan die kut van je eens langdurig- en goed onder handen nemen” hijgde Angela van opwinding, pakte Emma beet en drukte haar op haar knieën op de grond zodat Vincent meteen zijn lul in haar mond kon doen.
“Pijp mijn broer” gaf Angela kort aan en zag hoe de lippen van Emma zich om zijn lul sloten.
“Je kan dieper Vin” ging Angela verder en pakte Emma aan haar haren en trok haar hoofd iets scheef.
Steeds verder gleed Vincent in haar mond totdat Emma begon te kokhalzen.
Draden slijm liepen over haar lippen en kin en gleed Vincent plotseling diep in haar keel door toen Emma haar mond helemaal opende toen Angela zich weer vastzoog op haar gevoelige klit.
Traag bewoog Vincent zich in haar mond en keel en zag dat Emma volledig ontspannen hem kon ontvangen maar besloot na enige tijd zijn lul uit haar keel te halen toen Emma in ademhalingsproblemen kwam mede omdat Angela haar stevig likte en zoog.

Toen hij Emma weer in haar kut wilde nemen verstijfde Vincent toen hij de moeder van Emma ontstelt- en met open mond in de deurpost zag staan kijken.
“Angela, stoppen NU!” gaf hij maar aan omdat woorden tekort schoten.
“Niets daarvan. Genieten zal ze” mompelde Angela met volle mond maar werd meteen door hem bij haar schouders gepakt en van Emma afgetrokken.
“Stoppen” herhaalde hij en hielp Emma omhoog.
“Ik heb ergens het vage gevoel dat je moeder naar ons staat te kijken” bekende Vincent en keek zijn zuster aan.
“Ohjee Emma” sprak Angela.
“Doe normaal en neuk me. Pak me in mijn kut en neem me!” hijgde Emma die van menig was dat ze een geintje het haar uithaalden.

“Sorry, maar we wisten niet dat u hier was!” nam Angela het heft maar in handen en pakte ondertussen de kleding van de grond.
“Ik zou morgen komen maar dacht dat ik Emma vandaag kon helpen” hoorde Emma en wist dus dat er geen grapje was uitgehaald.
“Mama! Mijn god” sprak Emma ontzet uit.
“Het is mijn fout. Maar dit wist ik natuurlijk niet” verdedigde Sofie zich ergens.
“Nee en daarom is het ook geen fout maar een samenloop van omstandigheden” antwoordde Vincent benepen tegen Sofie.
“Zal ik dan maar even koffie of thee maken met Emma” gaf Angela aan om de situatie te kunnen corrigeren.
“Ik ga naar huis en laat jullie met rust” opperde Sofie maar werd door Vincent tegengehouden.
“Ik weet niet hoe lang u heeft staan kijken maar hoe dan ook heeft u alles gezien. Dus laten we maar wat drinken met ons allen. Dorst heb ik wel gekregen” lachte Vincent en trok de nog naakte Emma tegen zich aan.
“Waar ligt mijn kleding?” vroeg Emma waarbij het opviel hoe rustig ze de situatie tot zich nam.
“Die heb ik gepakt!” zei Angela en gaf de kleding aan Emma.
Haar moeder wilde wat zeggen en Vincent zag dat ze zich inhield terwijl ze hem in haar opnam.
“We kunnen net zo goed naakt blijven rondlopen. Je moeder heeft alles al breeduit gezien. Ze heeft zelfs zoveel gezien dat er geen geheimen meer overblijven” ging Vincent door en zag de stijve tepels in het shirt van Sofie.
“Gaan jullie maar naar de kamer, ik zet koffie en ga dan naar huis” sprak Sofie en liep langs Vincent en Emma naar de aanrecht.
“Ik kom u helpen” gaf Vincent aan, liet Emma los en legde haar hand op de arm van Angela die met Emma naar de huiskamer liep.

“Een aparte kennismaking” sprak Vincent tegen Sofie.
“Ik kwam alleen maar om te vragen naar jullie. Ik hoorde Emma over jullie vriendschap en was daar een beetje nieuwsgierig naar. Morgen zou ik haar helpen met het huis” antwoordde Sofie.
“Een openhartiger kennismaking is uitgesloten. Ik hoop wel dat u het niet erg vindt”.
“Ik was totaal verbaast van jullie gedrag in de tuin en daarna in de keuken. Ik heb dus alles gezien” sprak Sofie zachtjes.
“Je ziet, Emma voelt zich totaal ontspannen” kwam hij ook voor zijn zuster op.
“Dat kan ik niet ontkennen. Dat ik mijn eigen dochter zo heb gezien” ging Sofie door en morste koffie bij het inschenken vanwege haar trillende handen.
“Ik zal me zo ook maar eens aankleden. Dat staat wat netter” sprak hij tegen Sofie en legde zijn hand op die van haar om nog meer morsen te voorkomen.
“Volgens mij was het niet echt de bedoeling om jullie aan te kleden vandaag” lachte Sofie eindelijk en bleef even naar de 3 bekers staan kijken die ze had gevuld.
“Angela en Emma zullen intussen al gekleed zijn denk ik. Ik denk dat het vreemd is om naakt tegenover u te gaan zitten bij een eerste kennismaking” ging hij erop in.
“Maar wat wilt u drinken?” vroeg hij toen hij merkte dat Sofie voor zichzelf niets inschonk.
“Ik ga naar huis toch!?” gaf ze aan.
“Nee. Blijf gezellig. Je hebt ons toch al naakt gezien en anders kijk je nog maar even beter. Net was je te nerveus om goed te kijken” daagde Vincent Sofie uit en draaide haar een slag om en liet haar bewust naar hem kijken.
Een diepe zucht ontsnapte uit haar keel en keek Sofie naar Vincent die ze van top tot teen weer in zich opnam.
“Ik ben dus de storende factor vandaag” zuchtte ze diep.
“Welnee, er komen nog meer dagen om te genieten dus wat maakt het uit. Angela en mij in ieder geval niet en ik heb het idee dat Emma zich ook gewonnen heeft gegeven”.
“Weet je wat, jij kleedt je ook uit. Dan zijn we allemaal naakt en kan Emma wennen aan het idee dat haar moeder begrip heeft voor de situatie.
“Emma kan me niet naakt zien dus….” gaf Sofie aan.
“Laat Emma ontspannen. Je ziet hoe ze geniet. Maak er, net als Angela en ik, geen geheim van. Het blijft immers tussen ons en daarna klaar” haakte hij er meteen op in, gooide de koffie weg en schonk ook voor Sofie een flinke bel whisky in.
“Wat gaat het worden?” vroeg Vincent terwijl hij 2 glazen in haar handen drukte.
Sofie bleef zwijgend stilstaan en keek weer naar de lul van Vincent.
“Je laat de beslissing dus aan mij over zo te horen” sprak hij zachtjes en stroopte meteen de lange jurk van Sofie omhoog en keek tegen haar broekje die hij meteen naar beneden trok.
Met 2 glazen in haar hand keek Sofie wat hij plotseling deed en kon niet anders dan haar broekje verder naar beneden te zien glijden dat op de keukentafel werd gegooid.
“Nu hoor je er bijna bij” sprak Vincent nog zachter, knielde voor Sofie, trok haar lipjes opzij en likte meteen zonder enige aarzeling haar kut en ging weer staan.
“Om er helemaal bij te horen moet dit uit” gaf hij aan en niet veel later gleed de jurk van Sofie naar beneden en stond ze naakt in de keuken.
Zachtjes liet hij zijn handen over haar borsten glijden, nam een tepel in zijn mond en liet zijn tong erover heen gaan.
Nog steeds stond Sofie met 2 glazen bewegenloos in haar handen en hoorde hij haar zwaar ademen.
“Even 1 ding voordat we naar binnen gaan” fluisterde hij in haar oor en duwde Sofie zachtjes naar de grond, hield zijn lul in zijn hand en bood die Sofie aan.
Even keek Sofie omhoog en nam zonder aarzeling zijn lul in haar mond en begon hem te pijpen terwijl Vincent ondertussen beide glazen uit haar handen pakte en op de aanrecht zette.
Met haar hand onder zijn ballen en een lul in haar mond begon Sofie Vincent te pijpen en voelde hoe hij haar gezicht streelde.
“Dit kan toch niet. Ik ben getrouwd en mijn dochter zit in de kamer!” mompelde Sofie.
“Geniet zoals je dochter geniet. Geef je toch eens over aan het fijne in het leven” ging Vincent erop in maar trok Sofie omhoog en gaf de glazen weer aan om samen de kamer in te lopen.
“Ik moest van Vincent ook wat drinken” gaf Sofie aan haar dochter aan en zag de grote glimlach op het gezicht van Angela.
“Gezellig. Dit is tenminste een spontane kennismaking!” gaf Angela aan en legde haar hand op het been van Emma terwijl ze Sofie bekeek.
“Ik zal me eerst eens aankleden Ma” sprak Emma.
“Blijf nu maar zo zitten. Ik heb alles al gezien vanaf jullie strapatsen in de tuin en Vincent is bovendien ook nog naakt” sprak Sofie haar dochter gedeeltelijk bij en hoorde haar dochter daarom lachen.
“Lach jij maar, maar ik moet eraan wennen!” glimlachte Sofie en voelde de handen van Vincent om haar borsten.
“Laat je niet gek maken door je moeder. Ik geloof dat ze vertrouwen in ons heeft” gaf Angela aan die haar hand aan de binnenkant van de dij van Emma legde.
“Ik laat me niet gek maken. Veranderen kan ik het niet meer” gaf Emma aan en bukte voorover om haar glas van de salontafel te pakken.
Meteen ondersteunde Angela Emma door haar handen op haar borsten te leggen om zodoende Emma “te beschermen” tegen het voorovervallen.
Toen Emma weer zat keek Angela naar haar broer die de tepels van Sofie om- en om in zijn mond nam en er opzichtig over likte terwijl ze zelf de borsten van Emma in haar handen hield.
Rustig keken broer en zus naar elkaar en moest Angela Emma loslaten omdat ze naar de wc moest.
Allen keken Emma na en opeens stond Angela op, liep naar Sofie, opende haar benen en begon haar te likken.
Vincent draaide zich helemaal naar Sofie om, opende zijn mond en liet zijn tong in haar mond glijden en hoorde ondertussen Sofie snuiven van geilheid.
Toen Angela haar lipjes met haar vingers opzij drukte, haar mond op de harde klit van Sofie zette en zich vastzoog kwam er een diepe kreun uit de keel van Sofie die haar benen maximaal opende, de tong van Vincent uit haar mond liet glijden en naar Angela keek terwijl ze ondertussen zijn lul in haar hand nam.
“Jemig!” stamelde Sofie geil die naar de harde lul van Vincent keek en het vele voorvocht uit zijn eikel zag lopen.
Vincent stond op, smeerde het voorvocht uit over haar lippen, drukte weer zijn lul diep in haar mond en voelde Sofie hem meteen pijpen.
Toen ze de wc hoorden doortrekken wilde Sofie recht gaan zitten maar werd op haar plek gehouden en was Vincent nog aan het pijpen toen haar dochter binnenkwam.
Om ontdekking te voorkomen ging Angela snel weer op haar plek zitten en begeleidde Emma op haar plek naast haar.
“Niets is lekkerder dan plassen als je nodig moet” sprak Vincent tegen Emma terwijl hij zich door haar moeder liet pijpen.
“En ik heb dorst” zei Sofie nadat ze zijn lul uit haar mond had laten glijden en pakte haar glas.
“Ik vind het nog steeds apart dat we naakt zo bij elkaar in de kamer zitten” begon Emma weer.
“Mama is er intussen al aan gewend. Dus ik kijk nergens meer van op maar kan je goed begrijpen lieverd. Geniet maar van het leven zou ik zo zeggen!” gaf Sofie aan.
“Zal ik maar weer wat inschenken?” bood Vincent aan, stond op en nam Sofie mee naar de keuken.
“Ik wil je even likken Em. Ze weg zijn” sprak Angela en dook tussen de benen van Emma en begon haar weer te likken.
In de keuken pakte Vincent Sofie bij haar heupen, draaide haar om en drukte haar met haar borsten op de keukentafel.
Sofie wist dat ze zijn lul in haar lekkende kut zou krijgen, zette haar benen uit elkaar om hem te ontvangen.
Niet veel later werd haar hoofd omhooggetrokken terwijl ze zijn warme, harde en van geilheid kloppende lul in haar kut voelde glijden.
Stevig neukte Vincent de moeder van Emma terwijl hij wist dat Sofie haar dochter hoorde kreunen.
“Ik heb het idee dat Angela met je dochter bezig is” hijgde hij in haar oren en verlaagde het tempo in haar kut.
“Ik kan er niets van zeggen zolang jij met je lul in de kut van een getrouwde vrouw zit” hijgde Sofie opgewonden en was zich niet bewust van het geluid dat hun beide lichamen maakten bij elke stoot.
Sofie voelde de ballen van Vincent tegen haar kut slaan.
“Hoe vond je het toen Angela met haar tong in je doordrong” hijgde Vincent.
“Zo geil. Broer en zus tegelijk bezig. Dat heb ik nooit meegemaakt” kreunde Sofie hard.
“Zo moeder, zo dochter. Emma vond dat ook geil en vroeg er zelfs om. Je hebt het zelfs gezien” daagde hij haar verder uit.
“Heeft ze het gevraagd?”.
“Ja, meerdere keren! Ze wilde voelen hoe ik in Angela gleed en mijn zuster neukte. Dat heeft ze dus al meerdere keren meegemaakt. Gisteren hebben we samen Emma anaal genomen. De hele avond hebben we haar laten genieten. Ze was niet van de kut van Angela af te branden zo geil was ze” gaf Vincent de geheimen van haar dochter vrij en voerde het tempo in haar lekkende kut weer op.
Na elke stoot haalde hij zijn lul helemaal uit haar kut om vervolgens weer diep tussen haar dijen door te dringen, pakte haar tepels vast en trok zich vast aan Sofie.
Machteloos moest ze stoot na stoot zien op te vangen en werd het geluid van een verschuivende keukentafel hoorbaar in de huiskamer.

“Ik denk dat Vincent in je moeder zit!” gaf Angela door aan Emma.
“Werkelijk? Ik hoor inderdaad de keukentafel” antwoordde ze, plaatste haar vingers op haar kut en begon opnieuw voor de ogen van Angela te masturberen.
“Vind je dat geil?” vroeg Angela voor alle zekerheid.
“Straks ben ik weer aan de beurt denk ik. Laat mijn moeder maar genieten” hijgde Emma die bewust bleef masturberen en steeds harder begon te kreunen zodat alle normen en waarden vervaagden.

“Hoor je je dochter?” hijgde Vincent en veegde een straal zweet van zijn gezicht terwijl hij naar zijn glimmende lul keek die in- en uit de kut van Sofie gleed.
“Laten we naar de kamer gaan. Ik wil kijken wat ze doen nu ik die kans heb!” kreunde Sofie en probeerde rechtop te gaan staan.
“Jij blijft zo staan!” gaf Vincent aan en sloeg een paar keer hard op haar billen terwijl hij haar stevig neukte.

“Ik denk dat je moeder jouw steun nodig heeft zo te horen” gaf Angela Emma aan, haalde haar masturberende vingers uit haar kut en trok Emma mee naar de keuken.

“Emma wilde horen hoe haar moeder wordt geneukt” sprak Angela direct en plaatste Emma naast haar broer.
“Fijn dat je er bent Em, ik ga Angela zo ook maar even neuken oké?” sprak Vincent en liet Emma geruime tijd horen hoe hij haar moeder neukte om daarna zijn lul uit Sofie te trekken waarna hij zijn zuster over de tafel duwde.
Meteen ging Sofie op haar knieën naast Angela zitten om te kijken naar broer en zus die samen gingen neuken.
Emma gleed met haar hand tussen beide lichamen en voelde hoe de lul van Vincent zich diep in de kut van zijn zuster boorde, wetend dat haar moeder het ook zag.
“Broer en zus neuken samen bij moeder en dochter” hijgde een naar adem happende Sofie.
“Dan zal ik je nu laten zien hoe ik je dochter neuk” gaf Vincent meteen aan en begeleidde Emma naar de tafel, duwde haar er met haar borsten op en drukte zonder omwegen zijn lul diep in haar kut.
“Kijk Sofie, zie je de kutlippen van je dochter zich klemmen om zijn lul” sprak Angela zachtjes en hield ondertussen de billen van Emma uit elkaar waarna ze haar vingertoppen over haar kontje liet glijden.
Daarna maakte ze haar middelvinger nat met het geil uit de kut van Sofie en drukte die vervolgens in het kontje van Emma.
Terwijl Emma voor de ogen van haar moeder werd geneukt, werd ze ook nog eens anaal gevingerd en zag helaas niet hoe het gezicht van Sofie van geilheid vertrok.
“Mijn godddd” kreunde Sofie en voelde hoe haar dochter steun bij haar zocht.
Steeds luidere klappen van hun lichaam werden hoorbaar.
“Haal je lul uit haar kut en laat Sofie voelen hoe die in haar hand klopt” hijgde Angela en duwde haar broer uit de kut van Emma zodat Sofie zijn lul in haar hand kon nemen.
“Ohhhhhhhhhhhhh” kreunde Sofie. “Moet je voelen Emma” gaf ze meteen aan en legde de hand van haar dochter op de lul van Vincent.
“Voel je hoe hij klopt van geilheid?!!?”
“Als je er nu aan trekt kom ik meteen klaar” kreunde Vincent van geilheid.
“Ik denk dat Emma dat wel wilt voelen” glimlachte Angela en terwijl Emma zijn lul in haar hand hield knelde Angela even snel haar lippen om zijn eikel en likte met haar tong erover.
“Ik wil in Emma spuiten” kreunde Vincent en draaide Emma om zodat ze zijn lul moest loslaten en trok Sofie dichter naar zijn lul toen hij met een stoot in Emma gleed.
“Ik ga je dochter volspuiten” gaf hij totaal overbodig aan.
“Emma is niet aan de pil” attendeerde Sofie hem erop maar duwde hem wel dieper in haar dochter terwijl ze de vingers van Angela in haar druipende kut voelde glijden.
Opeens begon Vincent Emma hard te neuken, hield haar bij haar heupen vast en drong bij elke slag zo diep mogelijk in haar.
“Vinger haar kontje Angela” gaf hij nog snel aan en pakte Emma bij haar haren vast.
Sofie probeerde haar dochter ergens nog te beschermen maar gedreven door opperste geilheid greep ze haar dochter bij haar tepels en wist dat de onbeschermde kut van haar dochter volgespoten zou worden.
Zwetend en met een dierlijke brul kwam Vincent diep in Emma klaar en terwijl hij straal na straal warm zaad in haar spoot hield hij bewust zijn lul bewegenloos stil zodat Emma zijn kloppende, spuitende, lul goed kon voelen.
Het enige wat Sofie van haar dochter hoorde was een zacht “ohhhhhhhhhhhh” en hield haar dochter vast bij haar buik en borsten toen ze begon te trillen op het moment dat ze intens klaarkwam.
Na haar klaarkomen legde Emma haar hoofd tegen Angela en bleef met haar billen tegen de buik van Vincent zitten die zijn lul in haar kut hield.
Pas na 3 minuten trok hij zich terug uit Emma en keek naar Sofie die alleen maar aandacht had voor het vele zaad dat uit de kut van haar dochter stromende.
“Doe maar!” gaf Angela zachtjes aan en duwde Sofie naar voren zodat Vincent plaats moest maken omdat Sofie meteen het zaad van de billen en dijen van haar dochter begon te likken.
“Wacht even Sofie” sprak Angela, draaide Emma op haar rug op de tafel en opende haar benen.
“Nu kan je moeder het zaad voor je weglikken” gaf Angela aan maar dat had Emma al door.
Geholpen door Angela, die de kut van Emma openhield voor haar moeder, likte Sofie op haar gemak het zaad ook uit de kut van haar dochter en voelde hoe Vincent opeens ook in haar kut doordrong.
Het was Angela die de schommelende borsten van een zaadlikkende Sofie in haar handen nam en toekeek hoe haar broer Sofie begon te neuken.
“Slik jij soms ook geen pil?” lachte Angela en zag hoe Sofie dat traag hoofdschuddend ontkende en richtte zich op toen Vincent opnieuw klaarkwam en 2 stralen zaad in haar kut spoot maar langzaam door bleef neuken.
“Hij is gisteren niet klaargekomen Ma, dus alles komt er nu uit” kreunde Emma die voelde hoe haar moeder met haar tong het zaad rond haar klitje weglikte.
Eindelijk kon Vincent even bijkomen en zag hoe het zaad langs zijn lul uit de kut van Sofie liep waarbij Angela met haar vingers het zaad tussen haar dijen weghaalde en teder het gezicht van Sofie streelde zodat het zaad over haar wangen werd uitgesmeerd.
De hele ruimte rook naar sex. De geuren van zweet, zaad en kutsappen vermengde zich in de ruimte.
“Zullen we maar wat drinken?” vroeg Emma en voelde hoe haar moeder haar hand zocht zodat ze haar overeind kon helpen.
“Ben je op deze manier de laatste dagen zo doorgekomen?” hijgde Sofie nog verbaast en liet haar vingers over haar wangen glijden.
“Ja Ma, zo heb ik het allemaal moeten meemaken. Ik had geen schijn van kans bij hun” lachte Emma en liep langzaam hand in hand met haar moeder naar de bank.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 22:08 / Hits : 9814 / Waardering : 3.38
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Haar blinde buurvrouw dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 augustus 2018 - 21:44 / Hits : 15475 / Waardering : 3.40

Mijn buurvrouw en haar hond, deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 juli 2004 - 21:26 / Hits : 55732 / Waardering : 2.85

Mijn buurvrouw en haar hond, deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 juli 2004 - 21:16 / Hits : 47539 / Waardering : 2.33

Mijn buurvrouw en haar zoon staan op film (en het moet stoppen)
Auteur : Paul / Geschreven op : 21 augustus 2010 - 20:13 / Hits : 27220 / Waardering : 2.28

geile Turkse buurvrouw en haar dochter
Auteur : Ali / Geschreven op : 13 november 2005 - 00:07 / Hits : 42924 / Waardering : 2.12

Tante en haar buurvrouw
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 30 september 2004 - 10:01 / Hits : 37295 / Waardering : 1.64

mijn buurvrouw Thea en haar vriendin
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 maart 2007 - 01:01 / Hits : 21195 / Waardering : 1.55

Mijn buurvrouw en haar vriendin in volle glorie (5)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 24 juni 2006 - 15:52 / Hits : 21833 / Waardering : 1.43

De buurvrouw en haar dochter
Auteur : bontje / Geschreven op : 19 december 2006 - 21:02 / Hits : 25598 / Waardering : 1.41

Jill en haar Buurvrouw Deel 1
Auteur : Mike1986 / Geschreven op : 18 mei 2011 - 01:31 / Hits : 7689 / Waardering : 1.17

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Max55
Een mooi vervolg op het eerste deel.
Geschreven op : 06 augustus 2018 - 15:06

rolly58
ik kijk uit naar deel 3
Geschreven op : 10 augustus 2018 - 11:20

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb