Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Met familie op vakantie(3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Met familie op vakantie(3)
De sfeer bleef wat broeierig, en zo in de buitenlucht met mijn zusje, nicht mijn moeder en tante naakt.
Was best leuk zo met het uitzicht, en natuurlijk kun je het niet laten ze te bekijken, mijn neefje maakte zich er iets minder druk om maar ook mijn vader en oom hadden veel moeite om er niet naar te kijken. Het was s,avonds rond 11 uur dat we naar bed gingen en bij mijn ouders en oom en tante op de slaapkamer hoorde ik hijg geluidjes. Het duurde niet lang of ik viel vermoeid in slaap.
De volgende dag was er een strand jongeren dag met padvinders Kim en Evi wilden daar ook wel naar toe, mijn neefje en mij leek het niks. Kom zei mijn tante niet zo onsportief, het is ook leuk voor Evi en Kim dat jullie mee gaan. Nu schoot mij te binnen wat mijn tante had gezegd over het groot maken van mijn ooms pik in de sauna, en daar pasten natuurlijk geen kinderen bij.
Okť zei ik wij gaan we met de meiden mee en keek mijn neefje aan, die vond het prima nu ik ook mee ging.
Ik hoorde mijn tante naar mijn moeder fluisteren, dan pakken wij een saunaatje en gaf een vette knipoog.
Mijn moeder stond een beetje verlegen met een rooie boei te kijken. Mijn tante zei kom kids het word tijd om te gaan anders komen jullie te laat.
Wij stapten op de fiets en na een kwartiertje kwamen we bij het strand, het leek leuk maar ik zat met de gedachte, wat er zou gaan gebeuren in de sauna, ik kreeg het bij de gedachte al heet. Ik zei dat ik mij niet al te lekker vond en naar het appartement zou gaan, de anderen vonden het prima en bleven op het strand.
Toen ik bij het appartement kwam keek ik voorzichtig door het raam, er was niemand dus liep ik richting de sauna. In het omkleed gedeelte zag de schoenen van mijn ouders staan. Ik kleedde mij uit en liep voorzichtig naar de sauna, door het raampje in de deur zag ik dat mijn tante dicht bij mijn oom lag en voorzichtig met zijn pik speelde, en jemig wat een enorme grote pik had mijn oom, ik denk wel 25 cm. Nu viel het mij ook op dat mijn moeder met grote ogen aandachtig zat te kijken ook mijn vader zat het tafereel te aanschouwen. Mijn tante wenkte mijn moeder, die gelijk mijn vader aan keek en die een goed gevend knikje gaf.
Ik dacht wat te fuck, mijn moeder schoof richting mijn oom en met een trillende hand wreef ze heel voorzichtig over mijn oom zijn gigantisch pik. Het leek wel of het ding nog groter werd. Mijn moeder zat gefocust te kijken, ze zat wat met haar benen open, en ik kon nu ook zien dat haar kut iets open stond. Mijn tante zat met een tevreden gezicht te kijken, mijn vader zat ook te kijken hoe zijn vrouw voorzichtig zijn zwagers pik streelde. Zo te zien vond mijn vader het ook prima want zijn pik (wel een stuk kleiner dan die van mijn oom)stond ook mij stijf, en nu zag ik mijn tante richting mijn vader schuiven ze bukte voor over en nam zijn pik in haar mond. Mijn pik stond op knapen, ik zag mijn ooms hand richting mijn moeder kut gaan en hij begon met strelen mijn moeder keek naar mijn vader die gepijpt werd en mijn moeder stond op draaide de rug naar mijn oom en manoeuvreerde haar kut boven zijn stijve pik liet zich zakken , mijn oom zette zijn stijve tussen de kut lippen van mijn moeder en ramde zijn pik in haar kut.

Zonder dat ik het zelf in de gaten had kwam steeds dichter bij het raampje, mijn moeder zat kreunen en ging wild op en neer, tot mijn oom mij ontdekte en stopte en hij keek mij geschrokken aan. Snel deed ik mijn hand voor de ogen en gelijk een vinger voor mijn lippen als teken dat ik niets had gezien en niets zou verder vertellen. Nu begon hij mijn moeder te neuken net of het hem een kick gaf dat ik stond te kijken. Mijn moeder kwam gillend klaar en mijn tante hoorde ik luttele seconden later ook een gil geven.
Mijn moeder strompelde van het bankje af en wilde naar buiten, heel snel liep ik naar de kleedruimte en draaide mij om, en deed of ik net binnen kwam. Mijn moeder nog helemaal beduusd en wazig keek mij aan en vroeg wat doe jij hier. Zij liep met haar badlaken voor en onder haar kut snel naar de douche ik volgde haar om ook te gaan douchen. Ik legde uit dat ook even in de sauna wilde gaan omdat ik het niet leuk vond bij de padvinders. Nu kwam mijn tante ook onder de douche staan , ik zei plagerig tegen mijn moeder wat kijk jij vreemd uit de ogen. Wat sloom zei ze het was ontzettend vermoeiend in de sauna, mijn tante kreeg een lach op haar gezicht. Maar wel heerlijk toch, wel vermoeiend zei mijn moeder als dit niet gewend bent.
Ik stond even te kijken tot mijn moeder vroeg ga jij niet in de sauna?. Ik stond nog even te genieten van mijn tante en kreeg een rooie kop en zei hu ja, ja ik ga nu.
Tegelijker tijd zag ik 2 bloed mooie meiden uit de kleedruimte komen en die gingen eerst douchen. Mijn tante fluisterde mij na met een lach op haar gezicht na, je krijgt wel heerlijk gezelschap in de sauna.
Ik ging naar binnen en even later kwamen de meiden binnen en gingen liggen de een had donker lang haar en was slank en de ander het zelfde maar dan Zweeds blond het duurde dan ook niet lang of mijn pik stond stijf de meiden zagen dat ook en in het Duits hoorde ik tegen elkaar fluisteren dat ze mijn piemel wel interessant vonden. Het feestje duurde helaas niet lang, er kwam een ouder stel binnen en mijn pik kromp en de meiden gingen op hun rug liggen. Het viel mij op dat bij de ene de lipjes vochtig waren en iets open stonden wat mijn pik nog stijver deed worden, nu zag ik de oudere vrouw kijken, haar tepels werden stijf ik kreeg en onwijs warm en besloot maar uit de sauna te gaan mijn ouders en oom en tante gingen naar het appartement en ik besloot mee te gaan.
De volgende dag vroeg mijn nichtje Evi wie er mee ging naar het strand niemand had zin, Evi smeekte mij van, och lief neefje ga als je blieft mee, je krijgt geen spijt.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 05 augustus 2018 - 21:41 / Hits : 9828 / Waardering : 4.42
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ex-familie bezoek tijdens de vakantie dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 01 augustus 2018 - 18:26 / Hits : 6078 / Waardering : 4.66

Ex-familie bezoek tijdens de vakantie dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 01 augustus 2018 - 18:07 / Hits : 10862 / Waardering : 4.60

Onze familie vakantie in Eifelpark Kronenburger
Auteur : Tjitske / Geschreven op : 22 november 2016 - 14:08 / Hits : 35791 / Waardering : 4.45

Familie vakantie met hindernissen.
Auteur : Willie / Geschreven op : 08 februari 2016 - 23:00 / Hits : 30266 / Waardering : 4.27

leuke vakantie met familie (2)
Auteur : Lars / Geschreven op : 28 maart 2017 - 14:09 / Hits : 32341 / Waardering : 4.25

leuke vakantie met familie(3)
Auteur : lars / Geschreven op : 05 april 2017 - 09:26 / Hits : 18728 / Waardering : 4.10

leuke vakantie met familie (4)
Auteur : lars / Geschreven op : 30 april 2017 - 11:12 / Hits : 13934 / Waardering : 4.07

Familie vakantie week
Auteur : Moniek / Geschreven op : 05 april 2015 - 00:25 / Hits : 57921 / Waardering : 3.93

Met familie op vakantie
Auteur : Mark / Geschreven op : 27 juni 2018 - 10:56 / Hits : 27780 / Waardering : 3.93

Met familie op vakantie (2)
Auteur : Mark / Geschreven op : 19 juli 2018 - 10:28 / Hits : 22027 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
Blijft leuk
Geschreven op : 10 augustus 2018 - 11:58

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb