Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het werd een regenachtige dag
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het werd een regenachtige dag
Het was al dagen achtereen bloedverziekend heet en Vincent had eindelijk een vrije dag.
Hoewel de weervoorspellingen een ander indruk gaven voor de komende dagen pakte hij zijn tas in met grote badlakens, water en 2 flessen Whisky en sjorde die vast op zijn motor maar was nog niet tevreden en pakte, met de vooruitzichten in zijn achterhoofd meteen zijn trekkerstentje uit de stelling en reed daarna met veel herrie de straat uit.

In het natuurgebied aangekomen reed hij langzaam over het voetpad en hield nog meer in toen er 2 vrouwen en een man voor hem liepen die, gegeven de aanstormende herrie maar even opzij gingen om hem door te laten.
“Nee, blijf maar lopen, het laatste stukje loop ik wel” gaf Vincent aan, stapte af en zette zijn motor af.
Terwijl hij zijn helm afzette en die over een spiegel plaatste zag hij ze naar zijn machine kijken en stelde zich maar meteen voor aan Ellen, Esther en Gerard die hun tassen weer pakten en met hem meeliepen.

“Verderop liggen wat stenen, daar kan je je motor neerzetten zonder dat die tegen de wereld valt” wist Gerard hem te vertellen en liepen gezamenlijk naar de aangegeven plek waar de motor niet veel later keurig stond en Vincent zonder woorden meteen zijn spullen losmaakte.

“Je hebt al rekening gehouden met het weer!” lachte Ellen, de moeder van Esther.
“Ik hoorde inderdaad het weerbericht en dacht dat het wel verstandig zou zijn om een tentje mee te nemen” beaamde Vincent.
“Wij dus ook!” gaf Gerard aan en keek om zich heen waar hij hun tent zou opzetten.
“Verderop gaan ze tennissen en met ballen gooien” herinnerde Esther haar man. “Laten we de tent maar een beetje tussen de bomen zetten. Dan zijn we nog iets veilig voor hun” ging ze door.
“Ik weet niet waar jij wilt liggen maar anders zet je je tent ook hier op. Door de bomen zijn we in ieder geval nog iets beschut tegen zon en ‘n regenbui” gaf Gerard aan.
Vincent keek toe hoe Gerard en Esther met de tent bezigwaren terwijl Ellen zich ontfermde over de tassen en af en toe opkeek naar de vorderingen van haar dochter en schoonzoon.
Zonder verder acht te slaan op hoe zijn tent uit de tas werd gegooid en zich direct zelf ontvouwde pakte Vincent de tentharingen en drukte ze in de grond, legde zijn badlakens neer en begon zich daarna uit te kleden en stond niet veel later in zijn zwembroek te kijken naar de 3 anderen.

“Ik ben gereed voor de zon!” zei Vincent, ging op de lakens liggen en keek naar Ellen die zich aan het uitkleden was om haar uiteindelijk in een bikini te zien staan.
Ook Esther en Gerard waren al snel uitgekleed en was iedereen klaar voor de dag.

“Gooi je altijd je tent op die manier uit?” vroeg Ellen tijdens het inschenken van de koffie en zag Vincent kijken naar zijn tentje.
“Hij staat inderdaad wel vlak bij die van jullie. Maar ik denk dat de ingang van mijn tent bij een eventuele regenbui droger blijft dan die van jullie. Je kan de windrichting voelen” gaf Vincent aan.
“Kijk!” zei Gerard die opstond en de ritssluiting van hun tent omhoog haalde waarbij het grondzeil automatisch een stuk omhoog kwam. Daarna trok hij de 2e ritssluiting naar beneden en was de tent geheel gesloten.
“Tja, dat is inderdaad handig. Als het noodweer wordt spoelen jullie niet weg!” zei Vincent die hun tent bekeek.
“Nou, pak even je glas of kopje want ik heb koffie voor je maar geen extra beker” zei Ellen en schonk even later koffie voor hem in en konden ze, tegenover elkaar liggend in gesprek treden.
Toen het gesprek over de motor begon was het ijs al snel gebroken en werden de gebruikelijke formaliteiten uitgewisseld.

“Wie gaat er mee zwemmen?” vroeg Gerard die opstond om daarna met zijn vrouw naar het water te lopen.
“Houd jij niet van zwemmen El?” vroeg Vincent toen ze alleen waren.
“Jawel, zeker wel maar nú even niet en jij?” herhaalde ze de tekst van een reclameboodschap.
“Jawel, zeker wel maar nu even níet!” herhaalde hij haar lachend en zag een glimlach bij Ellen verschijnen.
“Ik ga straks wel zwemmen. Op dit moment nog niet veel zin in” ging hij verder en keek toe hoe Ellen zich omdraaide om moeizaam te proberen om een tas ver achter haar te pakken.
Toen dat niet lukte ging ze op haar knieën zitten en bekeek Vincent haar billen in het zwembroekje.
En niet alleen dat; en keek zo lang mogelijk naar de verscholen venusheuvel- en de lipjes.
“Hebbes!” gaf Ellen aan, draaide zich terug en begon meteen een strandbal op te blazen.
“Ik vraag me werkelijk af of je dochter en schoonzoon met dit warme weer zitten te wachten op een Tienkamp!” sprak Vincent rustig.
“Inderdaad, dus zeg ze voorlopig maar niets!” glimlachte Ellen en gooide de opgeblazen bal naar Vincent die de bal weer speels teruggooide.
“Je begrijpt toch wel dat ik in de jury zit en dus niet meedoe met jullie toernooi” bakende hij meteen zijn grenzen af.
“Je gooit al met de bal, je gaat straks zwemmen en ik zal me vergissen als je ook niet een stukje gaat lopen om je benen te strekken. Het wordt dus geen Tienkamp maar een vierkamp. Want volleyballen zal je nog niet verleerd zijn” kaatste Ellen terug.

Toen Esther en Gerard terugkwamen waren ze nog pratend de bal aan het overgooien en hielden stil toen beiden zich begonnen af te drogen.
De ogen van Vincent gleden over het lichaam van Esther en zag hoe haar tepels zich buiten het topje probeerde te drukken. Kijkend naar haar broekje zag hij hoe het water het broekje van Esther aftekende zodat de contouren van haar kut zichtbaar waren.
Hij schrok uit zijn concentratie toen Ellen hem aankeek en de koffiekan voorhield zodat ze weer allemaal van koffie voorzien waren.
“Wie kan ik verblijdden met een scheut Whisky in de koffie?” vroeg Vin en vulde de 4 bekers bij.

Na 50 minuten praten merkte Ellen een koudere luchtschroom over haar lichaam en gaf dat dan ook aan.
“Zullen we het nog lang drooghouden?” vroeg ze in het algemeen.
“Misschien een klein buitje Ma. Maar het zou me verbazen want het wordt niet donkerder” zei Gerard.
“Het zou pas vannacht en morgen gaan regenen” herhaalde Esther het weerbericht en ging weer op haar rug liggen om te zonnen.
Opnieuw keek Vincent tussen haar benen en zag de bolling van haar kut in het broekje.
“Wie doet mee?” vroeg Ellen al snel, ging op haar knieën ging zitten om de bal te pakken waardoor ze Vincent weer een mooi zicht gaf op haar strakgespannen broekje.
Het werd Volleybal dus Vincent stelde zich maar daarop in en al snel kwamen er meerdere mensen aanlopen om mee te doen.
Na een uurtje werd er pauze gehouden en ging de groep bij elkaar zitten, schonk Vincent Whisky in en liet zijn glas van hand tot hand gaan en vulde meteen weer bij wanneer het leeg was en jawel, ineens moest er weer verder gespeeld worden wat volledig tegen de zin van Vincent was maar door Ellen werd meegetrokken.
Een plotselinge regenbui verloste hem van zijn verplichtingen en keek om zich heen.
“Wij gaan schuilen” riepen een aantal mensen die wegrenden.

“Kijk, dat begrijp ik dus nooit! Ze hebben zwemkleding aan, gaan zwemmen, laten zich drogen door de zon maar als het gaat regenen dan lopen ze met een vuist in hun rug naar een schuilplaats” pakte zijn badlakens, gooide die in zijn tent en zag Esther hetzelfde doen.
“Laat ze toch. Wij kunnen toch verder spelen” opperde Ellen en gooide de bal naar haar dochter, die de bal naar Vincent gooide en meteen naar hun tent liep.
Toen ook Gerard haar volgde keek Vincent naar Ellen, haalde zijn schouders op en vroeg of ze ook wilde schuilen.
“Dan kom je maar in mijn tent liggen. De poort staat open dus we kunnen met elkaar praten” overtuigde hij Ellen en zag haar hem volgen.
Snel legde hij de badlakens goed in het tentje en liet daarna Ellen als eerste naar binnen kruipen zodat ze kon gaan liggen.
“Zo, we liggen en laat het maar regenen” glimlachte Ellen.
“Het regenen is niet erg maar dat gras blijft zolang nat” herinnerde hij Ellen aan het natuur-verschijnsel.
“Als je grondzeil niet lekt dan blijven we droog en als we willen kunnen we in de regen zwemmen of wat dan ook” gaf Ellen aan.
“Dat is zo El. Je hebt gelijk” bekende Vincent en hield uitdagend zijn fles Whisky lachend buiten de tent om Esther en Gerard uit te dagen.
“Je kent Esther nog niet maar dat maak haar allemaal niets uit!” lachte Ellen die haar dochter meteen hun tent uit zag komen, de fles uit de hand van Vincent trok en meteen terugkeerde naar Gerard.
“Dat bedoel ik dus! Fles weg!” lachte Ellen hardop.
“Ik heb een nieuwtje voor je! In mijn zadeltas zit altijd een fles. Op evenementen kan die altijd te pas komen!” antwoordde hij luchtig, pakte de fles en hield die voor de ogen van Ester en Gerard.
“Deze is vol! Die van jullie ook?” riep hij hard naar de overkant en waren even later, liggend op hun buiken weer met elkaar in gesprek.
Even ging Ellen weer op haar knieën zitten om haar broekje goed te doen en ging al pratend weer op haar buik liggen.
“Wij sluiten de onderkant van de tent Ma” riep Gerard toen het harder ging regenen en veelvuldig met vlagen de tent inwaaide.
“We liggen weer droog!” riep Esther, toen die zich iets opdrukte en net over het omhoog-getrokken grondzeil kon kijken naar haar moeder.
“We gaan tijdelijk dicht Ma!” gaf Gerard luid aan en ritste zonder op antwoord te wachten de hele voorkant dicht.
“Gezellig hoor!” gilde Ellen boven de regen uit naar hem en keek nog even naar buiten om zich daarna om te draaien op haar rug.
“Ik lig in de juiste tent”.
“Hier is het niet zo warm en benauwd als bij je dochter inderdaad en eigenlijk is het best wel fijn zo. Buiten regent het, hier is het droog en precies op temperatuur!” sprak Vincent genoegzaam uit en draaide zich op zijn elleboog om naar Ellen te kijken.
“Moet je horen! Het is gestopt met zachtjes regenen en waaien!!” gaf Ellen aan die meteen meer persoonlijk vragen aan hem begon te stellen en vertelde ook iets over haar eigen leventje.
“Esther is pas geleden 30jr geworden, Gerard is 31jr en ik was 20 toen ik Esther kreeg” gaf Ellen daardoor haar leeftijd aan.
“Dan ben ik 1 jaar ouder dan jij” zuchtte Vincent denkend aan zijn leeftijd.
“Oudje!” sprak Ellen slechts en samen luisterden ze naar het gelach dat uit de tent kwam die voor hun stond.
“Ze zijn uitgelaten en nemen het er meteen van” lichtte Ellen hem in.
“Ik denk, als ik eerlijk ben, dat ze gelijk hebben!” gaf Vincent aan en bleef, hangend op zijn elleboog naar Ellen kijkend.
“Achja, wij zijn ook jong geweest” hoorde Vincent en zag Ellen met gesloten ogen rustig ademen.
Haar borsten bewogen bij elke ademhaling en nog meer bij elke zucht.
“Wat nou geweest? Je gaat me niet vertellen dat je oud en eenzaam verloren naar buiten kijkt naar andere mensen. Wij gaan gewoon met onze leeftijd mee!” antwoordde hij en ging eveneens op zijn rug liggen en voelde de warmte van de heupen van Ellen tegen die van hem.
“Leven gaat snel!” gaf Ellen aan.
“Dat is waar maar gelukkig blijft alles precies zoals we vroeger ook jong waren!” kwam Vincent voor zijn leeftijdgenoten op ging weer op zijn elleboog zitten om naar Ellen te kijken.
“Je hebt gelijk!” antwoordde Ellen, opende haar ogen en keek hem aan.
Terwijl ze aan het praten waren legde hij zijn hand op haar buik en veegde daar wat gras en zand vanaf, draaide zich op zijn rug maar liet zijn hand op haar buik liggen.
Zachtjes gleden zijn vingertoppen er over heen en voelde hoe Ellen haar hand op die van hem legde en vasthield.
Vincent draaide zich opnieuw op zijn zij en hield zijn hand in die van haar waarna ze die los liet en haar hand op zijn arm legde.
Stil bleven beiden liggen en merkten de spanning, zonder dat er gesproken werd.
Ineens haperde de ademhaling van Vincent toen hij voelde hoe haar hand strelend over zijn buik naar zijn zwembroek gleed en ze doodgemoedereerd haar hand erin liet glijden om zijn lul losjes in haar hand te houden.
Nog steeds werd er geen woord gesproken en trok Vincent Ellen naar zich toe, legde zijn arm onder haar schouders en genoot van haar warme hand.
Ellen ging wat beter liggen en nestelde zich in zijn arm met haar hoofd in zijn nek en niet veel later gleed zijn tong over haar lippen.
Langzaam opende Ellen haar mond, begonnen te vrijen en konden hun tongen met elkaar kennismaken.
Terwijl Vincent zachtjes tijdens het vrijen werd afgetrokken gleed zijn hand over haar wang en voelde hoe Ellen haar tong verder in zijn mond duwde en opende haar ogen en luisterde naar de regen op de tent.
Even wipte ze met haar heupen omhoog toen hij haar broekje een stuk naar beneden trok, plaatste zijn hand op haar kutje en opende zo goed als mogelijk was haar benen en voelde haar lipjes.
Zachtjes streelde hij die en gleed soms iets naar binnen en bleef teder met haar vrijen.
Gedurende lange tijd gleden de vingertoppen van Vincent over- en in haar kutje, trok met zijn tanden haar topje naar omhoog en zoog zachtjes op haar tepels.
“Ik heb dus toch gelijk!” sprak Vincent zachtjes en zag haar opkijken.
“Het heeft niets met leeftijd te maken. Ik voel hoe nat je bent en zie hoe hard je tepels zijn” gaf Vincent aan.
“En ik voel hoe hard je lul is!” zuchtte Ellen en richtte zich iets op om te kijken hoe ze hem aftrok om daarna weer strak tegen hem aan te liggen.
Beiden waren in volle concentratie aan het genieten van elkaar en ineens ging Ellen zitten, sloot haar benen en trok haar broekje helemaal uit en terwijl ze weer ging liggen opende ze haar benen maximaal en legde haar linkerbeen over zijn benen om hem volledige toegang tot haar kut te geven en voelde zijn vingers diep in haar doordringen.
“Kom in me Vin, kom in me!” hijgde Ellen zachtjes en merkte dat hij zijn vingers uit haar trok.
“Even de tent sluiten” fluisterde Vincent die op zijn knieën wilde gaan zitten.
Meteen veerde Ellen op en hield hem door overmatige geilheid tegen, legde haar handen op de rand van zijn zwembroek en trok die van zijn heupen, gooide die daarna naar buiten en ging weer op haar rug liggen om hem te ontvangen tussen haar benen zonder dat hun tent gesloten was.
Moeiteloos gleed Vincent in haar natte kut, pakte haar gezicht vast en begon te vrijen om pas daarna haar zachtjes te neuken.
Meteen sloeg Ellen haar benen om zijn heupen en verplichtte hem om zijn lul stil te houden in haar warme kut.
“Ik moet je even goed voelen!” kreunde Ellen geil en voelde zijn kloppende lul in haar kut om hem daarna zachtjes tegen haar baarmoeder te voelen tikken.
Al vrijend en strelend neukten ze elkaar om beurten en legde hij zijn handen tussen haar knieën en trok dezen op naar haar borsten en drong nog dieper in haar.
“Mijn God Vin, mijn God wat zit je hard en diep in me!” kreunde Ellen.
“Sssssssttttttttt” sprak hij zachtjes en hield zijn handen onder haar billen om haar te ondersteunen.
Langzaam maar diep ploegde hij met zijn harde lul door haar rijpe kut en zag keer op keer zijn lul glinsteren van haar kutgeil om na een tijdje zijn lul terug te trekken uit haar rijpe kut en draaide zich achter haar, ging liggen en legde zijn handen op haar billen.
Ellen trok haar benen op, hoopte op wat er ging komen en voelde meteen zijn mond kussend over haar billen gaan en bleef stil liggen genieten.
Steeds verder gleed hij kussend en likkend over haar billen om die daarna uit elkaar te trekken en zijn tong over haar kontje naar haar kut te laten glijden en weer terug.
Opnieuw likte hij Ellen langdurig totdat ze haar benen uit elkaar deed om zijn tong beter over haar sappige kut te laten glijden en likte hij haar met volle tong over haar kontje, lipjes en klitje. Vincent genoot hoe hij haar anaal likte en hield met meerdere vingers haar schaamlipjes uit elkaar.
Steeds meer begon Ellen ontspannen te kreunen en opende haar benen nog verder om hem maximale toegang te verlenen tussen haar dijen.
Toen hij zijn vingers meer en meer betrok in zijn spel gingen de deuren definitief voor hem open en kreunde Ellen elke keer ingehouden wanneer hij zijn tong en vingers over haar klitje liet gaan en druppelde iets in zijn mond van geilheid.
Steeds meer vocht moest Vincent tussen de dijen van Ellen weglikken en merkte dat ze doorlopend begon te lekken.
“Je moet stoppen Vin, straks ga ik gillen” hijgde Ellen en draaide zich meteen snel om, om zijn tong uit haar lichaam te halen en zag hem glunderen.
“Je schijnt het nog leuk te vinden ook” hijgde Ellen na en plaatste zich op haar knieën, boog voorover en nam zijn lul in haar mond terwijl ze met haar andere hand onder zijn ballen legde en hem begon te pijpen.
Zacht zuigend op zijn eikel trok ze hem in haar mond af en kneedde voorzichtig zijn ballen.
Met volle mond keek ze hem regelmatig aan en gleed steeds met haar lippen langs zijn lul om daarna zijn eikel weer af te zuigen.
“Je verwijt mij wat, maar kijk eens wat je zelf met mij doet!” kreunde Vincent zachtjes om ontdekking te voorkomen en keek naar de tent tegenover hun die nog potdicht zat.
Voorzichtig trok hij Ellen met haar benen over zijn schouders, pakte haar billen vast en drukte haar kut weer op zijn mond.
Samen waren ze in een geil spel verwikkeld en hadden niet eens door dat het regenen was gestopt en de rits van de tent tegenover hun naar beneden werd getrokken.
Terwijl Ellen hem pijpte en Vin tussen haar dijen lag keken Esther en Gerard met grote ogen naar het tafereel voor hun.

“Zo heb ik je moeder nog nooit gezien!” gaf Gerard met verbazing aan en keek zijn schoonmoeder recht op haar kontje en kutje.
Verwilderd door het uitzicht staarde Esther naar haar moeder en bleef eveneens zwijgzaam van verbazing kijken.
“Die 2 moeten werkelijk razend geil zijn geworden!” fluisterde Gerard tegen zijn vrouw en draaide zich op zijn buik om op zijn gemak naar het neukende stel te kijken.
“Kom liggen en houd je stil” gaf Gerard aan en klopte op de grond om Esther ook op haar buik te laten kijken naar haar moeder.

Meer dan 20 minuten waren Ellen en Vincent met elkaar bezig en konden door hun lighouding niet zien dat ze ronduit bekeken werden en pas toen hij Ellen op haar zij trok om van houding te veranderen zag hij dat van enige discretie geen sprake meer was.
“We moeten maar eens stoppen El!” fluisterde hij en voelde hoe ze zijn lul uit haar mond liet glijden.
“Moest je soms klaarkomen? Dat mag ook in mijn mond hoor!” lachte Ellen verrukt.
“Al meer dan geruime tijd moest ik dat maar wist het tegen te houden. Wat ik niet kon tegenhouden is dat we op het toneel liggen!” fluisterde hij, liet haar naar buiten kijken en keek zowel haar dochter als haar schoonzoon recht in de ogen.
“Wattt hebbennn we gedaannnnnn???” stamelde Ellen en verborg haar borsten en kutje met haar handen.
“Hoeveel moeten we jullie betalen voor deze liveshow Ma?” lachte Esther die opstond en naar hun toe kwam lopen om op haar hurken plaats te nemen voor de tent.
“Hoelang hebben jullie zitten kijken?” vroeg Ellen haar dochter met een vuurrood gezicht.
“Laten we zeggen dat het een half uur is!” bekende Esther en schoof iets op om Gerard erbij te laten zitten.
“Ik stel voor dat de pauze voorbij is en jullie weer verder gaan. We willen genieten van onze centen” glunderde Gerard die de totale paniek bij zijn schoonmoeder zag.
“Je hebt helemaal gelijk Gerard! Ik zou het niet beter kunnen zeggen, dus Ma, het publiek is weer klaar om te kijken!”
“Toe Esther houd op!” zei Ellen bloednerveus en moest blijven zitten omdat haar dochter en schoonzoon blijkbaar niet van plan waren om zich terug te trekken.
“Ma, het is droog en we hoeven niet de tent in dus gooi je haren los en laat je gaan” ging Esther door en ging op haar knieën zitten om schaamteloos haar moeder in de gaten te houden.
“Je mag je vrouw wel eens een opvoeding geven” lachte Vincent tegen Gerard.
“Weet ik, weet ik” antwoordde Gerard meteen.
“Maar ik geef haar nu het voordeel van de twijfel, dus later zal ik het proberen maar zeker niet nu!” ging Gerard verder.
“Ze hebben alles gezien. Het is onze eigen fout dus terugdraaien is niet meer mogelijk” sprak Vincent tegen Ellen en haalde haar handen weg van haar lichaam en hield die daarna vast.
“Laat ze maar kijken!” hoorde Ellen en keek beschaamd naar haar eigen borsten en zag haar tepels hard vooruit staan.
“Ik zie dat Gerard je kan waarderen. Hij zal net zo verbaast zijn als ik over de hardheid van je borsten en tepels. Wees maar trots. En daarnaast El, toen hun tent dicht was zullen ze ook de bijbel niet hebben gelezen” openbaarde Vincent klakkeloos.
“Nee Vin, daar heb je wel een punt. Er was geen bijbel in de buurt zodat ik gedwongen werd om lip te lezen” bekende Gerard ook hun spelletje.
“El, laat je niet gek maken. Wat wij hebben gedaan zonder de tent te sluiten hebben zij stiekem achter gesloten ritsen gedaan. Daarom hebben ze een grote mond. Laat gaan!” ging Vincent door en keek naar Gerard die zijn hand op de heupen van Esther had gelegd.
“Zullen we maar gaan zwemmen?” wist Ellen te bedenken.
“Alweer? Ik denk dat Vincent al gezwommen heeft tussen je benen” plaagde Esther haar moeder.
“Esther, stop ermee. Het is klaar” gaf Ellen snel aan en keek haar dochter aan toen Vincent bewust haar tepels tussen zijn vingers nam.
“We zijn ontdekt en daarmee klaar!” hakte Vincent de knoop door, ging achter Ellen zitten en hield zijn handen op haar buik.
“Ik heb zo’n wrang vermoeden dat er geen show meer komt!” sprak Gerard tegen Esther en zagen meteen hoe Vincent zich opzij liet vallen waarbij hij Ellen meesleurde zodat ze weer op de grond lagen en zagen hoe de hand van Vincent al tussen de benen van Ellen lag.
“Ik bescherm je wel tegen dit soort invloeden” lachte Vincent tegen Ellen en plaatste zijn andere hand op haar borsten, keek even naar Esther en Gerard en liet zijn middelvinger meteen in haar kutje glijden.
“Vincent” gilde Ellen ingehouden en voelde hoe hij haar tepel begon te bewerken en haar speels vingerde waarbij Ellen krampachtig haar benen tegen elkaar drukte.

“Als jullie wat willen zien dan zullen jullie toch echt moeten meehelpen om haar benen uit elkaar te houden” gaf Vincent meteen aan, legde zijn been tussen de benen van Ellen en drukte haar benen uit iets uit elkaar, net voldoende om Esther en Gerard te kunnen laten zien dat Ellen zijn vinger in haar kutje had.
“Zo te zien hoeven we niet te helpen” genoot Gerard van het schouwspel tussen de benen van zijn schoonmoeder, keek hoe die werd gevingerd en zag hoe Ellen probeerde om haar benen weer te sluiten.
“Nou Ma, net hebben we constant naar jullie liggen kijken en liet je alles zien en nu ga je je netter voordoen dan je bent? We weten intussen wel beter!” gaf Esther meteen aan en legde haar beide handen op de knieën van haar moeder en hielp Vincent om de benen van haar moeder weer uit elkaar te leggen.
“Jij het ene been, ik het andere” haakte Gerard meteen in en machteloos moest Ellen ervaren hoe haar benen weer werden geopend en de 2 vingers van Vincent over haar lipjes voelde glijden, wetend dat dit bewust gebeurde voor de ogen van haar dochter en schoonzoon.
Zachtjes vingerde- en streelde Vincent Ellen en speelde daarbij met haar tepels.
“Geef je verzet maar op El, ze zitten beiden te kijken hoe je wordt gevingerd. Nu weten ze bijna echt alles!” bekende Vincent en zag Ellen naar haar dochter kijken.
“Je hoort het Ma, Gerard en ik willen wel eens zien hoe je gevingerd wordt en dit is het uitgelezen moment. Dus open je benen en laat ons kijken!” hijgde Esther van opwinding en zag hoe de lipjes van haar moeder moesten wijken tijdens de strelingen in haar kut, hoorde de eerste kreunen bij haar moeder en wist dat haar klitje werd gestreeld.
“Stil eens allemaal!” fluisterde Gerard en hoorden het soppend geluid in de kut van Ellen.
“Wat een intiem geluid Ma. Wat heerlijk om je zo te horen” hijgde Esther.
“Je hoeft je niet meer te schamen hoor” fluisterde Vincent in haar oor. “Ze hebben je benen al losgelaten en Gerard zit niet alleen naar je te luisteren maar zit ook al in het broekje van je dochter” bekende Vincent en zag Ellen kijken naar haar eigen benen die inderdaad losgelaten waren.
Een diepe zucht kwam uit haar mond, gaf zich gewonnen en liet zich met geopende benen voor de ogen van haar dochter bekijken.
Voorzichtig duwde Gerard Esther de tent in en trok in de kleine ruimte haar broekje uit en begon haar, pal voor de ogen van haar moeder, ook te vingeren.
“Dit is het voordeel van een erg kleine tent” gaf Vincent aan en zag de vingers van Gerard rustig tussen de lipjes van Esther glijden die intussen haar topje uittrok en haar borsten aan Vincent en haar moeder toonde.
“Trek jij je zwembroek dan ook maar eens uit” gaf Esther door aan haar man en niet veel later zag Ellen de rechtopstaande lul van haar schoonzoon.
“Kom Ma, we laten ons maar eens verwennen door de mannen” gaf Esther aan en ging op haar rug liggen en opende haar benen zodat Vincent recht op haar kutje kon kijken en zag hoe ze weer gevingerd werd.
“Kijk eens Vin!” gaf Gerard aan en opende met meerdere vingers het kutje van Esther en liet die Vincent op z’n gemak bekijken.
“Wil jij ook eens kijken Gerard?” vroeg Vincent fijntjes op zijn beurt en toen Gerard over zijn vrouw heen kroop zag hij hoe je lipjes van zijn schoonmoeder uit elkaar werden gehaald en de vingers van Vincent over het klitje van zijn schoonmoeder zag bewegen.
“Je dochter mag niets meer over je zeggen El. Ze heeft de lul van Gerard in haar mond en is hem aan het pijpen” gaf Vincent aan en zag Ellen zich oprichten op naar haar dochter te kijken terwijl ze Gerard in haar kutje liet kijken en zag dat Vincent en Esther elkaar aankeken.
Om wat efficiënter met de ruimte om te gaan ging Gerard op zijn rug liggen en trok Esther over zich heen zodat hij Vincent kon laten kijken hoe ze werd gelikt en gevingerd.
Ook Ellen ging op haar rug liggen en liet op haar beurt Gerard zien hoe ze werd bespeeld waarna beide mannen de vrouwen uitgebreid gingen likken en vingeren terwijl ze zelf werden gepijpt.
Vincent keek tegen de billen van Esther, legde daar zijn hand op en streelde tussen haar billen.
Opeens voelde Vincent Gerard die zijn hand tussen de benen van Esther legde en bewust haar kutje uit elkaar hield zodat Vincent haar klitje kon strelen.
Even kreunde Esther hard, keek achterom en zag hoe Vincent met zijn handen tussen haar benen zat en begon haar man weer te pijpen waarbij ze iets anders op zijn borst ging liggen om Gerard meer ruimte te geven om zijn vingers in de kut van haar moeder te laten glijden.
“Lekker zo samen he Ma?!” mompelde Esther met de lul van haar man in haar mond en keek hoe haar moeder Vincent aan het pijpen was.
Beiden lieten elkaar zien hoe ze aan het pijpen waren en onbewust hitsten ze elkaar op terwijl ze intussen steeds meer vingers tussen hun benen voelden.

“Nu even genoeg!” sprak Esther die zich van Gerard liet afglijden en op haar knieën voor Vincent ging zitten.
“Ma, ik ga even met Vincent neuken en jij met Gerard!” gaf Esther aan en toen ook Ellen op haar knieën zat keken beiden opnieuw naar elkaar en lieten hun borsten bungelen terwijl ze ritmisch werden geneukt.
“Het blijft apart Ma. Jij en ik, samen neuken en kijken naar elkaar” hijgde Esther geil waarna Vincent en Gerard zich uit beide vrouwen terugtrokken om weer met hun eigen vrouwen te neuken.
Steeds meer en vooral harder werden de geluiden binnen de tent toen 4 lichamen steeds tegen elkaar stoten.
“Je kut is drijfnat El” kreunde Vincent.
“De kut van Esther is in dat geval net zo nat. Ik voel mijn lul amper door haar spleet glijden” hijgde ook Gerard.
“Niet zeuren Gerard, dan kan je het in iederr gevvvalllll laaaangg volhouddden” kreunde Ellen geil en legde haar borsten op het grondzeil en hield haar billen uit elkaar van geilheid.
“Kijk eens hoe je schoonmoeder erbij ligt!” gaf Vincent aan en zag hoe Gerard zijn vingers tussen de billen van Ellen liet glijden om daarna zijn hand onder haar buik door te laten glijden en haar klitje te strelen.
Meteen veerde Ellen op en keek schuin naar haar dochter die zichzelf streelde.
“Wil jij weten hoe Esther smaakt?” vroeg Gerard aan Vin.
“En wil jij dan weten hoe je schoonmoeder smaakt?” acteerde Vin direct terug en wisselden beiden meteen van plaats en lieten de vrouwen op hun rug liggen.
Alsof ze elkaar al jaren kenden waren Gerard en Vin met elkaar in gesprek terwijl de sappen van elkaars vrouwen over hun kin liepen en hielden elkaar op de hoogte van hun bevindingen.
Steeds verder duwde Vincent de benen van Esther omhoog naar haar borsten en likte weer met volle tong door haar lekkende kut en tussen haar billen. Geregeld zoog hij zich vast op haar klitje en hoorden allen Esther spinnen van geilheid.
Opeens gaf Ellen een korte gil toen Gerard zijn lul weer in haar kut liet glijden en haar begon te neuken.
“Je man zit alweer in mijn kut met zijn lul” kermde Ellen van geilheid.
“Ik weet wat je voelt Ma, en ik ben bang dat dat nog wel vaker zal gaan gebeuren als ik zo om me heen kijk. Als je vriendje zo door blijft gaan met mijn klitje dan spuit ik zijn mond vol” kreunde Esther hardop.
“Ben jij dan ook een spuiter Es?” hijgde Ellen.
“Ohhhh Ma, als het goed wordt gedaan blijf ik spuiten” bekende Esther.
“Dat wordt dan een ravage want in dat geval zit het spuiten in de familie. Als ik ook maar even wordt gelikt ga ik al druppelen, toch Vin??!” bekende ook Ellen en voelde de lul van Gerard diep in haar kut.
Toen Vincent Esther weer met haar benen op de grond legde ging hij tussen haar dijen liggen en trok haar op haar zij en gleed weer makkelijk met zijn lul door haar kut.
Toen Gerard zag wat hun houding was trok ook hij Ellen op haar zij en al pratend neukten ze zachtjes verder zonder het tempo op te voeren.
Onuitgesproken wilden ze alle 4 genieten van de ontspanning en vooral van het kijken naar elkaar.
Steeds wisselden Gerard en Vincent elkaar af en gleden dan weer in de kut van Esther en dan weer in de kut van Ellen waarna Vincent zich uit Ellen weer terugtrok en ging zitten.
“Even bijkomen want anders spuit ik je helemaal vol” gaf Vincent aan en zag dat ook Gerard zich uit Esther terugtrok.
“Ik pak even onze bekers en de whisky” gaf Gerard aan en liep snel naar hun tent, pakte de bekers en liep weer terug.
“Ik heb er nooit bij stilgestaan dat ik ooit zou worden genomen waar mijn dochter bij zou zitten en ook niet om te kijken hoe zij zou worden geneukt maar ik moet bekennen dat het een aparte ervaring is. Wat is dit ontspannen en geil” sprak Ellen zachtjes terwijl ze een slokje Whisky nam.
“Maar meende je werkelijk wat je net zei Es, dat je denkt dat we met ons 4-en vaker samen gaan neuken?”
“Aan Gerard en mij zal het niet liggen. Maar ik weet natuurlijk niet wat jullie toekomstige plannen zijn” sprak Esther rustig.
“Als ik het voor het zeggen heb blijf ik bij Ellen. Ik voel me prettig bij haar!” gaf Vincent meteen zijn gevoelens openlijk aan, werd meteen door Ellen naar haar toegetrokken en begon met hem te vrijen.
“Zie je hoe je moeder met open mond vrijt en met haar tong zijn mond likt” lachte Gerard tegen Esther.
“Jij likt met jouw tong mijn kut en de binnenkant van mijn mond. Tegenwoordig lik je met diezelfde tong ook de kut van mijn moeder!” hijgde Esther van opwinding, kijkend naar haar moeder.
“Spannend is het zeker zo met ons allen” genoot ook Gerard.
“Weet je wat echt spannend is!” begon Esther ineens te hijgen.
“Vertel” gaf Gerard meteen verbaasd aan.
“Ik wil Vin zien spuiten in de mond van Ma. Ik trek hem klaar in haar mond en jij neukt haar terwijl ik hem aftrek” gaf Esther meteen aan en duwde min of meer haar moeder met haar rug op de grond waarbij Gerard meteen tussen de benen van Ellen ging zitten en die uit elkaar haalde.
Esther legde een tas onder het hoofd van haar moeder zodat ze met haar mond pal voor de lul van Vin kwam te liggen en keek of alles en iedereen gereed was.
Toen ze haar moeder met grote ogen naar haar eigen kut zag kijken wist Esther dat Gerard zijn eikel al tussen haar schaamlippen had laten glijden en begon Vincent af te trekken waarbij ze regelmatig zijn met zaad besmeurde eikel langs de lippen van haar moeder haalde die dan haar mond opende en Vin even pijpte.
“Hoe bizar! Jij met je benen uit elkaar en de lul van mijn man in je kut terwijl ik je nieuwe vriend aftrek in je mond” hijgde Esther van oplopende emoties.
Met trage bewegingen trok ze Vin af en keek hoe Gerard haar moeder neukte.
“Leg je hand onder zijn ballen Ma!” gaf Esther kreunend haar moeder toe maar voelde ook meteen de handen van Vincent op haar eigen borsten en tepels waarna hij over haar buik naar haar beneden gleed om via haar billen door te glijden naar haar kut.
“Zie je Ma, hij vingert me!” ging Esther met samengeknepen ogen van geilheid verder en trok Vin vol overgave af en keek met open mond naar haar moeder en man.
“Ik ga komen El, ik ga komen” kreunde Vin ineens en voelde hoe het zaad zich een weg naar zijn eikel baande.
“Ma; Doe je mond goed open en houd je mond bij zijn eikel” gaf Esther bijna overstuur aan en bleef Vin rustig aftrekken.
“Ikkkkk kommmmm” kreunde Vin bijna onhoorbaar en terwijl Esther zijn lul gereed hield voor de mond van haar moeder zag ze hoe Vincent al pulserend begon klaar te komen en zag hoe per straal een enorme hoeveelheid zaad in de mond van haar moeder kwam. Ook de volgende- en daarop volgende straal zaad was buitengewoon veel en Ellen hield haar mond open en liet die vollopen. Esther werd daarna afgeleid door Gerard die eveneens klaarkwam, zijn lul uit de kut van zijn schoonmoeder trok en zichzelf klaartrok over haar buik en borsten.
“Wat is dit geil om mee te maken” kreunde Esther die haar moeder overeind hielp en in de armen van Ellen werd getrokken.
Terwijl Gerard het zaad van zijn lul afveegde in de kut van Ellen gaf die haar dochter een kus, hield haar hoofd vast en perste het zaad uit haar mond in die van haar dochter.
Met haar tong rolde Esther door haar mond en voelde hoe dik het zaad van Vin was, keek even naar haar man die, al neukend de buik van haar moeder schoonmaakte en drukte haar mond op die van haar moeder en liet het zaad terugvloeien.
Daarna lagen moeder en dochter te vrijen en lieten het zaad van Vin uit hun mond lopen.
Met een knipoog slikte Ellen het resterende zaad door en zag haar dochter hetzelfde doen.
3 Minuten later kwam Ellen langdurig gillend en spuitend klaar op de lul en vingers van Vincent en haar schoonzoon.

“En ik wil ook klaarkomen. Dus jij gaat achter Ma zitten Gerard en Vin achter mij zodat ik en Vin kunnen kijken naar Ma en Ma naar ons. Jij gaat met haar tepels spelen! “ sprak ze tegen Gerard en meteen gingen de vrouwen op de grond zitten, lieten hun vingers tussen hun benen glijden en begonnen te masturberen waarbij Esther vaak haar vingers liet aflikken door Vincent en Ellen door haar schoonzoon.
Schaamteloos lagen beide vrouwen met hun benen uit elkaar en lieten niet alleen hun buik en tepels bespelen maar ook hun kutjes waaruit meer en meer hun geile geuren te ruiken waren.
Toen ook het soppende geluid duidelijk hoorbaar werd wisten Gerard en Vin al voldoende en kwam Ellen als eerste klaar en liet zich al masturberend achterover vallen in de armen van haar schoonzoon en rolde door in een heftig aanhoudend orgasme.
Toen Esther aangaf klaar te komen draaide ze zich iets om en liet haar tong in zijn mond glijden en rolde schaamteloos vrijend voor ieders ogen in een heftig orgasme waarbij Gerard met zijn handen haar kut openhield en iedereen zag hoe Esther kreunend met haar vinger op haar klit spuitend klaarkwam in de tent.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 13:29 / Hits : 12979 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ik werd hun speeltje - 22
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 september 2015 - 01:55 / Hits : 8399 / Waardering : 4.64

Ik werd hun speeltje - 19
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 september 2015 - 00:40 / Hits : 7033 / Waardering : 4.61

Ik werd hun speeltje - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 19 augustus 2015 - 02:49 / Hits : 12790 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 11
Auteur : quasi / Geschreven op : 27 augustus 2015 - 01:28 / Hits : 8921 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 14 augustus 2015 - 00:28 / Hits : 20379 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 10
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 augustus 2015 - 01:29 / Hits : 11139 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 15
Auteur : quasi / Geschreven op : 07 september 2015 - 02:06 / Hits : 7687 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 23
Auteur : quasi / Geschreven op : 01 oktober 2015 - 00:47 / Hits : 5791 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 21
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 september 2015 - 02:05 / Hits : 5947 / Waardering : 4.53

Ik werd hun speeltje - 28 (slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 16 oktober 2015 - 00:58 / Hits : 8565 / Waardering : 4.52

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb