Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

schoonzus is thuis
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
schoonzus is thuis
Het verhaal begint eindelijk al een half jaar geleden.
Ik lag ziek op bed en mijn zwager kwam samen met zijn vrouw en de kleine gezellig even langs na een midweekje centerparcs en besloten om na een gezellig avondje te blijven slapen.

De volgende ochtend gingen mijn vrouw en haar broer samen met de kleine boodschappen doen en ging mijn schoonzusje even lekker in bad.
Na ongeveer 30m kwam mijn schoonzus met alleen een handoek om haar middel de badkamer uitgelopen en toen ze langs onze slaapkamer kwam en zag dat ik wakker was begon ze topless een geanimeerd gesprek met me.
Ik kon tijdens het gesprek niet voorkomen dat mijn blik geregeld afzakte naar haar borsten waarop ze plagerig vroeg of ik het allemaal een beetje goed kon zien.
Na nog even wat gekletst te hebben liep ze door om zichzelf aan te gaan kleden, maar ik was toch wel een beetje opgewonden geworden dus lag ik met een stijve lul op bed.
Omdat het me allemaal niet onberoerd had gelaten heb ik maar de hand aan mezelf geslagen om de opgebouwde druk maar even van de ketel te halen met haar in mijn gedachte.

Afgelopen weekend was het weer zover, mijn vrouw was jarig en mijn zwager, schoonzus en de kleine zouden weer blijven slapen.
Na een heel gezellige avond met af en toe een knipoog en dubbelzinnige opmerking van me schoonzus ging mijn vrouw bijtijds naar bed want die moest de volgende dag werken, waarop mijn zwager aanbood ze wel even weg te brengen want hij moest toch nog even sigaretten halen.
Zo gezegd zo gedaan de volgende ochtend bracht mijn zwager mijn vrouw naar het werk en ging daarna even door om sigaretten te halen en op de terugweg even met de kleine langs de kinderboerderij.
Half slaperig hoorde ik mijn schoonzus de trap af komen gehuld net als vorige keer in alleen een handdoek om haar middel en haar stevige borsten met prachtige tepels er fier bovenuit
ze keek mijn kant op en vroeg of ik er problemen mee had als ze even van de douche gebruik maakte.
Waarop ik antwoorde dat ze alles mocht gebruiken wat er was en dat ze dat niet hoefde te vragen dat ze net moest doen alsof ze thuis was.
Bij het geluid van het stromende water van de douche dommelde ik weer in en viel in een lichte slaap maar die duurde niet echt lang
ik werd wakker van een lichaam wat tegen mij lichaam aangedrukt werd en een hand die zich om mijn pik sloot.
Toen werd er in mijn oor gefluiterd "dit doe ik thuis ook" en de hand beggon zachtjes mij pik stijf te maseren.
Ik draaide me om en wat ik zag liet me niet onberoerd 2 prachtige borsten en een mooi kaalgeschoren schaamstreek met een paar prachtige lipjes en een klein rose knopje wat bijna schreeuwde om aandacht.
Ze voelde mijn reactie in haar hand en er verscheen een glimlach op haar gezicht en ze vroeg of ik al echt wakker was waarop ik antwoorde dat het er meer op leek dat ik nog droomde.
Nog altijd glimlachend keek ze naar mijn stijve pik en likte verlekkerd over haar lippen "weet je dat ik gek ben op een lading zaad in de morgen?" vroeg ze me, "dat heb ik liever dan een bak koffie en de krant."
Ik keek haar aan en antwoorde nou hier is je vloeibare ontbijt op bed dan en wees naar mijn nu al snoeiharde pik en ik hoop dat je wegweet met de verpakking.
Ze lachte en begon langzaam aan me nu lekker harde pik te trekken en begon heel langzaam met haar tong aan mijn oor te likken en zakte via mijn nek, borst en navel steeds verder naar beneden en nam behoedzaam mijn zak in haar hand en met de andere hand leide ze mijn ondertussen snoeiharde pik haar mond in.
Langzaam sloot ze haar lippen rond mijn schacht en keek me geil aan terwijl ze haar wangen holzoog en mijn pik zo diep mogelijk in haar mond probeerde te nemen wat haar verbazend genoeg zeer goed lukte.
Ondertussen liet ik me ook niet onbetuigd en toen ik met mijn vingers haar klitje zachtjes beroerde was het alsof er een elektrische schok door haar lijf ging en ze drukte haar mooie kutje strak tegen mijn hand.
Langzaam liet ik er twee vingers inglijden en bleef opzettelijk met mijn duim rusten op haar mooie klitje wat resulteerde aan gekreun en een sensuele tong die rondgleed over mijn eikel.
Al slurpend en zuigend aan mijn kloppende paal draaide ze iets rond zodat ik nu vol zicht had op haar mooie schaamlippen en haar om aandacht vragende klit.
Ik trok haar het laatste stukje boven mij hoofd en blies zachtjes tegen haar klit zodat ze begon te kronkelen van geilheid ik trok zachtjes haar lipjes van elkaar en begon deze heel zachtjes te likken
wat ze wederom beantwoorde met een geil gekreun.
Steeds dieper gleed mn tong in en uit haar nu soppende kut en ieder haal dat ik over haar klitje likte kronkelde ze van geilheid en leek het of ze nog fanatieker aan mijn pik begon te trekken en zuigen.

Mijn ballen begonnen al aardig te kolken en ik wist dat het een kwestie was van concentreren om haar niet al te snel haar ontbijtje te geven daarom concentreede ik me maar op wat zich heerlijk geurend boven mijn neus bevond.
Ik likte haar gleufje nu heerlijk vanaf begin tot het einde en masseerde haar roze klitje met mijn duim terwijl ik met een vinger in haar kutje haar g-spot aan het verwennen was.
Dit werd haar al snel teveel wat resulteerde in een krampende kut die leek het wel leegliep als een rijpe perzik met dikke glanzende zilte druppels.
Ze liet mijn pik even uit haar mond glijden om even op adem te komen , maar hield hem goed warm door ondertussen mijn ballen heerlijk te maseren terwijl mijn paal fier overeind stond te wachten op wat ging komen.
Ze kwam langzaam weer bij zinnen en gebood me om lekker te gaan liggen en ze zette een voet over me heen terwijl ze heel langzaam neerhurkte met haar drijfnatte kut boven mijn paal.
Toen ik haar vroeg wat er van haar vloeibare ontbijtje was geworden lachte ze tegen me en liet zich met een diepe zucht over mijn pik zakken en ee heerlijk strak en warm gevoel omvatte mijn pik.
Ze wipte met gesloten ogen enkele minuten op mijn lul en kirde toen dat een ontbijtje met wat extra aroma altijd beter smaakte waarna ze met een samengeknepen kutspieren een laatse keer aan mijn lul trok en afstapte.
Zonder een moment te twijfelen viel ze wederom aan op mijn pik en begon hem in een goddelijk tempo af te zuigen wat na al de opwinding niet al te lang meer dat dit zou resulteren in een heerlijk orgasme.
Haar tong cirkelde als een bezeten rondjes rond mijn eikel en ze trok me met een steeds oplopend tempo af terwijl ze haar wangen hol zoog alsof ze het zaad echt uit mijn ballen wou zuigen door mijn vlezige rietje.

Het duurde niet lang eer ik voelde dat mijn zaad zich aandiende en maakte dit ook aan haar kenbaar waarop ze me door haar wimpers met zaadvragende ogen aankeek.
Dit werd voor mij echt teveel en met enkele ferme stralen spoot ik mijn zaad in haar mondje ik was zo geil geworden dat het voor mijn gevoel bleef vloeien en terwijl ze me geil genietend aan bleef kijken tot ze al smekkend de laatse druppel uit mijn pik had gezogen.
Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en keek me aan terwijl ze heel demonstratief haar mond opende zodat ik mijn zaad kon zien voor ze het doorslikte en verlekkerd haar lippen aflikte.
"Zo" zij ze ronde een is gespeeld en hoop dat je er van heb genoten ik vond het veruit het lekkerste ontbijtje wat ik in tijden gehad heb.
Auteur : janus555 / Geschreven op : 09 augustus 2018 - 23:17 / Hits : 9044 / Waardering : 3.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op de koffie en alleen me schoonzus was thuis.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 03 oktober 2005 - 11:51 / Hits : 56176 / Waardering : 1.93

Afstraffing van schoonzus 2
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 11 juli 2015 - 23:00 / Hits : 23375 / Waardering : 4.46

Alleen thuis word verleden tijd
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 21 november 2015 - 11:52 / Hits : 20085 / Waardering : 4.38

Schoonzus gaat mee op vakantie-6
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 20:30 / Hits : 23033 / Waardering : 4.31

schoonzus gaat mee op vakantie 5
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 16:38 / Hits : 24566 / Waardering : 4.21

Thuis met mijn vrouw
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 03 november 2015 - 10:47 / Hits : 25435 / Waardering : 4.18

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters
Auteur : Peter / Geschreven op : 24 februari 2018 - 12:00 / Hits : 26237 / Waardering : 4.18

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters (3)
Auteur : frank / Geschreven op : 11 april 2018 - 15:18 / Hits : 21852 / Waardering : 4.15

Afstraffing van Schoonzus - 3
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 14 mei 2016 - 22:57 / Hits : 10711 / Waardering : 4.14

Thuis best
Auteur : Trian / Geschreven op : 09 december 2015 - 19:00 / Hits : 25242 / Waardering : 4.13

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb