Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Familie ontmoet familie 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Familie ontmoet familie 2
Esther en Els keken elkaar aan. Beiden zaten onder het sperma, Esther van het zaad van Hans dat hij in haar gezicht haar gespoten en Els van de enorme hoeveelheid sperma dat haar zoon en Dennis in haar mond en gezicht hadden gespoten.
Onwillekeurig schoten ze beiden in de lach. Esther stak haar hand uit naar Els. "kom lieverd," zei ze zwoel, "dan gaan wij ons even opknappen..."
Hand in hand liepen de vrouwen de kamer uit, de mannen achterlatend om bij te komen.

Op de slaapkamer aangekomen keek Els met verbazing naar het enorme bed. Daar konden ze makkelijk me z'n vijven op en dan was er nog voldoende ruimte. Esther draaide zich naar Els toe, ze streelde haar armen en ging teder met haar vingertoppen langs haar hals en over haar blonde haar om via haar oorschelpen bij haar mooie rode mond te komen. Hun gezichten waren dicht bij elkaar. Ze konden het sperma dat ze hadden geslikt ruiken. Esther likte over de rode lippen en Els deed aarzelend haar lippen vaneen waardoor het tongetje van Esther liefdevol tussen haar lippen gleed en de tong van Els zocht.

Els streelde, onderweg onderbroken door het jarretelgordeltje de rug en billen van Esther. Ze slaakte een geile zucht in de mond van Esther en kreunde zacht. Ze begon heftig met Esther te tongen trok haar stevig tegen zich aan.
Ze voelde de volle borsten van Esther tegen haar kleinere borsten drukken. "Ik ben wel jaloers op je grote borsten", hijgde ze. "Had ik ze ook maar wat voller".
"Voel ze maar lekker", zei Esther, terwijl ze haar hand ook op de borsten van Els legde. " die van jou worden vast ook nog wel voller."

Els begon ook de borsten en tepels van Esther te strelen, terwijl ze elkaar bleven tongen
Esther liet haar hand langzaam naar beneden gaan naar het open kruisje van Els en streelde over haar gezwollen schaamlippen die glibberig aanvoelden van het sperma.
"Ik wil je kutje helemaal bloot zien Els," zei Esther en ze stroopte het slipje van Els naar beneden, waarna ze met haar duim over het clitje van Els ging en haar wijsvinger tussen haar schaamlippen duwde.
Els kreunde van geilheid en zij gleed op haar beurt met haar hand tussen de benen van Esther. Een vinger gleed direct in de kut van Esther en ze voelde hoe nat ze was van het zaad dat er in was geneukt door Mark en Dennis.

"Ooh wat geil......We zitten allebei vol vruchtbaar zaad van onze geile jongens, wat hebben ze veel gespoten!" kreunde Esther, terwijl ze op haar beurt twee vingers bij Els naar binnen duwde en tegelijkertijd met haar duim haar clitje masseerde!
Ze begonnen elkaar steeds heviger te vingeren in hun glibberige poesjes waardoor ze beide weer een orgasme kregen. Ze zakten op het bed en kronkelden met hun lijven tegen elkaar. Hun handen waren overal en de vrouwen genoten van elkaar. Beiden had uitgekeken naar dit moment, uiteraard ook dat ze door hun zonen werden geneukt maar zeker ook dat ze samen zouden vrijen. Esther omvatte de mooie ronde billen van Els en trok haar tegen zich aan. Ze drong haar lijf tussen de benen van Els zodat hun poesjes tegen elkaar kwamen.

Els slaakte een hete kreet toen ze het vochtige onderlijf van Esther tegen haar gladgeschoren poesje voelde. Ze zoende Esther gretig, haar tongetje diep in de mond van haar lieve vriendin. Ze liet ook haar handen over de billen van Esther glijden en trok die van elkaar. Ze raakte het achtergaatje en Esther schokte op.
"laat jij je hier ook nog neuken Es....." vroeg ze.
"jaaaaaaaaaaaaa..." zuchtte Esther en duwde haar poesje nog steviger tegen het pubis van Els, "maar eerst even lekker met jou...." zei ze er geil hijgend achteraan. Ze boog zich naar beneden en likte de tepels die stijf op de lieve tietjes stonden. Een voor een zoog ze de tepeltjes tussen haar lippen en kwam dan omhoog en likte langzaam naar onderen naar haar naveltje en via de jarretelletjes naar haar onderlijf. Ze snoof de geur van vers zaad op en genietend opende ze de gezwollen schaamlippen. De klit kwam als een klein eikeltje uit haar omhulling en Esther drukte haar tongetje er op.

"Oooooh jaaa......heerlijk ga door, zuig mijn kutje" kreunde Els. Doordat Esther haar schaamlippen uiteen had gedaan voelde ze dat er nog zaad uit haar kutje liep.
Esther likte het op en Els duwde haar bekken nog verder tegen haar mond met als gevolg dat haar tong diep tussen haar schaamlippen gleed.

"Aaaah, Esther, wat een heerlijke tong. ... lik me Esther, zuig me!"
Els kronkelde onder het heerlijke likken en zuigen op haar klitje en Esther merkte dat ze kreunend een orgasme kreeg.
"Toe maar.....kom maar lekker klaar lieverd... laat je maar gaan!" fluisterde Esther. "Je hebt zo'n heerlijke kutje.....en ik merk ook wel dat je goed volgespoten bent. Ik proef het heerlijke zaad!"

"Oooh wat maak je me weer lekker klaar.." zei Els "Net zo als Dennis, toen die in mijn kut zat... Wat zijn jullie toch ook een heerlijk stel!!!"
"hmmm jaaaa.... wij zijn heerlijk, maar jullie zijn helemaal top....." zei Esther met haar gezicht en lippen nat van het overvloedige vocht dat haar nieuwe vriendin had geproduceerd. Ze was geil en draaide haar onderlijf naar Els en ging op haar mond zitten. Direct voelde ze het tongetje tussen haar dik gezwollen schaamlippen en dan over haar klitje gaan. Ze schokte omhoog en nam haar borsten in haar hand en kneep stevig in haar tepels. Wederom ging een scheut van genot door haar heen.

Op hetzelfde moment zaten de mannen in de woonkamer bij te komen en onder het genot van een drankje bespraken ze wat er tot nu toe was gebeurd. Ze vonden dat ze het getroffen hadden met twee van zulke sexy en opwindende vrouwen.
"Maar wij ook wel van elkaar...." zei Dennis grijnzend, hij legde zijn hand op de iets verslapte pik van Hans en streelde die en zijn ballen.
Onmiddellijk kwam de pik van de man weer omhoog en Dennis ontblootte de eikel en ging daar met zijn vingers subtiel overheen. Hans kreunde en Mark kwam nu overeind en duwde zijn pik tegen de lippen van zijn vader. Die liet de pik van de jongen direct in zijn mond glijden en zoog stevig op de pik die hij al zo goed kende.
Dennis boog zich nu ook naar de pik van Hans en hapte hem in zijn mond. Nadat ze elkaar zo een tijdje met de mond verwenden en ook Dennis door vader en zoon lekker was gepijpt stelde ze voor om maar eens te gaan kijken waar de dames bleven.

Achter elkaar gingen ze naar de bovenverdieping en troffen daar Els en Esther in een innige omstrengeling aan.
Mark keek zijn ogen uit, zo'n groot bed had hij nog nooit gezien en ook had hij nog niet meegemaakt dat zijn moeder met een vrouw aan het vrijen was. Zijn pik wipte op en neer van pure geilheid. Hij kroop op het bed en streelde de benen van de vrouwen en dan over hun billen en hun lijf naar hun borsten. Hij zag nu van dichtbij dat Els en Esther elkaar aan het tongen waren en helemaal in elkaar opgingen. Wat vond hij dit een geil gezicht.
Dennis en Hans keken het vanaf de rand van het bed en onwillekeurig speelde Dennis met de pik van de grote man. Hans liet zich even genietend verwennen en keek naar de vrouwen en zijn zoon.

Mark ging op zijn zij achter Esther liggen en tilde haar been iets omhoog. Esther liet het gewillig toe en voelde de pik van de jongen tegen haar schaamlippen duwen. Ze bewoog haar onderlijf iets en zonder probleem kwam de pik van Mark tussen haar doorweekte lipjes en schoof hij diep in haar. Mark begon haar met lange halen te neuken en ze stootte haar billen in het ritme hard tegen zijn onderlijf om zijn stoten zo optimaal mogelijk op te vangen.

Hans deed hetzelfde bij zijn vrouw en een tel later lagen vader en zoon de vrouwen stevig te neuken. Dennis keek met zijn stijve pik in zijn hand geamuseerd toe.
"Ik denk dat je het moet meemaken om het met hen alle drie tegelijk te doen..." zei Esther na verloop van tijd hijgend in de mond van haar sexy vriendin.
Els kreunde.... "ohhhh jaaaaa.... mag dat....." zei ze opgewonden.
"Kom jongens.... ga maar eens lekker met Els bezig..... verwennen jullie haar maar eens goed...." riep Esther.

Met een beetje tegenzin trok Mark zijn pik uit de kut van de vrouw die hij zo lekker lag te naaien. Esther rolde opzij en maakte ruimte voor de mannen en Els.... Zij ging op haar knieŽn op het bed zitten. Ze had al wel van Esther gehoord hoe geil het was om tegelijk een pik in al haar drie gaatjes te krijgen en nu kon het en Esther moedigde het aan!

Esther zag dat Dennis met zijn harde pik stijg vooruit stond en ze wenkte hem en zei: "Ga maar op je rug liggen, dan kan Els op je gaan zitten met je pik in haar kut"
Els begreep meteen wat de bedoeling was en ging op haar knieŽn met haar kontje omhoog over Dennis buik gebogen zitten.
Hans zag de geilheid in de ogen van zijn vrouw en zei tegen haar dat ze de pik van haar zoon erbij in haar kontje moest krijgen.

Esther ging nu achter Els tussen haar benen zitten en pakte de harde pik van haar zoon beet en bewoog zijn blote eikel heen en weer tussen de schaamlippen van Els. Die kreunde van geilheid toen ze neer zakte op de harde lul van Dennis. Doordat haar kut nog glad was van het sperma dat ze er al eerder in had gekregen gleed Dennis meteen tot aan zijn ballen in haar. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoedermond stoten!

"Kom Mark, steek jij je pik maar in mama's kontje", zei Esther die de billen van Els uit elkaar trok en over haar holletje likte.
De pik van Mark stond keihard bij het zien van wat er gebeurde. Hij kwam nu achter zijn moeder en voorzichtig drukte hij zijn pik tussen haar billen.
Esther zat nu achter Mark en met haar hand tussen zijn benen door geleide ze zijn pik in het kontgaatje en langzaam gleed hij bij haar naar binnen!

Els kreunde wel even toen ze die tweede pik er in kreeg. Ze genoot van dat heerlijk gevoel om zo vol te zitten!
Dennis lag even stil met zijn pik diep in de kut van Els en hij voelde door de dunne scheidingswand dat Mark zijn lul het kontje van zijn moeder drukte.
Els kwam wat meer op hem liggen en met zijn handen pakte hij haar heerlijke stevige borsten beet en begon ook aan haar stijve tepels te zuigen.

Hans was intussen met zijn keiharde lul voor Els gaan zitten want hij wilde haar in haar mondje neuken.
Els boog zich voorover en stulpte haar lippen om de glanzende eikel van de pik van haar man en ze voelde hoe hij hem naar binnen drukte over haar tong, tot achter in haar keel. Langzaam begon Hans in de mond van Els te neuken, terwijl hij haar hoofd met zijn beide handen vasthield

Voor Els was dit voor het eerst dat ze in haar kut, kontje en mond werd geneukt door drie blote pikken! En dat de zoon van haar vriendin onbeschermd in haar kut zat, daar dacht ze geen moment over na.
Hans genoot van de geilheid van zijn vrouw en hoe ze nu door Mark en Dennis tegelijk geneukt werd en hoe ze daar van genoot.
"Toe maar jongens...", riep hij "neuk haar maar goed door.....ze is zoooo geil.....spuit haar vol..!Ē

Esther kneedde met haar ene hand de ballen van Dennis en met haar andere hand die van Mark terwijl ze Els neukten. Plotseling begon Mark te kreunen en Esther voelde aan zijn ballen dat hij al klaar ging komen in het holletje van zijn moeder!
Els voelde ook dat de pik van haar zoon in haar holletje opzwol en ze voelde haar orgasme opkomen.
Dennis merkte dat de pik van Mark begon te pulseren en de kut van Els nauwer om zijn lul sloot.
Op dat moment stak zijn moeder een vinger diep in zijn holletje. Esther zat diep met haar vinger in het holletje en ze begon zijn prostaat te masseren. Dat had tot gevolg dat Dennis het niet meer kon houden en klaar ging komen! Zijn eikel zat diep in het buikje van Els tegen haar baarmoedermond toen zijn pik begon te kloppen en zijn zaad in haar baarmoeder pompte!

Met haar vinger in het holletje van haar zoon voelde Esther zijn zaad straal na straal in het buikje van haar geile vriendin schieten! Terwijl Mark nog stevig doorneukte in haar holletje en merkte dat zijn nieuwe vriend in de kut van zijn moeder klaarkwam, keek Els in de ogen van haar man. Ze zat met zijn eikel in haar mond en hun ogen ontmoetten elkaar. Hans wist dat zijn vrouw niets aan zwangerschap beperking had gedaan en hij zag aan haar dat ze voelde dat het zaad van de jongen diep in haar baarmoeder was gekomen. Hij knikte haar bemoedigend toe. Zelf was hij er bijna zeker van dat hij haar een week daarvoor, toen ze op haar vruchtbaarst was, ook diep had volgespoten, maar ja, daarna had ook Mark zijn moeder nog geneukt en goed volgespoten met zijn zaad.

Els sidderde van genot en van extase, zou ze zwanger worden? Het kon bijna niet missen... ze voelde het zaad zo diep in haar buik en gevoelsmatig kreeg dacht ze dat er 'raakgeschoten' was. Een rilling ging over haar rug, had Hans haar bevrucht een week geleden? Toen had ze hetzelfde gevoel gehad als nu., of zou het toch door Mark....? Ze schudde de gedachten van zich af en concentreerde zich op de pik van haar zoon in haar holletje en die van haar man in haar mond. Hmmmmm wat was dit een geile toestand, ze had nog nooit eerder 3 pikken te verwerken gehad en nu was het zover..... hmmmmm al dat zaad. De pik van Dennis zat nog in haar poesje, ze voelde hem langzaam verslappen en uit haar glijden.

Hans vond dat zijn vrouw hem pijpte zoals ze nog nooit eerder had gedaan. Ze kon heerlijk pijpen, vaak lekkerder dan de andere vrouwen die hem gepijpt hadden, maar nu overtrof ze zichzelf. Hij pakte haar hoofd nu stevig in beide handen en stootte zijn erectie zo diep in haar keel dat hij haar meende te horen kokhalzen. Hij kon het niet meer houden, super vond hij het bij Esther en Dennis, wat een geile stel was dat en zijn ballen waren al samen getrokken toen Dennis in de kut van zijn vrouw spoot. Hij kwam klaar met alleen maar zijn eikel tussen haar lippen.
"niet doorslikken Els...." hoorde hij Esther zeggen en direct kwam zij met haar mond bij zijn pik en de mond van Els die een behoorlijk lading te verwerken kreeg. Met de schokkende paal van haar man nog tussen haar lippen droop het zaad over haar kin.

Esther likte het sperma op en daarna trok Hans zijn pik hijgend uit haar mond. Meteen kwam de mond van Esther op die van Els. Ze kermde van genot toen ze het zaad proefde. Els liet nu een golf heerlijk warm en glibberig zaad in de mond van Esther glijden. Die liet het door haar mond rollen om het vervolgens weer terug te geven aan Els. Zo gaven ze het heerlijk mannenzaad keer op keer aan elkaar door.

Nadat Esther uiteindelijk het sperma hat doorgeslikt en ze zag dat Els hetzelfde deed, hapte ze de besmeurde pik van Hans in haar mond. Hij stond nog na te schokken en er kwam nog een sliertje zaad in haar mond. Hmmmmm wat genoot ze hiervan.

Mark zat nog steeds zijn moeder in haar achteringang te neuken. Hij zag zijn vader in de mond van zijn moeder klaarkomen en Esther daarna geil met haar tongen. Ze liet zelfs de klodders zaad op haar tong zien waarna ze het uiteindelijk doorslikte. Hij pompte hitsig in het holletje van Els en voelde aan haar kut. Die droop van het zaad van Dennis. Hij bedacht zich daarna geen moment, trok zijn paal uit zijn moeder lekkere holletje en in ťťn beweging ramde hij hem in haar kut. Hij glibberde door het zaad van Dennis en neukte zijn moeder in een hoog tempo in haar gladde kut. Heerlijk vond hij het om in de kut van zijn moeder te pompen, terwijl ze al vol sperma zat. Doordat haar kut zo goed gesmeerd was door Dennis gleed hij er heel gemakkelijk diep in. Hij duwde zijn moeder voorover, zodat haar kontje verder omhoog kwam en hij nog dieper in haar kwam.

Els drukte ook haar kont naar achteren en ze voelde dat Mark ook met zijn eikel tegen haar baarmoedermond drukte, waar ze zojuist onbeschermd het zaad van Dennis had ontvangen. De gedachte daaraan deed haar al bijna weer klaarkomen. Mark voelde dat ze haar kut samenkneep en voelde ook dat hij bijna weer ging spuiten. Hij pakte haar borsten beet en stootte zijn pik zo diep mogelijk in haar van sperma soppende kut.

Esther zag wat er gebeurde. Het was een ontzettend geil gezicht om te zien hoe Els als een teefje "gedekt" werd door haar zoon. "Toe maar Mark! Geef het je moeder maar... Spuit haar vol.....Geef haar je zaad....!" moedigde ze hem aan.
Dat Els ook nog in haar vruchtbare periode zat maakt het hele gebeuren extra spannend. Misschien was Els daarom ook wel zo geil! Ze hoorde Els kreunen toen ze weer klaar kwam en ze zag dat Mark diep in haar stootte en stil in haar bleef ten teken dat hij klaar ging komen en zaad in haar buikje loosde en zo op en in haar bleef!

Dennis en Hans zaten bij te komen van hun heerlijke orgasme en keken vol begeerte naar Mark die zijn moeder voluit naaide en zijn zaad in haar toch al goed gevulde kut spoot. Els kermde van genot en Esther die naast hen zat vingerde zich als een bezetene tot ze alweer een orgasme kreeg. Soms vond ze het vervelend dat ze zo snel klaarkwam maar nu zou ze willen dat haar onstuimige orgasme nooit zou ophouden. Ze klemde haar dijen strak tegen elkaar om er nog intenser van te genieten.
Mark bleef stil zitten met zijn kwispelende pik in de kut van zijn moeder. Hij keek naar haar slanke lijf dat zich voor hem uitstrekte. Wat een heerlijke vrouw was zijn moeder toch, wat had hij het met haar getroffen. Hij kneedde haar strakke billen en ging toen met zijn handen over haar rug om haar beide borsten vast te pakken die opwindend naar beneden hingen en zachtjes schudden vanwege de schokkende bewegingen die Els nog lag te maken.

Hans speelde met zijn halfstijve pik. Hij vond het altijd fijn om te kijken als zijn vrouw met een andere man aan het geilen was en helemaal als zijn zoon met haar neukte. In deze omgeving vond hij hun neukpartij heftiger dan dat hij tot nu toe had meegemaakt. Een geile scheut ging door zijn lijf en hij bewoog zich katachtig naar Esther die op haar knieŽn naast Els en Mark zat klaar te komen. Hij greep haar heupen vast en drukte haar dijen vaneen. In ťťn beweging schoof hij zijn verstijvende pik in haar pulserende kut. Oh...Ö wat was ze lekker nat en strak. Hij neukte hen beiden naar een onstuimig orgasme.

Die nacht en de volgende dag hadden ze veelvuldig geile seks met elkaar en vloeide de kutsapjes en het sperma overvloedig. Els en Hans waren helemaal gelukkig dat ze met Esther in Dennis in contact gekomen waren en Esther beloofde hen dat ze met haar broer en moeder zou bespreken of zij een keer aan de familieorgie zouden mogen deelnemen.
Els, Hans en Mark waren helemaal in hun nopjes toen ze uiteindelijk met tegenzin afscheid moesten nemen van Esther en Dennis. Ze hoopten dat ze elkaar snel weer zouden ontmoeten.
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 10 augustus 2018 - 10:59 / Hits : 8045 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Familie ontmoet familie
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 23 juli 2018 - 14:09 / Hits : 6338 / Waardering : 4.57

Het blijft in de familie - 32
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 februari 2017 - 12:08 / Hits : 12441 / Waardering : 4.77

Het blijft in de familie - 27
Auteur : quasi / Geschreven op : 03 februari 2016 - 02:49 / Hits : 12297 / Waardering : 4.76

Het blijft in de familie - 28
Auteur : quasi / Geschreven op : 29 januari 2017 - 11:08 / Hits : 9893 / Waardering : 4.70

Het blijft in de familie - 11
Auteur : quasi / Geschreven op : 13 november 2015 - 01:25 / Hits : 16768 / Waardering : 4.66

Het blijft in de familie - 18
Auteur : quasi / Geschreven op : 30 november 2015 - 00:46 / Hits : 15657 / Waardering : 4.65

Het blijft in de familie - 8
Auteur : quasi / Geschreven op : 05 november 2015 - 01:20 / Hits : 15688 / Waardering : 4.65

Het blijft in de familie - 5
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 oktober 2015 - 00:54 / Hits : 25027 / Waardering : 4.64

Het blijft in de familie - 30
Auteur : quasi / Geschreven op : 12 februari 2017 - 11:34 / Hits : 8065 / Waardering : 4.63

Het blijft in de familie - 21
Auteur : quasi / Geschreven op : 11 januari 2016 - 01:19 / Hits : 9940 / Waardering : 4.62

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Max55
Je hebt woord gehouden, dit is een goed vervolg. Maximale score!
Geschreven op : 14 augustus 2018 - 15:32

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb