Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Schoonzoon logeert
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Schoonzoon logeert
Ik ben 50 min en bij vlagen nog ontzettende geil. Er gaan tijden voorbij dat ik mezelf vrij preuts en degelijk vind en niet taan naar seks. Maar als ik eenmaal weer door het seks-virus ben gegrepen dan moet ook alles wijken voor een neukbeurt. De mannen waarmee ik in mijn werk en vrije tijd om ga zijn dan niet veilig. En natuurlijk vind ik dan troost bij mijn speeltjes. Maar ik pas al mijn verleidingstactieken toe om mannen in bed te krijgen. Dat gaat van ultra korte rokjes, en zeer lage decolleté tot zonder slipje uitgaan en alles wat daar tussen inzit. En meestal lukt dat aardig. Mannen willen blijkbaar maar wat graag een rijpere vrouw neuken. Toen ik onlangs weer in zo’n geile flow zat kreeg ik een lekkere jongeman, mijn schoonzoon Jack, een paar dagen te logeren. Maar hoe krijg je je schoonzoon zover dat hij zijn schoonmoeder een beurt geeft?

Ik ben dus Jolanda, 50 min en single. In een grijs verleden ben ik getrouwd geweest en daar heb ik mijn dochter, Karin, aan over gehouden. Zij is inmiddels getrouwd met Jack. Ik doe veel aan sport en heb voor mijn leeftijd een lekker strak lichaam met D cup tieten, die nog redelijk stevig zijn. Een prima lijf en bij tijd en wijlen dus grote behoefte aan seks. Ik leefde dus weer in een periode van veel vingeren en spelen met mijn vriendje Tarzan. En gelukkig was ik de laatste weken een paar geile mannen tegen het lijf gelopen die me lekker hebben verwend.
En in die tijd belde mijn schoonzoon Jack dat hij voor de zaak een klus van een paar dagen had op een filiaal in de stad waar ik woon. Hij vroeg of hij een paar dagen bij mij kon overnachten. Dat scheelde veel heen en weer gereis. “Dat lijkt me wel gezellig een paar dagen een man in huis,” was mijn reactie.
En zo kwam op een maandag aan het eind van de dag Jack binnen waaien. Het is een aardige jongen en wij kunnen goed met elkaar opschieten. We omhelsden elkaar heftig en zoenden elkaar stevig. En dat voelde lekker. “Ma, je zoent nog heerlijk ook al ben je dan veel alleen en oefen je niet zoveel,” zei hij lachend. “Jij weet niet hoeveel ik oefen en met wie.” “O.K, het was maar een losse opmerking. Maar je zoent lekker.” “Zeg het maar niet tegen mijn dochter, wordt ze ook nog jaloers.” “Misschien is ze dat al wel een beetje, maar ze kon helaas geen vrij krijgen anders was ze meegekomen deze dagen. Maar ik zal me netjes gedragen, zodat ze niet jaloers heeft te worden.” En zo plaagden we elkaar die avond een beetje. Maar toen ik eenmaal in bed lag begon het toch wel heftig te kriebelen in mijn onderbuik. Mijn kutje werd zelfs vochtig. En zonder er bij na te denken masseerde ik mijn borsten en af en toe schoof mijn hand over mijn kutje en bewerkte ik mijn klitje. Ik kwam heerlijk, luid kreunend, klaar. Ik had een onrustige nacht. En ik werd vroeg wakker. De onrust in mijn lichaam was nog niet weg. Ik heb mezelf nog een paar keer luid kreunend naar een orgasme gevoerd. En toen ontstond de gedachte dat het misschien wel een goed idee was om mij door Jack te laten neuken.

Ik besloot de zaak grondig aan te pakken. Toen ik opstond deed ik alleen een slipje aan en mijn badjas. Een openvallende badjes die mijn tieten nauwelijks verborg dat leek mij wel een aardig begin van de verleidingsritueel. En hopelijk was Jack daar onder invloed van zijn ochtend stijve gevoelig voor. Maar Jack zei niet veel. “Is er wat?” vroeg ik, terwijl ik lekker beweeglijk was en hij mijn D cups niet kon missen. “Ma, zou je die badjes wat beter willen sluiten. Wat ik te zien krijg bij een open badjas is niet goed voor mijn gemoedsrust. Bovendien lijken die tieten van jou als twee druppels water op die van Karin en dat maakt mij opgewonden.” Ik kreeg een warm gevoel in mijn onderbuik mijn kutje trok wat samen. Ik zat op het goede spoor. Ik deed mijn badjas dicht. “Zo beter, jongen,” vroeg ik terwijl ik mijn hand op zijn bovenbeen legde en hem zacht streelde. Maar hij stond op en begon wat heen en weer te lopen. “Voor ik naar mijn werk ga wil ik je nog wat vragen.” “Vragen staat vrij,” was mijn reactie. Ik hoorde vannacht uit jou kamer vreemde geluiden en gekreun komen. Het kan zijn dat je dat in je slaap deed. Ik hoop in ieder geval niet dat er iets ernstigs of vervelends met je aan de hand is. Ik heb Karin gebeld en die zei lachend dat ik me geen zorgen hoefde te maken, want van dat gekreun had je ook al last van toen zij nog thuis woonde.” “Als Karin dat zegt zal het wel zo zijn. Ik ben me nergens van bewust en slaap prima,” was mijn blozende reactie. Maar ik merkte wel dat Jack het niet vertrouwde. Toen hij naar zijn werk ging zoende we elkaar hartstochtelijker dan tussen een schoonzoon en schoonmoeder betamelijk is. Ik duwde mij tegen hem aan en dacht zelfs zijn stijve jongeheer te voelen.

Toen Jack goed en wel weg was, ging de telefoon. “Met Karin.” “Leuk dat je even belt, maar Jack is net weg.” “Dat komt dan mooi uit, want ik wilde jou even spreken.” “Steek van wal,” zei ik met een vermoeden waar Karin het over zou gaan hebben.
Als een waterval kwamen haar woorden. De kern van het verhaal was, dat ze gebeld was door Jack omdat hij mij ’s nachts had horen kreunen. En Karin betoogde dat dat betekende dat ik geil was, daarvoor had ze mij, toen ze nog thuis woonde lang genoeg meegemaakt. “En waag het niet om je door Jack te laten neuken. Dan zie je mij nooit meer.” Uiteraard speelde ik de vermoorde onschuld en zei dat ik me van geen kwaad bewust was. Maar mijn hart klopte in mijn keel door de gedachte dat mijn dochter mij zo goed kende en feilloos aanvoelde wat ik van plan was. “Maar je denkt toch niet dat ik Jack ga verleiden. Hij valt toch niet op zo’n oud mens als ik? Maar als jij denkt dat hij te verleiden is, geef jij hem dan wel genoeg op het gebied van seks. Ik ben redelijk oud, maar hij komt ook in aanraking met jonge vrouwen.” Dat was raak, want het was even stil. “Ma ik ga niet met jou over mijn en ons seksleven praten. Je bent gewaarschuwd! Blijf met je vingers van Jack af!” En toen ging de haak er op. Dit gesprek maakte mij opgewonden en geil. Gezien de reactie van Karin, kreeg ik de indruk dat op seksueel gebied het één en ander schortte tussen die twee. Ik voelde dat mijn kansen stegen.

Jack had gezegd na het avondeten thuis te komen. Ik kleedde mij in een weinig verhullende decolleté, een kort rokje en een string. Toen hij de oprit op reed, was mijn kutje al drijfnat en waren mijn tepels hard. Ik stond in de deuropening om hem welkom te heten. Ik zag zijn ogen dwalen over mijn wellustige lijf. De welkomszoen liep weldra uit op tongzoenen. Ik drukte mij stevig tegen hem aan. Even later zaten we innig omstrengeld op de bank. Ik legde mijn hand op zijn kruis. Jack schoot omhoog alsof hij door een slang werd gebeten. “Nee ma, zoenen vind ik o.k, maar verder gaan kan echt niet.” “Sorry, ik dacht dat je wel toe was aan een lekkere vrijpartij.” “Waarom denk je dat?” “Ik ben wat ouder dan jij en heb wat meer ervaring, dus ik weet hoe mannen reageren als ze seks te kort komen.” Jack stond als aan de grond genageld, ik wist nu zeker dat ik gelijk had, maar jack wilde het alleen nog niet toegeven. “Zal ik wat inschenken?” vroeg ik om de dreigende sfeer te breken. “Ja graag, als je hebt rode wijn.” Die haalde ik. Bij het inschenken ging ik zodanig gebukt staan dat hij de blik onder mijn rokje niet kon missen. Ik constateerde enige beweging in zijn broek ter hoogte van zijn kruis. Ik voelde dat het een geweldige avond ging worden. Ik ging naast hem op de bank zitten en legde mijn hand op zijn bovenbeen. De spanning was te snijden ofschoon er niet werd gesproken. Ik wreef zacht en liet mijn hand af en toe uitschieten in de richting van zijn jongeheer. Hij begon onrustig te worden. Hij duwde mijn hand weg en plooide zijn broek zodanig om zijn stijve lul meer ruimte te geven. “Is er wat jongen?” vroeg ik onnozel. “Ja de broek zit wat strak.” “Maar dan doe je die toch uit,” zei ik met een vette knipoog. “Ma laten we ophouden. Karin is nogal jaloers en als wij iets doen en zij komt er ooit achter dan breekt de hel los. En dat heb ik er niet voor over.” “Ik begrijp het jongen, maar je behoefte aan seks moet toch ook bevredigd worden,” zei ik terwijl ik mijn hand over zijn nog steeds groeiende lul liet gaan. Ik richtte mij op en begon hem te zoenen. Hij aarzelde. Maar toen gleed hij met zijn handen over mijn rug. Onze tongen vonden de weg naar elkaar. Mij kutje kneep zich samen en werd nat. Mijn tepels werden hard. Jack masseerde mijn rug en gleed met zijn handen naar mijn billen. Hij kneep er zacht in. Hij schoof mijn rokje omhoog en legde zijn handen op mijn blote billen. “Jaahh jongen wat lekker, ik voel je handen op mijn billen daar word ik geil van.” Ik werd niet geil, maar ik was al geil, maar dat vermoedde Jack denk ik al wel. Zacht greep ik zijn kruis en kneep zacht. Ik voelde zijn lul zwellen en stijf worden. Het leek mij een pik met een lekkere afmeting. En dat maakte mij nog geiler.
“Kom mee naar boven naar de slaapkamer,” fluisterde ik in zijn oor. “Dat kan eigenlijk niet ma,” was zijn laatste verweer. Ik greep hem bij de hand en zo liepen we de trap op naar de slaapkamer waar een groot tweepersoons bed staat. Binnen de kortst mogelijke tijd zijn we naakt. Mijn kut druipt en mijn tepels wijzen hard en recht naar voren. De roede van Jack staat fier overeind. “Jack jongen wat een lekker grote forse pik, zo zie je ze niet veel.” “Ja ik ben niet misdeeld. Mijn vriendinnetjes vroeger vonden het soms een beetje eng.” “Maar Karin had daar vast geen problemen mee.” “Nee die was gelijk verkocht na onze eerste vrijpartij, die lustte er wel pap van.” We omarmen elkaar en onze naakte lichamen raken elkaar intens. We worden alleen maar geiler.
Weldra liggen we op ben ik spreid mijn benen. “Jack lik me, lik me klaar.” Hij gaat met zijn tong over mijn buik naar mijn klitje. Hij begint me lekker te likken. Ik voel zijn tong, maar ook zijn vingers. Met zijn tong door mijn gleuf en met zijn vingers in mijn gleuf. Omdat ik mij de hele dag heb lopen opgeilen naar dit moment is er niet zoveel nodig om mij tot een orgasme te brengen. “Jaahh, heerlijk, kom dieper in mijn kut,” spoor ik hem aan. Als hij dan zijn vingers diep in mij perst, kom ik wild en luidruchtig klaar.
Als ik wat tot rust gekomen ben en Jack aan mijn tepels zuigt, word ik geiler dan geil. “Neuk me nu, ga me maar lekker neuken nu,” smeek ik hem. Ik trek mijn benen zo ver mogelijk op en trek mijn natte kut open. “Wat een lekkere kut, Ma, en wat is’t ie nat.” Jack gaat tussen mijn benen liggen. Met één hand houdt hij zijn harde paal vast en stuurt hem naar de smachtende de ingang van mijn kut. Hij duwt zijn eikel tegen mijn lippen. Ik wordt gek van verlangen. Mijn kut knijpt weer samen. “Kom in mij, neuk mij, ik wil je lul voelen.” Langzaam duwt hij zijn eikel naar binnen. Ik wordt bijna gek van geil verlangen.
Met een lang en hard “Jaahhhhhhhhhhhh,” maak ik duidelijk dat ik het wil, dat ik geneukt wil worden. Met zijn grote sportieve lichaam komt hij op mij liggen en stoot zijn volledige paal diep in mij. Een paal zo hard en dik is een nieuw voor mij. Mijn kutspieren trekken samen, een sensationeel gevoel. Zijn paal is groter en dikker dan die van mijn minnaars die mij de laatste tijd verwend hebben. “Wauw, Ma, wat ben jij nog lekker strak, wat een heerlijke kut heb je. Die doet niet onder voor die van Karin,” zegt hij zacht in mijn oor.
Zo wil ik geneukt worden. Gewoon een grote harde paal recht op en neer in mijn kut rammen en stoten. Ik lig geweldig te genieten onder mijn schoonzoon Jack en ben jaloers op mijn dochter. ”Ma ik hou dit niet lang vol zo geil maak je me, ik ga zo komen,” zegt Jack tussen het kreunen en stoten door. “Neuk me maar klaar, spuit mijn kut maar vol, je mag hierna nog wel een keer.” Met mijn handen op zijn billen probeer ik hem nog dieper in mij te duwen. Jack gaat steeds harder en dieper neuken. ”Neuken geile Jack, neuk door, neuk me klaar. Ik ga komen, spuit mijn kut vol!” roep ik tegen hem.
Zo wil ik het hebben. Zo wil ik gedekt worden. Geen liefde, geen sentimenteel gedoe, pure geile lust en heerlijk stevig geneukt worden met harde diepe stoten. Ik voel dat het een geweldig orgasme gaat worden. Mijn kut is nog nooit zo vol geweest, nog nooit zo opgerekt.
Al mijn spieren beginnen zich aan te spannen, het gaat bij mij gebeuren. Jack neukt mij nu met korte harde stoten. Ik weet dat hij gaat komen. Plotseling explodeert mijn lichaam. Met een schreeuw barst mijn orgasme open. “Jahhjahh, ik kommm,” gil ik. Mijn lichaam begint ongecontroleerd te schokken. Jack beukt in mij en kreunt zwaar. En dan voel ik hem spuiten, schot na schot loost hij hard eb fel l zijn warme stralen zaad diep in mij. Ik kom op een ongekende manier klaar. En die stralen zaad blijven maar komen. Jack blijft in mij pompen. Voor mij is het een gekmakend onwijs orgasme.
Het kan mij niet lang genoeg duren. Wat is dit overweldigend. Zijn rug is nat van het zweet. Als hij eindelijk langzamer en rustiger gaat stoten, wordt ik ook weer wat rustiger. Jack rolt van mij af, ik snak naar adem.

Blij en dankbaar kijk ik Jack aan. “Wauw, dit had ik even nodig.” Met mijn benen wijd blijf ik uitgeteld liggen. Ik voel zijn zaad en mijn geil uit mijn kut lopen. Jack kijkt me aan, “Ma, wat is het heerlijk om jou te neuken. Jij bent Karin in het kwadraat.” “Maar ik heb dan ook meer ervaring.” Op zijn gemak ligt hij naast me en kijkt mij aan.
“Lekkere geil slet, dat mag ik toch wel zeggen hè. Wil jij mijn pik eens lekker pijpen. Het is lang geleden dat dat gebeurd is.” “Pijpt Karin jou dan niet regelmatig?” Jack reageert met wat gemompel en dan is voor mij de situatie wel duidelijk. Ik buig mij naar hem toe en neem zijn forse eikel in mijn mond. Dat die pik dik is merk is pas echt als ik hem in mijn mond neem. Wat een dikke pik. Ik laat mijn mond over zijn lul zakken en kneed zacht zijn ballen. Redelijk snel staat die heerlijke pik weer recht overeind. Ik kan mij niet beheersen en wil die pik weer in mijn kut voelen. “Ga jij maar lekker liggen dan zal ik op je komen zitten. Dat is pijpen met andere lippen,” zeg ik lachend. Jack knikt dat het goed is. “Neuk me maar lekker, ik vind alles goed.” Dan ga ik boven hem staan er druppelt nog steeds zaad uit mijn kut op zijn buik. Ik laat mij op zijn paal zakken. Als zijn eikel tussen mijn kutlippen zit laat ik mij heel langzaam zakken. Ik voel die heerlijke lul echt overal in mij bewegen. Terwijl ik zak duwt hij zijn heupen omhoog. Een zalig gevoel om zo gevuld te worden. Met zijn bekken stoot hij flink omhoog en ik draai met mijn bekken, hij zit heerlijk diep en lekker in mij. “Jack wat een geweldige lul heb je!”
Met mijn handen steun ik op zijn schouders. Mijn D tieten slingeren zacht voor zijn gezicht. Hij richt zich op en zuigt om beurten aan mijn tepels.
“Oohh Jack wat neem je me heerlijk te pakken.” Zijn dikke forse paal voel ik super lekker in mijn neukspleet bewegen. Jack heeft zijn handen op mijn billen gelegd en geeft daar het ritme mee aan. “Ma wat ben geweldig lekker en geil, ik wil je wel vaker neuken.”
Ritmisch ga ik op en neer lekker langzaam. Telkens als ik zak voel ik die geweldige lul in mijn natte kut op een neer schijven een zalig gevoel. Er bouwt zich in mij lichaam weer een explosief en onontkoombaar orgasme op. Als ik naar beneden kijk zie ik de sappen uit mijn kut langs de paal van Jack naar beneden. Hij begint sneller te ademen en te kreunen. Zijn handen grijpen mijn billen krachtiger vast. Ik voel mijn kutspieren samen trekken en het voelt of de dikke lul van Jack nog verder opzwelt. En dan plotseling barst de bom. Ik grijp zijn haar en en Jack grijpt mijn billen. Grommend en, gillend en schreeuwend komen we klaar. “Ja geile dekhengst ik voel je zaad diep in mijn kut heerlijk, heerlijk.” Schot na schot voel ik dat Jack zijn warme zaad in mijn kut pompt. Ik knijp mijn kutspieren samen om hem maximaal te voelen. “Ja lekker slet van me, lekkere slet ik kommm, ik spuit jaahh ik komm wat heerlijk, wat heb je een lekkere strakke kut.” Moe en nat val ik voorover op Jack. Hij streelt mijn bezweette rug. “Ma wat was dat lekker. Wat heb je me verwend. Zalig.” “Graag gedaan jongen. Je mag zo vaak langskomen als je wilt.” Ik kom langzaam overeind en voel zijn half slappe pik uit mijn kut glijden en loopt zijn zaad en mijn geil op zijn buik. We tongzoenen en keren langzaam terug naar de realiteit. We beseffen dat ons geheim ook inderdaad ons geheim moest blijven.
Auteur : Trian / Geschreven op : 07 september 2018 - 14:25 / Hits : 22424 / Waardering : 3.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

mijn schoonzoon en ik 2
Auteur : krista / Geschreven op : 03 december 2014 - 21:13 / Hits : 27439 / Waardering : 4.34

mijn schoonzoon en ik 1
Auteur : Krista / Geschreven op : 28 november 2014 - 22:01 / Hits : 39380 / Waardering : 4.34

mijn schoonzoon en ik 3
Auteur : Krista / Geschreven op : 23 december 2014 - 20:25 / Hits : 29012 / Waardering : 3.81

Mijn schoonzoon en ik 5
Auteur : Krista / Geschreven op : 12 januari 2015 - 00:08 / Hits : 16121 / Waardering : 3.70

Een trio met mijn dochter en schoonzoon.
Auteur : Ria P / Geschreven op : 03 juli 2012 - 20:06 / Hits : 78293 / Waardering : 3.66

Mijn schoonzoon en ik 6
Auteur : Krista / Geschreven op : 18 februari 2015 - 00:19 / Hits : 15660 / Waardering : 3.60

Mijn schoonzoon en ik 4
Auteur : Krista de Graaf / Geschreven op : 02 januari 2015 - 14:42 / Hits : 15178 / Waardering : 3.55

Mijn nieuwe schoonzoon van 19
Auteur : Diana / Geschreven op : 11 september 2012 - 16:15 / Hits : 39411 / Waardering : 2.89

Hulp van mijn schoonzoon
Auteur : Rita / Geschreven op : 10 juli 2008 - 12:20 / Hits : 32093 / Waardering : 2.26

Mijn toekomstige schoonzoon
Auteur : bontje / Geschreven op : 29 mei 2006 - 20:26 / Hits : 19339 / Waardering : 1.63

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb