Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Voorbereiding op verjaardagsfeest
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Voorbereiding op verjaardagsfeest
“Mark, tante Anne belde me net op met de vraag of je zo naar haar toe wilt komen!” zei Maria tegen haar zoon.
“Wat is er dan? Ik wilde mijn wagen wassen!”
“Je weet dat je oom al een aantal dagen weg is en tante Anne zegt dat ze afscheiding heeft in haar broekje. Ze is eraan toe vertelde ze”.
“Ik vraag me af waarom we vorige week die vibrator voor haar hebben gekocht? Even onder de douche, bel jij dat ik eraan kom!?”
“Niet zo zeuren, dus schiet maar op. Ik zal het zeggen maar ik ga niet mee.“
En na 20 minuten stapte Mark in zijn wagen en reed richting zijn tante Anne.

“Fijn dat je er bent. Ik moet je in me voelen Mark, sorry maar ik ben de laatste dagen zo geil als boter en jij gaat me van dat gevoel afhelpen!” zei tante Anne meteen bij binnenkomst.
“Dan zal ik maar weer mijn best gaan doen toch!” offerde Mark zich op en bekeek opzichtig zijn tante in de hal.
“Dat gaat vandaag weer gebeuren dus ik verwacht wel wat van je!” fluisterde tante Anne en voelde zijn vingers via van haar buik de voorkant van haar broek inglijden om naar haar kut te gaan.
“Voel je hoe nat mijn spleet is. Zo geil ben ik! Ik heb je lul nodig! Hoe je het telkens weer doet weet ik niet maar je maakt me gek met je vingers” gaf tante met licht geopende benen aan en kreunde toen hij haar klitje weer streelde.
“Eerst maar eens die kleren uit!” ging tante Anne verder, maakte zijn broek los zodat Mark eruit kon stappen terwijl hij zelf zijn shirt uittrok.
“Neem mijn lul maar in je mond. Pijp me en laat het feest beginnen!” gaf Mark aan en streelde door de haren van zijn tante die het vele voorvocht van zijn eikel begon te likken.
“Deze smaak moeten ze als frisdrank op de markt brengen. Mijn god, wat zal ik dan veel flessen ervan kopen” zei tante zwaar ademend en liet haar mond ver over zijn lul glijden om daarna stevig alleen op zijn zaadlekkende eikel te zuigen.
“Dus net als parfum. 1 smaak voor vrouwen en 1 voor mannen” kreunde Mark die voorover boog om zijn hand in de blouse van zijn tante te laten glijden en haar borsten en tepels te strelen.
Terwijl tante Anne hem pijpte had ze de nodige moeite om zichzelf uit te kleden waarna ze zijn lul uit haar mond liet glijden en opstond.
“Heerlijk Mark, dit kunnen ze me al niet meer afnemen!” hijgde tante nog na en trok hem de huiskamer in.
“Wil je koffie of thee?”
“Ik wil Aqua Vulva. Ik wil in je kut. Ik wil je neuken en proeven!” lachte Mark en keek naar zijn tante die naar de keuken liep en volgde haar.
“Zal ik voor de room in je koffie zorgen?” daagde Mark zijn tante uit en trok speels aan zijn lul.
“Ben je razend geworden! Dat zou eeuwig zonde zijn van je zaad. Spuit liever gewoon in mijn mond wanneer je klaarkomt maar laten we dat nog even uitstellen!” gaf tante aan en drukte haar heupen naar achter om zijn lul tegen haar billen te voelen.
“Weet je dat ik, na de vorige keer, je nog 2 dagen lang in mijn kontje voelde. Wat ging je tekeer in me!” bekende tante die de koffie had ingeschonken en langzaam terugliep naar de huiskamer omdat Mark haar tepel vasthield.
“Na de koffie gaan we naar boven. Ik wil nu even naar je lul kijken en fantaseren wat je met me gaat doen!” glimlachte tante, nam zijn lul in haar hand en trok hem speels af.
“Zo te zien aan je voorvocht zal je geen moeite krijgen om je lul meteen door te drukken tot tegen mijn baarmoeder. Weet je wel wat voor intens gevoel dat is?” ging tante verder.
“Ik herken alleen het geile gevoel wanneer ik in je warme kut zit en voel hoe makkelijk ik in- en uit je kan glijden omdat je zo nat bent”.
“Juist en daarom heb ik je moeder gebeld omdat ik wil neuken met je. Ik lek als een gek” bekende tante openhartig.
“Je houdt gewoon van geile, platvloerse ordinaire sex en dat waardeer ik zo in je!”
“Het zit gewoon in de familie maar dat is inderdaad uitdagend lekker!”
“Heb je je moeder nog geneukt?”
“Nee, het is er niet van gekomen! Ze heeft me wel 1x afgetrokken tijdens het tv kijken. Je weet hoe ze is. Ook heb ik haar ’n keer zien masturberen met de 2 vibrators die we laatste hadden gekocht dus ze is lekker bezig!”
“Hoe vind je moeder die kleine vibrator? Als ik die op mijn klit zet dan spatten de sappen al snel in het rondt”.
“Bij Ma precies zo! Ik kan wel zien dat jullie zussen van elkaar zijn!” lachte Mark.
“Oma was vroeger precies zo. Het zit in de familie, niet zo vreemd dus ” gaf tante aan en trok Mark zachtjes verder af.
“Daar wilde ik het ook over hebben met je. Volgende week ben ik jarig en dan zijn jullie er ook. De laatste jaren hoor ik Oma er totaal niet meer over. Je moeder en ik denken dat ze zich tegenwoordig tekort doet en dat moet anders. Als je het een beetje tactisch aanpakt dan kan je Oma uithoren, misschien wil ook zij door je geneukt worden!”
“Oké, ja, een echt familiebedrijf gaat het worden maar ik ga met Oma praten en als die zegt dat ze ook open voor staat dan zal ik dat doen” gaf Mark zijn gedachte aan.
“Maar…..praat niet zoveel, zet die koffie weg en pijp me eens goed” gaf Mark aan.
“Kom dan maar eens in de mond van tante. Ik zal je verwennen!” hijgde tante, zette haar beker op tafel en zakte met haar knieën op de grond en nam zijn kloppende lul in haar mond.
Terwijl ze Mark op haar gemak pijpte ging hij door met zijn vragen.
“Maar vertel tante, wat zijn je plannen voor je verjaardag nou echt??” vroeg Mark door.
“Het is een fantasie die bij me opkwam toen ik masturbeerde gisteren. Ik fantaseerde dat je op mijn verjaardag je lichaam en lul beschikbaar stelde voor iedereen die aanwezig zou zijn. Tijdens het fantaseren werd ik geiler en geiler en bedacht me dat iedereen in de kamer je zou gebruiken” bekende tante en maakte haar lippen droog van het vele voorvocht en speeksel.
“Een verjaardag is een echt familiefeest inderdaad. Ik denk dat ik je zo maar eens goed moet laten klaarkomen om die gedachten voorlopig nog uit je hoofd te halen” lachte Mark om haar fantasie.
“Wie ga je uitnodigen?” vroeg Mark nieuwsgierig terwijl hij zijn tante omhoog hielp, zijn handen op haar heupen legde en haar voorzichtig met haar lekkende kut op zijn lul plaatste.
“Marrrrk” kreunde tante hard toen ze met haar kut over zijn lul zakte en daarbij haar hand op haar buik hield.
“Ja?” vroeg Mark belangstellend en wist wat er door zijn tante heenging toen ze zijn lul weer tegen haar baarmoeder voelde.
“Dit is elke keerrr weer zo verdomd lekkerrr. Ik kannnn er zo van gggenieten wanneer ik op je lul zakkk en mijn spleet geopend voel worden!” kreunde tante en keek naar zijn vingers die met haar tepels speelden.
Langzaam boog tante voorover om met haar handen op de salontafel te steunen en voelde hoe Mark zijn handen van haar tepels haalde om die onder haar billen te leggen.
Tante wist dat hij haar begeleidde om hem te neuken.
Steunend op de tafel begon tante Mark te neuken en voelde hoe die zijn handen onder haar billen hield, zijn vingertoppen tegen haar schaamlipjes.
Langzaam begonnen ze al pratend een ritme op te bouwen en gleed zijn lul diep door in haar geurende spleet.
“Je verwacht toch niet dat ik alle vrouwen kan neuken die je uitnodigt. Ik kom dan liters zaad te kort die dag! Het lijkt me wel gruwelijk lekker” gaf Mark aan en hoorde hoe haar billen tegen zijn benen kletsten na elke harde stoot in haar kut.
“Jaaaaaaa, dan kan ik eindelijk eens ontspannen kijken hoe iedereen geneukt wordt!” hijgde tante die moeite had om tijdens het neuken te blijven steunen op de tafel.
“Ik kkkrijg last van mijn ppppolsennn, ik ga op de bankkkk liggen, dan kkkkan je verder!” gaf tante aan waarna Mark zich uit haar kut terugtrok en haar op de bank hielp.
Toen tante haar benen voor hem opende drong hij zonder aarzeling in haar kut en nam haar tepel tussen zijn lippen die tante hem aanbood.
“Zie jjjjjee hhett voorrrrrrr jjjjjjjje? Ikk ligg erbij zoalllls nu. Opp mijn verjjaaardag gewoonnnnnn voorrr iedereen zichtttbaaar neukennnn. Je uitlevennnn op mijn kut en innnnnnn mijnn monddd voorrr de oggennn van iedereeeeeeeennnnn” kreunde tante luidruchtig.

Om tante iets tot rust te brengen haalde Mark haar van zijn lul af en ging tussen haar dijen zitten.
“Zet je voeten eens op de bank tante” vroeg hij haar en toen ze dat had gedaan drukte hij haar knieën uit elkaar zodat haar spleet zich opende.
Met 2 vingers hield hij haar lipjes uit elkaar, keek naar het zacht roze vlees en bekeek haar harde vrijliggende klitje.
“Wat een heerlijke kut heb je toch!” gaf Mark aan en toen hij zijn vingertoppen langs haar lipjes liet glijden naar haar klitje zag hij hoe haar kutje zich vulde met haar dikke sappen.
“Mijn god tante” hijgde Mark en zoog voorzichtig, om niet te knoeien, de sappen uit haar kut om daarna, kijkend naar zijn vingertop, te spelen met haar harde klitje.
Meteen vulde haar kut zich weer met haar sappen en zoog weer zachtjes op haar kutje om haar droog te krijgen.
Opnieuw speelde hij geïnteresseerd met haar klitje en zag zijn tante bewegen met haar heupen.
Snel richtte hij zich op, drong weer diep in haar kut en neukte haar terwijl zijn tong door haar mond gleed.
Ineens legde tante haar hoofd in zijn nek en hield hem stevig vast toen ze begon te trillen.
“Kom eerst maar eens lekker klaar, straks neuk ik je weer door de kamer!” herkende Mark haar gevoelens en voelde hoe haar nagels zijn nek en rug openhaalden toen ze briesend en krimpend van geilheid haar orgasme onderging.
“Wat was dat lekker!” zuchtte tante en keek naar haar kut waar zijn lul nog inzat.
“Je kutje vulde zich constant. Ik heb geen dorst meer!” lachte Mark om de situatie die hij al vaker had meegemaakt.
“Het is zo ontspannen om me zo te kunnen laten nemen!”
“Ik ga zo je moeder bellen om alles te bespreken” hijgde tante nog na en maakte aanstalte om op te staan zodat zijn lul uit haar kut gleed.
“Die is er met een half uurtje. Ze wilde zich even fatsoeneren” gaf tante aan.

“Zijn jullie nog niet aangekleed?” vroeg Maria verbaast en keek hoe Mark tussen de benen van haar zuster lag en haar kontje likte terwijl hij werd gepijpt.
“Zo heerlijk dit!” hijgde Anne terug nadat ze zijn lul uit haar mond had laten glijden.
“Je wordt gewoon anaal verwent terwijl je eigen zuster op bezoek is. Ik weet het niet hoor maar schiet eens op”.
“Nog even, echt! Nog eventjes” hijgde Anne en nam zijn lul weer in haar mond en begon hem opnieuw te pijpen.
“Mark, haar verdomme je tong uit haar kont én vingers uit haar kut. Ik ben niet van steen!” ging zijn moeder door.
Mark haalde zijn tong en vingers uit het lichaam van zijn tante en keek naar zijn moeder.
“Ik zie hier vandaan je slipje. Maar zo te zien heb je geen bh aan” gaf Mark aan.
“Ik heb tenminste nog een slipje aan!” lachte Maria die op haar knieën naast haar zoon én zuster ging zitten om van dichtbij te kijken hoe Mark werd gepijpt.
“Ik ben bang dat ik mijn slipje niet lang droog zal houden als jullie doorgaan” gaf Maria aan en haalde haar zoon uit de mond van haar zuster.
Moeizaam stonden Mark en Anne op en zochten hun kleding bij elkaar.
“Buk eens Ma!” vroeg Mark toen ze aangekleed waren.
“Geen geintjes tussen mijn benen!” beperkte Maria zijn gedachten en bukte.
Mark haalde met zijn vingers de string tussen haar billen en hield het touwtje opzij.
“Ma heeft haar vibrator nog niet gebruikt! Haar kontje is gesloten en haar lipjes zijn niet rood of nat” sprak hij zijn tante bij.
“Laat je tong dan maar eens tussen haar dijen gaan. Moet je opletten hoe snel dat allemaal veranderd!” lachte Anne die de borsten van haar zuster uit haar blouse haalde.
Niet veel later waren de eerste kreunen bij Maria hoorbaar toen haar zoon met zijn tong en vingers haar lichaam ingleed terwijl haar tepels werden bespeeld door haar zuster.
“Haal jullie vingers- én tong weg en ga eens zitten” hijgde Maria die recht ging staan en haar string goed deed.

“Nou vertel, wat is er want ik kom niet voor niets” gaf Maria aan.
“Ik wil weten hoe je er over dekt om tijdens mijn verjaardag een orgie te organiseren. Ik dacht eraan om Mark in te zetten om die gebruikt te kunnen worden door de dames” openbaarde Anne meteen haar idee.
“Het is wel iets anders dan koekhappen!” gaf Maria zonder nadenken direct aan.
“Maar wie nodig je dan uit?” ging Maria vragend verder.
“Ik wil Mark inzetten dus dan moeten het vrouwen zijn en ik wil hem zien zweten” genoot Anne van de vooruitzichten.
“Dus zo te horen wordt het dan Ma, Suzan, jij en ik. Vriendinnen?” was een snelle conclusie van Maria.
“Overzichtelijk aantal, haalbaar voor Mark zoals we weten en we kunnen elkaar weer eens bijpraten” gaf Anne aan.
“Heb je er al met Ma en Suzan over gesproken?” vroeg Maria.
“Nee, daarom zit jij hier. Vooroverleg. We weten dat Ma er vroeger nooit vies van was en van Suzan weet ik het eigenlijk niet” deelde Anne haar zorgen.
“Heb jij Oma of Suzan wel eens geneukt?” vroeg Maria aan Mark.
“Beiden niet en het is ook nooit ter sprake gekomen. Suzan heb ik trouwens al tijden niet gezien!” beantwoordde Mark de vraag van zijn moeder.
“Heb je er aan gedacht hoe je het gaat aanpakken. Hoe ga je het hun vertellen want ik weet niet hoe ze er tegenaan kijken!” gaf Maria een opkomend probleem aan.
“Ma, even een beetje creatief! Anna belt ze zo op, nodigt ze uit voor haar verjaardag. De volgende vraag zal worden wat ze dan wil hebben voor haar verjaardag. Anne zegt dat ze iemand heeft uitgenodigd waarmee alles kan en mag. Stelt meteen voor om er die avond uitdagend uit te zien en dan is dat haar cadeau. Breng het in de vorm van een geintje. Als ze er positief tegenover staan dan brul ik wel door de kamer dat ik me beschikbaar stel en Anna zegt dan het dat een goed idee is. Je hoort meteen weer hun reactie en van daaruit ga je verder of niet!” gaf Mark meteen aan.
“Dan zal ik Ma eens peilen An!” gaf Maria aan, belde hun moeder en zette de luidspreker aan.
Na de gebruikelijke formaliteiten uitgewisseld te hebben kwam Maria “to the point” en gaf aan dat binnenkort de verjaardag van Anne gevierd zou worden.
“Die staat weer voor de deur! Wordt het gevierd?” vroeg Marga.
“Ja, ze wil het vieren maar met een klein groepje. Ze had al een geintje gemaakt dat ze iemand zou uitnodigen waarvan gebruik kan worden gemaakt!” haakte Maria meteen in.
“Oh, en hoe moet ik me dat voorstellen?” lachte Marga voorzichtig.
“Dat weet ik ook niet Ma! Momenteel kan je niet normaal met haar praten want ze zit de boel uit te dagen, samen met Mark. Er komt geen zinnig woord uit hun mond!” verzon Maria ter plekke en duwde de hand van haar zoon weg die via haar knieën naar haar string gleed.
“En wie is die iemand waarvan gebruik gemaakt mag worden?” ging Marga op het onderwerp door.
“Het moet iemand zijn die betrouwbaar is en goed kan bedienen Oma. Ik offer me wel op maar dan moet iedereen er wel spannend en uitdagend uitzien!” gilde Mark door de ruimte.
“Hoe dan ook Ma, ik ben er natuurlijk, Suzan moeten we nog bellen of ze komt!” stuurde Maria het gesprek.
“We hebben het er nog wel over want ik heb hier bezoek. Mark heb ik al een paar weken niet gezien dus stuur hem maar weer eens langs” gaf Marga aan en verbrak niet veel later de verbinding.

“Nu afwachten wat het zal worden. Suzan bel ik straks en horen wel wat ze zegt” gaf Anne haar visie op haar dochter en keek toe hoe Mark de string van zijn moeder naar beneden trok.
“Wanneer ga je naar Oma?” vroeg Maria die zijn vingers tussen haar lipjes voelde glijden.
“Wat stel je voor? Nu heeft ze bezoek!” zei Mark die geconcentreerd keek naar zijn vingers die zachtjes de lipjes van zijn moeder bleef strelen zonder haar kut in te glijden.
“Ik zal je maar eens helpen!” gaf Anne aan die achter Maria ging staan en met haar vingers het kutje van Maria opende.
“Zo wil ik het zien!” hijgde Mark die het klitje van zijn moeder op zijn gemak bekeek en er met zijn duim zachtjes overheen gleed.
“Jullie zijn al aan hetttt oeffffenennn?” hijgde Maria.
“We hebben meer hulp nodig met jou Ma” genoot Mark en toonde Anne zijn natte vingers om daarna de blouse van zijn moeder open te maken zodat haar borsten er weer uit hingen.
“Verdomme, ikkkk bennn zo ggggeil als wat!” bekende Maria naar adem happend toen ze de tong van Mark weer over haar klitje voelde.
“Zullen we de komende dagen dan maar wat vaker met elkaar oefenen voordat de grote dag komt?” haakte Anne erop in, haalde haar handen bij de kut van haar zuster weg en opende de broek van Mark.
Terwijl Mark speels- en oppervlakkig met de kut- en het klitje van zijn moeder bezig was nam Anne zijn lul in haar mond en keek al pijpend naar de vingers van Mark.
Terwijl hij werd afgetrokken of gepijpt keek Mark naar zijn tante en draaide zijn moeder een slag om zodat ze meer naast hem stond en beter naar haar zuster kon kijken.
Even spande Maria haar buikspieren toen ze de vingertoppen van haar zoon tussen haar billen voelde en die vasthielden terwijl hij zachtjes over haar kontje gleed die meteen knijpende bewegingen maakte.
Met een verwrongen glimlach op haar gezicht hoorde Maria ineens een hard slurpend geluid.
“Zo te horen loopt het zaad behoorlijk uit zijn lul” zei Maria kreunend tegen Anne.
“Niet normaal joh!” bekende Anne en zorgde er bewust voor dat ze weer een slurpend geluid liet horen.
Een intens diepe zucht bij Maria deed Anne opkijken en zag hoe die haar voeten uit elkaar zette om haar zoon de gelegenheid te geven haar zowel anaal- als vaginaal te vingeren.
“Houd je er wel rekening mee Maria dat je op mijn verjaardag niet de hele dag over hem kan beschikken. Je zal hem moeten delen!” genoot Anne van het spel.
“De kkkkomende ddddagen ga ikkkk genietennnn. Dan weeeeet je dat alvassssst” kreunde Maria die met haar handen op de schouders van Mark steunde.
“In dat geval zal ik zo geil zijn dat ik hem op mijn verjaardag ga gebruiken!” glimlachte Anne die Mark zachtjes aan het aftrekken was terwijl ze keek hoe haar zuster zich met gesloten ogen en open mond liet vingeren.
“Doe je hand wat lager!” gaf Anne aan, haalde een sliert voorvocht van zijn lul en smeerde die uit over het klitje van haar zuster.
“Oeffffffff” kreunde Maria meteen toen ze nog meer vingers in- en rond haar kutje voelde.
“Ik weet niet of het mag Ma, maar Anne haalt het zaad van mijn eikel en smeert dat steeds over je klitje” daagde Mark zijn moeder uit.
“Dannnn kannn mijn kut alvasttttt wennennnnn aan je zaadddd dat de komende dagen erin gespotennnnnn gaat worden!” kreunde Maria steeds luider.
“En wat gebeurd er dan met mijn kut? Wie gaat daar voor zorgen?” vroeg Anne bezorgd.
“Je gggaat sssstraks met onssssssssss mee…………… naar huis” stamelde Maria die begon te trillen en zich opmaakte om klaar te komen.
Mark maakte zich op om zijn moeder te ondersteunen bij haar klaarkomen en drukte zijn vinger tussen haar billen en gleed ver door in haar kontje.
“Markkkkkkkk” gilde Maria die daarna schuddend klaarkwam op de vingers van haar zuster en haar zoon.
“Zo jij kan er weer tegen” zei Anne tegen Maria die op de bank ging zitten en wazig keek hoe Anne Mark al weer aan het aftrekken was.
“En jij ook stoppen An, anders kom ik!” zuchtte Mark.
“We hebben inderdaad tijd genoeg. We kunnen dus onze plannen bespreken!” gaf Anne aan terwijl ze de kamer uitliep en terugkwam met 2 vibrators.
“Nu kunnen we op ons gemak praten” zei Anne tegen haar zuster die een vibrator aanpakte en gemakkelijk ging zitten.
Al pratend lieten beide vrouwen Mark zien hoe ze de speeltjes tussen hun dijen hanteerden en hoorde hij steeds een diepe zucht of moest even wachten op antwoord wanneer de meiden tegen hun opkomend orgasme vochten.

“Wat zou Oma nu denken!” vroeg Mark die ook aan het masturberen was.
“Ik ben geen helderziende maar ik denk dat ze het verleden wel voor haar geest haalt!” glimlachte Anne die Mark naar haar vibrator- en kut zag kijken.
“We hebben niet gevraagd wie ze op bezoek heeft!” lachte Maria.
“Het lijkt me niet echt gepast om haar op te bellen en het te vragen!” antwoordde Mark en smeerde wat voorvocht uit over de lippen van zijn moeder en tante waarna hij om beurten beide vibrators aanpakte en die aflikte.
“Mark!!” fluisterde Anne.
“Neem haar in je armen!” sprak Maria snel en toen Anne zich in de armen van haar neefje had genesteld ging ze tussen haar benen zitten, trok je benen van Anne op en liet die haar zoon vasthouden.
“Kom maar klaar!” gaf Maria aan, plaatste een vibrator op het klitje van haar zuster en liet de andere vibrator in- en uit haar kutje glijden en zag ze vrijen.
“Ze gaat klaarkomen Mark!” constateerde Maria toen ze de buik- en borstspieren van haar zuster zich zag samenspannen.
Nog even ging Mark er iets beter voorliggen, maakte zijn vinger nat en drong stilletjes door in haar knijpende kontje en vrijde intiem en hijgend verder.
Even veerde Anne op, keek eerst naar Maria en toen naar Mark, legde haar beide handen op zijn wangen en hield zijn gezicht vast.
“Ik kommmmmmmmmm Mark. Ik kommmm…………klaarrrrrrrrrr” bromde Anne ingehouden en rolde hem aankijkend in een orgasme en bleef met geopende benen voor Maria liggen.
Mark haalde zijn vinger uit haar kontje en hielp zijn tante bij het weer rechtzitten.
“Pffffff, op deze manier klaarkomen terwijl we nog aangekleed zijn!” zuchtte Anne.
“Leuk toch. Lijkt nu al of je verjaardag wordt gevierd!” gaf Mark aan, die het slipje van zijn tante en de string van zijn moeder weer goed deed en borg zijn lul op.
“Jij bent nog niet klaargekomen!” herinnerde Maria haar zoon.
“Nu tante de komende dagen bij ons komt zal dat best wel goedkomen!” genoot Mark van de vooruitzichten.
“Maar nu even zakelijk!” ging Mark direct door. “Ik ga eens uitvissen wie er bij Oma is, daarna kom ik naar huis en zal jullie bijpraten. En jij hoeft géén extra kleding mee te nemen naar ons An!” gaf Mark aan, fatsoeneerde zijn kleding en nam afscheid van beiden.

“Je ziet Oma, ik kom zodra ik opgeroepen wordt!” zei Mark via de intercom, duwde de deur open en liep naar boven en zag zijn Oma uit het raam hangen die in gesprek was met haar overbuurvrouw.
“Mijn kleinzoon is er. We praten later wel weer bij!” gaf Marga aan.
“Welnee!” zei Mark om zijn Oma de gelegenheid te geven om het gesprek af te maken en hing al samen met zijn Oma uit het raam.
“Dit is wel een voordeel van de oude wijken. Raam open en zo met elkaar kunnen praten!” haakte Mark meteen in om aan het gesprek deel te nemen.
Na 20 minuten kreeg Mark de opdracht om wat drinken in te schenken, stond op en liep naar de keuken om de drankjes in te schenken.
Bij terugkeer in de kamer stond hij plots stil en keek naar de houding van zijn Oma die hangend op het kozijn met haar billen naar achteren stond.
Langzaam fantaserend liep hij door en zette de drankjes in het kozijn.
“Ik zorg ook goed voor mezelf!” zei de overbuurvrouw en liet hem haar fles zien.
“Kijk maar uit dat je tijdens het zuipen niet uit het raam valt!” zei Mark, waarna het gesprek weer verder ging.
Onopvallend begon Mark meer met zijn armen te bewegen tijdens het gesprek en naarmate de tijd verstreek kon hij weer naar de keuken teruglopen om weer wat in te schenken.
“Als je zo blijft staan heb ik een bijzet tafeltje en kan ik mijn glas op je rug zetten Oma.”
“Dan kan ik me niet meer bewegen. Doe maar niet!” zei Marga die de opmerking van Mark meteen overbracht aan haar overbuurvrouw.
“Haar rug is net groot genoeg voor óók een schaal chips erbij. Dan heb je alles bij de hand!” ging Buuf erop door.
“Inderdaad. Misgrijpen is dan haast onmogelijk!” antwoordde Mark en zag zijn Oma hem aankijken, pakte zijn glas en zette dat demonstratief op haar rug maar hield wel het glas vast.
Toen Marga dat voelde schudde ze wat onschuldig met haar heupen en gaf de Buuf aan wat hij deed.
“Je moet wel stil blijven staan Marga. Anders valt zijn glas om” lachte Buuf om de situatie die Marga met haar schouders zag bewegen.
“Op deze manier moet ik mijn tafel vasthouden. Nog nooit gebeurd in mijn leven!” mopperde Mark tegen de Buuf.
“Je hebt haar dan nooit goed opgevoed. Oude mensen hebben begeleiding nodig. Die thuiszorg is er niet voor niets!” zei Buuf die ook weer drank inschonk.
“Wat nou oud met mijn 51e?” ging Marga er direct op in.
“Misschien niet zo oud maar wel alvast lastig én opstandig Buuf” constateerde Mark en zette bewust zijn glas weer op de rug van zijn Oma.
“En nu stilstaan!” gaf Mark aan en gaf een knipoog naar de Buuf en was verbaast dat zijn Oma inderdaad stil bleef staan.
“Gewoon een stoel erbij pakken en naast haar zitten. Dan kan je haar stilhouden als ze weer gaat irriteren!” opperde Buuf.
“Goed idee!” zei Mark, liet het glas op haar rug staan, pakte een stoel en zette die schuin achter zijn Oma en ging zitten.
“Dat ordinaire gehang uit een raam is niets voor mij. Dit is beter Buuf. Nog meer goede ideeën?” vroeg Mark met een stralende glimlach en zag dat zijn Oma weer iets met haar heupen schudde zodat hij het glas maar vasthield op haar rug.
Toen ze weer wat met haar schouders bewoog legde hij zijn hand daarop.
“Blijf toch eens stilstaan. Het lijkt wel of alle oude tafels wiebelen!” ging Mark verder en ging weer in gesprek met Buuf.
Terwijl hij het glas op de rug van zijn Oma bleef vasthouden voelde hij hoe ze zachtjes met haar billen begon te schudden wat niet onopgemerkt bleef bij Buuf.
“Ze blijft bezig, toch maar je glas in het kozijn zetten?”
“In denk het wel Buuf, ik kan moeilijk achter haar zitten om mijn tafel vast te houden!” zei Mark die zijn hand op de heup van zijn Oma legde toen ze speels weer wat met haar billen schudde.
“Dat wordt toch achter haar zitten Mark!” adviseerde Buuf waarna Mark mopperend opstond en met zijn glas in zijn hand de stoel achter zijn Oma zette en ging zitten.
Meteen zette hij zijn glas terug op haar rug en keek samen met Buuf naar wat Marga zou gaan doen.
Heel langzaam kantelde Marga steeds haar heupen zodat het glas niet van haar rug afviel.
Mark was nog even onschuldig in gesprek met zijn Oma en haar Buuf en toen ze weer wat met haar heupen kantelde legde hij zijn hand op haar heup en liet die daar liggen.
Toen zijn Oma haar glas uit het kozijn pakte bewoog zijn glas weer en gleed met zijn hand iets verder op haar bil en hield die daar.
Toen ze even later haar glas weer terugzette in het kozijn schudde ze weer wat met haar billen en voelde zijn hand steviger op haar bil drukken zodat Mark zijn glas weer in zijn hand nam, hield hij zijn andere hand rustig op haar bil en voelde haar weer duidelijk met haar heupen schudden zodat hij de gelegenheid had om zijn hand van haar bil naar haar been te laten glijden en volgde intussen het gesprek tussen beide vrouwen.
Toen Marga voelde dat zijn hand naar haar been gleed schudde ze opnieuw duidelijk met haar billen, temeer ze nu de kans had omdat Buuf weer een drankje inschonk en niet op haar lette.
Ineens gleed Mark met zijn hand verder naar beneden totdat hij haar blote been voelde en zijn glas omhoog hield om te proosten met Buuf.
Terwijl het gesprek weer verder ging gleed de hand van Mark over de benen van zijn Oma omhoog, kwam onder haar jurk en wachtte even op een reactie.
Toen die uitbleef gleed hij via de binnenkant van haar been verder omhoog, streelde een tijdje haar dijbeen waarna hij voorzichtig, al pratend met Buuf en zijn Oma, zijn hand op haar slipje legde en bleef haar tussen haar dijen strelen maar ook over haar billen.
Na enkele ogenblikken gleden zijn vingers in haar slipje en uiterst voorzichtig betastte hij eerst haar blote billen waarna hij doorgleed naar haar kutje en voelde haar lipjes zich om zijn vinger sluiten.
“Ik zit vreselijk te genieten van het zonnetje, mijn drankje en het gezellig met elkaar praten” bekende Oma die genoot dat ze stiekem gevingerd werd.
“Jij hebt makkelijk praten. Ik moet straks nog de ramen lappen!” gaf Buuf aan.
“Ik doe niets meer. Morgen weer een dag!” zei Marga die voelde hoe Mark haar jurk omhoog deed, over haar rug legde en meteen haar slipje naar beneden trok zonder dat het Buuf opviel.
Toen ze uit haar slipje stapte en die wegschopte ging ze wat anders staan zodat ze 2 vingers van haar kleinzoon onderzoekend tussen haar lipjes voelde.
“Ik ga beginnen. Als ik blijf drinken wordt het niets meer!” gaf Buuf eindelijk aan, nam afscheid en deed het raam weer dicht.

“Zo, kom jij maar eens hier!” zei Marga die zich omdraaide en Mark aankeek.
Ze pakte hem bij de hand en trok hem naar de bank, ging zitten en terwijl hij voor haar bleef staan opende ze zijn broek en trok die samen met zijn boxer naar beneden en bekeek op haar gemak zijn lul, legde haar hand onder zijn ballen en begon hem af te trekken.
“Ik had al verwacht dat je langs zou komen, dus ik heb me al gedoucht” gaf Marga aan terwijl ze hem bleef aankijken.
“Net kon ik niets doen want anders zou het Buuf opvallen maar die is er niet meer!” ging Marga verder en zag hoe het voorvocht uit zijn eikel liep.
Terwijl Mark voorover bukte trok hij de bandjes van haar jurk over haar schouders en gleed met zijn handen in haar jurk en legde die onder haar borsten waarbij hij met zijn duimen haar tepels streelde.
Beetje bij beetje zakte de jurk van Marga naar beneden totdat ze stopte hem af te trekken, stond op en trok haar jurk uit.
Toen ze weer zat kleedde ze Mark verder uit totdat ook hij naakt was en nam even zijn lul in haar mond.
“Ik proef je zaad en nog een andere smaak!” hijgde Oma opgewonden.
“Ik heb net met Anne en Ma geneukt!” bekende Mark maar meteen.
“Daar had ik al een stil vermoeden van! In wie ben je klaargekomen?” mompelde Oma met volle mond en speelde zachtjes met zijn volle ballen.
“Anne en Ma zijn klaargekomen maar ik heb me keurig gedragen!” genoot Mark.
“In dat geval ga je leeg naar huis straks. Je gaat me neuken totdat je niet meer kan!” gaf Oma al een kleine impressie van hetgeen hem te wachten stond.
“Heerlijk. Het was net wel spannend om zo onder je jurk te glijden en je kutje te voelen!” kreunde Mark toen ze wat harder op zijn eikel zoog en hem intussen in haar mond aftrok.
Terwijl Mark tussen haar benen bleef staan legde hij zijn handen in haar nek en onder haar borst en liet zich geduldig pijpen.
Marga was niet van plan om hem al los te laten en bleef hem speels pijpen en aftrekken zodat Mark steeds meer zijn gevoelens moest regelen.
Zachtjes pakte hij met 2 handen haar gezicht vast en duwde haar hoofd tegen zijn buik, legde zijn hand onder haar borst en liet zich verder pijpen.
“Je tepels zijn keihard” fluisterde Mark.
“Je weet ook al hoe nat mijn kut is!” hijgde Oma toen ze even zijn lul uit haar mond liet glijden, diep adem haalde en weer haar mond over zijn lul sloot en verder ging met pijpen.
“Hoe natter je kut, hoe beter mijn lul zal glijden!” gaf Mark aan en zag dat Buuf aanstalte maakte om de ramen te lappen omdat ze de trap bij het raam zette.
Even dacht hij na en besloot er niets over te zeggen en hield Buuf onopvallend in de gaten.
Toen Oma zijn lul uit haar mond liet glijden keek ze hem weer aan.
“Ik moet weer even inkomen! Ik houd ervan dat ik in mijn keel word geneukt!” bekende ze, nam zijn lul weer in haar mond en probeerde zijn lul zo diep mogelijk in haar mond te krijgen zodat Mark kreunend de tijd had om de ontwikkelingen aan de overkant te volgen en zag eindelijk Buuf op de trap staan.

Onwillekeurig keek ze naar de overkant en kon vanaf de trap zien dat Marga haar kleinzoon aan het pijpen was.
“Mijn God wat geil!” hijgde Buuf meteen van verrukking en trok het gordijn naar zich toe en bleef ademloos kijken.
Mark had gezien dat ze zich achter het gordijn terugtrok en liet haar zien hoe hij werd gepijpt en probeerde oogcontact te leggen met Buuf.
Toen ze elkaar opeens in de ogen keken trok Buuf zich snel terug om na enkele seconden weer voorzichtig te kijken en zag hoe haar overbuurvrouw hem bleef pijpen.
Ze wist zeker dat ze probeerde om zijn lul zo diep mogelijk in haar mond te ontvangen en bleef geconcentreerd naar ze kijken zodat onwillekeurig het gordijn weer openviel en zag dat Mark naar haar zwaaide.
Verbaast en haast hulpeloos zwaaide ze in extase terug en bleef kijken.
Niets wees erop dat hij zich uit haar mond zou terugtrekken en kwam daardoor weer tot rust en kon op haar gemak kijken naar het stel aan de overkant.
Overduidelijk toonde Mark de borst van Marga aan Buuf, evenals zijn meer dan harde lul die hij soms uit haar mond haalde om die te laten zien.
Weer zwaaide Mark naar Buuf en toonde haar overduidelijk hoe zijn Oma zijn lul in haar mond had.
Toen Marga af en toe begon te kokhalzen bleef Mark stilstaan en voelde ineens hoe zijn lul in haar keel gleed.
Zachtjes streelde hij door de haren van zijn Oma en zagen Buuf en hij hoe Marga haar hoofd heen- en weer bewoon over zijn lul.
“Wat is dit lekker Oma!” kreunde Mark terwijl hij naar zijn in trance verkerend Buuf keek die met open mond bewegenloos op de trap bleef staan.
Toen Mark zich uit haar keel wilde terugtrekken legde zijn Oma haar handen op zijn billen en bleef hem genietend deepthroaten.
“Ik voel je zachte keel!” kreunde Mark diep.
“Ik wil in je keel blijven maar kan je opstaan?” vroeg Mark en zag haar bevestigend knikken waarna hij zijn Oma omhoog hielp zodat ze gebukt stond en haar hoofd liet bewegen over zijn lul.
Zonder het zich te realiseren schoof Oma stapje voor stapje met hem mee en liet de slierten speeksel via haar kin op de grond lopen.
Met beide handen onder haar borsten speelde hij voor het raam met haar tepels, trok er soms aan en kreunde soms harder om haar te stimuleren.
Langzaam boog hij zich helemaal over haar rug en legde zijn handen op haar billen, draaide haar weer een slag zodat Buuf een vol uitzicht kreeg op haar billen die Mark uit elkaar hield.
Zachtjes gleed hij, Buuf aankijkend met zijn vingers over haar knijpend kontje, liet Buuf zien dat hij zijn vingers natmaakte met het vocht uit de kut van zijn Oma, toonde zijn vingers en drukte die voorzichtig tussen haar billen.
Buuf keek met draaiende heupen en open mond toe hoe Marga al pijpend anaal werd gevingerd.
Ineens gaf Buuf een teken dat ze wilde komen, wilde het van dichtbij zien en legde haar vinger op haar lippen ten teken dat hij niets mocht zeggen.
Stilletjes wenkte Mark dat hij haar begreep en nodigde haar uit om te komen en hield ook zijn vinger tegen zijn lippen waarna hij Buuf van de trap af zag gaan.

“We gaan maar eens naar bed en niet om te slapen Oma!” gaf hij aan waarna hij zich zachtjes uit haar keel terugtrok en met een glimlach haar aankeek terwijl Marga weer haar ademhaling onder controle probeerde te krijgen.
“Dit is toch zo lekker! Ik voel je lul nog kloppen in mijn keel!” hijgde Marga nog na en liep hand in hand met hem mee naar haar slaapkamer.
“Even een slok water!” gaf hij aan, liep de slaapkamer uit, opende de deuren om Buuf binnen te laten en ging weer naar de slaapkamer waar zijn Oma met gespreide benen op hem wachtte.
“Laat me maar eens voelen hoe je kan neuken. Je kan hiermee een oude familietraditie voortzetten” gaf Oma aan.
“Vertel” zei Mark, pakte zijn lul vast en drukte die langzaam door tussen haar lipjes, trok haar daarna mee zodat ze op hun zij lagen.
“Vroeger ben ik geneukt door mijnnn vaderrrr en broers. Jouwww ooms die zzzzo netjes zijnnn nu” kreunde Marga bekennend en voelde zijn eikel weer kloppen. Nu in haar kut!
“Zullen we dan maar de oude familietradities voortzetten? Ik heb immers al je beide dochters geneukt! Tante Anne vaker dan Ma” hijgde Mark die daarna de tong van zijn Oma door zijn mond voelde glijden.
“Je begrijpt toch wel datttt ik aanweziggg ben als Anne jaaaaaarig is! Zeg daaaaaaaaat maar tegen ze” en drukte haar lichaam tegen die van hem aan.
“Ditttt is heerlijk om je zoooo te neukennnn” kreunde Mark die het tempo wat verhoogde en zag ineens uit zijn ooghoeken wat beweging.
Een schok ging door hem heen toen hij zich realiseerde dat Buuf bij de deur stond.
Direct schatte hij de mogelijkheden in om Buuf te laten zien hoe hij zijn Oma neukte zonder dat die het wist dat ze bekeken werden.

“Je voelt zacht om mijn lul” hijgde Mark.
“Je zal nog vaker die zachte kut van me om je lul voelen!” hoorde Buuf en opende haar mond om gruisloos te kunnen ademen.
Terwijl hij zijn Oma neukte zocht hij visueel contact met Buuf die hem aanstaarde.
“Godver Mark, je neukt me beter dan ik verwachtte” kraaide Marga.
“Je kut is er voor onsssssssss en dattttt gaattttttt vakerrr gebeurennn” hijgde Mark terwijl hij Buuf aankeek.
Zuchtend kwam Oma ineens klaar en zag Mark hoe Buuf hem verwrongen aankeek.
“Dat was ik!” gaf Mark aan, toen zijn Oma iets aangaf over een geluid dat ze opving en neukte haar iets intenser dan net.
“Het was net of ik iets hooooorrrde” zuchtte Oma.
“Wat jeee hoort issssss je soppendeeee kutttt” zei Mark die meteen zijn Oma op haar knieën trok terwijl hij zag hoe zijn glibberige lul in- en uit de kut van haar gleed.
“Mijn God” hijgde Oma onder zijn doordreunende stoten en werd haar hoofd in haar nek getrokken.
Toen Buuf zag dat Marga door deze houding haar nimmer kon zien kwam ze snel naderbij en keek op enkele centimeter afstand hoe de lul van Mark in de kut van haar vriendin tekeer ging en na het zien daarvan hield Mark Oma aan haar haren op d’r plek, haalde zijn lul uit haar kut en zag Buuf met grote ogen kijken.

Omdat zijn Oma in deze houding niets kon doen pakte Mark de nek van Buuf vast en voelde niet veel later haar mond om zijn lul. Vol overgave pijpte ze Mark en keek naar de geurig lekkende kut van haar vriendin.
Zachtjes haalde Mark zijn lul uit haar mond, drong weer voor de ogen van Buuf in de kut van zijn Oma, neukte haar een paar slagen en hield haar weer zijn lul voor die ze opnieuw in haar mond nam.
Niet lang daarna vertrok Buuf zonder geluid te maken en was Mark tot het begin van de avond bezig met zijn Oma en reed daarna rechtstreeks naar huis.

“Daar ben ik weer en Oma komt zeker!” gaf hij bij binnenkomst maar meteen aan en terwijl hij zijn tante uitkleedde deed het verslag van de middag bij Oma.
“Anne, alleen aankleden als je naar buiten moet, binnen ben je naakt!” gaf hij aan, liep naar zijn moeder, die meteen opstond en zich ook liet uitkleden.
“De toon is in ieder geval gezet” zei Maria die haar zoon ook meteen uitkleedde zodat iedereen naakt was.
“Vertel Anne! Heb je Suzanne gebeld?”
“Die heb ik gebeld!” zei zijn moeder en vertelde dat ook Suzanne zou komen. Ook dat er iemand zou komen voor een special act.
“Ik heb haar alleen niet verteld dat jij voor ons gaat zorgen. We zouden maskers gaan dragen!” legde ze uit.
“Wordt gecompliceerd allemaal. Maar goed. Dat masker zal wel van korte duur zijn” mompelde Mark.
“Hoe moest ik het anders brengen. We zijn al blij dat ze erbij is joh” antwoordde zijn moeder.
“Zullen we haar straks bellen dat ze morgenochtend vroeg hier langs moet komen voor de gezelligheid?” bedacht Mark.
“Morgenochtend vroeg?” vroeg Anne om uitleg.
“Ja, morgenochtend vroeg komen we net uit bed. Dan lopen jullie alleen in een slipje en ik in een boxer. We zeggen dat het vannacht laat is geworden en net ons bed uit zijn. Dan gaat ze nadenken en kijkt intussen naar jullie slipjes en blote borsten. Zelfs een kind kan begrijpen wat er dan heeft plaatsgevonden en bij eventueel commentaar kunnen we ons aankleden. Bij nog meer commentaar mag ze gewoon wegblijven. We nodigen dan de overbuurvrouw van Oma uit. Die heeft me trouwens al gepijpt. Ze was erbij toen ik Oma neukte maar die weet nog steeds niet dat Buuf even naar ons had gekeken in de slaapkamer!” zei Mark.
“Misschien niet eens zo’n slecht idee!” bekende Maria en liet zich informeren omtrent Buuf.
“Dan leggen we ook onze vibrators in de huiskamer. Die zal ze dan wel zien!” adviseerde Anne.
“Tjonge, het is een simpele verjaardag maar we moeten voorbereidingen treffen alsof we een stadion afhuren voor een rockband met 20.000 man publiek” zuchtte Maria en belde Suzanne op met de vraag die ze bedacht hadden.
“Rond 9u 10 komt ze langs. Ze moet eerst haar brommer ophalen!” zei Maria toen de verbinding was verbroken.

“Moeten de gordijnen dicht?” vroeg Maria toen het donker begon te worden.
“Nee, we gaan naar bed!” antwoordde Anne die opstond en naar de badkamer vertrok.
“Jij heb zeker geen zaad meer in je ballen?” vroeg Maria in de keuken.
“Nee Ma, na vandaag niet meer maar ik kijk graag! Dan weet je dat”.
“Sommigen zijn voor het geluk geboren!” zuchtte Maria die zijn vingers over haar billen voelde glijden.
“Oké, oké, ik doe wel passief mee. Maar ik moet ook nog met morgen rekening houden. Mocht Suzanne willen neuken!” zei Mark om de boot af te houden.
“Dat is waar!” herinnerde Maria zich en vertrokken naar boven.

“Ga maar eens lekker liggen Anne!” zei Maria toen ze uit de badkamer kwam met Mark.
Met een glimlach opende Anne haar benen en gaf alvast een vibrator aan Mark die op zijn gemak toekeek toe zijn moeder op haar knieën tussen de benen van zijn tante ging zitten en haar begon te likken.
“Kijk hoe je moeder me likt!” fluisterde Anne ingehouden zodat hij zich verplaatste op het matras en naar de vorderingen van zijn moeder keek en voelde de hand van Anne om zijn ballen.
Om Anne niet te activeren ging hij achter zijn moeder zitten en legde zijn benen aan de tegen de heupen van Anne en streelde de billen van zijn moeder.
Genietend streelde hij met de vingertop van zijn wijsvinger haar kontje en zag die steeds knijpen en gleed met zijn wijs- en middelvinger van zijn andere hand tussen de lipjes van zijn moeder en begon haar, kijkend naar Anne te vingeren.
Een harde kreun ontsnapte uit de mond van Anne toen Maria op haar klitje zoog.
30 Minuten later lagen beide dames in de armen van Mark zichzelf te bevredigen met hun vibrator en na wilde bewegingen én een hoop gekreun kwamen ze klaar.

“Dat was lekker gisteravond. Gewoon weer sex wanneer je wilt!” gaf Anne aan en zag haar zuster bevestigend knikken en maakten het ontbijt gereed.
“We moeten wel opschieten want Suzanne komt zo” zei Mark en keek naar de tepels van zijn moeder en die van Anne.
Om kwart over 9 was er gegeten en alles opgeruimd en trokken de dames een slipje aan en Mark zijn boxer.
“Niet vergeten! We komen net uit bed!” herinnerde Mark ze nog voor de goede orde.
“En ik ga naar boven. Zodra Suzanne binnen is kom ik naar beneden” gaf Mark door en vertrok om bovenaan de trap te blijven staan.
“Misschien zo wel beter. Wij half naakt net uit bed en Mark die ons zo niet ziet, zal Suzanne denken” erkende Maria zijn strategie.

“Daar heb je d’r” zei Anne die meteen opstond en naar de keuken liep zodat Maria, nadat was aangebeld de deur opende.
“Hoi tante! Ben je vergeten dat ik zou komen?” begroette ze Maria en keek even vreemd op toen ze haar tante alleen in een slipje zag.
“Nee, niet vergeten. Kom zojuist uit mijn bed dus nog niet aangekleed” verontschuldigde ze zich.
“Maakt niet uit! De dag is nog lang” zei Suzanne en keek verbaast op toen ze haar moeder ook in een slipje de kamer in zag lopen om na hun begroeting zuchtend in de bank te gaan zitten.
“Het zal wel laat zijn geworden!” lachte Suzanne om de situatie terwijl ze naar Maria keek die koffie zette.

“We willen neuken en dan gáán we neuken!” zei Mark boven tegen zichzelf, trok zijn boxer uit en ging naakt naar beneden en deed alsof hij schrok toen hij Suzanne met grote ogen naar hem zag kijken.
“Komen er nog meer naakte mensen naar beneden?” vroeg Suzanne maar.
“Trek even een boxer aan Mark, je nichtje is er!” zei Maria.
“Mag ik even bijkomen. Eerst koffie. Suzanne heeft me toch al gezien! En kijk eens hoe jullie erbij lopen”
“Wij komen ook net uit bed en gelukkig maar want anders stond Suzanne voor een gesloten deur!” gaf Maria aan en zette 2 bekers koffie op de tafel zodat Suzanne goed naar haar borsten kon kijken en keek haar na toen ze weer naar de keuken liep voor de andere bekers.
“We zullen ons zo even aankleden” gaf Maria aan.
“Dan moeten 3 mensen zich aankleden Ma, is het niet handiger dat Suzanne zich uitkleedt!?” opperde Mark terwijl Anne, zonder op antwoord te wachten vragen begon te stellen over de brommer.
Terwijl Anne met haar dochter aan het praten was legde Mark zijn hoofd op de schoot van zijn moeder en zag Suzanne naar hem óf zijn moeder kijken.
Toen Maria haar hand op zijn buik legde was de aandacht helemaal getrokken bij Suzanne en sloot Mark zijn ogen.
“Ga je nu hier slapen?” vroeg zijn moeder.
“Niet slapen maar bijkomen!” gaf Mark aan en volgde het gesprek.
Suzanne zag hoe Maria haar beker van tafel pakte zodat haar tepels tegen het gezicht van Mark kwamen, om daarna weer verder te praten met Suzanne.
Dit herhaalde zich opnieuw toen ze haar beker weer wegzette en keek zijn nichtje met grote ogen toe hoe hij haar tepel in zijn mond nam en hield.
“Nu niet Mark, we hebben bezoek!” gaf Maria te kennen en legde haar hand eerst op zijn navel en al pratend gleed ze door en nam zijn lul in haar hand en liet die meteen weer los.
Toen hij zijn mond van haar tepel haalde keek hij zijn moeder aan.
“Je hebt warme handen!” hoorde Suzanne hem zeggen en bleef kijken naar de hand van haar tante die alleen maar zijn lul vasthield en hoe hij haar tepel weer in zijn mond nam.
Zachtjes haalde Maria zijn gezicht weg van haar tepel en nam weer deel aan het gesprek met Anne en Suzanne totdat Mark haar borst vastpakte en wederom haar tepel in zijn mond nam.
“Wat ben je lastig Mark” mopperde Maria en vervolgde het gesprek terwijl ze de lul van haar zoon voelde groeien in haar hand wat Suzanne niet ontging.
“Zo is het wel prettig wakker worden zeker!” zei Anne tegen Mark.
“Helemaal niets mis mee! Maar ik heb 2 handen Anne” erkende Mark die zijn ogen weer opende en Suzanne aankeek.
“Wat verwacht je? Dat ik soms op de grond moet gaan zitten zodat je mijn borsten ook in je handen kan houden? Wat moet Suzanne wel niet denken!” genoot Anne, stond op en pakte de koffiebekers van tafel en voelde meteen zijn hand over haar billen.
“Willen jullie nog koffie?” vroeg Anne die bleef staan en voor de ogen van haar dochter werd gestreeld.
“Doe maar een beker Aqua Vulva” lachte Mark.
“”Let op de taalgebruik!” hoorde Suzanne haar tante zeggen en zag dat ze haar zoon openlijk aan het aftrekken was.
“Hij moet op zijn taal letten en jij op je hand Maria!” gaf Anne aan en knikte met haar hoofd naar de lul van Mark terwijl ze Suzanne aankeek.
Ineens stond Mark zonder aankondiging op en ging naast Suzanne zitten.
“Daar krijg ik geen rust!” gaf hij aan en legde zijn hand op haar been.
Toen Anne de bekers had neergezet ging ze weer naast haar dochter zitten en zag de hand van Mark op het dijbeen van haar dochter liggen.
Even stond Anne weer op om het touwtje van haar string goed te doen en ging weer zitten.
“Waarom trek je je slipje niet uit? Dat zit toch prettiger” adviseerde Mark.
“Heb jij een string of een slipje aan?” vroeg Mark aan Suzanne en trok schaamteloos haar rokje omhoog.
“Jullie kunnen je slipje uittrekken want Suzanne heeft er niet eens een aan!” zei Mark en keek nogmaals onder het rokje van Suzanne.
“Je had net gelijk. Het is inderdaad beter dat Suzanne zich uitkleed ipv dat wij ons aankleden!”erkende Anne en keek nogmaals onder het rokje van haar dochter en zag dat Mark met zijn hand al tussen haar dijen gleed.
“Jullie zitten allemaal onder haar rokje te kijken maar ik kon niets zien!” zei Maria die opstond en ook het rokje omhoog trok.
“Laat eens kijken Suzanne!” ging Maria door en opende haar benen zodat ze goed naar het kutje kon kijken en gleed ook Mark uit de bank en ging naast zijn moeder op zijn knieën zitten kijken tussen de benen van zijn nichtje.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 11 september 2018 - 07:06 / Hits : 23069 / Waardering : 3.92
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ierland - De voorbereiding
Auteur : HeavyB69 / Geschreven op : 15 september 2006 - 17:33 / Hits : 10212 / Waardering : 2.74

Voorbereiding op een feestje
Auteur : Britvanzand / Geschreven op : 15 februari 2012 - 16:43 / Hits : 12316 / Waardering : 2.50

Mijn eerste gangbang (plus voorbereiding)
Auteur : Lisette94 / Geschreven op : 30 oktober 2014 - 06:38 / Hits : 13199 / Waardering : 2.28

Met neef op tante's verjaardagsfeest
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 september 2004 - 07:06 / Hits : 9309 / Waardering : 1.54

het verjaardagsfeest
Auteur : Kristina / Geschreven op : 14 juli 2005 - 14:31 / Hits : 7790 / Waardering : 1.20

Kim en Linda, De Vakantie voorbereiding
Auteur : Schuerman8 / Geschreven op : 15 december 2009 - 16:02 / Hits : 7456 / Waardering : 1.04

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 5 van 5
edith
Wat een heerlijk verhaal en dat met die buurvrouw mmmmm, xx edith
Geschreven op : 12 september 2018 - 10:42

rolly58
Mooi verhaal Vincent, Ben je al bezig met deel 2?
Geschreven op : 21 september 2018 - 15:40

rolly58
Mooi verhaal Vincent, Ben je al bezig met deel 2?
Geschreven op : 21 september 2018 - 15:40

rolly58
@Edith, Hallo Edith, kom je weleens in de chatroom?
Geschreven op : 26 september 2018 - 13:18

rolly58
@Edith, Hallo Edith, kom je weleens in de chatroom?
Geschreven op : 26 september 2018 - 13:18

Resultaten: 0 - 5 van 5
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb