Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 






Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

stout nichtje 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
stout nichtje 2
Enkele weken later kreeg ik een appje van Sara, ze vertelde dat ze erg had genoten van de sexparty met mij en Rob en hoopte nog eens op een herhaling, maar nu zonder Rob.
Ik stuurde direct een appje terug en vroeg haar wat ze dan in gedachten had.
Een paar dagen later reageerde ze en vertelde ze dat ze wel eens in een andere omgeving seks wilde.

Ik rekende snel uit hoe oud ze was en kwam uit of een jaar of 21 a 22, ging je met zoín jonge meid naar een parenclub?? Ik wist het niet , maar had toch al een beslissing genomen en appte haar of ze wel eens in een parenclub was geweest. Snel kreeg ik een reactie, met een ontkennend antwoord, maar als ze daar net zoveel plezier zou krijgen als met Rob en mij dat ze dat dan wel een spannende plek zou vinden. Ik sprak met haar een datum af voor een weekend dat we allebei vrij waren en verheugde me er nu al op. Op het afgesproken weekend haalde ik haar op, ze had me al ge-appt dat ik even binnen moest komen zodat ik haar nieuwe look kon bewonderen. Ik belde aan en daar deed ze open, ze had haar haar geblondeerd op een leuke manier, iets met grijstinten erin, in een woord opwindend. Ze haalde een plastic tasje tevoorschijn, en liet me de inhoud zien. Moet ik dit nu al aantrekken of straks in de club vroeg ze uit onervarenheid. Ik zei dat ze het straks aan moest op de plaats van bestemming.

Eindelijk is dan de bewuste datum gekomen, en ik loop de hele week al met een opkomende erectie van de spanning. Sara vertelde dat ze nieuwe lingerie gekocht had waarvan ze hoopte dat het bij de gebeurtenis zou passen, en ze had een opvallende verrassing vertelde ze me. Toen ze de deur opende zag ik dat ze haar haren had geverfd, een soort asblonde kleur, ze leek hierdoor wel iets ouder en het stond haar goed. Ben je er klaar voor vroeg ik, waar gaan we naar toe vroeg ze, ik zei we moeten een paar uur in de auto maar dan zijn we op een afstand waar niemand ons zou moeten kennen, dat leek ons beiden een goed idee. Zo gezegd en we vertrokken, naar onze seks bestemming.
Daar aangekomen vroeg ik aan Sara of ze haar tasje met spullen had meegenomen, ze antwoordde bevestigend, dan gaan we naar binnen zei ik. We belden aan en de deur werd geopend door een spontane jonge vrouw, welkom zei ze zijn jullie hier voor de eerste keer? We zeiden dat het inderdaad onze eerste keer was, waarop ze zei dat we dan een drankje konden nemen aan de bar als we dat wilden en dat ze ons wilde rondleiden als we daar aan toe waren. We liepen naar het bar gedeelte, en wat ik had verwacht gebeurde ook, Sara was de jongste aanwezige dame, en alle aanwezige mannen draaiden hun hoofd om deze schoonheid te kunnen bekijken. Aan de bar gezeten keken we ook eens rond naar de aanwezigen, het was gelukkig een club waar met name paren kwamen en waar mannen alleen niet veel kwamen, ze waren er maar in een ruime minderheid.
Ik vroeg aan Sara of ze al een leuk iemand had gezien. Ze wees naar een stel waarvan de man en vrouw ongeveer haar leeftijd waren misschien een paar jaar ouder, daar wil ik strak wel even kennis mee maken zei ze, ik vroeg haar of ze dan ook bi gevoelens had? Ze bevestigde dit. Genietend van het drankje kwam de dame die ons had binnen gelaten naar ons toe lopen, ze stelde zich voor als Christa , en vroeg of we misschien de ruimtes even wilden zien, Sara was hier wel benieuwd naar en ze liep mee met Christa. Omdat het niet mijn eerste keer was in een club bleef ik achter bij de bar en keek eens in het rond om te kijken wat voor koppels en singles er waren, mijn oog viel op een jonge meid van Saraís leeftijd, en ik verbaasde me er over dat ze hier alleen was. Sara kwam weer aangelopen met Christa en ze was laaiend enthousiast over wat ze had gezien, ze gaf Christa een intense zoen en bedankte haar voor de rondleiding. Ik merkte op dat het volgens mij niet bij een rondleiding was gebleven, ze bevestigde dat Christa het leuk vond dat er een jonge dame in de zaak was en ze had Sara gezoend en gevraagd of ze vannacht misschien nog aan mocht schuiven in een erotisch samenzijn, Sara had hier wel oren naar en verheugde zich er al op. Ik gaf aan ook al een leuke dame te hebben gezien en wees naar de jonge vrouw die verder op aan de bar zat, ja die is leuk zei Sara. Er ging een belletje en ik vertelde Sara dat nu verwacht werd dat iedereen voor zover nog nodig was zich nu moest verkleden in zijn sexy onderkleding. We gingen samen met nog een paar stellen, waaronder het stel dat Sara wel leuk vond, en kleedden ons om., we keken naar het andere stel en lieten blijken wel geÔnteresseerd te zijn.

Nadat we ons hadden aangekleed gingen we weer naar de bar en we gingen bij het andere jonge stel zitten. Ze stelden zich voor als Peter en Janet, en vertelden dat ze beiden 26 jaar waren hij was bijna twee meter en 100 kg, en zij was 1.65 meter en tenger met een cup D paar borsten. Als je hun tweeŽn als koppel zag zou je haast medelijden krijgen met de tengere Janet.. Het was een leuk stel mensen en het klikte wel, het bleek dat het voor hun de 2e keer was in een club en dat wij hun ook waren opgevallen en ze hadden gehoopt met ons contact te kunnen leggen. Tijdens het gesprek liet Peter zijn vingers over Saraís rug glijden, en ze was hier niet ongevoelig voor en gaf Peter een knipoog. Zullen we eens kijken in de ruimtes stelde Peter voor, Sara stemde hier direct mee in en we vertrokken naar een ruimte waar een groot matras op de grond lag. Sara liet zich op het matras vallen en Peter dook ernaast. Janet en ik keken elkaar aan en lieten ons ook lachend naast de partners vallen. Peter begon met Sara te zoenen en Janet en ik begonnen elkaar ook te verkennen,

De grote borsten van Janet waren me direct al opgevallen, en ik vond het leuk speelgoed. Ze voldeed eigenlijk wel aan wat ik leuk vind aan een vrouw, roomwitte huid tenger en grote borsten, en ik ging ook helemaal los op haar. Ik nam een tepel in de mond en rolde de andere tussen mijn vingers, een zacht gekreun ontsnapte aan haar keel en ze fluisterde zacht dat ik vooral met haar tepels door moest gaan. Terwijl ik Janet aan het verkennen was, was Sara met Peter aan de slag gegaan en ze was hem aan het pijpen, terwijl ze hem pijpte keek ze me even vlugjes aan en liet zijn lul even uit haar mond glijden. Ik zag dat Peter behoorlijk groot geschapen was en zag een lul van wel 23 a 24 cm. Nu kreeg ik nog meer medelijden met Janet en zei dit ook lachend tegen haar. Maak je maar niet druk om mij zei ze, ik krijg hem wel weg. En ook zij keek even snel naar haar man die verwend werd dor dit jong meisje. Sara pijpte vol overgave aan de grote lul en af en toe liet ze hem even uit haar mond glijden en moest dan weer even op adem komen, waarbij de sliertjes speeksel aan haar mond hingen. Goh Rob zei ze wat ben ik blij dat we hier heen gegaan zijn, en ze stortte zich weer op de massieve lul. Ondertussen was Janet mijn lichaam aan het verkennen en begon via mijn tepels en mijn buik ook mijn lul te verwennen. Janet liet mijn lul lekker groeien en daarna liet ze hem achter in haar keel glijden, dit had ik nog nooit ervaren ik genoot van het gevoel dat ze daarmee creŽerde en streelde zachtjes over haar billen, en zocht haar kutje. Janet draaide zich tot over mijn gezicht in de 69 positie, en daar zag ik haar kut en begon hem te likken. Ik zocht haar klit en zoog eraan, een siddering ging door haar lijf en ik besloot om nog meer aan haar kut te likken. Janet krioelde met haar onderlichaam als teken dat ze het heel lekker vond. Na een paar minuten pijpen en likken, kwam ze met haar kut boven mijn lul en liet zich erop zakken. Dit fragiel vrouwtje bleek een tijgerin te zijn want ze bewoog op en neer en kneep met alle spieren die ze in haar onderlichaam kon gebruiken. Op en neer bewoog ze en haar grote borsten schommelden heen en weer na een tijdje bood ze me haar borsten aan waar ik graag gebruik van maakte en begon haar tepels te likken.

Ondertussen hoorde ik een ingehouden grom en keek naar Sara en Peter, hier liet Sara zich net op de lul van Peter zakken, steeds een beetje dieper, ik zag in haar ogen een verdwaasde blik waarbij het leek alsof ze helemaal van de wereld was. Steeds een beetje dieper liet ze de grote lul in haar kutje zakken, tot ze na een minuutje er klaar voor was en zich voorzichtig op en neer begon te bewegen.
Sara kreunde het uit en ook Janet genoot van het ďcow girlĒ standje. De twee meiden vonden zich in een langdurige tongzoen. Het duurde niet lang voordat Sara klaar kwam want ze begon steeds sneller te hijgen en toen kwam ze luidruchtig klaar. Sara liet zich van zijn lul afglijden ging op het matras liggen, Janet zag haar kans schoon en ging naast haar liggen en begon een lesbisch avontuur waar Sara in mee ging. Nou zei Peter ik denk dat we wel even iets anders kunnen gaan doen want dit duurt wel even Janet kennende. We verlieten onze dames en gingen even rond wat er nog meer te doen was.
We kwamen langs een kamer war de jonge meid die me eerder was opgevallen omdat ze alleen naar een stel zat te kijken. Ik ging er bij zitten keek naar het stel en ondertussen ook naar haar. Ze had het door en gaf me een ondeugende blik terug en knikte naar me. Ik streelde daarop direct haar rug en ze reageerde hier goed op, ze stelde zich voor als Noa, en ze was 25 jaar. Noa had ook een stel mooie borsten ik schat een cup D en ze draaide haar bovenlijf naar me toe. Ik likte direct een van haar borsten en Noa streelde mijn bovenbeen en kwam zo bij mijn lul uit die ze langzaam aan begon af te trekken. Toen ze voelde dat mijn lul op oorlogssterkte was ging ze op haar rug liggen en liet een staaltje gymnastiek zien, ze gooide haar benen in haar nek en zei neuk me nu. Ik ging op mijn knieŽn voor haar liggen en liet mijn eikel naar binnen glijden, door de positie die ze had gleed mijn lul heel ver haar kut in , ik begon Noa zachtjes te neuken en ze begon te kreunen steeds sneller en nog dieper ging mijn lul in Noa tekeer, de jonge meid ging flink te keer en beantwoordde mijn stoten haar lichaam, Noa liet haar benen uit haar nek glijden en gaf aan bovenop me te willen zitten, ze liet zich op mijn lul glijden en begon op en neer te bewegen , haar borsten wiebelden heen en weer en ik greep ze en kneedde ze. Noa ging steeds harder op en neer en kneep haar kutspieren samen en was op weg naar haar orgasme die liet niet lang op zich wachten en we kwamen samen klaar, ik spoot mijn zaad in het condoom en Noa liet zich voorover vallen.

Nadat we waren bij gekomen gingen we naar de bar om te kijken hoever de anderen waren, bij binnenkomst zagen we ze zitten, Sara zat bij Peter en Janet aan de bar en lachte toen ze me met Noa aan zag komen. Ik liep naar hun toe en kreeg een zoen van Sara. Wat fijn dat je me hierheen hebt gebracht ik heb een geweldige tijd gehad met Peter. We besloten ons aan te kleden en op weg naar huis te gaan. We namen afscheid van Peter en Janet en liepen naar de kleedkamer. Tijdens het aankleden zij Sara weet je dat mijn zusje ook een sexbeest is? Ik zei dat ik dit niet wist en vroeg hoe oud haar zusje inmiddels was. Ze is vorige week 18 jaar geworden misschien wil ze ok wel eens zoiets meemaken. Ik kreeg direct een harde en zei misschien kan ik het er met haar over hebben. En kunnen we Peter en Janet vragen wiens nummer ik heb gekregenÖ..

Wordt vervolgd
Auteur : Paal 64 / Geschreven op : 03 oktober 2018 - 13:09 / Hits : 10364 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

stout nichtje
Auteur : paal64 / Geschreven op : 18 juni 2018 - 11:11 / Hits : 21521 / Waardering : 3.09

Mijn nichtje van 19
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 09 januari 2017 - 16:39 / Hits : 45128 / Waardering : 4.72

Mijn nichtje van 19 (deel3)
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 02 februari 2017 - 14:46 / Hits : 12507 / Waardering : 4.70

Nichtje Sjaantje
Auteur : woody / Geschreven op : 28 augustus 2017 - 16:10 / Hits : 33416 / Waardering : 4.56

nichtje verwennen
Auteur : tim / Geschreven op : 16 februari 2014 - 13:21 / Hits : 19881 / Waardering : 4.55

Mijn nichtje van 19 (deel4) slot
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 11 februari 2017 - 12:48 / Hits : 13973 / Waardering : 4.55

Mijn nichtje van 19 (deel 2)
Auteur : justme0000 / Geschreven op : 15 januari 2017 - 14:38 / Hits : 20386 / Waardering : 4.40

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 5
Auteur : TheoM / Geschreven op : 13 juli 2018 - 08:01 / Hits : 10099 / Waardering : 4.20

Seks met mijn nichtje
Auteur : hotdaydream / Geschreven op : 23 december 2015 - 15:35 / Hits : 38204 / Waardering : 4.18

Mijn Nichtje Op Vakantie Bezoek - 4
Auteur : TheoM / Geschreven op : 11 juli 2018 - 23:05 / Hits : 15688 / Waardering : 4.13

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.






 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb