Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Na het shoppen, trio in de tuin
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Na het shoppen, trio in de tuin
Mijn zus en ik zijn al sinds onze jonge jaren erg geil en belust op seks. Wij hadden vaak meerdere vriendjes tegelijk. En toen we eenmaal door hadden hoe we een zwangerschap konden voorkomen gingen de remmen helemaal los. Maar zoals dat gaat in het leven je gaat allebei een andere kant op door studie en huwelijk en relaties. Datgene wat je in je jonge jaren hebt beleefd dat wordt jeugdsentiment. Het wordt naar de achtergrond gedrongen door andere belangrijke zaken in het leven. Mijn zus en ik hebben nog regelmatig contact. Af en toe zijn we een beetje melig en een beetje geil. Dat mondt dan uit in tongzoenen en elkaar naar een hoogtepunt vingeren. De sfeer is dan vaak wel zo dat we wat ‘meer’ zouden willen, maar ja waar haal je op een winkelende middag dat ‘meer’ vandaan. Als het gaat om seks-speeltjes die heb ik thuis ruim voorhanden in allerlei maten en soorten en ja daar maken we wel eens gebruik van.
Maar afgelopen zomer is er iets gebeurd waarbij dat ‘meer’ wel werkelijkheid werd. Volkomen onverwacht, maar ontzettend geil en lekker. Het deed mijn zus en mij aan vervlogen tijden denken.

Maar laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Anna, 54 jaar en dol op seks en ik heb nog een strak lichaam door sport en letten op wat ik eet. Ik ben de gelukkige bezitster van twee D-cup tieten met gevoelige tepels. Ik ben getrouwd met Manlief, zijn troetel naam en dat lijkt mij in dit verband voldoende. Ik heb twee kinderen een zoon en een dochter. En met mijn zoon had ik toen hij nog thuis woonde een hele goede en intieme band. Als u begrijpt wat ik bedoel.
Mijn zus is Paula, twee jaar ouder dan ik. Wij hebben ongeveer dezelfde lichaamsbouw maar mijn zus is wat molliger, maar volgens Manlief een lekker en geil lijf. Haar seksleven is niet om over naar huis te schrijven.

Afgelopen zomer kwam ze, zoals ze regelmatig doet, een paar dagen bij ons logeren. En dat was in zekere zin een beetje een kwelling voor haar. Want Manlief en ik neukten ons suf. Je kent dat wel een warme zomeravond een glaasje wijn. Lekker ontspannend en relaxed. Een ontspanning die zijn ontlading vond in een seksuele uitbarsting. Waarop mijn zus dan weer regeerde met “Wat gingen jullie tekeer gisteravond. Ik heb geen oog dicht gedaan. Dat jullie op onze leeftijd nog iedere avond seks hebben. Wat lijkt me dat geweldig.” En daarmee kwam het gesprek op haar minimale seksleven. Maar ze vroeg mij wel vooral door te gaan met die luidruchtige seks. “Want daar word ik heerlijk geil van en als mezelf dan lekker vinger, slaap ik toch nog lekker.”
Op de laatste zaterdag van het verblijf van Paula bij ons besloten we nog wat te gaan winkelen, zoals we dat vroeger in onze tienertijd ook deden. Even lekker doen alsof we weer op de Middelbare School zitten.

En zo togen wij de stad in. We shopten lekker, we pikten een terrasje en we besloten nog een leuk zomerjurkje te kopen. “Met een lekkere decolleté zodat onze omgeving wat te genieten heeft deze zomer.” Even later waren we enthousiast aan het passen. Toen ik mijn hoofd bij Paula om het gordijn stak om te zien hoe het er mee stond, zag ik dat haar slipje een natte plek vertoonde. “Verrek je hebt een natte plek in je slipje, ging er iets mis bij het plassen.” Paula sloeg rood uit. “Nee met mijn blaas is helemaal niets mis. Maar jij en Manlief maken zoveel sekslawaai en dat maakt mij geil, erger nog ik ben de hele dag geil en mijn kutje is natter als ooit.” “Daar moeten we thuis dan maar eens wat aan doen.” “Wat kun je daar nu aan doen, afgezien van een stevige neukbeurt.” “We zien wel,” was mijn geheimzinnige reactie en deed het gordijntje van het pashokje weer dicht.

Toen we thuis kwamen zijn we door gelopen naar de keuken om voor ons zelf een lekker glaasje witte wijn in te schenken. Toen we samen in de keuken stonden konden we het niet laten elkaar even lekker te omhelzen. Onze lippen vonden elkaar in een tongzoen. Ik maakte de spijkerbroek van Paula los en schoof mijn hand tussen haar benen. “Jaahh heerlijk,” zuchtte ze. Ze spreidde haar benen en gaf mij zo de gelegenheid haar natte kutje en klitje te masseren en te vingeren. We zeiden niets. Paula hijgde en zuchtte alleen maar. Ik voelde haar trillen, haar orgasme naderde. Plotseling kneep ze haar dijen stijf tegen elkaar. Ik kon mijn hand nauwelijks nog bewegen.”Jaahh heerlijk ga doorrr, ga doorrr ik komm ik komm, jaahh ga doorrr,” hijgde Paula. Ik voelde hoe ze het kutgeil naar buiten perste en sidderend op mijn hand klaar kwam. We bleven stil staan Ik voelde het hart van Paula wild te keer gaan. Langzaam kwam ze weer tot zich zelf. “Anna, je bent een schat, dank je wel, het was heerlijk.”

Even later zaten we met ons glas witte wijn in de tuin, na te genieten van het shoppen en van het orgasme van Paula. Al was ik zelf niet gekomen, het orgasme van mijn zuster te voelen had toch ook wel iets geils. “Ben je nog zo geil?” vroeg ik aan Paula. “Ja, het wordt er niet beter op. Ik ga me zo onder het douchen even lekker vingeren dat lucht wel wat op denk ik.” “Wat lucht op,” was de reactie van Manlief die thuis kwam van zijn werk en op en tuinstoel neer plofte. “Dat vertellen we je later nog wel eens was mijn reactie.”
Maar wij hebben alle twee een leuke jurk gekocht, die zullen we even showen. Wie liepen naar binnen en kleedden ons om. De natte vlek in het kruis van het slipje van Paula was nog duidelijk te zien.

Gekleed in onze gedecolleteerde zomerjurkjes liepen we de tuin in. En er viel weinig te raden wij bogen ons in allerlei standen. Vooral voorover zodat Manlief een goed blik op onze D tieten had. En hij genoot zichtbaar. Ik zag ter hoogte van zijn kruis enige reuring. “Willen jullie ook een beetje dansen? Ik houd van schuddende tieten.” Door het dansen en de complimenten van Manlief werd ik lekker geil. Paula was het al. Mij tepels kwamen overeind en die van Paula bleven niet achter. Manlief zat wat onrustig op zijn stoel en probeerde zijn opkomende erectie in goede banen te leiden.
“Volgens mij komen die jurkjes nog beter tot hun recht en jullie prachtige lijven ook als jullie je BH uit doen.” “Dat lijkt me een strak plan,” zei ik. Ik zag dat Paula er wat moeilijk kijken. “Kom op meid, speel het spel mee wie weet wat dat oplevert.” Dat wist ik natuurlijk wel. Ik kende Manlief en zijn smaak
Wij gingen naar binnen om ons van onze BH’s te ontdoen en Manlief ging naar binnen om zich wat sportiever te kleden. “Paula weet je wat we doen, we trekken ook onze slipjes uit. Gewoon lekker met onze blote kutjes op het terras. Kijken hoe Manlief reageert.” Paula sputterde nog wat tegen. Maar na enig licht aandringen besloot ze mee te doen. Ze was zo geil dat het haar niet eens veel moeite kosten haar natte slipje uit te laten. Ik zag dat haar kutje glinsterde van haar kutsappen.
Manlief vond het fantastisch en ik zag de opkomende bubbel in zijn sportbroek. Onze tieten vielen bijna uit onze nieuwe zomerjurkjes. We maakten hem echt gek met onze bijna blote D-cups. Maar het mooiste en lekkerste komt nog zei Paula, die helemaal door het dolle heen begon te raken. En alle remmen los gooide. “Oh ja,” vroeg Manlief. “Want wat is er mooier en lekker dan vier D-cup tieten met harde tepels,” was zijn reactie.
Door ons dansen en de bewegingen van de ouderwetse twisten, zoals Paula en ik die onze jonge jaren dansten schoven onze jurkjes geleidelijk om hoog. En bij een beweging achterover, waarbij we wijdbeens stonden, kon het niet anders dan Manlief kreeg een prachtig uitzicht op onze kale kutjes. Ik zag de bult in zijn broek groeien. Hij keek mij aan. We knipoogden naar elkaar. Ik schudde van ja. Manlief stak de duim op ten teken dat hij de bedoeling begreep. Even later zaten we weer op onze tuinstoelen. Bewust de benen gespreid.
“Schat, je hebt volgens mij een stevige erectie,” zei ik tegen hem. “Ja maar jullie zien er ook zo geweldig geil en opwindend uit dat een stijve lul wel de minste reactie is die jullie zouden kunnen verwachten.” “Ik zal je ervan afhelpen.” Ik trok mijn nieuwe zomerjurkje uit en zei tegen Paula dat ook te doen. En dat deed ze. Zo zaten we heerlijk bloot voor Manlief. Zijn sportbroek stond op barsten. En voordat hij besefte wat er gebeurde, had ik zijn stijve lul uit zijn broek gehaald en begon ik hem enthousiast te pijpen. Manlief liet zich heerlijk achterover in de tuinstoel zakken om volop te kunnen genieten. Hij bromde zacht. Mijn zus Paula zag dit tafereel met enige verbazing aan. Maar ze was al ontzetten geil, dus even later masseerde ze haar tieten en kneep stevig in haar tepels. Haar ademhaling ging sneller. Ze ging wijdbeens in een van de tuinstoelen zitten en begon zich lekker te vingeren. Ik zag dat ze een drijfnatte kut had, waar ze af en toe kreunend een paar vingers in duwde.
Manlief bekeek het tafereel uit zijn half geopende ogen. Hij schudde weer ja met zijn hoofd. “Paula, wil je mijn taak even overnemen en Manlief even lekker pijpen.” Ze keek me vragend aan. Ik weet dat haar huwelijk niet geweldig is en dat ze seks tekort komt. “Kom op meid. Manlief stelt zijn pik graag beschikbaar.” Ze aarzelde, maar haar geilheid won de strijd ze ging op de knieën aan de andere kant van de stoel. Ik liet de harde pik van Manlief uit mijn mond glippen en Paula pakte hem vast en leidde hem met een soepele beweging naar en in haar mond. Manlief zei niets. Hij gromde en hijgde dat hij genoot. Paula ging rustig op en neer. Ze probeerde de harde lul van Manlief zo diep mogelijk in haar keel te krijgen. Manlief richtte zich wat op en greep Paula bij haar hoofd en opende zijn ogen en deed of hij toen pas door het dat Paula hem pijpte. “Verrek Paula, ben jij dat, wat pijp je heerlijk, ga door ga door, heerlijk.” Ik zat op een tuinstoel dit tafereel met een steeds natter worden de kut te bekijken. Ik ken Manlief en zag dat hij tegen een orgasme aan zat. Ik ging achter Paula staan en masseerde haar tieten en kneep stevig in haar tepels. Even later kwam Manklief grommend en brommend klaar. Als hij zo klaar komt geniet hij optimaal. Ik zag Paula verwoede pogingen doen al zijn zaad door te slikken. Maar dat lukte haar niet, vermoedelijk te weinig ervaring en te veel zaad. Het zaad droop uit haar mond op haar forse tieten. “Wauw, Paula wat pijp je lekker, mijn lul zat helemaal achter in je keel dat voelt heerlijk.” Paula wist niet hoe te reageren. “Nog steeds geil, Paulaatje?” vroeg ik. “Ja dat is alleen maar erger geworden,” zei ze terwijl ze het laatste zaad van haar kin veegde.

“Manlief, werk aan de winkel. Er moet een geil meisje bevredigd worden. Volgens mij ben jij daar ontzettend goed in.” Hij deed zijn ogen open en vroeg wie dat meisje dan wel was. “Mijn zus Paula,’ zei ik. “Nee dat wil ik niet, ik wil niet door je man geneukt worden. Ik schaam me diep dat ik het zover heb laten komen. Manlief had zijn sportbroek inmiddels uitgedaan en zijn harde lul stond fier overeind om het klusje te klaren. “Voor mij is het geen probleem Paula, als ik een ander kan helpen doe ik het graag.” Paula kneep haar dijen strak tegen elkaar aan. Manlief liep op haar toe en omarmde haar. En kuste haar tepels en zoog er zacht aan. Hij masseerde haar rug en gleed met zijn hand over haar billen. En ging met zijn vingers door haar bilnaad. Paula haalde een paarmaal diep adem en ontspande zich langzaam. Ze sloeg haar armen om Manlief heen. Hij bleef aan haar tepels zuigen en ging met één hand tussen haar dijen. Paula spreidde nu spontaan haar benen. Manlief ging langzaam en zacht met zijn hand heen en weer langs haar klitje en haar kutlipjes. Paula zuchtte en kreunde en spreidde haar benen verder. Ik zag het sap uit haar kut glinsteren op de hand van Manlief. Langzaam gaf Paula zich over. Door het gewrijf tussen haar benen begon ze voorzichtig haar eerste lichte orgasme te krijgen. Ik pakte één van de badlakens, die altijd onder een plateau van de tuintafel liggen, ik spreidde dat over het gras. Manlief dirigeerde Paula in de richting van dat kleed. Even later lagen ze op het kleed half over elkaar heen. Ze begonnen driftig te tongzoenen. Paula had alle schroom en verlegenheid overwonnen. Ze wilde geneukt worden. Ze lag wijdbeens op haar rug. De benen een beetje opgetrokken. Haar kut glinsterde van haar sappen, haar kleine schaamlippen en haar klitje waren gezwollen en verlangden naar seks. Manlief ging op Paula liggen. Ik greep zijn keiharde lul en manoeuvreerde die voor de natte kut van Paula. Hij duwde zijn eikel tegen haar gleuf. Er ging een schokgolf door haar heen. “Jaahh, jaahh, heerlijk, kom diep in mij, neuk mij.” Manlief duwde langzaam door tot dat zijn geweldige lul helemaal diep in haar wellustige lichaam zat. Langzaam kwam hij weer omhoog. En toen hij weer langzaam naar binnen schoof gilde Paula het uit van puur genot. Ze trok haar benen zover mogelijk omhoog en uit elkaar om hem zo diep mogelijk in zich te voelen. Ik wist dat ik hier eigenlijk overbodig was, maar ik werd er wel ontzettend geil van. Ik ging op mijn knieën naast Paula liggen en begon aan haar tepels te zuigen. Weer ging er een schok van geil genot door haar lichaam. Manlief bleef in een rustig tempo neuken. Niet wild rammend, maar lekker langzaam genieten. Paula werd steeds meer opgewonden en geiler. Ze greep zich vast in het badlaken maar dat gaf geen weerstand ze duwde haar bekken omhoog en spreidde haar benen maximaal om zo diep en zo heftig mogelijk geneukt te worden. Ik ging achterstevoren op haar gezicht zitten en duwde mijn natte kut op haar mond. Automatisch schoot haar tong bij mij naar binnen. Er trok een siddering door mijn onderlijf, mijn kutspieren trokken zich samen. We waren allemaal zo geil dat het niet lang duurde of de orgasmegeluiden vulden de tuin.

Paula kwam eerst en het langst. Ze hijgde en kreunde en gilde af en toe dat ze heerlijk klaar kwam, dat ze het zaad van Manlief voelde, dat haar kut helemaal vol was, dat hij haar baarmoeder raakte en dat het nooit zou moeten stoppen. Ze klemde haar benen om Manlief heen. Ook die liet zich helemaal gaan. Schot na schot spoot hij zijn warme zaad diep in het geile lichaam van mijn zusje Paula. Manlief bromde en gromde alleen maar en dan weet ik dat hij optimaal geniet. Ik weet ook dat er bij iedere grom een schot zaad vrij komt. Paula was volop met haar eigen orgasme bezig, maar zag toch nog kans mij klaar te likken. Mijn kutsappen vloeiden rijkelijk. Bij ieder stoot van Manlief voelde ik de tong van Paula door mijn kut. Ook ik kwam heftig en langdurig, grommend kreunend en hijgend klaar.
Ik ging van Paula af en voelde de kutsappen langs mijn benen lopen. Manlief liet zich voor overzakken op Paula. Ik zag zijn halfslappe pik langzaam uit haar gezwollen kut glijden. Er kwam een golf zaad en kutsap mee, dat langs de dijen van Paula op het badlaken droop. We genoten heerlijk na, van elkaar en van de zomeravond in onze tuin. “Ik ga een dag later naar huis,” zei Paula, “ik wil dit morgen weer mee maken.” Uiteraard stemden Manlief en ik daar van harte mee in.
Auteur : trian / Geschreven op : 08 oktober 2018 - 11:47 / Hits : 12163 / Waardering : 2.90
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Trio met Maaike
Auteur : Beelzebub / Geschreven op : 09 oktober 2018 - 17:06 / Hits : 6113 / Waardering : 5.00

Samen in de tuin met ma
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 31 juli 2016 - 13:19 / Hits : 15906 / Waardering : 4.75

Nachtvissen in de tuin
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 26 augustus 2016 - 13:21 / Hits : 13131 / Waardering : 4.54

Betrapt in de tuin door de buurman bij het zonnebaden.
Auteur : Adele / Geschreven op : 27 september 2016 - 23:56 / Hits : 30389 / Waardering : 4.52

Een geil trio met mijn ouders
Auteur : Doglover / Geschreven op : 22 maart 2016 - 15:06 / Hits : 36263 / Waardering : 4.30

in de tuin met de buren
Auteur : Jan Vertelt / Geschreven op : 27 mei 2016 - 13:44 / Hits : 22082 / Waardering : 4.16

Shoppen
Auteur : Happy2016 / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 21:43 / Hits : 9886 / Waardering : 4.00

Trio met vervolg.
Auteur : Marijke de J. / Geschreven op : 08 maart 2015 - 18:44 / Hits : 29819 / Waardering : 3.88

Lekker shoppen!
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 december 2015 - 15:12 / Hits : 8956 / Waardering : 3.80

Een niet geplande trio met mijn dochter.
Auteur : frits / Geschreven op : 20 november 2006 - 23:02 / Hits : 147280 / Waardering : 3.78

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb