Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

hij wordt verplicht een zij 7
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
hij wordt verplicht een zij 7
Zoals je kon lezen in het vorige deel had onze overbuurvrouw gebeld. Mijn moeder Had de deur naar de gang gesloten en ik kon dus niet horen wat er gezegd werd. Ik liep naar mijn kamer en daar lagen inderdaad kleren klaar. Het was een jurkje die net over mijn knieŽn komt. Ik pakte het jurkje en dacht ik hoef er geen lingerie onder aan. Maar onder het jurkje lag een string en een behaatje. Ik pakte de lingerie en begon het aan te trekken. De plug die nog steeds in mijn kont zat voelde ik aardig drukken toen ik voorover bukte om de string aan te doen. De beha deed ik om en ik trok het jurkje over mijn hoofd. Het was een strak jurkje waarin je kon zien dat ik geen borsten had.

Ondertussen was mijn moeder klaar met het telefoon gesprek en naar boven gekomen. Ze stond in de deur opening en begon lief te lachen. Ze zei ik weet wel iets om je beha op te vullen. Ze liep weg naar haar slaapkamer en daar werd ik ook heen geroepen. Ze had een paar sokken gepakt en trok mijn jurkje iets naar voren en mijn beha werd gevuld. Zo zei ze dat is mooier. Ook greep ze een panty uit haar la en gaf deze aan mij. Ik ging op het bed zitten en trok de panty aan.

Ik stond op en bekeek mezelf in de spiegel ik leek al weer een mooie dame. Mijn moeder zei dat ik beneden maar alvast aan het eten moest gaan beginnen omdat zij zich ging douchen. Ik liep naar beneden en hier was niemand. Blijkbaar was mijn vader naar zijn werk vertrokken omdat een collega ziek was geworden. Mijn zussen waren weer naar hun eigen huis gegaan.

Ik begon met het eten maken. Toen het bijna klaar was kwam mijn moeder naar beneden ze had een mooi strak jurkje aan waar haar lichaam mooi in uitkwam. Ze dekte de tafel voor 2 en toen het eten klaar was gingen we eten. Ongemakkelijk was ik gaan zitten want er zat nog steeds een plug in mijn kont. Mijn moeder keek mij aan en zei zit je plug niet meer zo lekker? Ik antwoordde dat het een beetje moeilijk zitten was nu. Ze zei ga dan maar even staan dan haal ik hem er wel uit. Ik denk dat je nu je straf wel geleerd hebt. Snel stond ik op en deed mijn jurkje omhoog en string opzij. Mijn moeder trok aan de plug en met moeite kwam die met een plop vrij. Ik voelde mijn anus helemaal open staan. Mijn moeder blies wat lucht erin. Ik deed mijn kleren weer goed en ging weer zitten. Dit was veel beter terwijl mijn kont nog steeds aan het wennen was aan de vrijheid.

We zaten zo lekker te eten toen mijn moeder zei volgende week is het nog vakantie en je vader moet op zakenreis. We gaan een feestje geven waar we de buren gaan uitnodigen. Ook komen je zussen hier slapen.
We ruimde de tafel af.

Ik was bezig met koffie zetten toen mijn moeder de keuken in kwam lopen. Zet maar een extra want opa en oma komen zo koffie drinken. Zonder er verder over na te denken maakte ik extra koffie klaar. Toen de koffie doorliep ging de bel. Ahhh zei mijn moeder dat zullen opa en oma zijn.

Doe jij even open? riep ze. Ik liep naar de gang en wilde de deur open doen toen ik in de spiegel keek en mezelf zag als meisje. Snel riep ik tegen mijn moeder dat ik eruit zie als meisje. Mijn moeder kwam te trap af lopen met een tas in haar handen. Dat geeft niet schat zei ze. Ze weten het al. Met trillende handen deed ik de deur open. Daar stonden mijn opa en oma.

Mijn opa en oma hadden beide een lange jas aan. Mijn oma zei ahhh jonge dame is ook thuis dat is mooi en ze stapte naar binnen. Ik sloot de deur achter mijn opa. Mijn moeder liep voor ze uit de woonkamer in en daar ontdeden ze zich van hun jassen. Opa had onder zijn jas enkel zijn broek aan. Oma had enkel een paar hakken aan toen ze haar jas uit deed. Ik nam de jassen aan en hing ze op de kapstok.

ik liep naar de keuken en schonk koffie in voor iedereen. Toen ik terug kwam lopen had mijn opa zijn broek uit gedaan en zat hij rustig te masturberen terwijl de dames aan het praten waren. Ik zette de koffie neer toen mijn opa zei het schijnt dat jij aardig kan zuigen? Ik had al door dat dus ook mijn opa en oma hierin betrokken waren.
Ik ging op mijn knieŽn voor opa zitten en begon de klus af te maken waar hij mee begonnen was.

Ik kuste zijn inmiddels harde lul. Ik nam hem in mijn mond en begon hem te pijpen. Mijn oma draaide zich om en onderbrak het gesprek met mijn moeder. Zijn jullie al begonnen vroeg ze aan mijn opa? Mijn opa reageerde met ja ze ziet er zo lekker uit. Ik keek terwijl ik mijn opa pijpte naar mijn oma. Ik was wel benieuwd naar mijn oma haar kutje. Zo was ik lekker bezig toen mijn opa zei dat het wel even genoeg was want hij wou zijn kruit niet verschieten zo snel. Ik kroop naar achteren en wou omhoog komen. Mijn oma zag dit en deed haar benen wijd. Ze zei mooi dan kan je even door met mij. Ik ging weer op mijn knieŽn zitten en kroop naar mijn oma toe. Ik begon nu mijn oma te beffen.

Mijn oma proefde heerlijk Blijkbaar verzorgd ze zich goed. Ik was lekker bezig terwijl mijn moeder en oma gewoon door aan het praten waren. Mijn moeder zei tegen mijn opa dat mijn kontje misschien nog wel open staat door een buttplug die ik erin had gehad. Mijn opa stroopte mijn jurkje omhoog. Hij zei het staat inderdaad nog open. Zonder waarschuwing duwde hij zijn stijve lul in mijn kont. Ik ga gewoon spuiten zo snel mogelijk in deze heerlijke jongens kut.

Weer werd mijn kont gebruikt voor de zoveelste keer vandaag. Mijn opa begon harder te stoten en ook harder te kreunen en grommen. Na een paar flinke stoten pakte hij me hard bij mijn heupen. Hij hield zich stil. Hij was dus gekomen. Hij trok zijn lul uit mijn kont. Mijn oma duwde mijn hoofd van haar kut en zei laat je kontje eens zien? Ik draaide me om naar mijn moeder en oma. Mijn moeder dook tussen mijn billen en likte mijn kont schoon. Toen ze haar hoofd weg trok gaf ze oma een zoen. Zo wisselde opa zijn sperma uit. Toen mijn moeder alles had overgedragen aan mijn oma stond oma op. Ze pakte mij vol op de mond. Ik kreeg nu ook opa zijn zaad te proeven. De rest van de koffietijd werd gewoon gebruikt om koffie te drinken.

Rond 10 uur vertrokken mijn opa en oma weer. Ik ben maar gelijk naar bed gegaan van al dat geneuk wordt je toch best moe. Ik lag lekker in bed toen mijn vader binnen kwam. Hij gaf me een nacht zoentje en zei ik wil je van de week voordat ik op zaken reis moet wel nog even lekker gebruiken. Ga nu maar lekker slapen.

Mijn vader vertrok en ik viel als een roos in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker op mijn zij. Ik werd wakker gemaakt door mijn vader die op mijn bed was gekomen. Hij trok de dekens van mij af. Hij trok mijn string opzij en deed glijmiddel tussen mijn billen. Hij deed zijn lul tussen mijn billen en duwde zachtjes door. Mijn vader zei zachtjes in mijn oor. Help jij papa even van zijn odol af nu? Hij heeft me ruim 10 minuten in mijn kont liggen stootten toen hij klaar kwam. Hij trok zijn lul terug deed mijn string terug en zei slaap nog maar even door. Ik kreeg een zoen en hij vertrok.

Toen ik 2 uur later beneden kwam was iedereen weg. Er lag een briefje. Hierop stond dat mijn moeder mijn vader weg was brengen voor zakenreis. Ze verwachte rond 4 uur thuis te zijn. Vergeet niet alles schoon te maken alvast voor het feest. En of ik nog even naar buurvrouw Barbara wilde gaan om haar persoonlijk uit te nodigen?

Dit is het einde van deel 7
Het feest lees in je in deel 8.
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 30 oktober 2018 - 23:46 / Hits : 2516 / Waardering : 2.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

hij wordt verplicht een zij 3
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 21 september 2017 - 23:25 / Hits : 8528 / Waardering : 3.50

hij wordt verplicht een zij deel 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 20 januari 2016 - 00:34 / Hits : 14266 / Waardering : 3.14

Hij wordt verplicht een zij 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 12 juni 2017 - 19:03 / Hits : 9952 / Waardering : 3.11

hij wordt verplicht een zij 6
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 29 oktober 2018 - 19:38 / Hits : 1400 / Waardering : 3.00

hij wordt verplicht een zij 4
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 28 oktober 2018 - 18:29 / Hits : 4139 / Waardering : 1.50

hij wordt verplicht een zij 5
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 28 oktober 2018 - 18:31 / Hits : 2714 / Waardering : 1.20

Een fantasie die werkelijkheid wordt slot.
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 juli 2016 - 16:40 / Hits : 10280 / Waardering : 4.50

Perverse droom wordt werkelijkheid
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 14 februari 2017 - 22:17 / Hits : 16838 / Waardering : 4.33

Een fantasie die werkelijkheid wordt 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 28 juni 2016 - 11:44 / Hits : 16455 / Waardering : 4.16

Vervolg van Mijn meisje wordt groot
Auteur : woody / Geschreven op : 27 mei 2014 - 15:05 / Hits : 43055 / Waardering : 3.67

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb