Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op de zolder van onze zoon
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op de zolder van onze zoon
Hallo, wij zijn Karin en Erik en willen dit graag met jullie delen.

Aantal jaren terug, Karin was toen 40 en een mooie verschijning met blonde half lange haren en blauwe ogen, een lekkere 85D cup en slank en 1,69 hoog.
Ik Erik was toen 41 slank en blond haar en 1,89 hoog 21 cm geschapen.
Wij hebben een dochter die was toen bijna 17 en onze zoon was toen net 16, in de volle pubertijd beide.
Ons seksleven was geweldig, we delen altijd al onze fantasie samen en hadden ook wel ervaring met daten.
Hoe het begon toen.

Onze zoon had de zolder helemaal voor zich alleen, had er een bankstel staan, een boxspring bed en zijn games, zoals PS3 enz, groot scherm voor een goede beleving.
Vaak zat hij met vrienden daar te gamen.
Wij werkten beide en ze waren dus ook vaak alleen thuis tot een uur of 5 smiddags.
Op een dag was Karin niet lekker en besloot thuis te blijven van haar werk, melde zich ziek en bleef in bed.
Die middag kwam onze zoon Joshua thuis met een kameraadje en ze gingen eerst gamen, Karin lag nog in bed en ze wisten dat niet.
Na een uurtje gamen hoorde Karin vreemde geluiden boven, ze opende onze slaapkamer deur en zei niks, luisterde alleen.
Ze hoorde de jongens kletsen over haar, hoe mooi ze was, hoe lekker ze was en tot haar verbazing hoorde ze onze zoon zeggen dat hij haar wel wilde doen, zijn kameraadje beaamde het dat hij dat ook wel wilde.
Na een tijdje hoorde ze hoe ze kreunden en met zichzelf speelden, tot Joshua zei dat ie klaar kwam en zijn vriendje riep dat ook, na een paar tellen werd het rustig op zolder, dat was lekker zei zijn vriendje en onze zoon zei dat ie dat vaker deed, aftrekken en dan zijn moeder in zijn fantasie.
Zijn vriendje zei dat zijn moeder niet lekker was en hij daar nooit aan dacht, maar Joshua zijn moeder was lekker zei die.
Karin hoorde dat ze weer begonnen met gamen, fifa.
Ze sloot zachtjes de deur en kroop er weer in, sliep tot ik thuis kwam.

Karin vertelde mij niks over het voorval, we aten met zijn allen en de kids gingen naar de sportzaal.
Ze bleef nog een dag thuis, ze was nog niet beter en bleef in bed, wederom had ze niks tegen de kids verteld.
Had ze snode plannen? Of was ze echt nog ziek haha.
Wij hadden toen een ip cam voor bewaking en recorder erbij, ze haalde de camera van de steun en zette deze verdekt op zolder neer, ze verwachte het niet maar je weet nooit dacht ze.
De recorder zette ze op de slaapkamer en bleef in bed tv kijken en rond half 2 deed ze het geluid eraf, ze had de cam goed gericht op het bankstel, klaar voor actie.
Rond 14 uur kwam Joshua thuis met het vriendje van gisteren, drinken mee naar boven en al snel zaten ze te gamen.
De recorder stond op opnemen, na een half uurtje begon het vriendje over gisteren, hoe geil dat was geweest.
Beide 16 en de hormonen gieren door hun jonge lijven, het duurde dan ook niet lang voor ze weer zaten te rukken met Karin als fantasie voorbeeld.
Al met al duurde het 20 minuten voor ze beide klaarkwamen en het gamen weer verder ging.
Terwijl de jongens verder aan het gamen waren, keek Karin de opname terug, het geluid eraf natuurlijk, ze mocht niet ontdekt worden.
Later vertelde ze mij dat ze wel 10x de opname had bekeken.

Meestal begin ik met de fantasie als we seks hebben en als het Karin te lang duurt voor ik kom, dan begint ze zelf een fantasie aan te halen om het proces te versnellen.
Als ze dan begint hoe ze met mij en nog een man seks heeft, dan is het zo gepiept haha.
Het idee betrapt te worden vinden we ook geil, ik opperde wel eens als we in bed lagen, door wie, in ons huis? Kunnen geen vreemden zijn dan, ze zei dan altijd, geen familie okť.
Dus beperkte ik de fantasie tot een vreemde, maar ik dacht vaak betrapt te worden door onze dochter of onze zoon, daar wilde Karin dus niks van weten.

Zaterdags, de kids uit logeren bij neefje en dochter bij een vriendin, het rijk alleen, heerlijk.
Karin dofte zich op, deed heerlijke lingerie aan en kwam in kimono beneden, schonk drinken in en kwam bij mij zitten op de bank. Af en toe speel ik wel op zolder GTA , beetje racen en schieten haha.
Toen Karin mij vroeg of ik wilde gamen op zolder en zij mee zou gaan kijken, nam ik mijn drinken en chips mee naar zolder.
Het was 20 uur., nog tijd zat dus voor seks.
Startte de PS3 op en zat op de plek van onze zoon, Karin naast mij en keek dan naar mij, dan naar de tv.
Terwijl ik speelde aaide ze over mijn rug, over mijn been en zo tot aan mijn kruis, al snel had ik een stijve en lette niet meer op het spel.
Al snel waren we aan het vrijen en toen ik haar kutje betastte was ze al kleddernat, zonder wat dan ook, vond het heerlijk natuurlijk, wist ik veel wat zij wist en had gezien waardoor ze zo geil was.
Eigenlijk moeten we dit niet hier doen zei Karin.
Ik was zo geil dat ik zei het juist hier te willen, op de bank, op zolder de kamer van onze zoon.
Ze stemde er mee in en we gingen verder, toen ik haar befte kwam ze heftig klaar, ik kon al het sap niet slikken zoveel lekte ze.
Ze begon mij te pijpen op haar knieŽn voor de bank, ze keek me in de ogen en ze smeekte dat ik klaar kwam, ik spoot haar mondje vol en gulzig slikte ze het door.
Ze stond op, nog wat te drinken schat vroeg ze, ik zei ja en bleef zitten, even later kwam ze weer boven op zolder met 2 glazen amaretto en de fles erbij.
Ik wist dat ze geil was, maar waarvan, ik deed niks anders dan anders.
Ik gaf de controller aan haar, ze nam plaats op de plek van onze zoon, ik dronk van de amaretto en bewonderde haar in haar bustier en jarretels, haar slipje was uit en ze zat met haar blote kont op de bank, haar kutje tegen het leer.
Ze reed wat door de virtuele wereld rond van GTA en ze was er niet echt bij merkte ik.
Begon haar rug te aaien en over haar kontje, voor zover dat ging.
Zette mijn glas weg op tafel, ging op de knieŽn en opende haar benen wijd, dook ertussen en begon haar weer te beffen, wederom was ze zo nat als maar kon.
De controller hield ze vast terwijl ze genoot, hmmmm kirde ze en spoorde me aan verder te gaan.
Waarschuw me wel even als er iemand de trap naar zolder op komt zei ik en likte haar kutje verder.
Ach zei ze, laat die toch ook genieten van het beeld wat ie ziet en ze trok aan mijn haren zodat ik hard tegen haar kutje perste met mijn mond.
Toen ik even adem vrijheid kreeg, zei ik: maar die persoon hoeft niet te zien dit wij dit op de kamer van onze zoon doen schat.
Uit het niets, plotsklaps, onverwachts zei ze ineens: en wat als het Joshua zelf is dan?
Ik dacht holy moly, echt, zei ze dat, wat ze nooit wilde haalde zij nu zelf aan.
Ik stamelde euh tja, wat moest ik zeggen, het was onverwachts, het overviel me, deze reactie, wilde ze het echt zo spelen? Hmmm mijn fantasie kwam uit dus.
Ja zei ze, nu ben je ineens stil hť, nu ik erover begin en ze lachte.
Jij weet dat ik hier al langer over fantaseer en jij wilde er nooit aan denken, dus ja dan ben ik stil, verrast, overrompeld.
Nou nu wel dus zei ze met een geile stem en knipoogde naar mij.
Heb haar op de plek van onze zoon geneukt en ze kwam zeker nog 4x klaar in korte tijd.
Met in het achterhoofd dat onze Joshua stond mee te kijken.
Toen gingen we douchen en gingen naar bed, we hebben er nog over gepraat en ineens vond ze het een lekker geil idee, voor herhaling vatbaar zei ze.
We knuffelden nog en vielen in slaap.

De ochtend erop stond ze beneden al koffie te zetten, brood te smeren en dat in haar sexy kimono, niks eronder.
We gingen aan tafel zitten en ze begon zelf over de avond ervoor, was echt geil ze, ik beaamde het en zei ook dat ze geiler was dan anders, klopt zei ze.
Vanwaar die ommezwaai vroeg ik haar.
Toen bekende ze mij dus wat ze had gehoord, gezien en had opgenomen met de ip cam.
Ik was verrast, aangenaam verrast, en zij zei nog dat ze het niet durfde op te biechten aan mij, maar nu wel moest.
Nu viel het kwartje bij mij en vroeg of ik de beelden mocht zien.
Na het eten gingen we naar de slaapkamer, had totaal niet in de gaten dat de camera er niet meer hing in de hal.
De recorder toverde ze uit de kast en sloot hem op onze tv aan, nam plaats naast mij op bed en startte de opname, met geluid.
Zag beide jongens op de bank elkaar opgeilen over Karin, en de broeken gingen uit, en daar zaten ze zichzelf in het bijzijn van elkaar af te trekken, woorden als lekkere geile mama heb je, ooh geile mama enz kon ik duidelijk horen.
Onze zoon genoot met volle teugen en toen ie klaarkwam, spoot ie een beste lading sperma, zijn kameraad ook, dikke klodders zaad op de bank en op de grond, ze veegden het af met een oud t shirt en gingen weer gamen.
Doe nog eens vroeg ik, ze startte hem weer opnieuw.
Ze bekende toen dat ze hem al 10x had gezien, ik vroeg dat dit de ommezwaai was dat hij mocht kijken? Ze beaamde het, hierdoor ging ik het anders zien zei ze.
Nu snap ik waarom je zo nat was, op de bank waar onze zoon zijn zaad spoot, zich afrukte op haar, het werd nu duidelijk.
Wederom zei ze ja, daarom dus.
Weer naar zolder dan vroeg ik haar, meteen zei ze ja en we gingen naar de zolder.
Ik liet haar plaats nemen en Karin zei ik, hoe geil is dit, jou kontje en kutje op de plek waar Joshua klaar kwam. Karin kirde en zag dat ze het geil vond, het idee enz en ik begon met volle overgave te likken aan haar kutje.
Toen ik zei dat ik zelfs vernam zijn zaad te proeven op haar billen en haar kutje, kwam de zondvloed, ze spoot me helemaal onder met haar geil en was kletsnat van top tot teen.
Oooh wat is dit geil zei ze.
Karin bibberde nog van geilheid toen ik naast haar ging zitten, kuste haar op de mond, we tongzoenden en daarna vroeg ik of zij ook het zaad proefde. Zonder te antwoorden begon ze mijn gezicht te likken, om mijn mond, stak haar tong diep in mijn mond en hijgde dat ze het proefde.
Ze gleed van de bank, opperde mij plaats te nemen waar zij had gezeten en waar onze zoon altijd zit.
Nam mijn stijve zonder aarzelen diep in haar keel, en echt diep en ik kwam terstond klaar, spoot alles haar keel in, zonder proesten of kokhalsen bleef ze door zuigen op mijn lul.
Toen mijn lul verslapte lied ze hem uit haar mond glijden.
Kwam naast mij op de bank zitten en kuste mij vurig.

De kids kwamen weer thuis, we deden net of onze neus bloede en gingen met zijn allen eten en film kijken.
Weekend erop gingen de kids weer uit logeren, en dat vonden we ook zo erg haha.
Al snel had Karin haar mooie geile setje lingerie aan, de amaretto mee naar zolder en ipv gamen, speelden we de opname af terwijl Karin op de plek zat van Joshua.
Wat waren we geil, terwijl ze weer met der blote kont en kutje op de bank zat en we zoenden streelden enz, zei ze ineens wat als Joshua nu was klaargekomen op de bank, en ik zat erop, zou je mij dan ook likken?
Het idee dat Karin op het zaad zou zitten van onze zoon, haar billen en kutje nat van het sperma van hem, maakte me zo geil dat ik haar echt zou likken dan.
Karin was op dreef, ik raakte op dreef en ik verzekerde haar dat ik zeker te weten haar kutje zou likken en haar billen zou schoonlikken tot de laatste druppel.
Ze liet mij staan voor haar, haar benen wijd en ze trok me af, likte mijn eikel en gebood mij klaar te komen en de bank onder zou spuiten.
Toen stond ze zelf op, ging achter mij staan en richtte mijn lul richting de plek waar ze zat.
Kom spuit dan, spuit dan, spuit op de bank, die plek, kom op Joshua zei ze en trok me strak af, mijn eikel knelde tussen haar vingers, toen ze zei Joshua voelde ik mijn orgasme borrelen en gaf aan dat ik zou gaan spuiten, ze liet de eikel losser door haar vingers glijden en ik spoot op de plek die zij wilde, dikke klodders sperma op de zwarte leren bank, goed gedaan Joshua zei Karin, ben trots op je mijn zoon, en kuste mij op de wang.
Ze nam plaats op de plek, haar billen en kutje besmeurt met sperma, en nu likken beviel ze.
Nam plaats voor haar, begon haar heuvel te likken, ze zakte onderuit, ik zag het zaad op haar lipjes, haar billen glommen ervan, likken beviel ze, lik het zaad van mijn kutje Erik.
Lik het zaad van Joshua van mijn kutje af. Ik keek in haar ogen, wat zag ik daar een geilheid in, een diep verlangen van ongekende geilheid.
Toen ik met 1 vinger door het zaad roerde op haar lipjes, en de vinger naar binnen bracht, begreep ze het idee erachter, jij duivel zei ze en lachte, je wilt het zaad gewoon in mijn kutje hebben hť, je wil Joshua zijn sperma hoe dan ook in mijn kutje zien hť en knipoogde.
Ik begon haar billen te likken, proefde het zilte naar drop smakende sperma, likte haar lipjes, dikke klodders likte ik op, ze kirde weer oooh geile vent die je bent, je zoon zijn sperma van mijn kutje te likken, hmmmm.
Ik likte stevig door, slikte zelfs mijn zaad en begroef me tong diep in haar natte gleuf, duurde niet lang of Karin kreeg een super orgasme.
Ik was weer op volle sterkte en richtte mijn eikel op haar kutje, gleed in haar en terwijl ik stootte en haar diep nam, fluisterde ze in mijn oor, nu pers je al het zaad van Joshua nog dieper mijn kutje in.
Ik gromde en neukte haar zo hard als ik kon, weer kwam ze klaar en ik spoot voor de 2ť keer.
Hijgend nam ik een slok drinken en plofte naast haar neer.

Mijn fantasie was altijd al levendig maar nu, man man, het beeld erbij, de gedachte dat Karin ervan genoot, en er wel tig keer geiler van werd dan ze al is maakte mij voor nu de rijkste en gelukkigste man ter aarde.
Het verhaal heeft nog een wending, maar dit de volgende keer als daar animo voor is.
Voor nu hebben we een rijke fantasie met regelmatig afspelend beeld erbij, via een editor hebben we het beeld verscherpt, nu zien we nog beter hoe zijn sperma op de bank neer komt, we hebben er een dvd van die goed verstopt is voor iedereen behalve Karin en mij.

Groetjes Karin en Erik.
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 01 november 2018 - 12:38 / Hits : 24613 / Waardering : 3.76
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vreemd - gaan voor de huurschuld van onze zoon.
Auteur : Marjo / Geschreven op : 01 mei 2011 - 17:38 / Hits : 50985 / Waardering : 3.45

Met mijn zoon en onze hond
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 augustus 2006 - 23:56 / Hits : 89662 / Waardering : 3.43

Het examencadeau voor onze zoon.
Auteur : Vicky / Geschreven op : 11 juli 2017 - 15:54 / Hits : 29009 / Waardering : 3.40

Het examencadeau voor onze zoon. Deel twee
Auteur : Vicky / Geschreven op : 18 juli 2017 - 01:40 / Hits : 26689 / Waardering : 3.14

Mijn vrouw (46) en onze zoon (21).
Auteur : Ronald50 / Geschreven op : 24 juni 2012 - 15:50 / Hits : 46560 / Waardering : 2.90

Mijn vrouw en onze zoon op film, deel 3
Auteur : Paul / Geschreven op : 27 juli 2010 - 21:16 / Hits : 48319 / Waardering : 2.70

Mijn vrouw en onze zoon op film, deel 2
Auteur : Paul / Geschreven op : 23 juli 2010 - 19:48 / Hits : 44461 / Waardering : 2.49

Mijn vrouw doet het met onze zoon.
Auteur : Ronald / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 14:47 / Hits : 47512 / Waardering : 2.39

Mijn vrouw en onze zoon op film, deel 1
Auteur : Paul / Geschreven op : 22 juli 2010 - 21:02 / Hits : 49892 / Waardering : 2.29

Mijn man pijpte stiekem onze zoon
Auteur : Joys / Geschreven op : 12 juni 2008 - 15:01 / Hits : 19323 / Waardering : 2.03

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Tribble
Prachtig verhaal, ben benieuwd naar het vervolg
Geschreven op : 04 november 2018 - 16:56

tuinman51
ik denk dat je sneller dan je denkt het zaad van je zoon uit haar kut gaat mogen/moeten likken en misschien dat van zijn vriend ook. hij neukt haar beter en langer dan jij met zijn grote paal en laar haar echt een geile teff worden . jij word een cuckold van je vrouw en zoon. Geil he !
Geschreven op : 11 november 2018 - 22:54

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb