Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Seks met mijn veel jongere schoonzusje
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Seks met mijn veel jongere schoonzusje
Ik ben Wim (25) en woon samen met Marloes (23), Marloes doet een studie om advocaat te worden aan de universiteit, en ze loopt de helft van de tijd stage bij een advocaten kantoor.
Dit levert nu al flink geld op, ze zijn niet verplicht hier voor te betalen maar Marloes krijgt net zo veel loon per uur als de ander medewerkers bij het advocaten kantoor, en het wel heel ongebruikelijk dat ze veel loon krijgen tijdens stage lopen, wel is ze verplicht 2 jaar naar haar studie daar te blijven werken.
Ik werk ook, en Marloes had bedacht dat haar zusje Kim (17) het werk in huis wel wat kon doen voor ons, want Marloes had het te druk (en poetsen is Marloes zijn hobby ook niet).
Kortom Kim kwam iedere zaterdag morgen een paar uurtjes de was doen en wat afstoffen, en zo verdiende die ook een paar zak cent bij, zij kreeg Ä 30,00 voor 3 uur werken, ik vond het nogal ruim voor een meisje van 17, maar Marloes zei dat ik niet moest zeuren anders moest ik het zelf maar doen.
Marloes een mooie jonge blonde vrouw, die er graag netjes bij liefst in dure merkkleding cup c borsten en strak getraind.
Kim kijkt tegen haar zus op maar haar ouders kunnen het geld, om Kim er ook zo bij te laten lopen.

Ik was op een dag eerder vrij en had besloten om even heerlijk te douchen want het was bloedheet en ik had mij het leb lazerers gezweet. Ik had denk ik wel een half uur onder de douche gestaan en afgedroogd, mijn pik was een beetje opgewonden want ik had hem net geschoren en er een beetje aangetrokken onder de douche.
Nadat ik mij had afgedroogd liep naakt naar de slaapkamer om schone kleren te pakken, dit kon normaal ook wel we wonen wat achteraf op een klein boerderijtje met een stukje grond en een stal voor de paarden van Marloes.
Maar nu liep ik dus naakt de slaapkamer binnen en werd vriendelijk begroet, het was Kim die bezig was nieuwe lakens op het bed te doen. Ik stond aan de grond genageld, en ik zag de ogen van Kim gericht op mijn piemel en ze zei lachend een beste grote jongen. Snel hield ik mijn handen voor mijn zakie, nou je hoeft je niet te schamen hoor, hij mag er zijn en ik ben jouw schoonzusje dus het blijft in de familie, maar ging Kim verder wil je even helpen ik krijg het onder laken niet om de matras. Ik zal even wat aan trekken zei ik dan help ik jou even. Kim liep na mij toe en gaf mij een tik op de blote kont en zei ik vind het zo ook wel leuk, dus doe het maar in je nakie. Ik keek naar Kim die voor over stond gebukt en ik keek in haar shirt het trutje had geen eens een bh voor en je kon die kleine tietjes zien. Voor de rest is Kim bijna gelijk als haar zus Marloes maar dus kleinere borstjes en een stuk jonger.
Ze had een heel kort, kort broekje aan en keek mij uitdagend aan. We trokken het hoes om de matras en Kim dook op bed en pakte mijn piemel vast het ding was al behoorlijk gegroeid door het aanblik van mijn schoonzusje, Kim zei zachtjes hij is wel groot joh.
Kim begon wat te trekken aan mijn pik, het was ongewoon want haar zus had steeds minder zin in seks en Kim zat er mee te spelen of dat ze er niet genoeg van kon krijgen. Ik stond nog naast het bed als een mak schaap, Kim nam nu mijn pik snel in haar mond en begon te zuigen, ook iets wat Marloes smerig vond.

Kim zei kom bij mij in bed ik begon haar voorzichtig te strelen en zij mij even later zat ik haar te vingeren en we werden super geil. Ik ging tussen haar benen zitten en wilde mijn pik in haar steken, nu deed ze haar hand voor haar kale kutje en zei voor 50 euro mag je mij neuken. Verbaasd keek ik haar aan en dacht wat een slet, maar ik was super geil en wilde graag en ik zei dat het goed was. Kim trok haar hand weg en ze opende haar kleine kutje, het ding was strak en met een beetje moeite ging mijn pik in haar kutje het duurde niet lang of ik kwam bijna klaar toen ik Kim hoorde zeggen als je mij nog 50 euro geeft dan zeg ik niets tegen Marloes.
Toen dacht ik shit ik wordt gechanteerd, ik kreeg het Spaans benauwd maar het voelde heerlijk in haar strakke kutje, ik zei okť maar dan wil wel in jou klaar komen, kim knikte dat het goed was.
Ik kwam klaar en bijna gelijk rolde Kim onder mij vandaan en ging zich douchen, ik keek op klok en dacht shit Marloes kan zo thuis zijn ik trok snel mijn kleren aan en nog geen 3 minuten later hoorde ik Marloes die naar boven riep: Wim ben je thuis, mijn stem sloeg over en ik zei ja ik kom er aan. Het zweet stond op mijn voorhoofd toen ik beneden kwam en ik Marloes bijna niet durfde aan te kijken.
Marloes zei wat zweet jij, hu ja zei het is ook bloedheet. 5 minuten later kwam Kim beneden, verbaasd vroeg Marloes wat doe jij hier. Lachend zei Kim even een paar kut klusjes, zaterdag heb ik het druk en ik dacht als ik nu vast het bed verschoon en even een wasmachine aan zet dan ben ik zaterdag eerder klaar. Marloes zei ja, ja kut klusjes maar het levert je wel een leuke zak cent op. Kim gaf Marloes een kus op de wang en zei super bedankt zus, je hebt gelijk zo kan ik zaterdag middag weer een nieuwe outfit aanschaffen.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 06 november 2018 - 14:05 / Hits : 15487 / Waardering : 2.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

seks met mijn schoonzusje(4)
Auteur : peter / Geschreven op : 02 september 2015 - 10:47 / Hits : 31300 / Waardering : 4.14

Naar de sauna en seks met mijn schoonzusje.
Auteur : dirk / Geschreven op : 28 maart 2013 - 19:50 / Hits : 68872 / Waardering : 3.31

seks met mijn schoonzusje
Auteur : peter / Geschreven op : 13 augustus 2015 - 11:04 / Hits : 35872 / Waardering : 3.10

seks met mijn schoonzusje(2)
Auteur : peter / Geschreven op : 20 augustus 2015 - 15:31 / Hits : 24637 / Waardering : 3.08

seks met mijn schoonzusje(5)
Auteur : peter / Geschreven op : 18 september 2015 - 17:12 / Hits : 13665 / Waardering : 3.00

seks met mijn schoonzusje(3)
Auteur : peter / Geschreven op : 28 augustus 2015 - 10:20 / Hits : 32228 / Waardering : 2.80

seks met mijn schoonzusje (4)
Auteur : rick / Geschreven op : 03 maart 2014 - 12:38 / Hits : 20664 / Waardering : 2.61

Op vakantie met mijn bloedmooie schoonzusje en zwager
Auteur : Frank / Geschreven op : 12 december 2017 - 14:40 / Hits : 41794 / Waardering : 4.44

Mijn eerste ervaring met seks 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 januari 2016 - 13:01 / Hits : 19694 / Waardering : 4.27

seks met mijn zus(je)(3)
Auteur : mark / Geschreven op : 03 oktober 2016 - 18:43 / Hits : 20571 / Waardering : 4.26

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb