Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een geluk bij een ongeluk
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een geluk bij een ongeluk
Verhuizen is niet mijn favoriete bezigheid. Maar als je gaat scheiden moet één van de twee het huis verlaten. En ik gaf er de voorkeur aan, in een ander huis mijn leven weer op te pakken. Maar het zoeken van een ander huis en spullen aanschaffen voor de inrichting dat kost veel tijd en energie. Het zal duidelijk dat ik in die periode zoveel aan mijn hoofd had, dat seks nauwelijks, of beter niet, aan de orde was. Kortom als ik er op terug kijk dan ben ik het laatste jaar veel tekort gekomen zeker als het om seks gaat.

Maar de spullen staan in mijn nieuwe huis, mijn huishoudentje draait weer. Maar nu ik er enige tijd woon wil ik de woonkamer eigenlijk anders inrichten. De spullen zijn er wat ondoordacht neer gezet. Maar als ik de kamer een slag draai wordt het gezelliger en valt de licht beter. Op één van de kamers staan nog wat zware spullen, zoals een logeerbed, dat nog in elkaar gezet moet worden. Toen ik onlangs koffie dronk bij mij zoon Lodie (eigenlijk Lodewijk) en zijn partner Sisca kwam het gesprek op de verhuizing en de nasleep. Toen bood Lodie aan om te helpen met de laatste dingen en het draaien van het interieur van mijn woonkamer.

Maar laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Nina, 45 jaar, D cup borsten en een strak lichaam door veel sport en goede verzorging. Maar zoals gezegd ben ik het laatste jaar veel seks tekort gekomen. Ik droom ervan dat in te halen, dus heeft dat nu mijn volle aandacht! En door de rust die nu in mijn leven is gekomen krijg ik ook steeds meer zin en heb ik het gevoel voortdurend geil te zijn. Tussen mijn dijen heb ik een glad geschoren kutje, dat vaak nat is. Mijn kleine schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar. Zeg maar een kutje voor liefhebbers. Alleen zijn die nog niet in grote getale aanwezig.

De afspraak met Lodie was op een zaterdag, met een mogelijke uitloop naar de zondag. Een weekeinde dat Sisca, die in de verpleging werkt, veel uren in het ziekenhuis zou doorbrengen. Op de bewuste zaterdag stond mijn zoon volgens afspraak vroeg op de stoep. Ik had mij in makkelijke kleding gestoken. Een ruime sportbroek een lekkere zachte BH en een T-shirt met een boothals. Kortom, ik was klaar voor het zware werk, met als kant tekening dat mijn contouren duidelijk zichtbaar waren. Lodie keek dan ook met grote belangstelling toen ik voor hem de deur opende. “Ma, dat lijkt meer op vakantiekleding dan werkkleding,” was zijn reactie. “Omdat ik voor deze klus geen echte werkkleding heb, heb ik maar wat luchtigs aangetrokken, kan het zweet er ook uit. Of denk je dat dit niet werkt?”
“Het zal ongetwijfeld werken. Maar laten we beginnen met koffie.” En zo zaten we even later gezellig kletsend aan de koffie. We bespraken in grote lijnen de aanpak. Want het interieur een slag draaien is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik merkte ook dat Lodie met grote belangstelling naar mijn lijf keek. Ik plaagde hem ook een beetje door hem bij het inschenken van de koffie een volle blik in mijn openvallende T-shirt te gunnen. Hij kon mijn D’s niet missen.
Maar ondanks deze erotische perikelen schoten we toch lekker op. Rond de middag stopten we voor koffie en wat broodjes. En weer keek Lodie met een begerige blik naar mijn lichaam. Dat kijken van hem wond mij op. Ik voelde mijn kutje vochtig worden en mij tepels werden hard en waren door mijn ‘vakantiekleding’ nog duidelijker te zien. Lodie ging af en toe verzitten. “Wat ben je onrustig jongen.” “Door het sjouwen en tillen ben ik bezweet en heb ik het gevoel dat mijn kleren wat strak zitten.” “Ja, vochtige kleren zitten meestal te strak,” was mijn reactie. Dat de bolling in het kruis van zijn broek ook een oorzaak kon zijn daar schonk ik maar geen aandacht aan.

We werkten lekker door tot het gebeurde. Lodie struikelde, de vaas die hij in zijn handen viel aan barrels. Maar hij zelf kwam met zijn kruis op de hoek, de punt, van een stoel terecht. Hij viel kreunend op de grond en sloeg zijn handen voor zijn kruis. Ik schoot zonder na te denken naar hem toe. Het moederinstinct en je oergevoel sturen je blijkbaar op dat moment en doe je dingen zonder na te denken. Ik maakte zijn broek los en schoof zijn boxer naar beneden. Zijn slappe piemel zag er niet beschadigd uit, ook aan zijn ballen zag ik niet bijzonders. Wel dat ze lekker groot waren. Ik legde mijn hand er op. Toen besefte ik dat ik het gereedschap van mijn zoon in mijn hand had. “En ma wat is je conclusie werkt het systeem nog, denk je?” “Of zit je me nu in de maling te nemen?” “Nee het voelt nog steeds pijnlijk. Maar dat jij zo snel de zaak zou inspecteren had ik niet verwacht.” “Ja, maar gezien de pijnkreet die je slaakte, dacht ik dat er iets heel ernstigs aan de hand was.” Ik legde mijn hand op zijn slappe lul en bewoog zacht. Ik voelde zijn lul langzaam stijf worden. Lodie zei niets maar liet mij begaan. “Er zit nog leven in, dus ik denk dat de schade meevalt.” “Maar een grondige test lijkt me beter dan kan ik met een gerust hart naar Sisca.” Het was duidelijk. Er was met Lodie niets aan de hand maar deze val en mijn reactie gaven hem de kans om te kijken hoe ver ik zou gaan. Wel ik was van plan heel ver te gaan!
We keken elkaar aan en we zuchtten diep. Ik bleef over zijn lul wrijven. Ik werd steeds geiler ik boog me voorover en kuste en likte de lul van Lodie. Hij kreunde en hijgde en drukte zijn heupen omhoog zodat zijn harde lul steviger tegen mijn hand drukte. Zijn hand gleed over mijn rug. Hij probeerde mijn broek naar beneden te duwen. Ik voelde zijn hand op mijn blote huid en via mijn bovenbeen komt hij bij mijn kutje. Mijn altijd kale kut is inmiddels lekker nat. Ik weet dat we fout bezig zijn, maar een spanning als dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Het is te uitdagend en te laat om te stoppen.

Ik proef zijn voorvocht op mijn tong. Mijn hand glijdt tussen zijn benen naar zijn ballen. Ik voel ze in mijn hand, terwijl Lodie nog opzoek is naar mijn kutje. Om hem te helpen spreid ik mijn benen een beetje. En dan vindt hij wat hij zoekt. “Oohh ma, wat ben je nat en geil en heerlijk kaal” zucht Lodie. Ik haal mijn mond even van zijn paal. “Vinger mij maar lekker jongen, want daar ben ik wel aan toe. Ik ga jou lekker pijpen.” Ik wacht zijn antwoord niet af, maar sluit snel mijn lippen weer om zijn grote eikel. Ik ga wat verzitten zodat ik mijn benen beter kan spreiden en Lodie een betere toegang heeft. Hij snapt het en duwt gelijk meerdere vingers in mijn natte kut. Ik ben gruwelijk geil en heb nog maar één wens, dat Lodie me klaar vingert.
Ondertussen speel ik met zijn grote zware ballen en laat ze door mijn hand rollen, terwijl ik hem diep en heerlijk pijp. Ik voel zijn eikel achter in mijn keel. Lodie ademt zwaar en kreunt zacht. “Zou hij me willen neuken?” flitst door mij heen. Ik hoor soppende geluiden die tussen mijn dijen vandaan komen. Ik voel dat ik onderweg ben naar een heftig orgasme.

“Ma, als je niet stopt ga ik klaarkomen,” kreunt Lodie hijgend. Ik ga met mijn tanden langs zijn eikelrand en lik zijn toompje. Plotseling begint zijn onderlichaam te schokken en spuit hij een krachtige straal warm sperma in mijn mond en keel. Al snel volgen er meer. En zo spuit hij mijn mond schot na schot vol. Ik moet alle zeilen bij zetten om het door te slikken. Maar het is zoveel dat het ook uit mijn mond druipt langs zijn harde lul op zijn ballen.
Als Lodie tot rust is gekomen, zeg ik, “En nu moet je mij ook even goed klaar vingeren.” Direct begint hij dieper en sneller zijn vingers in en uit mijn kut te bewegen. ”Doorgaan, jongen, ik ben er bijna!” schreeuw ik kreunend. En om hem nog geiler te maken zeg ik, “als je me goed klaar maakt mag je me ook nog neuken!” Dat windt hem blijkbaar nog meer op. Hij vingert en stoot wilder en dieper. Ik voel dat ik ga komen. Lodie perst drie, misschien wel vier vingers in mijn natte kut. En dan explodeer ik geweldig en heftig. Mijn lichaam trilt en schudt. Ik duw mijn onderlijf op zijn hand. Fantastisch hoe ik klaargemaakt wordt door mijn zoon. Ik voel mijn kutsappen rijkelijk stromen. Ik ben nog nooit zo nat geweest. Langzaam kom ik weer tot mezelf en lig ik uit te hijgen en bij te komen. Lodie legt zijn hoofd op mijn buik.
Hij schuift met zijn handen naar boven om mijn tieten aan te raken. We zeggen niets, we hijgen en genieten alleen maar. Zonder woorden gaan mijn T-shirt en mijn BH uit. Mijn tepels staan hard recht op. Hij richt zich op kruipt naar boven en begint zacht aan mijn tepels te zuigen. Zalige tintelingen trekken door mijn nog steeds geile lijf. “Zullen we naar mijn slaapkamer gaan?” Lodie bromt iets, waaruit ik “ja” kan opmaken.

Tongzoenend liepen we in de richting van het bed. We voelden allebei dat er geen grenzen meer waren. Ik deed mijn broek en mijn slipje uit en stond naakt voor Lodie. Ik begon aan zijn kleren te peuteren. “Jij ook alles uit jongen,” zei ik terwijl ik zijn broek over zijn half slappe piemel maar beneden trok. En zo stonden we op enig afstand geil van elkaars naaktheid te genieten. Mijn tepels waar weer hard en ik zag de lul van Lodie langzaam omhoog komen.
We omarmden elkaar en begonnen weer te zoenen. Hij schoof zijn hand tussen mijn dijen en streek over mijn natte kut. Zacht kneep hij in mijn klitje, dat ik voelde zwellen tussen zijn vingers. Lodie keek me geil aan. “Ma, ik ga je eerst beffen en daarna tomeloos neuken.” “Ik ben zooohhh geil, jongen, doe met me wat je lekker vindt. Ik vind alles goed.”
Even later liggen we naakt tegen elkaar aan en genieten van elkaars lichaam, we strelen elkaar zacht. Lodie stuurt mij met zijn handen zonder veel te zeggen. Ik ga op mijn rug liggen en spreid mijn benen. Ik trek mijn benen een beetje op en voel dat mijn kutje openstaat. “Zo goed jongen?”
Lodie vlijt zich tussen mijn benen. Ik voel zijn tong door mijn gleuf gaan. Een siddering trekt door mijn nog steeds geile lijf. Op een geraffineerde manier speelt zijn tong met mijn grote en kleine schaamlippen en ook mijn klitje krijgt de nodige aandacht. Ik voel hoe het orgasme zich weer opbouwt. Ik raak de beheersing over mijn lichaam langzaam kwijt, ik hijg en kreun. Ik voel hoe Lodie zacht in mijn klitje bijt. En plotseling neemt een vreselijk heftig orgasme bezit van mijn lichaam. Ik weet niet wat me overkomt, ik ben even van de wereld, zo hevig, zo intens, dit is ongekend en nieuw.

Lodie staat op en ik blijf uitgeput met mijn benen wijd liggen. Ik voel hoe mijn kutgeil langs mijn dijen sijpelt. Ik voel me zalig. Dit moeten we vaker doen. Zacht streelt Lodie mijn lichaam. Hij speelt met mijn forse tieten. Hij knijpt zacht in mijn gevoelige tepels, die direct weer hard worden en spontaan signaaltjes in de richting van mijn kutje sturen. Ik ben jaloers op Sisca. Ik sla mijn armen om hem heen en trek hem tegen mij aan. Ik voel zijn hart kloppen en zijn lul stijf worden. “Lodie, neuk je geile moeder.” En dan zie ik enige schrik bij hem. “Dit kan ik Sisca niet aan doen, we zijn al te ver gegaan.” Ik laat mijn hand naar beneden glijden en grijp zijn lul. Die in mijn hand weer onmiddellijk stijf wordt. “Er zijn delen van je lichaam die daar anders overdenken. Please neuk me. We zijn toch al de taboegrens gepasseerd.” Ik druk mij borsten tegen hem aan. Ik voel zijn harde lul. Hij gaat met zijn handen over mijn rug en masseert mijn billen en gaat met zijn handen door mijn vochtige bilnaad. “Of wil je anaal?” vraag ik. “Nee, dat niet, maar ik weet niet wat ik wil.” “Maar ik weet het wel. Ik wil geneukt worden. Dat je toevallig mijn zoon bent maakt even niet uit. Ik ben gewoon geil en heb een beurt nodig.” Deze laatste woorden duwen Lodie blijkbaar over de streep. Langzaam en zoenend duwt hij mij achterover op het bed.
En dan ligt hij met zijn sportieve jonge lichaam op mij. Ik spreid mijn benen en trek ze een beetje op, een heerlijke houding om een lul, haar binnen te voelen komen. Met mijn hand stuur ik zijn heerlijke harde paal voor mijn openstaande kut. Ik ben zo nat dat hij probleemloos naar binnen glijdt. En dan voel ik pas dat hij een heerlijke dikke lul heeft. “Lodie, wat heb je een zalige dikke lul. Wat vul je me lekker.” Ik duw mijn heupen omhoog en voel hoe hij diep in mij stoot. Ik knijp mijn kut samen om hem beter te voel, zaaalig!! Oh mijn god wat is dit geweldig. Wat was ik hier aan toe. Bij iedere stoot trilt mijn lichaam van puur genot en geilheid. Ik merk dat Lodie de controle een beetje kwijt raakt. Hij begint woest en diepe te stoten. Zalig om zo tomeloos geneukt te worden. “Laat je maar lekker gaan, jongen, neuk jezelf maar klaar spuit in mijn geile natte kut lekker vol.” Harder en dieper stoot hij. “Auw, auw, jaahh neuk mijn baarmoeder neuk me diep, geile dekhengst. Auw auw, mijn baarmoeder.” Ik trek mijn benen helemaal op en grijp mezelf vast in mijn knieholten. Ik duw mijn heupen omhoog om hem nog dieper te voelen. Sidderend vang ik zijn harde stoten op. Wat neukt die jongen geweldig, wat dekt hij me fantastisch. Ik liet me helemaal gaan kreunend, gillend en hijgend nam het orgasme weer bezit van mijn lichaam. Bij elk schot zaad dat Lodie in mijn kut pompte trokken de sidderingen door mijn lichaam. Geleidelijk stootte Lodie langzamer en minder diep en langzaam kwam ik weer tot mezelf. Lodie liet zich door zijn armen zakken en kwam op mij liggen met zijn bezwete lichaam.
Ik voelde hoe zijn forse lul langzaam kromp en uit mijn kut floepte. Ik voelde het zaad uit mijn schraal geneukte kut vloeien. Ik streel hem, over zijn bezwete rug. “Ma wat was dit lekker, ik wist niet dat jij zo geil was.” “Ik hoop dat je mij nog heel vaak wilt neuken,” fluister ik in zijn oor en sabbel aan zijn oorlelletje.
“We moeten de verhuisklus nog even klaren,” zeg ik tegen hem. “Maar dit kutklusje tussen door was ook fantastisch,” reageert Lodie lachend. We staan op om ons weer aan te kleden. Maar als we elkaar aankijken kunnen we het niet laten elkaar toch weer even te kussen een aan te raken. “Maakt Sisca jou ook zo geil?” kan ik niet laten te vragen. Lodie reageert niet. Maar masseert weer mijn billen. Ik draai mijn om en ga met mijn rug tegen hem aan staan. Ik voel zijn stijve tegen tussen mijn billen omhoog kruipen. “Ma leun even voorover op het bed, dan neuk ik je doggystijl.” “Jahh, lekker jongen.”
Lodie zet zijn inmiddels weer keiharde lul tegen mijn kut. Langzaam duwt hij die heerlijke paal naar binnen. En weer ervaar dat barstende en vullende gevoel en weer worden plekjes geraakt, die volgens mij nog nooit eerder zijn geraakt. Alleen al het naar binnen schuiven zorgt er voor dat ik een beetje klaar kom. Lodie buigt zich voorover en bewerkt onder het stoten met zijn handen mijn kut en mijn tieten. Ik doe tussen mijn benen door mijn hand naar achteren en speel met zijn ballen.
Ik voel die heerlijke lul van Lodie in en uit mijn kut gaat, een zalig gevoel. En omdat we al een paar orgasmes achter ons hebben duurt het allemaal wat langer en bouwt het zich langzamer op. Maar wat is het fantastisch. In en uit, in en uit, hoor en voel ik zijn harde pik soppend in mijn onverzadigbare kut. “Neuk jezelf klaar jongen, neuk je geile moeder klaar, spuit me vol met je zaad.“ Lodie zegt niets maar blijft in hetzelfde tempo in en uit mijn kut pompen.
Ik wist niet dat ik zo lang zo geil kon blijven. Lodie vingert mijn kut, ik voel mijn klitje weer zwellen. Plotseling begint mijn kut te krampen en te knijpen en weer raast er een tomeloos orgasme door mijn lijf. Ik heb moeite om op mijn benen te blijven staan. Lodie perst zijn heupen tegen mijn billen. Ik voel zijn zaadschokkende pik diep in mij.
Enigszins suf geneukt laat ik mij voorover op het bed vallen. Lodie komt naast mij liggen. Hij richt zich op en kust mijn tepels.

We kleden ons aan en maken de klus af. Als we de omgevallen stoel, die het begin was van alles, weer op zijn plaats zetten. Kijken we elkaar glimlachend aan. “Dat was een geluk bij een ongeluk,” zeg ik. Lodie belt Sisca op en zegt dat de klus geklaard is en dat hij samen met mij komt eten. En langs de pizzeria gaat om wat te eten mee te nemen. “Nee, we zijn nog niet klaar, morgen moet ik ma nog even helpen,” sluit Lodie het gesprek af en knipoogt naar mij.
Auteur : Trian / Geschreven op : 09 maart 2019 - 14:20 / Hits : 15591 / Waardering : 3.70
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Geluk bij een ongeluk(je)
Auteur : Joost / Geschreven op : 21 november 2010 - 12:33 / Hits : 15428 / Waardering : 2.05

Geluk bij een ongeluk
Auteur : Johan / Geschreven op : 21 november 2007 - 23:00 / Hits : 15825 / Waardering : 1.13

Groot verdriet, groot geluk
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 20 september 2013 - 23:05 / Hits : 14475 / Waardering : 4.52

Na het ongeluk dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 10 oktober 2015 - 12:45 / Hits : 21248 / Waardering : 4.40

Oud geluk
Auteur : Franciscus / Geschreven op : 01 mei 2015 - 11:37 / Hits : 15212 / Waardering : 3.92

Na het ongeluk dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 05 oktober 2015 - 15:43 / Hits : 28794 / Waardering : 3.86

Oud Geluk (2)
Auteur : Franciscus / Geschreven op : 08 mei 2015 - 11:37 / Hits : 11483 / Waardering : 3.80

De vriendin van mijn moeder - 1 Scherven brengen geluk
Auteur : AppieA / Geschreven op : 10 augustus 2015 - 00:09 / Hits : 28847 / Waardering : 3.60

Per ongeluk cuckold op vakantie
Auteur : Ivan / Geschreven op : 10 februari 2018 - 16:50 / Hits : 14033 / Waardering : 3.50

Scherven brengen geil geluk
Auteur : StorytellerB / Geschreven op : 08 maart 2015 - 17:39 / Hits : 18988 / Waardering : 3.47

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
curiousme
Heerlijk verhaal, Trian!
Geschreven op : 10 maart 2019 - 20:24

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb