Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Wie heeft wie verleid?
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Wie heeft wie verleid?
Ik ben opgegroeid in een gezin waar seks aan de orde van de dag was. Toen mijn ouwelui nog niet gescheiden waren, was het iedere nacht en bij het opstaan raak. Ik heb een oudere broer en zuster en als zij met hun partners thuis waren, kwamen er ook uit hun slaapkamers de meest opwindende geluiden. Soms stond een deur wat open en kon ik zelfs zien wat er gebeurde. En half ontkleed naar de badkamer lopen was in de weekeinden als iedereen thuis was ook aan de orde van de dag. Door al die seksgeluiden en het zien van blote lijven was seks simpelweg een onuitwisbaar deel van mijn leven. En ik beken eerlijk als ik geen vriendin had dan masturbeerde ik mij suf.
Maar die tijden liggen nu wat achter mij, tenminste dat dacht ik. Mijn broer en mij zus zijn de deur uit en wonen op zichzelf. Mijn ouwelui zijn gescheiden. Ik woon nog thuis en met enige regelmaat heeft mijn moeder een seksvrindje op bezoek.

Ik ben Dolf, begin 20 en woon dus nog thuis. En ik zal het maar eerlijk bekennen dat er af en toe wel een beetje een broeierige sfeer hangt tussen mijn moeder en mij. Maar er is tot nu toe niets gebeurd.

Mijn moeder is volgens mijn vrienden een lekker wijf en heeft een strak sportief lichaam met nog stevige D cup borsten. Ook haar billen mogen er zijn. Kortom, een Mother I Like to Fuck. Alleen jammer dat het mijn eigen moeder was. Maar ze is wel een sexy schoonheid, waar ik tot nu toe niet geil op werd.

Maar twee weken geleden kwam ik thuis. Mijn moeder was aan het bellen met haar zuster, mijn tante Claudia. “Ik heb last van een niets ontziende geilheid,” hoorde ik haar zeggen. Ik stond als aan de grond genageld. Ze onderstreept haar geilheid met opmerkingen over haar jonge jaren voor ze mijn vader had ontmoet.
Ze besprak met tante Claudia hoe geil ze vroeger was en dat ze een echte slet was die van neuken geen genoeg kon krijgen. “Ik ben nu ruim een jaar gescheiden en ik verlang weer naar die goeie oude tijd. Ik verlang naar seks. Mijn vagina lijkt wel dicht geslibd, die moet nodig doorgeblazen worden.” Aan de reactie van mijn moeder merkte ik dat mijn tante luidkeels lachte. “Ik ben ruim 40, maar seksueel nog lang niet afgeschreven!” was het laatste wat ik hoorde. Dit gesprek overdonderde mij. Dat mijn moeder dol op seks was dat was mij wel duidelijk. Maar dat ze het zo openlijk ventileerde, had ik niet verwacht. Dit gesprek bezorgde mij in ieder geval wel een stevige erectie.

Ik ging direct naar mijn kamer om mij lekker af te trekken, terwijl ik dacht aan mijn geile moeder met haar geweldige tieten en fantaseerde over haar kut. Ik dacht aan haar volle sexy lippen die zich om mijn lul sloten terwijl ze me pijpte. De gedachte eraan verwarde me een beetje, maar deze fantasie deed mij wel binnen de kortste keren spuiten. Ik spoot met een gevoel alsof ik de beste seks in mijn leven had. Hierna bleef ik ontspannen even op bed liggen, want ik had toch niets beters te doen. Ik werd wakker toen mijn moeder mij riep om te komen eten.

Aan het eind van die avond, zei ik dat ik naar bed ging. Ze kuste me niet op de wang maar half op mijn mond. Ik voelde haar lippen, ik besteedde er gaan aandacht aan en ging naar mijn kamer. Ik sloot de deur en kleedde me uit. Ik keek naar de muur, die ik haatte, want het was een dunne muur, het enige dat mij scheidde van de slaapkamer van mijn moeder. En kijkend, naar die muur trok ik mij af. Goed dat ik mijn deur had gesloten. Vlak nadat ik was begonnen met aftrekken, ik was nog nauwelijks hard, klopte mijn moeder op mijn deur om te vertellen dat ze ook naar bed ging. Ik zei “welterusten,” en zij reageerde met dezelfde woorden.

Ik wachtte totdat ik haar in bed hoorde stappen en toen ging mijn hand weer met mijn harde lul op en neer. Ik probeerde stil te blijven staan, iets we me nooit lukt. Ik veronderstelde dat mijn moeder me niet duidelijk door de muur heen kon horen. Ofschoon ik wist dat onze kamers gehorig waren. Ik probeerde stil te blijven en slaagde daar maar even in. Ik kon het niet helpen. Ik begon harder en sneller te masturberen en kreunde harder bij iedere beweging. Alles ging lekker, tot dat ik iets hoorde aan de andere kant van de muur. Ik stopte en luisterde. Ik was bang dat mijn moeder zou roepen dat ik me rustig moest houden. Maar ze sprak niet tegen mij, het was haar gekreun . . . . . . .

Ik kon het niet geloven ik luisterde naar mijn moeder die zich kreunend lag te vingeren. Het was de eerste keer dat ik haar hoorde kreunen. Ik heb in het verleden wel gehoord hoe ze seks had met mijn vader. Maar ik heb nooit gehoord dat ze zichzelf klaar maakte. Mijn hand gleed onwillekeurig naar mijn lul, die weer snel hard werd door de geluiden aan de andere kant van de muur. Maar ondanks die heerlijk en opwindende geluiden ben ik toch maar gaan slapen.

De volgende morgen was mijn moeder, hoe zal ik het zeggen . . . anders. Ze kuste me overal en vol op de mond. Ze was in een geweldige stemming, knuffelde me, glimlachte voortdurend en vertelde me hoe geweldig ze me vond en maakte opmerkingen als “ik wil wedden dat ieder meisje jou wil hebben.” Ik schrok van al die attenties die mijn moeder mij gaf. Op dat moment vergat ik het gezamenlijk masturberen en vingeren wat gisteravond plaats vond. ’s Avonds gebeurde weer het zelfde. Ik trok me lekker af en luisterde ondertussen naar mijn moeder die zich vingerde. Ik kwam weer, voor de zoveelste keer, heftig klaar. Dit wederzijds opgeilen, gescheiden door de gehorige slaapkamerwant, ging ongeveer een week door.

Op zaterdagavond. Ik ging het eerst naar bed, maar mijn moeder volgde direct en ze hield haar deur open, terwijl ze normaal die deur altijd sluit. Toen ik hoorde dat ze de deur niet sloot, deed ik mijn deur zacht ook weer open. Ze begon zichzelf te vingeren voor dat ik begon. Ik deed mee en ons gekreun, mengde zich door de open deuren. Het werd luider, totdat ik mijn moeder hoorde roepen, “Oh kom en neuk me!”

Niet te geloven wat ik zojuist had gehoord. Prompt ging mijn hart sneller en feller tekeer en bonsde in mijn borstkast. Ik wis niet wat ik moest doen. Sprak ze tegen mij? Of was het haar persoonlijke fantasie terwijl ze met zichzelf speelde. Ik begon mij weer af te trekken toen ik hoorde, “Dolf, heb je me gehoord?” Ik was te nerveus om te erkennen dat ik haar gehoord had en zei in plaats daarvan, “Ma, praat je tegen mij?” “Ja, allemachtig, we weten allebei wat ik je vraag te doen. We willen het allebei, dus kom hier NU!”

Ik stond op, ik trilde, deed mijn boxershort aan. Dat verborg weliswaar mijn erectie niet, maar voor mijn gevoel liep ik wat rustiger naar haar slaapkamer. Haar slaapkamer deur stond inderdaad open. Toen ik binnen kwam kreeg ik het volle zicht op mijn wijdbeens liggende moeder. Er brandde een tafellampje en ze speelde zacht en langzaam met haar klitje.

“Dolf, ik weet dat het verkeerd is. Ik heb geen man om me een plezier te doen en jij hebt geen vriendin. En laten we eerlijk zijn, ik ben super geil en oversekst. En we weten allebei dat jij dat ook bent, waarschijnlijk mijn genen.” Ik verstijfde en was nog steeds in een staat van halve verdoving. En zo keek ik naar haar. Toen begreep wat de vriendenschaar bedoelde met “een lekker wijf.” Want zij was veruit de meest sexy vrouw die ik ooit gezien had in mijn jonge leven. Langzaam liep ik op haar toe, voetje voor voetje kwam ik dichter bij de rand van het bed. Bij iedere stap die ik zette bewerkte zij haar klitje sneller en sneller tot ze stopte om te voorkomen dat ze al klaar kwam. Ze bleef naar me kijken en glimlachen af en toe sloot ze haar ogen van genot. “Mmm ik zie dat je kleine vriend ook wakker is,” zei ze kreunend naar mijn boxer keek.

In eerste instantie had ik dat niet echt door, maar toen ik naar mijn kruis keek, zag inderdaad dat mijn vriend werkelijk ontwaakt was. Hij kwam boven de rand van mijn boxer uit en wees in de richting van mijn navel. Dezelfde navel die was verbonden met de vrouw die precies dezelfde lul nu in zich wilde hebben. Die gedachte gaf me een dubbel gevoel en deed mijn knieën knikken. Ze stond op, pakte mijn hand en leidde mij naar het bed waar ze lag. “Laat mij voor hem zorgen, schat,” zei ze en stroopte mijn boxer uit. Ik besloot mijn moeder haar haar gang te laten gaan. Even later omsloot ze mijn lul met haar mond. “Ja ma dat is lekker,” zuchtte ik. Ze ging met haar warme natte mond die op en neer. “Mijn god, mam, je bent beter dan mijn laatste vriendinnetje,” zei ik, terwijl ik er meer van begon te genieten. “Hoe lang is het geleden dat je gepijpt hebt?” vroeg ik. “Zeven maanden geleden, zijn je vader en ik uit elkaar gegaan het is zeven maanden geleden dat ik een lul in mijn mond heb gehad,” zei mijn moeder tussen het pijpen door.

Ze begon enthousiast en heftig en diep aan mijn lul te zuigen. Ze maakte hem nat door er lekker op te kwijlen. Ze gebruikte haar eigen speeksel om me verder op te geilen, iets wat niemand ooit eerder had gedaan. Ze bewerkte me zodanig dat ik snel en spontaan kwam. Mijn zaad spoot over haar handen en in lucht. Toen mijn moeder dit zag zei ze, met een droeve blik in haar ogen, “Maar, schatje, ik wilde dat je me zou neuken.” “Mam, ik trek mezelf een paar keer per dag af, dus ik kan nog wel een keer,” zei ik wellustig lachend. Ze kreunde en likte al het sperma van haar handen en het laken. “Wauw, ze lijkt wel een echte hoer,” dacht ik bij mijzelf.

Ze boog voorover en kuste op de mond. Ik boog wat terug, want ik was, om de een of andere reden, meer verward door haar gepassioneerde kussen dan door de blowjob. Een taboe of niet, gevangen in een overdadige geilheid en opgewondenheid kuste ik haar hartstochtelijke terug. Ik liet mij door mijn knieën zakken en begon haar gepassioneerd te zoenen en duwde mijn tong in haar mond. Ik greep haar tieten en ging met ze tekeer alsof ik ze nodig had om te overleven. Hongerig naar vlees zoals nooit te voren. Zoog ik zo hard als ik kon.

“Vind je het lekker om mijn tieten te zuigen, schatje?” zei ze terwijl ze op me neer keek. “Ma, wat is dit geil en zolang als we dit voor ons zelf houden . . .” “Natuurlijk, we zouden in de problemen kunnen komen als we het niet doen. Ik weet dat het verkeerd is, maar . . . “ ze onderbrak haar woorden met gekreun. “Het is niet verkeerd,” antwoordde ik, terwijl ik het zuigen aan haar tieten even onderbrak. Ik speelde nu langzaam met haar clit. Ze glimlachte en er liep een traan uit haar linker oog. Ze kwam met haar hoofd omhoog en kuste me hartstochtelijker dan ooit. Op dat moment voelde ik meer liefde dan lust.
“Ik houd van je lieverd.” “Ik ook van jou, Ma. Wil je voor me gaan liggen?” Ze deed het. langzaam terwijl we onze ogen op elkaar gericht hielden. Ik leunde zacht over haar. Ik begon haar hals te kussen. Ik kuste en likte haar langzaam van boven naar beneden tot haar kloppende natte kut en haar gezwollen clitje, dat ik begon te likken en zacht te bijten.

Ze begon direct te kreunen, luider dan eerst. Maar nadat ik een paar vingers in haar kut geduwd had, kwam ze snel en heftig klaar op mijn hand klaar. Ik, voelde hoe ze haar kutsappen naar buiten perste. “God schatje, neuk me, neuk me nu. Of ik explodeer!” schreeuwde ze. En dat deed ik. Ik duw mijn van het voorvocht druipende dikke lul in haar smachtende gleuf. En begon haar direct fel te neuken. En weer kwam ze klaar terwijl ik op en neer ramde. “Oh, god, baby, wat neuk je ongelooflijk goed. Wat ben je lekker dik en hard, geile dekhengst van me. Jouw lul is dikker dan die van je vader!”
“Oh god mam, ik kom zo!” zei ik hijgend. “Kom in mij lieverd, spuit me vol. Ik wil het zaad van mijn baby in me voelen!” zei ze bijna schreeuwend.

Direct daarna kwam ik spuitend klaar in mijn moeders kutje. Ik had mijn orgasme sneller bereikt dan ik had gedacht. Het was één van de kortste neukpartijen uit mijn geile jonge leven, maar met het hoogste genot. Ik vulde het kutje van mijn moeder met warm sperma en deed haar weer klaar komen. Ik liet mij door mijn armen zakken en viel op de grote zware en zweterige borsten van mijn moeder. Ik voelde haar harde tepels.

Hijgend zei ik, “god , mam, dat was de beste neukbeurt sinds lange tijd. Met jou vergeleken zijn mijn vriendinnetjes maar amateurs.” “Ik vond het ook fantastisch, lieverd. Het was de beste beurt sinds lange tijd,” was haar hijgerige reactie terwijl ze mijn haar streelde. “Je kunt bij mij slapen vannacht als je dat wilt.” Zei ze glimlachend tegen me. “Natuurlijk wil ik dat,” glimlachte ik. “Maar ik ga eerst even plassen,” zei ik lacherig. Als reactie begonnen we allebei wat zenuwachtig te lachen. Toen ik terug kwam uit de badkamer vleide ik mij tegen het heerlijke volle lichaam van mijn wellustige moeder. We vielen in slaap in elkaars armen.
Sindsdien zorgen mijn moeder en ik extra goed voor elkaar, soms wel een paar maal per dag.
Auteur : Trian / Geschreven op : 05 april 2019 - 15:08 / Hits : 14260 / Waardering : 3.77
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Carolien, haar zoon Jos heeft een nieuwe vriend. (gedwongen seks)
Auteur : falk / Geschreven op : 18 november 2012 - 16:45 / Hits : 77502 / Waardering : 4.13

Mijn zoon heeft altijd zin.
Auteur : Ingrid / Geschreven op : 02 maart 2011 - 12:10 / Hits : 102858 / Waardering : 3.64

Hellen & Rob: De ochtendstond heeft goud in de mond
Auteur : AnitaDick / Geschreven op : 08 april 2012 - 17:47 / Hits : 15048 / Waardering : 3.47

Verleid op kantoor
Auteur : ansderks / Geschreven op : 02 december 2016 - 20:09 / Hits : 7105 / Waardering : 3.37

Mijn zoon heeft altijd zin (deel 2)
Auteur : Ingrid / Geschreven op : 08 maart 2011 - 13:08 / Hits : 88362 / Waardering : 3.35

Stef heeft uitval
Auteur : Doglover / Geschreven op : 09 augustus 2017 - 17:44 / Hits : 16961 / Waardering : 3.30

Verleid door een jonge jongen (neefje Nick)
Auteur : Ester / Geschreven op : 17 juni 2012 - 17:11 / Hits : 52964 / Waardering : 3.16

Bousjra, een Moslima verleid.
Auteur : falk / Geschreven op : 05 september 2012 - 13:08 / Hits : 27225 / Waardering : 3.10

Moeder heeft schuldgevoelens
Auteur : caryn / Geschreven op : 09 december 2006 - 18:41 / Hits : 36820 / Waardering : 3.02

Cristina heeft een relatie met een collega
Auteur : Greyone / Geschreven op : 23 april 2017 - 13:01 / Hits : 13268 / Waardering : 3.00

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
curiousme
Maakt niet uit wie wie verleidde, Trian, feit is dat het een heerlijk geil verhaal is! Komt er nog een vervolg?
Geschreven op : 12 april 2019 - 13:04

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb