Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Geile belevenissen in de vakantie 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Geile belevenissen in de vakantie 2
Tijdens een verjaardagsfeestje krijg ik het verzoek om Mandy mee te nemen naar Noorwegen die graag naar haar moeder wil en in deel 1 hebben jullie kunnen lezen hoe dat verlopen is en staan nu haast bij haar moeder voor de deur.

Het is nog een stukje verder we moeten naar Nedre Rotvoll een heel klein plaatsje aan een Fjord, er staat een houten blokhut zoals al de anderen en er staat een mooie slanke vrouw voor te zwaaien, mijn moeder zegt ze neergeslagen.
Weet je wat probeer het positief aan te pakken, ik beloof dat ik als het kan ik een paar dagen hier blijf, lijkt me een mooie omgeving mis je me gelijk niet zo.
Ik ga haar wel net zo veel missen als zij mij maar dat zeg ik maar niet dus parkeer de camper op aanwijzingen van de vrouw die er wel leuk uitziet.
Als we uitstappen slaat de vrouw haar armen om Mandy heen begint gelijk te huilen dat ze haar eindelijk weer eens ziet haar lieve kleine meisje, Mandy laat het gebeuren kijkt me treurig aan maar als ik op gebaren aanwijs dat ze een beetje spontaan moet den lukt het haar ook nog en geeft haar moeder zelfs een kusje in haar nek, ze kletsen nog even en dan zegt Mandy dat dit Jan is.
Ik kijk de vrouw aan en gelijk schiet me Betty Boop door het hoofd leuk klein rood gestift mondje wat dikke lichtbruine wenkbrauwen mooie helderblauwe ogen klein neusje en een vierkant gezicht.
Ja ik weet het zegt ze ik heet geen Betty maar Karin ze kust me links en recht op mijn wangen ze ruikt heerlijk en als ze van me af gaat zie ik gelijk haar prachtige volle borsten wat bewegen in haar jurkje.
Zij heeft een leuk zomerjurkje aan niet al te lang tot halverwege haar knie en zie gelijk dat zij geen kilo te zwaar is lekkere volle borsten en mooie iets brede heupen gewoon een lekker wijf waar je je hoofd wel even voor wil omdraaien.
Koffie vraagt ze gewoon oer-Hollandse koffie, graag zeg ik en wandel achter haar aan haar huis in, heel anders dan dat ik gewent ben is ingericht.
Mandy vraagt waar Hans is maar die blijkt een paar weken terug eruit gezet te zijn was klaar met die losse handjes heeft me genoeg ellende gebracht of niet schatje en knuffelt Mandy weer even.
Na een tijdje haal ik de koffers en tassen van Mandy uit de camper en zie haar beteuterd kijken omdat dit echt een afscheid word en ik het met pijn in mijn hart doe.
Onder het avondeten vraagt Karin of ik niet een paar dagen wil blijven lijkt haar gezellig weer eens een man in huis te hebben en volgens mij vind Mandy het ook niet erg.
Graag zeg ik slaap wel in mijn camper maar Mandy geeft aan ruimte genoeg binnen te zijn en laat me even later mijn slaapkamer zien en de tussendeur naar haar slaapkamer met een vette knipoog.
Die avond is het echt gezellig ik bekijk Karin erg goed en ze is echt beeldschoon maar dat kleine mondje die in werkelijkheid niet zo klein is vind ik helemaal geweldig.
Ik schat haar midden veertig misschien nog we wat jonger maar dan was ze wel heel vroeg zwanger maar daar kom ik nog wel achter.
Ook stelt Karin voor om morgen naar het Fjord te gaan er is een soort van markt braderie achtig gebeuren met een leuk feest.
We gaan tegen elf uur naar bed douchen om beurten en ik val al snel in slaap in het heerlijke bed wat vele malen beter ligt dan de camper en mis daardoor Mandy die nog wel langs geweest is maar me niet wakker kreeg.
De volgende ochtend lukt het haar wel ineens word mijn adem af gesneden en als ik mijn ogen open kijk ik tegen haar billen aan en zit haar kut op mijn mond.
Gelijk steek ik mijn tong uit begin haar kut uit te lebberen en zij buigt voorover en pijpt me tot ik in haar mond klaarkom.
Zij draait haar kut op mijn mond heen en weer haar vingers bewerken haar klit ik heb haar tepels tussen mijn vingers maar trek daar niet al te hard aan omdat ze af en toe wel heel hard kan gillen maar ze komt toch op mijn mond klaar en lekt daarbij me er helemaal onder.
Met een kusje gaat ze weg tot zo zegt ze en ik douch me nog maar even en als ik in de keuken kom zie ik een kwaad kijkende moeder.
Is ze lekker vraagt ze zonder te kijken, ja ze is heerlijk zeg ik maar ronduit omdat ze ons bezig heeft gehoord, eitje voor de potentie vraagt ze maar zeg daar maar niks op en hoor de eitjes al koken, ik ga aan de tafel zitten en dan komt Mandy binnen met een vrolijke goede morgen.
Morgen zegt haar moeder op negatieve toon en Mandy kijkt mij aan, ik maak met mijn handen duidelijk dat ze ons gehoord heeft en zie Mandy kleuren en fuck zeggen, je hebt eitjes opstaan vraagt Mandy naar haar moeder.
Voor jullie potentie zegt ze kortaf misschien moet ik er een geluidsdemper bij doen, we kijken elkaar aan en weten niet hoe lang dit goed gaat, de eitjes zijn klaar en ze zet ze op tafel gaat tegen over me zitten kijkt me aan en zegt sorry.
Sorry waarvoor vraag ik jij hoeft je niet te verontschuldigen dat zouden wij moeten doen, nee ik verontschuldig me mama ik ben naar Jan gegaan en ik heb het vuurtje aangestoken, hoelang gaat dit al vraagt ze.
Vanaf dag 1 mama ik zag hem de eerste keer en wist dat hij normaal was en dat bleek terughoudend niet opdringerig en ik werd elke minuut geiler en heb hem haast besprongen.
Hoe oud ben je als ik vragen mag zegt ze tegen mij, 58 zeg ik beschaamt, zij schud haar hoofd en geeft aan dat het haar kleinkind zou kunnen zijn.
Ik weet het zeg ik maar zoals Mandy zij, ze heeft zich haast op me geknoopt, jij bent toch oud genoeg om dat af te weren zegt ze, ben een man zeg ik en als er iets is wat onweerstaanbaar is.
Na het eten kleed ik me om in de camper omdat het vandaag warm is mooi weer en zo zal het de komende dagen ook zijn.
Ik ben nog in de camper als ik Karin hoor vragen of ze even binnen mag kijken, ze kijkt rond haalt haar neus op en vraagt wanneer de lakens voor het laatst gewassen zijn ze ruiken naar veel plezier, ik geef aan dat ze er net een paar dagen op liggen.
Als ik zo ruik zijn er nummertjes zat in gemaakt haal je het even af doe ik het in de wasmachine kunne ze er morgen weer op en stapt dan de camper uit.
Ik haal mijn bed af doe er ook gelijk de handdoeken bij en mijn vuile ondergoed en stop die onder haar toezicht in haar wasmachine die zij dan aanzet en aangeeft als we terug zijn die schoon zijn.
Karin rijd haar Volvo de garage uit ik pak de achterdeur vast maar Karin geeft aan dat ik voorin mag komen zitten en weert mijn argument af als ik aangeef dat de dames voorin mogen.
Het is net alsof er iets verandert is tussen de dames ze doen niet vervelend meer tegen elkaar dus ik stap naast Karin in en zie gelijk haar mooie best wel lange benen onder het jurkje uitkomen.
Ze kletsen onderweg wat ik krijg wat geschiedenis les en komen na een dik half uur aan in een leuk klein plaatsje waar het redelijk druk is.
De markt stelt niet veel voor er is een kermis waar ik helemaal niet van hou maar de dames vliegen door de lucht in een draaimolen en kijk af en toe even tegen verschillende onderbroekjes aan van de dames die er ook in zitten.
We wandelen verder komen bij een rondvaartboot en nemen daar plaats en varen het Fjord rond wat er vanaf het water geweldig uitziet en dan staat ineens Karin tegen me aan.
Vind je het leuk vraagt ze me aankijkend met een lief lachje, wat een mooie omgeving zeg ik en wat een rust straalt het hier uit, mis je Holland niet een beetje.
Zeker zeg ik maar dit is ook geweldig mooi zo mooi ken ik Holland niet, dan voel ik haar arm om me heen op mijn heup rusten dus ik kijk haar aan, vind je het erg als ik dit doe Mandy heeft gelijk je straalt een bepaalde rust uit die geweldig is.
Dan komt Mandy aan de andere kant staan en vraagt of we elkaar gevonden hebben, ik kijk haar aan en geef aan dat ze geen voorbarige conclusies moet trekken, toekomst plannen misschien daar is mijn moeder goed in.
Volgens mij hebben jullie verstandig gepraat zeg ik en kijk beide aan, klopt zegt Mandy we begrijpen elkaar weer een beetje en ook zij legt haar arm om me heen, wat drinken vraagt Karin dan en we lopen naar de bar en blijven daar zitten om naar buiten te kunnen kijken.
De dag vliegt voorbij ik geniet van beide vrouwen we raken elkaar niet echt meer aan en als we naar haar huis terug rijden zie ik de lange volle benen van Karin weer even waarbij de jurk tot heel hoog opgetrokken is en ik voel mijn pik wat groeien.
Net voor we bij haar huis aangekomen zijn stopt ze bij een restaurantje waar we heerlijke vis eten vers gevangen kabeljauw zelden zoín lekker visje gehad en rijden dan naar haar huis.
We zijn nog maar net binnen of Mandy vraagt of we een sauna zullen nemen om lekker bij te komen van de zware dag roept Karin goed idee.
Karin zet de sauna aan geeft aan dat we er met een half uur in kunnen dus zet eerst nog even koffie, na even gaat ze kijken geeft aan dat we er in kunnen en gaan naar onze slaapkamers om ons uit te kleden, ik doe een handdoek om weet niet hoe de dames erbij zitten dus ik ben save.
Ik stap de sauna in zie de beide dames vlak naast elkaar zitten en mag tegen over hen plaats nemen geeft Karin aan, handdoeken zijn voor watjes zegt Mandy weg met dat ding jij hoeft je echt niet te schamen, nu zie ik Karin haar volle borsten die nog mooi recht vooruit staan met twee best wel mooie tepelhoofden en mooie vierkante tepeltjes.
Ik doe mijn handdoek op advies van Karin weer naar buiten en voel gelijk mijn pik harder worden, wouw weer eens een geschoren mannetje daar houd ik van lacht Karin en kijkt duidelijk naar mijn steigerende pik, houd je in mam hij is zo weg als je te opdringerg bent.
We hangen wat in de sauna kletsen wat en dan valt mijn oog ineens op Karin haar kut waar nog wat haar boven staat maar wel getrimd met een keurig streepje.
Vind je het erg dat mam geen kale doos heeft vraagt Mandy met een brede lach, makkelijk hoef je niet apart te vlossen lach ik maar geef aan dat mijn vrouw zich nooit kaal geschoren heeft, we praten dan over mijn vrouw wat we gedaan hebben en ik vertel waarom we geen kinderen hebben.
Dus jij kan altijd zonder condoom vraagt Karin, voor de veiligheid zal het wel eens moeten maar zoveel ervaring heb ik nou ook weer niet, Mandy vertelt van Claudia hoe ik die in haar kont neukte geweldig om te zien en verteld dat ze het gefilmd heeft.
Wil ik zien zegt Karin ben gek op geile filmpjes maar Mandy geeft aan straks op de tv lekker groot en lekker duidelijk lacht ze.
We zitten nog een tijdje Karin gooit nog eens wat spul op het vuur en dan gaat Mandy haar voet tussen mijn benen en wrijft met haar voet over mijn half harde pik heen.
Niet doen zeg ik straks vraagt hij alle aandacht en dat willen we toch niet, waarom niet is alweer een tijd geleden dat hier een stijve is geweest lacht Karin en doet gelijk haar benen weer wat van elkaar, ik zie haar zweten of dat door het geil komt of door de sauna weet ik niet maar dan staat Karin op pakt Mandy bij haar hand en mij ook en doet de deur open.
Afkoelen stelletje geilloos zegt ze en neemt ons mee het zwembadje in wat speciaal is om af te koelen en dat doen we dan ook duidelijk.
Ze springt ons vasthoudend in het koude water en mijn pik is gelijk weer slap wat koud is dat nadat je in zoín warm hok hebt gezeten.
Karin dompelt ons onder voel heel even een hand langs mijn ballen gaan maar van wie die is weet ik niet maar dan mogen we weer de warmte in.
Heerlijk zegt Karin ik kan hier geen genoeg van krijgen zo gezond is het, hier vind ik het wel lekker buiten is een stuk minder klaagt Mandy wat ik beaam, hou je alle spieren lekker wakker kijk mij zegt ze en neemt haar borsten in haar hand ten teken dat die nog niet hangen.
Komt het daardoor vraag ik waarop Karin aangeeft dat ik maar eens op Noorse vrouwen moet letten hebben allemaal lekkere stevige tieten.
Mam zeg dat niet zo ik vind het zo ordinair klinken tieten zegt Mandy waar ik en Karin geweldig om moeten lachen, je hebt gelijk schatje lekkere strakke borsten hebben we en legt haar hand op een borst van Mandy, dat komt niet door de sauna lacht ze die zijn gewoon puur natuur.
Na een tijdje duiken we nogmaals het koude bad in kruipen dan nog even in de oven en lopen dan naakt achter elkaar het huis in waar we om beurten even douchen en naakt in de kamer nog wat drinken.
Als Mandy aangeeft naar bed te willen vraagt Karin of we samen slapen of elk op je eigen bed, we gaan elk wel op ons eigen bed zeg ik maar daar denkt Mandy heel anders over, vind het niet eerlijk tegenover je moeder zeg ik die ligt alleen.
Je mag er wel bij komen als je wil zegt Mandy vind Jan niet erg die maakt het niet uit of er 1 is of meer of niet schatje zegt ze graait me in mijn kruis en begint me te zoenen.
Zullen we dan mijn bed nemen die is wat breder zegt Karin en zie haar tepels nu snoeihard staan en kijkt me aan alsof ze me op wil vreten, we legen onze blazen ik loop achter Mandy aan de slaapkamer in en zie een onwijs groot bed waar je makkelijk met drie in kan, Mandy duikt alsof ze in het zwembad duikt op bed gooit haar benen even wijd van elkaar en ligt dan op haar rug me aan te kijken.
Kom je schatje of ben je een beetje verlegen lacht ze naast haar moeder liggend, uit elkaar ik wil er tussen zeg ik en gelijk gaan ze beide een stukje aan de kant, ik kruip op mijn knieŽn er tussen en voel gelijk Mandy haar hand om mijn half stijve pik.
Moet je voelen mam hij groeit al, ze haalt haar hand weg en gelijk voel ik een stevige hand rond mijn pik en kijk Karin aan, voelt lekker zegt ze kan je er echt zoveel mee zoals Mandy verteld.
Moet je ervaren zeg ik met een lach en bedenk dat dit onmogelijk is zo moeder zo dochter gaat er door me heen.
Ik ga op mijn rug liggen tussen de meiden in en beide gaan ze op een arm leunen en kijken naar mij, Karin haar hand heeft mijn pik alweer beet en Mandy zakt met haar hoofd omlaag, ik voel de hand van Karin rustig op en neer gaan dan de lippen van Mandy en dan lijkt het alsof ik ontplof dit is zo onwijs lekker en dan die mond van Karin die op de mijne komt begint me heerlijk zacht te tongen.
Als we even los komen zegt ze dat ze straks bereden wil worden zo lang geleden dat ze er wat in heeft gehad Mandy wacht wel tot morgen vroeg lacht ze.
Mandy pijpt geweldig mijn pik staat nu snoeiharde en dan gat Mandy haar mond van mijn pik, kom maar ma hij staat heerlijk strak nu kan je echt even genieten, Karin rolt op me zet haar knieŽn onder zich en ik voel Mandy haar hand mijn pik voor haar moeder kut zetten.
Kom op mannetje zegt ze met een harde klap op mijn bil gevent en dan schuift mijn pik als vanzelf in Karin haar soppende kut.
Karin en ik stoten in een rustig tempo tegen elkaar op tot Mandy ineens vraagt of hij lekker is, hij is zalig wat een heerlijk pik heeft hij, dan kussen ze elkaar eerst een klein kusje dan een lange tongzoen.
Lik je moeders tepels zeg ik laat zien dat je van haar houd, Mandy kijkt me aan vraagt of het me leuk lijkt dat te zien wat ik beaam, Mandy gaat tussen ons in begint haar moeders tepels te zuigen en kneed haar borsten, mijn hand breng ik naar Mandy haar billen trek die wat van elkaar en zet mijn vinger tegen haar natte kut aan.
Mijn vingers glijden zo die natte kut in tot ik er helemaal in zit haar moeder neukt me zalig voel haar kut af en toe wat aanknijpen wat Mandy nog nooit gedaan heeft maar deze is duidelijk beter getraind.
Na een tijdje kust Mandy mij vraagt dan of zij echt tot morgen moet wachten of dat ze er even tussen door mag, haar moeder geeft aan dat ze we even mag maar dat ik in haar klaar moet komen ben zo toe aan weer eens een beste lading sperma lacht ze en haar kut glijd van me af, Mandy neemt gelijk plaats haar moeder houd mijn pik rechtop en dan zakt het strakke kutje van Mandy over me heen.
Jezus wat is dit lekker ben even van de wereld geniet van haar strakke kutje maar vel dan mijn hand vastgepakt worden en naar Karin haar kut getrokken worden.
Nee kom op me zitten ik wil je likken zeg ik en dan komt ze breed lachend op me zitten, schuift die heerlijk natte kut over mijn mond en kin en ik lik waar ik likken kan, Karin kreunt zegt tegen Mandy dat ik dit ook goed kan schuift en draait nog wat en dan lik ik aan haar klit die lekker hard tussen de lipjes uitsteekt.
Aan de bewegingen begrijp ik dat de dames met elkaar kussen elkaar hun borsten betasten en ik Karin hoor vragen of ik niet in Mandy klaar wil komen dat zij het graag wil hebben.
Kom maar gaat er zo aankomen zeg ik duurt niet lang meer jullie melken me helemaal leeg jullie zijn zo goed en dan springt Mandy haast van me af, een lange sliert vocht trekt van haar kut naar mijn eikel die Karin er even tussen weg zuigt en dan weer op me gaat zitten, heerlijk die lekkere zachte warme kut rond mijn pik en voel hem gelijk weer aanknijpen.
Je wil gemolken worden zegt ze ik ga je melken geile beer en jij gaat me vol spuiten, Mandy kust me zegt dat ik haar moeder alles moet geven wat ik heb en dan draait Mandy zicht om, ik kijk tegen haar perfecte kontje en kut aan die helemaal glimt van het geil en begint aan haar moeders kut te likken.
Ik begraaf mijn vingers in de voor me hangende kut en sop in en uit, druk er ook een in mijn andere gaatje zegt ze en dat doe ik graag nu ik er vol zicht op heb.
Het kutje likken gaat volgens mij niet zo makkelijk Mandy gaat omhoog likt en bijt aan haar moeders tepels kussen elkaar en dan voel ik dat ik ga komen.
Twee vingers in Mandy haar natte geile kut een in haar natte geile kontje en dan mijn pik in de heerlijke zuigende kut van Karin en daar leeg ik mijn ballen in.
Straal na straal voel ik uit mijn pik spuiten Karin gilt dat dit onwijs lekker is weer eens een kerel in haar te voelen klaar komen jezus wat is dit lekker roept ze en dan begint Karin onwijs op me te schokken melkt echt mijn pik vloekt dat dit lekker is en zakt al schokkend van me af.
Het duurt even maar dan ligt Karin tegen me kust me en vraagt of ik hier eeuwig blijf mag je ons beide hebben we doen alles voor je als je ons maar zo blijft verwennen.
Ik kus eerst Karin heel lekker dan Mandy maar geef aan dat ik naar de poolcirkel wil dus eeuwig blijven gaat niet en ik heb nog een huis.
We kletsen nog even en dan vallen we in slaap ik met mijn pik haast in Mandy en met de billen tegen Karin aan.

De volgende ochtend word ik wakker Karin is weg ik lig tegen Mandy haar billen aan met mijn erectie en sla mijn hand aan haar borst speel even me haar tepels die onder mijn handen harder worden en dan draait ze een beetje met haar heupen tegen mijn paal aan.
Ik richt hem een beetje schuif in bed wat heen en weer en dan voel ik haar warme kut aan mijn eikel trek haar billen wat van elkaar en dan zit ik goed voel mijn pik haar kut in glijden die nog nat is van gisteren omdat ik gelijk helemaal in haar glij.
Ik stoot twee maal en dan ontwaakt Mandy die gelijk vraagt wat ik aan het doen ben, voel je niks zeg ik en dan lacht ze slaat achteruit en legt haar hoofd weer neer, neuk dat geile kutje nog maar even loop ik vandaag wat makkelijker zegt ze en voel dan haar hand tussen haar benen gaan.
Ik neuk rustig lekker diep die natte kut het is heerlijk maar niet super dus draai haar na en tijdje op haar knieŽn en neem haar verder op zín hondjes.
Neuk lekker diep druk telkens nog even extra aan en Mandy kreunt alweer dat dit zo lekker is ga door neem me diep en je mag harder zegt ze.
Zo zijn die geile tortelduiven alweer bezig hoor ik achter me zeggen en voel Karin op bed komen, jij dacht dat lekkere jonge ding even alleen te pakken nou mooi niet mannetje, zij gaat op bed staan over Mandy heen pakt mijn gezicht beet en drukt haar nu geschoren kut tegen mijn mond en begint tegen me op te rijen.
Neuk die geile teef onder me lekkere beer van me zegt ze en drukt haar kut steeds harder tegen mijn mond aan.
Wouw wat is dat er zit een vinger in mijn reet verdomme schatje dat mag niet die ik maagd en blijft maagd, mooi niet mam die gaat ontmaagd worden daar gaat een dikke pik in komen straks, echt niet hoor ik Karin zeggen maar Mandy denkt daar heel anders over en meld dat elke vrouw eens een pik in haar anus gehad moet hebben.
Ik neuk Mandy heerlijk lekker diep lekker rustig en kan dit best lang volhouden maar Mandy geeft aan dat ik haar beffen moet ze wil klaarkomen en wel nu.
Bef dat geile mokkeltje maar even klaar heb ik zo het ontbijt voor jullie klaar staan en Karin gaat van bed met een lekkende kut, en jij dan vraag ik waarop Karin lacht en aangeeft al een tijdje zichzelf prima red, ik kruip tussen Mandy haar benen die ze om mijn hoofd slaat en me zo hard op haar vette natte kut drukt.
Vingers glijden haar kut en niet veel later ook haar anus in mijn tong bewerkt voornamelijk haar klit en neem ook af en toe haar lippen tussen mijn tanden en dan komt ze na een klein kwartiertje gillend en brullend klaar.
Zachtjes na schokkend blijft ze op bed liggen ik sta op knappen mijn orgasme staat voor de deur dus ik neem mijn pik in mijn hand ga boven haar hangen trek een paar maal en spuit dikke klodders sperma tegen haar prachtige borstjes aan.
Geweldig zegt Karin die in de deuropening heeft staan kijken en dan zich omdraait en meld dat met vijf minuten het ontbijt klaar is douchen doen we nadien.
Drie stinkende lijven zitten rond de tafel Karin geeft aan dat ze graag wil dat we blijven de poolcirkel is geen donder aan een kale vlakte met een paal dat is alles en die paal kan niet wat jouw paal kan lacht ze.
Na het ontbijt douchen we om beurten het is anders dan verwacht regenachtig kil weer dus we moeten kijken of er ergens binnen wat te bekijken is.

We rijden die dag naar een paar oude kerken bekijk die maar ik vind er niet echt veel aan tot we bij een soort oud klooster aan komen.
We betalen een minimum bedrag als intree lopen rond en kunnen een kelder in waarin vroeger gevangen hebben gezeten.
Karin vraagt iets in het Noors aan een keurige wat oudere vrouw van mijn leeftijd en neemt ons mee en hoekje om en verteld ons dat achter die deur de gevangen gemarteld werden.
Er staat duidelijk op dat we er niet in mogen maar Karin opent de deur waarop ik aangeef dat we er niet in mochten.
Heb toestemming van Ilse de vrouw waar ze net mee sprak die ze van een of andere club kent.
Het is daar aardig donker twee kleine raampjes die haast aan het plafond zitten verlichten de boel een beetje en zien de martel werktuigen die ze gebruik hebben.
We lopen rond en dan hoor ik Mandy ineens zeggen, hit me with your rhythm stick, we kijken beide om en zien Mandy als aan een rad genageld staan met haar handen omhoog benen wijd en haar rokje en slipje op de grond, wil jij een pak slaag schatje zegt haar moeder en ik zie haar lachen.
Aan een wand hangen wat zwepen een paar stokken in verschillende lengten en dikten en Karin neemt een dunne stok van een meter.
Dus jij wil bespeeld worden trek je shirt uit zal ik je prachtige borsten eens goed onder handen nemen, Mandy blijft staan zoals ze staat en dan kijkt Karin mij aan, trek haar kleren uit ik ga die meid een pak rammel geven waar ze niet van terug heeft.
Ik kijk van de een naar de nader en krijg dan een slag met de stok op mijn bil, heb je me niet verstaan zegt Karin op kwade toon tegen mij, ik loop op Mandy af die me aankijkt met pretoogjes dus doe het shirtje uit en haar borsten zijn gelijk bloot en har tepels staan mega hard erop.

Trek er maar even aan zegt Karin en drukt de stok weer tegen mijn kont, ik neem haar tepels in mijn mond zuig eraan en krijg een best wel harde tik op mijn bil, is dat trekken moet ik het voordoen en Karin haar vingers gaan naar de harde tepel naast mijn hoofd en trekt daar echt onwijs hard aan.
Mandy verbijt een gil maar zie tranen uit haar ogen springen en kijk verbaasd naar Karin en zeg dat het zeer doet, als ze een beetje is als haar moeder kan het nog veel harder lacht ze op een gemene manier, dan doen we beide een stap achteruit en slaat Karin even heel zachtjes tegen Mandy haar borst waar ze net zo hard aan getrokken heeft.
Mandy lijkt het lekker te vinden na een aantal slagen tegen haar borsten aan gaat de stok omlaag slaat nu tegen haar strakke buik en zakt dan langzaam omlaag om dan scheef over haar kutje heen te slaan.
Drie veer keer slaat Karin zachtjes vol tegen Mandy haar kut aan die elke keer een klein sprongetje maakt en ik haar lippen rood en nat zie worden.
Omdraaien commandeert Karin dan en Mandy draait zich gelijk om en krijgt een tel later drie best wel harde slagen tegen haar billen, Mandy verbijt de pijn zegt niets maar trekt wel elke kaar haar billen strak aan elkaar, jij mag zegt Karin en drukt mij de stok in mijn hand.
Kan ik niet zeg ik kan geen vrouw slaan zeg ik met openmond het aanschouwd te hebben, sla zeg ik brult Karin haast sla die geile slet die wil geslagen worden dus doe het en wel nu, ik sla zachtjes tegen Mandy haar bil aan maar Karin geeft aan dat het harder kan en slaat dan met haar lakke hand hard tegen Mandy haar bil aan die gelijk helemaal rood kleurt.
Vind je het lekker vraagt Karin aan Mandy, vind het weer eens zalig sla me maar Jan sla me het hersteld allemaal wel weer en ik word er zo onwijs geil van, slaan zegt Karin boos tegen mij sla die vieze smerige slat zo hard je kan gaat ze klaar komen.
Ik sla een aantal malen niet echt hard maar hoor Mandy zeggen harder en harder dus sla harder en harder en na een paar keer zie ik haar verkrampen van de pijn en dan begint ze hevig te schokken hangt aan haar handen met gebogen knieŽn en we zien vocht uit haar kut lopen.
Lijkt haar moeder wel zegt Karin gewoon ongerept klaarkomen als je pijn hebt en dan ook je kut helemaal leeg laten lopen.
Dan gaat de deur open de vrouw komt vragen of we zo klaar zijn ze willen sluiten, Karin stapt op haar aan geeft haar en kus en stopt haar wat geld in haar hand en bedankt haar voor de mogelijkheid die we gekregen hebben, Mandy helpen we aankleden en we nemen haar tussen ons in mee naar de uitgang.
Bij de uitgang staat de vrouw met een brede lach ns uit te laten en Karin vraagt of ze zin heeft vanavond langs te komen voor een leuk feestje.
Heb wat anders zegt ze maar als je visite nog een tijdje blijft kom ik graag met een je hoort nog van me gaan we terug naar huis waar we Mandy nog uit de auto moeten helpen en gelijk op Karin haar bed neerleggen.

In opdracht van Karin haal ik bij een restaurant wat eten die ze besteld heeft en zal zij Mandy wat insmeren tegen de pijn.
Als ik terugkom na drie kwartier zit Mandy aan tafel te wachten vraag of het goed gaat en met een vrolijk met pijn vertrokken gezicht verteld ze dat ze het geweldig gevonden heeft maar nu even een dag rust wil.
Die avond kruipt Mandy om negen uur in bed nadat ik aangegeven heb morgen door te reizen naar de noordpool en andere dingen die ik bekijken wil.
Mandy vraagt of ik vanavond haar moeder nog een klein beetje wil verwennen en of zij mee mag naar de noordpool lijkt haar zo leuk om dat ook eens te zien.
Na overleg mag ze met me mee maar wel de belofte dat we ons gedragen wat we natuurlijk doen en ik Mandy naar bed breng nog even wat met haar vrij en met een tot morgen is het alweer wat beter laat ik haar alleen.

Als ik in de kamer kom zit Karin naakt op de bank dus ik weet dat er werk aan de winkel is maar wat een onwijs geil mens is dat nog nooit heeft een vrouw zich zo aangeboden.
Ik kus haar en gelijk gaat haar hand naar mijn broeksriem doet die los ik kijk toen en ze schuift een tel later mijn broek en slip omlaag.
Zonder een woord te wisselen komt ze voorover tuit haar mooie kleine Betty Boop mondje en mijn pik schuift gelijk heel diep in haar.
Ze pijpt me even lekker diep en dan drukt ze me op de bank zonder haar mond van mijn pik te halen zit ik naast haar zij gaat op haar knieŽn op de grond zitten kijkt me diep in mijn ogen en mijn pik zie ik in en uit haar mond gaan.
Het is zo lekker ik ga er zo in op dat mijn handen stil naast me liggen tot ze voor een laatste keer mijn pik diep i haar zuigt en dan aangeeft me te gaan melken.
Zij kruipt op me knieŽn naast me borst tegen mijn mond aan die ik gelijk tussen mijn tanden neem en voel dan haar kut heerlijk over mijn pik heen zakken.
Jezus wat lekker wat een lekker wijf is dit en geniet voor zo lang het duurt, zij begint te wippen in en uit lekker diep dan een klein stukje dan weer heerlijk diep en ik sabbel aan haar tepel en heb de nader tussen mijn vingers, volgens mij zijn we wel een half uur zo bezig voel mijn pik harder worden en zij blijkbaar ook omdat ze aangeeft dat ik lekker in haar mag spuiten.
Ze laat mijn pik heerlijk diep in haar zakken spuit maar schatje geef me je lekkere geile sperma laat me genieten van een volle kut kom maar schatje en dan voel ik straal na straal mijn ballen legen.
Ze hangt me om mijn nek kust me bedankt me voor mijn sperma en vraagt of ik straks nog een keer kan, met een kusje geef ik aan dat we het gewoon gaan proberen we zien wel, we kussen nog even nemen een pilsje en na nog even een rondje buiten gelopen hebben, kruipen we in bed.
Al snel liggen we in standje 69 ik bef haar heerlijke nu gladgeschoren kut zuig haar lippen tussen die van mij druk twee vingers in haar en voel haar mond rond mijn eikel sluiten.
Het duurt even maar na haar klit een tijdje gelikt te hebben haar kut gevingerd te hebben komt ze rustig kreunend onder me klaar haar kut lekt een beetje vocht wat ik nog weg lik en dan vraagt ze me of ik haar van achter wil nemen.
Graag denk ik en kijk al snel tegen die prachtige billen haar natte glimmende kut en haar perfect ronde kontje en wil er het liefst gelijk een vinger in drukken maar laat het omdat ze het niet wilde.

Ik zet mijn eikel voor haar glimmende schaamlippen druk mijn duim er even in en dan zakt mijn pik stukje voor stukje in haar wat ze met een zware diepe grom ontvangt.
Rustig neuk ik haar doe een hand tussen haar benen en wrijf over haar klit heen, doe maar niet ga ik te snel weer komen zegt ze, er is niet lekkerder dan een klaarkomende kut te neuken zeg ik zachtjes in haar nek hijgend.
Als jij in een klaarkomende kut wil komen laat me het dat zelf doen pak mijn tepels en trek er maar lekker hard aan.
Mijn pik sopt diep haar kut in ik voel wat vocht langs mijn ballen lopen dus ze is weer botergeil en neem haar tepel tussen twee vingers draai ze knijp er in en ik hoor har harder kreunen.
Ga door doe maar harder dit is lekker en ik trek harder aan haar tepels neuk haar harder en dieper, het voelt alsof haar kut bij elke keer dat ik in haar ga zich verder samen trekt, hoe harder ik aan haar tepels trek hoe nauwer haar kutje word en dan ineens als ik heel hard aan een tepel trek sluit haar kut zich om mijn pik en lijkt me te gaan melken.
Elke maal als zij aanknijpt voel ik sperma uit me komen Karin kreunt dat dit onwijs is dat ik harder moet stoten harder moet trekken en dan word het stil.
Haar billen staan nog hoger omhoog haar hoofd is in het kussen gezakt en haar lijf trilt schokt en hoor haar zachtjes vloeken.
Trek nog eens hard aan haar tepel en weer gilt ze gesmoord door het kussen haar kut sluit weer zalig om mijn pik en ik spuit weer een straal in haar en zo gaan we nog een tijdje door tot ik het ook niet meer heb en zij door haar benen vlak op bed zakt en ik naast haar.
Zonder wat te zeggen kussen we even ze doet het nachtlampje uit en vallen tegen elkaar aan in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker lig nog steeds tegen Karin aan die heerlijk zachtjes ligt te ademen kus haar in haar nek wat een klein kreuntje tot gevolg heeft maar ze slaapt door dus ik ga er uit.
Na de gebruikelijke dingen gedaan te hebben zoek ik koffie thee en melk voor de dames vind kadetjes wat ham en kaas en dek de tafel.
Goedemorgen hoor ik Mandy zeggen loopt op me aan kussen elkaar en meld dat ze me gemist heeft, heb je nog pijn vraag ik maar zij geeft aan dat het wel meevalt, was mama een beetje goed vraagt ze en ik knik en geef aan dat ze het wel kan.
Ze slaat een arm om me heen kust me in mijn nek en vraagt wie de beste is, jij bent lekker jong en lekker strak je moeder heeft meer ervaring, ervaring zegt ze je moest eens weten hoeveel ervaring ik heb en laat haar hand tegen mijn kruis aan komen.
Zullen we dat maar even niet doen horen we Karin zeggen loopt op ons aan geeft mij een zoen en dan Mandy, meer ervaring dan dat jij hebt heeft er iemand volgens mij zegt Karin en kijkt Mandy aan, ze lachen zeggen niks en gaan dan aan tafel zitten.
Tijdens het eten heerst er een kille stilte ik heb aangegeven tussen tien en elf weg te gaan en ik voel enige spanning.
Wanneer heb jij vakantie vraag ik Karin, met en kort antwoord zegt ze op negatieve toon eind september, er word verder weer niks gezegd ik voel me kloten omdat ik Karin alleen ga laten.

Als de tafel is afgeruimd ga ik mijn koffers pakken Mandy doet haar eigen en we zien Karin even niet meer maar die blijkt in de slaapkamer te liggen huilen.
Ik haal Karin uit haar slaapkamer beloof dat ik weer langs kom nog een paar dagen bij haar zal blijven maar wil eerst verder, we drinken nog en kopje koffie Karin zwaait ons niet uit dus rijden zonder een woord te spreken het eerste uur, koffie vraag ik naar Mandy die in elkaar gedoken naast me zit en zie als ik kijk haar knikken.
Bij een wegrestaurant stop ik vraag of het gaat en weer knikt ze alleen maar wast haar gezicht even voor we naar binnen gaan en praten daar weer minimaal.
Als we weer instappen vraag ik of ik haar terug zal brengen maar dat hoeft niet heeft niets met haar te maken, ik start weer en rij verder en dan na een tijdje begint ze te vertellen, toen ze voor haar vriend met zijn vrienden naar bed moest is ze net als gisteren ook eens mishandelt.
Dat ging zo ver dat ze in het ziekenhuis belande was zo lekker en deed zo zeer en alles kwam gisteren weer naar boven en kan ik het even niet loslaten verteld ze.
Pas aan het eind van de dag heft zij haar hoofd eens weer vrolijk op geeft me een kusje als ik koffie zet aan het water waar we zullen overnachten en het lijkt weer aan de kant gezet te zijn zo verteld ze zelf ook.
Die avond kruipen we in een heerlijk schoon bed tegen elkaar aan kussen een tijdje en gaan dan slapen.
De volgende morgen smeer ik op haar verzoek haar billen en borsten even in met wat zalf tegen littekens en snap nu waar die strepen op haar rug vandaan komen maar vraag er niet naar.
We rijden door en komen in de buurt van een groot nationaal park en we besluiten daar weer de nacht door te brengen.
Aan gekomen bij park Folgefonna parkeren we de camper op een kleine parkeerplaats waar een bordje staat dat er iets verderop een zwemstrand is, omdat er helemaal in de weide omgeving helemaal niemand te zien is gaan we naakt de camper uit lopen het stukje van 150 meter en duiken daar het meertje in, niet zoals in al die andere watertjes is het deze keer aangenaam geen 30 graden maar goed zwemwater.
We zwemmen ongeveer een half uur liggen even te zonnen kletsen wat kruipen tegen elkaar aan en dan gaan onze handen weer op zoek naar wat vertier.
Het duurt maar even en Mandy heeft weer een harde pik in haar hand ik een harde tepel in mijn mond en dan schuif ik op haar.
Benen van elkaar mijn pik zoekt zijn eigen weg en ik glij haar heerlijke alweer natte kut in, heerlijk rustig neuk ik haar geef haar kusjes neem een tepel in mijn mond en dan wil ze een ander standje, ik draai haar op haar zij doe een been de lucht in en ga van achter bij haar binnen.
Heb haar borst vast speel zachtjes met haar tepel en zelf heeft ze haar vingers tegen haar klit aan probeert me te kussen en geeft aan dat het weer ongewoon lekker is.
Dan wil ze van achter genomen worden dus ik kruip erachter haar hand gaat gelijk weer tegen haar klit en ik mag weer een duim in haar anus drukken.
Dit duurt zo lang voor ik klaarkom pomp zo heerlijk in haar smachtende kut witte schuimkoppen zijn er rond mijn pik te zien en dan begint ze harder te kreunen ik ga komen pak me harder neem me hard roept ze stoot diep in me en dan ontlaad haar lichaam gilt alles bij elkaar schokt aan mijn pik en dan zet ik de kraan open en spuit mijn sperma diep in haar.
We liggen een tijdje in elkaars armen de sperma loopt haar kut uit dus vraagt ze of we nog even het water in gaan om wat op te frissen dus kus ik haar en rennen we het water in.
We blijven een klein kwartiertje in het water wandelen dan hand in hand naar de camper en staan dan ineens oog in oog met een lange gespierde man die breeduit staat te lachen.
Mandy snelt de camper in maar de man zegt gelijk dat hij ons al een tijdje bekeken heeft alles gezien dus je hoeft niks te verbergen.
Ik geef hem naakt een hand met mijn slappe pik omlaag zeg dat ik Jan ben en uit Holland kom, je neukt je kleindochter lacht hij die wil ik ook wel even lekker ding, ik geef aan dat het niet mijn kleindochter is maar wel een lekker ding.
Hij verteld dat hij Mika heet , hij is ongeveer 1 85 lekker stoer brede borstkas die hij naakt heeft geen haren daarop, keurig geknipt blond haar en blauwe ogen ziet er een beetje uit als Mika Hakkinen die auto racer.
Je neukt goed mannetje zegt hij met een brede lach en vraagt of we straks vis van de BBQ komen eten hij heeft een dikke gevangen die hij niet alleen op kan.
Ik overleg met Mandy die aangeeft dat het wel een onwijs lekker ding is, gedraag je een beetje wie weet is het een serie moordenaar of een kinderverkrachter, mag van mij zegt ze heb je gezien hoe dik die bobbel in zijn broek was.
Ze wil wel eten met hem misschien wel een beschuitje lacht ze, ik doe een korte sportbroek aan wandel naar hem toe en geef aan wel vis te willen eten, hij zet er een stoeltje extra bij maar mijn eigen zitten wat beter dus haal twee van mezelf op.
De man verteld vanmiddag een eind verderop een zeeforel gevangen te hebben en deze plek altijd opzoekt voor de rust normaal loopt hij ook vaak naakt maar wat hij van ons zag was wel wat speciaals.
Dan komt Mandy aanlopen heeft een heeeeel kort zomerjurkje aan waar haar borstjes net in bedekt zijn en zie de man gelijk slikken, ik geniet van haar hoe ze die man uitdaagt alleen om hem te plagen het is niet eerlijk hij trekt zich vanavond helemaal suf, Mandy stelt zich voor geeft hem een kusje en vraagt of het beviel van wat hij gezien heeft vanmiddag.
Jullie waren super zegt hij zelden zoín mooi stel mensen gezien zo heftig zo gepassioneerd vernamen niet eens dat ik stond te filmen.
Mag ik het filmpje zien vind ik leuk om te bekijken zegt ze en schuift naar toe, de man neemt zijn telefoon en Mandy bekijkt de beelden mar legt ook gelijk haar hand op zijn knie, nee he gaat er door me heen gaat deze ook voor de bijl.

Ze bekijken het filmpje het is geil omdat ik haar tepels per seconde zie groeien haar hand nog wat verder omhoog zie gaan en de bult in de man zijn broek inderdaad erg groot zie worden.
Hoe staat het met de vis vraag ik en dan is de spanning er even af zie Mandy naar me lachen maar ik schud mijn hoofd en zij lacht.
Ik haal bordjes en bestek uit de camper krijg onze moot vis wat aardappelen erbij en het smaakt heerlijk met die ondergaande zon.
Maar als de zon ondergaat komen de nutjes of iets dergelijks maar het zijn kleine zwarte vliegjes die onwijs prikken en Mika aangeeft dat we naar binnen moeten anders vreten ze ons op.
Op Mandy haar verzoek gaan we onze camper in en als snel zie ik Mandy haar benen van elkaar en zoals ik al vermoede geen slip of string gewoon in haar blote kut en zie ook Mika af en toe omlaag kijken en dan naar mij.
Als hij me weer een keer vragend aankijkt nadat hij vol tegen haar kale kut aan heeft zitten te kijken zeg ik pak wat je pakken kan man morgen zijn we weg.
De man kijkt van mij naar Mandy die hem een kusje toewerpt dan haar hand achter zijn nek legt en hem tegen haar mond aan trekt en hem gewoon heftig begint te zoenen.
Als ze los zijn kijkt hij naar mij maar Mandy geeft aan dat zij er alleen maar voor de seks bij is als dat niks was was zij hier ook niet je hebt gezien hoe goed hij is en volgens mij kan jij er ook wel wat van en legt haar hand op Mika zijn stijve pik in zijn broek.
Heel even later zakt zijn broek omlaag Mandy trekt hem voor hem uit zakt gelijk voor hem neer sluit haar mond om zijn pik en begint er zachtjes aan te zuigen.
De man heeft een pik zeker vier vijf centimeter langer dan die van mij en die is al 19 waar ik mega trots op ben alleen is de zijne iets dunner.
Zijn pik laat ze zeker tot de helft haar mond in gaan komt na een tijdje van hem af gaat voor hem staan trekt het jurkje over haar hoof uit en staat dan naakt voor hem.
Jan zij pak wat je pakken kan dus ga je gang je mag veel maar niet alles mijn kontje is en blijft van mij, hij lacht zenuwachtig brengt zijn handen naar haar borstjes kneed die even sabbelt aan een tepel en drukt haar dan op de bank naast me en opent haar benen, zijn hoofd zakt er tussen en bij begint haar te beffen wat ik duidelijk kan zien.
Mandy kijkt omhoog doet haar handen ook omhoog en maakt mijn broek los, trek hem uit wil je straks pijpen als hij me van achter neemt lacht ze, ik doe mijn broek uit mijn pik staat al strak omhoog en ze slaat haar hand erom heen en begint me heel handig te trekken.
Het ziet er zo geil uit hoe hij haar kutje likt doet het volgens mij net iets anders dan dat ik doe maar Mandy genet hoorbaar, fuck me hoor ik haar zeggen ik wil achterlangs genomen worden en Mika haalt zijn hoofd weg Mandy gaat gelijk op haar knieŽn zitten en sluit haar mond rond mijn pik.

Mika kruipt achter haar richt zijn steigerende pik voor haar kutje en schuift hem er onder gebrul en hoe lekker dit is in haar tot hij er helemaal in zit en Mandy vreugde zang zingt met haar mond vol.
Mika begint haat eerst lekker rustig te neuken zij vraagt als ze even haar mond leeg heeft harder genomen te worden en hij voert het tempo op en spuit a korte tijd zijn ballen in haar leeg en zakt van haar af.
Ze kijkt me aan met een vraagteken van was dit het maar Mika geeft aan dat hij al een tijd geen seks meer heeft gehad maar later op de avond het wel een uur kan volhouden en dat moeten we geloven.
We drinken naakt een blikje bier tot Mandy aan me vraagt of ik het erg vind als zij de nacht bij Mika doorbrengt, wat jij wil meisje het is je eigen lijf en wij hebben niets anders dan seks verder niks, verder niks vraagt ze met en trillend gespeelt onderlipje.
Ik lach en zeg stoer helemaal niks geen seks dan is alles over je bent gewoon mijn hoertje en verder helemaal niks dus pak wie je pakken wil zie je morgen vroeg wel weer verschijnen met een lach in het Nederlands.
Mandy neemt Mika aan haar hand mee naar zijn camper gooit mij nog een luchtkusje toe en beloofd me he filmpje van vandaag zo nog te sturen mag jij je daar op aftrekken.
Ik zie het lichtje in zijn camper aangaan de gordijntjes gaan dicht en daar zit ik alleen in de wildernis in het duistere en nu best wel koude Noorwegen helemaal alleen met een botergeil hoertje in de camper naast me.
Ik kruip in bed met en nog steeds harde lul maar blijf er af en val snel in slaap tot ik vanzelf weer wakker word.
Leeg buiten mijn blaas kijk even of de duifjes al wakker zijn maar hoor niks dus die slapen nog, ik spring het water in om me op te frissen en droog me af kan niet wachten om Mandy weer te zien maar die blijft voorlopig waar ze is, ik eet en boterham neem koffie en tegen half tien vind ik het genoeg wil verder dus bons op de camper deur.
Mika doet open in zijn blote kont zijn slappe pik hangt een eind omlaag en vraagt wat er is, ik ga verder wil Mandy mee of blijft ze bij jou, dan komt Mandy in haar nakie in beeld deelt mee dat ze nog maar net slapen dus vraag ik of ze blijft of met mij meegaat.
Ze wil met mij mee zegt ze dus ik wenk en geef aan dat ze bij mij verder mag slapen maar dat ik ga, zij kust Mika die haar bedankt voor de lange nacht, zij pakt nog even zijn slappe pik in haar hand en deelt mij mee dat die echt een uur kan overleven.
Naakt steekt ze over net als gisteravond en kruipt gelijk weer in bed en meld dat ze de hele dag wil slapen.
Ik geef Mika een hand vraag of hij genoten heeft van haar en hij geeft aan dat zij onverzadigbaar is hoe ik het met haar uithou dus ik lach en zeg dat het ervaring is stap in zwaai nog een keer naar hem en rijd richting de Noordkaap.
Ik rijd een uur en dan gaat mijn telefoon en zie in het beeld dat het Karin is dus zet hem op de speaker en begroet haar.
Hoe het gaat en of ik haar al mis, gaat goed zeg ik en ja ik mis je best wel maar ik zie je snel weer dus hou dit nog wel even vol, of Mandy er niet is vraagt ze ze hoort haar niet.
Die ligt te slapen en ik vertel wat er gisteren gebeurt is en dat ze nu moe is en ligt te slapen, wat een smerige hoer is het toch lijkt te veel op haar moeder lacht ze niet dat die elke kerel pakt maar toch, ik vertel dat ik de camper zo aan de kant ga zetten da we straks even weer bellen.
Ik zet een bakje koffie kijk even naar Mandy die helemaal naakt onder alleen een laken ligt en met haar handen tussen haar benen in elkaar gedoken is kus haar op haar wang en bel haar moeder.
We kletsen een tijdje en dan zie ik dat mijn accu van de telefoon haast leeg is dus breken af en ik sluit hem aan om op te laden.
Als ik de camper na een tijdje weer start komt Mandy naar voren vraagt waar we zijn dus ik geef aan net gestopt te zijn voor koffie.
Mag ik ook een bakje vraagt ze dus ik zet de camper weer uit en maak koffie voor haar, ze zit met haar handen tussen haar benen geheel naakt op de bank wat onderuit te kijken, wat is er gebeurt vraag ik en ze kijkt omhoog.
Hij heeft me haast dronken gevoerd en toen bikkelhard in mijn anus gepakt die doet me een eind zeer.
Moet ik er een kusje op geven vraag ik en ze schiet in de lach en slaat me, als dat helpt graag zegt ze, omdraaien zeg ik kan het altijd proberen.
Zij lacht komt overeind gaat voorover staan en ik geef aan dat ze een beetje is uitgescheurd zie een klein plekje wat een wondje is geweest.
Waar blijft dat kusje ik sta niet voor niets zo te koop, ik zet mijn mond tegen haar anus en voor het eerst in mijn leven kus ik een ster, kan het niet laten maar lik even aan het schone sterretje en krijg een kreun in plaats van een slag aan mijn hoofd.
Ik kus nogmaals druk dan mijn tong een stukje naar binnen en ze geeft aan dat het volgens haar al over is.
Ik ga bij haar kontje weg zij gaat zitten en glundert op een manier van hoe gaat dit aflopen maar voor er wat kan gebeuren geef ik aan dat ik ga rijden.
Naakt komt ze naast me zitten voeten op het dashboard en blijven een hele tijd stil zie haar handen wel steeds tussen haar benen gaan maar weet niet zeker of ze met zich zelf aan het spelen is of gewoon ontspannen zit wat het laatste het geval later blijkt te zijn.
Ga jij zo even wat aantrekken met een tien minuten gaan we wat eten in het restaurant zeg ik kijk haar aan en ze lijkt uit haar droom te komen en zonder wat te zeggen naar achter loopt en wat aantrekt .
Eten is goed zitten een uur omdat het een heel mooi uitzicht is en rijden nog even door naar en kustplaatsje waar ze feest hebben volgens de serveerster en genieten daar van een schitterende avond met mega mooie zonsondergang.
Die nacht neuken we niet ook de ochtend niet dat is ook wel weer eens lekker Mandy heeft aangegeven nog last te hebben van haar anus dus misschien dat ik later nog even een kusje kan geven met en geil lachje van oor tot oor.
We bekijken die dag eerst het prachtige Helgeland een prachtig verborgen schoonheid van de natuur zo mooi dat je er stil van word en we in elkaars armen staan om van het uitzicht te genieten.
We overnachten halverwege naar Bodo waar we het Noorderlicht over de zee heen zien echt adem benemend en onwijs geil makend kom ik snel achter.
We staan op een camping midden in de wildernis geen mens om ons heen liggen naakt in de stoel onderuitgezakt naar het Noorderlicht te kijken als Mandy naar me toe komt kruipen.
Wind het jou ook zo op zegt ze en pakt dan mijn slappe pik tussen haar lippen, ik zeg niks kijk alleen maar en zie mijn pik tussen haar lippen heen en weer gaan en hem snel harder worden, het is maar even of hij zit helemaal hard in haar mond laat hem tot aan haar keel in haar gaan maar verder wil niet.
Ik wil je kutje likken zeg ik en nog een kusje op je kontje, moeilijk zegt ze zo, ik lach til haar op draai haar om en zet haar op de kop en plant haar mond weer op mijn pik, zuigen sletje tot ik je weer normaal neer zet, haar benen slaat ze om mijn nek dus haar kontje en kutje zitten vlak voor mijn mond.
Wat is dat mooi zulk lekker jong vlees zo om op te vreten en het is allemaal nog zo mooi strak en blank.
Eerst druk ik mijn tong een stukje haar kutje in proef haar zilte vocht lik en lebber haar til haar iets hoger en lik haar klitje en gelijk begint ze me sneller te pijpen.
Dan laat ik haar weer een beetje zakken lik haar kut weer even uit en laat haar dan nog een heel klein stukje zakken en kijk ik tegen haar heerlijke mooie strakke kontje aan.
Hij is weer super schoon kus er snel op lik er dan langs en hoor haar kreunen en schokken als ik mijn tong er een klein stukje in steek.
Ik zie haar kringspier aanspannen en weer ontspannen en als zij ontspant druk ik gelijk mijn tong er weer een stukje in zij kreunt hijgt en zegt dan onder het pijpen door dat dit onwijs lekker is.
Ik speel zo een tijdje met haar maar dan geeft ze aan duizelig te worden haar hoofd barst haast uit elkaar dus zet haar weer normaal neer, laten we naar binnen gaan de beestjes komen ook zo weer en we hebben nog wat af te maken lacht ze en kussen elkaar nog even, binnen duiken we gelijk op het bed neer kussen en schuiven dan naar standje 69.

Ik kijk weer tegen haar smetteloos mooie kale kutje aan glimt van het vocht druk er een kusje op en ze vraagt door te gaan met waar ik net gestopt ben en je mag wel een beetje verder gaan.
Ik begin haar kutje weer helemaal uit te lebberen vinger het drijfnatte ding en lik en kus dan haar sterretje weer even en gelijk is dat gekreun er weer.
Druk mijn tong weer in haar strakke kontje maar die opent zich toch een beetje en nu kan ik iets dieper likken maar dan knijpt ze weer aan, ga door het is zo lekker als je voorzichtig bent, ik ben voorzichtig omdat ik helemaal niks heb met pijn dus streel met en kutnatte vinger tegen haar anus aan en dan opent die zich een heel klein stukje en zakt er een stukje van mijn vinger in.
Oohhh wat lekker ga dieper ga dieper zegt ze en ik lik nu haar klitje en druk mijn vinger er na een tijdje helemaal in.
Zij zuigt en pijpt me zo lekker dat ik op het punt sta klaar te komen wat zij verneemt, wil je wat voor me doen vraagt ze, wat wil je dat ik doe zeg ik en wacht op haar verzoek.
Wil jij je pik tegen mijn anus zetten en dan er in spuiten me niet in mijn kontje neuken gewoon de sperma erin.
Wat ben jij een heerlijk geil wijfje zeg ik kus haar kutje nog even en we draaien om en zij gaat op haar zij liggen geeft me haar telefoon en wil dat ik het film.
Ik ga zo liggen dat mijn pik nu tegen haar anus drukt trek met mijn vrije hand en film zo goed mogelijk wat ik doe.
Mijn eikel druk ik tegen haar ster aan voel hem aanspannen als ik iets druk en weer ontspannen als de druk minder word.
Zelf drukt ze drie vinger in haar kut moedigt me met gore taal aan om klaar te komen, spuit je pik leeg in mijn kontje denk dat je een jong meisje in haar anus neukt lekkere ouwe kerel van me trek maar lekker aan die heerlijke harde paal van je, haar vingers glimmen van het vocht het is allemaal zo geil dat ik voel dat ik ga komen en meld dat de eerste straal er aan komt.
Als de eerst straal tegen haar anus aan knalt is het net of haar anus een stukje open gaat zij drukt nu ik druk en zie dan mijn eikel een stukje naar binnen glijden.
Ooohhh wat lekker ga door ram die pik in me spuit mijn darm vol ga door ga door roept ze en volgens mij gaat mijn pik nog een stukje naar binnen sluit zo heerlijk strak om mijn pik en ik blijf spuiten tot er zeker vijf centimeter in haar kontje zit.
Even blijf ik stil hangen zij drukt ritmisch haar anus tegen me aan, ik kom niet verder ze is daar te strak voor en dan glij ik langzaam uit haar, we blijven wel een kwartier roerloos liggen en dan neemt ze de telefoon in haar hand en start het laatst gemaakte filmpje.
Weet je zegt ze als ze het filmpje die niet echt goed is bekeken heeft, eerder vond ik anaal heerlijk maar sinds die verkrachting en sla partij griezelt het me toe, hoeft van mij ook niet zeg ik je bent ook zo strak dat moet zeer doen.
Zij draait zich naar me toe kust me en verteld me weer hoe lief ik ben jij wil alles zo lief doen je kan me helemaal geen pijn.
Klopt zeg ik haat pijn het deed mezelf zeerder dan jou toen ik je slaan moest, weet je hoe lekker dat was, we kussen nog even en dan geeft ze aan dat ze straks de stad even in wil wat inkopen doen.
Ik geef aan dat we morgen doorrijden naar Alta de grootste plaats in noord Noorwegen, er is daar veel te zien dus kunnen we makkelijk twee tot drie dagen verblijven, doen we zegt ze kruipt weer even tegen me aan en vallen zo in slaap.

De volgende ochtend na het ontbijt gaan we verder met het verhaal als daar belangstelling voor is omdat we nog rare dingen meemaken.
Auteur : John69 / Geschreven op : 12 april 2019 - 11:25 / Hits : 6913 / Waardering : 3.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Geile belevenissen in de vakantie
Auteur : John69 / Geschreven op : 03 april 2019 - 12:43 / Hits : 12715 / Waardering : 4.62

Geile Griekse Vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 augustus 2007 - 21:59 / Hits : 32896 / Waardering : 2.58

Een geile vakantie
Auteur : Jan Janssen / Geschreven op : 05 december 2017 - 16:27 / Hits : 6946 / Waardering : 0.75

Geile vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 13 maart 2004 - 10:30 / Hits : 43855 / Waardering : 0.73

Geile vakantie 2
Auteur : Geil ding / Geschreven op : 04 februari 2008 - 11:00 / Hits : 19741 / Waardering : 0.61

Geile vakantie 3
Auteur : Geil ding / Geschreven op : 04 februari 2008 - 11:13 / Hits : 10559 / Waardering : 0.54

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 33864 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 33158 / Waardering : 4.77

Het geile verlangen van mijn vriendin.
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 maart 2017 - 16:53 / Hits : 36887 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 42952 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
curiousme
MEER GRAAG!!!!!
Geschreven op : 17 april 2019 - 11:27

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb