Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

schoonmoeder zoekt troost deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
schoonmoeder zoekt troost deel 2
Schoonmoeder zoekt troost 2.

Ik (Mark) ga met mijn belevenis gewoon verder dus ik zou zeggen lees eerst het deel 1 om de voor geschiedenis te weten.

Wat mijn vriendin (Joanne) in der koppie heeft zal ook gebeuren, zo was het dat een paar dagen later mijn schoonmoeder (Vera) mij opbelde met de mededeling dat ik zo snel mogelijk de huur maar moest opzeggen van ons appartement en bij haar op de boerderij moest in trekken. Dus klom ik maar in de telefoon en heb als geregeld. Toen Joanne thuis kwam zei ik haar dat alles was geregeld en dat we begin van de volgende maand bij haar moeder op de boerderij zouden in trekken. Ze was heel blij en belde meteen haar moeder. We moeten dit vieren zegt ze tegen haar moeder, kom van avond bij ons eten dan gaan we daarna naar pa in het ziekenhuis om hem ook het goede nieuws te vertellen dan is hij ook gerust gesteld en hoeft hij zich geen zorgen meer te maken over het welzijn van zijn Vera.

Joanne zegt tegen mij we verassen mijn moeder en lekker uit eten, ik ga lekker in bad we hebben nog een klein uurtje voordat mijn moeder hier is. Onder tussen was ik best wel geil geworden, uit eten met twee mooie vrouwen heerlijk. Na een half uurtje komt Joanne de kamer in en ze zag er heerlijk sexy uit, ze was mooi opgemaakt, lippenstift, oogschaduw, een schitterende jurk met een gewaagd decolete, ze droeg zwarte nylons met naad en het belangrijkste: super hoge zwarte leren naaldhakken.
Ik moest mijn "jongeheer"aardig in bedwang houden om niet uit te gaan meteen stijve lul.
op de afgesroken tijd kwam Vera en ook zij zag er schitterend uit. Haar zwarte korte haar strak naar achter met een klein staartje, haar lippen waren perfect opgemaakt met iets donkerrode lippenstift.
Ze droeg een ietsjes doorzichtig zwarte blouse, met daar onder een zwarte BH en een korte lederenrok, glimmende zwarte nylons met naad en zwarte naaldhakken met zwarte pumps met hogehak van ongeveer 10 cm. Ik wist echt niet wie er nu sexy-er uitzag, de moeder of de dochter.
Ze zaggen er alle twee perfect uit. Joanne zei tegen haar moeder we gaan lekker uit eten, de dames liet ik als een heer betaamt voor gaan zo had ik in ieder geval goed zicht op hun zwarte hoge naaldhakken en nylons.

We reden naar het restaurant endaar hadden de dames veel bekijks, we hebben er heerlijk gegeten en na het eten hup naar het ziekenhuis om mijn schoonvader te bezoeken en hem het nieuws te vertellen.
Hij was zeer content met de ontwikkeling tot dus ver en vroeg aan mij of ik al was begonnen met het afmaken van de verbouwing, ik zei hem dat de bedoelings was dat ik wo snel mogelijk zou gaan beginnen. Een paar dagen later ging ik aan de slag en alles liep op rolletjes in een paar dagen had ik een kamer klaar dus nog een kamer en dan was die klus geklaard. Ik ging naar beneden om een bakje koffie te drinken en mijn schoonmoeder was even boodschappen aan het doen. Ik trok mijn overall uit en zat in mijn boxershort lekker lang uit op de bank toen mijn schoonmoeder terug kwam, zij zag er zo als altijd heerlijk uit, ze was gekleed in een strakke korte lerenrok, een strak corselet ook van leer, met lerenhandschoenen, en zwartelaarzen met extreem hoge hakken en ontzettend zwaar opgemaakt dat is mijn schoonmoeder! Heerlijk wijf dacht en mijn boxershort leek wel een bungelow tent zo hard was mijn pik geworden.

Ze komt op mij toe gelopen en zegt zo te zien ben je nu aan een zuig beurt toe, ze trekt mijn boxershort naar beneden en dan zegt ze kom mee naar de keuken we gaan eerst die haren is van die pik scheren. Weet je wat ballen zak doen we dan ook maar gelijk. We lopen naar de keuken en ze zegt ga maar op de keuken tafel liggen ik kom zo bij je met de scheer spulletjes, na paar minuten is terug ze heeft haar handschoenen uit gedaan en heeft een scheerkwast en scheerzeep in haar hand.
Ze begint mijn strak gespannen zak en keiharde pik in te smeren en pakt dan zo'n ouderwets scheermes, ik denk oooohhh...... als dat maar goed gaat. Mijn angst was ongegrond heel behending scheerde ze mijn paal, met de ene hand pakte ze mijn eikel en trok hem omhoog en met de andere hand scheerde ze pik. Het zelfde deed ze ook met mijn zak met de ene hand trok ze het strak en de andere scheerde zaakie glad. In no time was ik van mijn schaam haar verlost en ik was lekker kaal, ze spoelde de handel af en droogde me af zo zegt ze dat ziet er een stuk beter uit.

Wat dacht je dat ik nu klaar ben met je nee mannetje jij hebt me vorige week gebeft nu is het mijn beurt om je eens lekker te pijpen het is alweer een tijdje geleden maar zoiets verleer je toch niet zo maar.

Zij hapte hem naar binnen en begon aan mijn lul te zuigen, terwijl ze met haar handen mijn zak kneedde. Ze was zo geil en wilde maar een ding zaad in haar mond.Ik pakte het haar met beide handen achter haar hoofd vast en begon haar hoofd naar beneden over mijn lul te duwen. Ik begon nu met mijn bekken heen en weer te stoten, terwijl ik bij iedere voorwaartse stoot haar hoofd naar voren trok. Hierdoor kon ik ver in haar keel doordringen. Ik werd al gek bij de aanblik van mijn schoonmoeder die ik zo hard in haar keel aan het neuken was. Mijn schoonmoeder liet zich als een echte geile slet in haar keel neuken door haar eigen schoonzoon. Ik voelde dat het zaad in mijn kloten begon te koken, en dat het zich een weg naar buiten aan het banen was. Na een paar wilde ongecontroleerde stoten spoot ik mijn sperma diep in de keel van mijn schoonmoeder. Zij probeerde alles door te slikken maar er golfde zoveel uit mijn lul dat een deel langs haar mondhoeken naar buiten geperst werd. Ik rook haar van het geil druipende kut. Even was ik in de verleiding om te gaan likken. Ik keek naar haar gezicht en het sperma dat langs haar kin liep. Ik zegt tegen haar verleerd ben je het niet als ik niet beter zou weten dan zo het Joanne geweest kunnen zijn.

Ik had haar naam nog niet uit gesproken tot we een auto hoorde aan komen en ja wel het was Joanne.
Vera zegt snel doe je broek aan ik zeg het maakt niet uit we vertellen toch alles wat er gebeurt voor het zelfde geld heeft zin om me tedoen. Joanne komt binnen en ziet mijn met mijn boxershort op mijn enkels staan en zegt zo lekker bezig schat, ja zeg ik je moeder heeft mij net een scheerbeurt gegeven,
Ze loopt naar haar moeder en geeft haar een zoen en zegt je ruikt naar zaad ma. En je kut ruikt volgens mij ben je zo geil daar moeten we maar eens wat aan gaan doen. Mark zegt ze zou je zo vriendelijk willen zij boven uit mijn moeders kamer een dildo te halen, weet je ze te vinden in een van de lade in kleding kast ik men de twee van boven de derde zegt Vera, oke ben zo terug ik kijk nog even om en zie dan Joanne er ook zalig uit ziet witte pumps met hoge hakken en zwarte nylon kousen met naad, kort witte rok en een wit satijnen blouse en mooi opgemaakt. Boven gekomen vind ik in de bewuste la diverse dildo's tegen moeilijk een keuze te maken ik kies maar voor de dubbele dildo en ga weer onderweg naar beneden.

Daar zijn de dames in middels naar de living gegaan en zitten op de bank met elkaar te spellen.
Ze zaten elkaar heftig te tongzoenen en strelen over elkaars lichamen. Dit begon mij aardig op te winden. Joanne begon Vera's topje los te maken en haar lichaam te strelen. Ze had haar ogen gesloten en ik hoorde haar kreunen. Joanne pakte haar borsten en begon aan Vera tepels te likken. Haar tepels waren zo hard en groot dat ik op dit moment een keiharde paal in mijn broek had. Deze was zeer duidelijk te zien. Vera opende de blouse van Joanne en daar verscheen een niets verhullende body die mooi hoog was opgesneden en met een diep decolote. Ik kon mijn ogen niet geloven dat daar 2 aantrekkelijk vrouwen zatten zo geil als boter. Vera duwde Joanne op haar rug op de bank en haalde haar rechterborst uit de body en begon heerlijk en stevig te zuigen en knabbelen aan de borst en tepel. De hand van Vera ging richting haar kruis en begon zich te strelen. Ze had niet eens een slipje aan.
Je kon merken dat ze het heerlijk vond want ze kreunde stevig.

Ik ging bij hen staan en zij tegen ze dat ze allebei maar op hun rug moesten gaan liggen met de kutten naar elkaar toe zo dat ik die dubbele dildo bij hun in kut kon duwen. Het ene eind duwde ik eerst bij
Joanne in haar kut en daarna het andere eind bij Vera, met mijn hand in het midden beweeg ik de dildo heen en weer en beweeg mijn hand ook zijde links dit maakt ze gek en ze draaien en kronkelen op de bank, met andere hand bewerk ik de klit van Vera en met mijn tong likte ik de klit van Joanne ze werden helemaal gek en kwamen gillend klaar. Na dat ze zijn bij gekomen zegt mijn schoonmoeder daar was wel even aan toe, nu ga ik het eten maken jullie eten toch wel mee. Gezamelijk zeggen we ja na natuurlijk, we blijven zo lang je dat wilt, het is begrijpelijk dat mijn schoonvader wil dat er iemand is om een oogje in zeil te houden het is hier zo afgelegen er kan van als gebeuren zonder dat iemand het hoort of ziet. Na het eten drinken nog lekker een bak koffie, zegt Vera zullen we wat huis regels afspreken, in huis draagt niemand ten allertijden een slip of onderbroek. Ik zeg dat is leuk maar voor jullie is dat makelijk je trekt een rok aan en klaar maar ik ga niet met een rok of jurk rond lopen.
Wel zegt Vera dan draag je een bad jas of huis jas, ik wil op elk moment zonder obstakels bij een kut of pik kunnen. Als ik geil ben moet ik er zo bijkunnen komen. Dat is de enige regel die er is voor de rest mag alles en moet er niet altans voorlopig niet. Misschien in de toekomst dat er nog wat regels bij gaan komen maar daar moet ik nog even over nadenken. Na een paar dagen ben ik klaar met de slaapkamers en toen stond opeens mijnschoonmoeder in de kamer en zei huilend dat haar man was overleden, ik liep naar haar toen en nam haar in mijn armen om haar te troosten. Ik drukte mijn pik tegen haar aan en zeg alles komt goed pa heeft gelukkig weinig geleden en uit de hemel is nog nooit iemand terug gekomen dus het moet er wel goed zijn. Na dat ze was bij gekomen en ik mijn vriendin had gebeld, ben ik alles gaan regelen voor de uit vaart. Vera bellen haar zus (Jane) die in Belgie woont om het nieuws te vertellen en die zou meteen af reizen met haar dochter (Molly).
Mijn schoonmoeder zegt dat ik niet verbaasd moet zijn als ik Jane en Molly ziet want er zijn veel gelijkenissen met haar en Joanne.


Het was in middels elf uur en Vera zegt ik ga naar bed morgen komt mijn zuster en haar dochter, maar ik wil van nacht niet allen zijn slapen jullie van nacht bij mij. Ze heeft een groot bed twee bij twee dus ruimte genoeg. We gaan naar boven en kleden ons uit en gaan gedrieen naakt het bed in, ik in het midden en Vera links van mij en Joanne rechts. Ik slaap normaaal altijd op mijn linker zij dus heb ik nu mijn schoonmoeder voor mij liggen. We slapen al snel en op eens wordt ik wakker en ik merk dat ik een hele dikke paal heb, Vera ligt met haar hand aan mijn paal te trekken en Joanne is mijn ballen aan het masseren. Vera begint met haar kont tegen mijn pik aan te duwen en Joanne duwt mijn pik in het poep gaatje van Vera, ik begin heen en weer te bewegen en Joanne masseert en trek aan mijn ballen in een paar halen spuit in mijn zak leeg in de kont van Vera en ik val weer in slaap. De volgen morgen wordt ik wakker en Vera ligt achter mij en Joanne voor me, ik vroeg me nu af wie ik in der kont geneukt heb?

We staan op en gaan in bad en ontbijt als de bel gaat het zijn Jane en Molly. Ik ga naar de deur en zie daar twee heerlijk dames staan, jij bent Mark zegt Jane, ja zeg ik en nam ze even op van top tot teen. Ze waren zeer mooi gekleed Jane had een zwart bloesje aan, een kort zwart rokje, een zwarte
net kousen en droeg zwarte hoge hakken, Molly had een lichte, half doorschijnende jurk aan met een diepe split, verder had ze witte kousen aan met witte open pumps met enkelbandjes.
Van allebei kreeg ik een zoen vol op mijn mond, ze liepen de kamer binnen en ik zeg tegen Vera, je hebt niets te veel gezegt over de gelijkenis. Vera en Jane zijn in vele op zichten gelijk en Molly en Joanne zouden ook zussen kunnen zijn. Na dat we koffie hebben gedronken en bij gepraat hebben zegt Vera als jij nou de tassen naar boven brengt en de dames hun kamer wijst dan ruimen Joanne en ik de rommel hier wat op. Ik pak de twee tassen en ga voor op de trap en wijs hun de kamer, zet de tassen op het bankje aan het voeten eind van het bed.

Een twee persoons bed zegt Molly, ja zeg ik dat is toch geen probleem, ohhh nee zegt ze eigenlijk wel fijn het is telang geleden dat ik met haar in een bed lag. Ik keek verbaasd en zij toen afgelopen nacht moest ik het bed met zijn drieen delen.......... zucht. Hahaha wel erg lekker hoor.
Tegen Jane zeg ik weet je dat Vera een huis regel heeft, nee zegt ze, wat, in huis geldt voor iedereen dat ze geen slipje of onderbroek aan mogen hebben. Oke zegt ze dat is geen probleem want die hebben we niet in gepakt. Ik zeg we, hoe bedoel je Molly ook niet, nee zegt we Molly ook niet.
Wel ik zal jullie alleen laten en ga naar beneden. Een paar dagen later is de begrafenis en als alles achter de rug is en weer thuis komen veranderen er nog al wat zaken, .....................................................


Die vertel ik in het volgende deel

Schoonmoeder heeft er genoeg van.
Auteur : mark / Geschreven op : 12 augustus 2005 - 21:47 / Hits : 38749 / Waardering : 1.67
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Schoonmoeder zoekt troost
Auteur : mark / Geschreven op : 05 augustus 2005 - 23:49 / Hits : 53411 / Waardering : 2.17

Max, Mijn schoonmoeder deel 4
Auteur : Tribble / Geschreven op : 02 april 2018 - 16:03 / Hits : 16470 / Waardering : 4.11

Schoonmoeder deel 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 01 augustus 2014 - 12:38 / Hits : 19515 / Waardering : 3.11

Max, mijn schoonmoeder deel 3
Auteur : Tribble / Geschreven op : 18 maart 2018 - 22:34 / Hits : 15493 / Waardering : 2.87

Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2.
Auteur : Tina / Geschreven op : 12 april 2006 - 13:30 / Hits : 21443 / Waardering : 2.25

Ruben en Tina en schoonmoeder deel 3.
Auteur : Ruben en Kimiko / Geschreven op : 17 april 2006 - 15:19 / Hits : 16339 / Waardering : 1.96

De val van mijn schoonmoeder, deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 januari 2007 - 19:57 / Hits : 29881 / Waardering : 1.87

De val mijn schoonmoeder, deel 5
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 januari 2007 - 21:42 / Hits : 21049 / Waardering : 1.85

Een onzekere schoonmoeder, deel 1
Auteur : Isala / Geschreven op : 24 juni 2009 - 12:01 / Hits : 25375 / Waardering : 1.79

Een onzekere schoonmoeder, deel 4
Auteur : Isala / Geschreven op : 30 juni 2009 - 14:40 / Hits : 12204 / Waardering : 1.76

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb