Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Chantal geeft haar vader een verjaardagskado
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Chantal geeft haar vader een verjaardagskado
Chantal is een 16 jarige jonge meid met een volwassen lichaam. Heerlijke rondingen, volle heupen en borsten. Ze is 1 meter 65, dus niet al te groot, en heeft halflang blond haar.
Al enige jaren is ze gefascineerd door 1 ding: seks, en toch heeft ze nog nooit seks gehad.
Dat komt omdat ze totaal geen interesse heeft in de jongens vaan haar leeftijd, ze vindt ze maar broekkies. Echte mannen is waar ze geinteresseerd in is en opgewonden van wordt. Haar lichaam is dat van een 20 jarige, maar haar jonge leeftijd van 16 zorgt ervoor dat mannen niet een relatie met haar aangaan. Alleen de echte viespeuken willen wel zo'n jonge meid het een en ander leren, maar daar wil ze niks mee te maken hebben en kijkt ze zo doorheen.
Een aantrekkelijke man zoals haar vader Mark is wat ze wil, een man op leeftijd die er goed uitziet en ervaring heeft. Haar lichaam is zo rijp als het maar kan, het schreeuwt om genomen te worden en ze ademt seks. Ze wil zo graag dat ze wanhopig is geworden, daarom besluit ze een van haar ondeugende dromen werkelijkheid te laten worden, morgen gaat ze aan de slag denkt ze voordat ze wegzakt in een diepe slaap.

Chantal stapt de bus op weg naar de stad, eenmaal aangekomen loopt ze naar haar plaats van bestemming, een lingeriewinkel. Ze heeft gelezen dat alle mannen gek zijn op lingerie, dus dat is wat ze wil kopen om haar plan te laten slagen. Ze zal en moet seks hebben, het zal alleen lastig worden om de man te overtuigen die ze daarvoor wil gebruiken: haar vader Mark. Ze kan dus alle hulp gebruiken, en een heet setje zal daar zeker aan bijdragen.
Mark is een man van 40, speelt elke week nog zaalvoetbal in het 9e van de plaatselijke club.
Op zijn 24e hoorde hij van zijn vriendin dat hij vader zou worden, maar de bevalling was erg zwaar en Chantal's moeder overleefde het niet. Hij kreeg hulp van zijn ouders bij het opvoeden zodat hij kon afstuderen. Mark is een perfecte vader, althans dat vind Chantal, hij laat haar vrij maar is ook streng. Hij heeft een goede baan maar is vaak genoeg thuis maar ook weer vaak genoeg weg. Het enige waarin hij niet zo'n ster in is is het biologie praatje. Hij zoet zijn dochter ook wel groeien, en dan vooral haar vormen. Hij heeft na Chantal nog wel eens een korte relatie gehad maar niet meer dan dat, dus ook staat al een tijd droog.
Mark wordt over 2 dagen 41 en hij wilde het gezellig met alleen hun tweeen vieren, het wordt een dag om nooit te vergeten denkt Chantal als ze de lingeriewinkel binnenloopt.

"Goedemorgen"? klinkt het vanachter de toonbank, de verkoopster glimlacht maar kijkt bedenkelijk naar het jonge meisje. "Ik ben al 18 hoor"? zegt Chantal en ze probeert het zo overtuigend mogelijk te zeggen. Meteen daarna weet ze dat ze zichzelf verraden heeft door juist dat te zeggen. Chantal kijkt met een rood hoofd naar de wat oudere vrouw achter de balie alsof ze sorry wil zeggen. "Geeft niet hoor, iedereen kan lingerie kopen als je maar zeker bent dat je dat wil"?. "En je lichaam kan het hebben"? vervolgt de oudere vrouw. "Zullen we eens kijken of we wat leuks voor je kunnen vinden ?"?. "Graag"? antwoord Chantal en ze loopt achter de vrouw aan. "Wat is je cupmaat?"? vraagt de verkoopster, "75C"? antwoord Chantal.
De verkoopster pakt wat goedkope setjes en laat deze aan Chantal zien, Chantal schudt afwijzend bij elk setje. "Heb je niks met zijde?"? vraagt Chantal, "met zijde? Dat is nogal duur, wat is je budget?"? is het antwoord. "Geld maakt niet uit, ik wil iets moois en zijde is mooi hoorde ik. "Ik heb een prachtig zijden setje, ik pak het even"? zegt de verkoopster als ze naar achteren loopt. Even later komt ze terug met een zachtroze zijden setje, prachtig afgewerkt met kleine stukjes kant. Chantal raakt meteen opgewonden, dat is precies wat ze zoekt en ze knikt meteen van ja.
"Wel even passen"? zegt de verkoopster, Chantal pakt het setje aan en loopt de paskamer binnen. Ze trekt haar kleren zo snel als mogelijk uit, alleen BH en slip blijven aan. Het zit als gegoten, de zijden BH accentueert haar ronde borsten en maken deze nog voller. Het slipje zit heerlijk glimt prachtig, dit zal elke man doen smelten denkt Chantal. "Zit het goed?"? klinkt het aan de andere kant van het gordijn. Chantal komt tevoorschijn achter het gordijn, ze gaat wat uitdagend voor de verkoopster staan. "Prachtig, ik wou dat ik zulke borsten had toen ik jouw leeftijd had"? zegt de verkoopster. Chantal glimlacht verlegen. "Ik hoop dat hij het waard is"?. "Oh zeker weten van wel"? reageert Chantal. Ze rekent het setje af en loopt weer richting het busstation.

Chantal wordt al vroeg wakker, ze is meteen wakker als haar wekker afgaat. Vandaag is de dag denkt ze. Ze stapt uit bed en is onderweg naar de douche. Ze loopt in haar ochtendjas met daaronder haar nachthemd en slipje. Ze sluipt richting Mark zijn kamer, het is al wel 9:00 maar op 's zaterdags slapen ze altijd uit tot minstens 9:45. "Gefeliciteerd!!"? schreeuwt Chantal als ze de kamer van Mark binnenkomt. Ze geeft Mark een dikke zoen en ze voelt zijn warme lichaam tegen het hare, er gaat meteen een siddering door haar lichaam. "Laat me nog even slapen.. ga alvast maar douchen ofzo"? reageert Mark suf.
"Ik regel alles lieve papa, maar eerst even douchen inderdaad"? antwoord ze. Ze pakt het lingerie setje uit de kast en stapt onder de douche. Opgewonden begint ze haar borsten en vagina grondig wassen, ze raakt geiler en geiler. Een half uur later staat ze beneden in haar ochtendjas de laatste voorbereidingen te plegen. Haart hart gaat sneller kloppen, ze voelt hoe haar schaamlippen op beginnen te zwellen. Ze glijdt even snel met een vinger in haar slipje, ik ben al helemaal nat schrikt ze opgewonden. Ze prepareert de "verjaardagsstoel' en is helemaal klaar voor haar jarige vader. Ze rent naar boven en verliest onderweg bijna haar ochtendjas, maar gelukkig hoort ze de douche al. Ze opent de deur van de badkamer, "Pap! Schiet eens op en die je kamerjas aan"?. "Ik kom er over 2 minuten aan lieverd"?. "Ok, ik heb een heel leuke verassing voor je"? zegt Chantal opgewonden. Ze loopt de trap weer af, en wacht geduldig af. Ze hoort de trap na 2 minuten kraken en haar hart begint harder te bonzen, haar tepels zijn nu keihard en haar slipje vertoont een natte plek van haar geil.
De deur gaat open en Mark stapt in zijn kamerjas binnen, daar ziet hij de feestelijk aangeklede stoel staan. "Neem maar even plaats"? zegt Chantal opgewonden.
"Je ziet er anders dan anders uit, en waarom zijn de gordijnen nog dicht?"? vraagt Mark. "Ik ben vandaag ook anders, en de gordijnen mogen zo meteen open als je je verassing hebt gehad"?.
"Nou kom maar op"? is zijn antwoord. Ze loopt naar hem toe en gaat achter de stoel staan. Ze pakt de leren band die achter de stoel ligt en knoopt heel snel zijn handen vast. Meteen reageert Mark, "Hey! Komop Chantal dat is niet leuk"? zucht Mark. Maar Chantal gaat stug door en binnen een paar seconden heeft ze zijn handen vastgebonden en goed vastgezet.
"Als je niet meewerkt krijg je je verassing ook niet"? zegt ze op een zo boos mogelijk toon.
"Ok ok, maar schiet op ik hou hier niet van"?, Chantal kijkt hem diep in zijn ogen aan en pakt het ceintuur van haar kamerjas. Ze trekt aan de knoop en haar jas glijdt van haar lichaam. Mark kijkt verschrikt, voor hem staat een prachtige jonge meid in een goddelijk lingerie setje. "Leuke verassing?"? vraagt Chantal hijgend. Ze draait wat rond om haar setje te showen, haar kontje ziet er heerlijk uit in de zijden stof.
Mark zijn ogen worden groot, haar slipje is nat en haar tepels zijn keihard, wat is bedoeling denkt hij. "Wat.."? is het enige dat hij ka uitbrengen, "Wat is je verassing?"? vraagt Chantal als ze met haar handen over haar lichaam glijdt. "Mijn kado ben ik zelf"? zegt ze hijgend.
"Oh nee"? zegt Mark resoluut, als hij Chantal op zich af ziet komen. Ze begint aan het ceintuur van zijn badjas te trekken en zonder veel weerstand valt deze op de grond. Mark zit wat onderuitgezakt op de stoel, hij heeft alleen zijn boxershort nog aan. Chantal glijdt met haar handen over zijn lichaam, ze voelt zijn gespierde lijf. Ze begint aan het band van zijn boxershort te trekken, "Niet doen"? hoort ze boven haar. Mark kijkt neer op haar zachte nek, haar blonde haar hangt losjes naar beneden. Chantal luistert niet naar wat hij zegt, ze begint wat ruw te trekken en met succes, zijn boxershort glijdt naar beneden over zijn knieen en tot op zijn enkels. "Zo dat is beter"? zegt ze en ze pakt meteen zijn nog slappe pik vast.
Ze begint ruw aan zijn pik te trekken, Mark begint paniekerig te praten "dit kan niet.. dit mag niet, stop alsjeblieft"?. Maar Chantal geeft geen krimp en versnelt het tempo van haar hand en kijkt ondertussen gefascineerd naar de pik in haar hand. Mark voelt zijn hart harder kloppen, en het gevoel in zijn pik toenemen. "Kijk dat wil ik"? gilt ze ondeugend als ze de pik van Mark in haar hand voelt groeien. "Lekker h"?"? ondertussen gaat ze verder.
Mark duizelt het, zijn dochter is hem af aan het trekken en hij vind het nog lekker ook. Hij mompelt wat maar er komt geen geluid uit zijn mond. Dan gaat er een schok door hem heen, Chantal begint met haar tong aan zijn pik te likken. Zijn paal explodeert zowat van genot van haar jonge tong. Chantal gaat rustig door met likken als ze haar vader zachtjes nee hoort zeggen. Na een paar minuten vind het wel genoeg, ze staat op en kruipt bij haar vader op schoot. Ze schuift wat naar voren zodat ze zijn eikel tegen haar warme buik aan voelt prikken.
Ze kijkt hem recht in zijn ogen aan, het voelt alsof ze vlinders in haar buik heeft.
"Oh ik voel iets tegen mijn buik aan prikken"? lacht ze terwijl ze opgewonden in de ogen van Mark kijkt. Haar handen verdwijnen achter haar rug en enkele seconden later valt haar BH op de grond en haar prachtige jonge volle borsten komen tevoorschijn.
"?Vind je ze mooi?"? vraagt Chantal aan haar vader, Mark zucht hij is de wanhoop nabij. Hij kan maar een ding doen en dat is haar heerlijk borsten bewonderen, ze zien er perfect uit en zijn nog heerlijk jong. Zijn pik staat op springen en op zijn schoot zit zijn bloedgeile dochter topless, Ik wil haar.. hoort hij zichzelf denken.

"Wil je je verassing uitpakken?"? fluistert ze in zijn oor terwijl hij naar haar borsten zit te staren. "Ja... dat dat is g..g...goed"? geeft hij als antwoord. Ze buigt diep voorover, haar buik drukt nu hard tegen zijn eikel en hij voelt de goddelijke warmte van haar lichaam. Ze maakt de banden om zijn handen los en geeft hem vrij spel. Haar benen zwaaien van zijn schoot en ze loopt een stukje naar achteren. Haar slipje is duidelijk nat, het dunne streepje schaamhaar is te zien en zelfs haar lipjes zijn zichtbaar door het natte zijde stof.
Mark zit wat beteuterd voor zich uit te kijken, hij weet geen raad met de situatie en wil eigenlijk dit jonge meisje voor hem eens goed nemen.
God, hij heeft wel grote lul denkt Chantal, "Ik help je wel even pappie"? terwijl ze zijn handen beetpakt. Ze brengt zijn handen naar het band van haar slipje, haar lichaam wordt heter en heter bij het idee dat dit het laatste obstakel is. "Goed trekken nu"? hijgt ze terwijl ze hem wat smekend aankijkt. Mark ziet alleen nog maar dat jonge vrouwtje voor hem en begint langzaam haar slipje naar beneden te trekken. "Sneller ik hou het niet meer"? hijgt ze en ze probeert hem wat te helpen. Haar streepje donkerblond schaamhaar wordt langzaam zichtbaar gevolgd door mooie kleine schaamlippen die zichtbaar nat zijn.
"En hou vind je je kado?"? zegt ze zwoel terwijl ze wat wijdbeens voor hem gaat staan. "Goddelijk"? zegt Mark schor, zijn pik staat nu echt op springen en hij probeert overeind te komen. Chantal duwt hem ruw terug in zijn stoel : "Zitten blijven!"? zegt ze ruw. Ze gaat weer op zijn schoot zitten en schuift zo ver als mogelijk door zodat haar lippen net tegen zijn pik aankomen. Mark voelt de warmte van haar vagina en houdt het niet meer, ook Chantal voelt dat de spanning in haar lichaam niet meer te houden is. Ze richt zich op en leunt wat naar voren, ze pakt zijn pik beet en plaatst deze tegen haar lippen, een siddering gaat door haar heen bij het eerste contact. Ze zakt langzaam door haar knieen en voelt de eikel haar lichaam binnendringen, ze slaakt een kreetje van genot en pijn. "Ik ga je uitmelken"? hijgt ze als ze haar vader's pik dieper en dieper in haar voelt glijden. Ze is zo nat dat de pik heerlijk naar binnen glijdt, Mark gooit zijn hoofd naar achteren bij het heerlijke gevoel van haar nauwe kutje, dit hou ik niet lang vol denkt hij. "Ik kan niet meer hebben"? schreeuwt ze paniekerig als hij nog maar voor de helft in haar kutje zit.
Mark wil echter meer en probeert haar ruw naar beneden te duwen om zo volledig in haar te komen maar het wil niet. "Sta op snel!"? hijgt hij, Chantal volgt zijn commando op en stapt van zijn schoot. Hij pakt haar ruw beet en duwt haar richting de tafel, ze voelt zijn pik tegen haar kontje drukken. Hij duwt haar nog meer voorover zodat haar bovenlichaam voorover buigt en haar kontje de lucht in gaat. Hij ziet haar natje kutje voor hem en drukt zijn eikel tegen haar lipjes. "Niet zo snel"? hijgt ze maar Mark wil maar een ding en dat is diep in haar komen. Hij stoot zo hard als hij kan naar voren, meteen stoot hij voor de helft in haar, maar dat is niet genoeg. "Oef!"? hoort hij onder hem, "rustig aan"? gilt Chantal. Mark begint te stoten en breekt zonder enige moeite door haar maagdenvlies. Chantal voelt een stekende pijn en slaakt een kreet van pijn, maar kort daarna ebt de pijn weg en voelt ze een golf van genot. Mark voelt haar nauwe kutje om zijn pik en hij voelt zijn orgasme al naderen. "Neuk me! Komop!"? schreeuwt Chantal hem toe. Hij grijpt haar borsten en begint diep in haar te stoten, haar hele lichaam sabbelt aan zijn pik en hij houdt dit nog geen minuut vol.
Sneller en sneller stoot hij in haar en harder en harder gilt Chantal, ze voelt de ene golf van genot na de andere. "Ik ga komen sletje"? fluistert hij in haar oor, maar Chantal is hem voor en haar ze begint spastisch met haar lichaam te trekken. "Ooh mijn gooodd"? schreeuwt ze door de kamer en haar kutje trekt zich samen en komt klaar. Mark stopt even met stoten, hij voelt hoe dit sletje onder hem spartelt van genot. "Niet stoppen, doorgaan!"? kreunt Chantal als ze weer een beetje terug op de wereld komt. Meteen stoot Mark diep in haar, hij voelt zijn zaad koken en verhoogt het tempo. "Aaah Aaah"? kermt hij en hij stoot nog een laatste keer diep in haar en hij spuit zijn zaad diep in haar. Warme stralen voelt ze in haar buik komen en ze komt bijna klaar van dat gevoel. Hijgend valt Mark op haar en samen hijgen ze na van deze wilde vrijpartij. "Heb ik je ontmaagd?"? hijgt Mark, "Ja.. je bent de beste papa van de wereld"? kreunt Chantal als ze zijn zaad diep in haar voelt.

Vervolg binnenkort - verzoekjes voor Chantal zijn meer dan welkom.
Auteur : Amor / Geschreven op : 06 december 2005 - 01:46 / Hits : 43144 / Waardering : 2.63
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op verzoek: Nathasja en haar broer en vader op vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 02 januari 2009 - 12:56 / Hits : 41325 / Waardering : 3.48

Natasja, op zoek naar haar vader 4 en slot
Auteur : Angela / Geschreven op : 06 april 2011 - 22:38 / Hits : 16967 / Waardering : 3.30

Nina en haar vader.
Auteur : Nina / Geschreven op : 08 december 2005 - 22:00 / Hits : 62826 / Waardering : 3.19

Natasja op zoek naar haar vader 3
Auteur : Angela / Geschreven op : 24 maart 2011 - 21:18 / Hits : 18342 / Waardering : 3.16

Manon met haar ooms en vader
Auteur : Loesjexxx / Geschreven op : 02 augustus 2015 - 18:49 / Hits : 23468 / Waardering : 3.08

Elsje (16) zei dat mijn vader op haar geile.
Auteur : Monique en Elsje / Geschreven op : 04 mei 2009 - 14:19 / Hits : 49630 / Waardering : 2.91

Marokkaanse Laila en haar vader
Auteur : dongilad / Geschreven op : 17 december 2017 - 13:46 / Hits : 15679 / Waardering : 2.70

Laura geeft steun op haar manier
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 03 december 2013 - 12:24 / Hits : 17572 / Waardering : 2.62

Nina en haar vader. EINDE.
Auteur : Nina / Geschreven op : 04 januari 2006 - 19:56 / Hits : 32914 / Waardering : 2.36

Natasja op zoek naar haar vader
Auteur : Angela / Geschreven op : 27 februari 2011 - 17:28 / Hits : 27104 / Waardering : 2.33

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
hendrikbulthuis
wanneer komt het vervolg een bloedgeil verhaal ga zo door heerlijk mijn lul staat op spr
Geschreven op : 03 januari 2009 - 11:08

Angela
Dit is echt een heel geil verhaal
Geschreven op : 26 juni 2009 - 19:38

kutjebeffer
Een bloedgeil verhaal,ik hoop dat er gauw een net zo geil vervolg komt.
Geschreven op : 16 mei 2011 - 19:36

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb