Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Tanja over haar incest
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Tanja over haar incest
Hallo ik ben tanja een vriendin van angela ,we zitten op dezelfde school ,met ook onze andere vriendinnen maaike,birgitte en ellen.
Ik woon op een kippen boerderij in het zelfde dorp als angela.
Door angela en m,n andere vriendinnen ,ben ik weer een beetje uit een diep dal aan het komen ,ik durf alweer op een chatbox en met de meiden mee naar de disco.

Wat mij een korte tijd is overkomen kwam even onverwacht en stopte ook weer toen ,t bekend werd,het is nog niet zolang geleden,nog vers dus en ik vroeg me af of er meer meisjes met dit ervaring hebben ,ja angela heeft al veel ervaring ermee maar heeft ,t zelf uitgelokt en wilde het.

Angela is een leuke vriendin en ze zegt ook als je het zoals ik wil ,dan gaat dat niemand wat aan maar zoals het korte tijd bij mij ging is ze faliekant tegen.

Ik zal me even verder voorstellen voor degene die me nog niet kennen van de chat.
Ik ben tanja 17 jaar 170cm ,50 kg lang donker haar bruine ogen en ze zeggen dat ik heel mooi ben ,dus dat zal wel.

We hebben het heel druk op de boerderij met de kippen en in 2006 toen ik 16 was hebben we een oom tijdelijk in huis om te helpen omdat mijn vader een been heeft gebroken.
Hoog zomer was het en ik had een geheim plekje om te zonnen ,en ik wist niet dat die ome henk me begluurde dat hoorde ik pas na een paar weken van ,m zelf.

Op een middag kwam ik van school aangefietst ,moet er bij vertellen dat ik een kort rokje aan had en een t shirt ,ik heb cup c maar had geen bh aan,dat moet op zich kunnen dat is in de mode he.

Mijn vader lag dus met gebroken been in het ziekenhuis en mijn moeder was daar op bezoek en gelijk wat spullen gaan halen in de stad, ome henk was bezig in een van de kippen hokken ,t zijn echte scharrel kippen 6000 stuks ongeveer.
En ik ging direct naar de konijnen hokken achter en haalde zwartje uit ,t hok om te knuffelen toen kwam opeens ome henk om de hoek ,hee die tanja al thuis?
En hij kwam dichterbij en zei opeens met schorre stem je bent al een lekker ding heb ik gezien toen je in je blootje lag te zonnen en nu zie ik dat je bh loos rondloopt en in veel te kort rokje??
Volgens mij ben jij al zo een geil school sletje en hij taste tussen m,n dijen ,mmm ook al vochtig voel ik ,zei hij.
Je pijpt zeker ook al voor drank ,ik las dat dat nu in is.
Nee ome henk probeerde ik nog ,maar hij pakte ,t konijn af zette dat in ,t hok terug en greep me en kneep in m,n tieten en scheurde ,t t shirt van me af en zat met zijn andere hand in m,n slipje.

Nou volgens mijn ben je een vies goor breezer sletje ,zei hij,je vader zal je ook al wel neuken en pijpen en nu is hij erniet en sta je droog.

Nee Nee ome henk ,zo ben ik helemaal niet ,probeerde ik nog schreeuwen had geen zin er is niemand ,op je verdomde geile sletterige knieen NU zei ome henk ,of ik draai dat verrekte konijn van je de nek om,ik zakte door m,n knieen en hij opende zijn broek en liet die op zijn enkels vallen ,zijn slip verdween op knie hoogte en een stinkende ongewassen pik bungelde voor m,n ogen ,hij pakte m,n hoofd vast en stote zijn pik in me mond ,hij neukte me daar gewoon en spoot zich leeg.

2dagen later kwam hij s,nachts op m,n kamer ik sliep en voelde opeens wat tegen m,n lippen drukken ,ik opende mijn ogen en zag ome henk die zijn pik naar binnen drukte ,hij zei ,denk aan je konijn!en hij neukte me weer in de mond en spoot zich leeg en beet op zijn handom niet al te luidruchtig klaar te komen.

Hij heeft me een paar maand meerdere malen in de week in de mond geneukt ,toen m,n vader weer uit ,t ziekenhuis kwam en 2 dagen later neukte hij me achter de konijnen hokken weer in de mond ,en kwam mijn pappa de hoek om ,wel verdorie wat gebeurd hier!!
Ome henk schrok zijn pik verslapte snel en ,t sperma spoot tegen m,n tieten,mijn papppa pakte ome henk gaf ,m een kopstoot en een knietje ,wegwezen jij en ik wil je nooit meer zien.
Toen was het dus opeens afgelopen.

Angela heb ik alles verteld en ze zei seks hoort lekker te zijn van 2 kanten dus niet een oom die zich heerlijk uitleeft
En ik weet dat angela pijpen lekker vind en neuken ook maar we zijn niet allemaal nympho,s en zij is een echte breezerslet ,en ik heb wel is met een halfdronken kop eraan mee gedaan later met dat gepijp zomers buiten bij de disco,maar ben tot nu alleen verkracht in me mond.

Ik ben dus nu al zover dat ik het van me afschrijf hier en ben benieuwd of het gelezen word en ik wil er best over praten op de chat ,groetjes Tanja
Auteur : Tanja / Geschreven op : 17 april 2007 - 17:08 / Hits : 49684 / Waardering : 1.59
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Tanja kwam haar beste vriendin te hulp.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 september 2006 - 18:29 / Hits : 23529 / Waardering : 2.06

Tanja kwam haar beste vriendin te hulp ( 2 )
Auteur : Tanja / Geschreven op : 19 september 2006 - 12:11 / Hits : 13748 / Waardering : 1.69

Mirthe, haar vader wil INCEST! (tussendeel) 8 b
Auteur : Angela / Geschreven op : 27 oktober 2009 - 00:39 / Hits : 47168 / Waardering : 1.67

Paulien wil incest en maakt haar broer helemaal gek!
Auteur : Angela / Geschreven op : 29 mei 2009 - 20:39 / Hits : 30564 / Waardering : 1.30

Met haar moeder in de parenclub
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 13 januari 2016 - 13:19 / Hits : 16190 / Waardering : 4.50

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 38011 / Waardering : 4.43

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 10537 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 25779 / Waardering : 4.28

Mariaís slipje, mijn hand, haar keurende blik
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 22 juni 2015 - 12:51 / Hits : 19212 / Waardering : 4.21

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 25265 / Waardering : 4.16

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Angela
Dit is een Angela verhaal
Geschreven op : 16 april 2009 - 00:51

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb