Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

kortsluiting tussen een vader en zijn dochter
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
kortsluiting tussen een vader en zijn dochter
Mijn huwelijk is goed, maar onze seksuele relatie is terug gelopen naar 1 a 2 per maand seks met mijn vrouw. Een tijd heb ik het vol gehouden en geaccepteerd, maar toen mijn bloed mooie dochter mijn betrapte tijdens een mastrubatie beurt ontstond er werkelijk kortsluiting tussen ons en gingen wij samen los. Onze dochter Sandra is nu 19 jaar, een prachtige meid met een lief zacht karakter.Een korte inleiding: Ik ben nu 22 jaar getrouwd met een liefdevolle vrouw, begin 2004 liepen haar seksuele behoeftens sterk terug, wij neukte of hadden andere vormen van seks met elkaar toch altijd nog wel 2 a 3 keer per week, dit is helaas van de zijde van mijn vrouw terug gelopen naar 1 a 2 keer per maand, en ik heb hierbij ook nog het gevoel gekregen, dat zij het meer als een soort verplichting in ons huwelijk vond om nog "iets" aan seks met elkaar te delen, als dat het vanuit eigen geilheid en behoeftens kwam.

De afgelopen periode ving ik mijn eigen potentie en geilheid op met mastruberen, stiekem "in het begin" en uiteraard als ik zeker wist dat er niemand in huis mijn kon betrappen.De laaste tijd werd ik misschien wel een beetje te overmoedig, ik bemerkte dat ik nog geiler werd als ik mijzelf aftrok als mijn vrouw in de buurt was. Het gebeurde dat mijn vrouw naast mij lag te slapen, ik naar haar lichaam keek, en mijzelf dan stilletjes aftrok en mijn sperma over mij buik spoot, nooit tot nu toe is mijn vrouw hierbij wakker geworden. Maar ik ging nog een stapje verder, als er niemand thuis was kroop ik in het bed van mijn dochter, snoof haar heerlijke lichaams geuren van haar laken en kussen op, trok mij dan heerlijk af, noem het een afwijking, maar ik werd er goed geil van. Op een zaterdag morgen gingen Sandra en mijn vrouw al vroeg de deur uit, ik lag nog even lekker lui de krant op mijn bed te lezen toen ik hun met de auto hoorde vertrekken. Mijn lul stond lekker hard en ik besloot mij maar weer eens af te trekken om mijn geilheid op deze dag toch te bevredigen. Ik ging naar de kamer van mijn dochter, kroop tussen haar lakens, eenmaal goed op mijn rug gelegen voelde ik een nat koud plekje over mijn billen komen, keek ernaar en zag inderdaad een (nog) vochtige plek op haar onderlaken, mijn bloed begon sneller te stijgen en mijn gedachte gingen aan de gang. Zou mijn kleine meisje zichzelf soms vanochtend voor zij opstond hier hebben bevredigd? Ik sprong haar bed uit, ging opzoek in de badkamer naar haar slipje in de wasmand welke ik ook aantrof,pakte het eruit en ging terug haar bed in. Ik verschoof hierbij iets haar kussen en ik zag een vibrator in mijn aanzicht komen, toen raakte ik echt goed op dreef, snoof nog eens over de natte plek op haar laken en snoof daarbij het kruisje van haar slipje, de zelfde geuren kwamen mijn neus binnen, mijn lul stond op dat moment zo stijf dat hij er bijna pijn van ging doen zo gespannen was mijn lul.

Natuurlijk zag ik ook het mooie naakte lichaam van mijn dochter wel eens in huis, als zij uit de badkamer kwam, of stond te douchen als ik binnen kwam lopen, maar geil worden op of van mijn eigen dochter was mij nog nooit overkomen, nu was het anders werd ik mij bewust, ik was boedgeil geworden, van haar vibrator, slipje en natte plek in haar laken. Als een gek begon ik mij af te trekken, kwam hierbij veel sneller klaar als normaal en nu spoot ik mijn sperma ook niet over mijn buik maar in het slipje van mijn dochter. Heerlijk vond ik het, hierna ging ik douchen en deed haar volgespoten slipje weer terug in de wasmand. Ik deed hierna nog wat klusjes in huis waarna ik in de tuin lekker in het zonnetje nog even verder mijn krantje ging zitten lezen. Tegen de middag kwamen mijn vrouw en dochter terug van het boodschappen doen, dronken een kopje thee met mij in de tuin waarna mijn vrouw zei even de was te gaan doen, ik stond verder nergens bij stil want dit is een normaal gebeuren in ons huishouden. Sandra zat ook te lezen samen met mij in het zonnetje en tussen de regels door keek ik toch steeds naar mijn mooie dochter, voelde daarbij mijn lul in kleine schokjes om hoog komen. Mijn vrouw kwam ook de tuin weer in en ging naast onze dochter zitten, volgens mij heb jij gister avond een spannend avondje gehad met Peter lachte mijn vrouw, Peter is het 20 jarige vriendje van mijn dochter waar zij bijna een half jaar verkering mee heeft. Hoezo vroeg Sandra, en ook ik keek op vanachter mijn krant vandaan, nou zei mijn vrouw er zat een lekker slipje van jou in de was, nu schrok ik mij wel rot en dook snel weer achter mijn krant. Een lekker slipje herhaalde Sandra, wat bedoel je mam, ja ik ben niet achterlijk lachte mijn vrouw, maar Sandra ging er op door,nou zeg dan wat is er met mijn slipje. Ja San dat viel net uit de wasmand en daar zaten wat sporen van het mannelijke zaad in zal ik het maar netjes zeggen, je moeder is ook jong geweest hoor! Nou man sorry maar volgens mij is het naar je hoofd geslagen, maar in mijn slipje van gister zat echt geen sperma van Peter, wij hebben geen seks gehad dus ik denk dat het je eigen slipje betrof lachte nu ook mijn dochter, nee echt niet zei mijn vrouw jij maak mij niets wijs meisje, ik kreeg het warm van hun gesprek en verroerde mij niet. Het maak mij verder niet uit hoor zei mijn vrouw, maar het viel mij op. Mam nogmaals er kan geen sperma in mijn slipje hebben gezetten ik heb niets gedaan herhaalde onze dochter. Mijn vrouw ging een nieuw kopje thee zetten, ik borg mijn krant op en Sandra zei tegen mij, Pap die is niet wijs hoor met haar sperma in mijn slipje, maak je niet druk lachte ik en vergeet het. Op dat moment zat ik wel met een stijve lul in mijn dunne zomerboek en zag dat mijn dochter hier naar keek, gelukkig zei zij geen woord en stond ook op, ik ga even mijn kamer opruimen zei zij en ging naar boven.

Echt haar hele kruis zat vol met sperma Ronald zei mijn vrouw toen zij met de thee kwam, het viel op de grond toen ik het in de machine wilde doen,toen ik het oppakte voelde ik het plakken aan mijn hand zei mijn vrouw. Ik herkende het gelijk uit onze tijd lachte mijn vrouw, toen jij mij ook wel eens even lekker tussen door neukte en mijn kutje volspoot, als ik daarna mijn slipje uit deed zat er precies het zelfde in mijn slipje. Ze is 19 jaar zei ik, dus laat lekker gaan, genieten moet zij ervan glimlachte ik net zoals wij hebben gedaan! Mijn vrouw ging weer snel over tot de order van de dag en zei er niets meer over tegen mij. Ik daarin tegen voelde mij toch wel enigzins betrapt, ondanks dat zowel mijn dochter als mijn vrouw nooit zou vermoeden dat het hier mijn sperma betroft. Ik bleef er de dagen daarna steeds aan terug denken, maar ook aan de vibrator van mijn dochter die ik onder haar kussen had gevonden. Sandra heeft een heel mooi slank figuur, mooie harde tieten met behoorlijke tepels erop, en haar mooie lange blonde haren rijkte tot ver over haar schouders, haar oogopslag met haar heldere mooie licht blauwe ogen gaven mijn dochter altijd weer haar prachtige uitstraling van een mooie jonge frisse vrouw. Ik merkte dat Sandra zich anders tegen mij begon te gedragen na de slipjes affaire bij ons thuis, als mij vrouw even niet in de buurt was keek zij naar mij op en volgde mij met haar ogen. Ik had mij niet vergist: Pap begon Sandra op een avond dat mijn vrouw even bij de buren was, volgens mij heb u het een beetje moeilijk, moeilijk waarmee vroeg ik gelijk. Nou ik loop steeds maar terug te denken over mamma,s opmerking over mijn slipje, o jezus dacht ik, nou gaan wij het krijgen! Ik heb wat meer conslusies getrokken die dag en geloof dat mamma wel eens gelijk kan hebben gehad. Het is namelijk zo dat toen ik daarna naar mijn kamer ben gegaan ik wat hoofd haren van u op mijn laken en kussen heb gevonden, wat ik helemaal niet kon combineren pap, maar nu wel. Ik wist het nu, ik was betrapt door mijn dochter, schaamde mij rot en wist mij niet goed houding te geven, ontkennen kon ik het ook niet, vond dat lullig tegenover mijn dochter, die hier immers door mijn vrouw was over aangesproken. Ik kon alleen maar naar haar kijken, een woord uitbrengen of zeggen hoe het daad werkelijk gebeurt was durfde ik toch ook niet. Ik kreeg hiervoor een aanwijzing van mijn dochter zelf, die ook strak naar mijn bleef kijken maar wel haar benen een stukje van elkaar deed waarbij ik een inzicht tussen haar mooie benen en onder haar korte rokje kreeg, het bloed schoot mijn hoofd in, mijn lul reageerde onmiddelijk, Sandra toonde mij haar blote kutje. Natuurlijk zag zij dat ik een stijve lul had staan in mijn broek, maar reageerde daar niet op met woorden, maar wel duidelijk met haar ogen.

Ik weet niet wat ik hierop moet zeggen Sandra zei ik, dat begrijp ik best wel pap want ik weet het ook niet goed onder woorden te brengen, maar weet wel dat jij iets behoorlijks te kort komt bij mamma. Dat is zo zei ik eerlijk zonder hier verder op in te gaan. Sandra sloot haar benen hierna weer, maar had mij wel een blik op haar kutje gegund en dit moet toch een teken van haar zijde zijn geweest. Maar ja hoe ga je hier als vader mee om, je weet dat je volstrekt verkeerd bezig ben als je ooit seks heb met je eigen kinderen, maar nu was er voor mij wel een spannings volle opwindende situatie ontstaan tussen mij en mijn dochter.Ik ga stoppen met Peter zei Sandra, de seks tussen ons is voor mij te soft en te opervlakkig pap, misschien heb ik wel meer genen als u, als van mamma lachte zij ondeugend. Ik heb een vriend, maar desondanks moet ik gebruik maken van mijn vibrator zoals je zelf inmiddels wel heb ontdekt en gezien, en u moet ook u zelf bevredigen terwijl u bij mamma uw geilheid kwijt zou moeten kunnen zei Sandra nu toch vrij helder en nuchter. Wij hoorden samen mijn vrouw weer aankomen, ons gesprek was op dat moment beeindigd maar haar woorden en blik op haar blote kutje kreeg ik niet meer uit mijn gedachte en beeld. Sandra begon zelf mij in de dagen hierna uit te dagen, liep steeds vaker naakt door het huis als zei uit haar kamer kwam of onder de douche vandaan. Ik de huiskamer plaagde zij mij door op momenten als haar moeder even niet in de buurt was haar benen te spreide en mij onder haar rokje liet kijken, geen slipje en geen bh droeg zij op de momenten. Haar tepels stonden bijna altijd stijf was mij natuurlijk allang ook opgevallen, zelf mij vrouw maakte hier wel eens een opmerking over tegen haar, zou jij niet eens een bh aan doen zei mijn vrouw dan. Ik wist dat er natuurlijk iets stond te gebeuren tussen ons, maar hoe of wat dat wist ik geenzins, en echt lieve mensen zelf durfde ik echt niet de eerste stap hiertoe te zetten naar mijn dochter toe, wel liep in nu nog vaker met een stijve lul in mijn broek door ons huis. Ik ben nu 45 jaar maar bezit nog steeds een goede en gezonde potentie, die alleen maar toe nam zodra mijn dochter weer in mijn buurt kwam. Onze eerste seksuele aantrekking naar elkaar toe werd voor de eerste keer in mijn eigen kantoor in de onderneming waar ik werkzaam voor ben uitgevoerd, toen mijn dochter mij totaal onverwachts een bezoek kwam brengen.

Hierover meer in mijn vervolg verhaal:

Auteur : Ronald / Geschreven op : 02 september 2007 - 15:36 / Hits : 55584 / Waardering : 3.01
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een vader en zijn dochter
Auteur : Saetyr / Geschreven op : 19 juni 2011 - 19:08 / Hits : 38123 / Waardering : 3.30

SM stel (Hij Dominant zij zijn eigendom) gaat bij een familie op bezoek (vader en zoon Dominant, moeder en dochter slavin)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 29 januari 2007 - 15:40 / Hits : 37756 / Waardering : 2.15

vader , moeder, dochter en ik
Auteur : johan / Geschreven op : 31 december 2011 - 12:56 / Hits : 48091 / Waardering : 3.25

Ik, mijn baas, en zijn dochter 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 februari 2013 - 16:37 / Hits : 25571 / Waardering : 3.10

Ik, mijn baas, en zijn dochter 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 februari 2013 - 16:09 / Hits : 29277 / Waardering : 3.01

vader, moeder, dochter en ik 2
Auteur : johan / Geschreven op : 02 januari 2012 - 14:47 / Hits : 31962 / Waardering : 3.00

vader, moeder, dochter en ik 3
Auteur : johan / Geschreven op : 03 januari 2012 - 17:52 / Hits : 28125 / Waardering : 2.71

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes
Auteur : martien / Geschreven op : 25 april 2008 - 20:24 / Hits : 44501 / Waardering : 2.56

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter
Auteur : woody / Geschreven op : 12 september 2008 - 15:06 / Hits : 36788 / Waardering : 2.20

Als vader met dochter en als opa met kleindochter-2
Auteur : woody / Geschreven op : 14 september 2008 - 01:56 / Hits : 26295 / Waardering : 2.10

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
joe44
lekker geil verhaal vertel maar snel het vervolg
Geschreven op : 03 september 2007 - 12:30

Donald
heb zelf een dochter , na het lezen van het verhaal sloeg mijn fantasie op hol hahahahaha, graag een vervolg
Geschreven op : 05 september 2007 - 09:03

Rich
zo dat was een lekkere opwarmer wanneer komt er een vervolg
Geschreven op : 05 juni 2008 - 09:04

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb