Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ik ben de schoonvader van Marian 24
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ik ben de schoonvader van Marian 24
Mijn naam is Cor 49, ik ben 26 jaar getrouwd met Els, samen hebben wij twee kinderen gekregen, Cees 24 en Marja 21. Deze namen moet ik helaas verzinnen want ik wil alle herkenning voorkomen. Ik lees op deze site regelmatig de verhalen en wil nu ook anoniem mijn waargebeurde seksuele ervaring schrijven die ik een paar maanden geleden op heeft gedaan met mijn aantrekkelijke schoondochter Marian 24, sinds een jaar getrouwd met mijn zoon.
Een mooie spontane open meid, altijd sexy gekleed en vaak uitdagend in de omgang met onze zoon, dit was mij al lang opgevallen, ik zocht zelf ook wel eens haar grensen op als wij een spontaan onschuldig stoei partijtje hadden bij ons thuis of in de tuin,waar alle andere familie leden gewoon bij aanwezig waren.

Afgelopen zomer 'nou ja zomer' laat ik zegge een mooie warme dag zat mijn schoondochter mij steeds maar weer een beetje uit te dagen, ik had het gras gemaaid en Marian merkte op dat ik nog een strookje had vergeten.Ik pakte de maai machine, liep op haar af en zette haar achter het apparaat. Marian was gekleed in een sexy bikini waar haar grote tieten weer heerlijk in uit kwamen, stribbelde tegen, zelf liep ik in een korte broek met ontblood bovenlijf waardoor onze warme lichamen tegen elkaar kwamen.Door haar verzet om achter de maai machine te worden gezet kwamen haar billen naar achteren tegen mijn kruis aan, he heb ik een pukkel op mijn kont lachte zij, ik schoot ervan in de lach en voor ik het wist was het eruit, nee dat is mijn lul zei ik. O dan is het goed zei Marian, ik maakte mij al zorgen dat er een pukkel op mijn reet groeide, spontaan door deze aanrakingen en haar woorden begon mijn lul te groeien in mijn broek.Mijn vrouw riep vanuit de deur opening, Cor kleed jij je zo aan dan kunnen wij de 'zaterdag' boodschappen gaan halen, ik zweet als een otter zei ik, zo kan ik niet in mijn kleren,zal ik eerst even moeten douchen wierp ik op. Blijf jij maar hier Pa zei mijn zoon, ik rijd ma wel even naar het winkel centrum ik vond het een prima idee. Even later waren zij op weg naar het winkel centrum en bleef ik alleen over met mijn plagende schoondochter, ik had haar even losgelaten toen mijn vrouw stond te roepen, maar liep weer op haar af,Marian was inmiddels weer op de tuinstoel gaan zitten, kom op maaie zei ik en pakte haar polsen vast, nee ik kan niet naaie lachte zij in mijn gezicht. Terwijl ik haar overeind trok pakte zij de bovenrand van mijn korte broek vast die daardoor naar beneden schoot en mijn half stijve lul de lucht in sprong, even voelde ik mij ongemakkelijk maar dat viel al snel van mij af toen Marian opmerkte, zo dat is opwindend.Ik tilde haar uit de stoel, maar mijn broekje hield zij stevig vast en trok deze nog verder naar beneden, ik stond in mijn blote kont in onze tuin, met aan weerszijde onze buren die ook in de tuin zaten, Marian had de grootste lol hierover.

Even kappen zei ik, waarom vroeg zij, jij val mij toch aan. Een beetje verhit en misschien ook wel voorzien van overmoed pakte ik nu haar bovenstukje vast en trok dit ook naar beneden, haar keiharde tieten,voorzien van stijve mooie grote donkere tepels kwamen in mijn aanzicht, snel keek ik om mij heen 'de buren' maar kon niemand zien, wel hoorde ik hun praten. Mijn lul groeide uit tot een erectie waar in op dat moment zo open en bloot in de tuin niet blij van werd, wel was ik zo geil als de pest op mijn schoondochter, maar dit speelde al veel langer in mijn fantasieen over haar. Pa dit ken zo niet hoor lachte zij, nee maar dat doe jij fluisterde ik nu maar, o ja en mijn topje dan dat lig nu ook op de grond. Ik liet haar polsen los, dit kon zo niet en de buren zouden ons zomaar kunnen zien. Marian was sneller als ik, bukte en pakte haar bikine van de grond, eenmaal omhoog raakte haar gezich mijn stijve lul, o sorry lachte zij, ik doe het in het tuinhuisje wel even fantsoenlijk aantrekken zei zij, ik had nu ook mijn broek weer omhoog en volgde haar, dit ging vanzelf. Marian deed de deur open en samen stonden wij nu in ons tuinhuisje, een behoorlijke ruimte waar ik een hoop in kwijt kan. Gadver ik plak helemaal van het zweet zei zij, doe jij hem even vastmaken pa, haar stijve tepels gingen daarbij over mijn borst. In een flist deed mijn schoondochter haar hand naar beneden en greep mijn vol in mij kruis, had mijn keiharde lul door de stof heen te pakken. Verschrikt keek ik haar aan, lekker lachte zij, ja tuurlijk zei ik snel. Ik wil je wel even pijpen hier, ben zelf ook behoorlijk geil van je geworden, maar wel ons geheipje hij zei zij, tuurlijk, tuurlijk bracht ik snel uit. Ik geloofde het niet, maar Marian ging voor mij door haar knieen, mijn broekje ging weer omlaag en ik voelde toch werkelijk haar warme mond mijn lul opnemen. Ik begon te trillen op mijn benen, droomde ik of zo, waar heb ik dit aan verdiend. Mensen zo jonge gewillige meid die je lul op een zalige manier begin te pijpen, daar is geen weerstand tegen mogelijk, geloof mij maar, dit overkwam mij en ik stribbelde zeker niet tegen.
Dat Marian zelf ook heel geil was zag ik snel genoeg, terwijl zij mij pijpte deed zij haar hand in haar broekje en begon al pijpende met haar kutje te spelen. dit wilde ik natuurlijk doen en voelen, maar ja ik kon in de stand waarin ik stond geen kant meer op, keek zelfs een paar keer door het raampje naar buiten of de buren niets konden zien.

Wat kon mijn schoondochter pijpen, trok ook mijn balzak steeds weer uit en al gauw begon ik op springen te staan, ervaren voelde zij dat aan, zal maar even stoppen he en gelijk kwam zij ook weer omhoog, hierna gaf zij mijn de heerlijkste tongzoen die ik ooit in mijn leven had gehad, minuten lang tongde wij elkaar, mijn lul glibberde over en tegen haar warme strakke buikje. Dat is helaas bij mijn vrouw wel anders geworden in het verloop der jaren, die is zelfs dik te noemen, doe totaal niets meer aan haar lijn, wat hoe hard dit misschien ook moge klinken,mij zelfs wel afstotelijk van haar maakte, seks hadden wij ook hooguit nog maar twee tot drie keer per maand met elkaar.Variaties zijn er bijna niet meer en meestal is onze seks met 10 minuten beeindigd, ik heb zelf moeite om een goede erectie te houden bij mijn vrouw. Nu bleef mijn lul wel keihard staan, zoals het altijd wel had gewerkt bij mij als ik goed geil was. Lik mijn kutje even Pa lispelde mijn schoondochter met een opwindende stem, ik pakte snel een tuinstoel kussen, legde deze op mijn werkbankje, tilde haar met haar billen op de werkbank ' haar broekje was inmiddels verdwenen' In mijn opwinding voelde ik mijn stijve lul, pijnlijk kort tegen de werkbank komen. Ik speide haar mooie slanke dijne, haar kutje was helemaal glad geschoren, maar glom ook van haar opwindende vocht.Toen ik bij haar kutje kwam, rook ik een zilte geur, het wond mij allemaal reuze goed op. Echt heel fris waren wij ook niet natuurlijk, ik had een paar uur in de tuin gewerkt, en mijn schoondochter had in het zonnetje gezeten en was misschien ook nog wel een paar keer wezen plassen, maar dat maak op deze geile momenten echt niets meer uit voor mij, likken wilde ik dit natte kutje, proefen en een orgasme geven.Marian bleek over een grote harde clitoris te beschikken, die tussen haar schaamlipjes was ontstegen, alleen dit aanblik maakte mij bijna gek, ik wilde alles tegelijk met mijn schoondochter doen, deze kans liet ik mij niet ontgaan.Ik begon haar kutje te likken zo goed als ik kon,pakte ook steeds haar clitoris goed mee, o pa begon zij dan ook al snel te hijgen. Pak mijn geile kutje maar goed aan, geile vent die je ben met je lekkere grote lul, en nog meer van deze opwindende praat kwam er nu uit haar mond.

Het was jaren geleden dat ik zo geil was geweest, ik likte haar op een manier zoals ik bij mijn vrouw nog nooit had gedaan, haar geile kutvocht stoomde bijna uit haar kutje, liep haar bilspleet in, waar ik zo goed als ik kon het weer weg likte, hierbij tongde ik ook haar anusje, wat mij een bitter smaakje bezorgde maar ik vond het heerlijk.Marian begon te schokken, te draaie en hijgde, pa ik ga komen, o jee mmm ik kom. Mijn tong zat nog diep in haar kutje tijdens haar klaarkomen, vocht stralen 'echt geen straaltjes te noemen' kwamen vrij uit haar kutje, o ja ja ik begin te spuiten gilde zij, ik schrok een beetje, zachtjes probeerde ik te zeggen waar door mijn tong en mond vrij kwamen van haar heerlijke geile kutje. Mijn schoondochter bleef spuiten,pakte nu zelf haar clitoris ter hand en wreef heel snel er overheen met haar vingers. Stralen vocht spuiten zij uit haar kutje, dit had ik nog nooit gezien bij een vrouw, wel eens wat over gelezen maar ik dacht altijd dat dit een beetje overdreven werd, nu zag ik het zelf, dat een geile kut echt kan spuiten. Ik was totaal opgewonden nu, wilde haar kutje neuken wat Marian zelf ook het liefs wilde, voor ik het haar kon vragen zei zij, Pa ik leg dit kussen op de vloer, ga erop liggen dan ga ik je neuken, o ik ben zo geil, moet je lul in mijn voelen hijgde zij. In een no time lag het kussen en ik op de vloer, mijn stijve lul stond snoer hard in de lucht, kort pijpte Marian mij nog even voor zij bovenop mij kwam zitten. Haar kutje was kledder nat, super warm, maar bovenal heerlijk strak toen zij langzaam op mijn lul kwam zitten, en stukje voor stukje zich over mijn lul liet zakken. Ik kwam in het paradijs terecht met mijn lul, nu weet ik wat daar mee bedoeld word. Ik kan nu wel stoer zeggen dat ik mijn schoondochter een beurt gaf, maar het was geheel andersom, ik werd op een voor mij ongekende manier geneukt, door een jonge mooie geile vrouw. De vrouw sinds een jaar van mijn eigen zoon,maar dit vergat ik even hier in ons tuinhuisje samen met met schoondochter.Geweldig begon Marian op mijn lul te rijden, haar kutje vloeide alweer over mijn ballen, ik voelde mijn eikel tegen haar baarmoeder komen. Zelfs haar harde clitoris voelde ik schuren over en tussen mijn eigen schaamharen. wat is dit geil om op mijn 49 ste jaar nog te moge meemaken met zo jonge super geile meid. Marian kwam al vrij snel weer klaar op mijn lul, ik zette echt alle zeilen bij om nog niet klaar te komen. Tijdens haar orgasme schoot zij ineens van mijn lul af, wat doe je nou vroeg ik, maar daarna voelde ik weer haar spuitende kutje zich leeg spuiten over mijn lul, en weer wreef zij boven mij gezeten haar clitoris. Haar kutje leek wel te plassen zoveel kwam eruit, mijn lul en ballen werden er heerlijk warm nat van.

Op het moment dat ik verwachte dat mijn schoondochter weer op mijn lul kwam zitten, deed zij geheel iets anders, pakte mijn lul stevig vast en begon mij heel wilt te pijpen, haar tong voelde ik overal tegelijk, over mijn ballen, eikel halve wegen mijn lul, tussen mijn bilnaat. Lang duurde dit helaas voor mij niet, ik hijgde dat ik klaar ging komen, je heb het verdiend zei mijn schoondochter, spuit je maar heerlijk leeg pa, ik zal geen druppel verloren laten gaan, deze woorden en mijn opwinding deden mijn lul exploderen. Ik spoot mijn lul leeg in haar mond, inderdaad slikte zij alles door en pijpte mij zelfs nog een paar minuten na, ook alweer een totaal nieuwe ervaring voor mij. Hoelang wij bezig waren geweest wist ik niet, maar Marian stopte toen mijn lul en ballen helemaal schoon gelikt door haar waren, pa ik moet echt even onder de douche voor dat Cees en ma thuis komen, ik denk dat jij ook wel een douche kan gebruiken, ja het liefs even samen met jou zei ik,helaas dat is een te groot risico voor ons zei Marian, maar die gelegenheden komen er echt nog wel, haar woorden klonken mij als muziek in mijn oren.En nutuurlijk had zij gelijk, elk risico om betapt te kunnen worden moesten wij voorkomen. Ik had genoten van deze geile jonge vrouw, ook zeker nooit gedacht dat dit tussen ons ooit zou kunnen gebeuren, na nog een heerlijke tongzoen van mijn schoondochter te hebben ontvangen deed zij haar bikini weer aan en verliet het tuinhuisje.I k deed ook mijn broek weer aan en ging de tuin in om even bij te komen op een stoel. Het had geen 10 minuten langer tussen ons moeten duren want mijn zoon en vrouw waren terug van de boodschappen, waar is Marian vroeg mij zoon, die is douchen zei ik, het zonnetje had haar doen zweten zei ik bijna met een ondertoon. Jij mag zo ook wel even een douche nemen Cor zei mijn vrouw, je ben zeiknat van het zweet, ja ik heb gewerkt he zei ik, ik ga ook na Marian even douchen. Eenmaal gedouched was alles weer normaal in ons gezin, wij aten die avond in de tuin en aan ons was niets te merken. Later die avond gingen mijn zoon en schoondochter ook weer naar hun eigen huis, ik bedacht mij nog zou Marian straks weer een beurt van mijn zoon krijgen, haar kutje nu door mijn zoon laten opvullen waar ik een paar uur geleden voor het eerst kennis mee heeft moge maken. Zondag avond belde mijn zoon, pa kan jij morgenavond even de dvd bij ons instellen, ik krijg het niet voor elkaar, en moet morgen ook trainen dus ben pas om een uur of 23.00 uur thuis. Is goed jongen zei ik, ik kom morgen wel even langs. Toen ik maandag avond om 19.00 uur aankwam, was er bezoek van een jeugd vriendin van mijn schoondochter op visite, die zich voorstelde als Annelies. Het werden een paar uur die ik ook nooit meer zal vergeten. Word vervolg bij getoonde interesse....
Auteur : Cor / Geschreven op : 23 september 2007 - 18:43 / Hits : 28191 / Waardering : 3.08
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

seks met mijn schoonvader
Auteur : Eva / Geschreven op : 21 augustus 2013 - 11:20 / Hits : 22724 / Waardering : 3.28

schoonvader als spermadonor 1
Auteur : Klaas / Geschreven op : 24 september 2013 - 10:42 / Hits : 12776 / Waardering : 3.24

Angela en Marian - 01 Ontluikende liefde
Auteur : ilono / Geschreven op : 14 januari 2014 - 11:38 / Hits : 13049 / Waardering : 3.01

Mijn lekkere schoonvader
Auteur : b1g_h0rny_b@by / Geschreven op : 24 oktober 2006 - 01:43 / Hits : 35850 / Waardering : 2.93

Angela en Marian - 02 De gymles
Auteur : ilono / Geschreven op : 05 februari 2014 - 22:01 / Hits : 11560 / Waardering : 2.82

schoonmoeder gekoppelt aan schoonvader
Auteur : piair / Geschreven op : 07 augustus 2013 - 16:37 / Hits : 15215 / Waardering : 2.77

vervolg van schoonmoeder gekoppeld aan schoonvader
Auteur : piair / Geschreven op : 03 november 2013 - 10:22 / Hits : 14974 / Waardering : 2.77

Marian 31 heb een zwakke blaas.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 oktober 2006 - 13:30 / Hits : 16223 / Waardering : 2.77

Een geile vrije - dag met mijn schoonvader.
Auteur : Karin / Geschreven op : 23 februari 2009 - 15:00 / Hits : 45161 / Waardering : 2.68

Sex met mijn schoonvader puur om de sex
Auteur : Samantha / Geschreven op : 02 oktober 2007 - 17:39 / Hits : 34031 / Waardering : 2.57

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 7 van 7
richard40
haha wil ook graag de tweede storie lezen je hebft me nieuwschierig gemaakt
Geschreven op : 23 september 2007 - 19:50

richard40
wil die andere verhaal(en) ook van je lezen ??!!!voor AL LEKKER GENIETEN
Geschreven op : 23 september 2007 - 19:51

filver
wij werden er geil van ,laat vervolg maar komen
Geschreven op : 24 september 2007 - 14:27

loveitall
Super, ben benieuwd naar het vervolg
Geschreven op : 25 september 2007 - 00:19

teamo
ben benieuwd naar de vervolgen
hoop dat er meer dan 1 komen
Geschreven op : 25 september 2007 - 01:59

Rich
lekker verhaal hoor maar waar blijft de rest van het verhaal?????
Geschreven op : 07 juli 2008 - 12:27

Dirkshouts
Ik wacht op vervolg Cor!
Geschreven op : 07 juli 2008 - 15:26

Resultaten: 0 - 7 van 7
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb