Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Oma bij ons in huis deel 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Oma bij ons in huis deel 3
Zoals ik in de vorige delen vertelde woonde oma van 70 jaar noodgedwongen bij ons in. Omdat mijn kamer het grootst was en omdat er een logeerbed stond sliep oma bij mij op de zolderkamer. I.v.m. de begrafenis was Ria de oude zus van oma een paar dagen overgekomen. Ik had Ria vannacht verzorgd en zij was in slaap gevallen in mijn bed. Ik moest dus bij mijn oma in het logeerbed slapen. De volgende ochtend werd ik wakker en moest nodig pissen. Na het toilet bezoek liep ik mijn moeder tegen het lijf. Mijn moeder vroeg; heb jij nog een beetje kunnen slapen met die oude dames? Ik zei; het gaat wel, zij snurken het verf van de muren! Mijn moeder moest lachen en zei; over een uur gaan wij ontbijten!

Ik liep naar boven, oma werd wakkker en vroeg; waarom ligt Ria in jouw bed? Ik vertelde dat ik Ria had omgekleed en dat zij op mijn bed in slaap was gevallen. Ria sliep nog als een roos en oma zei; laat haar nog maar even slapen! Ik moest oma weer helpen om haar aan te kleden. Ik deed haar nachtjapon uit en zag haar dikke lichaam met die gigantische hangborsten weer. Ik nam gelijk een tepel in mijn mond en zoog er even aan. Mijn oma zei; dit kan niet, straks wordt mijn zuster wakker! Ik zei niets en voelde mijn oma tussen haar dikke benen. Ik voelde een paar keer over haar schaamlippen en oma werd al vochtig. Omdat het zoenen met Ria mij goed was bevallen, begon ik nu voor het eerst mijn oma te kussen. Oma vond het wel vreemd maar al snel rolde onze tongen. Ondertussen bewerkte ik haar kut en ik vingeren oma stevig. Het tongen en vingeren tergelijk werd mijn oma snel te veel. Staande op haar dikke benen kwam zij al heerlijk klaar. Ik zei zachtjes; oma ga even op de rand van het bed zitten. Ik trok mijn voorhuid terug en hield mijn eikel voor haar gerimpelde mond. Oma zei; jongen dit kan ik niet! Ik gaf geen antwoord en stak mijn eikel zo in haar mond. Ik schoof mijn lul steeds verder in haar oude mond. Onhandig begon oma mij te pijpen. Ook zei ik dat oma mijn eikel moest likken. Mijn oma gehoorzaamde en haar tong ging over mijn eikel. Binnen enkele minuten had mijn oma het pijpen 'onder de knie'. Met lange halen nam zij mijn lul in haar mond en zoog aan mijn eikel. Het deed ook niet lang en spoot mijn sperma in oma's mond. Ik zei zachtjes; oh slikken oma, slikken oma. Oma slikte mijn sperma tot de laatste druppel naar binnen.

Het was een mooie begrafenis en in een restaurant werd koffie en broodjes geserveerd. Familie, vrienden en bekende waren aan het praten en ondanks alles was het gezellig. Toen de laatste mensen weg waren gingen wij met oma terug naar ons huis. Na een paar dagen ging het leven weer verder. Tussen mijn ouders, zussen en oma ging het beter. Het was zelfs gezellig in huis en ik had de tijd van mijn leven. Was klaar met mijn opleiding en had elke dag wat te neuken. Er waren dagen bij dat ik mijn oma tweemaal neukte en oma werd steeds geiler. Ik had het dus perfect voor elkaar maar mijn moeder ging er bijna onder door. Om voor iedereen te zorgen werd haar veel te veel. Mijn vader ging op zoek na een bejaardentehuis voor oma. Maar dat viel tegen met al die wchtlijsten. Het kon wel een jaar duren voordat oma ergens terecht kon. Daarom besloot mijn vader, hulp in de huishouding te regelen.

Er werd een advertentie gezet in de plaatselijke krant. Mijn ouders zochten een werkster die zeven dagen een paar uur wou werken. Dat waren er niet veel, er reageerde maar twee vrouwen. Na de afspraken werd besloten om Sila aan te nemen. Sila was een turkse getrouwde vrouw van 50 jaar en kon het geld goed gebruiken. Haar man had namelijk last van zijn rug en zat al jaren in de WAO. Ondanks dat Sila al lang in Nederland woonde was haar Nederlands slecht. Maar als je haar iets langzaam uitlegde, begreep zij het wel en ging aan het werk. En werken kon deze kleine turkse vrouw, alles deed zij goed. Mijn oma kon moeilijk communiceren met Sila en kon zich daar behoorlijk aan storen. Oma gaf de werkster ook opdrachten maar omdat zij elkaar niet begrepen ging het vaak mis.

Het was zondag, mijn ouders en oma kwamen terug van de kerk. Ik lag lekker op bed een filmpje te kijken. Oma vroeg of ik haar wou wassen en omkleden. Ik had geen zin en zei; oma, ik wil eerst de film af kijken! Opdat moment kwam Sila binnen om de bedden te doen. Oma zei tegen haar; jij komt precies op tijd om mij te wassen en te kleden. Oma zei tegen mij; wil jij even de spullen uit de badkamer halen want voordat zij dat snapt zijn wij een uur verder! Ik haalde de handdoek, washandje en de schaal met water. Ik ging weer film kijken en oma legde aan Sila uit wat de bedoeling was. Sila zei; mevrouw! ik niet weten wat ik moet doen! Oma legde de werkster nogmaals langzaam uit wat de bedoeling was. Wat oma ook probeerde het turkse vrouwtje bleef haar onbegrijpelijk aankijken. Oma raakte zwaar geirriteerd en zei boos; dan doe ik het wel voor!

Oma zei tegen Sla; nu moet jij goed opletten anders leer jij het nooit! Oma moppert nog na en zei tegen mij; had jouw vader maar wat meer betaald voor die andere werkster! De turkse vrouw stond onzeker voorzich uit te kijken. Mijn oma begon haar oude grijze jurk los te knopen. Na de laatste knoop viel haar oude jurk op de grond. Oma en ik keken elkaar verbaast aan, want Sila was geheel naakt. De werkster droeg helemaal geen ondergoed en stond er spiernaakt. Sila was niet dik, haar lichaam zag er redelijk uit alleen haar borsten waren apart. Haar borsten waren wel stevig maar hingen langgerek naar beneden. Oma raakte haar schouders aan en zei; schouders! Toen raakte oma haar rug aan en zei; rug! Zo ging mijn oma een tijdje door en de werkster luisteren aandachtig. Oma legde nu haar oude hand op 1 van haar hangborsten en zei; borst! Nu pakte oma in elke hand een hangborst en zei; borsten! Oma nam haar donkere tepels tussen haar vingers en zei; tepels!

Het was een apart gezicht hoe oma de turkse vrouw 'nederlandse les' gaf. De film keek ik al lang niet meer en zag tot mijn verbazing dat oma de donkere tepels van de werkster aan het hard maken was. De donkere tepels van de turkse vrouw werden enorm en oma zei; harde tepels! Wat mijn oma bezielde weet ik niet maar duwde de benen van Sila uit elkaar. Oma legde haar hand op de vagina van de werkster en zei; vagina! Sila wist niet hoe zij het had maar durfde oma niet te onderbreken. De oude witte vingers van oma gingen over haar donkere schaamhaar en zei; schaamhaar! De werkster stond stokstijf en durfde niet op of neer te kijken. Toen gebeurde het,wat ik nooit had verwacht! Mijn oma ging over de schaamlippen van de turkse werkster. Na een tijdje verdwenen zelfs de oude vingers van mijn oma tussen haar schaamlippen. Oma's vingers gingen minuten lang heen en weer in haar kut. Oma zei tegen mij; precies wat ik verwachtte, elke werkster wordt nat! Oma pakte haar handen en begeleiden haar handen op het logeerbed. Oma liet haar bukken, spreiden haar benen en bewerkte haar kut verder. Oma zei; het turkje is nu wel erg nat en het wordt tijd dat jij in actie komt!

Ik zei tegen oma; dit kunnen wij niet maken, zij is getrouwd! Oma zei; heb jij soms geen zin in een turks vrouwtje van 50! Moet jij eens voelen hoe nat zij is! Ik kon mijn oren niet geloven maar was zo geil dat ik achter Sila ging staan. Mijn oma haalde mijn stijve lul uit mijn pyjama en begeleiden die naar de kut van de werkster. Ik zei; oma dit kan niet! Oma vroeg aan Sila; mijn kleinzoon zijn lul in jouw kutje doen? Sila zei; ik niet begrijpen, maar goed! Het woordje goed was voor mij prima en stak mijn lul in haar turkse kut. En oma had gelijk! de werkster was zeiknat en ik begon haar te neuken. Ik ging stevig met mijn blanke lul heen en weer in haar kut. Ondertussen kneden mijn oma haar hangborsten. De werkster werd steeds geiler, het neuken werd soppen, wat had dat mens een natte kut. Oma zei tegen mij; lekker he om zo'n werkster te neuken! Oma had gelijk het was geweldig om de turkse vrouw te neuken! Ik voelde dat ik kwam en spoot mijn sperma ver in de kut van de werkster. Sila stond nog steeds gebukt en oma stak een paar vingers in haar kut. Oma vingeren net zolang tot de werkster klaar kwam. Veel tijd om bij te komen kreeg zij niet want de werkster moest oma gelijk uitkleden. Oma ging op bed liggen en de werkster moest haar beffen en vingeren. Rustig ging de turkse vrouw met haar vingers in de oude kut van mijn oma. Mijn oma genoot volop en het deed niet lang of zij kwam heerlijk klaar. Sila trok haar jurk weer aan, en waste en kleedde oma aan.

Ik kon mijn geluk niet op want ik had er weer wat te neuken bij. Regelmatig had mijn oma en ik een triootje met de werkster. Sila genoot steeds meer en vond het heerlijk om af en toe gepakt te worden.

Auteur : / Geschreven op : 09 maart 2008 - 12:42 / Hits : 9115 / Waardering : 1.39
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Open Huis Party (deel 1)
Auteur : Julia / Geschreven op : 08 juli 2011 - 19:47 / Hits : 23953 / Waardering : 2.74

Huis te koop in Vielsalm deel 2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 05:36 / Hits : 14691 / Waardering : 2.63

huis te koop deel 2
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 12 juni 2014 - 16:14 / Hits : 11391 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 13 april 2011 - 03:40 / Hits : 21921 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 3 en slot)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 april 2011 - 19:47 / Hits : 14657 / Waardering : 2.12

Open huis party (deel 3)
Auteur : Julia / Geschreven op : 20 januari 2012 - 21:43 / Hits : 12804 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 14:41 / Hits : 11144 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 2)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 01:18 / Hits : 13257 / Waardering : 1.97

Open Huis Party (deel 2)
Auteur : Julia / Geschreven op : 31 december 2011 - 11:19 / Hits : 14468 / Waardering : 1.92

Open huis party (deel 4)
Auteur : Julia / Geschreven op : 14 augustus 2012 - 22:39 / Hits : 10473 / Waardering : 1.81

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb