Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Als vader met dochter en als Opa met kleindochter
Op verzoek van Brenda….

Als 60-jarige weduwnaar, vader van een zoon en dochter én Opa van een spontane 18-jarige kleindochter, mag ik mij een tevreden mens noemen. Ik zit nog goed in mijn vel, ben gezond en fit en loop nog ieder jaar de strandzesdaagse. Laatst belde mijn, te jong getrouwde en inmiddels gescheiden, dochter mij met de vraag “Paps, heb jij tijd en zin om de kamer van Evelien wat te komen opknappen?, ze zegt toch geen vriendjes te kunnen houden en voorlopig dus wel thuis zal blijven wonen”. Ik spreek met haar af het volgende weekend te komen. “Dan rij ik vrijdag vroeg in de ochtend weg en ben dan zo rond twee uur bij jou”. Helemaal blij legt ze de telefoon neer. Ze woont in Drenthe en als ik wegrijd is het een zonovergoten dag. Zo tegen twee uur parkeer ik de auto en loop achterom naar haar tuin. Als ik de tuin in loop zie ik mijn dochter languit op een stretcher lekker in de zon liggen. Ze is met haar 39 jaar een mooie meid waaraan je nog steeds kan zien dat ze vroeger wat modellenwerk gedaan heeft. Mooi gevormde benen, platte buik en een stevig stel borsten, cupmaten heb ik geen verstand van. Haar gebruinde huid en de gele bikini maakt het plaatje compleet. Er ligt een IPod op haar buik en ze heeft de oordopjes in zodat ze me niet hoort aankomen.

Als ik dichterbij kom zie ik dat ze een hand in haar bikinibroekje heeft en de ander onder het topje heeft geschoven. Rustig streelt ze met de volle hand haar kut en wrijft onder het topje over haar tepel. Om haar niet te choqueren loop ik terug naar de deur en sla hem wat harder dicht, roepende “hé dochterlief”. Verschrikt gaat ze rechtop zitten en zegt lachend, “ben ik weer betrapt terwijl ik hier lui lig te zonnen”. Ze staat op en wrijft de hand die net nog in haar broekje zat een beetje zenuwachtig langs haar billen af. Ik loop op haar af en geef haar een dikke knuffel en een vluchtige kus op haar mond. Dan pak ik haar net afgeveegde hand en druk er licht snuivend een kus op. “Schone jonkvrouw, alles goed hier? Trouwens, lekker geurtje gebruik jij”. Ze begint te blozen en zegt, “jij blijft ondanks je leeftijd altijd een charmeur hè Paps?. Kom dan zetten we je jouw spullen in de logeerkamer. “Is Evelien er niet?”, vraag ik en loop achter haar aan naar binnen. “Nee, die is nog op de Uni en komt om een uur of 4 thuis”. We lopen de trap op en ik heb, al is het dan mijn dochter, een prettig uitzicht op haar billen. In de logeerkamer zet ik mijn koffer op het bed vraag, “Is het goed dat ik nog even snel onder de douche spring, het was een beetje warm in de auto”. “tuurlijk paps, zet ik vast koffie, zie ik je zo beneden”. Ik kleed me uit, pak m’n toilettas en loop naar de douche. Mijn dochter is beneden en mijn kleindochter niet thuis dus loop ik in mijn blootje naar de badkamer.

Als ik in de inloopdouche m’n haar sta te wassen hoor ik m’n dochter zeggen “hier is een handdoek Paps”. “Dank je lieverd”, zeg ik en met dat ik haar stem hoor
zie ik haar weer met zichzelf spelend op de stretcher liggen. Mijn lul komt met schokjes overeind en ik krijg weer dat lekkere gevoel net onder mijn kloppende eikel. Met mijn zeephanden pak ik mijn erectie beet en beweeg mijn hand lekker even over de schacht.
Als ik mijn ogen opsla zie ik mijn dochter tegen de deurpost leunen. Met haar ogen strak op mijn kruis gericht heeft ze met haar duim het elastiek van haar broekje zover mogelijk naar beneden gedaan om met haar andere hand over haar kut te wrijven. Terwijl ze op haar onderlip bijt kantelt ze steeds haar bekken. Ik doe mijn ogen weer dicht en speel of ik haar niet gezien heb. Langzaam beweeg ik mijn voorhuid heen en weer over mijn eikel en zucht, “oh dochterlief”.

Dan voel ik twee handen op mijn billen. Als ik naar beneden kijk zie ik mijn dochter op haar knieën voor me zitten. Ze opent haar mond en likt van af mijn ballen tot aan het topje. Ze pakt mijn hand en legt deze weer op mijn nog harder geworden lul. “Doe maar Paps, je mag in mijn mond klaarkomen”. Dan sluit ze haar zachte lippen rond mijn eikel. Terwijl ze alleen mijn eikel in haar mond heeft, draait ze met haar tong heerlijk rondjes en zuigt zacht.
Ik trek me af terwijl ze haar handen weer tegen mijn kont drukt. “Oh schat, ik ga komen hoor, weet je het zeker?” Ze zegt niets maar begint harder te zuigen en neemt mijn lul iets verder in haar mond. “oh jah, jaaah , ooooh wat lekker schat, ik kom klaaaaaaar”, kreun ik en geef haar de volle lading. Ze opent haar lippen en drukt dan met haar handen op mijn kont de volle lengte haar mond in. Als ze slikbewegingen maakt voel ik mijn eikel door haar keel gemasseerd worden. Als mijn lul slapper wordt trekt mijn dochter zich al zuigend langzaam terug en gaat staan.

Ze slaat haar armen om mijn nek en legt haar hoofd tegen me aan. Zonder me aan te kijken zegt ze,”Ik hoop niet dat je het erg vond maar ik kon het niet laten Paps, ik was de hele dag al een beetje geil door de warmte en het zien van jouw blote eikel maakte me heel erg geil. Hans wilde nooit orale seks, dat was vies zei hij altijd”. “Hans is gek”, zei ik. “Kom, gaan we even naar de logeerkamer”. “Dat kan niet Paps, Evelien komt zo thuis”. “Volgens mij heb jij niet zolang nodig lieverd, kom”. Ze kijkt me aan terwijl ze mijn hand in de hare neemt, ze kust me en draait zich om. In de logeerkamer gaat ze in haar door de douche nu drijfnatte bikini op de rand van het bed zitten en laat zich achterover vallen met haar handen voor het gezicht. Ik kniel voor het bed en druk rustig haar knieën wat uit elkaar. Ik buig me naar haar toe en druk mijn mond in het kruis van haar broekje. Als ik het kruisje iets opzij doe zie ik haar gezwollen schaamlippen wat openstaan. Ik lik tussen haar schaamlippen en voel een intense gladheid. “Oefffffff wat lekker paps, ga door, nog nooit heeft iemand mij daar gelikt, ooohhhhh wat een zalig gevoel”. Ze haakt haar duimen achter het elastiek van haar broekje en wil het uittrekken. Ik leg haar handen op haar borsten en trek, naar haar kut kijkend, haar broekje uit. Eerst tilt ze een been op en ik schuif een pijpje over haar voet uit. Dan heft ze haar andere been op en trek ik haar broekje verder uit. Ik houd haar voet vast en neem haar grote teen in mijn mond terwijl ik mijn hand op haar kut druk. Ze kijkt me aan en trekt haar topje uit. Ze kneedt haar stevige borsten en drukt haar kut steviger in mijn hand. Ik zet haar voet neer en beweeg mijn mond naar haar kut. Ze richt zich op en steunend op haar ellebogen fluistert ze, “Ik wil zien hoe je mijn kut likt”. Ik omvat haar hele kut met mijn mond en begin tussen haar schaamlippen te likken. Als ik haar kittelaar aanraak laat ze zich weer vallen en met haar voeten zoekt ze steun op mijn benen. Als ze dit doet verplaats ik haar voeten naar mijn lul, die ze heerlijk omvat. “Oh Paps je likt de kut van je dochter, Lik me lieve Pappa, lik je dochter klaar, ooohhhh god, wat is dit lekker en geil”. Ik lik haar diep in haar kut en zuig op haar kittelaar .“Oh god jezus wat is dit lekker, oh paps ik ben zo geil, zo geil ben ik nog nooit geweest, oh ja lik me klaar, lik me diep in mijn kut”, en ze wordt steeds vochtiger en wilder. “Ik kom klaar Paps, ohh, ik kom klaar, oooohhh, oooohhhhhh, jaaaahhh, jaahhha, jaaaaaaaaahhh”. Schokkend komt ze klaar en door haar hoeveelheid geil wordt het zo glad in haar kruis dat ik mijn tong met lange halen over haar kut, dijen en billen laat glijden.

Hijgerig en met een enorme geile blik in haar ogen komt ze overeind en trekt me op haar trillende lijf. Ze slaat haar benen om me heen en drukt haar glimmend gladde onderlijf tegen me aan. “Paps, wat was dit geil, al is dit incest, ik had het niet willen missen”. Ze opent haar mond een beetje en ik geef haar een diepe lange tongzoen en zeg, ”ben je echt nog nooit aan je kut gelikt?, dan ben ik blij dat ik voor jou de eerste geweest ben. Je moeder was er gek op”. “Hans was mijn eerste vriendje paps en hij vond het vies, dus wilde hij het niet bij mij doen. Als ik wel eens een vrouw hoorde zeggen dat het lekker is, wist ik niet waar ik aan moest denken. Nu gelukkig wel”. Ze maakt wat neukbewegingen met haar bekken en zegt, “wil je je dochter neuken Paps, misschien mis ik daar ook nog wel wat”, en ze stoot een paar keer haar heupen omhoog. “Eerst je dochter maar eens een plezier doen, want daarvoor ben ik hier”, zeg ik en wentel me van haar af. Als ik op mijn zij lig en zij op haar rug languit naast me kan ik me niet inhouden en streel haar over haar hele lichaam. Als ik haar gladde kutlippen tussen mijn vingers wrijf, pakt ze mijn lul en zegt ze, “Wil je hem d’r niet even bij me insteken, even maar, alleen even weten hoe het ook alweer voelt, het is zo lang geleden”. “En jij denkt dan dat ik kan stoppen zeker”, zeg ik maar ik word wel enorm geil bij het idee.

Ik draai me tussen haar wijd gespreide benen en op haar liggend doe ik mijn heupen iets omhoog. Ze pakt mijn lul en zet mijn eikel tegen haar schaamlippen. “Wil je hem helemaal, kom hem maar halen dan”, zeg ik vals en schuif alleen mijn eikel bij haar naar binnen. Ze is heerlijk nat en warm en ik moet moeite doen om mijn lul niet in een keer in haar kut te schuiven. Ze legt haar voeten op mijn kont en drukt me rustig maar beslist haar kut in terwijl ze haar bekken naar me toe kantelt.

“Oh lieverd”, kreun ik, “wat heb ik dit gemist, die lekker warme natte kutwanden om mijn lul”. “Heb ik een lekkere kut Paps”, vraagt ze en begint neukbewegingen te maken. “Ja, ook hier lijk je op je moeder, haar kut was als een handschoen en ze wilde ook altijd neuken”. “Kom maar Pap, het is goed, neuk je dochter maar lekker, voor mij is het ook al veel te lang geleden”. “En Evelien dan?”, hijg ik. “Die komt straks, nu gaan wij komen”, en terwijl ze haar armen en benen om me heen slaat wipt ze met haar kont op en neer. Ik hou het niet meer en grijp haar billen en zet me af tegen het voeteneind. Als golven bewegen we over het bed en neuken we zonder passie maar als dieren om de schade in te halen. “Oh wijffie ik om alweer klaar”, zeg ik als ik mijn ballen hard voel worden. “Ik ook bijna pap, neuk je maar helemaal in me leeg, het is zo lang geleden dat ik sperma in mijn gleuf gehad heb, Oooh nu kom ik pap, jaahhh nu, oohhh kut wat lekker, ooooohhhhhh”. Ik druk mijn mond in haar nek en met een kreun pers ik mijn lul zo diep mogelijk in haar gewillige kut en ledig me helemaal.

Hijgend en trillend rol ik van haar af en mijn dochter nestelt zich tegen me aan. “Ik heb neuken nog nooit zo lekker gevonden Paps en zo nat ben ik ook nog niet geweest, je bent lief. Ik hoop dat Evelien ook zo iemand als jij treft om haar in te wijden en niet zoals haar vader. Neuken was voor hem d’r op, d’r in, d’r uit en d’r af, meer niet. Als hij na 5 keer stoten in mijn dan nog droge kut klaar kwam, rolde hij van me af en kon ik de rest zelf doen. Dan moest ik mijn met zaad gevulde kut vingeren en dat vond ik weer niks. Mams zei altijd al dat ze bij jou nooit wat te kort kwam”.

Terwijl ze dit allemaal vertelt streelt ze mijn over mijn ballen hangende lul en komt overeind.
Ze neemt mijn eikel weer tussen haar lippen en zuigt er wat aan. Net als ik denk haar kut weer te gaan likken horen we van beneden “Mam, ik ben thuis!, is opa niet gekomen?”.
Mijn dochter roept wat geschrokken, ”Hoi schat, ik ben zo beneden en Opa is gekomen hoor”, en mij geil aankijkend fluistert ze “en je moeder gelukkig ook weer eens”.
Als we weer zijn aangekleed en beneden komen rent mijn kleindochter op me af. “Hé Opa, wat zie je er goed uit, best lang geleden dat ik je gezien heb. Na een dikke knuffel houd ik haar een beetje van me af, kijk ik haar eens goed aan en zie een enorm mooi meisje staan.

Ze heeft een witte driekwart heupbroek aan waardoor haar buikje net zichtbaar is. Echt zo’n jonge meiden buikje. Stevig gespierd maar toch een beetje bol. Haar heupen zijn als een zandlopertje en haar kleine stevige borsten maken het kompleet. Ze heeft een zwart topje aan die de aanzet van haar borsten een klein beetje laat zien. Haar mooie lichtgroene ogen kijken me aan vanonder haar blonde krullen en ik trek haar naar me toe en fluister in haar oor, “als ik nog jong was en niet je Opa was ik niet bij je weg te slaan hoor”. Ze kust me lief en zegt, “Mama zegt altijd al dat je een charmeur bent gebleven”.

We gaan zitten en mijn dochter komt met de drankjes de tuin in. Ze heeft nu een kort zomerjurkje aan. Als we wat gedronken hebben zeg ik tegen Evelien, “nou lieverd laat maar eens zien wat je gedaan wilt hebben aan je kamertje”. We staan op en Evelien loopt voor me uit de trap op. Door haar lage heupbroek zie ik de witte bandjes van haar stringetje zitten. Door de string komen haar billen en de beweging daarvan mooi rond naar voren.
Als we haar kamer binnenkomen zie ik een echte meidenkamer. Overal liggen kleren, knuffels en het ruikt naar jongemeiden geurtjes. Het commodekastje puilt uit van de bh-bandjes, haarlinten en wat al niet meer. “Let maar niet op de rommel hoor Opa, ik ruim altijd op zaterdag op”, en gaat op haar slordig dichtgeslagen bed zitten. Ik ga naast haar zitten en zeg, “die rommel kan mij niet schelen hoor lieverd, ik maak me meer zorgen om de reden dat je jouw kamer wilt opknappen”. Ik hoor van je moeder dat je toch geen vriendjes kan houden?”. Ze kijkt me met die grote groene stuiters aan en zegt, “jongens zijn egoïsten Opa, net zoals mijn vader blijkbaar, ze willen zo snel mogelijk in je broekje en wat jij voelt doet ze niet zoveel. Daarom heb ik het even met ze gehad”. “Heb je wel eens…eh, je weet wel, gedaan?”, vraag ik voorzichtig.

“Die balletjes op de Uni zijn maar op één ding uit Opa, dat is scoren en opscheppen wie ze al in bed gehad hebben. Met een heb ik het wel eens een paar keer gedaan maar ik vind er niks aan. Vol trots laten ze dan een smal pikkie zien en áls je er al aanzit spuiten ze al zowat. Mam zei al dat neuken is leuk voor jongens en niet voor meisjes”. “Misschien moet je het vanavond nog maar eens vragen dan”, zei ik glimlachend en sloeg mijn arm om haar heen. ‘Het kan best zijn dat ze er vandaag de dag anders over denkt”. “Volgens mij niet hoor, ik zie wel”.

Terwijl ze nog wat zit te kletsen pak ik een gedragen lila slipje van de grond naast haar bed en speel daar wat mee. “Wat doe je nou?, die heb ik al aan gehad hoor”, zegt ze en wil het afpakken. “Dat is wat een jongen nou juist lekker zou moeten vinden”, zeg ik, stop m’n neus in het kruisje en snuif haar jongemeiden lucht op, “hhmm, je ruikt lekker”. Ineens wordt ze stil en kijkt me bijna verliefd aan. “Meent u dat nou?, vindt u dat nou echt?”. Ik houd mijn gezicht bij dat van haar en druk haar slipje tegen onze neuzen aan. “Ruik nou eens, dat is toch lekker, daardoor worden echte lovers een beetje geil en willen zoenen, likken en nog meer”. Ze schiet in de lach en zegt, “en deze is nog wel van gisteren, kan je nagaan wat u zal vinden bij die ik nu aan heb”.

Ik sla mijn arm om haar heen, leg haar zachtjes op haar rug met haar benen op het bed. “Als ik moet stoppen zeg je het maar”. Ze zucht en knikt alleen maar. Ik doe haar gympen en die korte sokjes uit en kus haar mooi verzorgde voetjes. Ik streel haar benen van haar voeten tot bovenaan erop lettend niet haar kruis aan te raken. Als ik een paar keer langs de binnenkant van haar dijen strijk, ga ik net voor haar kruis naar de bovenkant van haar benen.
Bij de derde keer drukt ze haar heupen naar boven en zie ik dat haar mond een klein beetje openstaat. Dan strijk ik weer langs de binnenkant van haar dijen en druk een hand tegen haar kutje terwijl ik de andere door laat gaan onder haar topje naar haar borst. Als ik haar borst zacht kneedt, beweeg ik mijn vingers in haar kruis en druk licht op de plek waar ik haar klitje vermoed. Ik buig me over haar heen en druk mijn mond in haar kruis. Ze opent haar ogen en terwijl ze me aankijkt maakt ze haar broek los. Dan legt ze haar handen achter haar hoofd en drukt haar billen omhoog. Ik trek haar broek uit en zie haar schattige witte stringetje tevoorschijn komen. Ze trekt haar voeten naar haar billen en laat haar knieën met haar jeugdige lenigheid plat op het bed vallen. Als ze haar voeten spreidt fluistert ze, “Ruik u hier eens aan dan”, en drukt haar kutje naar boven. Met een inmiddels keiharde lul in mijn broek druk ik mijn neus in haar broekje en snuif haar goddelijk geur diep in mijn neus.
Ik lik aan haar kruisje en ze zucht, “Opa wat doe je met me”, ik voel het lekker een beetje kloppen in mijn kutje”. Ik kijk in haar mooie groene ogen waarvan de pupillen nu wijd openstaan en zeg, “Zo hoort het ook schatje, en jij bepaalt hoever je wilt gaan”. Ze zegt niks maar trekt met een vingertje haar broekje wat opzij. Ik ruik haar warme kutje en druk mijn mond op haar doosje. Als ik een paar likjes over haar lipjes geef kreunt ze “pffffff Opa, dat is lekker, doe nog is”. Nu lik ik wat dieper tussen haar lipjes en over haar klitje. Haar kutje wordt vochtig en de binnenkant van haar schaamlipjes zijn zo heerlijk glad en warm dat ik me niet kan inhouden en in mijn dikke lul knijp. “Opa, ben ik nu geil, m’n kutje voelt zo dik en ik wil zo graag uw tong weer in mijn kutje voelen likken”. “Liefje, je bent nu botergeil zoals een meisje kan zijn”. “Ik wil mijn broekje uit doen”, zegt ze zacht en tilt haar heerlijke billetjes van het bed. Ik pak de bandjes van haar stringetje en trek het uit. Zelf pakt ze de onderkant van haar topje en in een beweging trekt ze het over haar hoofd uit. Meteen spreidt ze haar benen weer en kneedt haar blote borsten. Haar tepels zijn hard en ze rolt ze tussen haar vingers. Ik kruip over haar heen en begin haar stijve tepeltjes te likken terwijl ik over haar kutlipjes blijf strelen. Voorzichtig legt ze haar hand op de dikke bult in mijn dunne zomerbroek en knijpt in mijn lul. “Doe ik dat Opa?”, vraagt ze en knijpt nog eens. “Ja schat dat doe jij met dat heerlijke lijfje van je”. Ze wrijft over mijn kruis en drukt haar kutje omhoog. “Lik nog eens asjeblieft, het voelt zo lekker”. Ik zie nu haar blote kutje en geniet van haar kortgeknipte blonde schaamhaartjes. Haar lipjes zijn gezwollen en staan wat open zodat ik het roze vochtige vlees daar tussen zie. Met mijn vingers trek ik zacht haar lipjes naar buiten en zie haar gezwollen kittelaar. Als ik met mijn duim over het dakje van haar klitje wrijf begint ze licht te hijgen en beweegt haar kontje op en neer tegen mijn hand. Ik druk mijn mond op het zachte roze vlees van haar kutje en begin aan haar klitje te likken en te zuigen. “Oooohhh Opa, wat lekker, ooohhhh ga door”, hijgt ze en graait naar mijn lul. Ze probeert mijn gulp open te doen wat niet gaat omdat het knopen zijn. Onder het likken van haar steeds natter worden kutje maak ik mijn gulp los en haal mijn jongeheer er uit. Ze pakt hem in haar kleine hand en begint over de schacht te wrijven. “Hhhmmm, die is wel dik, heel anders dan van die jongen”, kreunt ze en beweegt haar kutje steeds wilder tegen mijn mond terwijl ze met grote ogen naar mijn hevig kloppende lul kijkt. “Lik me Opa, lik mijn kleine kutje, zuig aan m’n knobbeltje, het is zo lekker”. Als ik met mijn tong afwisselend diep in haar kutje lik of op haar klitje zuig, merk ik dat ze haar hoofd opschuift en voel ik haar warme tong op mijn door haar ontblote eikel gaan. “Ik moet geloof ik een plasje doen Opa, maar ik wil toch niet dat u ophoud met likken en zuigen aan m’n kloppende kutje”. “Je gaat klaarkomen schat van me, kom doe je plasje maar”, zeg ik vol liefde voor haar en lik haar klitje wat harder. Ze neemt mijn eikel tussen haar volle lippen en zuigt er stevig aan. Ik voel het voorzaad uit mijn eikel naar buiten lopen en ze likt het allemaal op. “Bent u nou ook al klaargekomen dan?”, vraagt ze met een soort van teleurstelling. Ik haal met moeite mijn mond van haar kutje en zeg,”nee lieverd dat is voorzaad om het lekker glad te maken voor in een kutje te gaan”. “Ze neemt mijn eikel weer in haar mond en draait haar tong erom heen. Ik begin haar kutje weer te likken en ineens begint ze hevig te hijgen. “Ik ga plassen Opa en dat voelt heel lekker, oohh jah….. jaaaahhh, ooohhh ik plas in m’n bedje…ohh.… jeetje wat lekker”, hijgt de lieverd en schokt ongecontroleerd met haar heupen terwijl ze een heldere vloeistof werkelijk in mijn likkende mond spuit. Haar kutlipjes gaan open en dicht en iedere keer loopt er wat van haar meisjesgeil uit haar gleufje op mijn tong. Ze houdt mijn lul nog stevig in haar hand en wrijft haar duim over mijn eikel. Ze likt er even aan en zegt, “Lekker zacht en toch zo stijf, zo’n grote dikke heb ik nog niet gezien”. Ik kus haar kutje en kruip naast haar. “Ze kijkt me met grote zachte ogen aan en fluistert, “dit mag eigenlijk niet hè, tussen een Opa en een kleindochter, maar het kan me toch niets schelen, het was zo lekker”, en terwijl ze haar lippen vaneen doet, drukt ze haar mond op de mijne en steekt haar tongetje bij me naar binnen.

“Proef ik nu mezelf? Eigenlijk best lekker”, gniffelt ze na onze lange tongzoen. Haar hand omvat mijn lul weer en zacht schuift ze mijn voorhuid heen en weer over mijn gladde eikel. “Nou heb ik in mijn bed geplast als een klein meisje, zal je mamma horen”.
“Schatje”, zeg ik en klop op haar kutje “dit heerlijke doosje heeft je laten klaarkomen en daarbij spoot je jouw geil in mijn mond, jij hebt een spuitkutje”. “Kan u hier niet komen wonen, dit wil ik altijd wel, zo lekker klaarkomen”. “Lief ding van me, nu je weet hoe het kan voelen hoef je met minder geen genoegen te nemen bij de jongens, er is er best een die net zo lief voor je is”. “Dan hoeft mijn kamertje ook niet gedaan te worden. Heeft u lekker de tijd om mij nog wat meer te leren”, zegt ze lief en trekt wat harder aan mijn nu behoorlijk stijve lul. “Veel meer hoef ik je niet te leren hoor”, zeg ik en druk mijn lul wat vaster in haar hand.
“Zal ik nu u aftrekken Opa?, dat heb ik wel eens gedaan”. Ze komt overeind en gaat met haar gezicht naar me toe over mijn benen hangen. Ze spuugt in haar handen en met beide handen draait en trekt ze aan mijn stijve. Iedere keer als mijn eikel vrijkomt geeft ze er een likje aan.
“Dit hou ik niet lang vol, kleine meid”, hijg ik als ik mijn ballen hard voel worden. “Spuit maar Opa, spuit maar in mijn gezicht, bij u vind ik dat lekker en dat heb ik bij u ook gedaan”, en ze gaat wat sneller met haar handen over mijn jongheer. Met een harde kreun voel ik mijn lading door mijn dikker geworden eikel naar buiten komen. “Oooohhh ga door schat, laat je Opa kaarkomen, jah…. jaaahhh….. ooohh jaahh. Ik druk mijn kont omhoog en Evelien houd haar mond boven mijn spuitende lul en trekt en draait haar hand nog steeds over mijn volle lengte. Met een diepe zucht laat ik mijn kont op haar bed vallen en leg mijn hand op haar dijbeen. “Volgens mij kan mijn broek nu in de was kleintje, en kan jij ook wel een douche gebruiken”. Ze smeert mijn geil over haar gezicht en borsten uit en likt haar vingers af.
“Opa je bent een schat, eigenlijk wil ik u wel eens in mijn kutje laten neuken, maar dat kan zeker al helemaal niet hè?”. We zien wel schat”, zeg ik “we hebben nog zeeën van tijd. Nu moeten we naar beneden anders snapt mamma er niets meer van.
Ze komt op me liggen en ik pak haar bij haar billen. Ze kijkt me diep aan, geeft me kleine kusjes en zegt, “voor u weg gaat weet ik alles van lekkere seks. Belooft?”. Ik zeg “belooft en nou douchen”. Lachend springt ze op en loopt de kamer uit. “Mam ik ga ff douchen hoor”.

Wordt vervolgd……
Auteur : woody / Geschreven op : 12 september 2008 - 15:06 / Hits : 36600 / Waardering : 2.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Als vader met dochter en als opa met kleindochter-2
Auteur : woody / Geschreven op : 14 september 2008 - 01:56 / Hits : 26167 / Waardering : 2.10

Als Vader met dochter en als Opa met kleindochter slot
Auteur : woody / Geschreven op : 22 oktober 2008 - 14:20 / Hits : 12472 / Waardering : 1.59

Als Vader met dochter en als Opa met kleindochter 5
Auteur : woody / Geschreven op : 20 oktober 2008 - 14:52 / Hits : 12454 / Waardering : 1.39

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter 4
Auteur : woody / Geschreven op : 20 oktober 2008 - 10:37 / Hits : 12890 / Waardering : 1.36

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter 6
Auteur : woody / Geschreven op : 21 oktober 2008 - 14:15 / Hits : 11401 / Waardering : 1.25

Als vader met dochter en als Opa met kleindochter 7
Auteur : woody / Geschreven op : 22 oktober 2008 - 10:38 / Hits : 9509 / Waardering : 0.98

Een vader en zijn dochter
Auteur : Saetyr / Geschreven op : 19 juni 2011 - 19:08 / Hits : 37949 / Waardering : 3.30

vader , moeder, dochter en ik
Auteur : johan / Geschreven op : 31 december 2011 - 12:56 / Hits : 47715 / Waardering : 3.25

kortsluiting tussen een vader en zijn dochter
Auteur : Ronald / Geschreven op : 02 september 2007 - 15:36 / Hits : 55454 / Waardering : 3.01

vader, moeder, dochter en ik 2
Auteur : johan / Geschreven op : 02 januari 2012 - 14:47 / Hits : 31691 / Waardering : 3.00

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
Satyr
Goed verhaal hoor. Ga zo door!
Geschreven op : 12 september 2008 - 20:21

brenda
hmmmm, dank je wel Woody, dikke kus Brenda
Geschreven op : 13 september 2008 - 10:31

Petra
Heel geil verhaal, goed geschreven kijk uit naar het vervolg
Geschreven op : 14 september 2008 - 11:00

kevin
prima verhaal Woody. Ik eigenlijk verwacht dat je door zou gaan met de personen uit de eerdere verhalen. Enne af en toe een vrouwtje met nylonkousen aan.... zou helemaal top zijn...
Geschreven op : 16 september 2008 - 13:32

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb