Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

naar sauna met zus
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
naar sauna met zus
Mag ik me even voorstellen : ik ben een jonge man van 30 jaar en ben nog steeds ongetrouwd . Mijn zuster Irma - die twee jaren ouder is dan mezelf - is getrouwd en is de fiere moeder van twee kinderen . Ik geef eerlijk toe dat ik soms wel eens fantaseer hoe mijn zuster naakt zou uitzien .
Voor mijn schoonbroer zijn verjaardag had ik hem een 10 beurten-abonnement kado gedaan voor de prive-sauna in de buurt . Enkele weken geleden belde mijn zuster met de vraag of ik haar zou willen vergezellen naar de sauna omdat haar man liever naar de voetbelmatch op TV keek . Zo gezegd zo gedaan , om half tien 's avonds pikte ik mijn zuster op bij haar thuis en samen reden we er naartoe .
Nu zijn wij thuis niet echt puriteins opgevoed , maar wij hebben thuis nooit liggen rond te lopen in ons blootje . Het was dan ook al minstens 15 jaar geleden dat ik mijn zuster nog naakt gezien had .
Dit resulteerde er ook in dat mijn zuster - gekleed in een lichtblauwe training - niet goed wist hoe zij zich moest gedragen tijdens het uitkleden . In de smalle kleedruimte gingen we dan maar met de rug naar elkaar staan , kleedden ons snel uit en sloegen een handdoek om ons heen . In de sauna-cabine aangekomen , gingen we naast op elkaar op 1 bank zitten en begonnen wat te keuvelen over de schoolresultaten van de kinderen .
Omdat ik een mooie inkijk had op de welvingen van haar borsten , begon mijn lul lichtjes te zwellen . Om dit te voorkomen zie ik tegen mijn zus :"Ik ga me even op de andere bank leggen !!" . "Dat zal niet gaan" , zei mijn zus , " want je moet altijd een handdoek op de bank leggen " . "Geen Probleem , ik heb toch een handdoek bij " , repliceerde ik haar .
Ik stond op , draaide me met mijn rug naar haar toe en verwijderde de handdoek rond mijn middel zodat ik haar fier mijn blote kont presenteerde . Ik draaide mijn hoofd en zag dat ze me met blozende wangen zat aan te kijken . Ik bukte me om de handdoek op de bank tegenover de hare te leggen en spreidde mijn benen ver genoeg uit elkaar zodat ze zeker mijn lul en mijn ballen kon zien hangen . Ik vleide me neer op de handdoek op mijn buik .
"Dan zal ik ook maar gaan liggen " , zei mijn zus . Ze ging - net als ik - met haar rug naar me toe staan , nam de handdoek weg en een mooi achterste werd zichtbaar . Toen ze zich bukte , ging zij - toeval of niet - met haar benen maar heel lichtjes gespreid staan zodat ik maar weinig kon zien van haar kutje . Zij legde zich snel op haar buik : hierbij kon ik de contouren zien van haar borsten die inderdaad heel groot waren .
Nadat we een kwartiertje zo gelegen hadden , werd het tijd om af te koelen onder de douche . Omdat mijn zuster ondertussen ingedommeld was en ik haar toch wel eens langs voren wou zien , besloot ik om haar te gaan wekken in mijn blootje . Ik stond voorzichtig op en ging behoedzaam naar haar bank . Ik gluurde eens snel tussen haar benen in de hoop haar kutje te kunnen zien . Maar mijn zus had haar benen netjes tegen elkaar gedrukt . Ik ontbloote mijn paarse eikel en posteerde me zodanig voor haar dat ze recht tegen mijn lul op zou kijken als ik haar zou wekken . Ik kietelde haar op haar rug . Ze schrok wakker , richtte zich gedeeltelijk op en ik kreeg een mooi uitzicht op 1 borst : een lekkere dikke tiet met een mooie tepel en een groot tepelhof . Plotseling kreeg ze mijn piemel in het oog en bloosde opnieuw . Omdat haar borst mijn piemel deed verstijven , hield ik maar snel mijn hand voor mijn lul . Ik nodigde mijn zuster uit om mee te gaan douchen . Ze richtte zich behoedzaam op met haar benen tegen elkaar gedrukt en 1 arm voor haar borsten . Toen ze opstond , hield ze 1 hand voor haar kut . Ik was wel al geslaagd voor stap 1 : ze wandelde al zonder handdoek met me mee naar de douchecel .
Ook bij het douchen stonden we met onze konten tegen elkaar . Ik nam wat douchegel en begon mij hiermee te wassen . "Oh " , zei mijn zus, " dit is zalig zo douchen" . Ik was kIaar voor stap 2 : ik nam nog wat douchegel, draaide me om en begon mijn zus haar rug te wassen . Het verbaasde me dat ze niet reklameerde . Ik masseerde haar rug vanaf haar schouders tot aan haar onderrug . Na enkele minuten ging ik langzaam met mijn handen naar beneden en begon haar kontje te wassen .Ook toen ik met mijn middenvinger in haar bilnaad ging en haar aarsje waste, reageerde ze niet negatief . Dit alles zette mijn lul aan om zich half op te richten wat mij een goed gevoel gaf .
"Nu ik" , riep mijn zus, "draai U maar om " . Bewust wachtte ik met me omdraaien .Zij nam de douchegel en draaide zich om en keek onmiddellijk naar mijn halfstijve lul met ontblootte eikel . "Draai je nu maar om" , lachtte mijn zus wat ik ook deed . Ook zij masseerde minutenlang mijn rug inclusief mijn aars (waarbij ze ook een paar keer tegen mijn ballen stootte) .
Na het douchen wandelden mijn zus - wederom met 1 arm voor haar borsten en 1 hand voor haar kut - en ik kletsnat naar de rieten zeteltjes die daar stonden . Ik zette me als eerste neer met mijn benen lichtjes uit elkaar met een nog steeds halfstijve lul . Mijn zus zette zich tegenover mij met haar arm nog steeds voor haar borsten en haar benen vast tegen elkaar . Dit was wel voor de eerste keer dat ik kon zien dat ze voorzien was van een enorme bos schaamhaar die blijkbaar zonder enig respect aan meetkundige figuren weelderig groeide . Ik offreerde haar een sigaret (wij zijn beiden spijtig genoeg hevige rokers) die ze graag aannam . Zwijgend genoten wij van ons sigaretje . Ik merkte duidelijk op dat ze regelmatig naar mijn lul zat te kijken .
"Oei ", zei mijn zus , "er is hier geen asbak " . Ik glimlachte en zei :" Dan lossen we dit maar op als vroeger " . "OK" , zei mijn zus en gebruikte haar hand als asbak . Het was haar waarschijnlijk wel ontgaan dat ze hiermee haar borsten blootstelde aan mijn gretige ogen . Wat ik daar te zien kreeg , was ongelooflijk : twee grote stevige tieten met mooi in het midden donkerbruine tepels met grote tepelhoven . Toen mijn zus dit begreep , liep ze hoogrood op maar maakte geen aanstalten om haar borsten terug te bedekken .
"Wel wat vind je er van ? ", vroeg ze zelfbewust en herzette zich enkele keren zodat haar tieten eens goed bewogen .
"Ik vind U tieten prachtig" , zei ik , " Uw schaamhaar lijkt echter nergens op " .
"Hoe zo ?"
"De tijd dat men dat haar laat groeien zonder bij te scheren , is al lang voorbij"
"Hoe moet ik dit dan doen ?" , zei ze terwijl lichtjes haar benen opende .

Ik zag de kans schoon voor stap 3 , duwde mijn sigaret uit op de vloer en zette me voor haar op mijn knieen . Ik pakte haar bovenste schaamharen tussen mijn vingers en trok er lichtjes aan . "Die moet zeker weg " , zei ik , "en die ook" , terwijl ik enkele haartjes kort bij haar spleet vastgreep . Ik opende haar benen en zette me ertussen . Wat ik daar te zien kreeg , tartte elke verbeelding . Het was al vijftien jaar geleden dat ik mijn zus nog eens volop tussen haar benen kon kijken . Ik kreeg prachtige vlezige lippen te zien die op de zijkant rijkelijk voorzien waren van kuthaartjes . Ik pakte zo een haartje vast en trok er heel voorzichtig aan . Daarbij tilde ik ook 1 lipje op alvorens het haartje losliet . Mijn zus was blijkbaar haar preutsheid verloren en liet me begaan . Ik verdapperde en ging met mijn middenvinger over haar lipjes wat mijn zus ertoe aanzette om haar benen nog meer te spreiden . . Ik opende met beide handen haar lipjes en begon haar te likken met mijn tong . Al vlug zwollen haar roze kleine lipjes op . Ik probeerde 1 lipje op te slurpen wat voor mijn zuster blijkbaar de climax was want ze begon aardig nat te worden . Ik gluurde eens naar haar gezicht en zag dat ze ondertussen zelf met gesloten ogen haar borsten aan het masseren was . Haar tepels waren minstens 1 cm lang geworden . Heel subtiel bracht ik mijn tong naar binnen en met een vinger wreef ik haar gevoelige plekje. Ik keek nog eens naar mijn zus . Ze had haar ogen nu open. ze glimlachte tegen me en zei dat ze het wel lekker vond wat ik aan het doen was. Ik besloot haar haar zin te geven en zocht met mijn mond haar poesje weer op. Haar grote poes verdween onder mijn tong. Gemotiveerd door dit schouwspel , begon ik haar klitje - dat zich fier opgericht had - te likken wat haar aanzette om te kreunen . Ik stak twee vingers in haar natte grotje en maakte op en neer gaande bewegingen .
Mijn lul had zich met dit alles mooi rechtgezet met een blinkende eikel als resultaat . Ik zette me recht en presenteerde voor het eerst mijn jongen aan mijn zus . Ze nam hem stevig vast met de wortel en likte mijn pisgaatje . Vervolgens pakte ze heel mijn lul in haar mond en begon me als een gek te pijpen . Toen ik voelde dat ik moest komen , trok ik hem eruit en pakte mijn zus mee naar de saunacabine . "Wie had dat gedacht" , zei mijn zus , "dat wij - jij met een stijve en ik met een natte pruim - samen dit zouden meemaken" .
In de saunacabine aangekomen , zette mijn zus zich op de bank, trok me naar zich toe en begon mijn lul alweer te pijpen . Na enkele minuten nam ik haar bij de schouders en draaide ze met haar rug naar me toe . Ik masseerde haar nog steeds natte kut en ze genoot er blijkbaar goed van . Ik nam ze bij haar schouders en duwde haar bovenlichaam naar voren . Ik duwde haar lul in haar kletsnatte pruim en begon haar als een gek te neuken . Mijn sperma loste ik in mijn zuster haar hete kut .
Beiden verzadigd , bleven wij nog een kwartiertje in de sauna . In de douche starten we wederom zoals een halfuurtje geleden . Ik masseerde haar rug vanaf haar schouders tot aan haar onderrug . Na enkele minuten ging ik langzaam met mijn handen naar beneden en begon haar kontje te wassen .Ik ging met mijn middenvinger in haar bilnaad en ging langzaam naar haar aarsje . Ik stak zonder pardon mijn wijsvinger in haar kontgaatje . Mijn zuster stemde hiermee in en bukte zich naar voren . Haar gaatje was klein , maar toch kreeg ik er na enkele minuten rustig drie vingers ingeduwd . Ik zette mijn rode eikel voor haar bruin aarsje en duwde heel rustig mijn lul van 18 cm naar binnen tot mijn ballen tegen haar billen duwde . Mijn zus kreunde van genot en na een tijdje loste ik voor de tweede keer mijn sperma in haar lichaam .
Auteur : / Geschreven op : 18 juli 2004 - 12:54 / Hits : 191063 / Waardering : 3.72
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Naar de sauna 1
Auteur : Wout / Geschreven op : 24 februari 2015 - 15:54 / Hits : 36898 / Waardering : 4.30

Naar de sauna met mijn vriendin
Auteur : Kim / Geschreven op : 25 september 2018 - 12:21 / Hits : 23505 / Waardering : 4.25

Met Sonja naar de sauna
Auteur : Maurice / Geschreven op : 03 januari 2017 - 14:17 / Hits : 15000 / Waardering : 4.14

Mijn dochter vroeg me mee naar de sauna te gaan een avond. Deel 2
Auteur : Markus / Geschreven op : 19 juni 2017 - 01:08 / Hits : 23685 / Waardering : 4.00

Dagje alleen naar de sauna
Auteur : Mooieman / Geschreven op : 20 juni 2017 - 01:41 / Hits : 17533 / Waardering : 4.00

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega
Auteur : Niels / Geschreven op : 01 december 2015 - 14:20 / Hits : 36598 / Waardering : 3.88

Naar de sauna 2
Auteur : Wout / Geschreven op : 28 februari 2015 - 15:19 / Hits : 21103 / Waardering : 3.86

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega (2)
Auteur : Niels / Geschreven op : 15 december 2015 - 09:53 / Hits : 14421 / Waardering : 3.83

Naar de sauna met mijn vriendin(2)
Auteur : Kim / Geschreven op : 07 oktober 2018 - 11:26 / Hits : 11001 / Waardering : 3.83

Met mijn dochter naar de sauna………
Auteur : Markus / Geschreven op : 12 april 2017 - 00:04 / Hits : 36109 / Waardering : 3.80

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb