Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

huis te koop deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
huis te koop deel 2
Enkele uren eerder die avond. Zoals ik al in het begin vertelde hadden Henk en Anne twee kinderen. Een dochter Wendy genaamd, 18 jaar. Wendy was een leuke meid maar vond haar kont te dik en haar borsten te klein. Hun zoon Peter 17jaar was een door geschoten stengel van 1.95. Er zat nauwelijks vet op zijn botten en spieren waren ook ver te zoeken. Het was ongeveer zeven uur in de avond dat de twee alleen thuis waren. Hun vader en moeder waren een huis aan het bekijken aan de andere kan van het land. Ze zouden misschien wel een hotel nemen als het wat laat werd. Dus moesten Wendy en Peter zelf maar uit zoeken wat ze wilde eten. Wendy en Peter konden het goed met elkaar vinden. Dus Wendy had wat gekookt en samen deden ze de afwas. We lijken wel een stel zo met z'n twee. Het was niet de eerste keer dat ze alleen waren. Peter keek naar zijn zus, tja een stevige kont, een kleine tieten. Zijn moeder was juist anders bedeeld, stevige billen en dikke tieten. Hij had ze een keer begluurd. Ja dat was een paar maanden terug. Ze was zich haastig aan het omkleden, ze zou met vader naar het theater gaan. Maar ze was te laat thuis gekomen. In haar haast was ze geheel naakt uit de badkamer gekomen en ging direct naar de slaapkamer, waarbij ze de deur open liet staan. Peter kwam een tel later de zoldertrap af en keek in de spiegel die het lichaam van zijn moeder toonde. Zijn pik was niet ongevoelig van wat hij zag. Ze bukte voorover om haar slipje aan te toen. Het was een string, en terwijl ze het mini ding aandeed en zo gebukt stond kijk hij recht in haar gleuf. Donk, zo te zien was zijn moeder geschoren.

Vanaf beneden riep vader, Anne schiet nauw op. Peter hoorde zijn vader de trap op komen en verdween stil weer naar zijn kamer. Deed de deur op slot en voelde aan zijn harde pik. Geile op je moeder, kon dat wel. Handig zocht hij op MILF,s en daar projecteerde mooie moeders naakt. Sommige met een ongeschoren poes de andere geheel kaal. Dikke tieten en kleine, door gehangen en zeg maar het type silicone. Zijn geilheid werd steeds groten en langzaam begon hij zijn pik te masturberen. Peter ging geheel op in zijn geile fantasie en op het moment dat hij klaar kwam en zijn kwakie in de wasbak spoot klopte zijn zus op de deur. Hij schrok er van. Ja wie is daar riep hij, ja wie denk je ik natuurlijk pap en mam zijn weg dus zijn wij, waarom is je deur op slot. Snel deed Peter zijn broek omhoog en opende de deur. Wendy stapte brutaal naar binnen, vreemde geur en kijk je pc, daar staan allemaal naakte moeders op. Peter kreeg een rood hoofd. Zijn er ook naakte mannen op het net. Zal jij niet weten zei Peter tegen zijn zus. Laatst toen je mij vroeg je harde- schijf op te schonen kwamen er heel wat vreemde site's langs. Dat is niet leuk Peter zei Wendy. Ja maar je weet toch dat je alles ziet en volop sporen achter laat op je pc. Is dat zo, vroeg Wendy aan Peter. Zeker weten ik kan alles terug halen wat er op een pc staat.

Kom eens mee ik heb de laptop van pap en die loopt soms vast. Heb jij de oude laptop van vader, gemeen die zou ik krijgen. Nee ik heb hem nodig voor school vandaar. Wendy starte de laptop op en wilde gelijk door gaan, wacht zei peter. Kijk er zit nog een geheime schijf op deze laptop, zie hier.
Waar dan, vroeg Wendy. Ik zal het je laten zien, maar vraag eerst een een vriend of hij software heeft om er in te komen.

Peter en Wendy waren bijna klaar met de afwas toen Wendy aan Peter vroeg of hij nog de software had kunnen krijgen. Ja vanmiddag een USB-stik gekregen, zullen we het dadelijk gaan proberen lijkt mij spannend pa en ma zijn er toch niet. Snel ruimde ze alles op en gingen naar boven. Wendy starte de laptop op, waarop Peter zei nee eerst moet de stik er in sluit maar weer af. Wendy zei dat Peter het maar moest doen. Dus Peter deed wat hij moest doen. Eens kijken, een geheime vraag zei Peter. Wat bedoel je vroeg Wendy, nou het paswoord hangt aan een geheime vraag, hoo. Ja ho eens kijken. Eerste vraag, waar ben je geboren, in Goes zei Wendy, nee dat is de vraag niet, waar is vader geboren. dat is in Warder, Noord Holland. Ok eens in voeren, een tweede vraag, waar wordt je geil van. Ja dat is moeilijk, eens kijken wat het programma kan. Peter starte het programma aan en er kwam een reeks van woorden langs. Even op datum zetten, wanner heb jij de laptop van pa gekregen, gisteren. OK 28 mei, kontneuken kwam er in beeld te staan. Beide kregen ze een rood hoofd, had ik niet van pa verwacht.

Plots ging de deurbel, en nog een keer. Wendy ging naar beneden en deed de deur open. Een mooie vrouw stond voor de deur. Hallo ik ben Runa, Runa tu hšxorna, sprak de vrouw tot Wendy. De vrouw keek diep in de ogen van Wendy, en Wendy zei, komt u binnen. Als gehypnotiseerd reageerde Wendy, toen Runa vroeg of ze nog maagd was. Ja zeker zei ze. Samen lopen ze de woonkamer in, die aan de achter zijde van de woning is. Trek je slipje uit ik wil je onderzoeken zegt Runa. En weer doet Wendy wat haar bevolen word. Wendy gaat op de eettafel liggen en Runa strijkt een vinger door het maagdelijke gleufje, smakelijk likt ze haar vinger af. Mmm ja ik proef het je bent maagd. Runa boog zich verder voorover en haar tong begon het maagdelijk kutje te likken. Het strakke gleufje met daarop een klein toefje schaamhaar begon vochtiger te worden. Wendy begon te haar bekken omhoog te bewegen en drukte haar venusheuvel te gen de mond van Runa. Deze opende met haar slanke vingers de kleine schaamlipjes en haar tong verdween dieper in het kleine kutje. Ja je kutjesroom smaakt zo lekker, nog nooit verpest door het zaad van een of andere lul.

Boven was Peter zover dat hij de computer hersteld had voor dat pa hem aan Wendy had gegeven. Hij vond hele aparte mappen met afbeeldingen. Zal ik wachten toe dat Wendy er bij is, maar zijn nieuwsgierigheid won het. Een afbeelding van zijn moeder, naakt. En nog een, allemaal van zijn moeder in een steeds andere pose en zo dat er steeds meer van haar lichaam te zien was. Andere map, Peter ging op in het zoeken, en beneden werd Wendy naar een hoogte punt gelikt. Wendy voelde de tong van Runa steeds dieper in haar kutje, haar kutje reageerde steeds feller op de tong. Wat Wendy niet wist is dat de tong van Runa steeds langer groeide en daarom ook steeds dieper in haar kutje kon door dringen. De sappen begonnen steeds meer te vloeien en Runa had moeite om het kutgeil te verwerken. Met haar rechterhand begon Runa haar eigen kutje te vingeren het geil van haar eigen kutje maakte het gemakkelijk om zich zelf te penetreren.

Wendy lag nog steeds op haar rug op de tafel, Runa trok haar lange tong, nu zeker 20cm uit het geile maagdelijke kutje. Mmmmm kreunde Wendy. Runa kroop op de tafel en drukte haar kutje op de mond van Wendy. Wendy reageerde als een ervaren likster en stak haar tongetje in het geile kutje, Runa reageerde hier gelijk op en drukte haar kut op strakker op de mond van Wendy. Het geil dat uit het kutje van Wendy stroomde en de lange tong diep in haar geile gleuf maakte het geheel super geil. Runa tikte met het puntje van haar tong tegen de baarmoeder mond. Het stimuleerde Wendy om haar benen nog verder omhoog te trekken. Het puntje van de tong nam de vorm aan van een eikel en drong langzaam de baarmoeder in. Houd je zelf in Runa sprak een stem in haar gedachte toe. Met tegen zin trok zij zich terug. Hiermee kwam ook meer geil naar buiten. Wendy likte en zoog het geil uit de kut van de voor haar onbekende vrouw. Het geil smaakte erg bijzonder, hoewel ze eigenlijk nog nooit een kutje gelikt had. Het geil maakte haar losser, en toen ze haar tongetje het plekje tussen de anus en het kutje beroerde werd Runa helemaal gek. Ze moest wat penetreren dus plaatste ze haar tot fallus gevormde tong tegen de anus van Wendy. Runa verschoof haar billen partij zodanig dat ook haar anus tegen de mond van Wendy kwam die eigenlijk haar mond weg wilde draaien. Op dat moment drukte Runa haar tong tegen het gevoelige steretje, het geil dat uit haar kutje was gestroomd maakt je het gemakkelijk om door te dringen. De tong was smal maar wel langer dan normaal en met de vervorming van een eikel maakte het gemakkelijk om binnen te dringen. Wendy kreeg een twee de maal een onbekend gevoel. Ze moest en kon niets anders dan het zelfde doen bij Runa die op haar lag.

Wendy tikte met het puntje van haar tong tegen het sterretje aan en deze opende zich, een stukje er in met het puntje van haar tong. Ze voelde dat haar tong naar binnen werd gezogen. Omdat moment drukte Runa haar stevige lange tong door. De weerstand verdween en langzaam voelde Wendy iets in haar darmen door dringen. Het was een zalig gevoel een van opwinding en spanning. En dat gevoel wat zij nu beleefde wilde zij door geven aan de vrouw die haar zo heerlijke momenten beleefde. Dieper en dieper schoof de lange fallus achtige tong in haar achterste gaatje. Dat dit zo lekker was had ze nooit kunnen bedenken.

Peter was zich aan het verlekkeren aan de foto's die hij gevonden had op de laptop. Moeder in diverse standje en daarbij ook nog vreemde mannen. Zij pik stond hard in zijn broek, hij wreef er overheen. Waar is Wendy gebleven bedacht hij zich, met zijn stijve in zijn broek stond hij op en ging naar beneden. Hij opende de deur en zag daar een onbekende vrouw op Wendy liggen en ze waren elkaar aan het likken. Op foto's had Peter dit al vaak gezien maar nu in volle glorie, wauw dat is geil. Runa keek verschrikt omhoog, haar ogen dwongen Peter tot stilstand. Ze trok haar lange tong uit het nauwe gaatje en kwam omhoog. Verdommen wat doe jij hier, riep ze tegen Peter. Wendy wilde opstand maar Runa dwong haar op afstand met haar hand te blijven liggen. Wendy voelde de onbekende kracht die van de vrouw uitging. Ze liep verder naar Peter die zich wilde bewegen maar dat ging niet. Zo dus jij bent ook een van de familieleden, vreemd dat jij niet in de geur lijn van je vader past. Runa had het zaad opgevangen met de tube waarin Henk zijn lul had gestopt toen hij op de wc was. Dit zaad had Runa onderzocht en hiermee moest ze een kandidaat zoeken voor het plan dat was opgezet in de Donkere- Wereld.

Ze besnuffelde Peter van kop tot teen. Jij bent een bastaard, maar je zaad zal rijkelijk vloeien zei ze lachend. Je moeder is een slet en je vader een slappe zak. Alleen je zus is van kwaliteit. Ze proeft zo naturel en ruikt naar bloesem, en jij jou gebruikt ik wel ergens anders voor. Ga naar boven en ga door met dat waarmee je mee bezig was. Peter draaide zich om en liep gehoorzaam naar boven. Toen draaide Runa zich naar Wendy. Sta op prinsces van de Donkere- Wereld, doe je kleding goed en ga door waarmee je een half uurtje geleden mee bezig was en zorg dat je kutje schoon blijft. Runa opende op afstand de deur en liep naar buiten, Wendy deed haar kleren goed en liep naar boven. Daar was Peter zich aan het aftrekken, toen Wendy dat zag kreeg ze rode wangen, ze bloosde. Doe je dat altijd vroeg ze, laat je piemel eens beter zien. Peter stond op en Wendy zag een mooie lange pik met stevige ballen en zijn eikel was er een die gemaakt was om door te stoten. Mag ik hem vast houden vroeg ze, je mag er wel een kusje op geven zus, zei Peter. Wendy omvatte de zaadstengel met twee handen en gaf er een kusje op. Mmm lekker zei Peter, dat is bijna pijpen zus. Kijk moeder doet dat hier ook op de foto. Wendy keek naar het beeldscherm en zag haar moeder die een gigantische lul in haar handen had, het was een donker gekleurde pik dus die kon niet van vader zijn. Peter tab-te handig door terwijl Wendy zijn dikke lul vast hield en onbewust zijn lul aan het aftrekken was. Foto's kwamen voorbij waarop moeder verschillende lullen vast had, pijpte of zich liet neuken in haar kutje of in haar kontgaatje. Wat is moeder een geile sloerie zei Wendy.

Peter zei tegen Wendy dat hij ging klaar komen, en gelijk spoot zijn sperma uit zijn dikke eikel. Zijn zaad spoot wel een meter of wat ver. Spetters kwamen op Wendy haar gezicht te recht, en ook haar handen zaten onder het warme zaad. Zou ze het durven te proeven, ze wilde een druppel oplikken toen plots de kamer helder verlicht werd. Verschrikt liet Wendy de pik van Peter los, daar stond Runa in de kamer. Blijf rein had ik je gezegd Wendy, je moeder is een slet dat is duidelijk te zien. Zij komt uit het geslacht Gazela en zou met de juiste partner een volbloed zoon moeten voort brengen, maar dat is een bastaard dus jij ben de volgende in de bloedlijn. Een zwakker verbinding dan je moeder, maar we hebben nog iets. Ik zal je het vertellen.

Het is een gebeurtenis die omstreeks 1600 plaats vond in een nonnen klooster ergens in Italia. Je oud, oud overbed oud tante was overste in het klooster. Haar naam was Bertina. Ze was een feeks en regeerde met harde hand. Zo op een avond, een oudere non had wat gestolen uit de proviand kast, ze had honger. Bertina had besloten om iedereen een somber leven te laten belijden, veel werken en bidden maar weinig eet. Behalve zij natuurlijk. De ouder non was betrapt op het stelen van een appel. Ze was vast gebonden op een stoel toen Bertina binnen kwam. In haar hand had ze een fallus van hardhout vast. Deze fallus was met zorg gesneden, een grove eikel sierde het uiteinde en op de schat bevonden zich ribbels. Je weet dat ik het niet pik als er iemand steelt brulde ze. De oude non vreesde het ergste, wat gaan jullie doen jammerde ze. Kom je snel achter, Bertina smeerde een hand dikke olijfolie over de houten fallus, onder tussen trokken de ander nonnen die er bij waren de kleren van de oude non.

genade sprak de non maar Bertina was hiervoor ongevoelig. Een van de andere nonnen begon de oude kut met haar vingers te bewerken, en spuugde op de droge kut. Trek die ouwe kut open, genade genade maar Bertina geilde op macht. Ze drukte zonder medelijden de houten fallus tegen de droge kut. Met veel druk duwde ze het houten gevaarte naar binnen, de non die het onder ging gilde maar Bertina ging door. Toen de volledige lengte van 45cm in de droge kut was gedrukt trok Bertina hem er weer woest uit, het bloed uit de oude kut drupte van de houten fallus. Dit zal je leren oude doos.

Voldaan van haar machtspositie en met onder tussen een natte kut liep ze vroom terug naar haar kamer. Ze trok haar kleren uit en masseerde haar stijf staan de tepels. Meer macht moet ik krijgen, al moet ik die homo paus pijpen. Ze ging op haar bed liggen en begon haar natte gleuf te vingeren en met haar andere hand knede zij haar borsten. Ze rolde over het bed en en bleef door vingeren tot dat het geil rijkelijk voelde uit haar geile natte doos en ze tot een spuit orgasme kwam.
De volgende morgen was er een stoel minder in de eetzaal, eerbiedig spraak Bertina dat de oude zuster vredig
was ingeslapen. De dag verliep zoals altijd en snel volgende er alweer een nacht.

In die nacht droomde Bertina over een geheime duur in het klooster, ze droomde over duivelse tekens en dat zei de duivel zelfs aanbidden. Met haar volle borsten blood riep zij de duivel op, die opende de muur en kwam binnen in het vertrek. Een monster als een geit, zijn lul stond als een machtig wapen vooruit en was kei hard. Er hing een grote druppel aan en de geur was niet te harden. Hij sprak Bertina aan, maar die was geschrokken. Maar de duivel wilde haar hebben dus neukte hij haar. Haar kut werd ruim gevuld zijn lange harde pik rekte haar kut uit en daarna draaide hij haar om en kwam haar anaal kanaal aan de beurt. Ze gilde het uit toen de eikel haar anus op rekte en deze naar binnen schoof.

Met een gil ontwaakte Bertina uit haar droom. Haar kut stond open en ze was geil, gewoon super geil. Haar klit stond als een mini pikje voor uit. Ze ontstak een kaars, toen ze deze vast had voelde ze dat dit ding meer voor haar kon betekenen dan licht geven. Ze nam een pose aan zodat ze de kaars in haar kutje kon duwen o wat was ze geil. Terwijl haar kut binnen een no time tot een orgasme was gekomen smeekte haar ontgaat ook om bevredigd te worden. Opvallend makkelijk schoof ze de toch vorsen kaars in haar kontje wat haar een gevoel gaf of dat het ultieme genot was. Een tweede orgasme volgende snel waarna ze in een diepe slaap viel. De kaars zat nog steeds in haar kont toen ze in slaap viel.

De volgende morgen gaf Bertina enkele jonge nonnen de opdracht het klooster te onderzoeken naar een geheime deur. Achter in het proviand hok achter een een stelling daar bevond zich een deur. Opgewonden kwamen de jonge nonnen terug naar Bertina om het goede nieuws van hun ontdekking te vertellen. Een van de jonge non was achter gebleven, in haar hand had ze een aantal onbekende sleutels. Zou er een passen, opgewonden stak het 21 jarige nonnetje de ene na de ander sleutel in het zware slot. Na sleutel zoveel voelde ze dat deze paste en draaide het slot van de deur. De deur opende zich van zelf met een krakend geluid, een fel licht komende uit de onbekende ruimte vulde de proviandkelder. Een monster met meerder lullen en kroop uit de onbekende ruimte. Het 21 jarig nonnetje schrok liep achter uit struikelde over een krukje en lag op de grond. Het monster zelf blijf in de deuropening zitten maar zijn tentakels als lange lullen rekte zich uit en omstrengelde de 21 jarige. De eikels die aan het uiteinde van elke tentakel zaten besnuffelde de non, en gingen op zoek naar haar lichaamsopeningen. Als snel werden haar gaatjes gepenetreerd. De o zo maagdelijke gaatjes werden gevuld met de tentakels waaruit de eikel het geil droop dat gelijk als glijmiddel diende. Zo was er weinig weerstand en drongen ze dieper door in het arme lichaam. De 21 jarige wilde zich zelf verlossen uit de greep waarin zij zich bevond maar de tentakels om haar heen trokken zich alleen maa strakker aan. Ze werd opgetild en zweefde boven de grond, ze voelde een warme vloeistof in haar buik stromen en een tentakel verliet haar kutje, deze werd meteen opgevolgd door de volgende met een nog grotere eikel aan het uiteinde. De tentakels die nog niet in een van haar lichaamsopeningen waren geweest werden alleen maar dikker. Een van de snuffende eikels had haar mond nu gevonden en probeerde naar binnen te dringen, het nonnentje hield haar lippen stevig op elkaar. Een ander tentakel draaide om haar hals en probeerde haar zo te dwingen om haar mond te openen, toen ze naar adem snakte opende ze haar mond en schoof gelijk een eikel diep in haar keel. Gelijktijdig had een andere eikel haar anus besnuffeld, dikke druppels liepen uit de eikelspleet. Deze drukte nog tegen het maagdelijke steretje dat tot nu toe alleen gebruikt als uitgang, mar zou snel ondervinden dat het ook anders om gebruikt kon worden. De eikel drukte door, en de weerstand van het krappe ringetje werd doorbroken en als een slang kronkelde de tentakel naar binnen. Door dat de druk van onderen werd op gevoerd probeerde de 21 jarige non te gillen maar dit resulteerde alleen maar dat de tentakel in haar mond door schoof naar haar keel, en verder. Ze voelde de drie tentakels dieper in haar lichaam verdwijnen. Het leek er op dat de drie eikels te samen wilde komen. Ze voelde ook dat ze steeds dikker werden en dat was ook zo. De omvang was van de tentakels was toegenomen als een onderarm van een houthakker.

Op dat moment kwamen Bertina en de jonge nonnen binnen. Deze zagen wat er plaats vond en vielen gelijk op hun knieŽn en begonnen te bidden. Bertina daartegen nam de hakbijl die in de hoekstond en met enkele ferme tikken en hakte zij de tentakels af. Een oerschreeuw kwam uit de verlichte onbekende ruimte, er kwam weinig bloed maar veel sperma uit de afgehakte tentakels. Het sperma klonterde zich samen en bewoog zich richting de onbekende ruimte. Bertina drukte de deur dicht toen alles binnen was. De 21 jarige non lag bewegingsloos op de grond. Haar kutje en kontje waren gevuld met een dikke tentakel, Bertina pakte er een vast die in haar kontje zat, zeker 45cm lang was het ding en een vuist dikke eikel opende haar anus zover dat deze uitpuilde. Met een plop geluid dat je kon vergelijken met het ontkurken van een fles verliet het gevaarte haar anus. Gevolgd door een stroom met sperma achtige vloeistof. Zo ook werd ze bevrijd van de tentakel in haar mond en kut, ook uit haar kut, dat kort daarvoor nog een lief klein kutje was stroomde een golf zaad naar buiten. Nog levenloos maar wel zacht ademend lag ze daar op de grond. Bertina tierde en gromde naar de andere jonge nonnen, ze zouden later gestraft worden, je laat niemand achter riep ze.
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 12 juni 2014 - 16:14 / Hits : 11392 / Waardering : 2.23
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Huis te koop in Vielsalm deel 2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 05:36 / Hits : 14691 / Waardering : 2.63

Huis te koop in Vielsalm deel 3
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 31 oktober 2010 - 08:16 / Hits : 8612 / Waardering : 1.75

huis te koop
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 26 mei 2014 - 19:33 / Hits : 15321 / Waardering : 3.59

Open Huis Party (deel 1)
Auteur : Julia / Geschreven op : 08 juli 2011 - 19:47 / Hits : 23953 / Waardering : 2.74

Huis te koop in Vielsalm
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 16 oktober 2010 - 17:49 / Hits : 19713 / Waardering : 2.56

je huis uit of je kleren uit (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 13 april 2011 - 03:40 / Hits : 21921 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 3 en slot)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 april 2011 - 19:47 / Hits : 14657 / Waardering : 2.12

Open huis party (deel 3)
Auteur : Julia / Geschreven op : 20 januari 2012 - 21:43 / Hits : 12804 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 14:41 / Hits : 11144 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 2)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 01:18 / Hits : 13257 / Waardering : 1.97

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb