Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 1
Hallo, ik ben Linda en ik ben 34 jaar. Ik ben al een paar jaar gelukkig getrouwd met Tommy. Ons seksleven is goed en om het spannend te houden vinden we het allebei leuk om te experimenteren. We vinden het heerlijk om er allerlei attributen bij te halen, het op uitlopende plekken te doen en er regelmatig andere personen bij te betrekken. Toch liep van de week een onschuldig spelletje behoorlijk uit de hand...

Tommy moet voor zijn werk regelmatig op reis en is dan meestal een paar dagen weg. Zo moest hij deze week ook een paar dagen naar Frankfurt voor zaken. Hij vertrok op een vrijdag en zou pas zondag weer thuis komen. Toen ik een paar weken geleden van hem vernam dat hij een weekend niet thuis zou zijn voor werk, was ik behoorlijk teleurgesteld. Om het goed te maken had hij voor mij de 50 tinten grijs trilogie besteld. Als ik dan alleen thuis zou zijn, had ik wat te doen en als het te heet werd moest ik het zeker niet nalaten om hem een geil berichtje of iets dergelijks te sturen, zo was zijn redenatie.

Met die woorden van hem in mijn achterhoofd, was ik van plan om er zeker van te zijn dat hij spijt kreeg dat hij niet thuis was dit weekend. En Tommy was de deur nog niet uit of ik ging naar onze slaapkamer, trok één van mijn meest sexy niemendalletjes aan, legde het eerste deel van het boek en mijn dikste en lekkerste dildo in mijn schoot en maakte een selfie met mijn smartphone en stuurde de foto door naar het nummer van Tommy. Helaas kwam er niet direct een bericht terug, hij moest zijn ogen natuurlijk houden op de Duitse Autobahn en uit verveling begon ik maar alvast aan het boek. De eerste hoofdstukken waren nog niet zo spannend en ik hield het voor gezien, vanavond in bad maar verder gaan.

Die vrijdagavond liep ik met het boek in de hand naar de badkamer, liet het bad vollopen en kleedde me uit. Even bekeek ik mezelf in de spiegel en bewonderde mijn lichaam. Ja, ik was er best trots op, het regelmatig zwoegen in de gym was goed af te lezen. Strakke ronde billen, een plat buikje en mijn D-cup was nog vol en rond met tepels die bij de zachtste aanraking al stijf voorruit gingen staan. Even liet ik mijn hand in mijn kruis zakken en ik voelde de stoppeltjes. Ik dimde de halogeen spotjes in de badkamer en liet me langzaam in het hete water glijden. Loom liet ik mijn lichaam aan de temperatuur wennen. Na een minuut of tien pakte ik mijn scheermesje en schoor ik alles netjes glad. Mijn kutje werd lekker glad en ook mijn sterretje onthaarde ik grondig. Daarna pakte ik het boek en ging ik verder met lezen. Eindelijk werd het wat geiler en bij sommige passages voelde ik mijn kutje al behoorlijk tintelen. Af en toe kon ik het niet laten om een vinger mijn gleufje in te laten glijden. Het boek las lekker vlot weg en al snel kreeg ik een rilling van het water wat ineens leek te zijn afgekoeld.

Ik legde het boek weg en stapte uit bad. Net op dat moment kreeg ik een sms'je van mijn Tom: "Lekker ding, is het een geil boek? Ik kan niet wachten om weer thuis te zijn. Ik wil je direct nemen dus ik hoop dat je dan voor me klaar ligt!". Het berichtje wakkerde mijn geilheid nog een beetje meer aan, dus ik besloot om nog een geile foto te maken. Met mijn nog natte lichaam ging ik voor de spiegel staan, zette één been op de badrand en liet twee vingers achterlangs mijn natte kutje inglijden. Met mijn andere hand maakte ik een spiegelfoto. Ik stuurde de foto terug naar Tom met het bericht dat ik heb zitten lezen in bad en dat ik niet van mezelf kon afblijven. Met een zachte handdoek wreef ik mijn lichaam droog en liep naakt met het boek naar de slaapkamer. Daar liet ik me in mijn bed rollen en pakte de draad in het boek weer op. Ik vloog door de hoofdstukken en met tijd en wijlen lag ik wijdbeens mijn super gladde en natte kutje te vingeren. Het boek werd steeds ruiger en ik kreeg langzaam de behoefte om ook de pijn te voelen die Anastasia, het vrouwelijke hoofdpersonage, voelde. Wat ik nog nooit gedaan had, deed ik nu ineens wel. Ik sloeg met een vlakke hand vol op mijn natte en openstaande kut. De pijn trok door mijn poes maar deze nieuwe ervaring was heerlijk. Ik werd geiler en geiler van de tintelingen die door mijn schede trokken en het kletsende geluid wat mijn kutje maakte elke keer als ik me sloeg. Ik pakte tussen duim en wijsvinger mijn klit en voelde hoe dik en opgezwollen hij was. Ik kneep erin en voelde een heerlijke pijnscheut door mijn grotje schieten. Nog een keer kneep ik, deze keer harder. Deze sensatie was geheel nieuw voor me en ik was verbaasd van mezelf dat ik er zo ontzettend geil van werd. Ik moest even het boek laten voor wat het was want ik kon me niet langer concentreren. Ik rolde op mijn rug, trapte de dekens van mijn lijf en ging zo wijdbeens mogelijk liggen. In een razend tempo wreef ik met vlakke hand rondjes over mijn klit, mijzelf snel naar een hogere extase brengend. Af en toe stopte ik even om een paar felle tikken op mijn kut te geven. Mijn andere hand liet ik achterlangs door mijn bilspeet glijden zodat ik met een paar vingers mijn grotje in kon. Terwijl ik drie vingers mijn kut in boorde bleef ik met mijn andere hand zo snel mogelijk mijn klit bewerken. Ik kromde mijn rug en kwam grommend klaar.

Ik keek op de wekkerradio op het nachtkastje en zag dat het al diep in de nacht was. Ik was Tom helemaal vergeten! Snel griste ik mijn telefoon onder mijn kussen vandaan en zag dat de foto mijn Tommy erg geil had gemaakt. In zijn hotelkamer had hij een close-up van zijn stijve pik gemaakt en naar mij gestuurd als reactie op mijn spiegelfoto. Hij had natuurlijk een reactie van me verwacht, maar ik was te verzonken in het boek geweest. Na de foto's stonden nog een tiental berichtjes om van mij een reactie te ontlokken. Ook al was het bijna drie uur 's-nachts en verwachtte ik geen antwoord, ik sms'te een berichtje terug: "Sorry sorry sorry, ik heb alleen maar aandacht voor het boek gehad. Je moet me maar 'straffen' als je thuis bent...". Mijn mobiel legde ik onder mijn hoofdkussen en ik probeerde te gaan slapen.

Het duurde even voordat ik in slaap viel, maar het werd een onrustige nacht. Het boek had allerlei fantasieën aangewakkerd die ik nooit eerder heb gehad. In mijn dromen hing ik aan kettingen en Tommy nam me goed te grazen terwijl ik het weerloos moest ondergaan. Badend in het zweet en supergeil werd ik wakker. Het was denk ik een uur of vijf en nog donker. Ik had het bloedheet, maar het kon niet van de temperatuur in de kamer zijn. Mijn hand daalde af naar mijn poes en bij de eerste aanraking voelde ik de hitte al uit mijn grotje komen. Mijn lippen stonden wijd open en voelde erg nat en plakkerig aan. Gemakkelijk gleden zo drie vingers naar binnen en kon ik mijn g-spot stevig beroeren. Het duurde nog geen minuut of mijn orgasme kondigde zich al aan. Vermoeid en voldaan sukkelde ik weer in slaap.

Die zaterdagochtend werd ik voor mijn doen laat wakker en mijn gedachten waren al weer redelijk snel bij de trilogie. Ik had niet veel te doen dit weekend op een paar huishoudelijke taken na. Het leek me maar het beste als ik die als eerste deed voordat ik weer werd weggedragen door de kinky spelletjes in de boeken. Terwijl ik in de supermarkt stond kreeg ik een bericht van Tommy. Hij sms'te dat ie met blauwe ballen naar bed was gegaan en dat ik zeker mijn straf ging krijgen als hij thuis kwam. Zijn woorden zorgde ervoor dat, midden in de winkel, het kleine stukje stof tussen mijn benen al snel vochtig werd. Ik kon niet wachten totdat ik weer thuis was en weer lekker verder kon gaan in het boek.

Thuis aangekomen raffelde ik mijn huishoudelijke taken zo snel mogelijk af en rond de klok van twee zat ik in mijn makkelijke kloffie, een slobber shirt en joggingbroek, op de bank met mijn boek. Omdat ik wist dat ik niet van mezelf af kon blijven had ik voor het gemak het natte slipje en de bijbehorende BH maar alvast in de wasmand gedropt. En in no-time zat ik weer helemaal in het boek. Mijn hand had automatisch een weg gevonden onder het elastiek van mijn joggingbroek door naar mijn kruis, waar het mijn al smachtende kutje vond. Het kutvocht droop er uit en mijn schaamlippen stonden al weer wijd open. Helemaal verzonken in het boek had ik geen aandacht meer voor mijn omgeving, totdat ik in mijn rechter ooghoek iets zag bewegen. Net op tijd had ik de postbode opgemerkt die ik door het raam naar buiten mijn tuinpad op zag lopen. Een fractie later en hij had kunnen bewonderen hoe lekker ik van mezelf aan het genieten was. Heel even liet ik mijn fantasie toe om na te denken over dat feit, maar ik werd snel door de deurbel uit de droom geholpen. In de gang, keek ik even in de spiegel en zag dat ik niet echt op bezoek gekleed was, maar deed toch de deur open.

De postbode had een redelijke grote kartonnen doos in zijn hand en wilde een handtekening voor ontvangst. Ik nam de doos aan en zette deze even op de grond. Terwijl ik voorover gebukt stond, besefte ik plots dat ik mijn slobbershirt aan had en dat de postbode waarschijnlijk zich nu stond te vergapen op die twee dikke bollen waar ik zo trots op ben. Snel kwam ik weer overeind en aan de rode boei van de bode te zien had hij inderdaad mijn waar kunnen bekijken. Mijn tepels werden hard van de gedachte en staken direct behoorlijk door het shirt heen. Ook dit bleef niet onopgemerkt en terwijl ik de handheld aannam van de bode om een krabbel te zetten, voelde ik hoe zijn ogen mijn bovenlichaam aftastte. Ik bedankte de postbode, deed de deur dicht en liet hem verbouwereerd achter op de stoep.

Met de doos in mijn handen liep ik terug naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Ik had niets besteld dus ik had geen idee wat het was. Het retour adres op de doos was een antwoordnummer wat me niets zei. Ik trok de plakband van de doos en vouwde het open. Na het verwijderen van wat verpakkingsmateriaal pakte ik de envelop die bovenop lag. De brief was een persoonlijk bericht van Tommy.

"Lieve schat, deze spulletjes horen bij de boeken, laat je maar lekker gaan en probeer alles uit. Ik hoor graag wat je van je nieuwe speelgoed vind als ik terug ben. X Je Tom."

Ik begon de boel uit te pakken en het bleek dat de doos vol met kinky spulletjes zat. Een buttplug, tepelklemmetjes, touw, een blinddoek, een zwart leren setje en een elektrisch apparaat wat op de doos een Magic Wand werd genoemd, het had het meeste weg van een staafmixer, maar dan met een grote bol erop. Even zit ik op de bank te staren naar het speelgoed en laat ik mijn gedachten even gaan en ik bedenk wat ik allemaal kan doen met deze dingen. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat ik het setje aan heb als Tom terugkomt van werk. Misschien wel met de butt-plug op de plek waar ze hoort.

De boeken, de sms'jes, bijna betrapt worden door de postbode en deze verrassing. Het zorgt er allemaal voor dat mijn geilheid niet te stoppen is. Mijn hele lichaam vraagt om bevrediging en elke keer als ik die geef dan vraagt het om meer. Ik herken mezelf niet meer en krijg ik de geile en vooral kinky gedachtes niet meer uit mijn hoofd. Was Tommy maar hier dan mocht hij nu echt alles met me doen wat hij maar wilde. Ik wilde ervaren hoe het was om een slaaf te zijn. Ik pakte mijn telefoon en stuur Tom een bericht: "Ohw geile beer van me, dat speelgoed is zo lekker. Ik ben in een supergeile en kinky bui. Ik wil je lul en ik wil er alles voor doen. Ik wil best je slaafje zijn! X".

Al snel krijg ik een berichtje terug van Tom: "Geil? Kinky bui? Ik ben je slaaf? Zeker een goed boek? Ga je alles doen wat ik je opdraag? Je meester :P". Ik twijfel even, ik heb A gezegd, zal ik nu ook B zeggen en hem echt zijn zin geven? Mijn vingers trillen boven het toetsenbord van mijn telefoon en ik twijfel wat ik zal doen. Terwijl ik zit te staren naar het scherm voel ik druppels kutvocht langs mijn benen glijden. Mijn god, wat ben ik nat. Dat zegt toch genoeg? Ik wil dit! Ik antwoord terug: "Ja meester, uw wens is mijn bevel..."

Ik verwacht een antwoord maar mijn telefoon blijft stil. Wat is hij aan het doen, word hij gestoord door werk? Waarom geeft hij geen antwoord? Na een uur, krijg ik eindelijk antwoord. "Lieve Linda, je bent nu van mij en je doet wat ik zeg vanaf nu. Je krijgt vanavond opdrachten per sms. Ik wil dat je die uitvoert. Begrepen?". Ik kijk naar mijn scherm en lees het bericht een aantal keren. Wat is hij van plan? Ik krijg er enorm de kriebels van in mijn buik en ik kan het niet nalaten om al weer in mijn kruis te graaien. Mijn telefoon gaat nog een keer en ik kijk op mijn scherm: "En waag het niet om aan jezelf te zitten totdat je je eerste bericht krijgt! Tom". Verdomme, hij kent me zo goed...

Die avond zit ik klaar op de bank, met mijn mobieltje op mijn schoot. Ik heb gedoucht, me met olie ingesmeerd en mijn nieuwe setje aangetrokken. Het zit strak om mijn huid, de BH heeft halve cups waardoor mijn volle borsten bloot en goed vooruit steken. Ze zijn eigenlijk net iets te klein waardoor mijn borsten wat bollen. Het broekje blijkt midden in het kruis een ritssluiting te hebben. Ik heb de televisie aangezet, maar ik kan me niet concentreren op de film. Om de paar minuten kijk ik op mijn mobiel, maar nog steeds niets. De spanning in mijn lichaam stijgt en ik heb moeite om niet mezelf te gaan zitten strelen.

Het is al 22.00 uur geweest en ik voel me behoorlijk voor lul zitten, maar dan eindelijk voel ik mijn mobieltje trillen. ‘Anoniem’ staat er in de display, shit nog steeds niet mijn Tom denk ik nog. Als ik over het scherm swipe komt het bericht naar voren: “Dag slet van me, klaar om mijn opdrachten uit te voeren? Zorg dat je superglad bent en alleen het setje aan hebt wat ik je gestuurd heb. Je M.”. Hoe kan hij me nu anoniem sms’en? Hij zal wel één of andere online dienst gebruiken… Het heeft wel iets, nu lijkt het alsof ik met een onbekende zit te teksten. Aangezien ik al reeds aan de opdracht voldaan heb, kriebelt het in mijn onderbuik en tekst ik terug: “Ik zat al voor je klaar pcs zoals je me hebt opgedragen. Je S.”. Even later krijg ik weer een bericht: “Laat maar zien dan, stuur me een selfie. M”. Aangezien het toch mijn eigen Tom is heb ik er geen probleem mee. Ik ga staan, steek mijn borsten vooruit, steek één hand in de slip en lik mijn lippen als ik geil de camera inkijk en afdruk. Even later is de foto verstuurd.

“Goed zo, meisje. Ik wil nu dat je één van de loveseats verschuift en voor de schuifpui zet zodat je uitkijkt op onze tuin als je erin zit. Zet naast de seat de doos die je vanmiddag hebt gekregen en haal uit de keuken nog een komkommer en een houten spatel. Zorg ook dat je de headset van je telefoon bij de hand hebt. M”. Wat was hij allemaal van plan? En waarom moet ik voor het raam gaan zitten, er is immers niets te zien? Ik zie wel wat er gebeurd. Ik heb redelijk snel alle spullen bij elkaar, schuif de stoel op zijn plek en zet de doos met spullen op een bijzettafeltje ernaast. Snel stuur ik een bericht: “Ik ben zover. X”, en wacht af.

De telefoon trilt weer. “Mooi. Zet een muziekje op, schuif de gordijnen open en dans sensueel. Voel je sexy, dans alsof je weet dat je bekeken word”. Ok, dit is interessant… Ik open mijn Sonos app, zoek naar Enigma en zet de Best of op. Ik schuif de gordijnen open en kijk onze tuin in. Het is al behoorlijk donker buiten en ik kan niet ver de tuin in kijken. Door de volle maan zijn alleen wat contouren van de struiken en bomen te zien en van de schuur dat achterin de tuin staat. Het is natuurlijk maar een spelletje van Tom, maar toch tuur ik aandachtig de tuin in op zoek naar iets ongewoons. Langzaam begin ik met mijn heupen te wiegen en laat ik mijn handen over mijn lichaam glijden. Ik draai me een keer om en buk voorover zodat ‘mijn gluurder’ ook een keer goed mijn billen kan zien. De gedachte om ‘bekeken’ te worden vind ik toch wel geil en ik ga steeds meer op in de dans. Af en toe omsluit ik mijn borsten en ga met de handpalmen over mijn tepels. Dan dwaal ik af naar beneden en speel met de rand van mijn slip. Speels trek ik het af en toe een beetje naar beneden of ik laat er een paar vingers inglijden.

Enigma maakt de stripdanseres in me los en als ik mijn ogen sluit kan ik me erg levendig voorstellen hoe mijn gluurder in onze tuin verscholen zit en alles kan zien. Net als ik er een beetje in zit gaat mijn mobieltje weer en moet ik mijn dans onderbreken. Ik lees het bericht, een volgende opdracht. Ik moet in de stoel gaan zitten, wijdbeens. De rits van mijn slip open doen en goed mijn poes laten zien. Ook moet ik de oordopjes van mijn telefoon aansluiten en opdoen. Ik schuif de loveseat zo dicht mogelijk tegen de raampartij en ga er wijdbeens voor staan. Terwijl ik de tuin in kijk trek ik met één hand langzaam de rits open. Mijn opgezwollen lippen krijgen de vrijheid en puilen al snel uit het broekje. Even laat ik een vinger door mijn grotje glijden en voel hoe nat ik ben.

Ik laat me in de stoel zakken en doe de oordopjes in en schrijf een berichtje terug: “Zo goed, Tom?”. Stiekem maakt het spelletje me wel super geil, dus ik besluit het gewoon mee te spelen. Al snel krijg ik een bericht terug: “Ik ben Tom niet, ik ben je meester! Voor straf moet je de tepelklemmen aan doen! Doe het nu meteen!”. Haha, hij zit wel in zijn rol hoor, maar ik laat me niet kennen. Ik haal de klemmen uit de doos en haal ze uit de verpakking. Nu zie ik pas dat de ketting met een schakel uit vier uiteindes bestaat met aan elk uiteinde een klem. Achterop de verpakking zie ik dat er twee klemmen op de tepels moeten en de andere twee kunnen op mijn schaamlippen of op de tepels van een partner. Voorzichtig zet ik één van de klemmen op mijn linkertepel. Het doet pijn, maar het is dragelijk. De andere klem zet ik op de andere tepel en de pijn is eigenlijk best aangenaam, zachtjes trek ik aan de kettinkjes zodat mijn tepels naar voren worden getrokken. Een pijnscheutje trekt door mijn borsten wat ik tot binnen in mijn grotje voel. De pijn is lekker, maar toch voel ik er niets voor om dezelfde pijn ook in mijn kutje te voelen.

Ik sms dat ze er opzitten en wacht af. In plaats van een bericht begint mijn telefoon ineens te trillen. Het is van mijn ‘meester’, want er staat anoniem in mijn display. Ik tap op de groene knop en zeg bijna fluisterend ‘Hallo?’. Aan de andere kant hoor ik een stem die met een omvormer onherkenbaar is gemaakt: “Zo slaafje, heb je braaf gedaan wat je meester heeft gezegd?”. Ik antwoord bevestigend. “Weet je het zeker, ik denk niet dat je de opdracht volledig hebt uitgevoerd. Lieg niet!”. Ik schrik, spring uit de stoel en trek snel de gordijnen dicht. Ik snap het niet, hoe kan Tom dat zien? Nee, Tom kan het niet zijn.. maar wie dan wel?! Ik raak in een lichte paniek en druk snel mijn beller weg…

---

Tot zover deel 1, ik ben al verder begonnen met deel 2 maar ik loop een beetje vast met waar het verhaal naar toe moet gaan. Daarom zijn suggesties meer dan welkom. Dit mag vrij extreem, dus laat een bericht achter!

Groetjes, TommyXL
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 04 augustus 2017 - 21:53 / Hits : 7595 / Waardering : 3.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 2
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 06 augustus 2017 - 22:31 / Hits : 3201 / Waardering : 1.00

Hoe het uitdagen ernstig uit de hand liep deel 2
Auteur : Mariëlle van Zanten / Geschreven op : 18 januari 2016 - 17:33 / Hits : 16623 / Waardering : 4.42

Hoe het uitdagen erg uit de hand liep deel 2
Auteur : Elisabeth van Galen / Geschreven op : 04 december 2015 - 01:21 / Hits : 30463 / Waardering : 4.37

Met een collega naar de film wat nogal uit de hand liep vervolg deel twee
Auteur : Stefie / Geschreven op : 26 december 2016 - 00:23 / Hits : 13329 / Waardering : 4.36

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 6)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 17 maart 2015 - 01:07 / Hits : 9114 / Waardering : 3.82

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 12)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:26 / Hits : 5160 / Waardering : 3.78

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 juni 2015 - 15:23 / Hits : 13416 / Waardering : 3.77

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 4)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 16 maart 2015 - 23:10 / Hits : 6929 / Waardering : 3.75

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 3)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 16 maart 2015 - 16:55 / Hits : 9313 / Waardering : 3.74

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 5)
Auteur : Pieter231972 / Geschreven op : 17 maart 2015 - 00:18 / Hits : 6176 / Waardering : 3.68

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb