Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 2
Al snel heb ik mijn zenuwen weer onder controle en durf tussen de gordijnen naar buiten te loeren. Ik speur de hele tuin af, maar het is te donker en ik zie helemaal niets. Ik schrik als de telefoon weer gaat. Nu staat er Tom in de display en snel neem ik op. “Tom?”, vraag ik met een trillende stem. “Hi schat, hoe is het?”, antwoord mijn Tom aan de andere kant van de lijn. Lichtelijke woede komt bij mij naar boven en bits snauw ik hem toe: “Dat weet je godverdomme donders goed! Wat gebeurd hier?”. Het blijft even stil aan de andere kant en dan krijg ik uitleg van het spelletje.

Tom had een paar weken geleden weer lopen te pochen over hoe geil zijn Linda wel niet was. Een vrijgezelle collega had hier wel oren naar en wilde mij wel eens wat nader bekijken. Daarop had Tom dit hele gluurder spelletje bedacht, maar had daarbij niet bedacht dat ik in paniek zou raken. “Dus die collega zit nu bij ons in de tuin?”, vroeg ik hem verbaasd? Tom antwoordde bevestigend, hij had al een paar app’jes van de collega gehad met foto’s van mijn optreden voor het raam. Tom hoopte vurig dat hij nu niet was vertrokken. “Wil je er alsjeblieft mee doorgaan, geil wijffie van me? Je kunt altijd stoppen, zeg of text het woord rood en mijn collega blaast de aftocht.”. Even zat ik te twijfelen, wat zou ik doen. Het spelletje was wel erg geil, maar toen was het nog een fantasie. Nu ik wist dat ik echt bekeken werd wist ik het niet meer zeker. Zou ik het durven om de gordijnen weer open te doen?

“Oké”, zei ik zachtjes. “Goed”, antwoordde Tom, “vanaf nu doe je dan ook echt alles wat je meester je opdraagt. Onthoud dat hij een volledige vrijbrief van mij heeft gekregen, hij mag van mij alles met je doen!”. Daarna hing Tom op. Ik moest even slikken, wat had ik me op de hals gehaald? Echt lang om na te denken had ik niet want mijn telefoon begon weer te trillen, het was weer mijn meester. Wetende dat het niet mijn Tom was, nam ik trillend op.

De verdraaide stem klonk geruststellend: “Sorry slaafje, ik wilde je niet laten schrikken. Maar wat ik heb gezien zag er goed uit. Van Tom heb ik vernomen dat de ergste schrik voorbij is en ik wil graag dat je doorgaat. Doe de gordijnen weer voor me open.”. Ik stond weer op en keek weer even tussen de gordijnen door. Waar zat hij dan? Ik kon hem echt niet zien. Langzaam deed ik ze open. “Goed zo meisje, zet nu je benen ver uit elkaar en laat maar eens zien waar die andere twee klemmen op horen.”

Het moest er dan toch van komen, ik pakte één van de klemmen en trok deze naar beneden. Het kettinkje was maar net lang genoeg en trok mijn tepel licht naar beneden. Met één hand trok ik mijn kutje open en voelde dat ik nog steeds kletsnat was. Ik trok aan een schaamlip en voorzichtig plaatste ik de klem. Ohww.. mijn god, de pijn trok fel door mijn schede maar het was heerlijk! Snel pakte ik de andere klem, omdat de andere drie al vast zaten was deze best moeilijk in positie te krijgen. Terwijl ik deze op de andere schaamlip probeerde te krijgen voelde ik de klemmen trekken aan mijn tepels en mijn kutje. Aaaahh.. auw.. jah.. eindelijk kreeg ik hem erop. Wat een heerlijk gevoel was dit, daarbij wetende dat iemand naar mij zat te kijken. Pontificaal en wijdbeens ging ik voor het raam staan. “Word u hier geil van meester? Kunt u het allemaal goed zien?”, vroeg ik met een zwoele stem.

“Krijgt u een stijve pik van mij Meester?”, vroeg ik hem. Mijn Meester antwoordde dat zijn pik al groot en op oorlogssterkte was. “Maar ik wil meer van je zien sletje! Doe je BH uit en olie jezelf in”. Langzaam deed ik mij BH uit en pakte een flesje babyolie. Ik kneep de olie flink uit over mijn tieten en begon het heerlijk in te wrijven. Het was redelijk lastig vanwege de kettinkjes, en het gebeurde ook regelmatig dat ik ze per ongeluk aanraakte waardoor er weer een heerlijke pijnscheut door mijn lijf schoot. “Ook je billen, schatje! Draai je om, buk voorover en doe je billen. En vergeet je sterretje niet! Daar moet zo de buttplug in!”.

Gehoorzaam draaide ik me, en kromde mijn rug waardoor mijn billen strak naar achteren stonden. Een flink scheut olie liet ik op mijn billen vallen en bukte daarna verder voorover om het flesje op de grond te zetten. Ik begon mijn heerlijke billen nog steeds gebukt in te wrijven en trok daarbij af en toe met beide handen mijn billen uit elkaar zodat Meester goed kon zien wat voor waar ik er tussen had. Een vinger liet ik door mijn bilnaad glijden en duwde hem zonder pardon mijn anus in. Ik ben al vaker anaal genomen door Tom en andere mannen dus ik had geen problemen om mijn sterretje op te rekken. “Pak de plug, duw hem in die geile reet!”, hoorde ik door mijn oordopjes. De plug gleed zonder moeite naar binnen.

“Ga wijdbeens in de stoel zitten zodat ik goed je openstaande kutje en de buttplug kan zien. Pak de houten spatel en de komkommer en verwen je zelf. Maar niet klaarkomen!”, was de volgende opdracht. Langzaam kwam ik weer omhoog, liep naar de doos, pakte de komkommer en de spatel en ging terug in de stoel zitten. Mijn benen liet ik over de leuningen hangen zodat mijn kut wagenwijd open stond voor mijn aanschouwer. Ik zakte nog wat onderuit zodat ook de buttplug te zien was. Oh wat had ik zin om me klaar te maken, maar ik wist dat het niet mocht. Maar mijn kutje brandde van verlangen. Ik plaatste mijn handen op mijn borsten en liet ze langzaam over mijn buik naar beneden zakken. Aangekomen bij mijn natte poes trok ik zachtjes aan de kettinkjes zodat ik mijn schaamlippen nog wat verder uit elkaar trok. Twee vingers liet ik naar binnen glijden en ik schrok van hoe nat ik was. De situatie was dan ook supergeil. Langzaam begon ik rondjes te draaien over mijn klit die fier en opgezwollen vooruit stond. Zoals de avond ervoor sloeg ik ook nu weer met vlak hand recht op mijn klit waardoor een heftige pijn door mijn kut schoot. Even was ik vergeten dat de klemmen er ook nog op zaten en die had ik ook vol geraakt. Wow, wat was die pijn lekker. Ik wilde meer en pakte de houten spatel die ik naast me had liggen. Ik legde het uiteinde boven op mijn klit en begon zachtjes te wrijven. Ik voelde de spanning in mijn lichaam, hoe pijn zou het doen als ik deze spatel hard op mijn klit liet komen?

Alsof mijn meester het aanvoelde kreeg ik het spreekwoordelijke duwtje in de rug: “Slaan slet, niet aaien!”. Ik loste direct de opdracht in, ik hief mijn hand en liet de spatel weer hard naar benden komen. “AAaaaaahhhhhAAAA!!!”, ik kon een harde gil niet onderdrukken, wat deed dat zeer maar wat werd ik daar geil van! Oh mijn god, ik wilde gevuld worden en pakte de komkommer en liet deze naar binnenglijden. Met grote halen haalde ik de komkommer door mijn kut. Ik voelde dat ik snel naar een hoogtepunt toe ging en ik moest me met alle macht dwingen om de komkommer los te laten en me niet naar een orgasme te stoten. Als ik nu mijn kutje nog één keer aan zou raken nam ik het risico om spontaan een orgasme te krijgen.

“Doorgaan sletje, sla nog één keer op je kut zo hard als je kan!”, beval mijn meester. Ik wist wat dat ging betekenen, maar ik moest het doen. Ik pakt nog een keer de spatel die op mijn buik lag en gaf mijn klit zo hard mogelijk een tik. Alsof er een bom ontplofte in mijn onderbuik kwam ik klaar. Door het aanspannen van mijn kutspieren floepte mijn grote kracht de komkommer uit mijn kut gevolgd door een paar kleine straaltjes kutvocht, voor het eerst was ik aan het squirten! Naschokkend en hijgend lag ik bij te komen van mijn orgasme.

“Zozo, dus mijn slaafje is echt een geil sletje die zich niet in bedwang kan houden!”, hoorde ik mijn oren, “Wat hadden we nu afgesproken?!”. “Niet klaarkomen”, fluisterde ik hijgend. “Precies, waarom zou jij wel mogen klaarkomen en ik niet? Nu zal ik je moeten gaan straffen! Haal die klemmen maar van je tepels en kut, doe die slip uit, zet de schuifpui open, doe de blinddoek om en ga zijdelings op je knieën in de loveseat zitten!”.

Voorzichtig haalde ik de klemmen van mijn schaamlippen en tepels. Ik voelde direct dat de bloedsomloop zich daar herstelde, wat een lekker gevoel gaf. Langzaam stond ik op en voelde hoe slap mijn benen nog waren. Nog redelijk versuft van mijn orgasme wankelde ik naar het raam en trok aan de hendel. De pui schoof zo’n 15 centimeter open en ik voelde de frisse lucht tegen mijn naakte lichaam. Ik kwam weer een beetje bij positieven en stroopte de slip die vastgeplakt zat aan mijn billen naar beneden en stapte eruit. Uit de doos pak ik de blinddoek en knoop die zo stevig mogelijk voor mijn ogen. Op de tast ga ik terug naar de stoel en ga er geknield inzitten. Mijn kont hangt over de ene leuning terwijl ik met mijn gezicht over de andere leuning hang. Zo lig ik te wachten, 5 minuten, 10 minuten? Af en toe voel ik een zachte wind van buiten naar binnen glippen en mijn lichaam kietelen. Mijn tepels worden er hard van en hoe langer het duurt hoe langer de spanning weer in mijn lichaam toeneemt.

Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar ineens hoor ik de schuifpui. Waarschijnlijk word deze verder opengetrokken want ik voel een koele wind langs mijn lichaam glijden. Ik kan niet zien wat er gebeurd, maar ik heb duidelijk het gevoel dat er iemand in de kamer is. Het gevoel word bevestigd als ik plots de houten vloer vlakbij hoor kraken. De spanning in mijn onderbuik neemt razendsnel toe en even heb ik de neiging om rood, mijn stopwoord, te roepen. Dan voel ik plotseling een zachte hand op mijn gekromde rug, die me zachtjes aait. Vingers tasten mijn huid af, glijden van mijn schouders, via mijn ruggengraat naar mijn billen. Een vinger drukt even op de buttplug die nog steeds in mijn kontje zit. Een tweede hand komt erbij en deze beginnen nu mijn beide billen te kneden. Ik denk even een goedkeurend gebrom te horen als mijn meester even mijn billen uit elkaar trekt en zo goed zicht krijgt op mijn ster en geile kutje.

Langzaam gaan de handen weer omhoog richting mijn schouders, die stevig word gemasseerd. Massages vind ik heerlijk dus ik geniet ervan zo lang als dat het duurt en het stelt me een beetje op mijn gemak. Mijn meester voelt dat ik me weet te ontspannen en ik voel aan zijn handen dat hij zich verplaatst. Even laat hij me los, hoor ik wat gerammel voordat ik weer de handen voel. Ze pakken mijn armen vast en trekken deze achter mijn rug. Met mijn gezicht leun ik nu op de armleuning van de stoel. Plots voel ik een stuk touw langs mijn lichaam glijden en vakkundig om mijn polsen gedraaid worden. Dit heeft mijn meester duidelijk vaker gedaan, want in een paar minuten tijd zijn mijn polsen stevig bij elkaar geknoopt.

Gespannen adem ik diep in waarbij ik een typische geur waarneem, de geur van een mannelijk geslacht. Of de lul is zeer dichtbij mijn gezicht of het heeft recentelijk geen water gezien denk ik nog, maar al snel voel ik iets tegen de onderkant van mijn neus tikken. Zijn handen pakken nu mijn haren bij elkaar en trekken zo mijn hoofd naar achteren.

Automatisch open ik mijn mond en voel een dikke eikel die zich tussen mijn lippen wringt. De eikel voelt dikker aan als die van mijn Tom en ik verwacht dat de rest ook dikker zal zijn. Langzaam word de lul steeds verder mijn keel ingedrukt, totdat ik het benauwd krijg en mijn hoofd wil terugtrekken. De lul trekt zich terug en geeft mij even de tijd om een paar happen lucht te nemen, maar al snel voel ik de eikel al weer tegen mijn lippen. De lul glijd nu wat sneller naar binnen en begint kleine neuk bewegingen te maken. Ik probeer het tempo te volgen, maar het lukt me nauwelijks.

Ik voel dat mijn achterhoofd nu steviger door de twee handen word vastgepakt. De handen dwingen me nu het zelfde tempo te houden en de lul nog wat dieper te nemen. De eikel tikt tegen mijn huig en schiet er soms voorbij. Ik vind het heerlijk om te deep-throaten, maar heb het gevoel dat deze pik te groot voor me is. Ik krijg nog maar weinig lucht en mijn hoofd loopt rood aan, tranen drukken zich naar buiten en ik heb zeer grote moeite om mijn kokhals reflex te onderdrukken. Net op tijd trekt de pik zich terug en een dikke sliert speeksel blijf hangen tussen de pik en mijn lippen. Met grote teugen neem ik dankbaar weer een paar happen lucht. Ik voel dat de glibberige pik langs mijn wangen word afgesmeerd en daarna mijn mond weer vind. Weer begint de pik zich een weg te raggen naar achter in mijn keel. Ondanks of misschien wel dankzij deze onderdanige behandeling voel ik me bloedgeil en het kutvocht langs mijn dijen stromen.

Ineens krijg ik een harde klap met een vlakke hand op mijn rechterbil, waardoor er direct een heerlijk tinteling op mijn achterwerk voel. Een tweede klap volgt op mijn linker bil, iets harder nog. Ik krijg nog een paar klappen, steeds wat harder afwisselend op mijn linker en rechter bil. Af en toe kan ik een gilletje niet onderdrukken, wat gesmoord word door de dikke pik in mijn keel. Dan houd het op en voel ik dat de plug in mijn kont langzaam eruit word getrokken. En met een zachte plop floept hij eruit en een seconde blijft mijn ster even open staan. Ik voel dat mijn beide billen worden vastgepakt en flink gekneed worden.

Direct breekt er bij mij paniek uit. Er moet minimaal één hand mijn achterhoofd vast hebben, dus het is onmogelijk dat er nu in beide billen geknepen word. Snel trek ik de conclusie dat mijn Meester niet alleen is en in een reflex probeer ik me los te worstelen van de pik en mijn belager aan de achterkant. Mijn meester verstevigd echter direct zijn greep en drukt nog harder zijn pik in mijn keel. De persoon achter me slaat met beide handen hard op mijn achterwerk. Tegenwerken heeft duidelijk geen zin en ik geef het op.

Mijn billen worden nu hardhandig uit elkaar getrokken en ik voel een tong mijn ster ingedrukt worden. Ohw.. heerlijk vind ik dat en deze tong weet van wanten. Hij gaat heerlijk diep en maakt draaiende bewegingen. Nu voel ik ook twee vingers mijn kut naar binnen glijden. Mijn meester stopt ondertussen met mijn pijpmondje te neuken en krijg ik wat rust.

De tong gaat uit mijn kont en ik hoor een roggel, daarna voel ik een klodder spuug tegen mijn ster aan spatten. De twee vingers gaan uit mijn kut en beginnen nu de klodder mijn ster in te duwen. En uiteindelijk glijden de twee vingers ook mijn kont in. Ik probeer mijn kringspier zo goed mogelijk te ontspannen als ik voel dat de vingers mijn kont willen gaan oprekken. Langzaam geeft mijn kringspier zich gewonnen en er ontstaat een kleine opening. Weer hoor ik een roggel en flink wat speeksel land in mijn kontje. Wat een heerlijke behandeling is dit en ik verwacht dat dit ter voorbereiding is op wat groters.

Ik voel een persoon over mij heen buigen en twee handen gaan zijdelings langs mijn lichaam naar mijn borsten. Daar word hardhandig in geknepen en vervolgens worden mijn tepels tussen duim en wijsvinger genomen. Mijn tepels krijgen ook een stevige behandeling, er word in geknepen, aan gedraaid en aan getrokken. Het is pijnlijk, maar het maakt de slaaf in me los. Ik krijg er geen genoeg van en ik vind het jammer als mijn tepels weer worden losgelaten. Ze zijn supergevoelig nu en willen meer van dit. Nu voel ik weer een touw langs me glijden en als snel heb ik door dat deze vakkundig om mijn bovenlichaam en nek word gedraaid, waardoor een soort van harnas voor mijn borsten ontstaat. Elke keer als het touw wat word aangetrokken voel ik mijn tieten meer samengeknepen worden en word de doorbloeding steeds moeilijker. Mijn tepels beginnen zacht te tintelen.

Ondertussen heeft de persoon achter mij mijn kont behoorlijk opgerekt. Als hij mijn billen uit elkaar trekt blijft mijn sterretje heerlijk open staan. Nog één keer word er in mijn reet gespuugd en dan voel ik dat er een eikel zich tegen mijn gaatje positioneert. Heel rustig word deze mijn kont ingedrukt. Het gaat vrij soepel en al snel schiet de eikel achter mijn kringspier. Daarna begint de lul me zachtjes te neuken en bij elke stoot word de pik steeds een beetje dieper mijn reet ingedrukt. Het duurt niet lang of de pik zit tot aan zijn ballen in mijn reet en word er met lange maar rustige halen mijn kont uitgewoond. Mijn meester is al weer met mijn tepels aan het spelen die supergevoelig zijn door de beknellende touwen. Het zacht aanraken van de tepels is een heerlijk gevoel, maar af en toe geeft hij er een kleine tik tegen die venijnig is. Ik kan er niets aan doen, maar mijn tepels worden er alleen maar harder van en nog gevoeliger.

De man achter mij stopt met mijn kont te neuken en lijkt even weg te zijn. Mijn meester neemt achter mij plaats en ik voel de dikkere pik van mijn meester in één keer mijn kutje helemaal vullen. Hij neukt me maar een paar keer om vervolgens zijn door mijn kutvocht goed geoliede lul tegen mijn kontje aan te drukken. Zonder enige voorzichtigheid ramt hij zijn pik helemaal in mijn kont. Ik kan een kreet niet onderdrukken. Direct drukt de andere man zijn lul in mijn mond en even proef ik mezelf. De smaak is bitter maar gelukkig was ik helemaal schoon en al snel proef ik het niet meer en probeer ik de pik zo gulzig mogelijk om te slorpen. Terwijl mijn meester me stevig bij mijn heupen pakt om met kracht zijn lul in mijn kont te pompen word ik door de ander met één hand weer bij de haren gepakt en met de andere hand onder mijn kin zodat ik geen kant op kan als hij zijn lul diep in mijn keel drukt. De mannen hebben een goed uithoudingsvermogen want ik word zeker 10 minuten in hoog tempo geneukt. Af en toe krijgt ik wel de mogelijkheid om op adem te komen als de pik even uit mijn mond glipt. De natte pik zwiept dan een paar keer langs mijn gezicht en daarna weer in mijn keel gepropt.

Mijn meester komt als eerste klaar. Vlak voordat hij komt trekt hij zijn pik uit mijn kont en komt grommend klaar. Grote stralen spuiten over mijn rug en billen. Zelfs mijn handen worden geraakt. Ook de man voor me bereikt zijn hoogtepunt. Hij drukt nog één keer mijn hoofd strak tegen zijn buik en spuit zijn eerste kwak achter in mijn keel. Daarna laat hij me los zodat ik proestend zijn lul uit mijn mond laat schieten. Terwijl ik half lig te kokhalzen voor hem leegt hij zijn ballen verder over mijn gezicht. Zijn pap is veel en dik en mijn gezicht word geplamuurd met een dikke laag zaad. Ik voel me heerlijk hoerig en wil zo ontzettend graag naar een orgasme toe werken, maar de twee mannen denken blijkbaar alleen aan zichzelf en laten mij besmeurd zitten op de bank.

Ik hoor de schuifpui dichtvallen en ik word door alle twee de mannen uit de bank getild. Ze nemen de moeite niet om me een beetje te verschonen en ik voel het zaad langs mijn wangen en nek lopen. Ook achter op mijn rug en billen voel ik het zaad langzaam naar beneden lopen. Ze duwen me verder de kamer in en even later moet ik op de knieën. Mijn benen worden uitklaar getrokken en mijn enkels worden ergens aan vastgebonden. Daarna worden mijn handen losgemaakt, maar vervolgens achter me gestrekt aan bovenaan een tafelblad vastgeknoopt. Als mijn blinddoek afgaat zie ik wat ze hebben gedaan. Ik ben vastgebonden aan de korte kant van mijn eigen eettafel.

De eettafel staat voor in de woonkamer vlakbij het grote raam. Maar gelukkig zijn de gordijnen gesloten, ook al zal iemand me nauwelijks kunnen zien omdat ik net boven de vensterbank uitkom. De mannen staan voor me en ik zie ze nu voor het eerst, helaas dragen ze wel allebei een masker maar zijn verder volledig naakt. Allebei zien ze er erg sportief en atletisch uit. Goed gebruind en volledig geschoren. Mijn meester is een halve kop groter en wat breder gespierd. Ik zie ook wat tattoo’s op zijn armen en zijn pik is het meest indrukwekkend. Hun pikken zijn allebei nog half stijf en glimmen nog van mijn lichaamsvocht. Ik zie dat ze allebei een metalen cockring dragen die ervoor zorgt dat hun pikken op redelijke oorlogssterkte blijven.

“Heb je honger? Pizza?”, vraagt mijn meester aan zijn handlager, die knikt. Mij word niets gevraagd. Mijn meester gaat voor me staan en buigt zich over de tafel om zijn telefoon te pakken. Zijn lul bungelt voor een seconde voor mijn gezicht en wil er naar happen, maar is helaas al weer weg voordat ik hem te pakken heb. Hij drukt een paar keer op het scherm en belt vervolgens iemand. Hij bestelt twee verschillende pizza’s, geeft het adres door en vraagt hoe lang het duurt. Dan hangt hij op en zegt tegen de andere man: “Half uur, drie kwartier”.

---

Suggesties zijn nog altijd welkom. Wat doet de pizzakoerier met Linda en wat gebeurd er daarna? Ik hoor het graag!

Groeten,
TommyXL
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 06 augustus 2017 - 22:31 / Hits : 3442 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 1
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 04 augustus 2017 - 21:53 / Hits : 7718 / Waardering : 3.16

Hoe het uitdagen ernstig uit de hand liep deel 2
Auteur : Mariëlle van Zanten / Geschreven op : 18 januari 2016 - 17:33 / Hits : 16639 / Waardering : 4.42

Hoe het uitdagen erg uit de hand liep deel 2
Auteur : Elisabeth van Galen / Geschreven op : 04 december 2015 - 01:21 / Hits : 30481 / Waardering : 4.37

Met een collega naar de film wat nogal uit de hand liep vervolg deel twee
Auteur : Stefie / Geschreven op : 26 december 2016 - 00:23 / Hits : 13343 / Waardering : 4.36

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 6)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 17 maart 2015 - 01:07 / Hits : 9119 / Waardering : 3.82

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 12)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:26 / Hits : 5163 / Waardering : 3.78

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 juni 2015 - 15:23 / Hits : 13423 / Waardering : 3.77

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 4)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 16 maart 2015 - 23:10 / Hits : 6929 / Waardering : 3.75

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 3)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 16 maart 2015 - 16:55 / Hits : 9316 / Waardering : 3.74

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 5)
Auteur : Pieter231972 / Geschreven op : 17 maart 2015 - 00:18 / Hits : 6177 / Waardering : 3.68

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb