Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Schoonzus Kato
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Schoonzus Kato
Mijn schoonzus is een lieve meid. Laten we haar maar Kato noemen. Knap, kan beter, maar je zou toch wel graag een keer met haar naar de disco gaan en een beschuitje eten. Maar Kato neuken ? Daar heb ik nog nooit aan gedacht. Leuke kleine tietjes met parmantig opstaande knopjes. Lekker koppie en kleed zich vaak een beetje uitdagend. Een kort rokje en leuke bloesjes. Soms een jurkje. Ik heb haar nog nooit in een pantalon gezien. Kato is 6 jaar ouder dan wij terwijl mijn broer 5 jaar jonger is dan mij. Dus een behoorlijk leeftijds verschil. Kato is vroeger kapster geweest. Haar vent, sorry dat ik het zeg en ook al is het mijn broer, is een etter en dat ze het al die jaren met hem uithoud is mij een raadsel. Zelden thuis, gaat om 6 uur naar zijn werk en komt laat thuis en dan moet het eten voor meneer klaar staan. Hij werkt 6 dagen in de week en op zondag doet hij klussen in het appartement waarin zij wonen. Koffie dringt hij dan meestal bij een buurvrouw. Als we bij elkaar op visite zijn komt het gesprek na een borreltje weleens in de schuine sferen. Hij maakt steevast opmerkingen over zijn prestaties en dan bromt Kato bijna onhoorbaar iets in de geest van ”Ja Ja” of in de geest van “Was het maar waar”.

De laatste tijd krijg ik van haar de derde zoen op mijn mond en drukt ze haar tietjes die nog knap stevig zijn tegen me aan. Ik heb al een keer mijn armen om haar heen geslagen en bij het uit elkaar gaan mijn handen over haar tietjes geaaid. Dat leverde een lachje en luchtkusje op.

Sinds kort houd ik mijn haren en baard kort met een baardtrimmer. Maar dan staan er altijd wel een paar haren niet in de goede houding. Maar wat kan mij dat schelen en mijn vrouw ziet het ook niet altijd. Toen ik mijn haar een keer ’s morgens getrimd had en wij ’s avonds bij hen op visite gingen wreef ze met een hand door mijn haar. “Dat ziet er toch helemaal niet uit joh”. Mijn vrouw kreeg ook een opmerking naar haar hoofd geslingerd. Maar die reageerde met: “Nou dan doe jij het toch, ik mag het niet doen.” Ik kon praten wat ik wilde maar de dames vonden het een uitstekend idee. Ik moest en zou de volgende dag naar Kato en zij zou mij dan wel eventjes fatsoeneren. De avond was, zover mogelijk, wel wat gezellig. Mijn broer deed zijn suggestieve opmerkingen waarop Kato op het laatst reageerde van “Zou best wel kunnen”. Mijn vrouw gaf me een knipoog en zoals ik haar ken mag, mag het van haar best wel leuk worden. “Maar niet helemaal kaal hoor Kato. Ik zorg er wel voor dat hij morgen om 10 uur bij je staat. Ben je er toch wel klaar voor”? “Is goed hoor, mag ook vroeger ik ben er altijd klaar voor. Ik heb het idee dat mijn Tine en Kato het bepaalt niet over mij hebben maar dat mijn kleine Nol plezier zal gaan beleven kan je gif op innemen. Kato: “Neem voor alle zekerheid wel de sleutel mee, dan kan je er makkelijk in en vergeet de trimmer niet”. Mijn broer toont zijn geile grijns en lachje. De avond verloopt daarna als normaal schuine opmerkingen en gezanik.

We lopen stevig gearmd in een kwartiertje naar huis. Als de deur dicht is en de jassen op de kapstok hangen grijpt Tine me en begint wild te tongen. Ik pak haar bij d’r kont en trek haar rok omhoog en voel een blote kont en haar kale poes die ook nog eens behoorlijk vochtig is. “Zit jij al de hele avond in je geile blote kont geile donder?” “Nee die heb ik uitgedaan toen ik naar de wc ging voor we weg gingen. Ik had je eigenlijk al op straat willen laten voelen.” Ze maakt mijn broek los en trekt de hele handel naar beneden. “En nu neuken” zegt ze. Pakt mijn stijve lul en richt die op haar poes. Zonder moeite glijdt hij tot diep in haar kut en ze ragt dat het een lieve lust is. Dan trekt zij zich los en rent naar de keukentafel en moet ik haar achter langs nemen. Ik rag haar stevig en knijp lekker hard in haar nog verpakte tieten. Ze kreunt en steunt dat het een lieve lust is. Als ik het niet meer droog houdt gilt ze: “Ja, lekker spuit mijn kut maar lekker vol geile beer. Spuit, spuit oh ja ja”. Ik hoef me niet in te houden en vul haar geile kut vol met mijn liefdessappen. Mijn paal verslapt en glijdt uit haar afgewerkte kut. Ze draait zich om en ik krijg een stevige zoen op mijn mond. “Die had ik even nodig“ zegt Tine. Ik vraag dan: “Hoe kwam dat zo? Zo bijzonder was het vanavond toch ook weer niet? “Oh nee, jongetje? Ik zie het al helemaal voor me. Jij gaat morgen een geile Kato aan je paal rijgen!” Ik kijk haar ongelovig aan. IK Kato NEUKEN, het ziet er inderdaad wel naar uit. Tine ziet mijn blik “Als ik ongelijk heb zal ik een hele dag jouw hoertje zijn. Maar als zij jouw neukerd er in gehad heeft ben jij aan de beurt”. “Zoen er op?” En zo is de weddenschap gemaakt. Er zijn weer heerlijke dagen in het verschiet. Morgen Kato op mijn paal en een hele dag aan Tine overgeleverd zijn. Prachtig Toch?

Na een rustige nacht zitten we al vroeg aan het ontbijt. Ik krijg zelfs twee gebakken eieren. Tine kijkt me aan. “En al zin in geile Katootje? Ik ben benieuwd of ze een kale poes heeft en hoelang ze droog staat omdat die broer van jou geen ene malle moer presteert.” Ik kijk Tine ongelooflijk aan. “Nou ik vraag mij af of hij echt zoveel werkt op zijn werk en drinkt hij alleen maar koffie bij de buurvrouw? Ik denk eerder dat hij met die buurvrouw en met de dames op zijn werk wat teveel te neuken heeft. Tine houdt vol dat Kato degene is die tekort komt.” Ik stribbel voor de vorm nog wat tegen. “Nee jongetje leef je maar lekker uit op die verwaarloosde schoonzus van je. Ik ben benieuwd hoe ze het aanpakt. Geniet jij er maar lekker van. Misschien gaat ze je voortaan elke maand trimmen lekkere geile bink? Heb je nu alweer een stijve.” Ik kan het niet ontkennen echt een slappe boel is het nu ook alweer niet in mijn broek.

Tine stuurt me wat al te vroeg weg en geeft me de huissleutel van Kato mee. “Misschien zit ze nog in bad en moet je haar ruggetje wassen!” Met een zoen en een aai over mijn kruis nemen we afscheid. Een kwartiertje later moet ik inderdaad de sleutel gebruiken. Kato komt net uit de badkamer en heeft een dikke badjas aan. Ik zie helemaal niets alles is diep ingepakt. Ik krijg de gebruikelijke drie zoenen alleen is de derde wat steviger en wordt langer aangehouden dan normaal. Harde tietjes krijg ik al helemaal niet te voelen. “Ga maar even in de kamer zitten dan kleed ik mij even aan”. Is ze dan toch de koude kikker? Die zoen was toch?

Tien minuten later komt ze binnen. Ze heeft een witte bloes aan die wel laag is dichtgeknoopt maar omdat ze van die kleine tietjes heeft zie je toch niet wat je graag zou willen zien. Als ik goed kijk heb ik de indruk dat haar tepels iets doorschijnen. Heeft ze er geen bhtje aan. Ze heeft een korte rok aan met aan de rechter kant een split tot halverwege haar dij. Haar benen zijn verpakt in zwarte nylons of is het een panty? Hopelijk dan wel een zonder kruis. Ik wil die weddenschap met Tine graag verliezen. Kato heeft zich wat zwaarder opgemaakt dan normaal. Heftig rode lippen en wat meer oogschaduw. Aan haar voeten rode stiletto”s. Ik bekijk haar uitgebreid “Ziet er goed uit Kato, je vaste werktenue?” Ze reageert niet. “Eerst maar even koffie?” Kato loopt zonder op antwoord te wachten met wiebelende kont naar de open keuken en zet het koffieapparaat aan. Koffie klaar. Ze gaat tegenover mij zitten en ik kan een flink stuk van haar benen zien. Een heel klein randje van het boord is zichtbaar. We praten even over hoe het gisteravond was. Kato klaagt weer over haar klootzak die altijd maar weg is en als hij thuis is zit hij te slapen. Die verhalen ken ik maar kan er ook niets mee. Ik heb al eens tegen haar gezegd dat ze misschien beter kan gaan scheiden maar waar moet ze heen? De koffie is op Kato staat op. “Vindt je het goed als ik je in de badkamer de haar bij werk?” Ik antwoord dat het mij niet uitmaakt waar ze me trimt. De badkamer is ruim genoeg net zoals hun hele huis ruim genoeg is. Ze zou me ook in de keuken kunnen trimmen plek genoeg. De badkamer prima toch?

We stappen de badkamer in. Er staat al een kruk klaar waar ik op moet gaan zitten. “Arnold als je je uitkleed dan heb je geen last van al de kleine kriebel haartjes in je kleren.” “Helemaal bloot” vraag ik haar ondeugend . “Mag hoor, als je dat wilt. Ik heb meer blote mannen gezien en je kan gelijk onder de douche.” Dat klopt ze was gescheiden toen ze mijn broer leerde kennen. Ik leg dus al mijn kleren op het deksel van de wc pot. Kato pakt de trimmer. Ze begint aan de rechter kant en loopt om mij heen. Als ze voor me staat buigt ze zich wel ver voorover om mijn baard te trimmen. Haar bloes valt open en ik zie nu haar tietjes en twee hele kleine licht bruine strak staande tepeltjes die inderdaad niet in een bh zitten. Mijn pik is ook al niet zo slap meer en nu ik haar tietjes zie heeft dat ook weer zo zijn gevolgen. “Vindt je ze mooi?” vraagt ze. “Zeker mooie kleine tietjes. Leuk speelgoed”. “Ja ja mannen! Volgens mij hebben ze liever van die grote brammen.” Ach meid de grootte maakt echt niet uit, ik zie ze graag hoor.” “Je bent het weer lekker aan het goed praten” reageert ze. “Hoe moet ik het je dan duidelijk maken?” vraag ik “Hoeft niet”, reageert ze, ik zie het zo wel dat je het leuk vindt” zegt ze lachend en wijst naar mijn kruis. “Eigenlijk is het niet eerlijk ik zit hier in mijn blote kont en kan niets voor jou verbergen en jij bent helemaal gekleed. “Lekker” en ze steekt haar tong uit. “Wel stil blijven zitten hoor anders gaat het fout. “Kan niet fout genoeg gaan” flap ik er uit.

Ik haar bij een armen en trek haar naar mij toe. Pak haar bij haar kont en kneed die stevig. We kijken elkaar aan. Kato bukt en we zoenen elkaar vol op de mond. Onze tongen vinden elkaar al snel. Met een hand maak ik haar bloes open en ik vind een tietje met een hard tepeltje. We tongen nog steeds mijn andere hand vindt een blanke dij en kruipt omhoog. Hij vindt geen slipje maar wel een natte poes. Kato spreidt haar benen en maakt de weg vrij en ik kan zonder dralen twee vingers in haar kutje te steken.
Mijn pik staat nu stijf recht op. Kato heeft nog steeds de draaiende trimmer in haar hand. Ze zakt door haar knieën. Waardoor mijn vingers uit haar kut glijden. Mijn nu volledig harde leuter hapt ze zonder dralen naar binnen en haar tong speelt over mijn eikel. Dan komt Kato omhoog en laat zich zo zakken dat mijn lul als vanzelf diep in haar kut zit. Onze tongen vinden elkaar weer. Kato blijft stil zitten. Ze trekt zich terug uit mijn mond. Ze staat op, “En nu naar bed”. Ze trekt me mee de kamer in. Het bed ligt nog open. Ze zet de trimmer uit, stroopt haar rok op en laat zich achterover op het bed vallen spreidt haar benen zo weid als ze kan. “NEUK ME, NEUK ME ZO HARD ALS JE KAN. LAAT ME VOELEN DAT IK EEN GEILE HOERENKUT HEB. NEUK ME OM ME TE LATEN VOELEN DAT IK EEN GEILE KUT HEB. OH GOD, WAT HEB IK DIT GEMIST EEN VENT DIE ME HELEMAAL PLAT NEUKT OMDAT IK EEN GEILE KUT HEB. OH DE HELE WERELD MAG HET WETEN DAT IK EEN GEILE KUT HEB. Ik rag maar flink stevig door en moet alle moeite doen om niet te snel klaar te komen. Uiteindelijk komt Kato voor de tweede keer klaar en spuit ik alles wat ik voor haar had in haar wel erg natte klaar komende kut.

We liggen een poos stil naast elkaar bij te komen zonder dat we elkaar aankijken of wat zeggen. Dan begint Kato “Wat hebben we gedaan Arnold. Waarom heb ik mij zo laten gaan”? “Nou volgens mij was je hier al langer op uit lekker ding. Kwamen er bij jou niet heel wat frustraties vrij. Was het echt zo lang geleden dat je lekker geneukt bent?” Kato verteld dan dat ze voor het trouwen heftige sex hadden en het het eerste 2-3 jaar van hun huwelijk heel goed gegaan was maar dat het nu al vele jaren geleden is geweest dat zij nog wat gedaan hadden. Wat ze ook geprobeerd had om hem te verleiden hij deed niets dan werken werken slapen en weer werken. Ze had er ook een detective bij gehaald of hij niet vreemd ging. Maar ze hadden nooit een aanwijzing gevonden. Ik vroeg Kato of ze dit vooraf gepland had. Maar nee, er was gisteravond ineens iets bij haar opgekomen. Pas na de opmerkingen van Tine of ze er klaar voorwas. Ik vertel dan dat Tine me had gezegd dat dit ging gebeuren en dat we een weddenschap hadden afgesloten die ik nu snel verloren heb. Dat ik haar kleine tietjes echt mooi vindt en er graag nog wel vaker mee wil spelen. “Zou je dat echt willen en vindt Tine dat dan goed? Weet die er dan van?”. “Sterker nog Tine heeft gezegd dat als ze gelijk heeft je me nu dan maar elke maand moet gaan trimmen. ”Heeft ze dat echt gezegd?” Ik leg Kato uit dat wij een vrij sex leven hebben en dat we elkaar een buitenechtelijk feestje gunnen. Dat we soms aan partner ruil doen en ook wel eens naar een parenclub gaan. Ook vertel ik dat Tine het ook wel fijn vindt om met een vrouw te vrijen en dat we een triootje man vrouw vrouw niet uit de weg gaan. Kato kijkt me verbaasd aan: Echt? Heb ik nooit iets van gemerkt en dat heb ik ook nooit van jullie verwacht. Ik zie een blije glans in haar ogen.

Kato staat op en kleed zich nu helemaal uit. De holdup nylons houdt ze aan als ik dat vraag. “Vindt je dat geil?” De vraag beantwoord ik niet maar geef haar een snel een aai over haar weelderig behaarde kut. Kato loopt ineens snel naar de badkamer. Eerst het trimwerk afmaken. Nu wel in haar blootje. We gaan onder de douche en wassen elkaar schoon een staand nummertje tegen de muur is het onvermijdelijke gevolg. Als Kato weer op adem is vraagt ze: ”Nog een bakkie in ons blootje”? Waarop ik antwoord: “Ja graag, in ons blootje maar wel met een broodje”. Tijdens het eten vertelt Kato dat zij met Karel veel en geile sex hadden en het op de gekste plekken hebben gedaan in de goede jaren. Een keer hadden ze zelfs op een bankje op de boulevard een nummertje gemaakt. Het was wel heel rustig maar er was toch een stel langs gekomen terwijl ze zaten te wippen. Ook een keer op het balkon. Bleek later dat een buurvrouw het gehoord had. Op mijn vraag of dat de buurvrouw van de koffie was zei Kato: “Nee, die woont hier al lang niet meer. Zij vertelde pas het vlak voordat ze verhuisde. Ik geloof echt dat hij niet vreemd gaat. Kato staat op en gaat op haar knieën voor mij zitten. “Even wat drinken” zegt ze en hapt mijn lul naar binnen. Sabbelt dat het een lieve lust is op mijn snel verstijvende lul. Het duurt niet lang of ik spuit haar bekkie vol. Ze slikt alles door. “Hmm lekker toetje. Jij ook? Nou vind ik het niet als je een harige poes moet sabbelen maar ik verman me voor een keer en lik haar tussen de lippen en op de verrassend grote klit. Haar kutsap smaakt voortreffelijk en haar kutje spoot bij haar orgasme.

We hebben trouw iedere maand tijdens of na het trimmen elkaar lekker verwend. Bij de tweede keer heb ik haar poes kaal geschoren. Mijn broer heeft er nooit iets van gemerkt.
We hebben het op de wc, in de keuken en in elke kamer gedaan. Zelfs in het berghok. Op het balkon wilde ze niet. Maar nadat we haar mee namen naar een parenclub onder voorwaarde van ik haar een keer op het balkon mocht neuken deden we het heel voorzichtig. Kato is een geile meid misschien te geil of te wild voor mijn broer maar ik geniet er van. We hebben ook een enkele keren een triootje met Tine gedaan.

Mafkees
Auteur : Mafkees / Geschreven op : 03 mei 2018 - 08:57 / Hits : 11813 / Waardering : 3.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Afstraffing van schoonzus 2
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 11 juli 2015 - 23:00 / Hits : 21911 / Waardering : 4.46

Schoonzus gaat mee op vakantie-6
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 20:30 / Hits : 22302 / Waardering : 4.30

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters
Auteur : Peter / Geschreven op : 24 februari 2018 - 12:00 / Hits : 24530 / Waardering : 4.30

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters (3)
Auteur : frank / Geschreven op : 11 april 2018 - 15:18 / Hits : 19951 / Waardering : 4.25

schoonzus gaat mee op vakantie 5
Auteur : woost / Geschreven op : 28 januari 2015 - 16:38 / Hits : 23653 / Waardering : 4.15

Afstraffing van Schoonzus - 3
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 14 mei 2016 - 22:57 / Hits : 9961 / Waardering : 4.14

Zwangere schoonzus
Auteur : Blackjack / Geschreven op : 29 september 2015 - 18:50 / Hits : 28489 / Waardering : 4.07

schoonzus gaat mee op vakantie 4
Auteur : woost / Geschreven op : 27 januari 2015 - 12:59 / Hits : 31721 / Waardering : 3.77

Schoonzus gaat mee op vakantie-7
Auteur : woost / Geschreven op : 02 februari 2015 - 00:12 / Hits : 23806 / Waardering : 3.71

schoonzus gaat mee op vakantie 2
Auteur : woost / Geschreven op : 22 januari 2015 - 13:53 / Hits : 28111 / Waardering : 3.66

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb