Een vreemd verlangen

Auteur: Claudia - Dit verhaal is afkomstig van http://www.gertibaldi.com

Hoi even voorstellen voor ik aan mijn verhaal begin: Ik ben Claudia, 34 jaar, getrouwd met Hans 30. Samen hebben wij een dochter gekregen die nu pas 1 jaar is geworden en eigenlijk de aanleiding is geweest dat ik mijn man de ruimte heeft gegeven om met mijn moeder Nelleke 52 te sekse. Ik daarbij stiekem toekeek en veel seksuele dingen in mijn man naar boven zag komen die ik niet van hem kom.

Hoe dit ontstond zal ik hier anoniem voor u beschrijven. Mijn moeder is sinds 5 jaar gescheiden van mijn vader en kom vaak bij ons thuis. Ik had een moeilijke zwangerschap en de laatse maanden zeker geen zin in seks met Hans, ik vond dat best wel rot voor hem omdat hij een potente man is die eigenlijk altijd zin heeft in seks. Ik pijpte hem af en toe wel, of bevredigde mijn man met mijn hand als hij weer eens echt op springen stond.Mijn moeder kwam in die periode bijna dagelijks bij ons en hielp mij met het huishouden, koken, wassen en verzorgde het eten, ik moest vaak rust houden op bed of op de bank in de kamer. Mam is een slanke goed verzorgde vrouw,die ik feitelijk nooit over haar seksleven met mijn vader heeft gehoord, of waar ik over sprak met haar wat betreft mijn seksleven. Mijn man en moeder kunnen goed met elkaar overweg en zij hoef maar te piepen of Hans staat voor haar klaar, doe klusjes bij haar thuis ect..Maar anders om staat mijn moeder ook altijd voor ons klaar, dus zo nu ook in mijn laaste maanden van zwangerschap. Wat mij opviel was dat mans soms geen BH aan had, en haar dikke tepels vaak waren te zien,ik zag ook Hans zijn aandacht hiervoor maar hij zei er nooit iets over tegen mij. In mijn 6e maand had ik een paar slechte dagen en moest absoluut bed rust houden, s,avonds zaten Hans en mijn moeder vaak samen bij de t.v terwijl ik boven op mijn bed rust moest houden en op een avond kreeg een een beeld te zien en deed een ontdekking wat misschien wel een andere vrouw uit haar vel zou doen springen, maar bij mij vreemd genoeg niet het geval is geweest. Mijn moeder was nog even bij mij wezen kijken, ik deed net of ik sliep en hoorde haar de slaapkamer weer verlaten, ik had even geen zin in een gesprekje en wilde eigenlijk wat gaan slapen, vijf minuten daarna moest ik plassen en ging naar de badkamer, hoorde hun lachen en praten beneden. Na mijn plasje bleef ik even op de gaan staan omdat ik mijn moeder duidelijk hoorde zeggen, nee joh Clau (zo word ik vaak genoemd) slaap.

Doe uit dan hoorde ik haar tegen mijn man zeggen, nu spitste ik toch echt even mijn oren, waar zijn die mee bezig en wat moet hij uit doen, ik bleef bovenaan de trap staan en durfde eigenlijk niet de trap af te gaan.Ik bleef een paar minuten muisstil staan, hoorde niets meer en besloot toch even heel zachtjes de trap af te gaan om te kijken waar die twee mee bezig waren. Vanuit onze hal zag ik Hans zijn broek op zijn enkels met zijn ogen gesloten,keek tegen de geblondeerde lange haren van mijn moeder aan die bezig was mijn man te pijpen, zelf lag zij onderuit op onze bank, met een opgeschoven rokje waarvan ik haar jarretels kon zien die haar kouse ophielden. Best een shock om dit te zien, maar vreemd genoeg voelde ik geen boosheid in mij opkomen al had ik dit never nooit van zowel mijn moeder als van mijn man, maar ik kon niet meer om dit feit heen.Wat een grote lul heb je Hans hoorde ik haar zeggen en smaken, dat is een waarheid want mijn man is fors geschapen met 23 cm en dikke lul, ook wel als reden aan te geven waarom wij even geen seks hadden nu, omdat dit pijn bij mij kon doen als Hans te diep in mij kwam. Uit haar woorden \"wat is hij groot\" maakte ik op dat dit de eerste keer waarschijnlijk was dat mijn moeder mijn eigen man pijpte. Mans zoog hem alsof har leven er van afhing, zij deed erg haar best om mijn man te verwennen, die werd ook steeds geiler en ik zag dat zijn hand onder haar rokje ging, he zei hij je heb geen slipje aan. Nee speciaal voor jou mompelde zij, Hans raakte steeds verder opgewonden net als mijn moeder die op haar zij gelegen haar benen voor hem spreiden. Haar rokje ging verder omhoog, ik kreeg haar billen te zien en zag de vingers van mijn hand over haar gladde dikke schaamlippen strelen. O ja Hans lekker, ik ben al zolang opgewonden en geil van je dat wil jij niet weten, deze woorden kwamen natuurlijk ook wel bij mij aan.

Beide gingen zo in elkaar op dat zij niet een keer naar de open kamerdeur keken, zeker in overtuiging dat ik sliep, daar stond ik dan met mijn bolle buik, te kijken hoe mijn moeder en man seks met elkaar hadden, heel vreemd maar toch vond ik het reuze spannend om te zien. Hans vingerde mijn moeder die likte en slikte over zijn enorme stijve lul, duidelijk tot het uiterste opgewonden glom zijn paal aan alle kanten, zijn balzak was nat van haar speeksel, en haar eigen lichaams-taal gaf aan dat mans ook super geil was. Zij ging nog iets verder op haar zijde liggen, ik kom duidelijk twee van Hans vingers in en uit haar kutje zien gaan, hij opende haar billen van elkaar en ik keek zo tegen haar bruine sterretje aan die al iets open ging staan, o ja Hans wat geil hoorde ik haar weer. Mijn man naderde zijn hoogte punt, ik ken hem natuurlijk als geen ander en zag dit aan zijn gelaats uitdrukkig, mijn moeder moet toch een ervaren vrouw zijn, want even onderbrak zij het pijpen, jij sta op springen he jongen, ja ja hijgde Hans, niet zo gek ook want wij hadden al zeker drie weken geen seks meer gehad. Stop maar even zei Hans ik wil je neuken, nee antwoorden mijn moeder dat moeten wij voor een andere keer bewaren, als Clau wakker word zou ik mij geen raad weten,oke oke smeekte hij haar pijp mij dan aub klaar. Natuurlijk doe ik dat geile man van mij zei mans, je lul Hans vind ik zo heerlijk groot, daar wil ik nog veel van genieten, ja ja tuurlijk hijgde mijn man. Mijn moeder had duidelijk de leiding en de macht over Hans en zei tegen hem, ga onderuit liggen, dan kom ik op jou liggen en mag jij mij klaar likken, mijn kutje staat in brand van jou, maar ik moet mijn rokje aanhouden voor het geval wij Clau horen.

Hans nam positie in waarom mijn moeder vroeg, lag nu op zijn rug op de bank, mijn moeder kroop op hem in 69 houding en pakte zijn paal weer in haar hand, waarna haar mond gelijk alweer over zijn dikke eikel gingen, Hans zag ik met zijn hoofd onder haar rokje verdwijnen, ik kon hierdoor niet meer zien dat hij haar befte, maar dat dit het geval was, was over duidelijk. Mijn mannetje was super geil op mijn moeder, ik zag haar tong een paar keer langs zijn eikel gaan toen er twee tot drie vette dikke stralen van zijn sperma uit zijn lul schoten,mans kreeg het vol in haar gezicht maar was gelijktijdig ook met haar eigen orgasme bezig. Zij ging omhoog en zat nu bijna op het gezicht van mijn man, lik ook over mijn sterretje Hans hijgde zij, dat vind ik super. Mijn man volgde haar instructies op terwijl hij mij daar nog nooit gelik heeft, anale seks hebben wij ook nooit gehad omdat hij daar voor mij veelste groot voor is geschapen. Mijn moeder sloeg nu zelf haar rokje op waardoor ik nu wel haar vette dikke schaamlippen open en dicht zag gaan, bewerkt door de tong van Hans, ook haar sterretje sloeg hij niet meer over. Nu kwam ook mijn moeder klaar, begon zwaar te kreunen en sprak geile woorden uit, heel vreemd ook om dit ook te horen voor mij, ja ja lekker diep jongen met je tong, neem heel mijn geile kut maar, vreet hem op, steek je vinger er bij in mijn reet, maar hiervoor was het al te laat want zij kreeg een orgasme waar geen eind aan leek te komen, zij bleef maar over het gezicht van Hans wippen en glijden die moest er volgens mij bijna in stikken. Voor mij het moment om stilletjes weer naar mijn bed te gaan. Ik bleef dit beeld van hun samen zien, wat kon of moet ik hiermee, boos was ik niet, maar echt fijn vond ik het ook niet en hoe ver zou dit allemaal gaan tussen die twee. Een kwartiertje later kwam mijn moeder naar boven,he ben je wakker vroeg zij, heb je nog wat nodig, wil je wat drinken of eten vroeg zij lief zonder zich anders te gedragen dan anders. Nee mam zei ik, ik heb even niets nodig, oke zei zij, dan ga ik zo naar huis en ben ik er morgen weer. Mijn moeder woont 5 minuten bij ons vandaan dus slaap altijd in haar eigen huis. Hans kwam na een uurtje naar bed nadat hij eerst een douche had genomen, gedroeg zich ook volstrekt normaal, wel zag ik dat zijn lul nog wat verdikt en wat rood was, maar zei hier uiteraard niet over.

Na een nachtje slapen kwam mijn moeder om 9 uur en Hans was al een uurtje naar zijn werk, alles ging normaal zoals altijd. Tegen de middag was mijn moeder in de garage met de was bezig toen ik haar mob hoorde en zij een smsje kreeg, wat niet zo heel veel voorkomt. Mam je heb en smsje riep ik, zij kwam de kamer in, ging zitten en las het berichtje, ik opserveerde haar maar zag niets bijzonders aan haar gezicht. O van Joys zei ze,(een vriendin) die wil zaterdag gaan shoppen, legde haar mobiel weer op tafel en ging weer verder met de was, nieuwsgierig als ik was pakte ik haar mobiel en las het berichtje, niks van Joys maar van mijn eigen man.
\"\"Hoe is het geile schoonmoeder van mij, heb je nog een beetje aan mij gedacht? nou ik aan jou wel hoor, ik proef nu nog steeds de heerlijke smaak van je geile kutje en sterretje. Voor herhaling vaatbaar Nelleke, een geile groet Hans\"\" nou duidelijk dus, die gaan verder en was benieuwd of zij nog terug zou smsen. Ik ging thee zeten en daarna dronken wij samen een kopje, o ja zei mijn moeder is zal Joys even terug smsen en zij begon aan het berichtje zonder dat ik dit kon lezen of en gepaste afstand van mij. Ik heb haar laten weten dat ik het nog zou laten weten of ik zaterdag mee gaat zei zij en legde haar mobiel weer op tafel, ja hoor mam dacht ik, ze was zo wat een kwartier met het berichtje bezig geweest, nadat zij dan ook boodschappen ging doen las ik haar bericht.

\"\"Het was geweldig geil Hans, spannend om te doen met Claudia in de buurt en ik had het nodig. Ik sta alweer even droog \"althans wat seks met een man betreft\" Ik voel jou lul ook nu nog in mijn mond en wil hem zeker in mijn geile kutje en..... voelen. Maar voorzichtigheid geboden, als Clau ons betrapt dan zijn de poppen aan het dansen voor ons. ik heb Clau wijs gemaakt dat ik een zaterdag ga shoppen, misschien heb je zin om dan bij mij langs te komen? een geile dag verder nog en denk een beetje aan je schoonmoeder, kusjes\"\" Ook weer duidelijk dit berichtje, ik zal het aankijken hoe dit gaat verlopen dacht ik bij mijzelf, kroop nog even mijn bed in en viel in slaap. Het was nu donderdag en toen Hans tegen de avond van zijn werk kwam zei hij onder het eten dat hij zaterdag met een collega op de zaak moest werken om een order klaar te maken, is goed hoor schat zei ik. Mans at met ons mee en reageerde kort daarop, dan ben je een zaterdag wel alleen Clau, ik ga shoppen met Joys heb ik afgesproken, geen probleem mam, ik ben een grote meid hoor en voel mij redelijk dus dat is oke. Veel gebeurde er niet de deze avond en vrijdag en mijn plannen voor zaterdag had ik al klaar, ik zou zeker zorgen dat ik in het huis bij mijn moeder zou zijn, dit wilde ik zien wat die twee allemaal met elkaar gingen uitspoken, ruimte genoeg daar waar ik mij zou kunnen verstoppen. Lees mijn deel twee hierover lieve lezers........

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming dit verhaal in welke vorm dan ook te publiceren.