Zwanger door een zwarte paal.

Auteur: Anoniem - Dit verhaal is afkomstig van http://www.gertibaldi.com

Ik moest voor een cursus naar een voormalig klooster en kwam daar op een avond aan de bar te zitten met Roy een mooie zwarte man.Het bleek dat wij uit de zelfde plaats kwamen en raakte gezellig aan de praat.Op een gegeven ogenblik legde hij zijn hand op mijn boven been die aardig onder het korte rokje uit kwam. Dan zullen die nonnen dit nooit hebben mee gemaakt,zei hij,nee zei ik die hebben wel veel gemist.

Hij keek mij recht aan en ik voelde zijn hand verder gaan en hij wachte natuurlijk mijn reactie af.Ik liet hem zijn gang gaan want ik was geil en in zijn broek zag ik een grote paal zich aftekeken en die wilde ik wel lekker diep in mijn vruchtbare kut voelen rammen.

Ik was net in die tijd vruchtbaar en ik wilde best het risico lopen om zwanger gemaakt te worden, dus mijn reactie was dat ik mijn benen nog wat verder uit elkaar deed. Hij begreep het en gleed verder,die nonnen zullen dit ook nooit hebben gevoeld,zei hij en zijn vingers kwamen bij mijn kruisje. Nee zei ik en ik trok mijn kruisje aan de kant,wat hebben zij veel gemist.

Hij gleed tussen mijn natte lippen door en toen pakte hij mijn hand en legde die op zijn broek,ze zullen dit ook nooit gevoeld hebben,zei hij en hij gleed met een paar vingers in mijn kut waarop ik antwoorde dat het zo lekker is om eens flink door geneukt te worden

Wij gingen zo nog even verder waarop ik zei,ik wil door jou geneukt worden Roy maar je moet voorzichtig zijn want je kunt mij zwanger maken,ik ben in een vruchtbare periode. Ik zal er aan proberen te denken,zei hij en wij gingen naar mijn kamer.Daar trok hij snel mijn kleren uit en zei dat ik een geil lichaam had.Toen gingen zijn kleren uit en daar stond hij met zijn machtige zwarte paal.

Hij trok mij op bed trok mijn benen uit elkaar en daar kwam zijn heerlijk zwate [paal diep mijn kut in en hij neukte mij geweldig .Ik kwam al snel klaar en ik voelde zijn paal ook zwellen.Ik ga komen,zei hij,spuit maar lekker raak,zei ik ik wil een kindje vanjou en hij spoot zijn zaad diep mijn smachtende kut binnen en ik wist het,ik voelde het hij schoot raak ik zou zwanger van hem worden en ik wilde ook een kind van hem en mijn droogkloot thuis zou het weten dat ik mij had laten dekken door een zwarte paal.
De rest volgd want ik ben zo geil ik moet eerst klaar komen

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming dit verhaal in welke vorm dan ook te publiceren.