Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Showtime
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Showtime
Je leidt me naar de auto, jouw arm als balans terwijl ik uitkijk niet te vallen, met mijn hoge hakken door het grind, gehuld in een lange soepelvallende gala jurk. Bij iedere stap piept mijn ene been tot hoog op mijn heup verleidelijk door de hoge split naar buiten. Je helpt me in de auto. Bij het instappen kus je me gul, laat je jouw hand langs mijn been omhoog gaan en glijden je vingers plagerig langs de lipjes van mijn slip-loze kutje. "Showtime baby."

We komen aan bij een grote boot. Prachtig verlicht, met luxe kussens en zithoekjes op het dek. We nemen champagne en knikken wat naar de andere gasten. We wandelen naar het binnen gedeelte. Heerlijk eten, een laag podium, overal lounge stoelen, lekkere jazz. Al snel vertrekt de boot.

We slow-dansen, zoenen, oogcontact. Er zijn meerdere koppels op de dansvloer. De sfeer is sexy, zwaar erotisch. Onze handen elkaars lichaam strelend, aftastend. Mijn harde tepels duidelijk zichtbaar. Je kan er niet vanaf blijven. Ik voel je harde pik tegen me aan duwen. "Ik wil je zo graag," kreun ik in je oor. "Kijk eens daar", wijs je. Twee vrouwen dansen en kussen sensueel en zo goed als naakt met elkaar op t podium. Ik ga met mijn rug tegen je aan staan dansen, zodat ik naar de vrouwen kan kijken. Jouw ene hand kneedt mijn borst, je andere vingert me. Ik ben zo geil... je hand laat langzaam de rits open glijden. De jurk glijdt van mijn lichaam. "Ga erheen," fluister je in mijn oor.
Naakt op mijn hoge hakken loop ik langzaam naar het podium. Ik aai de vrouwen over hun ruggen en direct draaien ze zich naar me toe. Ik zoen ze 1 voor 1. Mijn handen gaan over hun lichamen, hun handen over dat van mij. We tasten elkaar af. Letterlijk. Ik kijk even om, zoek je tussen de toeschouwers. Ik vind je front-row, op een loungebank en zie dat je je overhemd en broek hebt open geknoopt, en je jezelf zit af te trekken terwijl je naar ons kijkt. Jezus zo fucking sexy, denk ik. Goedkeurend knik je me toe. Ik kijk naar de mooie vrouwen. Reken maar dat ik hier een mooie show ga weggeven. Voor mijn genot en dat van hem. Vol overgave laat ik me meeslepen in alle zachtheid van de vrouwen. Ik lik en vinger en streel en bijt. Ik spreid mijn benen zodat jij het allerbeste zicht op mijn kutje hebt. Ik laat me likken terwijl ik mijn vingers in en uit haar kutje laat gaan en zoen met de andere vrouw voordat zij op mijn gezicht komt zitten. De vrouw komt iets omhoog, vingert zichzelf kort en spuit kreunend over mijn mond en borsten. Fuck! Dat wil ik ook zelf kunnen!!! Ik hou het bijna niet meer. Ik voel haar spuitsel naar beneden stromen, richting mijn kutje. De ene vrouw gaat nu stevig met haar vingers in en uit me terwijl de andere vrouw me vingert. Ik voel het in sneltempo aankomen, ik trek mijn benen verder op en ik spuit nu ook, zo veel!!! De ene vrouw likt het gretig op. Nu zij nog. Ik ga bovenop haar liggen, ons spuitsel zorgt dat we heerlijk glijden. Ik laat mijn kutje langs dat van haar glijden. De andere vrouw vingert ons beide. Ik ga met mijn mond naar haar kutje en lik en zuig tot ook zij in mijn mond klaarkomt..

Mijn lijf vochtig van de vrouwen sta ik voor je... je ogen donker, je pik nog hard. Je trekt me op de bank, gooit me op mijn rug en likt met 1 lange haal van mijn kutje tot mijn mond het spuitsel op van de verschillende vrouwen. Je ramt je naar binnen bij mij, mega diep. In hoog tempo knal je bij me naar binnen. "Wauw wat was dat gaaf!"
"En de avond begint pas net," zeg ik ondeugend terug...
Auteur : Nancy / Geschreven op : 30 september 2017 - 17:26 / Hits : 5388 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Oordeel
Prima verhaal Nancy. Had iets uitgebreider gemogen nog. Kijk al uit naar vervolg en/of volgende verhalen van je. 5 Punten uiteraard als aanmoediging om door te gaan.
Geschreven op : 07 oktober 2017 - 04:46

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb