BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Schuld afbetalen

Het was een drukke zondag middag in de stad zoals altijd was het koopzondag ik ging er even heen aangezien ik nog wat spullen nodig had.Op de oude stationstraat kwam ik Gino en Daan tegen ook lekker aan het shoppen vroeg ik aan de broers,nou nee niet echt riep Gino heb niet veel geld op zak ik lachte en zei dat dat jij er warmpjes bij zat klopt riep Gino maar heb vorige maand 1500,00 uitgeleend aan Maryse en deze nog steeds niet terug. Geen probleem zei ik gaan we die vanavond terug halen ik wist dat ze moest werken in de plaatselijke kroeg. Die avond rond 21.00 gingen we richting de kroeg die behoorlijk vol zat toen we binnen kwamen zag Maryse ons ze schrok behoorlijk maar besteden er verder geen aandacht aan.

Maryse droeg die avond een strakke rode broek waar in je bijna kon lip lezen daar boven een wit truitje met gaatjes waar door haar donkere bh goed zichtbaar was. Ik kende Pascal de kroegbaas persoonlijk en het viel me op dat hij er vermoeiend uit zag ik liep naar hem toe om te vragen wat er aan de hand was hij vertelde dat hij al 3 dagen bijna 12 uur had gewerkt ik bood hem aan om na sluitingstijd naar huis te gaan Gino, Daan, en ik zouden Maryse wel helpen met de week voorraad uit de kelder te halen. Rond de klok van 22.30 gingen de laatste klanten weg ik riep richting Pascal dat hij ook kon gaan wij zouden Maryse wel even helpen ze schrok en riep, NEE, DE VOORRAAD, dat komt goed zei Pascal in ben moe de jongens helpen jou wel even sluit jij straks af Maryse mompelde een beetje maar kon verder niets doen. Pascal liep naar buiten en Gino liep er achteraan en draaide de deur van het cafe op slot zo Maryse nu is het tussen ons ja riep ze de voorraad nee zei Gino eerst wat anders. Maryse kwam achter de bar vandaan en Gino vroeg beleefd waar zijn 1500,00 waren die hij nog te goed had ik heb ze nu niet riep Maryse. Hoeveel zit er in de kassa vroeg Gino NEE riep Maryse ik ben geen dief dan moeten we het op een andere manier terug krijgen riep Gino met een boze stem Draai je maar eens om zo riep Gino die naar Maryse haar strakke kont keek wat denk je jongens die kont is wel 1500,00 waard of niet ?

Wat zijn jullie van plan riep ze Daan greep haar schouders vast en duwde haar zo op haar knieën met zijn 3en gingen we om haar heen staan zo je weet wat je te doen staat riep Gino. Terwijl ze onze broeken los knoopte begonnen we haar alle 3 te betasten ze had heerlijke billen en stevige tieten. Gino die al een behoorlijke stijve pik had pakte Maryze haar hoofd vast en schoof zijn pik die in haar mondje met flinke stoten ging hij hard op en neer Maryse had moeite om deze pik te verwerken. Ondertussen waren Daan en ik begonnen met haar truitje en bh los te maken en even te genieten van haar heerlijke borsten Gino die haar mondje nog aan het neuken was had Ondertussen haar keeltje ook gevonden de kwijl liep langs haar kin en haar mascara liep over haar wangen wat ben je toch een sletje riep Gino. Kom even wisselen riep ik en duwde mijn stijve pik ook in haar mondje Maryse gaf me een heerlijke pijp beurt. Daan die Maryse Ondertussen onder haar oksels nam en naar boventrok had inmiddels ook een stijve pik zo riep hij nu die strakje rode broek even uit terwijl Maryse haar broek liet zakken kroop Daan op zijn knieën recht voor haar kutje en liet zijn tong heerlijk door haar kutje glijden Maryse begon steeds geiler te worden Gino en ik vermaakte ons ook met haar heerlijke tieten en harde tepels waar we geil aan begonnen te zuigen. Daan die op stond en achter de bar ging staan opende een flesje bier nou niet riep Gino na afloop drinken we wel iets maar Daan was niet van plan om iets te drinken hij schudden het flesje leeg en kwam er mee terug naar Maryse.

Zo riep Daan ga maar eens op dat tafeltje liggen en doe die benen maar eens lekker wijd Maryse die niet wilde ging toch maar liggen denk aan je schulden riep Gino. Daan die tussen haar benen ging staan schoof het bier flesje in haar natte kutje owja riep Maryse lekker owja neuk me na enkele minuten trok hij het flesje terug en schoof zelf zijn pik in haar kut Maryse schreeuwde het uit 1 pik in haar kut terwijl Gino en ik bezig waren om haar keeltje opnieuw een beurt te geven zo ging het wel even door na enkele keren wisselen hadden we haar kutje alle 3 goed door geneukt.Zo riep Gino nu het grotere werk hij nam Maryze bij haar tieten en legde haar met haar buik op de barkruk Daan en ik ieder aan 1 kant om haar benen open te houden terwijl Gino er tussen ging staan hij spuugde op haar sterretje en begon langzaam zijn pik tegen Maryse haar kont te duwen zo riep hij deze lekkere neuk kont is wel 1500,00 waard.Maryse die smeekte om niet anaal geneukt te worden had nu niets meer in te brengen Gino ging als een gek te keer owja riep Daan neuk haar nasi die geile reet tot moes Maryse schreeuwde zo hard ze kon immers had ze nog nooit een pik in haar kont gehad.na enkele stoten voelde Gino zijn pik opzwellen en besloot om al zijn zaad in Maryse haar darmen te spuiten.Wil er nog iemand vroeg Gino ja ik riep Daan en hij draaide Maryse om Gino en ik stonden achter haar zodat ze niet van de kruk kon vallen Daan schoof zijn pik in haar nog altijd natte kut en ging als een gek te keer ik kom riep Daan en zette Maryse op de grond na nog enkele keren getrokken te hebben aan zijn pik spoot hij maryze haar hele gezicht vol met warm zaad wat van haar kin zo op haar tieten terecht kwam.Ik was de laatste die mocht ik besloot dat Maryse mij moest pijpen en spoot daarna alles in een bierglas waarna ze alles heerlijk mocht op drinken en slikken dat kon deze slet.Zo riep Gino jij hebt je portie wel gehad denk volgende keer na als je weer geld leent of betaal het meteen terug

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19459 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Schuld afbetalen”

Plaats een reactie