BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

2022 Fijne mijnheer

Na een bezoek aan mijn vrouw in het ziekenhuis, wou ik in de stad rustig een pintje drinken alvorens naar huis te gaan. In een mij bekende gezellige zaak, kon ik voetbal kijken op een groot scherm. Het werd een erg spannende match en terwijl ik keek was er een man naast mij komen zitten die zelf ook interesse toonde voor de wedstrijd. Beiden hadden we wel een oprisping over voetbalfases en over de wedstrijdleiding die alles behalve top was.
De wedstrijd eindigde onbeslist en ik zou, na nog een drankje, stilaan afzakken naar huis. Mijn tafelbuur knoopte onschuldig een gesprek aan, los van voetbal. Algauw vertelde ik hem over mijn vrouw in het ziekenhuis en de man, Jos zoals ik in tussentijd vernam, toonde zich geïnteresseerd maar erg ver ging ik daar niet op in. Jos had zelfde probleem maar zijn echtgenote was wekenlang in het ziekenhuis geweest voor een herseninfarct en nu in revalidatie. Deze uitjes helpen mij om de moed erin te houden zei Jos. Maar het huidcontact mis ik wel. zei hij. Maar daarvoor ga ik soms op een snelweg parking staan en kijk ik rond naar wat er gebeurt rond mij. En wat is er daar dan te zien, vroeg ik. Naast het eigenlijk gebruik van de parkings is er s’avonds heel wat te beleven. Mensen die er elkaar ontmoeten, dikwijls gewoon vreemden van elkaar. Fascinerend vind ik dat en jazeker er zal wel enige erotiek of sex te beleven vallen maar zelf heb ik dat eigenlijk alleen vermoed nooit aan den lijve meegemaakt. Zou ik ook wel eens willen zien zei ik. Oké zei Jos rij met mij mee dan doen we het uit benieuwdheid. We hoefden niet meer dan een 10 tal km te rijden en reden een parking op. Jos reed naar het einde van de parking toe waar enkele wagens, met binnenverlichting aan, geparkeerd stonden. In de ene zagen wij één hoofd en in andere wagens zagen wij meerdere hoofden. Jos doofde de lichten en ook de binnenlichten bleven uit. Anders denkt men dat wij daar zijn voor de sex. Zijn we hier dan niet voor de sex vroeg ik en Jos trok de wenkbrauwen lichtjes op. We keken de ogen uit als even later een volgende wagen kwam parkeren en de chauffeur uitstapte en stretchte. Hij keek rond en bewoog naar een wagen toe met binnenverlichting. Zijn handen ter hoogte van zijn kruis ging hij bij de wagen staan. Wij zagen de ritsbeweging maar enig lichaamsdeel zagen we vanop 30 meter niet. Het raam werd opengeschoven en een hand reikte naar het kruis van de man die buiten de wagen stond. De man buiten de wagen boog voorover en reikte met da hand in de wagen. Ze zullen elkaar wel een aangenaam gevoel geven zei Jos en wedden dat ze bij elkaar in de wagen stappen. Zo gebeurde en Jos zei dat we over enkele minuten zouden uitstappen en langs de wagen wandelen. We deden alsof we onschuldig rondwandelden en ik kreeg een erectie als ik zag dat beide mannen half uitgekleed elkaar oraal aan het bevredigen waren. Wij stapte met een ommetje terug naar de wagen van Jos , die enkele malen in zijn kruis moest tasten om de dingen op orde te brengen, opende de wagenportier om opnieuw in de wagen te stappen. Zelf had ik dat ook al moeten doen.

In de wagen zei Jos dat je op vele parkings deze activiteiten kon zien. Nu ja zelfs al ben je niet gay ,een reactie is onvermijdelijk zei ik. Heb jij dat dan ook vroeg Jos ,wat ik beaamde. Alleen vind ik een wagen niet echt geschikt. Jos startte de wagen en reed weg. Ik vroeg niets tot Jos een oprijlaan indraaide en zei hier woon ik. Een grote ruime villa waarvan de lichten aanfloepten bij het naderen van de wagen. Jos nodigde mij uit om nog een afzakkertje te drinken. Toen we in het salon zaten en Jos een drankje uitschonk floepte de tv aan met een film en erotische beelden. Meteen reageerde ik opnieuw en toen Jos met een drankje binnen kwam moest ik in mijn kruis krabben. Jos zag het en zei , maak het u gemakkelijk zoals ik. Hij zette de drankjes op de salontafel en opende zijn broek. Deed schoenen en bovenbroek uit en zei: zo is er vrijheid en spant er niets meer. Doe gerust mee zei hij en in een trance deed ook ik mijn schoenen en bovenbroek uit. We gingen in de grote zetel naast elkaar zitten en Jos nam het initiatief om met de hand over mijn gezwollen lid te wrijven. Toen ik rilde zag hij daarin een teken voor meer. Jos boog zich over mij heen en kuste mij vol op de mond.

Hij leidde mijn hand naar zijn poepstijf lid dat ik zachtjes begon te aaien. Ik stond op springen en Jos voelde dat. Wachten zei hij en van elke seconde genieten. Even onderbreking van het spel en een slokje drinken deed de ergste spanning even afnemen. Jos kleedde zich volledig uit en kwam tegen mij aanleunen. Hij had gezwollen tepels kleine borstjes en een mooie haarvom op de borst. Ik kuste een tepel en Jos drukte mijn hoofd naar beneden. Ik kuste rond zijn lid heen en Jos kreunde van genot. Zachtjes nam ik zijn eikel in de mond en speelde met de lippen een erotisch spelletje. Nu duwde Jos mij weg en zei ik wil ook wachten ,dit is zalig en wij moeten dit een beetje rekken. Ik stond op en Jos hielp mij uit de kleren zodat ook ik naakt stond. Jos herhaalde het spelletje bij mij , het kussen van de tepel en dalend naar mijn lid toe. Ook ik kreunde van wellust , zeker als Jos mijn balzak streelde en met de tong mijn eikel bespeelde. Ik dacht nooit zo geil te zijn geweest en Jos leidde mij naar boven naar de speelkamer zoals hij zei. Mijn vrouw en ik deden hier allerhande spelletjes die ons beider sexleven zo mooi maakte.

Bijwijlen deden we het solo naast elkaar zonder penetratie. Elkaar zien klaarkomen is ook een weg naar hogere gelukzaligheid. Maar wat mij vooral geil maakt is de lippen en handen van een vreemde man die mij overal aanraken. Jos duwde zijn lichaam tegen mij aan en terwijl onze lullen elkaar raakten gaf hij mij een langdurige tongzoen. Mijn slijmerige lul werd met een doekje afgedroogd en Jos ging op de knieën om mij af te zuigen zoals ik nog nooit ervaarde. Ik stond te trillen op mijn benen en ontplofte in zijn mond. Jos had duidelijk ervaring en slikte quasi alles binnen. Ik bleef geil en wou Jos eenzelfde genot schenken maar dan op bed. Ik kroop tussen zijn benen en zoog een beetje brut. Zachtjes aan, zei Jos en toen ik met de tong zijn eikel bewerkte kreunde hij als een krolse kat. Ik ging dwars over Jos verder zuigen en Jos schoof onder mij door om in 69 houding mij opnieuw in de mond te nemen. Nu verkrampte Jos ,die even zijn zuigbeweging inhield, om in opperste geluk een zaadlozing in mijn mond te spuiten. Het verraste mij eigenlijk maar ik slikte probleemloos zijn gelukzaligheid binnen. Wij moesten beiden uithijgen na deze geslaagde eerste sexsessie bij Jos thuis. We gingen beide onder de douche en hielpen elkaar opnieuw aankleden. Jos bracht mij naar mijn wagen en we wisselden onze gsm nummers uit voor een volgende afspraakje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7286 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “2022 Fijne mijnheer”

Plaats een reactie