BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Alles proberen

Het was een paar maanden na mijn scheiding. Ik had het appartement in Amsterdam verkocht en was terug gegaan naar Westerbork waar ik in de boerderij van mijn ouders ging wonen. Nee, niet als boer maar met mijn werk als investment broker op afstand. Ook was weer fanatiek gaan sporten en was een aantal klasgenoten en sportvrienden van toen ik zestien of zeventien was weer tegenkomen bij de sportschool. Mia, Peter en Sandra.

Nadat ik mijn leven weer een beetje op orde had startte ik met sporten en weidde me met meer energie aan mijn werk. Tijdens het sporten werden de vriendschappen weer aangehaald en hoorde ik de diverse levensverhalen. Gescheiden Mia, eeuwig vrijgezel Sandra en Peter die na een wat hij omschreef als verzetje door zijn vrouw het huis uit was gezet. Jaja, Mia’s man was vertrokken en had haar met hun zoon verlaten. Sandra zag er nog steeds geweldig uit maar durfde zich niet te binden, waarom zou ze. Ze had nu de rust van geen relatie en als ze seks wilde Tinderde ze er vrolijk op los. Peter vertelde, na een halve krat bier dat hij twijfelde over zijn geaardheid en beval mij dit geheim te houden.

Het samen sporten werd fanatieker en we besloten om ook te gaan hardlopen. Plots ontstond het idee om deel te nemen aan een IronMan run. Je weet wel, acht of twaalf kilometer draven en dan allerlei hindernissen nemen. Naast het draven wilde we oefenen in muurtjes beklimmen, sloten lopen, modder kruipen, noem maar op. Omdat ik rond de boerderij ruimte had bouwden we daar wat obstakels om te trainen. Twee keer in de week, ongeachte het weer renden we door de weides, zwommen door de modder en hadden gruwelijk veel schik met elkaar. En ja, als je elkaar over een muurtje moet tillen raak je elkaar aan en als we onder de modder terug kwamen bij de schuur ging de slang er op en spoten we elkaar schoon. De eerste keer nog vrijwel gekleed, maar we werden steeds vrijer en brutaler. Nadat we in April dit jaar de eerste run hadden gedaan spraken we af in september een twaalf kilometer run bij de Mudmasters te doen.

Ik was inmiddels ook begonnen met het up-daten van de boerderij en had een kleine jacuzzi in de tuin gezet, lekker beschut naast het terras en dicht tegen mij huis. Ik kon vanuit mijn slaapkamer zo in bad duiken.

We hadden die woensdagavond met zijn drieën getraind, Mia, Peter en ik. Door de moddersloten, kruipen door het zand, klauteren over wat muurtjes. We zagen er uit als beesten, modder overal. Thuis pakte ik een slang en zette deze op ons. Tijdens het schoonspuiten was het Mia zich deels uitkleedde. “Ach waarom ook niet.” zei ze en trok ook haar sport BH omdat ze baalde van alle modder tussen haar borsten. Hele mooie borsten! Stevig en voorzien van grote donkere tepels. Ik volgde haar voorbeeld maar trok alles uit en spoelde ook uitgebreid mijn geslacht en bilnaad schoon. Peter stond er een beetje bij en keek er naar. Mia spoorde hem aan zich ook uit te kleden en riep. “Dan spuit Erik je schoon.” Hij verstarde even maar gaf toch toe en liet Mia zijn T-shirt uittrekken. Toen ze aan zijn broek begon draaide hij naar mij toen en keek me brutaal aan. Okay… ik was verbaasd, hij was zwaar geschapen. “Mooie vleespik.” Concludeerde Mia brutaal. Peter keek haar aan. “Nu jij nog.” Ze grijnsde. “Kom mijn slipje maar halen.”

Ik gaf Peter de slang en stapte op haar af. Ze greep mijn hoofd beet en duwde mij omlaag. “Knielen als je mijn slipje wilt uitdoen.” Haar kruis was vrijwel op oog hoogte toen ik het broekje omlaag trok. Ze had een mooi heuveltje waar ze onlangs nog een scheermes had gebruikt. Een mooi streepje werd omzoomt door kleine stoppeltjes. Peter gebruikte de slang om ons beiden schoon te spuiten. Mia begon te klappertanden. “Zullen we de jacuzzi in om op temperatuur te komen?” opperde ze. Ik grinnikte alleen maar en zette de pomp aan. “Ik haal wat te drinken.” Zei ik en even later keerde ik terug met drie flessen wijn.

Het was inmiddels tien uur. Mia zat tegenover Peter, ik ging tussen hen in zitten. We genoten van de warme water en de bubbels van het bad. We nipten ieder uit onze eigen wijnfles. Plots voelde ik een hand op mijn bovenbeen, onder water. De hand gleed omhoog en knijpt in mijn pik, die al hard wordt. Mijn ogen gingen open en ik keek naar Mia en Peter. Peter lag achterover met zijn ogen gesloten. Mia keek mij glimlachend aan.

Ik reik naar voren omdat ik mijn hand op haar kutje wil leggen. O SHIT! Peters hand is er al. Geschrokken trok ik mijn hand terug. “Nee, ga je gang, ik ben er eerder geweest.” Zei hij. Ik liet mijn hand langs de voorkant van haar lichaam naar haar kutje glijden. Mia spreidde haar benen gewillig. Ze laat een zachte kreun horen terwijl ik begin te wrijven en ik schuif twee vingers in haar. Peter is naast haar komen zitten en zoent haar terwijl zijn handen haar borsten strelen. Ik vingerde haar kutje een paar minuten en ze kreunde steeds luider. Onderwater voel ik een hand langs mijn benen gaan, richting mijn geslacht. “Je hebt geweldige tieten.” Kreunt Peter. “Ik haat dat woord, maar nu doet het me goed.” De hand om mijn pik begint traag heen en weer te gaan. “Ik wil dat je mij neukt Peter…” Kreunt Mia. Ik stel voor om ons af te drogen en in mijn kamer verder te gaan. We gaan uit het bad en drogen elkaar af. Ik droog Mia’s borsten terwijl zij Peters lul droogt. Zijn geslacht staat trots vooruit. Met haar andere hand speelt ze met mijn geslacht. “Wat geil…” kreunt ze. “Twee pikken voor mij alleen!” Als we zo spelen is het de wind die ons verder droogt. Na een kwartiertje neemt ze ons mee mijn slaapkamer in.

Mia kroop op haar knieën op mijn bed. Peter kroop er achter aan. Ik liep om het bed heen en ging op mijn knieën tegenover haar zitten. Ik kon de drang niet weerstaan en begon gulzig aan haar tepels te sabbelen en legde mijn handen op haar flanken. God, ze had geweldige tieten. Peters handen kwamen om haar romp heen en hij streelde haar borsten. Ik ging liggen en trok haar dichterbij zodat ze met haar poes boven mijn gezicht kwam te zitten. Eerst kuste ik haar dijen en ik vatte jaar billen in mijn handen. Ze sloot haar benen een stukje en liet haar poes op mijn mond zakken, mijn tong streelde haar glinsterende schaamlippen.

Ze slaakte een kreun die ons alle drie verbaasde! Ik bedacht me dat ze blijkbaar niet zo vaak meer aan de beurt kwam, thuis… En nu twee kerels die haar lijf waarderen en haar geven waar elke vrouw recht op heeft. Ik likte haar nu vol overgave waarbij ik tong steeds rond haar clitje liet glibberen. Ik zoog er met mond op en ze verstrakte. Ik wist dat dit leuk zou worden voor ons allebei! Ik begon het in en uit te zuigen, in en uit. Mia kreunde luider en luider, ik moest haar benen stevig vasthouden want ze begon steeds wilder te schokken. Met een luide kreun kwam ze klaar, luid, wellicht te luid voor een huisje in een smal straatje.

Peter legde zijn hand op haar mond en met zijn andere hand duwde hij me weg. ‘We kunnen beter controleren of de deuren en ramen gesloten zijn voordat iemand de politie belt’, zei hij lachend. Mia ging liggen en ik rolde tegen haar aan. We zoenden en kroelden terwijl Peter het slaapkamerraam sloot en controleerde of de andere ramen en deuren ook dicht waren. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Wat zou ik graag de liefde met haar bedrijven. Mijn pik in haar poes duwen en stoten tot ik mijn zaad diep in haar zou spuiten.

Peter kwam terug de kamer in en bekeek de situatie. Mia spreidde haar benen en keek hem aan. “Toe dan… lik mijn kut en geef mij er nog één…” zei ze schor. Hij nam plaats tussen haar benen en kuste haar schaamstreek en begon haar kletsnatte poesje te beffen.

Ik keek toe hoe ze gelikt werd. Mijn geslacht was keihard na alles wat ik geproefd en gevoeld had. Ik krop dicht naar Mia toe en trok haar gezicht mijn kant op. “Kohlere wat een heerlijke lul…” zei ze en pakte mijn pik beet. Eerst trok ze mij zachtjes af en liet toen haar mond over mijn eikel glijden. Peter was op zijn zij gaan liggen en ik zag zijn pik. Niet al te dik maar wel best een lange lul. Hij likte Mia’s poesje en ik zag dat hij twee vingers in haar stootte.

Mia liet mijn pik uit haar mond glippen en vroeg, “Willen jullie ruilen?” Ik keek Peter aan. “Ja, ik wil dat je mij pijpt.” Sprak hij zacht. We verschoven en ik nam plaats tussen Mia’s benen. Ze reikte naar mijn lul een kneep er zachtjes in. “Wil jouw pik in mijn poesje voelen.” Ik duwde mijn onderlijf zo dat ik vrijwel direct in haar schoof. Warm en strak. Ik zette mijn handen in haar flanken en begon traag en diep te stoten. Mijn linkerhand gleed naar haar borsten en ik speelde met haar heerlijke tepeltjes. Mia pijpte Peter gulzig. Ik was nieuwsgierig en liet mijn linkerhand verder omhoog gaan. Via Mia’s hals maar haar mond waar ik de pik van Peter in voelde schuiven. Ik was aanganaam verrast van zijn hardheid en wilde wel eens… Peter keek mij aan. “Ga je ons beide laten komen?” Ik grijnsde en Mia liet haar mond van zijn pik glijden. “Toe dan… trek hem voor mij af. Ik wil zijn zaad zien vliegen.”

Peter had zijn ogen gesloten terwijl ik mijn hand over zijn geslacht liet gaan. Het was spannend en fascinerend om een lul van een ander in mijn hand te hebben.

Plots ging hij staan en hield zijn stijve vlak bij mijn gezicht. Hij grijnsde… “Pijpen kreng! Ik wil weten of je beter dan Mia bent.” Nu niet flauw doen. Dacht ik en opende mijn mond en liet zijn eikel toe. “Kom op… niet verslappen. Naai me, ik ben er bijna.” Kreunde Mia. Ik versnelde en Peter pakte mijn hoofd beet en begon zijn pik in een pittig tempo in mijn mond te stoten, zijn ballen klapten tegen mijn kin. Ik sloeg mijn ogen omhoog om hem aan te kijken. Even kruiste onze blikken elkaar. Hij kreunde en versnelde. Ik voelde de kut van Mia samentrekken. “”Jaa, jaaaaaaahhh” kreunde ze en ik voelde dat ze kwam. In mond voelde ik een nieuwe sensatie. Ik proefde en voelde zaad! Peter trok terug en met zijn hand rukte hij zich af. Zijn gelaat vertrok en zijn zaad landde op mijn body en op Mia’s tieten en buik. Ik kwam ook en trok terug en kwakte mijn zaad op haar poes en haar buik tot over haar borsten.

Peter leek te ontspannen en hij knielde naast Mia. Ze keek ons beide aan… “Zo veel zaad en geen druppel in mijn mond of mijn kutje…” Gniffelde ze gespeeld boos. Ik keek naar haar gezicht en ze had een grote grijns. Ze draaide haar hoofd om en keek naar Peter. “Dat was geweldig! Ik heb nog nooit een man een andere man zien pijpen.” Ik haalde mijn schouders op. “Ik kon er niets aan doen. Ik was nieuwsgierig en verlangde naar deze ervaring.” Peter schudde alleen maar zijn hoofd en glimlachte, “Ik weet merkte het.”

Ik ging aan de andere kant van Mia liggen en legde mijn hoofd op haar schouder. Op haar borsten lagen grote klodder sperma. Opnieuw kwam er iets over mij heen. Ik tilde mijn hoofd op en, niet eens wetend van wie het sperma was, nam ik een grote lik van het zaad dat op haar tieten lag.
“Holy SHIT!” klonk het verbaasd uit hun monden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10301 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Alles proberen”

Plaats een reactie