BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De eerste keer naar een erotische sauna

Lang had ik lopen twijfelen en vandaag zou het gaan gebeuren.

Ik, Lars en 43 jaar, zou voor het eerst van mijn leven naar een erotische sauna gaan. Al langere tijd voelde ik het kriebelen en groeide de wens eens naar zo’n sauna te gaan. Ik had al een aantal keren op internet gekeken en had ontdekt, dat er in ons land slechts enkele van dergelijke sauna’s zijn.

Mijn keuze was gevallen op een sauna, die behalve een ‘stellendag’, ook dagen had waar ik als man alleen naar binnen kon. De foto’s van de sauna zagen er goed uit en ik besloot de gok te wagen.

In het ergste geval, viel het me tegen en stond ik snel weer buiten. Ik ben inmiddels al weer een poos vrijgezel en hoewel ik uiteraard best zo af en toe seks heb, valt de regelmaat wat tegen. Ik wil gewoon wat vaker.

Omdat ik zelfstandig ondernemer ben, kan ik tot op grote hoogte mijn eigen tijd indelen. Als ik door de week een dagje spijbel, haal ik dat in het weekend wel in. Deze woensdag was het zover. Ik was fris gedoucht en had mijn intieme delen zorgvuldig glad geschoren.

Omdat het idee van een eerste biseksuele kennismaking me aantrok, had ik ook mijn kontje goed gespoeld. Weliswaar had ik nog nooit seksueel contact met een man gehad en ik wist ook niet, of ik me zou willen laten neuken. Echter, better safe than sorry…

Rond half twaalf in de ochtend parkeerde ik mijn auto op de parkeerplaats, waar al enkele auto’s stonden. Na binnenkomst kreeg ik handdoeken en een polsbandje voor de bijbehorende locker. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de man achter de bar, die terecht veronderstelde dat ik hier voor de eerste keer was, bood me aan om een korte rondleiding te geven, als ik was omgekleed.

Als eerste werd mij de ingang getoond naar een soort labyrint met ruimtes waar matrassen lagen. Op enkele daarvan, lagen mensen die seks hadden met elkaar. Ik wierp een snelle blik op een man met twee vrouwen. De dames waren elkaar innig aan het zoenen, terwijl de man hen beiden streelde. So far, so good.

Dan toonde de barman mij de jacuzzi’s, stoomruimte, sauna’s en doucheruimte. Ik bedankte hem en nam een heerlijke, warme douche. Eerst maar eens wat ontspannen in één van de jacuzzi’s.

Ik zat er een paar minuten in, genietend van het warme water, toen een stel mij vroeg of ik er bezwaar tegen had, wanneer zij erbij kwamen zitten. Ik was aangenaam verrast, dat mij dit gevraagd werd. Immers, ook zij hadden betaald en alle recht om gebruik te maken van alle faciliteiten.

Ik sprak mijn waardering uit en de man van het stel lachte. Hij stak zijn hand uit en stelde zich voor als Rob. Zijn partner stelde zich voor als Annelies. ‘Vast nieuw hier’? veronderstelde Rob en toen ik bevestigend antwoordde en vertelde, dat dit sowieso mijn eerste keer was in een erotische sauna, zei hij: ‘uiteraard hoef je niet aan iemand te vragen of je erbij mag in de jacuzzi of de sauna’. ‘Wij vinden het echter wel prettig en willen ieders privacy respecteren’.

Het stel was aangenaam gezelschap en we hadden leuke gesprekken met elkaar. Het bleek een ondernemersechtpaar te zijn, dat inmiddels al weer enkele jaren deze levensstijl hanteerde en daarvan genoot. Toen onze vingers begonnen te rimpelen, besloten we de jacuzzi te verlaten en bood ik hen een drankje aan. Gezeten op een lange bank, dronken we ons drankje. Even later verontschuldigde ik mij voor een kort toiletbezoek. Toen ik terugkwam, stond Annelies op om ook het toilet te bezoeken.

Rob boog zich wat naar mij toe en vertelde mij, dat Annelies hem zojuist had gezegd, mij een aardige en aantrekkelijke man te vinden en dat het haar leuk leek, om met zijn drieën een matras op te zoeken. Wat ik ervan vond.

Annelies was een leuk uitziende vrouw met een mooi figuurtje, dus uiteraard was ik ervoor te porren. Ik had gezien dat Rob een mooie pik had, maar wist uiteraard niet of hij bi of hetero was. Dat werd snel duidelijk gemaakt, toen Rob zei: ‘Lars, ik ben bi en vind het ook erg lekker om seks met een man te hebben. Als dat niks voor jou is, respecteer ik dat en houd mijn handen thuis. Sowieso, doen wij alles wat we doen, met respect voor elkaars grenzen’.

Ik vertelde Rob, dat ik al langer nieuwsgierig was naar seks met een man, maar geen enkele ervaring daarmee had en dus ook nog niet wist hoe ik het zou ervaren. Rob gaf me aan, dat als ik dat wilde, we in het spel konden experimenteren en ik op elk moment kon aangeven, wat ik wel of niet wilde. Ik bedankt hem en zei, dat ik dit echt tof vond.

Annelies kwam terug, we dronken onze glazen leeg en liepen naar de douches. Even lekker afspoelen, afdrogen en toen zochten we een matras op, dat voldoende groot was voor ons drieën. Annelies ging tussen ons inliggen en nam het initiatief door mij opwindend te kussen. Ik streelde haar borsten, ondertussen over haar schouder kijkend naar Rob, wat hij ervan vond. Rob knikte mij geruststellend toe en zei: ‘geniet ervan kerel’.

Ik kuste Annelies heviger en genoot van de stevigheid van haar borsten onder mijn handen. Rob die aan haar andere kant lag, streelde haar mooie billen en heupen en af en toe raakte zijn hand mijn lichaam. Dan wachtte hij even, als om te polsen hoe ik zou reageren. Ik genoot en had niet kunnen bedenken, hoe geil ik dit vond.

Daarom strekte ik mijn arm over het lichaam van Annelies om Rob aan te raken. Mijn hand gleed over zijn borst en buik en ontmoette een forse, rechtopstaande pik. Kortsluiting in mijn hoofd!

Zelden had ik iets gevoeld dat zo geil was. Keihard en zacht tegelijkertijd en terwijl Annelies zich inmiddels had gestort op het zuigen op mijn tepels, trok ik Rob met trage bewegingen af. Dan maakte Annelies zich los om ook Rob te zoenen. Ik kuste haar tepels en zoog ze tot deze keihard waren. Dan ging ik met mijn mond over haar lichaam naar beneden tot ik bij haar geschoren kutje aankwam. Ze was kletsnat en haar knopje was gezwollen. Ik kuste en likte haar lipjes en drukte mijn tong zo diep ik kon naar binnen om haar te proeven. Ze smaakte heerlijk en enthousiast begon ik haar te likken.

Toen ik ook haar klitje begon te likken en zuigen, kwam ze schokkend klaar, waarbij ze zo mogelijk nog natter werd. Ze bedankte me met een kus en nam mijn keiharde pik in haar hand. Met haar mond trok ze een vochtig spoor over mijn lichaam om vervolgens mijn gezwollen eikel tussen haar lippen te nemen. Heel teder begon ze me te pijpen. Ik wenkte Rob die op zijn knieën naast me kwam zitten. Eindelijk ging het gebeuren, dat ik een pik in mijn mond zou nemen.  Hierover had ik zo vaak gefantaseerd, ik had gay porno bekeken en mezelf voorgesteld, hoe het zou zijn om een man te pijpen en hoe het zou zijn, als hij in mijn mond zou klaarkomen. Ik pijpte Rob, zoals ik het zelf lekker vond: afwisselend zacht en steviger. Zijn paal was iets groter dan de mijne. Ik schatte hem zo’n 20 centimeter, waar mijn pik ongeveer achttien centimeter is.

Ook Rob was volledig glad geschoren en zijn volle kloten hingen zwaar in zijn balzak, die ik voorzichtig in een hand nam. Het gevoel was erg lekker. Zo werden twee mannen tegelijk gepijpt, ik door een mooie vrouw en Rob door mij, die dit voorheen nog nooit gedaan had. En toch voelde het heel natuurlijk.

Omdat we nog langer wilde genieten en nog niet wilden klaarkomen, stopten we en richtten ons opnieuw op Annelies. Rob schoof zijn keiharde paal in een vloeiende beweging in de natte spleet van Annelies, terwijl ik mij ontfermde over haar tepels die nu keihard waren. Ik streelde de rug en billen van Rob, nam zijn ballen in mijn hand en streelde zacht door zijn bilspleet.

Dat wond hem erg op en hij duwde zijn kont naar achter, voor zover dat kon, zonder dat zijn pik uit Annelies schoot. Annelies kwam opnieuw twee keer vol overgave klaar. Dan vroeg Rob of ik Annelies wilde neuken. Uiteraard wilde ik dat. Ze keken me even ernstig aan en zeiden: ’het liefste vrijen we zonder condoom, maar dan moeten we zeker weten, dat het veilig kan’. Ik vertelde hen, dat ik elke zes weken een preventieve soa test deed en mijn laatste seksuele contact alweer twee maanden geleden was. Ik had toen seks gehad met een vrouw, die al jaren niets meer had gedaan en dus beslist gezond was.

Ook Annelies en Rob bleken zich regelmatig te laten testen en hadden een klein, vast groepje sekspartners. Met mij gebeurde het nu alleen, omdat ze er een goed gevoel bij hadden. Na dit korte, serieuze en nodige gesprekje, schoof ik mijn pik diep in de natte en warme gleuf van Annelies. Zij was heerlijk nauw en omvatte mijn pik als een handschoen. Ik neukte haar op een rustige manier en toen ik wat versnelde, begon ze te kreunen en kwam klaar.

Toen het orgasme door haar lichaam was getrokken, liet ik mij uit haar glijden. Het werd tijd om wat te eten. We douchten ons en namen plaats aan een tafeltje in het restaurantgedeelte. De salades die we bestelden, waren smakelijk en goed gevuld. De droge, witte wijn die we erbij dronken, was beter dan ik had verwacht.

We hadden leuke gesprekken en het voelde, alsof we elkaar al jarenlang kenden. Annelies pakte mijn hand en zei: ‘wij zijn echt blij, dat we je hier hebben leren kennen. Als dat voor jou ook zo voelt, hoop ik, dat we iets moois gaan opbouwen’.

Wauw, van alles wat ik mij in de afgelopen dagen had bedacht, dan toch niet dit. Het leek mij heerlijk om deze fantastische mensen beter te leren kennen en een erotische vriendschap op te bouwen en dat vertelde ik hen.

We liepen terug naar de speelruimte en zetten onze borden op de bar. Toen we het labyrint inliepen, stond daar een dame te kijken naar een vrijend stel. Annelies kuste haar op haar schouder en zei: ‘Hoi lieverd, je moet niet kijken, maar meedoen’. De vrouw die Annelies’ stem had herkend, draaide zich om, glimlachte en kuste Annelies vol op haar mond. In no-time stonden de twee vrouwen gepassioneerd te tongen.

Toen ze stopten met kussen, stelde Annelies ons aan elkaar voor. De dame, die Diana heette, was een goede vriendin van Annelies en Rob en. Behoorde tot hun selectie groepje seksvrienden. Het groepje waartoe ik ook ging behoren…

Diana begroette mij met een tongzoen en ik kon niet nalaten om haar stevige borsten in mijn handen te nemen. Mijn pik kwam direct overeind. We liepen met vieren naar een groot matras om ons te installeren. Nog voordat we goed en wel lagen, had Annelies haar mond al op de kut geplaatst van Diana en likte haar binnen enkele minuten naar een spetterend orgasme. ‘Mijn God’, zuchtte Diana, ‘wat doe je dat toch altijd gruwelijk lekker en wat had ik dit nodig’.

Annelies antwoordde niet direct, maar glimlachte. Dan zei ze: ‘lieverd, dit is Lars en Lars wordt lid van onze club, dus je weet dat alles safe en goed is’. Diana keek verheugd en zei: ‘welkom bij ons clubje, lieverd. Als Annelies en Rob zeggen, dat het goed is, is het goed, want we vertrouwen elkaar blind’.

Ik was oprecht onder de indruk van de liefdevolle en hartelijke uitstraling van deze mensen en prees me gelukkig, dat ook eindelijk de stoute schoenen had aangetrokken. Ik had het slechter kunnen treffen…

Ik streelde Diana’s lichaam en zocht met mijn mond haar kut. Toen ik haar likte, voelde ik een warme en natte tong door mijn. Bilspleet en over mijn kontgaatje. Mijn God, wat was dit een geil gevoel!

Ik streelde mijzelf daar regelmatig en had ook wel niet al te grote dildo’s ingebracht, maar een natte tong is andere koek!

Al snel lag Diana te kronkelen onder mijn tong en toen ik haar knopje tussen mijn lippen zoog, kwam ze luid kreunend klaar. Tegelijkertijd voelde ik hoe de tong in mijn hol werd geperst. Genietend duwde ik mijn kont omhoog als om de tong nog dieper te kunnen ontvangen. Dan zag ik hoe Annelies in beeld kwam en met Diana ging zoenen. De tong in mijn reet was dus van Rob…

Ik was op het punt gekomen, dat het me niets meer uitmaakte. Ik ervoer een gevoel van verliefdheid en wilde niets liever dan eindeloos seks hebben met deze heerlijke mensen. Ik was inmiddels ook bereid om de kont van Rob te likken en om zijn zaad te slikken.

Zelden eerder in mijn leven, was ik zo bloedgeil geweest. We namen even een korte pauze, terwijl we dicht bij elkaar op het matras lagen. Annelies legde haar hoofd op mijn borst, terwijl Diana tegen Rob aankroop. Ik fluisterde Annelies in haar oor: ’dank je wel’. Annelies keek me aan, kuste me zacht op mijn mond en zei: ‘jij ook, lieve Lars’.

Na deze korte en welverdiende pauze, schoof Diana in de richting van Annelies. Ze kuste haar kort en zei toen: ‘kom schat, ik wil je proeven’. Annelies spreidde haar benen om Diana toegang te verlenen tot haar heerlijke kut. Die liet zich niet onbetuigd en begon haar enthousiast en vol overgave te likken.

Rob schoof naar mij en vroeg: ‘wat vond je van mijn tong’? Ik antwoordde dat ik verrast was en het heerlijk vond en hem ook wilde likken. Rob draaide meteen zijn kont naar mij toe, opende zijn billen en verschafte mij toegang tot zijn lustopening. Zonder ook maar een moment te aarzelen, waarover ik mij pas later verbaasde, drukte ik mijn mond op zijn aars en begon zijn hol te likken of ik een vrouw aan het beffen was.

En ik vond het heerlijk! Ik had vaker in mijn leven een vrouw haar kontje gelikt, echter de manier waarop Rob genoot van deze orale behandeling, was zalig. Hij duwde zijn kont in mijn gezicht en hij opende zo eenvoudig, dat mijn tong geheel in zijn hol verdween. Dit had hij vast vaker meegemaakt en niet alleen een tong…

Minutenlang verwende ik zijn hol en vlak voordat ik kramp begon te krijgen, maakte Rob zich van me los en draaide zich om. Hij drukte zijn mond op één van mijn tepels en zoog deze lekkerder dan enige vrouw in mijn leven ooit had gedaan. Dan vroeg hij me, of ik er klaar voor was om mijn eerste zaad te proeven.

En of ik dat was! Ik wilde niets liever dan elke druppel romige sperma uit die stijve lul zuigen. Hij duwde zijn gezwollen en natte eikel tegen mijn mond en gretig begon ik hem te pijpen. Ik streelde zijn ballen, streelde zijn natgelikte hol en liet een vinger diep in hem glijden.

De beide dames zaten met rode koontjes en glanzende ogen toe te kijken, hoe ik mijn ‘pijp ontmaagding’ ervoer. Toen ze in de gaten kregen, dat Rob ging klaar komen, schoven ze dichterbij. ‘Denk erom’, zei Diana. ‘Alles eerlijk delen’

Rob kwam klaar en niet zo’n beetje! Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden, opende mijn mond wijd en stak mijn tong uit. De twee meiden deden hetzelfde en beurtelings schoot hij een forse straal zaad over onze verlangende tongen. Of er een sluis werd open gezet, zo kwam deze man klaar. Toen de laatste druppel zaad op onze tongen was beland, draaiden we onze hoofden naar elkaar en begonnen met drieën te tongen, waarbij we het zaad verspreidden in elkaars mond.

Ik vond het allemaal even lekker en wist in een flits, dat ik niet zo’n beetje biseksueel was, maar honderd procent en volledig. We kusten elkaar en slikten elke druppel sperma door tot alles verdwenen was. Rob kuste elk van ons kort op onze mond. Ja, ook mij en ik vond het niet alleen prima, ik vond het fijn.

We liepen naar de douches om ons op te frissen, om daarna in de grote jacuzzi plaats te nemen. De twee dames zaten tussen Rob en mij in. Af en toe kusten Annelies en Rob elkaar, of Annelies kuste Diana. Dan kuste Diana mij en zei, voldoende hard dat ook de anderen haar hoorden: ‘lieverds, hier is nog iemand die we van zijn zaad af moeten helpen. Uiteraard maakte ik geen bezwaar.

Ik kuste Diana, streelde haar prachtige borsten en voelde onder water aan haar kut, die alweer nat was en open stond. Ik vingerde haar tot ze klaar kwam. Mijn pik stond keihard, wetende wat zou gaan komen. We droogden ons af, liepen naar de ruimte met de matrassen en terwijl Annelies mij gebood lekker te gaan liggen en genieten, voelde ik hoe Rob zijn mond over mijn pik schoof. Hij pijpte me heerlijk.

De monden van Annelies en Diana voegden zich bij die van hem. Terwijl de één mij zoog, de ander mijn stam likte, voelde ik nummer drie mijn ballen en bilspleet likken. Het was fantastisch en ik leek te verdrinken in het gevoel. Tijd en omgeving verdwenen en ik voelde alleen nog maar.

Dan werd een vinger voorzichtig in mijn kontgat geschoven. Toen die mijn prostaat aantikte, werd mijn pik zo mogelijk nog harder. Ik voelde hoe mijn orgasme zich diep van binnen opbouwde, mijn ballen trokken samen, mijn kringspier kneep in de vinger die nog steeds mijn reet verwende en dat kwam het…

Alsof een vulkaan tot uitbarsting kwam, zo spoot het hete zaad uit mijn pik. Drie monden werden geopend om elke druppel op te vangen. Ik had het idee, dat ik noot eerder in mijn leven zo heftig was klaar gekomen. Schokkend leegde ik mijzelf volledig, tot er geen druppel meer uit mijn pik kwam. Hijgend viel ik achterover op het matras.

Annelies kwam tegen mij aan liggen, kuste mij zacht en streelde mijn buik. Toen ik wat tot rust was gekomen, fluisterde ze: ‘de eerste keer is vaak heftig en ik zag dat er bij jou iets moois gebeurde’. Dat was zeker waar. Niet eerder in mijn leven, had ik mij meer verbonden gevoeld met mensen, dan wat zojuist gebeurde. Mensen, die ik notabene pas enkele uren kende.

We bleven nog enige tijd zo liggen. Dan maakte we ons los om te gaan douchen en op te maken om te vertrekken. Aan de bar, wisselden we onze contactgegevens uit. Annelies plaatste mij in hun ondeugende groepsapp, met de opmerking , dat ik nu echt één van hen was.

Rob nodigde mij uit, om de aanstaande zaterdag naar hen thuis te komen. Dan zou Diana ook komen en konden we met vieren genieten van de wellness die zij thuis hadden, lekker eten met elkaar, een heerlijke middag en avond beleven en we konden blijven slapen.

Ze bleken op slechts drie kwartier rijden van mijn woonplaats te wonen. Ik stemde graag toe en beloofde om vlees mee te nemen voor de barbecue. Dan kusten we elkaar, liepen naar buiten en gingen naar huis. De weg naar huis, zat ik in de auto na te genieten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 13767 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De eerste keer naar een erotische sauna”

  1. Wow.
    Wat een heerlijk geil avontuur! Wat een prachtig geschreven en lekker leesbaar verhaal heb je er van gemaakt. Heerlijk.
    Ik heb met veel plezier en een stevig orgasme gelezen en genoten.

Plaats een reactie