BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eindelijk een zaadslet

Mooie gespierde latino man in AmsterdamEr valt een korte ongemakkelijke stilte terwijl Ik mijn keel schraap en mij concentreer op de Gin-Tonic die voor mij staat. Ik kan niet geloven dat ik hiermee heb ingestemd, ondanks mijn afspraak met Nance.

Gelukkig grinnikt Vince. “Weet je zeker dat je hier klaar voor bent?” vraagt hij, duidelijk de verbazing en tijdelijke twijfels van mij begrijpend.
Ik knik vurig en zeg: “Ik ben er zeker klaar voor. Ik blijf alleen… aan mezelf twijfelen.”
“Je bent bang dat het niet meer hetzelfde zal zijn tussen jou en Nance. Ik begrijp het maar relax; ik weet zeker dat deze avond niet in de weg zal staan.”

Toen Nance en ik een paar weken geleden tijdens één van onze geweldige neukpartijen onze diepste en geilste fantasieën bespraken, hebben we de knoop doorgehakt om mijn onontdekte verlangens naar hetzelfde, liefst iets grotere en donkerdere, geslacht werkelijkheid te laten worden.

Drie dagen geleden had Nance mij een voorstel gedaan. Zij vertelde mij dat ze de dag nadat wij ons besluit in onze slaapkamer hadden genomen een profiel op SDC had aangemaakt. Ze had een stel gevonden – Vince en Stella – dat graag af en toe avontuurtjes met iemand van hetzelfde geslacht beleeft.

“Het is bijna jouw Verjaardag,” had Nance gezegd. “Ik kan geen beter cadeau bedenken dan de vrijheid om één van je meest intieme en geile fantasieën te vervullen. Dat wil je toch zo graag; je hebt het bijna over niets anders …. “Maar No Pressure” zei ze vervolgens. “Als je niet wilt dat ik dit doe, dan doe ik het niet. Dan doe ik een stapje terug. Maar ik wil je dit heel graag geven voor je verjaardag omdat ik denk dat het bovenaan jouw lijstje staat.” Ze hadden wat foto’s uitgewisseld en ik had toch ietwat aarzelend ingestemd.

Dus daar zit ik nu met Vince aan de bar van een roof top, restaurant in Amsterdam wat te drinken om hem te leren kennen. Wat is hij ongelooflijk lekker denk ik; latino, gespierd en een goede kop met half-lang gitzwart haar. Ondanks de spanning is er meteen een klik en hebben we het supergezellig, maar ik maak mij tegelijkertijd zorgen over hoe het zou gaan als we weggaan.

“Het is goed om de behoeften van je partner te verkennen en te accepteren,” zegt Vince, om me uit mijn afdwalende gedachten te halen. “Ik bedoel, ik hou van Stella en ze is zowel mijn partner en beste vriendin als mijn geliefde. Maar er zijn dingen die ze gewoon niet voor me kan doen, en er zijn dingen die ik niet voor haar kan doen.”
Ik knik en zeg “Ik denk dat dat logisch is.” Het is een seksuele behoefte, en dat maakt mij iets meer op mijn gemak met de hele regeling. Geen van beiden is hier op zoek naar een relatie. We zijn op zoek naar iets anders.

“Wil je nog iets drinken?” vraagt Vince.
Ik denk even na en schud mijn hoofd. “Nee, ik denk dat ik genoeg heb.” Ik had de vloeibare moed van een paar drankjes nodig, maar wil niet dronken worden. Vince betaalt en gebaart met zijn hoofd naar de deur.
“Dan is het misschien tijd om hier weg te gaan.” Hij klinkt enthousiast en zijn groene ogen fonkelden als juwelen. Ik voel de gretigheid ook in mij groeien, misschien een ietwat getemperd door angst. Wat als dit alles een grote teleurstelling wordt? Nance had Vince en Stella verteld dat ik een uitstekende minnaar ben, maar voor vrouwen zijn de dingen anders dan voor mannen.

“Oké, we gaan.” En lopen richting de uitgang van het restaurant waar ik Nance zie zitten en realiseer me dat ze ons van afstand heeft zitten bekijken. Ze kijkt me aan en terwijl ze dat doet legt ze haar hand op het been van een vrouw naast haar en trekt vervolgens haar hand iets omhoog onder haar rokje. Ze kijkt me aan, geeft me een knipoog, duwt haar tong twee keer in de zijkant van haar wang en glimlacht ondeugend. Ik meen haar lippen: “Lekker ding!” te zien zeggen.

“Is dat Stella?” vraag ik Vince.
“Wat dacht jij, je lijkt verrast”; we lachen en lopen door richting de lift om hun ondergelegen appartement te bereiken. We stappen de lift uit en ik kijk vluchtig naar mijn telefoon, half verwachtend dat Nance een app zou sturen om de hele zaak af te blazen. Heeft zij dezelfde vreemde, gemengde gevoelens als ik? Maar dan denk ik aan haar hand op het been van Stella; Vince laat mij binnen; ik hang mijn jas op en stop de telefoon in een van de zakken, en zet deze op mute.

“Wat een gaaf appartement Vince” en ik kijk even rond. Alles nieuw en modern.
Ik zou kunnen voorstellen nog een drankje te doen. Maar dat zijn dan alleen excuses om de hobbel nog niet te nemen. Ik besluit ter zake te komen. “Naar de slaapkamer, denk ik?”

Vince geeft mij een scheve grijns, “Ik hou van een man die ter zake komt.”
Ik kijk naar Vince en denk wat een lekker geil hapje; en voel me opgewonden worden. Een vluchtige blik langs Vince’s lichaam bewijst dat hij hetzelfde voelt als ik zijn pik tegen zijn strakke jeans zie drukken.
Oké,” zeg ik met een gespannen stem en loop vanuit de woonkamer de slaapkamer binnen door twee geopende grote glazen deuren. Vince’s voetstappen klinken zacht op het tapijt achter mij. Hij schuift de glazen deuren achter hem dicht en als ik het bed bereik, draai ik mij om. Ik zie dat de deuren die recht tegenover het bed de kamer afsluiten vanuit deze kant spiegels zijn.

Vince staat vlak achter mij op een paar centimeter afstand. Hij steekt zijn hand uit en begint mijn overhemd los te knopen. Zijn handen zijn groot, stevig en snel. Ik volg zijn voorbeeld, dus reik naar Vince’s overhemd, mijn handen trillen een beetje als ik mijn weg naar beneden baan. Ik lach nerveus. “Ik ben duidelijk niet zo geoefend als jij.”

“Het voelt alsof je het heel goed doet,” zegt Vince, terwijl hij zijn harde pik tegen die van mij wrijft om te bewijzen hoe intens hij van de aandacht geniet. Ik grom een beetje, mijn eigen lul trilt bijna pijnlijk. Zonder rekening te houden met hoe brutaal en agressief ik doe, reik ik naar beneden en leg mijn hand op de enorme bobbel in Vince’s broek. Mijn mond wordt droog als ik zijn stevige staaf voel. Wat een heerlijke kerel had Nance geregeld.
Dan inhaleert Vince diep, grijpt naar mijn kruis maar in mijn spijkerbroek en streelt hard op en neer over mijn schacht. Zijn bewegingen zijn ruw en worden beperkt door de strakke spijkerstof. Mijn geile staaf wordt harder en harder bij elke ruk.
“Ga achterover liggen,” beveelt Vince en ik kan niet meer dan gehoorzamen. Het is alsof mijn stijve spier de joystick is en Vince de controle heeft. Ik ga op het bed zitten en schuif iets op voordat ik achterover leun. Vince verrast mij met de sluiting van mijn jeans in een fractie van een seconde open te maken. Toen nog één ruk en mijn spijkerbroek hangt halverwege mijn benen. Mijn staaf veert en staat rechtop; Vince aarzelt geen moment en duikt ernaar.

Hij zit op mijn benen, buigt voorover en sluit zijn lippen om mijn eikel. Zuigend trekt hij mijn schacht in zijn mond, verder en verder op en neer tot hij mijn volledige lengte in zijn mond heeft. Ik huiver en vrees even dat ik meteen klaarkom maar als ik een beetje controle krijg, laat ik mijn hoofd achterover vallen terwijl ik in pure extase raak. Eén ding weet ik op dat moment zeker: als al het andere niet lukt, ben ik in ieder geval waanzinnig goed gepijpt.

Ik wil graag iets terugdoen, en weten hoe het voelt, en duw aan zijn schouders tot Vince rechtop gaat zitten. Ik beweeg met hem mee en gebruik mijn lichaam om Vince naar de volgende positie te leiden, op zijn rug. Ik trek zijn broek naar beneden en wil op Vince gaan zitten, maar hij grijpt mij vast en draait mij om. “Kom, we doen sixty-nine.”

Ik was niet van plan nog ergens nee tegen te zeggen. Dus doe ik wat Vince mij zegt, en terwijl ik zijn paal bekijk die dikker en langer is dan mijn eigen staaf, kan ik mij niet voorstellen dat ik hem in helemaal mijn mond zal krijgen, laat staan halverwege mijn keel.

Het is duidelijk dat Vince dit eerder heeft gedaan, en ik denk aan Nance die geen kans voorbij laat gaan om aan mijn pik te zuigen. Fuck, wat begrijp ik haar goed. Dan schiet Vince’s tong naar buiten en likt het puntje van mijn eikel, waardoor ik de trillingen door mijn lichaam voel.

Het maakt me gek en ik buig voorover en neem zijn lengte zover als ik kan in mijn mondje. Hij weet dat ik nog niet in staat ben om hem helemaal te nemen, maar met alles wat ik in me heb probeer ik hem te bedienen. Aan Vince’s lange kreun te horen en aan zijn lange schacht te voelen die schokt en trilt, heb ik het ritme gevonden.

We zuigen elkaar en zuigen elkaar; het drijft ons tot waanzin; en dan op ongeveer hetzelfde moment schuiven we van elkaar weg, te dicht bij de rand om door te gaan.
“Verdomme, wat heb jij een lef,” merkt Vince op, “Weet je zeker dat je dit nooit eerder hebt gedaan? Je bent een natuurtalent.”. Een beetje buiten adem glijdt hij onder mij vandaan, terwijl ik op handen en knieën blijf zitten.
Als ik mij weer beweeg, heeft Vince weer andere ideeën.
“Wacht nu maar even, want je zit in de beste positie om geneukt te worden.” De rauwheid waarmee hij dit zegt jaagt me de geile stuipen door het lijf en vind ik enorm geil. Ik voel een tinteling van top tot teen bij het idee straks zijn paal in mijn kontje te voelen.

Mijn god, wat had ik hiernaar verlangt. De enige keren dat ik de ontvangende kant was, was als Nance mij met een strap-on had genomen. De gedachte haalt het gevoel daarvan direct terug; gekmakend lekker. Maar met de groot geschapen Vince is het toch opwindend en beangstigend, allemaal tegelijk. Vince slaat op mijn kont waardoor er een schok door mij heen gaat.
“Als je het niet zeker weet, kunnen we van positie wisselen,” stelt Vince voor.” Ik ben dan de ontvanger en jij kunt quarterback spelen. Ik ben flexibel.”

Dat is helemaal geen keuze. De gedachte aan hoe Nance me van achteren had geneukt en hoe ik dat mis…. Maar bovenal wil ik zijn sletje zijn en zet mijn benen iets wijder neer en duw mijn kontje uitnodigend naar achteren.
“Ik zitten al in positie. En ik denk dat ik beide wel wil proberen.” Zeg ik snel.

Vince lacht en glijdt met zijn handen over mijn rug, reikt naar voren, voelt aan het begin van mijn schacht en knijpt er stevig in.
“GVD wat ben je heerlijk ruw” en ik grinnik, terwijl ik over mijn schouder omkijk en Vince’s gezicht op slechts centimeters afstand zie. Met hem zo dichtbij, zijn knappe gezicht en die geweldige ogen die mij aankijken; het maakt het mij nieuwsgierig. “Is zoenen verboden?”, floep ik eruit.

Vince trekt een wenkbrauw op, zijn kijkers fonkelen. “Ik dacht dat je het nooit zou vragen.” En plotseling, in een fractie van een seconde, lig ik op mijn rug, mijn handen boven mijn hoofd geklemd door die van Vince, mijn mond gegijzeld door de lippen en de tong van mijn nieuwe minnaar.

Het zoenen van een man is heel anders dan het zoenen van een vrouw. Maar ik geniet ervan; geniet van het heen-en-weer ritme van controle tussen twee geile kerels. Als Vince’s lippen en tong langs mijn nek en borstkas gaan, hijg ik in scherpe, korte ademstoten. Vince knabbelt, bijt en zuigt plagend in mijn vlees en laat een afdruk achter.

Ik kronkel onder zijn stevige greep en probeer los te komen. Ik geil op zijn aandacht, maar ik wil ook meedoen. Vince’s geur is heerlijk, iets van muskus en een citrusgeur en als ik hem ruik wordt ik benieuwd hoe hij smaakt. Eindelijk heb ik mijn handen vrij en pak ik Vince’s schouders vast. Ik leid hem weer omhoog, zodat Ik zijn lippen kan vangen in een geile kus.

Terwijl onze tongen elkaar hartstochtelijk betasten en ik mij helemaal geef, word ik beloond met kreunende geluiden van Vince, en rollen wij over elkaar totdat Vince op zijn buik onder mij ligt. Ik moet ook even in alfamannetjespositie. Maar eigenlijk wil ik Vince in zijn kont neuken en ik schik mij tussen Vince’s benen. Vince weet wat ik wil en tilt direct zijn heupen van het bed.

Ik richt mij op zijn geile kontje en test het eerst voorzichtig uit. Hij is zo nauw en ik niet kan wachten daar verandering in te brengen. Bij al de eerste centimeter staat mijn pik op springen van opwinding. Dan grijp ik mij met mijn handen vast aan Vince’s heupen en duw ik verder, en verder, ik knal bijna uit elkaar van geilheid. Vince’s gekreun vult de kamer.

Het pure genot van zijn strakke kontje dat om mijn harde rechte pik heen pulseert, maakt dat ik wil spuiten. Wij knijpen in elkaars handen en duwen dieper door. Vince gooit zijn hoofd achterover en kreunt en hijgt bij iedere stoot. Het moedigt mij onwijs aan om mijn paal helemaal naar binnen te laten duwen.
Dan komt het ritme vanzelf, eerst zacht en langzaam, maar daarna steeds sneller en ruwer naarmate mijn voorvocht de schede gladder en gladder maakt. Als alles perfect past, neuk ik Vince met ferme stoten. Mijn heupen slaan tegen Vince’s strakke billen en hij grijpt naar zijn eigen lul en trekt zich stevig af.
“God, ja!” roept Vince, zijn ogen stevig dichtgeknepen terwijl hij duidelijk vecht om vol te houden. “Verdomme, Ricardo, als je nog steeds geneukt wilt worden, kun je me dat beter nu vertellen voordat ik klaarkom!”

Ik voel mijn hoogtepunt op mij afkomen en probeer het nog even tegen te houden. Ik bereik het punt van pijn. Het maakt me niet uit; dat betekent alleen dat het orgasme fenomenaal gaat zijn. Vince’s lichaam trilt onder mij en dan voel ik hoe mijn hete, natte zaad hem overspoelt.

Na mijn laatste stuiptrekkingen laat ik mijn pik uit mijn minnaar glijden en zie hoe mijn geile vocht uit hem druipt. Ondertussen trekt Vince door aan zijn opgezwollen kloppende staaf. Hij is niet ver van zijn hoogtepunt en ik denk: dit is mijn kans.
Ik buig over hem heen en neem zijn grote harde pik in mijn mond en begin weer te zuigen; te zuigen alsof mijn leven ervan afhangt. Vince stoot zijn pik verder en verder in mijn mond en keel. Ik zuig en zuig. Wat voel ik me geil wat wil ik graag zijn zaadsletje zijn.

Ik kreun voor zover ik nog geluid kan maken want ik wil maar één ding… YES, denk ik als Ik merk dat hij zich niet langer kan inhouden. En dan schreeuwt hij, kreunt hij en dan schokt zijn lichaam wild als hij zijn warme lading sperma in mijn mondje spuit. Ik heb moeite het allemaal in één keer door te slikken en voel wat van zijn zaad langs mijn mondhoeken glijden. Ik vind het heerlijk als Vince zijn pik uit mijn mond haalt en met zijn vinger de resten vocht van mijn kin terug mijn mond in veegt. “Fuck, wat ben jij lekker” hoor ik hem zeggen.
“Lekker?” vraag ik en laat mijn tong over alle kanten van zijn pik gaan om de laatste resten CUM op te likken “Zeker lekker”.

Ik kon mij geen geilere ervaring met een man voorstellen en zak uitgeput naast Vince in elkaar. We liggen allebei enkele minuten op onze rug naar het plafond te staren en het is Vince die als eerste spreekt met een lach in zijn stem.
“Wat vond je ervan?” Hij was nog steeds op adem aan het komen en zijn stem was rasperig.
“Ik denk dat dit een verdomd geweldig verjaardagscadeau was,” antwoord ik. Ik had niet verwacht dat ik het zo lekker zou vinden.

“Denk je dat we van plaats kunnen ruilen en dit nog eens kunnen proberen?”
Mijn pik deed pijn door het gebruik, maar ik kon zien dat hij al aan het herstellen was en zin had in meer.
Grinnikend zegt Vince: “Ik zou niet weten waarom niet. Het is nog vroeg. We hebben de hele nacht. Geef me een paar minuten om bij te komen. Je hebt me echt weggeblazen.” Ik voel hetzelfde en vrees opeens dat ik niet meer zou kunnen klaarkomen. Maar terwijl ik eraan denk, trilt mijn lul en begint alweer iets harder te worden.

Nu lacht Vince zachtjes. “Mooi zo. Ik denk dat de meisjes het vast heel leuk hebben samen, en waarom zouden vrouwen de enigen zijn die meerdere orgasmes kunnen krijgen? Wij kunnen het ook laten gebeuren.”
Dan stapt Vince van het bed en schuift de dubbele spiegeldeur open. Ik kijk de woonkamer in en zie Nance door Stella met een voorbinddildo worden geneukt; op haar knieën, naakt met Stella achter haar en hun gezichten richting de glazen deur, midden in de kamer op het hoogpolige kleed.

Nance kijkt mij recht in de ogen en lacht om mijn verbaasde gezicht: ”fijne verjaardag schat; je denkt toch niet dat ik Vince alleen voor jou had uitgezocht…..”.
Het is een paar seconden stil als Stella aanvult: “En jij bent hier niet alleen voor Vince” en geeft mij een knipoog “zal ik die voorbinddildo maar aanhouden?”.
“Ohh graag” zeg ik “het is tenslotte mijn verjaardag”.

X Ricardo

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14333 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Eindelijk een zaadslet”

    • Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste vrouwen het toch geil vinden als ze manlief iemand pijpt en toch geil wordt en snel mee gaat doen. Dus ik zou zeggen…zorg dat je “per ongeluk” betrapt wordt door je vrouw als je een lul in je mond hebt.

Plaats een reactie