BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levensverhaal 9

Ik had een geweldige seksbeurt gehad van Jeroen en de buurman Pieter en was net, nog steeds in mijn blootje, koffie aan het zetten toen ik mij realiseerde dat ik mij helemaal niet meer schaamde voor mijn naaktheid. Ik was inmiddels al zo vaak naakt geweest in de buurt van andere mensen dat het me niets meer deed. Ik was dolgelukkig met deze gedachte en realiseerde me dat ik nog blijer was met mijn rol als sletje. Ik voelde onverwacht een golfje sperma mijn kontje uitlopen en besloot om mij toch maar even te gaan opfrissen. Nadat ik dat had gedaan deed ik nog een kort omslagdoekje om mijn heupen want dat vond ik geiler staan als helemaal naakt.

Beneden aangekomen was de koffie net doorgelopen en schonk ik voor Jeroen, buurman Pieter en mijzelf een vers kopje koffie in. Dit alles op een dienblad met de koektrommel erbij en ik werd door twee breed glimlachende mannen op het terras ontvangen. Jeroen en Pieter hadden een handdoekje op de stoelen gelegd en zaten verder gewoon naakt. Ik moest glimlachen omdat ik besefte dat ik ervoor had gezorgd dat die twee pikken slap tussen hun benen hingen. Het gesprek ging eerst over de lekkere sekspartij die we hadden gehad en dat ik Suzanne, de buurvrouw, moest leren kennen. Ik had haar al wel een paar keer gezien; Suzanne is een geweldig mooie vrouw, erg groot, ik denk wel 1,95 meter, breed geschouderd en erg gespierd. Mooi lang blond haar wat ze meestal los had en kleine maar stevige borsten. Ze heeft ook nog eens sterke gespierde benen en loopt veelal op gymschoenen. Alles is groot bij haar maar wel allemaal in de juiste proporties. Deze beschrijving past perfect bij een waterpoloster en Pieter vertelde dan ook dat Suzanne vele jaren de aanvoerster van het team was geweest. Dat kwam mij dan ook niet geheel verwonderlijk over, zo zag ze er ook uit. Dat zij aanvoerster was kon ook niet anders, ze had gewoonweg een bepaald natuurlijk overwicht op iedereen in haar omgeving.

Helaas was Suzanne het weekend bij haar vader om die een leuk weekend te bezorgen nadat zijn vrouw een jaar geleden was overleden. Suzanne zou in de aankomende week terugkomen en dan zou zij wel contact met mij opnemen, zo bevestigde Pieter. Diezelfde donderdag belde ze op en vroeg of wij zin hadden om komend weekend met hun naar een parenclub te gaan. Ik stemde in, wetende dat Jeroen dat wel goed zou vinden, en daarop vroeg ze of ik passende kleding had voor een parenclub. “Nou niet echt en ik weet eigenlijk ook niet zo goed wat er zoal gedragen wordt.” was mijn antwoord waarop Suzanne de volgende dag bij mij langs zou komen om dan gezamenlijk eens door mijn garderobe te gaan. Suzanne kwam de volgende dag bij mij langs en bij het eerste kopje koffie was het ijs al gebroken, ik had echt het gevoel alsof ik haar al jaren kende. Na even door mijn kledingkast te zijn geweest stelde Suzanne voor om naar de stad te gaan om daar wat leuke kleding uit te zoeken. We stonden nog maar net in een grote kledingzaak of Suzanne zag het perfecte minirokje voor mij. Het leek wel op een omslagdoek maar dan van zwarte suède met een vaste riem. Een bijpassend wit doorschijnend blouseje was snel gevonden. Suzanne vertelde honderd uit en zo stond ik dan ook niet veel later in het pashokje. Suzanne stapte gewoon mee naar binnen en ik had mijn jas en truitje nog niet uit of Suzanne ontdeed mij van mijn BH.

We keken elkaar even aan en Suzanne gaf mij speels een kusje op beide tepels, die gelijk verharde van deze onverwachte liefkozing. Mijn broek ging dezelfde weg en Suzanne vond dat ik ook mijn slipje uit moest doen, want zo zei ze “Dan voel je je gelijk sexyer en ziet het er veel geiler uit.” Daar stond ik dan in mijn nakie naast zo’n grote krachtige vrouw, toch voelde ik mij heel beschermd door haar overduidelijk zichtbare kracht. Ik keek nog even in de spiegel en was blij dat ik die ochtend toch nog even mijn poesje had geschoren. Ik deed het rokje en de blouse aan en die stonden mij echt super geil. Ik ging zelfs even het pashokje uit om in de grote spiegel in de gang te kijken. Twee ‘huisvrouwen’ keken een beetje raar op maar ik vond dat eerder opwindend dan afkeurend. Terug in het hokje stond Suzanne achter mij en ik keek nog een keer in de kleine spiegel. Suzanne boog zich iets voorover en pakte mij van achter bij mijn borsten. Ze tilde mijn borsten met blouseje en al op en streelde even over mijn tepels. “Als je zo geen bekijks hebt dan weet ik het ook niet meer.” zei Suzanne fluisterend in mijn oor. Ze tilde het rokje nog een centimetertje of wat op en je zag mijn poes nog net niet. “Kijk daar worden mannen geil van, ze moeten nu raden of je wel of niet een slipje aan hebt.” ging Suzanne fluisterend verder, “Maar ik weet wel beter.” en haar hand schoof zo onder het minirokje en streelde mijn natte schaamlippen.

“Je bent een echt lief geil sletje zeg, je poesje is al behoorlijk nat.” en ze duwde een vinger in mijn kutje. Ik keek in de spiegel en zag haar achter mij staan met haar armen om mij heen en haar beide handen waren inmiddels onder mijn rokje, de ene hand vingerde mijn natte kut en de andere streelde mijn bovenbenen. Ik stond te trillen op mijn benen van geiligheid. Het blouseje was snel uit en ook mijn minirokje lag op de grond voor ik goed besefte wat er gebeurde. Ik ging wijdbeens staan en Suzanne was mij stevig aan het vingeren. Plotseling ging het gordijntje open en stapte de vrouwelijke floormanager binnen. “Wat zijn wij hier aan het doen?” vroeg ze op een behoorlijk uit de hoogte verheven stem. “Wij doen hier wat vrouwen over de hele wereld zouden moeten doen!” zei Suzanne vrij bars tegen haar, ze ging rechtop staan en keek streng naar de floormanager. Ik verschrikte mijzelf behoorlijk, zakte een beetje in elkaar en ging op het bankje zitten. Als er een testosteronmeter voor in de lucht zou bestaan dan zou die maximaal zijn uitgeslagen. Ik proefde haast het testosteron dat tussen de beide vrouwen boven mij heen en weer flitste. Ze keken elkaar streng aan en geen van tweeën wou als eerste capituleren.

Suzanne kwam als eerste in beweging en greep beide schouders van de floormanager beet en zei op kalme toon “Liesbeth, doe jij even haar rokje uit!” Gebiologeerd keek ik even naar boven maar durfde niet tegen te stribbelen en voldeed aan haar opdracht. “Trek nu dat slipje uit en ga haar even beffen.” Suzanne zei het op een toon die geen tegenspraak duldde en ik schoof haar slipje naar beneden en zag een werkelijk prachtig geschoren poesje. Ze had strakke kleine buitenste schaamlipjes en ik ging er maar meteen met mijn lippen heen en gaf haar een lief kusje. Er ging een trilling door haar heen en ze opende haar benen ietsjes waardoor ik er makkelijker bij kon. Ik stak mijn tong uit en gaf een ferme lik door haar spleetje. Als bij toverslag opende het kutje zich en haar binnenste schaamlipjes zwollen iets op en werden licht vochtig. Ik likte nog een keer en proefde voor het eerst van mijn leven de vrouwelijke sapjes. Ik was op slag verzot op die lekkernij en zoog even op haar clitje.

Weer ging er een rilling door haar heen en ze zakte nog even iets door. Ik bracht een vinger naar haar kutje, stak die pardoes erin en begin haar te vingeren. De schat begon meteen ritmisch mee te bewegen en haar kutsap vloeide al een beetje uit haar mooie kutje. Ik stak maar gelijk twee vingers in haar inmiddels natte kut en duwde stevig naar binnen. Ik gaf ondertussen af en toe een ferme lik op haar schaamlippen. Haar clitje stak de kop op en ik kon het niet nalaten om die even op te zuigen. De smaak van haar kut was bedwelmend en ik zoog alles zo snel mogelijk op om niets te verspillen. Suzanne pakte haar nog steviger bij de schouders en duwde haar tegen de wand. De floormanager kon geen kant meer op, ik zat haar kut ondertussen als een volleerde lesbische slet te likken en te vingeren en genoot van de opwindende lucht en smaak. Nog geen minuutje verder of ze kwam snikkend klaar en hield een hand voor haar mond om niet iedereen te laten meegenieten. Haar kut gaf een behoorlijke krampachtige laatste stuiptrekking en ze zakte daarna lichtelijk door haar knieën. Ik vond dat ik mijn best had gedaan en ging staan.

Suzanne keek nog steeds streng naar de floormanager en zei “Nu ga jij dat rokje en blouseje mooi inpakken en dan komen wij dat zo ophalen.” De floormanager trok haar slipje en rokje aan, haar rokje werd weer netjes gladgestreken en ze verliet zonder verder iets te zeggen het pashokje met medeneming van mijn rokje en blouseje. Ik ging mij ook maar aankleden en niet veel later liepen we gezamenlijk naar de kassa. Afrekenen hoefde niet en de floormanager gaf ons beide nog een allerliefste kus en we stapten de kledingzaak uit. Bij het passeren van de beveiligingspoortjes was ik nog even bang dat die af zouden gaan maar eenmaal buiten viel er een last van mijn schouder en zei tegen Suzanne “Dat jij dat durfde zeg!” Suzanne keek mij aan, schoot in de lach en zei “Dat durfde ik ook niet, maar het gebeurde.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 9800 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Levensverhaal 9”

Plaats een reactie