BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn ‘vriendje’ naar een homo ontmoetingsplaats 1

In mijn vorige verhaal “Mijn vrouw werd mijn vriendje ” heb ik ons ware verhaal verteld over hoe het allemaal was begonnen. Dat haar had bekend dat ik in mijn jeugd geneukt was door een vriendje en dat ik ernaar snakte om dit nog eens te ervaren. Tijdens onze sex fantaseren we samen over sex met andere mannen en dat ze door diverse mannen geneukt word. Als ik dan voorstelde om eens een man bij ons in bed uit te nodigen, wees ze dat steeds af met het argument dat het maar een fantasie was en dat dat zo moest blijven. Ik kreeg haar uiteindelijk wel zover dat ze zelf voorstelde om een dildo aan te schaffen, zodat ze me daarmee kon neuken.
Hoe dat ging, heb je in het vorige verhaal kunnen lezen.

Sindsdien als ik zin had in een pik in mijn kontje, zei ik voordat we naar bed gingen, dat ik weer door mijn vriendje geneukt wilde worden. Dan neukte ze mij met de strapless dildo in mijn kontje tot ze zelf ook klaar kwam op de knop in haar kutje. Dan trok ze me ondertussen af zodat ik ook mijn zaad voor mij uit spoot. Soms liet ze het aftrekken achterwege en dan wist ik dat ze daarna door mij in haar kontje geneukt wilde worden. Ik neukte haar dan eerst zachtjes, maar uiteindelijk hard in haar kontje, zodat ze nog een keertje klaar kwam en ik mijn zaad in haar darmen spoot. Het liefst zou ik haar kontje neuken, terwijl de knop van de strapless dildo nog in haar kutje zat, zodat ze aan twee kanten gevuld zou zijn, maar dat is me tot op heden nog niet gelukt. Telkens als ik mijn pik tegen haar gaatje zette, trok ze de dildo er snel uit, ondanks dat we samen wel vaak over een DP fantaseerden en daar ook geregeld filmpjes van bekeken. Daar werd ze altijd onwijs geil van, maar om de een of andere reden durfde ze die stap in het echt niet te zetten. Ik ben er echter nog steeds van overtuigd dat ze zich op al die manieren zou laten gaan, als ze onverhoopt in zo’n situatie verzeild zou geraken.
Tijdens de sex fantaseren we over allerlei geile situaties. Bijvoorbeeld dat we sex hebben op een parkeerplaats en daarbij bespied worden door andere mannen. Dat ze aan hun pik staan te trekken en dichterbij komen. Tenslotte vraag ik Ellen of ze mee mogen doen, daar stemt ze in toe, geil als ze dan is. Dan wordt ze door al die mannen geneukt en vol gespoten. Maar om dit ook echt te doen, durft ze niet.
Tot zover is alles zo echt gebeurd, maar nu ga ik in mijn fantasie verder. Wie weet ge ik dit nog eens proberen.
Nu mijn fantasie:

Op een avond heb ik weer zin om geneukt te worden, maar ook om een stapje verder te gaan. Ik zeg dan tegen haar:
” Lieverd. Ik heb zin om weer eens door mijn ‘vriendje ‘ geneukt te worden. ” Ik zie dat zij er ook wel zin in heeft en ze zegt:”Als jij ervoor zorgt dat je goed gespoeld bent, dan zal ik je eens goed door neuken. ”
Ik vertelde dat ik daar blij om was, maar dat ik er nog een extra geil tintje aan wilde geven door, als het donker is, naar een parkeerplaats te rijden. Daar samen uit te stappen en de bossages in te gaan en dat ze me daar zou neuken net als de mannen dat doen die elkaar daar ontmoeten. Ik zag dat ze daar wel even van moest slikken en ze zei:”Dat weet ik niet hoor Henk. Stel je voor dat we daar betrapt worden. ” Ik zei dat het allemaal extra geil zou zijn en dat er niets zou gaan gebeuren dat ze niet zou willen. Dat we toch elk moment konden vertrekken. Ik zag haar aarzelen en dat ze een en ander overwoog. Uiteindelijk stemde ze toe en zei:”Ik heb zoiets nog nooit gedaan. Sex buiten op een plaats waar we betrapt kunnen worden. Ik moet je bekennen dat het het allemaal wel extra geil maakt. Maar je moet me beloven dat we meteen weg gaan als er dingen gebeuren die me niet bevallen of dat we door rijden als er teveel auto’s staan. ”

Ik kon mijn geluk niet op en stemde overal mee in.
Ik zei tegen Ellen dat ze zich zo mannelijk mogelijk moest kleden en haar haar een beetje nat moest maken en naar achteren kammen. Haar haar is gelukkig niet zo lang en in het donker zou ze dan voor een man door kunnen gaan en twee mannen werden nu eenmaal minder snel lastig gevallen, maar een man met een vrouw wel. Daar zouden eventuele geile bezoekers van de parkeerplaats als vliegen op de stroop op af komen. Ze moest echter geen slipje en een bh aan doen en de strapless dildo alvast paraat in haar kutje moeten doen. Een kerel die mij wilde neuken hoefde toch ook niet eerst zijn lul in elkaar te zetten. Toch?
Daar was ze het wel mee eens. We besloten om naar de parkeerplaats ‘Veenbult’ langs de A15 bij Gorinchem te gaan. We woonden daar niet zover vandaan en we wisten dat dat een bekende homo ontmoetingsplaats was. Dat zou het allemaal wel echter maken.
We maakten ons gereed. Ik spoelde mijn kontje nog eens goed en vroeg Ellen om hetzelfde te doen. Zodoende wist ze dat ik haar kontje mogelijk ook zou willen neuken.

Wat ze echter niet wist is dat ik nog snel even een paar online contacten had ingeseind over onze plannen. Ik chatte al enkele jaren met homo en bisex mannen en had ook al een aantal dates gehad. Ik nam contact op met Peer en vertelde hem wat we van plan waren en dat dit mogelijk een kans was om Ellen uit haar comfortzone te halen. Ik vroeg hem of hij nog een aantal gelijkgestemde mannen kon vragen om met hem mee te gaan en dat ze, als dat kon in 1 auto moesten komen. Anders leek het te druk op de parkeerplaats en dat zou Ellen maar afschrikken. Peer was er meteen voor in en hij ging zijn best voor me doen. Hij wist tenslotte dat ik niets liever wilde om haar door andere mannen (liefst zoveel mogelijk) geneukt te zien worden.
We waren klaar om te vertrekken. Het begon al donker te worden. Ellen had een pantalon en een jack van mij aangetrokken. Het paste haar verrassend goed. Haar haar had ze strak naar achteren gekamd en er gel in gedaan zodat het goed zou blijven zitten. Van een afstand en als het wat donkerder zou zijn, zou ze zo voor een man door kunnen gaan. Ik complimenteerde haar met haar vermomming en keek naar haar kruis. Ik zag de bobbel en zei: “Volgens mij heb je er zin in. ” “Hoezo?”, zei ze. “Nou je pik staat al hartstikke hard omhoog. ” Daar moest ze wel om lachen en het nam ook een beetje van de spanning weg. “Ik vind het best spannend, maar ook wel opwindend. Mijn kutje is al zo nat dat het maar goed is dat ik een broek aan heb, anders zou hij eruit glibberen. ”

Ik stapte op haar af en zoende haar en begon met haar te tongen. Ik ging met mijn handen vanachter over haar billen en ging ermee haar broek in. Ik voelde dat ze geen slipje droeg. Ik ging naar voren en pakte de pik beet en trok er was aan zodat hij de knobbel in haar kutje omhoog trok en haar klitje beroerde. Ze begon te zuchten. Ik fluisterde in haar oor: “Dankjewel lieverd. Dat je dit voor me wilt doen. Je bent mijn lekkerste vriendje tot nu toe. Je zult een ervaring krijgen om nooit te vergeten en je zult er vast geen spijt van krijgen. ”
“Ik hoop het ook “, zei ze.
Toen was het tijd om te gaan. Ellen liep wat moeilijk door die knobbel in haar kutje. We stapten in de auto en ik reed naar de snelweg van Nijmegen richting Rotterdam. Aan de overzijde van de A15 zagen we de bewuste parkeerplaats. We keken opzij en zagen dat het er erg rustig was. Hooguit 1 auto. Dat was een goed teken. Dat zou Ellen mogelijk wat gerust stemmen. Bij de afslag Gorinchem gingen we eraf en gingen het viaduct over en weer richting Nijmegen. Ik keek even opzij. Ellen keek gespannen voor zich uit en ze had de hele weg nog niets gezegd terwijl ze normaal gesproken niet om woorden verlegen zat. De parkeerplaats kwam weer in zicht en ik gaf richting aan om eraf te gaan. Ik reed de parkeerplaats op en zag halverwege een auto staan. Ik herkende hem als de auto van Peer. Met hem had ik een aantal keren gedated en daarbij had hij me heerlijk geneukt. Hij had een mooi formaat pik, die Ellen ook wel zou weten te waarderen. Een beetje groter en dikker dan de pik die Ellen nu in haar broek had. Er was echter niemand te zien. Hij had de instructies goed opgevolgd. Nu maar hopen dat hij op deze korte termijn ook nog wat vrienden had weten te mobiliseren.

Ik parkeerde de auto aan het einde van de parkeerplaats en zette de motor uit. Op die plek zijn namelijk dichte bossages rondom een zendmast. Daar werden we niet zo snel gezien, maar had een ieder, die dat wilde, alle gelegenheid om ongezien dichtbij te komen. Ideaal voor mijn plannetje.
Ellen keek echter strak voor zich uit. Ik besloot om het ijs dan maar te breken en boog me naar haar toe. Ik begon haar te zoenen en te tongen. Onze tongen bewogen zich wild om elkaar en ik merkte dat haar dit op wond. Ze begon te zuchten en ik maakte haar jack open. Ik ging met mijn hand over haar borsten en kneedde ze eerst rustig en daarna wat ruwer. Ze houdt er wel van om flink aangepakt te worden. Dat had wel effect want ze ging met haar hand in mijn broek en pakte mijn pik, die zich al in een behoorlijke staat van opwindend bevond. Ze begon me af te trekken. Ik maakte haar broek open en pakte haar bij haar “pik”. Ik begon hem te strelen en eraan te trekken, zodat ik met de knobbel, die in haar kutje zat, haar klitje stimuleerde. Daar ging ik zo een tijdje mee door en ik bemerkte dat ze niet ver van een orgasme af zat.
Het was echter niet mijn bedoeling om in de auto te blijven, want anders kwam er van mijn plannetje niets terecht.
Ik deed haar broek weer dicht en zei: “Tijd voor deel 2”. Ik stapte uit, liep om de auto heen en deed haar portier open. Ze zat wat voor zich uit naar beneden te kijken, zodat ik haar hand pakte en tegen haar zei: “Nu is de tijd gekomen om met mijn ‘vriendje ” te neuken. Ik ga hem eerst pijpen en daarna gaat hij mij eens goed neuken.”’

Ik pakte haar hand en trok er wat aan zodat ze uitstapte en bij mij naast de auto kwam staan. Ik deed met de afstandsbediening van de sleutel de portiervergrendeling erop zodat ze niet snel weer in kon stappen. Ik deed mijn armen om haar heen en kuste haar lippen. Haar ademhaling begon sneller te gaan en even later stonden we uitgebreid te tongen terwijl ik met mijn handen over haar billen ging. Ze reageerde hierop door haar pik tegen de mijne te duwen. “Ik voel dat mijn vriendje een stijve heeft en dat hij nodig gepijpt moet worden. Maar dat doen we niet hier in het zicht. Hier is nog teveel verlichting. ” Ik liep naar de bossages bij de zendmast en wenkte haar om mij te volgen. Ik zag gelukkig dat ze achter me aan kwam. We liepen nog iets verder en kwamen toen achter de zendmast op een min of meer open plek waar, gezien de vele gebruikte condooms en tissues, veel te beleven viel. Ellen stond voor me en ik maakte de gulp van haar broek open. Ik pakte de strapless dildo en trok hem naar buiten. Ik begon hem af te trekken, ervoor zorgend dat ik de knop in haar kutje omhoog trok, zodat haar kutje en klitje goed gestimuleerd werden. Daar ging ik zo een tijdje mee door.

Intussen raakten mijn ogen al aardig gewend aan de duisternis en ik meende op een aantal meters afstand achter Ellen enkele mannen in de bosjes te zien. Ze had haar ogen gesloten en kreunde van genot. Ik deed een vinger voor mijn lippen en beduidde de mannen om vooral stil te blijven. Ik ging op mijn knieën zitten en plaatste mijn lippen op haar pik. Ik ging met mijn tong rond de eikel en nam hem toen in mijn mond. Zo begon ik hem te pijpen. Ik maakte hem goed glad met mijn speeksel. Ik maakte de band van haar broek open zodat deze wat af zakte. Van een afstand en in het donker moest dit er wel uit zien alsof de ene vent de andere pijpte. Ik pijpte door en ging met mijn hand naar haar bilnaad. Ze vindt het heerlijk om anaal gestimuleerd te worden. Ik ging met mijn vinger via haar kutje, die al kletsnat en glibberig was, naar haar kontje. Het kostte niet zoveel moeite om met een vinger haar anus te penetreren. Alles was daar al zo glad dat mijn vinger haast als vanzelf haar kringspier voorbij gleed. Zo vingerde ik haar kontje. Ik haalde het flesje met glijmiddel uit mijn zak, spoot wat op mijn vingers en deed dit op haar gaatje. Twee vingers gleden met gemak naar binnen. Toen deed ik er nog een derde bij en zo neukte ik haar kontje een poosje met mijn vingers. Aan het kreunen en zuchten te horen, genoot ze er volop van. Wat ze toen nog niet wist was, dat dit slechts een voorbereiding was voor wat nog komen ging. Na een poosje zei ik: “Nu wil ik door mijn vriendje geneukt worden.”
Ik ging staan en liet mijn broek zakken. Met het glijmiddel dat nog aan mijn vingers zat, maakte ik mijn gaatje glad. Ik deed nog wat glijmiddel op de dildo en draaide mijn kont naar Ellen toe. Ik zei: Kom neuk je vriendje nu maar eens goed. ”

Ze ging achter me staan en zette de pik tegen mijn gaatje. Ze begon me eerst nog wat te plagen door ermee door mijn bilnaad te glijden. Toen voelde ik hoe hij tegen mijn anus werd gezet en dat ze de druk verhoogde waardoor mijn kringspier zich opende en hij een stukje naar binnen gleed. Eerst een stukje, maar toen stapte ze naar voren tot hij er helemaal in zat. Ik voelde haar buik tegen mijn kont. Ik zei: “Neuk me hard. Geen genade.” Ze begon me uit alle macht te neuken. Mijn pik stond snoeihard vooruit. Ik kon mijn geluk niet op. Ik werd op een homo ontmoetingsplaats in mijn kont geneukt. Weliswaar niet door een man, maar door mijn vrouw met een pik. Ellen ging helemaal op in haar rol en zei: “Zo flikker. Dat vind je lekker he? Zo’n harde pik in je kont. ”

Wordt vervolgd…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 7810 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met mijn ‘vriendje’ naar een homo ontmoetingsplaats 1”

Plaats een reactie