BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn Emma

Van 2007 tot 2010 ik als intercedente op een uitzendbureau in Hoogeveen. Het was een kleine vestiging waar ik samen met Emma (fictief) werkte. Emma en ik hadden het gezellig en doordat we gespecialiseerd waren in het uitzenden van secretaresses was het echt een damesclubje overdag. We werkten alleen met z’n twee op deze vestiging en zo werd onze band ook steeds hechter. Dat maakte dat we veel met elkaar deelden. We lachten heel wat af en de evaluaties over lekkere mannen en de dates die we hadden maakten dat het soms ook echt wat deed met mijn libido. Ik zat geregeld met een kloppend kutje op mijn werk en vingerde me ook wel een stiekem op het toilet.

Na verloop van tijd gingen we er tussen de middag op uit met elkaar, lekker wandelen. We liepen dan door het winkelcentrum, bekeken mannen of liepen een rondje door het park om daar eigenlijk hetzelfde te doen. We waren een leuk team samen. Tijdens zo’n wandeling vertelde Emma spontaan dat ze in de ochtend een hele leuke dame voor een sollicitatie had gehad en dat ze die best wilde doen. Ik was even stil, maar ik trok meteen de conclusie dat ze bi moest zijn en vroeg dat meteen. Emma had gebloosd en vertelde dat ze wel eens over vrouwen fantaseerde en ook al eens twee keer met een vrouw iets gedaan had. En die sollicitante had haar een nat kutje bezorgd giechelde ze. Die kleine geile dondersteen dacht ik. Emma was 26 jaar, klein van stuk, ik denk ongeveer 1.60m lang, een beetje hangende b-cup en een chubby figuurtje. Uit haar verhalen over avontuurtjes die ze had bleek dat ze op oudere mannen viel en nu wist ik dus ook op vrouwen. En de vrouw die vanmorgen op kantoor was geweest, was een dame van 47. Ik had haar maar heel even door kantoor zien lopen. Maar dat was genoeg om te zien dat ze een mooie slanke verschijning was met precies de juiste rondingen qua taille, billen en borsten.

Haar rode halflange haar maakte haar zwoel. Emma en ik sloegen meteen door in onze fantasie en terwijl we naar kantoor wandelen probeerden we te bepalen of deze dame een kaal poesje had of juist een beetje haar of misschien wel een volle retro poes. Arm in arm liepen we zo verder te fantaseren over hoe ze zou zoenen? Was ze dominant of juist onderdanig? Zou ze ook bi zijn of er niks van willen weten? Zou ze speeltjes hebben en wat dan? Mijn stringetje was volledig nat toen we het kantoor in liepen en ik kon het niet laten om dat met Emma te delen. Emma sloot hierop aan door te zeggen dat ze het liefste even klaar wilde komen om geconcentreerd te kunnen werken die middag. Ik verklaarde dat ik wel eens stiekem op het toilet vingerde en nadat Emma mij voor “slet!” had uitgemaakt lachten we er hartelijk om. Het leek alsof Emma opgelucht was nu ze mij had verteld dat ze bi was. Wat zij nog niet wist, is dat ik in mijn tienertijd een periode geëxperimenteerd had met een ouder buurmeisje en daar ook blijvende bi gevoelens aan over had gehouden. Echter had ik het qua seks daarna altijd bij mannen gehouden. Mijn natte kut wilde ik nu best door haar laten verwennen… De middag vorderde en de geilheid hield aan doordat we ook andere uitzendkrachten evalueerden. Niet alleen de dames die ons geil leken, maar ook de dames waarvan we dachten dat ze mogelijk aseksueel waren. Zonder elkaar ook maar aan te raken sloten we om 17.00 uur het kantoor. Buiten gaven we elkaar voor het eerst wel drie zoenen en wensten elkaar met een dikke geile knipoog een “fijne avond”. Emma zou die avond weer afspreken met Ray, een mooi gespierde neger uit Amsterdam en ik zou met mijn toenmalige vriendje naar de bioscoop.

Zo gingen er weken voorbij. Emma en ik geilden elkaar alleen maar op met verhalen over mannen en vrouwen. En de dagen dat ik geen nat poesje had kwamen doordat Emma dan een vrije dag had. Na een klein jaar liepen we weer door het park en tijdens een momentje op een bankje ging ik voor mezelf een stapje verder. Emma had net gezegd dat ze weer een kloppende kut had en ik bevestigde dat ook te hebben. Maar spreidde mijn benen en liet mijn vingers onder mijn rokje over de satijnen stof van mijn stringetje glijden. Emma had me uitgedaagd door te stellen dat ik me hier op het bankje niet klaar zou durven vingeren. Behendig deed ik mijn stringetje aan de kant en liet mijn vingers over mijn gezwollen klit glijden en terwijl Emma in de gaten hield of er iemand aan kwam voelde ik de geilheid door mijn lijf toenemen. Schaamteloos liet ik een orgasme over me heen komen. Volgens Emma had ik blosjes op mijn wangen, ik voelde me ook rozig toen ik onderuit gezakt voor mij uit zat te kijken. Naast mij hoorde ik Emma ligt hijgen en toen ik op keek zat ook zij zich te vingeren. Ze had haar voeten op het bankje getrokken en zat met haar knieën omhoog op het bankje. Beide handen had ze onder haar benen door en was zo druk bezig om zichzelf ook naar een hoogtepunt te brengen.

Ondertussen keek ik door het park om niet betrapt te worden. Dat was maar goed ook want ik zag op ongeveer 100 meter een wat oudere man aankomen die zijn hondje aan het uitlaten was. Snel stootte ik Emma aan, die snel haar benen sloot. Toen de man voorbij liep zag ik hoe Emma haar benen een beetje spreidde. De man keek direct weg van haar, maar kon het ook niet laten om te kijken toen hij een meter of vijf voorbij was. Emma was toen al weer bezig met vingeren en het maakte haar niet uit of die man er wat van vond. Ze moest klaarkomen. En dat deed ze enkele minuten later. Met haar hoofd achterovergeslagen en trillende knieën zat ze naast me op het bankje. Ze dankte God en iedereen voor het genot. Keek me aan en pakte mijn hand. Trok die naar haar gezicht en rook eraan, stak haar tong uit en likte de vingers af waarmee ik me net klaar had gemaakt. Ondertussen keek ze me brutaal in de ogen. Ik voelde hoe mijn tepels hard werden en mijn kutje weer zin had om klaar te komen. Emma sloot haar vrije hand om mijn kale poesje en zonder bewegen ging ze door met het likken van mijn vingers. Ik had het niet meer, wilde vingeren maar kon er niet bij.

Plotseling stond Emma op en gaf aan dat we weer terug moesten. Teleurgesteld keek ik haar aan en vroeg of we dit nog af gingen maken. Zoals eigenlijk altijd liepen we arm in arm terug en bij kantoor trok ze direct de lamellen dicht en draaide de deur op slot. Ze leunde nonchalant tegen mijn bureau en vroeg of we naast collega’s ook elkaar minnares konden zijn. Ik probeerde mijn meest geile blik op te zetten en liep langzaam op haar af. Pakte haar om haar middel en trok haar tegen mij aan. Ik voelde hoe onze borsten tegen elkaar drukten en zonder ook maar enige twijfel startte ik een geile natte tongzoen. Streelde haar rug, billen en uiteindelijk greep mijn hand onder haar rokje. Emma liftte zichzelf op het bureau en spreidde haar benen. Ik rook de geile geur van haar kut toen ik haar donkerrode brazilian uittrok en met mijn hoofd tussen haar benen dook. Bloedgeil begon ik haar dijbeen te likken in de richting van haar geurende kut. Ik voelde hoe Emma haar handen op mijn hoofd legde en mij zo dwong haar kut en klit te likken.

Zelf vingerde ik mijn kale zeiknatte doosje en slikte ondertussen het geil van Emma weg. Ze smaakte heerlijk en door haar gekreun kwam ik snel klaar. Emma gaf ook aan te komen. Snel stak ik drie vingers in haar kut en neukte haar flink door. Een witte geile vloed droop uit haar kut en snel likte ik haar schoon. Al kreunden kwam ze op mijn tong klaar en trok me haast aan mijn haren om hoog om me direct weer een wilde tongzoen te geven. Even stonden we zo na te genieten tot er op de deur van ons kantoor geklopt werd. Gelukkig kon niemand ons zien, maar het was wel een teken om ons te fatsoeneren. Mijn haren zaten wild door elkaar, mijn gezicht was rood van opwinding en ik zag dat mijn lipstick nagenoeg weg was, maar dat ik in mijn nek lipstick van Emma had zitten. Innig stonden we ons samen voor de spiegel in het kleine toilet op te frissen. Toen we klaar waren nog een laatste zoen en samen knuffelden we nog even in de keuken. Vervolgens liep Emma kordaat naar het kantoor. Trok de lamellen weer open en haalde de deur van het slot.

De anderhalf jaar die volgenden waren bloedgeil. We hadden elkaar gevonden en schaamteloos daagden we elkaar uit. Soms was Emma of ik aan het bellen met een klant of uitzendkracht en zat de ander zich vol in beeld wijdbeens te vingeren. Het enige was, dat wij onze geile uitspattingen alleen hadden op kantoor en soms tijdens meerdaagse trainingen als we samen in een hotel zaten. Wat we ook deden is dat we samen sexy lingerie pasten en kochten tijdens onze middaglunch of samen naar een seksshop gingen om speeltjes te kopen. In beide gevallen leidde dat natuurlijk tot een geile middag achter gesloten lamellen. De openheid tussen ons beide leidde tot een seksrelatie die taboeloos en ongeremd was. Het ging zelfs zover dat we ons ook aanboden als escort voor mannen die graag een triootje wilden met biseks vrouwen. Zo deden we een paar keer een “werkbezoek” aan een hotel waar we mannen met ons mee lieten doen. Het fijnste was dat we ook dingen aan elkaar konden vragen waar thuis weerstand tegen was. Zo had Emma de wens om plasseks te doen. Met een ex-vriendje had ze dat wel eens gedaan. En zo zat ik op een middag gehurkt op de keukenvloer nadat ik bij Emma aan had gegeven dat ik moest plassen. Direct had ze zich uitgekleed, was naakt op de vinylen keukenvloer gaan liggen en mij min of meer opgedragen om haar als toilet te gebruiken.

Een beetje onwennig probeerde ik mijn plas gecontroleerd uit mijn kutje te plassen. Maar toen ik echt aandrang voelde kon ik niet voorkomen dat ik pardoes haar hele mond meteen volplaste. Ik zag dat Emma haar ogen tevreden sloot en voelde hoe ze op mijn billen tikte voor meer. Weer zo beheerst mogelijk probeerde ik te plassen. Haar mondje vulde voor een tweede keer en verder plaste en lekte ik alles over haar gezicht. Haar make-up verliep er wat door en toen ik wijdbeens boven haar stond en naar beneden stond greep Emma de kans om zich om te draaien. Met haar mond zoog en likte zijn mijn plas van de vloer, die in de ochtend gelukkig gedweild was door de schoonmaakster. Emma sloeg daarna de hand aan zichzelf en kreunend kwam ze al snel klaar. Plasseks was nieuw voor mij op dat moment en omdat ik wat onder de indruk was merkte ik dat ik er weinig mee had. Ik had zelfs geen drang om even zelf te vingeren en trok snel weer mijn stringetje aan. Emma was zo niet toonbaar. Haar haren waren nat van mijn plas, haar make-up was uitgelopen en ze rook naar urine. Toen ze zich zo goed en kwaad mogelijk in het kleine toilet gewassen had kwam ze kantoor weer binnenlopen. Ik glimlachte en bood haar aan dat ik de rest van de middag kantoor waar zou nemen en dat ze vast naar huis kon om zich op te frissen.

Emma wilde me zoenen, maar ik weerde het af. De geilheid was voor mij over op de een of andere manier. Terwijl ik eigenlijk altijd zoveel mogelijk respect wil hebben voor de seksuele voorkeuren van een ander. Het lukte toen niet en ook de maanden daarna merkte ik dat onze seks minder intens was en van bijna dagelijks hadden we zo uiteindelijk maar een paar keer per maand seks met elkaar. Tot Emma aangaf dat ze benadert was door een ander uitzendbureau en ze haar baan op ging zeggen. Ik heb Emma daarna nooit meer gezien en blijkbaar was zij tot dezelfde conclusie gekomen. Het was een enorme geile tijd geweest waarin we samen heel veel mee hebben gemaakt, maar nu was het tijd voor weer iemand anders. That’s live!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Pisces1984

Welkom op mijn profiel.

Thirty eight years I had reservations of becoming a hotwife. What a waste of time!

Van nature een geile slet, maar dit altijd verdrongen omdat een meisje geen slet hoort te zijn. Nu 38 jaar en spijt van de jaren dat ik niet naar mijn innerlijke slet luisterde. Opgesloten in een bekrompen relatie dat nog steeds. Maar op internet de vrijheid gevonden om te vinden wat ik zo graag wil. In het middelpunt staan tijdens een date met een groepje heerlijke sexy mannen, een biseks ervaring met een klassieke oudere dame of die dominante oudere daddy die mij gaat beteugelen.

The devil made me do it!
xxx
Anne

Dit verhaal is 9358 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn Emma”

Plaats een reactie