BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leven als bi – 2

Na mijn eerste ervaring met Ad heb ik jaren alleen maar contacten gehad met meisjes en vrouwen. Ik ben intussen getrouwd met een lieve vrouw waar ik echt heel veel van hou. Alleen is de seks tussen ons nooit veel geworden. Daarom ben ik ook op zoek gegaan naar een mogelijkheid om mijn sexuele nood te verhelpen. In een andere serie beschrijf ik daarom hoe ik andere vrouwen neukte. Maar aan mannen had ik al heel lang eigenlijk niet gedacht. Toch ben ik er achter gekomen dat ook de mannen-sex mij wel beviel. Dat ging als volgt.

Ik was destijds bezig met een schriftelijke studie. Daarvoor moest ik 2 x per jaar examens doen in Arnhem. Na afloop reed ik dan altijd richting Nijmegen en stopte dan gewoonlijk even op de parkeerplaats Kempke om te pissen tussen de bosjes. Ik had nooit zin in het openbaar toilet dat daar achter de Shell stond. Op een mooie lentedag liep ik dan ook na een examen weer de bosjes op het eind in. Ik had gezien dat er wat mannen al in gelopen waren maar dacht er pas later aan dat die misschien wel voor iets anders gingen dan pissen.

Toen ik een meter of 10 het paadje ingelopen was haalde ik mijn lul uit mijn broek en leegde mijn blaas .Het was gewoon heerlijk om eindelijk alles te laten lopen. En terwijl ik daarvan stond te genieten bleek dat er een man naast me kwam staan en ook begon te pissen. Ik vond dat wel een beetje vreemd maar liet hem maar. Ik keek eens opzij en zag een oudere man van ca. 60 jaar met een grote pik en een hele grote balzak. Zijn eieren hingen werkelijk tussen zijn benen te slingeren. Hij was intussen klaar met pissen en begon zachtjes aan zijn pik te trekken. Hoewel ik een beetje verbaasd was dat hij dit zo maar deed bleef ik kijken. Hij draaide zich een beetje meer naar mij toe en keek naar mijn lul die ik ook nog steeds in mijn hand had. En ik merkte dat alles me niet onberoerd liet. Langzaam begon mijn pik op te stijven. En toen ik dacht aan de geile belevenis destijds met Ad voelde ik me geil worden. En plotseling zei de man tegen me “zullen we een stukje verder lopen”? Ik knikte en liep achter hem aan tot we bij een kleine open plek kwamen. Ik zag daar aan de andere kant dat er iemand gepijpt werd door een jongen van maximaal 17 jaar. Het was een heel geil gezicht.

Intussen was de andere man achter me gaan staan en maakte mijn broek los. Hij pakte mijn lul en begon er zachtjes aan te trekken. Het voelde geweldig. En langzaam werd mijn lul echt hard en stond fier vooruit. Ik voelde met mijn hand naar achteren en greep zijn lul die een beetje tegen mijn kont prikte. Ik begon er langzaam overheen te wrijven en ook zijn lul werd toen heel hard. Hij gebruikte zijn andere hand om mijn gaatje te zoeken en me te vingeren. Hij stak daarna zijn vingers in mijn mond zodat ik ze goed nat kon maken. En daarna begon hij me met steeds meer vingers in mijn gat te porren. Ik wist wat er ging komen en hoopte dat de pijn niet zo groot zou zijn als destijds met Ad. Maar ik wilde wel.
Ik zag op dat moment dat de man aan de andere kant van het veld begon te schokken en blijkbaar klaar kwam in de mond van de jongen. Die liet zijn open mond aan de man zien en slikte toen alles door.
Daarna kwam de jongen op mij af en ging voor me op zijn knieën zitten. Hij pakte mijn lul vast en begon het trekken over te nemen. Met zijn andere hand pakte hij mijn balzak en kneep daar zachtjes in. Ik werd geiler en geiler gemaakt. De andere man had nu zijn handen vrij en begon me nog steviger te vingeren en op te rekken. En met zijn andere hand trok hij aan mijn tepels.
Ik voelde dat hij meer wilde en zette toen zelf zijn eikel tegen mijn kont. Hij kneep even stevig in mijn tepel en begon toen te drukken. Wist ik veel dat dit niet helemaal safe was. Maar de jongen was meer bij de pinken en gaf me snel een condoom. Laat het hem omdoen zei hij. En de man trok zich terug en deed inderdaad het condoom om. Opnieuw ging hij naar binnen en begon me langzaam te neuken. Het deed ook deze keer wel wat pijn maar niet de vlammende pijn van de eerste keer. En de pijn ging nu ook veel sneller over in een geil en warm gevoel. Ik werd nu geneukt en gepijpt en er werd met mijn ballen gespeeld. Dit alles bij elkaar maakte dat ik begon te kreunen. Ook de man die me neukte begon steeds harder te kreunen en te trillen. Ik wilde intussen in de mond van de jongen spuiten en klaarkomen. Maar hij was echt een heel goede pijper. Hij wist me continue op de grens te houden. Ondertussen stonden er wel 4 mannen naar ons te kijken en allemaal stonden ze te trekken aan hun lul. Er was er 1 bij met een lul van minstens 20 cm lang. Die kwam ook bij ons staan en kwam zelfs als eerste klaar. De jongen nam snel zijn eikel in zijn mond en liet zijn mond weer volspuiten. Ook de andere mannen kwamen nu snel en spoten de een na de ander de mond van de jongen helemaal vol. En omdat de man achter me nog harde begon te kreunen en te stoten in mijn mannenkut begon hij met zijn mond vol zaad mij verder te pijpen. En op dat moment verstarde de man achter me en begon het condoom vol te spuiten. De jongen liet mij ook op datzelfde moment zijn mond klaarkomen. Ik zakte bijna door mijn benen van extase.
De jongen haalde daarna het condoom van de neuker zijn pik en zoog de laatste druppels op. En daarna deed hij nog iets geils. Hij dronk ook het hele condoom leeg.

Ik heb later gehoord dat dit hier wel meer gebeurde. En ik ben dan ook bij diverse examens er weer naar toe gegaan. De neuker ben ik nog een keer tegengekomen. Hij vertelde toen dat de jongen niet meer zou komen. Hij had met zijn roekeloze gedrag aids opgelopen. Dat drukte me wel met mijn neus op de feiten dat ik voorzichtig moest zijn en alleen met condoom neuken en laten neuken. Ook bij het pijpen wat ik zelf ook steeds lekkerder ging vinden. En natuurlijk liet ik mezelf regelmatig bloed testen.

Een volgende keer vertel ik hoe ik zelf de eerste keer neukte op een parkeerplaats.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 3282 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie