BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eigen Miss Saigon (2)

Het was een déjà vu. Opnieuw was ik geland op een vliegveld. Opnieuw werd ik opgewacht door Trinh. Er waren ook grote verschillen: negen maanden geleden kende ik Trinh nog niet, nu was zij mijn vriendin. Destijds ontmoetten wij elkaar in Ho Chi Minh City, nu op Londen Heathrow waar wij gingen samenwonen. Toen kwam ik aan voor een project van vier maanden, nu kwam ik in de stad waar ik sinds kort woonde. Ik werk voor een grote internationale organisatie die mij over de hele wereld uitzond om projecten te managen. Ik belandde voor vier maanden in Vietnam voor een mooie klus. Trinh was mijn projectsecretaris en vertaler, mijn steun en toeverlaat, mijn manusje van alles. Zij was niet alleen een zeer goede collega die uitstekend presteerde, zij was ook gezegend met een bloedmooi uiterlijk en een net zo mooi innerlijk. Al direct op het vliegveld, waar zij mij ontving, was ik onder de indruk. Dat bleek wederzijds en al snel bloeide onze relatie op. Op kantoor hielden wij dat geheim, werkten wij hard en zorgden voor goede resultaten. Privé hadden wij veel lol samen, trokken erop uit, hadden eindeloze gesprekken over van alles en nog wat en hadden wij vooral heel veel seks. Soms lief en teder, soms wild en hard. Overdag hielden wij een professionele distantie, ’s avonds en ’s ochtendsvroeg konden wij niet van elkaar afblijven. Tegen de tijd dat mijn rol in het project klaar was en mijn afscheid van Vietnam naderde, wisten wij dat wij bij elkaar wilden blijven. Trinh was en is de vrouw van mijn dromen. Inmiddels 26 jaar – vijf jaar jonger dan ik – slank met een lekker kleine, ronde kont, stevige borsten en een engelengezicht. Qua karakter bleef zij mij verrassen. Zij was meestal lief en schattig, ook soms fel en veeleisend, jaloers, grappig, het ene moment gevoelig, dan weer hard. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ik hield van haar door al die facetten. Zij was gelukkig net zo gek op mij als ik op haar. Wij hoorden bij elkaar. Londen was de meest logische plek voor ons. Daar was ons hoofdkantoor. Trinh had van haar elfde tot haar 23e in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Wij spraken allebei goed Engels en het is een stad met veel mogelijkheden.

Het kostte enkele maanden om alles te regelen. Trinh moest een baan vinden op het hoofdkantoor, ik wilde bij Trinh zijn en niet meer langere tijd in het buitenland verblijven, wij moesten een appartement vinden om samen te gaan wonen en de nodige bureaucratie moest geregeld worden. In de periode om alles voor elkaar te krijgen, hadden wij elkaar alleen gezien toen ik voor een weekje vakantie Trinh in Vietnam opzocht en natuurlijk hadden wij dagelijks contact via Facetime. Contacten die regelmatig een erotische lading kregen een eindigden in cyberseks. Het was opwindend om te zien hoe Trinh masturbeerde of met haar vibrator speelde, toch is the real deal natuurlijk oneindig veel beter.

haar baan op het hoofdkantoor. De week voordat zij kwam werd ik alleen voor een korte opdracht naar Polen gestuurd waardoor ik tot onze teleurstelling de eerste week niet bij Trinh kon zijn. Vandaag kwam ik terug, Trinh wachtte mij op het vliegveld op. Mijn bagage was gearriveerd en ik liep in hoog tempo richting de douane. De schuifdeuren gingen open en daar stond mijn Miss Saigon. Een grote lach op haar gezicht. Ik zag het direct: zij had dezelfde kleren aan als negen maanden geleden bij onze eerste ontmoeting en ook nu hield zij een bord vast met mijn naam. Ik lachte ook en riep ‘Trinh, Trinh, lekker ding.’ Mijn vaste begroeting en vrijwel het enige Nederlands dat ik haar geleerd had. Wij liepen op elkaar af, Trinh vloog in mijn armen. Intimiteit in het openbaar vond zij ongemakkelijk. Was de blijdschap nu te groot of kwam het door de andere omgeving? Het maakte mij niet uit en omhelsde haar stevig. ‘Welkom, Gary,’ zei Trinh. ‘Jij ook welkom, schat,’ antwoordde ik. Wij kusten elkaar en knuffelden nog een keer. ‘Ik wil naar huis, alleen zijn met jou,’ zei ik. ‘Ik ook,’ en wij gingen naar de metro.

Ons appartement bevond zich net binnen de ring, gunstig gelegen ten opzichte van zowel Heathrow als ons kantoor. De metrorit van een half uur duurde echter een eeuwigheid. Wij hadden altijd veel te bepraten, nu waren wij stil. Het kwam door de mensen om ons heen. Niet om wat zij deden, nee, het feit dat zij er waren en wij dus niet alleen waren. Ik had mijn arm om Trinh heengeslagen, haar hoofd rustte op mijn schouder. Met zachte stem zeiden wij wat lieve dingen tegen elkaar, de meeste tijd waren wij stil en telden het aantal haltes waar wij nog moesten stoppen.

Het was een bevrijding om uit te stappen en het korte stukje naar ons appartement te lopen. Trinh opende de voordeur en wij stapten het kleine halletje binnen. Ik zette mijn bagage weg en pakte Trinh bij haar billen vast. Een hartstochtelijke tongzoen volgde. Ik maakte aanstalten om haar kleren uit te trekken. Trinh legde haar handen op mijn borst. ‘Stop,’ en zij pakte een doek uit haar tas die zij voor mijn ogen deed. ‘Volg mij,’ zei zij met dominante stem. Zij had iets gepland.
‘Wat ga je doen?’
‘Mond houden en zit stil,’ Trinh duwde mij op een stoel. Het was een stoel van de eettafel, de tafel voelde ik niet. Trinh trok mijn schoen uit. ‘Ik ben over een paar minuten terug.’ Haar dominante kant wond mij op. Ik pakte op de tast haar nog vast. Trinh wurmde zich los. ‘Stilzitten en mond houden!’ beval ze.

Ik wachtte. De doek liet ik zitten waardoor ik niet kon zien wat Trinh van plan was. Het enige wat ik kon dus was intensief luisteren. Ook dat hielp niet. Na enige tijd hoorde ik klik-klak, klik-klak. Trinh liep de kamer binnen en had zo te horen hakken aan. Muziek begon. Ik herkende de tonen van Fever en de stem van Beyoncé. Trinhs handen gleden over mijn lichaam en verwijderden de doek van mijn hoofd. Een seconde hadden mijn ogen nodig om te wennen aan het licht, daarna zag ik Trinh. Hoge hakken en verder verborgen achter een vaag kledingstuk dat ik tweede instantie herkende als een dekbedovertrek. Zij ging mij een striptease geven! Op de zwoele tonen van de muziek danste zij verleidelijk voor mij. Het dekbedovertrek verdween. Trinh keek mij strak aan om mijn reactie te zien. Zij droeg een kort leren rokje en een sexy topje die haar slanke middel en flinke borsten benadrukte. ‘Oh, fuck. Wat lekker,’ riep ik uit. Trinh lachte haar tanden bloot en ontdeed mij van mijn stropdas. Ik legde een hand op haar heup. ‘Handen thuis,’ en zij tikte op mijn hand. Trinh was de baas, dat was duidelijk. Ook mijn colbert trok zij uit, trok hem zelf aan zodat ik minder van haar lichaam kon zien. ‘Boe, boe,’ riep ik. Trinh keek mij over haar schouder geil aan en liet mijn colbert op de grond vallen. Ik joelde. Trinh danste langzaam verder. Van achter mijn rug liet zij haar handen over mijn bovenlichaam gaan. Haar tanden beten zacht in mijn oorlel en nek. Knoopje voor knoopje opende zij mijn overhemd die vervolgens door de kamer vloog. Zij stond weer voor mij en streelde haar borsten. Bij een van de drumroffels in het nummer greep Trinh in mijn kruis. ‘Hmmm. Dat voelt goed,’ fluisterde zij in mijn oor. Opnieuw beet zij in mijn oorlel terwijl zij tergend langzaam mijn riem afdeed. Zij kuste mij, een kus die ik met liefde beantwoordde. Trinh opende ook mijn broeksknoop en gulp. Mijn broek en sokken belandden ergens in de kamer. Mijn vriendin bewoog weer een meter van mij af en danste verder op de klanken van een nummer dat ik niet kende. Haar topje trok zij uit. Traag deed zij ook de rits aan de zijkant van haar rokje omlaag. Zij was nog slechts gekleed in een bloedheet lingeriesetje en haar hakken. Haar borsten werden samengedrukt en puilden bijna uit haar beha. Haar slipje liet weinig aan de verbeelding over.

Trinh stond voor mij en boog voorover. Nog een tongzoen. ‘Blij met wat je ziet?’
‘Enorm,’ zei ik naar volledige waarheid. Zij ging op mijn schoot zitten met haar gezicht naar mij toegekeerd.
‘Je windt mij zo op,’ kreunde ik en legde mijn handen weer op haar heupen.
‘Handen thuis, had ik gezegd,’ en ik kreeg een tweede tik op mijn hand. Trinh bewoog haar heupen over mijn kruis. Ik voelde hoe zij hiermee mijn pik masseerde. Als zij doorging, zou ik in mijn onderbroek klaarkomen. Zover liet Trinh het niet komen. Sensueel trok zij mijn witte t-shirt uit. Ik had alleen nog mijn boxershort aan. Haar handen gleden over mijn gespierde bovenlichaam. Trinh draaide zich om. Haar billen bewogen over mijn pik. Een orgasme leek een kwestie van weinig tijd. ‘Open mijn beha,’ gebood Trinh. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Met een vloeiende beweging deed ik wat zij vroeg. Trinh stond op en draaide zich om. Haar handen hielden haar beha voor haar borsten vast. Trinh keek mij met haar donkere ogen aan. Ik ademde diep. ‘Je houdt het niet meer uit, hè. Stoute jongen.’ Ik schudde mijn hoofd. Wat een hete duivel! Haar beha viel op de grond. Ik wist niet waar ik moest kijken: haar harde tepels op die heerlijke borsten of haar hand in haar slipje. Zij liet mij toekijken hoe zij zichzelf vingerde. ‘Slip uit,’ bedelde ik. Trinh glimlachte geil en deed wat ik vroeg. Naakt op haar hoge hakken stond zij voor mij. Voor het eerst had Trinh haar kutje helemaal kaalgeschoren. Haar vinger gleed weer naar binnen en maakte zichzelf en mij nog geiler.

Trinh ging op haar knieën. Als een tijgerin op weg naar haar prooi, besloop zij mij in slow motion. Een prooi die enorm uitkeek om opgepeuzeld te worden in dit geval. Haar handen kwamen bij mijn voeten. Trinh kuste mijn knieën en de binnenkant van mijn bovenbeen. Haar tong gleed tergend langzaam over mijn ballen en mijn schacht. Haar lippen omvatten mijn eikel. Kort, te kort. Slechts twee of drie keer bewoog zij mijn voorhuid heen en weer. Trinh keek mij aan. ‘Niet meer.’ Dit was een kwelling. Zo heet, zo uitdagend en dan niet doorzetten. Trinh ging verder omhoog over mijn buik en borst tot zij voor mij stond. Zij sloeg haar linkerbeen over mijn rechterbeen en haar rechterbeen over mijn linker, zodat zij weer op mij kon zitten.
‘Ik wil je nu,’ zei ze zachtjes.
‘Ik hou het niet lang vol,’ reageerde ik.
‘Langer dan je denkt. Ik bepaal wanneer je komt.’
Trinh had nog steeds volledige controle over mij. Zij plaatste mijn pik voor haar ingang en liet hem naar binnen glijden. Wij kreunden allebei. Ik pakte Trinh voor de derde keer bij haar heupen, nu liet zij het gaan. Onze tongen vonden elkaar, haar borsten bewogen over mijn lichaam, op het trage ritme van haar heupen. Mijn pik drong diep in haar door. Haar heupen gingen naar achteren. Net voordat mijn erectie uit haar ging, bewoog zij weer traag naar mij toe en gleed ik weer ver in haar grot. Keer op keer. Keer op keer. Zweetdruppels glommen op onze lichamen. Trinh bewoog haar bovenlichaam naar achteren, waardoor ik haar tepels kon likken. Een volgende tongzoen volgde. Met haar kutje kneep en masseerde zij de hele tijd mijn pik.
‘Laat mij komen, alsjeblieft,’ smeekte ik. Nog langer niet komen, deed pijn. Ik stond op ontploffen. Trinh keek mij diep in de ogen. Zij was net zo opgewonden als ik. Haar ritme ging omhoog. Wij kreunden allebei hard. Ik explodeerde. De ene na de andere straal loosde ik in haar kutje. ‘Ja, ja, ja,’ moedigde Trinh mij aan. Lang na de laatste straal zaten wij in dezelfde houding. Uitgeput, opgewonden, voldaan.

Het was al avond en wij hadden nog niets gegeten. Zin om te koken hadden wij niet, zin om uit eten te gaan evenmin. Samen zijn, zonder anderen in de buurt. Een pizza bestellen was de eenvoudige oplossing. Half aangekleed aten wij de pizza’s, ik in boxershort en broek, Trinh is een lang short zonder slipje. Wij spraken over wat wij allemaal konden gaan doen in Londen. Een ontspannen gesprek met geflirt en geplaag. Na het eten had ik behoefte aan een frisse douche na een dag werken, de reis en de inspanning met Trinh. Het water maakte mij weer fris.

Ik droogde mij af en trok een boxershort aan. Op de muur tegenover de badkamer hing een papier met een pijl in de richting van de slaapkamer. Die stoute Trinh had nog wat gepland. Op de deur van de slaapkamer hingen meerdere A4’tjes over elkaar heen. Ik las de eerste:
‘Trek al je kleren uit en lees daarna het volgende blaadje.’ Ik voldeed braaf aan haar opdracht.
‘Als je een stijve hebt, klop drie keer op de deur en kom binnen. Als je geen stijve hebt, en alleen dan, kijk je op het volgende blaadje.’
Ik hoefde niet naar beneden te kijken om te weten dat ik een flinke erectie had van het vooruitzicht wat er zodadelijk ging gebeuren. Natuurlijk uit pure nieuwsgierigheid keek ik toch op het volgende blaadje.
‘Je hebt gelogen, want je hebt wel een stijve. Klop vier keer op de deur en kom binnen.’
Ik schoot in de lach en klopte op de deur, drie keer met korte tussenpozen. Na de derde klop wachtte ik langer en klopte nogmaals, daarna ging ik naar binnen. In de halfverlichte kamer lag Trinh onder het dekbed, alleen haar hoofd en blote schouders kon ik zien. Het kon bijna niet anders dan dat zij helemaal naakt was. Trinh deed een poging boos te kijken.
‘Dus jij het gelogen tegen mij…’
‘Sorry,’ zei ik met het meest schijnheilige gezicht mogelijk.
‘Dan moet ik je straffen. Kom hier en ga op je rug liggen.’ Zogenaamd schuldbewust deed ik wat zij vroeg. Van allebei was het niet bepaald een oscarwaardige acteerprestatie.
‘Handen boven je hoofd,’ was haar volgende bevel. Zij pakte een doek dat zij achter het matras had verstopt en bond mijn handen vast. Door dit te doen schoof het dekbed van haar af en zag ik dat zij zoals verwacht geen kleren aanhad.
‘Dat ziet er goed uit,’ zei ik haar borsten kussend.
‘En omdat je geen spijt hebt van je leugen, krijg je extra straf.’
Trinh trok de sloop van het kussen en bond het voor mijn ogen. ‘Ik weet hoe lekker jij het vindt om te kijken wanneer ik met je bezig bent. Dat gaat je vanavond niet lukken.’ Wij zoenden weer eens lange tijd.

‘Jij geen ogen, ik geen handen,’ fluisterde Trinh hees in mijn oor en daalde af totdat zij met haar hoofd tussen mijn benen lag. Met het puntje van haar tong likte Trinh eerst mijn perineum, het o zo gevoelige stukje tussen kont en ballen, en speelde daarna met mijn balzak. Ik kreunde zachtjes.
‘Dit vind je lekker, hè?’, vroeg Trinh naar de bekende weg om vervolgens haar tong en lippen over mijn schacht te laten glijden. Ik kreunde ter bevestiging.
‘Kon je maar toekijken wat ik nu ga doen,’ plaagde ze mij en maakte mijn pik vochtig met haar speeksel. Haar lippen masseerden mijn voorhuid, haar tong speelde met de opening van mijn plasbuis. Trinh nam alle tijd om mij steeds verder op te vinden. Ze keerde af en toe terug naar mijn ballen en nam dan weer mijn pik in haar mond zonder een moment haar handen te gebruiken.
‘Ga door, zo lekker.’ Doordat ik niets kon zien, voelde ik alles nog intensiever dan anders alsof zij mij met twee tongen aan het bevredigen was. Haar kreuntjes klonken als engelengezang. Dit was een droom waarvan je hoopt dat het nooit eindigt. Trinh versnelde en vertraagde op de juiste momenten. Van al mijn bedpartners was er geen een die mij zo goed aanvoelde als Trinh, die mij zo vaak en zo goed bevredigde, die mij zo vaak verraste en met wie ik zo’n geweldige seksuele ontdekkingsreis meemaakte. Ook deze keer gaf Trinh mij iets speciaals. De droom eindigde natuurlijk wel. Trinh liet mijn pik door haar mond glijden, haar lippen drukten op mijn schacht, haar tong bespeelde mijn eikel. ‘O jaaaa, jaaaa.’ Ik spoot mijn zaad diep in haar mond. Ruim na de laatste druppel liet Trinh mijn pik uit haar mond glijden en slikte alles door. Zij maakte mijn handen los en haalde de doek van mijn ogen.
‘Ik had de indruk dat je dat best prettig vond,’ grinnikte Trinh en beet in mijn oorlel.
‘Je bent een beest,’ hijgde ik na en gaf Trinh een lange tongzoen.

Na alles wat zij mij vandaag had gegeven, wilde ik Trinh likken. Zij had nog geen orgasme gehad, al scheelde het weinig toen wij op de stoel bezig waren. Onze eerdere activiteiten hadden Trinh al zodanig opgewonden dat zij al vrij snel luid kreunend klaarkwam door mijn tong. Ik draaide haar om penetreerde haar achterlangs. Mijn weer stijve pik gleed probleemloos in haar natte kutje. Met mijn handen op haar heupen stootte ik diep in haar. Trinh kermde van genot. Haar bruine rug en ronde billen boden een prachtig uitzicht. Ik legde mijn vinger op haar kontgat en begon haar te masseren in het ritme van mijn stoten. Trinh kreunde nog meer. Ik liet mijn speeksel bij mijn vinger vallen. Mijn vinger gleed naar binnen. Trinh maakte een gilletje. Wij hadden twee keer eerder anale seks gehad en ik wist dat zij ervan genoot.
‘Wil je? vroeg ik voor de zekerheid.
‘Ja, neem me.’ Ik trok mijn pik uit haar kutje, duwde haar billen uit elkaar en schoof hem bij haar andere gaatje naar binnen. Trinh verkrampte, ik hield mij in.
‘Ja, het is goed. Ga dieper,’ zei Trinh na twee, drie seconden. Ik duwde mijn pik voorzichtig dieper.
‘Nog steeds goed?’
‘Ja, neuk mij in mijn kont.’
Ik maakte rustige bewegingen en voerde het tempo op toen ik merkte dat Trinh ervan genoot. Zij legde haar hand tussen haar benen en vingerde zichzelf. Ik gaf een klapje op haar bil. ‘Mmmmm, nog een keer.’ Ik gaf nog een tik terwijl ik bleef stoten. Ik hield Trinh weer bij haar heupen en stootte mijn pik diep in haar, zo hard als ik durfde en dacht dat Trinh wilde. Zij werd steeds wilder.
‘Je neukt mij zo lekker.’ Trinh weet dat ik extra heet wordt van geile praatjes tijdens de seks.
‘Jij bent zo heet. Je kont is zo geil,’ reageerde ik. Trinhs hand bewoog steeds sneller tussen haar benen. Ik gaf nog een tikje op haar billen. Trinh liet een lange kreun ontsnappen. Haar tweede orgasme van de dag, was te veel voor mij. Haar lichaam trilde van genot, wat nog meer druk gaf of mijn pik. Ik brulde en spoot mijn zaad in haar kont.

Uitgeteld lagen wij naast elkaar, lepeltje-lepeltje. Ik streelde haar lichaam, vooral haar borsten. Wij zeiden lieve woordjes en wisten dat het goed was.
‘Wij gaan een fantastische tijd krijgen in Londen,’ zei ik.
‘Die tijd is al begonnen, schat,’ verbeterde Trinh mij.
‘Je bent echt mijn hete, Aziatische disneyprinses. Ik laat je niet meer gaan.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7893 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn eigen Miss Saigon (2)”

Plaats een reactie