BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cindy, de Milf campinghoer (deel 2).

Ik lag nog een beetje bij te komen, toen ik de deur van onze camper opnieuw hoorde opengaan. Ik ging er van uit dat het vast Peter zou zijn die wilde weten hoe het gegaan was.
Tot plots één van de andere jongens van aan ’t zwembad, aan z’n harde pik rukkend, in de deuropening verscheen. Hij klom onmiddellijk op ’t bed en duwde zijn pik naar mijn mond toe. Ik kon zo niet zien wat er achter hem gebeurde, maar voelde wel opnieuw beweging op het bed en dan plots handen die mijn dijen ver uit elkaar en omhoog duwden. Er werd ook een dubbelgevouwen hoofdkussen onder mijn heupen geduwd… Zonder het te beseffen had ik er zelfs zelf welwillend mijn heupen verder voor omhooggetrokken. Slechts seconden later duwde iemand zijn pik tussen mijn gezwollen, nog natte, kutlippen en drong in één stoot in me.
Woaaaawwwwwww… Ze namen me in een trio ! Wat geil ! Ze hadden blijkbaar goed naar Peter’s verhalen over mijn fantasieën geluisterd. Heerlijk !
Twee fantasieën verenigd !
Ik pijpte als een gekke terwijl de man tussen mijn dijen mij lekker egoïstisch gebruikte voor zijn eigen genot. Daar dient een hoer ook voor natuurlijk. Een hoer hoef je niet voor te verwarmen of te laten genieten. Daar betaal je haar niet voor. En hier lag ik. Wat een geil zicht zou dit geweest zijn voor eventuele toeschouwers.
Met zijn handen in de vouw, werd ik met mijn knieën aan weerszijden van mijn schouders in het matras gepind. Ik was maximaal gespreid en open. Zo drong de pik van mijn klant nu superdiep in mij door.
Beide mijn klanten gebruikten mij stevig.
Ik voelde hoe de man die ik pijpte mij in mijn mond begon te neuken. Hij ging echt voor een snoeihard orgasme in mijn mond.
De ander beukte in en uit mijn al goed voorbereidde kut tot hij luid kreunend ‘Jaaaahhhhh !!!’ riep en verstijfde. Ik voelde hem op mij in elkaar zakken terwijl zijn orgasme schokkend door hem heen trok. Terwijl hij zich terug ontspande, begon de man die mijn mond neukte luider te hijgen. Hij verhoogde zijn tempo nog verder en terwijl hij me met één hand bij mijn haar vastgreep, voelde ik zijn pik in mijn mond beginnen pulseren tot zijn zaad met stevige stralen in mijn keel spoot. Hij bleef me in deze vernederende greep over zijn spuitende pik schuiven terwijl hij me toeriep dat ik een geile hoer was en al zijn zaad moest doorslikken. Alsof ik iets anders wilde !? NATUURLIJK zou ik geen drupje laten verloren gaan.
Nadat hij volledig met me klaar was en me met zijn kwakje in mijn mond en aan mijn lippen achterliet, trok de ander ook zijn halfslappe pik uit mijn kut. Hij trok het condoom van zijn pik en overhandigde hem aan me met de woorden…’Jij bent echt een lekkere hoer en we gaan je deze vakantie nog vaak gebruiken slet’. Muziek voor mijn oren…
Terwijl ik hen beiden aankeek, likte ik de laatste restjes zaad van mijn lippen en zei hen op mijn meest geile toon dat ze welkom waren wanneer ze ook maar zin hadden. Afrekenen, zo zei ik, moesten ze bij Peter doen.
Terwijl ik hen deze uitnodiging voor een volgende bezoek meegaf, had ik mijn benen wijd gespreid en met beide handen, als een ervaren pornoactrice, mijn kutlippen voor hen gespreid. Zo mogelijk nog enthousiaster dan ze waren binnengekomen, vertrokken ze uitgelaten terug naar het zwembad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Peter&Cindy

Schrijver van erotische verhalen over en voor zijn echtgenote. Deels waar, deels bedacht... En sommige ook gewoon waargebeurd.
Cindy is sinds 2017 gekend als Milf Cindy en beleeft sindsdien, meermaals per week haar ultieme fantasie door zich thuis in haar werkkamertje te prostitueren. Bovenal voor die ultieme kick.

Dit verhaal is 10515 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Cindy, de Milf campinghoer (deel 2).”

Plaats een reactie