BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Demi Gaat Vreemd 5: Jim mag toekijken

[Dit is het vijfde deel van de Demi Gaat Vreemd-serie. Je kunt het los lezen, maar als je de vorige delen nog niet gelezen hebt kun je beter daar beginnen. Hoe dan ook, veel plezier! (En excuses voor het lange wachten.) – WP2000]

Jim had een onrustige nacht. Af en toe lukte het hem wel om even te slapen, maar lang duurde dat nooit, omdat hij steeds weer wakker werd van Demi en Wesley die in de aangrenzende slaapkamer lagen te neuken. Pas rond een uur of vier in de ochtend werd het stil en lukte het hem om een paar uur achter elkaar te slapen.

Hij werd wakker van het zware stemgeluid van Wesley, en toen hij zijn ogen opende zag hij dat het ochtend was… en dat de zwarte man naast zijn bed stond, spiernaakt. Jim was diep onder de indruk van zijn gespierde bouw. Zijn enorme lul was halfstijf en wipte op en neer bij iedere beweging. Jim kon er zijn ogen niet vanaf houden, en daar moest de minnaar van zijn vrouw om lachen.

“Wakker worden luiwammes!” bulderde hij opgewekt. “Heb je een beetje goed geslapen? Ik wel, die vrouw van je heeft me goed uitgeput vannacht. Ik heb haar wel vier keer volgespoten! Maar ja, wat wil je ook? Ze is echt een geile slet in bed, die meid kan elke vent knettergek maken.”

“Ehhh… ja?” vroeg Jim, die nog niet helemaal wakker was.

“Reken maar!” lachte Wesley. “Maar daar maak ik je niet voor wakker. Ik heb instructies voor je. Neem een douche en kleed je aan. Daarna mag je ontbijt in bed voor ons maken. We hebben vannacht keihard gewerkt, ook voor jouw plezier, en daar hebben we wel een beloning voor verdiend. Dus we verwachten een ontbijt dat zeker zo goed is als het diner van gisteren, is dat duidelijk?”

Jim knikte.

“Prima, aan het werk dan”, zei Wesley, en hij liep de kamer uit.

Jim nam vlug een douche, kleedde zich aan en haastte zich toen naar de keuken, waar hij ongeveer een half uur nodig had om het ontbijt te bereiden. Hij zette alles op een groot dienblad en liep ermee naar boven. De deur van de slaapkamer was deze keer gesloten, dus hij klopte beleefd aan. “Binnen!” klonk de stem van Demi.

Jim liep de kamer in en moest zich prompt beheersen om het dienblad niet uit zijn handen te laten vallen. Demi en Wesley lagen naast elkaar in bed, allebei naakt, en ze keken hem allebei met een brede grijns aan. Jim begon te blozen als een rode biet toen hij ze zo zag liggen, zijn vrouw en haar minnaar, terwijl hij daar naast het bed stond alsof hij de butler was. En zo behandelden ze hem ook.

“Zet het daar maar neer, schat”, zei Demi vrolijk, met een gebaar naar de rand van het bed. “Verder hebben we niks nodig, dus je kunt gaan. We komen straks wel naar beneden als we klaar zijn.”

Het was Jim wel duidelijk dat zijn aanwezigheid verder niet gewenst was, dus hij verliet bedeesd de kamer en ging naar beneden om iets voor zichzelf te eten te maken. Pas toen hij beneden kwam, merkte hij dat zijn knieën trilden van spanning. Hij had al jarenlang gefantaseerd over zijn vrouw met een andere man, maar hij had zich geen moment kunnen indenken dat het zo’n intens gevoel zou zijn om haar zo te zien, naakt in de armen van een andere man. Hij had echt even tijd nodig om weer tot rust te komen en zijn gedachten te ordenen. En ondertussen was zijn pikkie natuurlijk weer keihard geworden!

Ongeveer een uur later kwamen Demi en Wesley naar beneden, en ook zij waren nu volledig aangekleed, Wesley in hetzelfde pak als gisteren en Demi in een sexy, stijlvol bloesje en een rok die tot haar knieën reikte. Ze gingen tegenover Jim op de bank zitten en Wesley sloeg een sterke arm om haar schouders en trok haar dicht tegen zich aan. Demi liet het gewillig toe, en ze lachte naar Jim.

“Vandaag is de grote dag, schat”, zei ze. “Vandaag mag je kijken terwijl Wesley me neukt. Geen addertjes onder het gras. Maar we hebben wel een voorstel voor je. Je mag helemaal zelf bepalen of je het accepteert of niet.”

“Hoe… hoe bedoel je?” vroeg Jim. “Wat voor een voorstel?”

“Okee, dit is de deal”, ging Demi verder. “Jij mag kijken terwijl we neuken, één keer, maar als het gebeurd is sturen we je weer de kamer uit. Meer dan één keer heb ik je nooit beloofd. Daarna brengen Wesley en ik de nacht samen door, zonder jou, en morgen de hele dag. Maar…”

Ze hield haar mond en keek hem met een duivels glimlachje aan. Jim voelde de zenuwen alweer door zijn keel gieren. “Maar wat?” vroeg hij.

“Nou”, vervolgde Demi, “het probleem is dat we er altijd zo’n natte troep van maken als we neuken. We zitten echt onder het sperma en het geil als we klaar zijn! Nietwaar, Wesley?” Ze keek met een verliefde blik naar haar minnaar. “Ja, je kutje druipt echt van het zaad, en mijn pik ook”, beaamde die grijnzend.

“Precies”, lachte Demi. “Dus toen bedachten we dat we eigenlijk iemand nodig hadden om ons weer op te frissen na het neuken. En omdat jij het toch al zo geil vindt om me te beffen als Wesley me geneukt heeft, dachten we dat jij dat misschien wel voor ons zou willen doen. Dus als jij dat ook wil, dan ben je van harte welkom om de rest van het weekend toe te kijken terwijl Wesley me neukt.”

Jim zette grote ogen op en zijn mond viel open. “Bedoel je dat ik zijn… zijn sperma uit je kutje moet likken… of dat ik jullie allebei…?” Hij stokte, en Demi en Wesley schoten in de lach om zijn gestuntel.

“Ons allebei natuurlijk, schat”, zei Demi. “Dat is toch geen probleem, om zijn lul aan te raken? Je hebt zijn sperma al vaker geproefd, als je het uit mijn kut likte. En Wesley wil dat ook wel eens zien gebeuren. Maar zijn lul zit ook onder het zaad als hij gespoten heeft. En dat moet je eerst oplikken voordat je mij aan mag raken.”

Jim keek bedenkelijk, maar daar stoorde Demi zich niet aan. “Ik vind het sowieso niet meer dan redelijk dat je Wesley schoonmaakt, als bedankje omdat hij mij – je eigen vrouw – zo heeft laten genieten. Ja toch?”

Jim had weinig tijd nodig om na te denken. Hij had nog nooit eerder de pik van een andere man aangeraakt. Tot die ochtend had hij zelfs nog nooit een andere man naakt gezien. Maar Demi had gelijk… hij had zijn sperma toch al geproefd, dus wat maakte het nog uit?

“Is het een deal?” drong Demi aan, en Jim knikte. “Okee”, antwoordde hij zachtjes.

“Dat mag wel wat enthousiaster Jim!” zei Demi streng. “Graag of niet hoor!”

“Sorry schat! Ja, als ik erbij mag zijn zal ik… zal ik jullie… schoonlikken”, stamelde hij haastig.

Die middag gingen ze de stad in. Jim was de chauffeur en Demi en Wesley namen op de achterbank plaats. En uiteraard konden ze geen moment van elkaar afblijven en zaten ze uitgebreid te zoenen. Uiteindelijk parkeerden Jim de auto bij een groot overdekt winkelcentrum, want Wesley had besloten dat Demi een mooi cadeau verdiende als herinnering aan dit geile weekend.

In het winkelcentrum liepen ze rond als een verliefd stel, armen om elkaar heen, terwijl Jim achter ze aan liep. Af en toe stopten ze even om elkaar innig te kussen, en Wesley bleek er echt een talent voor te hebben om Jim constant voor paal te zetten. Zijn timing was perfect. “Jim, je vrouw is echt zo’n lekkere hete meid. Ik kan niet genoeg van haar krijgen”, zei hij, net op het moment dat er een bejaard stel passeerde. De man en vrouw keken verwonderd om en hadden duidelijk gehoord wat Wesley zei. En even later, net toen er een gezin met twee tienermeiden langsliep: “Hoe voelt dat nou, Jim? Een dagje uit met je vrouw en haar minnaar?” De meisjes schoten onmiddellijk in de lach en keken Jim spottend aan. Hij kon wel door de grond zakken, zo geneerde hij zich, maar hij had ook constant een erectie.

In een eettentje bestelden ze lunch, en ook daar ging het plagen door. “Ik ben van plan om je de hele dag op te geilen, Wesley”, zei Demi. “Dan heeft Jim zo veel mogelijk sperma om op te likken als we gaan neuken.” “Dat opgeilen lukt al heel aardig, Baby”, antwoordde Wesley. “Ik heb straks een enorme lading voor je, daar kun je zeker van zijn!” Ze zeiden het allemaal op een toon alsof ze een etentje planden, of een avondje uit. Jim zat er stilletjes bij, opgewonden, beschaamd en een beetje bang.

En zo ging het de hele middag door. Het cadeau dat Wesley voor Demi in gedachten had, was een luxe lingeriesetje, en daarvoor liepen ze een dure damesmodezaak in. Wesley zocht een stijlvolle beha met bijpassend slipje voor Demi uit. Tegenover het personeel liet hij er geen enkele twijfel bestaan dat hij Demi’s minnaar was, maar dat Jim, haar echtgenoot, de rekening betaalde. De dame die hen hielp deed haar best om haar gezicht in de plooi te houden en professioneel te blijven, maar ze kon het niet laten om Jim spottend aan te kijken.

Aan het begin van de avond bezochten ze een restaurant, en tijdens het diner letten Demi en Wesley enkel op elkaar. Het gesprek varieerde van alledaagse dingen tot uitgebreid flirten, en ze negeerden Jim volledig. Pas toen het dessert was afgeruimd, keurden ze hem een blik waardig. “Dat was lekker”, zei Wesley. “Maar niet zo goed als jouw diner van gisteravond, Jim. Daar moeten we het nog eens serieus over hebben, maar niet vanavond. Vanavond mag je toekijken hoe ik je vrouw neuk…”

Ze reden in totale stilte naar huis, en de spanning in de auto was te snijden. Eenmaal gearriveerd zei Wesley dat Jim een stoel uit de eetkamer naar de slaapkamer moest brengen. Jim gehoorzaamde braaf. Toen hij de stoel had neergezet, droeg Demi hem op om zich uit te kleden. Gehoorzaam trok hij al zijn kleren uit, tot hij daar spiernaakt stond, zijn kleine pikkie keihard vooruit stekend. “Ach, wat schattig” lachte Demi. “Hij heeft een stijve, zie je dat Wesley?” De zwarte man knikte. “Jammer voor hem dat niemand er wat aan heeft.”

Terwijl hij dat zei, haalde hij een dikke rol tape tevoorschijn. “Ga zitten, Jim”, zei Demi, en toen hij gehoorzaamde, tapete Wesley zijn armen vast aan de armleuningen van de stoel. Jim wilde protesteren, maar Demi snoerde hem de mond. “Je mag kijken, Jim, maar we willen er zeker van zijn dat je niet tussenbeide komt terwijl we neuken.” Jim sputterde tegen. “Ik beloof je dat ik jullie niet zal storen. Maar ik mag toch wel rukken terwijl ik kijk?” Demi schudde haar hoofd en keek hem bijna met medelijden aan.

“Je snapt het nog steeds niet, hè?” zei ze, alsof ze een ondeugend kind toesprak. “We doen dit niet vóór jou, we doen je dit áán. Jouw enige taak is stilzitten en toekijken terwijl Wesley mij neukt. En nou niet meer zeuren, anders krijg je ook nog een prop in je mond!” Terwijl ze hem toesprak, tapete Wesley nu ook zijn enkels aan de stoelpoten vast. Jim kon zich nauwelijks nog bewegen, het enige wat nog lukte was beven als een riet, zo strak stond hij van de zenuwen.

En toen kreeg hij voor het eerst te zien dat zijn vrouw met een andere man naar bed ging. Zijn ogen waren gefixeerd op zijn vrouw en haar boomlange zwarte minnaar. Hij nam Demi in zijn armen en tilde haar op alsof ze zo licht als een veertje was. Ze zoenden elkaar diep en kreunend, en Demi klemde haar benen rond zijn stevige middel. Wesley op zijn beurt liet zijn handen over haar hele lijf glijden, door haar kleding heen. Hij kneedde haar billen, streelde haar borsten en voelde onder haar rok tussen haar benen. Af en toe keek Demi even opzij, naar Jim. ‘Moet je eens kijken wat hij allemaal met je vrouw doet’, las Jim in haar ogen.

Wesley zette Demi weer op de grond en begon haar uit te kleden met zijn grote kolenschoppen van handen. Eerst knoopte hij haar bloesje los en liet het van haar schouders glijden. Toen was haar rok aan de beurt, die helemaal rond haar middel omhoog gekropen was. Hij opende de knoopjes en de rok gleed langs haar benen op de grond. Nu droeg Demi enkel nog de lingerie die Jim voor haar had gekocht.

Zonder een woord te zeggen begon Wesley tussen haar benen te strelen, terwijl hij met zijn andere hand in haar tepels kneep. Hij deed het door de stof van de lingerie heen en trok het ondergoed niet opzij, maar Demi werd ook van deze indirecte aanraking bloedgeil. Ze klampte zich stevig aan Wesley vast terwijl hij haar steeds intenser streelde en betastte. Ze hijgde zachtjes en begon toen te kreunen, en tussen haar benen voelde ze een onvermijdelijk orgasme opkomen. De opwinding die ook zij de hele dag had gevoeld, kwam eindelijk tot een hoogtepunt.

“Oooohhh Wesley… ik KOMMMM!” kermde ze, en haar knieën begaven het. Wesley bleef haar stevig vasthouden en voorkwam dat ze onderuit ging. Met grote ogen keek Demi naar hem op. “Dank je, Daddy”, fluisterde ze. Ze kusten.

Jim had het niet meer. In een paar minuten tijd had Wesley ervoor gezorgd dat Demi helemaal de zijne was, dat ze alles zou doen wat hij maar wilde. En Demi wist precies wat hij wilde. Ze bleef naar Jim kijken terwijl Wesley haar verder uitkleedde. Zijn lange armen reikten achter haar rug en hij maakte de haakjes van haar beha los.

Het pikkie van Jim steigerde van frustratie en wees kaarsrecht omhoog, maar hij kon er niets mee. Toen Wesley haar behaatje had verwijderd en haar borstjes bloot waren, knielde hij voor Demi neer en nam hij een van haar stijve tepels in zijn mond. Tegelijk gleden zijn handen tussen haar benen en begon hij haar opnieuw te strelen, door haar slipje heen. Het duizelde Demi van genot en ze klampte zich aan Wesley’s sterke schouders vast. Haar vorige orgasme was nog maar nauwelijks uitgewerkt, maar ze voelde het genot alweer opkomen. Ze keek naar haar minnaar met vertroebelde ogen, en haar gekreun werd steeds harder, tot ze met een luide schreeuw klaarkwam, voor de tweede keer in slechts een paar minuten?

Jim kon niet meer helder denken van frustratie, opwinding en ook jaloezie. Hij dacht dat hij zich er al bij had neergelegd dat Wesley een betere minnaar was dan hij. Maar nu hij de man in actie zag, besefte hij pas echt hoe groot het verschil was.

Nu haar orgasme was uitgewoed, trok Wesley haar slipje in één beweging naar beneden, zodat Demi eruit kon stappen. Toen ze eenmaal naakt was, keek ze Jim recht aan en liep ze naar hem toe. Ruim een minuut bleef ze zo staan zonder een woord te zeggen. Voor Jim was het een pure kwelling. Hij kon alleen maar kijken, hoe dichtbij ze ook was. Toen boog ze zich voorover, tot haar gezicht nog maar een paar centimeter van het zijne was. Hij voelde haar ademhaling op zijn huid.

“En nu ga ik Wesley neuken, schat… vlak voor je neus”, fluisterde ze. “En jij kunt er niets aan doen. Je kunt het niet tegenhouden, je kunt je niet afrukken, je kunt alleen maar blijven zitten en toekijken. Maar ik hoop dat jij er net zo van geniet als ik…”

Toen draaide ze zich om naar Wesley. En waar hij er een show van had gemaakt om haar uit te kleden, rukte Demi hem de kleren zo ongeveer van het lijf. Zijn colbert viel op de grond, gevolgd door zijn overhemd. Toen maakte ze de knoop én de rits van zijn broek in één beweging open en trok ze de broek en zijn shorts tegelijk naar beneden. In volle glorie sprong zijn stijve pik tevoorschijn, keihard opgezwollen.

Jim kon zijn ogen niet geloven. Hij had de lul van Wesley die ochtend al een keer gezien, maar toen was hij maar halfstijf. Nu stond hij recht overeind, klaar voor actie. Gefascineerd keek hij naar de donkerbruine, licht gebogen erectie en de dikke eikel, bijna donkerpaars van kleur en glinsterend van het voorvocht. Wat een monster! Die paal was nog groter dan een frisdrankfles! Met dat gevaarte ging hij Demi opvullen en volspuiten! Jim probeerde zich voor te stellen hoe zijn sperma uit zijn eikel schoot, diep in de kut van zijn vrouw. En toen herinnerde hij zich de afspraak die hij die ochtend met ze gemaakt had… zijn belofte dat hij ze allebei schoon zou likken als ze klaar waren. Maakte die gedachte hem extra opgewonden, of was hij op dit moment al zo opgehitst dat het niet meer uitmaakte?

Demi knielde voor Wesley op het tapijt neer en greep zijn harde pik vast. Zonder omhaal stopte ze de dikke eikel tussen haar lippen. Ze zoog en sabbelde aan de harde paal, likte hem langs de hele lengte en zoog op zijn zware ballen. Minutenlang aanbad ze de vette zwarte pik met haar lippen en haar tong. Toen greep Wesley haar vast bij haar achterhoofd en begon hij haar met trage bewegingen in haar mond te neuken, grommend van genot. Hij keek Jim recht aan.

“Serieus man, wat kan jouw vrouw goed pijpen! Zo’n klein mondje, maar ze kan me zo diep hebben! Hier, kijk maar!” En met die woorden duwde hij zijn paal zo diep in Demi’s keeltje als hij kon. Ze maakte proestende geluiden maar verzette zich niet. Na een paar seconden liet Wesley haar weer los en kon ze naar adem happen. “Ik zou zo haar keel kunnen volspuiten als ik het wilde”, ging Wesley verder. “Maar jij wil liever dat ik mijn zaad in haar kutje spuit, nietwaar Jim?”

Jim dacht dat het een retorische vraag was, en hij knikte alleen maar. Maar dat was niet de bedoeling van Wesley.

“Nietwaar Jim?” drong hij aan, en toen viel het kwartje.

“Ja, Wesley, wil je alsjeblieft je zaad in het kutje van mijn vrouw spuiten?” vroeg Jim nederig.

“Met alle plezier, Jim”, lacht Wesley met zijn zware stem. “Als jij het niet kan, moet iemand anders het doen. En ik ben altijd bereid om een vriend in nood te helpen. Geen zorgen, Jim, ik beloof je dat ze ervan zal genieten.”

Met die woorden pakte hij Demi onder haar oksels vast en trok hij haar overeind. Hij tilde haar op en droeg haar naar het bed, waar ze zich gewillig neer liet leggen. Ze maakte het zich gemakkelijk, en toen de grote, gespierde man bij haar op het bed klom, spreidde ze haar benen voor hem. Jim kon zijn blik geen seconde afwenden. Hij voelde zijn hart in zijn keel kloppen.

Wesley knielde tussen haar benen neer, zijn stijve lul maar een paar centimeter van haar kutje verwijderd. Met één hand greep hij zijn pik beet en wreef hij de eikel over haar kutlippen. Hij keek Demi recht aan.

“Van wie is dit kutje?” vroeg hij.

“Het is van jou, Daddy”, antwoordde Demi kreunend. Maar Wesley schudde zijn hoofd.

“Niet goed genoeg”, zei hij. “Van wie is dit kutje?”

“Het is jouw kutje, Daddy. Alleen van jou”, kreunde Demi op smekende toon. “Alsjeblieft, neuk me! Ik heb je pik zo nodig!” Maar weer schudde hij zijn hoofd.

“Beter, maar nog steeds niet goed genoeg”, grijnsde hij. Hij keek haar recht aan en bleef met zijn eikel over haar natte, gevoelige spleetje wrijven. Toen maakte hij een kleine hoofdbeweging in de richting van Jim, en hij knipoogde naar haar. Eindelijk begreep ze wat hij bedoelde. Ze draaide haar hoofd en keek Jim recht aan.

“Mijn kutje is van Wesley”, zei ze tegen haar man. “Het is zijn kutje, niet het jouwe! Want hij is een echte man met een grote, harde pik die me diep en hard kan neuken. En jij bent een slapjanus die zijn eigen vrouw niet kan bevredigen!” Jim hoorde het met open mond en bonzend hart aan, en hij voelde een trilling van opwinding door zijn pikkie gaan. Er sijpelde een druppeltje voorvocht uit zijn eikel. Demi wendde zich weer van hem af en keek Wesley smekend aan. “Neuk me, Daddy! Neuk je geile slet! Alsjeblieft… neuk me!”

Dat waren de magische woorden die Wesley wilde horen. Nog voordat Demi was uitgesproken, ramde hij zijn staalharde pik in één vloeiende beweging in haar drijfnatte spleet. Haar benen schoten omhoog toen hij haar binnendrong, en ze klampte zich met alles wat ze had aan haar minnaar vast. Meer dan een klein, zacht snikje kon ze niet uitbrengen, maar toen werd ze overweldigd door het allerheftigste orgasme dat ze ooit van haar leven had gevoeld. Schokkend over heel haar lijf kwam ze jankend klaar, maar Wesley hield haar bokkende lijf in bedwang door zwaar op haar neer te drukken met zijn volle gewicht.

Voor Jim klonken haar kreten van genot een beetje gesmoord, terwijl hij toekeek hoe Wesley zijn vrouw diep in het zachte matras duwde. Hij zag hoe de zwarte pik het kutje van Demi tot het uiterste oprekte. En terwijl Jim toekeek, vast getapet aan de stoel, begon hij spontaan te spuiten. Niemand had zijn pikkie aangeraakt, niemand had naar hem gekeken, maar het sperma knalde uit zijn pikkie. Zijn lichaam schokte zo hard toen hij begon te spuiten, dat hij bijna bang werd dat hij iets zou breken, ondanks de tape om zijn polsen en enkels. Meestal droop het sperma langzaam langs zijn eikel naar beneden als hij klaarkwam, maar deze keer, zonder enige hulp, schoot het in een grote boog dwars door de kamer, waar het op het tapijt landde.

“Zo te horen geniet je man van het uitzicht”, zei Wesley grijnzend tegen Demi, en ze schoot in de lach, ondanks de zijn pik die haar kutje tot het uiterste oprekte. Maar toen begon hij haar te neuken. Langzaam trok Wesley zijn lul uit haar, tot alleen het topje van de eikel nog tussen haar schaamlippen zat, en toen duwde hij hem weer naar binnen. Demi was zo drijfnat van opwinding dat hij bijna geen weerstand voelde terwijl hij haar tot aan zijn ballen opvulde. Maar Demi kon het maar al te goed voelen! Ze klampte zich stevig aan zijn sterke armen vast en liet zich gewillig nemen. Het gevoel van zijn harde, dikke pik die constant langs haar supergevoelige klitje wreef, maakte haar gek van genot, en al na een paar minuten voelde ze haar eerste orgasme opkomen, diep van binnen.

Kermend kwam ze klaar op de stotende pik van haar minnaar. Jim kon het allemaal horen, maar hij kon zijn vrouw bijna niet zien, omdat het grote, gespierde lijf van Wesley haar helemaal blokkeerde. Alleen haar gespreide benen en haar armen waren nog zichtbaar, verder kon hij alleen raden hoe ze eruit zag, kronkelend van geilheid onder het stotende lijf van Wesley. En dat ze bloedgeil was, daar twijfelde hij niet aan! Afgelopen nacht had hij het gehoord en nu zag hij het met eigen ogen. Demi liet zich helemaal gaan, zo wild van genot had hij haar nog nooit eerder meegemaakt!

Wesley richtte zich op zijn armen op en gaf Demi wat meer bewegingsruimte, en nu kon Jim pas goed zien hoe zijn vrouw eruit zag terwijl ze hard geneukt werd door een echte man. Het was een bijna dierlijke aanblik. Ze schokte en trilde en kermde en gromde van extase terwijl Wesley haar van het ene orgasme naar het andere neukte. Haar gezicht was rood aangelopen en ze transpireerde heftig.

Het enige wat voor Demi nog telde was de enorme zwarte pik die tot in het diepste van haar kutje werd geramd. Alle gedachten aan Jim waren verdwenen, ze was compleet vergeten dat haar man naast het bed naar haar zat te kijken, vastgebonden aan zijn stoel.

Terwijl Jim naar het neukende stel staarde, vroeg hij zich geen moment af of dit wel echt was wat hij altijd gewild had. Hij was er compleet zeker van! De werkelijkheid was nog veel geiler dan al zijn fantasieën bij elkaar! Nog nooit van zijn leven was hij zo geil geweest als nu, nu hij voor het eerst zag hoe zijn vrouw zich aan een andere man gaf. Een betere, sterkere man dan hij. Zijn opwinding was met niets te vergelijken wat hij ooit eerder had meegemaakt, en daar was zijn pikkie het helemaal mij eens. Het was nog maar een paar minuten geleden dat hij gespoten had, maar hij had alweer een keiharde erectie. Ook dat was een compleet nieuwe ervaring voor hem.

Wesley had het ook uitstekend naar zijn zin. Met iedere stoot gaf hij Demi de complete lengte van zijn paal, genietend van de wrijving in haar sappige nauwe kutje. Hij had zichzelf op dit moment het liefste laten gaan en haar volgespoten, maar hij hield zich in. Want hij was niet vergeten dat Jim er ook nog was. Nog één keer dreef hij zijn dikke zwarte lul naar binnen, en toen hield hij stil. Demi keek verstoord op.

“Zeg het”, fluisterde Wesley in haar oor, en ze kreunde geërgerd. “Nee! Niet nu!” zeurde ze, maar Wesley bleef onverzettelijk. “Zeg het”, herhaalde hij.

“OK dan, jij je zin!” snauwde Demi. En toen keek ze opzij, naar Jim. Ze begon tegen hem te praten, al ging dat moeizaam, want Wesley begon haar weer te neuken. Jim luisterde met openhangende mond en ogen op steeltjes naar wat ze zei.

“Jim… ik weet… ooohh! Ik weet dat je hier al… aaahhh… al heel lang over fantaseert. En ik heb… oooohhh God! Ik heb bedacht dat het geilste wat ik… wat ik voor je kan doen… ooohh Wesley, neuk me! Het geilste wat ik kan doen… is met je praten terwijl hij me neukt OHH GOD IK KOMMMMM!!!”

Demi kon geen woord meer uitbrengen en slaakte een rauwe kreet terwijl ze een enorm intens orgasme beleefde. Het duurde ruim een minuut voordat haar opwinding weer een klein beetje zakte en ze weer kon praten.

“Het voelt zo fantastisch, Jim! Zijn pik is zo gróót… ooohhh, hij gaat zo diep in me! Ik kan er geen genoeg van krijgen om… om met Wesley te neuken, Jim. En… OOOHH… en ik ben blij dat jij er geen genoeg van kunt krijgen om het te zien. Kijk maar goed Jim! Kijk maar goed hoe een echte man je vrouw klaarneukt! OH GOD DADDY! NEUK ME HARD!! OOOOHHH”

Jim trilde over zijn hele lijf, van top tot teen, en zijn pikkie steigerde van ongekende opwinding. Nu snapte hij pas goed waarom ze hem met tape hadden vastgebonden. Zo was er geen kans dat hij zich zou bezeren!

Toen was de beurt aan Wesley. Hij keek Jim doordringend aan, terwijl Demi haar aandacht weer op haar eigen genot richtte. “Weet je, Jim? Toen Demi me voor het eerst vertelde hoe jij haar verwaarloosde in bed, was ik gewoon kwaad op je. Wil je dat wel geloven? Ik kon me niet voorstellen hoe een echte vent zo’n vrouw als Demi zo tekort zou doen. Maar nu ik je heb leren kennen, weet ik dat je een goeie vent bent. Je bent sympathiek, je hebt een fantastisch kooktalent, en je houdt van je vrouw… niks mis mee!”

Jim keek verbaasd en vroeg zich af waar dit heen ging.

“En dat jij Demi niet kan geven wat ze verdient, een stevige neukbeurt met een grote dikke pik, dat is jouw schuld niet”, ging Wesley verder. “Je kan het niet helpen dat je met zo’n klein pikkie van niks door het leven moet. En je bent ook nog eens eerlijk genoeg om dat toe te geven en een stap opzij te doen, zodat een echte vent haar kan geven wat ze nodig heeft. Ik ben blij dat ik die vent ben, Jim. Dank je.”

Wesley zei het heel vriendelijk, maar het ontging Jim absoluut niet dat de zwaargebouwde man hem tot op het bot kleineerde.

“En ik kan je verzekeren, Jim… Demi is echt fantastisch! Hier, moet je dat strakke lijf zien, moet je zien hoe ze als een echte slet ligt te kronkelen! En je kunt je niet voorstellen hoe het voelt als ze klaarkomt met mijn pik diep in haar kut! Het ziet er ook fantastisch uit als ze klaarkomt, vind je ook niet? Zal ik haar nog een keer laten klaarkomen?”

Jim kon alleen maar dom knikken, maar dat was voor Wesley voldoende om hem een volledige rondleiding door het orgasme van Demi te geven. Terwijl hij haar stug doorneukte, vertelde hij wat er gebeurde.

“Moet je kijken, zie je hoe ze haar lippen optrekt? En ze begint sneller te ademen, hoor je wel? Oh! En deze kon je niet zien, maar haar kutje greep even keihard in mijn pik! En daar gaat ze, zie je wel?”

Jim en Wesley keken gebiologeerd toe hoe Demi klaarkwam, trillend en schreeuwend in pure extase. Het leek een eeuwigheid te duren voordat ze tot rust kwam. Pas toen haar ademhaling weer een beetje normaal was, ging Wesley verder. “OK, Jim. Dan blijft er nog maar één ding over om het feest compleet te maken, denk je ook niet? Dus wat gaat het worden? Wil je dat ik je vrouw volspuit met mijn sperma?”

“Ja”, antwoordde Jim, maar zijn stem trilde zo dat het meer een piepgeluidje was.

“Dat kan beter”, zei Wesley neerbuigend.

“Wil je alsjeblieft mijn vrouw volspuiten?” verbeterde Jim zichzelf snel. Maar Wesley schudde van nee.

“Nog steeds niet goed genoeg”, zei hij, strenger deze keer. En toen viel het kwartje bij Jim. Hij keek Demi recht aan terwijl ze daar lag, haar armen om Wesley heen, hijgend van genot. Toen schraapte hij zijn keel en zei luid en duidelijk, op smekende toon: “Alsjeblieft Wesley, neuk mijn vrouw! Geef haar wat ik haar niet geven kan! Spuit haar vol met een dikke lading sperma! Alsjeblieft Wesley!”

“Met genoegen, Jim.”

Alle opwinding, al het voorspel, al het opgeilen waar ze de hele dag mee bezig waren geweest, kwam tot uitbarsting op dat moment. Demi hield abrupt haar adem in en heel even leek de tijd stil te staan. Maar toen explodeerde ze, terwijl Wesley zijn pik nog één keer diep naar binnen ramde. Jim zag hoe de billen van de man tot het uiterste werden samengeknepen. Zijn hele lijf verkrampte toen hij zijn zaad diep in haar begon te pompen, en het duurde bijna twee minuten. Golf na golf dik, romig zaad vulde Demi’s kutje, waar ze het bijna huilend van genot ontving.

En voor de tweede keer die avond begon ook Jim weer te spuiten. Niet zoveel als de eerste keer, maar toch nog altijd twee straaltjes zaad. Het was gebeurd. Het was eindelijk gebeurd! Hij had gezien hoe zijn vrouw door een andere man werd geneukt, en het was de meest intense ervaring van zijn leven!

Demi en Wesley bleven nog een paar minuten met elkaar knuffelen en zoenen, maar toen keek Wesley naar Jim, en hij grijnsde. “Tijd om jouw deel van de afspraak na te komen, vriend.”

De grote man stond op van het bed en liep naar Jim toe. Met een paar bewegingen maakte hij het tape rond zijn polsen en enkels los, een pijnlijke ervaring waarbij ook wat haren van Jim’s armen werden getrokken. Toen trok hij de nog natrillende Jim uit de stoel overeind. “Tijd om ons schoon te likken, vriend.”

Jim was van tevoren bang geweest dat hij op dit moment de mist in zou gaan, maar nu het zover was, besloot hij door de zure appel heen te bijten. En dus knielde hij op het bed bij Demi en Wesley neer, en likte hij gehoorzaam eerst het sperma van Wesley’s pik, en toen uit het lekkende kutje van zijn vrouw. Hij deed het zonder mokken, en kwam erachter dat het sperma van de zwarte man beter smaakte als het vers was, dan de vorige keren, toen hij het pas veel langer na de neukbeurt had geproefd. Zowel Demi als Wesley waren onder de indruk van de gretigheid waarmee Jim hen gehoorzaamde. En hij deed zijn best om ze allebei zo goed mogelijk van al het zaad, zweet en kutvocht te reinigen. Na ongeveer een kwartier zei Demi dat het genoeg was.

“Tijd om te slapen, jongens”, zei ze. “Jim, naar je kamer. Je hoort het wel als we klaar zijn voor de volgende ronde.”

Jim kroop braaf in zijn bed op de logeerkamer, maar midden in de nacht maakte Wesley hem wakker met de mededeling dat hij Demi weer ging neuken. Deze keer werd hij gelukkig niet meer vastgebonden. Wesley neukte Demi veel rustiger dan de eerste keer, en na afloop maakte Jim ze allebei weer grondig schoon. Dat hele ritueel herhaalde zich de volgende dag nog twee keer.

Die avond, nadat iedereen zich had opgefrist en Jim een heerlijk diner had bereid, hadden Demi en Wesley nog een laatste verrassing voor hem. Demi zei Jim recht voor zijn raap dat ze er genoeg van had dat hij zijn tijd verdeed als jongste bediende bij een advocatenkantoor. “Jij moet kok worden.”

Jim sputterde tegen. “Maar hoe dan? Ik ken niemand in dat wereldje!” zei hij, en daar moesten Demi en Wesley hartelijk om lachen.

“Jim”, zei Wesley, “Ik heb je al verteld dat ik recruiter voor een grote hotelketen ben. En bij onze hotels horen ook restaurants. Eersteklas restaurants. En het is mijn taak om op alle vlakken de best mensen in de business te vinden. Nou weet ik dat we elkaar op een rare manier hebben leren kennen, maar ik zou wel gek zijn als ik een talent als jij door m’n vingers laat glippen. Je hoeft het maar te zeggen en ik kan je morgen voorstellen aan één van onze topkoks.”

“Zou dat niet fantastisch zijn, Jim?” vroeg Demi. “En dan zouden we nog collega’s worden ook.”

Jim wist niet goed wat hem nu weer overkwam. Na dit ongelooflijk intense weekend werd zijn leven wéér op zijn kop gezet. “Hoe… hoe bedoel je… collega’s?” vroeg hij.

“O, niks”, lachte Demi. “Behalve dat Wesley me gevraagd heeft om bij het marketingteam van de hotelketen te komen werken. Websites bouwen, publiciteitscampagnes, dat soort dingen. En ik heb ja gezegd.”

“En ik hoop dat jij ook ja zegt”, zei Wesley. “Wat dacht je ervan?”

Jim was er stil van, maar het vooruitzicht om niet meer naar dat verdomde advocatenkantoor te hoeven klonk wel verdomd aantrekkelijk. En veel tijd had hij dan ook niet nodig.

“Graag”, zei hij.

“Dat kan beter”, grijnsde Wesley met een knipoog, en Jim wist meteen wat hij bedoelde.

“Ja Wesley”, zei hij luid en duidelijk. “Ik wil heel graag als kok voor je aan het werk. Mag dat?”

“Met genoegen, Jim”, grinnikte Wesley.

“Dat is dan geregeld”, zei Demi. “En kunnen we dan nou weer naar de slaapkamer gaan? Ik heb zin om te neuken met mijn nieuwe baas!”

EINDE

[Einde van ‘Demi gaat vreemd’, maar niet het einde van de avonturen van Demi.]

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door WP2000

Ik probeer wat langere geile verhalen te maken, met veel overspel erin. Gewoon om eens te proberen.

Dit verhaal is 7690 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Demi Gaat Vreemd 5: Jim mag toekijken”

    • Dank je wel! Er komt nog meer, beloofd, maar dat wordt een nieuw verhaal. Alleen snap ik niet dat jij geen alinea’s in beeld krijgt, want die heb ik wel gebruikt. En ik krijg ze op mijn laptop ook gewoon te zien. Misschien dat de mensen van de site weten hoe dat zit?

Plaats een reactie