BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Is mijn man een cuckold geworden 2

Jullie hebben in het vorige deel kunnen lezen dat Henk mij naar huis stuurde met de opdracht om Wim zijn pikkie in mijn zaadkutje te nemen en dit te filmen.

Toen ik thuis kwam lag Wim op bed maar sliep niet. Ik kleedde mij uit en ondertussen vroeg Wim hoe het was met Henk. Ik zei je hebt de filmpjes gezien en jouw reactie was wel erg positief. Ik kreeg het idee dat jij mij als een hoertje aanprees bij Henk. Wim verontschuldigde zich maar vertelde dat hij het zo vreselijk geil vond dat hij daarom zo reageerde.

Inmiddels was ik in bed en pakte Wim zijn pikkie vast. Ik had mijn telefoon er bij en filmde dit alles Hij kreunde en ik klom op hem en zei ik wil je pikkie in mijn kutje. Ik liet mij over zijn pikkie zakken. Dat ging erg makkelijk mijn kutje stond nog open van die pik van Henk. Het achtergebleven zaad zorgde er voor dat Wim zijn pikkie gewoon verdronk in mijn kut. Hij merkte het en vroeg je bent nog steeds geil en nat schat. Ik vertelde hem dat Henk zijn zaad nog in mijn kut zat en dat ik zijn pikkie niet voelde. Dit stuurde ik naar Henk zoals afgesproken. Hij spoot spontaan zijn zaad er bij. Ik ging naast hem liggen terwijl we hierover spraken.

Wim vroeg waarom Henk dit wilde zien. Ik wist dit niet zei ik. Toen begon Wim er over dat hij toch graag er bij wilde zijn als Henk mij neukte. Ik vroeg Wim of dit wel een goed idee was. Hij vond van wel, waarop ik vertelde dat Henk wel erg dominant kon zijn. Wim vroeg hoe dat dan zou zijn. Ik stopte 2 vingers in mijn kutje en trok ze er uit met mijn geil en het zaad van twee mannen er aan. Ik keek Wim aan en zei lik mijn vingers schoon slet.

Wim was zeer verbaasd en vroeg moet ik zijn zaad likken. Ik vertelde hem dat hij dit nu moest doen als hij meer wilde. Ik dacht wat een heerlijk gevoel als hij dit gaat doen. Warempel hij opende zijn mond en ik stopte snel mijn vingers er in. Hij likte met een vies gezicht alles schoon en slikte alles door.

Ik zei hem zie je wel het is niet vies en misschien groeit jouw pikkie wel van zijn zaad.
Hij keek mij een beetje beduusd aan en ik maakte van de situatie gebruik om mijn vingers weer diep in mijn kutje te steken en ze voor zijn mond te houden. Ik keek hem enkel aan en hij opende zijn mond en ik stak mijn vingers er in. Hij likte braaf alles schoon.

Ik vertelde Wim dat Henk er op geilde dat hij mij zijn geile sletje noemde en dat hij wel mocht toekijken hoe Henk mij op alle manieren neukte zoals hij wilde. Ik keek hem aan en zei Wim, Henk is erg dominant hij vind het geil om jouw te vernederen met jouw pikkie. Hij wil zelfs zover gaan dat jij aan zijn pik zuigt. Hij keek mij een beetje wezenloos aan terwijl ik vroeg ga je zijn pik zuigen als ik het ook wil. Misschien wel zei hij, ik weet het niet het is allemaal zo raar. We gingen slapen morgen weer een dag.

Ik had Henk gebeld en besproken dat wij die avond zouden komen. Wim zou mee komen en wij zouden kijken hoever we konden gaan met hem. Ik vertelde Wim dat mijn nicht op zou passen en wij die avond naar Henk zouden gaan. Hij keek mij een beetje vreemd aan maar stemde gelijk toe en vroeg of ik Henk kon vragen de eerste keer rustig aan te doen.

Die avond kwamen we aan bij Henk. Ik was eigenlijk gekleed als een hoertje, Henk deed open en kuste mij gelijk vol op de mond terwijl hij met een hand onder mijn rokje zat. Wim stond er een beetje verlaten bij. Henk keek Wim aan en gaf hem een hand onderwijl zij hij tegen Wim, zo dus jij bent haar man met dat kleine pikkie kom binnen. De deur sloeg dicht en Henk viste gelijk een tiet uit mijn topje. Hij keek naar Wim en zei lekker hoertje hoor moet je dadelijk eens kijken als mijn machtige pik in haar kutje zit, dan mag ik alles doen wat ik wil met haar.

We gingen de kamer in en kregen een drankje aangeboden van Henk. Die keek Wim plots aan en gaf hem opdracht dat hij mij moest uitkleden. Wim deed dit zonder protest. Hierna gaf Henk Wim een briefje hardop voorlezen zei hij.
Wim begon te lezen, Beste Henk ik ben erg blij dat jij mijn vrouw het genot kunt geven waar zij zo naar verlangt. Jou pik is iets waar ze in korte tijd helemaal voor gaat en haar veel genot verschaft. Iets dat ik niet kan geven met mijn pikkie. Daarom geef ik jou toestemming mijn vrouw zo vaak te neuken als jij wil. Hier stopte Wim even en keek mij aan met een blik van wat moet ik hier mee. Ik vertelde snel dat ik dit niet wist maar als Wim toestemming gaf ik het wel goed vond. Wim las verder hij begon met een rood hoofd te stamelen dat hij voor Mij Henk zijn pik uit ging pakken en zuigen tot hij op volle sterkte mij daarmee kon neuken terwijl hij toekeek.

Het was voor mij ook nieuw en ik vond het vreselijk geil om te zien hoe Wim aan de pik van Henk zoog. Toen Henk zijn pik goed stijf was moest Wim bij hem gaan staan en kon ik het verschil pas goed zien. Wim had een klein pikkie. Henk neukte mij hard en wild en spoot zijn zaad diep in mijn kutje. Hij trok zijn pik terug en ik pakte hem vast, riep Wim en gebood hem zijn pik schoon te likken. Ik vond dat hij dit met overgave deed. Hierna mocht Wim zich aftrekken en over mijn tieten spuiten. Voor zijn doen was het veel, Henk gebood hem om zijn eigen zaad van mijn tieten te likken.

Henk heeft mij nog een keer geneukt die avond en we spraken af dat hij mij mocht neuken als hij zin had. Wim vond het prima. Wij gingen naar huis en toen we in bed lagen hebben we nog met elkaar gesproken over de situatie. Als ik zo genoot van Henk zijn pik en als ik beloofde dat Wim hetzelfde mocht als hij dan was Wim bereid mij de ruimte te geven om met Henk seks te hebben maar hij wilde mij niet kwijt. Ik wilde Wim ook niet kwijt maar een andere en zeker een grotere pik moest ik regelmatig hebben dat wist ik nu al.

Gr Mia

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8705 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Is mijn man een cuckold geworden 2”

Plaats een reactie