BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jan en Lisa

Lisa is een vlotte meid. Ziet er leuk uit, blond, lange benen fit, kleine parmantige borsten en ronde billen. Ze is mid twintig en sportief. Ze werkt als een recruiter bij een groot IT bedrijf. Jan is een leuke spontane jongen een jaartje ouder dan Lisa. Een hardloper met een lichaam dat daar bij past: dun en pezig. Hij heeft donkerblond haar, en is bijna een kop groter dan Lisa en werkt als financieel adviseur bij een middelgroot administratie kantoor.

Jan en Lisa zijn al weer zo’n 4 jaar samen en hebben afgelopen jaar samen een appartement gekocht aan de rand van de stad waar ze nu lekker comfortabel wonen. Ze hebben het lekker voor elkaar en genieten van hun leventje samen. Qua seks hebben ze niets te klagen. Jong en fit. En met een behoorlijke passie voor elkaar, bedrijven ze regelmatig de liefde. En af en toe fantaseren ze daarbij. Doen wat rollenspellen, gebruiken een dildo, blinddoek, etc. Niets te kinky, maar gewoon om de spanning er een beetje in te houden. En af en toe kijken ze samen naar wat porno om in de stemming te komen.

Het was op een zondag ochtend in het voorjaar. Lisa kwam thuis van de sportschool en dook meteen onder de douche. Ze had lekker gesport, en terwijl ze zich inzeepte gingen de gedachten aan de haal. Jan zou ook wel zo thuiskomen van z’n rondje rennen. Ze haalde zijn bezwete lichaam in gedachte. Fantaseerde dat hij wat gespierder was. Hij was langer dan haar, dat vond ze fijn. Maar wat breder en krachtiger dat zou ideaal zijn. Het wond haar op om over grotere gespierde mannen te fantaseren. Ze was van plan om er een lekkere zondag ochtend van de maken. Na het douchen, droogde ze zich af toen ze Jan hoorde binnenkomen. Hij kwam de badkamer in op het moment dat ze er net uit wilde gaan. “Hoi lieverd” zei Jan hijgend van het sporten. Ze gaven elkaar een snelle kus. “Ga maar even lekker opfrissen mop,” zegt Lisa. “Dan gaan we daarna wel wat ‘actief’ herstel doen.” Jan lachte en zei dat dat als een uitstekend idee klonk.

Lisa ging alvast op bed liggen en had het idee om samen met Jan naar wat motiverende seksfilmpjes te kijken. Ze pakte de tablet en navigeerde naar hun favoriete website. Ze scrolde wat, bekeek vluchtig wat filmpjes tot ze er een had gevonden die haar wel spannend leek. Iets wat wel eens als fantasie was besproken, maar nooit echt op door was gegaan.

Jan was inmiddels opgefrist en kwam naakt de slaapkamer in. “Hey, wil je een filmpje kijken?” vroeg hij wijzend naar de tablet. “Ja, ik dacht laat ik eens wat nieuws opzoeken voor ons.” Antwoordde Lisa. Jan ging naast haar naakte lijf liggen en beide draaide ze zich op hun buik om samen naar het filmpje te kijken dat Lisa had uitgezocht.

De film begon met een man en een vrouw. Een stel dat blijkbaar onderweg was naar een hotel. De man was aan het filmen. De vrouw was er sexy gekleed. Blijkbaar wisten ze waar ze naar toe moesten want aangekomen bij het hotel liepen ze meteen door naar de juiste kamer. De vrouw in kwestie klopte zenuwachtig op de deur. Een grote gespierde donkere man deed open. Er werd gegroet en de man en de vrouw liepen naar binnen. Al daar aangekomen nestelde de man zich op een stoel in de hoek van de kamer met zijn kamera en filmde vervolgens hoe zijn vrouw de grote man omhelsde en zoende. Terwijl het filmpje verder speelde, gleed de hand van Jan over de rug van Lisa, naar haar billen. “Hmmm” kreunde Lisa zachtjes.

De vrouw zat nu gehurkt voor de grote man en had de enorme donkere half slappe penis van de man in haar handen. Ze trok hem met twee handen af, haar ogen gefixeerd op de grote eikel. Even later had ze hem in haar mond en deed haar best om hem goed te pijpen. De hand van Jan gleed verder over de billen van Lisa achterlangs richting haar kutje. Automatisch spreidde Lisa haar benen iets. Jan begon met het zachtjes strelen van Lisa’s kutje.

Jan leunt met zijn hoofd dichter bij Lisa en vroeg zachtjes: “vind je dit geil om te zien?” “Ja” zei Lisa zachtjes terug. “Zo’n kleine vrouw met zijn enorm apparaat?” “Ja” fluistert Lisa. Lisa draait nu langzaam met haar heup mee met de strelende bewegingen van Jan.

Inmiddels gaat het filmpje verder. De vrouw ligt nu op haar rug en de grote man heeft haar net gelikt. Hij legt haar benen op zijn schouders en richt zijn enorme lul op haar kale kut en begint haar te neuken. Op dat moment schuift Jan twee vingers bij Lisa naar binnen. “Aaaaahhh” kreunt Lisa zachtjes. Maar haar ogen blijven gericht op het schermpje. Jan leunt wat meer opzij en kust Lisa in de nek. Lisa laat zich niet afleiden en is gefixeerd op het filmpje en het tafereel wat zich daarop afspeelt.

De grote man trekt zich terug en gaat liggen op zijn rug. De vrouw begint zijn pik af te zuigen alvorens ze hem bestijgt en zich volledig over de enorme lul laat zakken. Ze berijdt hem als een bezetene en is in extase. Ze bereikt haar climax onder aanmoediging van haar man die onverminderd door filmt.

Jan heeft nu meer aandacht voor het lichaam van Lisa dan voor het filmpje. Hij kust haar nek en gaat vervolgens over haar rug naar beneden. Kust haar billen en likt haar bilspleet tot hij bij haar kutje is. Lisa doet haar heupen wat omhoog zodat hij er bij kan zonder dat haar blik van het scherm afgaat. Jan likt haar lippen en klitje. “hmmmmm,” kreunt Lisa weer zachtjes.

Wat Jan niet ziet op het filmpje is dat de grote man ondertussen de vrouw op z’n hondjes aan het neuken is en dat hij bijna klaarkomt. Lisa wordt nog geiler van het zien hoe de grote man met zijn grote donkere pik de kut van de vrouw volspuit. Maar het filmpje is nog niet afgelopen. Ondertussen maakt Jan erg grondig werk van zijn bef kunsten en dat laat Lisa niet onberoerd. Ze zit al bijna tegen haar eerste orgasme aan dankzij Jan’s werk en het geile avontuur van het filmpje.

De grote donkere man stapt achter de vrouw vandaan, zijn pik glimmend van het geil en zijn eigen zaad. Lisa ziet hoe het zaad uit de openstaande kut van de vrouw druipt als haar man dichterbij komt met de kamera om het resultaat te filmen. Dan hoort ze de donkere man zeggen: “Jouw beurt” tegen de man van de vrouw. De man geeft de kamera af aan de donkere man die het filmen overneem en kruipt onder de druipende kut van zijn vrouw. Dit maakt Lisa zo enorm geil dat ze klaarkomt op de mond van Jan. Ze schud en siddert van haar orgasme en bij het zien dat de man van de vrouw haar volgespoten kut schoonlikt.

Jan komt omhoog en gaat weer naast haar liggen, zijn mond en kin nat van haar kut. Lisa geeft hem een lange heftige tongzoen. Jan kijkt naar het filmpje en ziet dat de man van de vrouw de laatste restjes zaad uit de kut van de vrouw opslurpt. “Oh.” zegt hij. “Maakte dit jou zo geil?” “ja” zegt Lisa schoor. “Het voelde onwijs ondeugend en….. ik kan het niet goed uitleggen. Het maakte me gewoon super geil.”

Op het filmpje speelt zich de laatste scene af. De vrouw bedankt haar man met een tongzoen en zei tegen haar man dat ze haar “Bull” ook moest bedankten. De “Bull” richte de kamera op de man. De man sprak in de kamera: “Dank je dat je mijn vrouw hebt geneukt en volgespoten en dat ik haar mocht schoonmaken.” De vrouw antwoordde: “Misschien moet je hem ook even schoonmaken?” De man trok een gezicht. Maar boog voorover om de inmiddels slappe lul van de grote man schoon te likken. “Oh” zegt Jan. terwijl het filmpje stopt. Lisa draait zich naar hem toe en zoent hem.

“Dus jij werd geil van dat filmpje?” Vraagt Jan, Lisa haalt schaapachtig haar schouders op en glimlacht. “Ok” zegt Jan. Hij staat op en loopt naar de kast en pakt hun grootste dildo. Hij is niet zo groot als die van de man in het filmpje maar toch. Hij loopt terug naar Lisa an knielt op het bed naast haar. “Dus laten we zeggen dat er nu een grote kerel hier is die jou gruwelijk gaat neuken en tot aan je kruin gaat volspuiten.” zegt Jan. En hij glijd met de dildo over haar venusheuvel, buik en borsten naar haar gezicht. Lisa gaat op haar knieën zitten. “Dan wil hij vast dat ik zijn grote pik in mijn mond neem” zegt Lisa geil. Ze pakt de dildo van Jan en terwijl ze Jan aankijkt, neemt ze de de dildo in haar mond en begint die gulzig te pijpen. Jan kijkt gebiologeerd toe. Terwijl Lisa de dildo afzuigt gebaard ze dat Jan op de stoel in de hoek moet zitten. Jan schuifelt met tegenzin van het bed af en gaat op de stoel zitten. Zijn pik is snoeihard en terwijl hij kijkt hoe Lisa de dildo afzuigt trekt hij zichzelf langzaam af.

“Ik denk dat zijn pik wel hard genoeg is nu” zegt Jan. Lisa trekt met een plop de dildo uit haar mond. Ze schuit naar de rand van het bed richting jan en gaat op haar rug met opgetrokken wijde benen liggen zodat Jan goed zicht heeft op haar kut. Lisa brengt de dildo naar haar kut en duwt hem voorzichtig naar binnen. Steeds wat verder tot hij helemaal in haar kutje zit. Dan begint ze zichzelf langzaam met lange halen te neuken. “Neuk die geile pik,” moedigt Jan aan. Lisa is zichzelf nu stevig aan het neuken met de dildo. Ze houd haar ogen dicht en hijgt zwaar en kreunt af en toe wanneer ze de dildo extra diep in zichzelf stoot.

Jan trekt zich ondertussen sneller af. Opgegeild door de aanblik van zijn Lisa die zichzelf aan het neuken is. “Ik denk dat hij wel een ander standje wil,” stelt Jan voor. Lisa opent haar ogen en trekt de dildo uit haar kut. Ze gaat op haar handen en knieën met haar gezicht naar Jan. Ze kijkt hem aan terwijl ze de dildo weer in haar mond neemt. Jan zijn ogen worden wijder als hij toekijkt hoe Lisa haar eigen kut sappen likt van de dildo. Lisa smakt en na een paar minuten de dildo weer gepijpt te hebben kijkt ze Jan weer aan: “Ik denk dat je hem even moet helpen om mij van achter te neuken.” Jan springt op van zijn stoel pakt de dildo van Lisa over en kruipt achter haar. Lisa leunt op haar ellebogen en steekt haar kont omhoog. Jan neemt plaats achter haar kont en brengt de dildo weer naar haar kutje en begint haar te neuken. Lisa kreunt “Ja neuk met je grote pik.” Jan doet zijn best om Lisa zo goed mogelijk te neuken met de dildo. “Ik wil je nu neuken” zegt Jan bijna smekend. “Nee”, kreunt Lisa. “Hij moet mij eerst klaar neuken en in me spuiten.” hijgt ze. “Je kan hem helpen door me te likken!” “Je wilt dat ik je klitje lik terwijl hij je neukt?” vraagt jan iets onzeker. “Jaaaaaaah oh jaa” kreunt Lisa, geil van het idee.

Lisa gaat weer op haar rug liggen. Jan probeert haar te neuken met de dildo terwijl hij haar klitje begint te likken. Lisa kreunt en gaat helemaal op in het spel. “Zo geil dat jouw gezicht zo dicht bij die vreemde lul in mijn kut zit.” Jan voelt zich aangemoedigd door Lisa’s geilheid. Het wind hem ook op. Jan doet zijn best om Lisa goed te likken en haar klaar te laten komen. Door de neuk bewegingen en de draaiende kont van Lisa raakt zijn tong soms de dildo aan. Het wind hem op. Het is ondeugend. Hij laat steeds vaker zijn tong over de schacht van de dildo glijden en wisselt nu af tussen de dildo en de kut van Lisa. “Lik je zijn pik?” vraagt Lisa hijgend. “Hmmmmjaa” kreunt Jan met een mond vol kut en dildo. “Fuck” zegt Lisa. “Neem hem helemaal in je mond” roept ze uit. “Proef mijn kut op zijn pik!” Jan aarzelt even maar trekt dan de dildo uit Lisa’s kut en brengt hem naar zijn mond. Lisa leunt op haar ellebogen omhoog om te zien hoe haar Jan de dildo gaat pijpen. Jan likt de eikel met het puntje van zijn tong. “Zuig hem af” beveelt Lisa. Jan zuigt de eikel van de dildo naar binnen en begint te pijpen. De aanblik dat Jan de pik pijpt die haar zojuist heeft geneukt maakt haar nog geiler dan ze al was. “Neuk me weer!!” commandeert Lisa. Jan haalt de dildo uit zijn mond en duwt hem weer bij Lisa in d’r openstaande kut naar binnen. “Blijf me likken” kreunt Lisa. Jan doet zijn best om Lisa met de dildo te neuken en haar gelijktijdig goed te likken.

“Spuit me vol” Kreunt Lisa. Jan ramt de dildo hard in en uit haar kut. “Hij gaat komen” roept Jan. “Jaaaaahaaa…..zuig op m’n klitje” Smeekt Lisa. Jan gaat verder en zuigt op haar klit. “Hij komt,” roept Jan. “Ik ook,” kreunt Lisa. En voor de tweede keer heeft Lisa een sidderend orgasme. Jan blijft haar klitje nog even likken terwijl hij Lisa nu heel langzaam neukt met de dildo. Uitgeput hijgt Lisa na van haar orgasme. Haar benen en armen liggen slap op het bed.. De dildo zit nog in haar kutje. “Lik je hem schoon?” vraagt Lisa nahijgend van haar orgasme? Jan is zo geil van het spel dat hij alles zal doen wat Lisa vraagt. Hij trekt voorzichtig de dildo uit de gevoelige kut van Lisa. Hij is nat van haar geil. Jan zit op zijn knieën en neemt voor de tweede keer de dildo in zijn mond. “Maak hem maar goed schoon,” beveelt Lisa. De pik van Jan staat fier omhoog terwijl hij de grote dildo afzuigt en schoonlikt. Lisa kruipt naar de pik van Jan. Ze streelt zijn ballen en begint langzaam zijn pik af te trekken. “Vond je het geil om mij te zien neuken met een andere pik?” “hmmmmmwjoh” zegt Jan met zijn mond vol. Lisa likt zijn glanzende eikel. “En vond je het een geil idee dat een andere man zijn zaad in me spuit?” Jan knikt. “Je bent een geil mannetje met de pik in je mond die me net heeft volgespoten.” “Ik voel hoe zijn zaad uit mijn kutje druipt” zegt Lisa en neemt de nu op springen staande pik van Jan in haar mond. Jan staat op knappen en haalt de dildo uit zijn mond om te kreunen. Met één hand wil hij Lise d’r hoofd vastpakken om in haar mond te neuken. Maar Lisa slaat zijn hand weg. “Nee, jij moet je concentreren om zijn grote lul. Zuigen!” commandeert ze. Jan neemt onderdanig de dildo weer in zijn mond. Lisa kijkt omhoog en ziet hoe Jan de dildo diep in zijn mond probeert te nemen. “Ik wil dat je in mijn mond spuit met die pik in de jouwe” zegt ze geil en gaat verder met pijpen. Dan komt Jan klaar. Hij kreunt hevig maar het geluid word gesmoord door de dildo in zijn mond. Lisa voelt Jan z’n zaad opborrelen vanuit zijn ballen. Hij komt heftig klaar en spuit zijn hete zaad in haar mond. Het is heel veel en Lisa krijgt het niet allemaal weg. Veel loopt langs haar mondhoeken. Als Jan met zijn schokkende lichaam de laatste druppels zaad in Lisa d’r mond spuit, laat hij de dildo uit zijn mond en op het bed vallen.

Lisa en Jan liggen uitgeput naast elkaar op bed. ze kijken elkaar aan. “Dat was heftig” begint Jan. Lisa knikt. “Ik wist niet dat je dit zo geil vond” gaat Jan verder. “Ik ook niet” zegt Lisa. “Maar het was echt super geil.” Jan kijkt even bedenkelijk. Lisa kijkt bezorgt. “Ben ik te ver gegaan?” “Nee hoor” stelt Jan haar gerust. “Ik vond het ook super geil. Het is alleen dat ik dit niet van mezelf verwacht had.” “Wat niet?” vraagt Lisa. “Dat ik geil wordt van het idee dat jij een grote kerel naast mij hebt en dat ik jullie hulpje ben.”

Lisa komt tegen Jan aanliggen. “Het was maar een rollenspel toch?” zegt ze. “Jawel, maar dit was wel eentje die echt super geil was.” zegt Jan. “Misschien moeten we sommige fantasieën in de praktijk brengen?” Lisa geeft hem een zoen en zegt “wie weet.” “Kom we gaan weer douchen. We hebben nog de hele dag.”

XXL – Glazen en dubbele dildo’s vind je in de webshop – Check!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15262 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Jan en Lisa”

Plaats een reactie