BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dit had ik niet van onze vriendin verwacht.

“Misschien wel handig om eerst het verhaal Ellen’s genezing en de vervolg verhalen te lezen, zodat je weet hoe het allemaal is gekomen.”

Mijn naam is Ellen. Ik ben 63 jaar en sinds een jaar of acht weduwe. Ik heb na het overlijden van mijn man een hele tijd in de put gezeten. Ik had nergens zin in. Ik werd bovendien veel geplaagd door hoofdpijn. Ik lag maar een beetje op de bank, totdat iemand mij aanraadde om een hond te nemen. Dan moest ik er wel op uit om hem uit te laten en op die manier had ik ook afleiding en aanspraak. Ik besloot naar het asiel te gaan en daar zag ik een 3 jarige zwarte Labrador. Het was een reu. Dat had men mij aangeraden, omdat je dan geen gedoe had met loopsheid en mogelijke ongewenste nakomelingen. De vorige eigenaar had hem Blue genoemd en ik besloot dat maar zo te houden. Blue bleek een lief, aanhankelijk en levenslustig dier. Ik liet hem regelmatig uit en ik begon me daardoor ook weer wat fitter en vrolijker te voelen. Totdat er een keer onverwacht iets gebeurde. Ik kwam uit de douche en had slechts een handdoek omgeslagen. Een oorbel viel op de grond en ik ging op handen en knieën achter het ding aan om hem op te rapen. Toen had mijn hond Blue, mij besprongen alsof ik het eerste de beste teefje was. Ik had hem al wat vaker met een stijve pik gezien, waarbij zijn rode punt tevoorschijn kwam. Ik probeerde van alles om onder hem uit te komen, maar het mocht niet baten en op een geweldige manier werd ik door hem geneukt. Nee gedekt. Eerst schaamde ik me rot en voelde ik me vies, maar ik was ondanks mijn verzet heerlijk klaar gekomen. Daarna was het hek van de dam en liet ik me geregeld door hem dekken, waarbij hij zowel mijn kutje, als mijn kontje vol spoot. Heel vaak kwamen we vast te zitten. Zijn knot zat dan minutenlang in mij vast, kwamen kont aan kont te staan. Later had ik op mijn uitlaatrondje Martin ontmoet (lees Ellen gaat maar door 1 en 2) waarmee ik ook geile avonturen met zijn hond en Blue beleefde.
Tot zover de voorgeschiedenis.

Ik was de hele dag al geil. Ik had me al een keertje klaar gevingerd. Dat luchtte maar heel eventjes op. Ik moest meer. Blue had het kennelijk ook in de gaten, want hij liep de hele tijd met zijn grote rode pik om mij heen. Ik ging naar de slaapkamer en kleedde me uit. Toen ik helemaal naakt was, ging ik op handen en knieën gebukt over de rand van het bed liggen. Ik riep de hond en hij kwam al aangerend en duwde zijn natte snuit tussen mijn billen. Hij begon mijn spleet te likken. Van onder naar boven. Door mijn kut. Door mijn bilnaad. Ik mijn kutje met zijn lange tong. Een siddering ging door mijn lijf. Ik lekte alweer als een bezetene. Zo nu en dan ging zijn lekkere tong zelfs in mijn achteringang. Zo noem ik mijn anus sinds ik daar al meerdere keren een lul (hond en man) heb mogen ontvangen. Vroeger moest ik niets van anaal hebben, maar nu ben ik eraan verslaafd.

De hond ondernam diverse pogingen om me te bestijgen. Hij kroop op mijn rug en gleed er dan weer af. Zo nu en dan voelde ik zijn dikke rode punt tussen mijn schaamlippen en soms even in mijn kringspier, maar hij was nog te onstuimig om raak te stoten. Ik wist inmiddels wel dat hoe langer het duur, hoe wilder hij me uiteindelijk zou neuken. Daar was ik naar op zoek. Ik wilde als het ware door hem verkracht worden. Dat gaf me het hoogste genot. Ik besloot hem dus te teasen en kroop op handen en knieën door de slaapkamer. Vandaar de gang in. Ik woon in een appartement, dus er zou niet zomaar iemand naar binnen kunnen kijken. Ik voelde me volkomen vrij in al mijn geilheid. Hijgend kroop Blue steeds weer op mijn rug. Ik had al gezien van zijn pik harder en groter dan ooit was geworden. Het voorvocht lekte uit zijn pik.

De hond werd helemaal gek van geilheid en kroop op mijn rug met zijn poten op mij heupen. Hij kraste over mijn rug en heupen, maar het deed me goed, Ik vond een beetje pijn geen bezwaar. De krassen in mijn vel hoefde ik aan niemand te verklaren, aangezien ik geen relatie had. Hij trok me onder zich en daardoor kwam zijn pik steeds dichter bij het doelwit. Ik voelde zijn hete punt al tussen mijn billen. Precies zoals ik het vandaag wilde, Ik wilde dat hij mijn kontje zou nemen en uitwonen. Extra pijn.

Plotseling stootte hij raak. Zijn pik schoot in mijn kringspier en zonder genade stormde hij naar voren en vulde mijn anus in 1 keer met zijn grote hete harde lul. Met een klap knalden zijn ballen tegen mijn kutje. Heerlijk vulde hij mijn darmkanaal volledig. Wild en in een razend tempo begon hij me te neuken. Zo kan alleen een hond je neuken. Dat doet geen man hem na.

Hij ramde zijn grote pik in en uit mijn kontje. Telkens mijn kringspier oprekkend. Ik werd heerlijk door hem genomen, alsof ik werd verkracht. Stiekem fantaseerde ik wel eens dat ik op weg naar huis op een donkere parkeerplaats stopte, omdat ik moest plassen en dat ik daar dan door meerdere geile mannen werd overweldigd en verkracht. Zoveel mannen dat ik de tel kwijt raakte, maar ik genoot met volle teugen. Allemaal spoten ze mijn kutje en kontje vol, tot het zaad uit al mijn gaten lekte. Maar dat zal wel een fantasie blijven.

Ondertussen lag ik op handen en knieën in de gang van mijn appartement. Blue neukte als een razende mijn kontje. Ik genoot met volle teugen en opeens voelde ik een siddering door mijn hele lijf gaan. Ongecontroleerd begon ik vanuit mijn schaamstreek te trillen en kwam klaar als nooit tevoren. Vroeger had ik nooit gedacht dat je een orgasme zou kunnen krijgen van anale sex. Nou mooi wel dus en het lijkt wel of het nog intenser was dan wanneer je vaginaal geneukt werd. Ik denk dat mijn voorkeur inmiddels wel bij een anaal orgasme ligt.

Blue bleef onverminderd door neuken terwijl ik de sensaties door mijn lijf voelde razen. Aan zijn stoten voelde ik dat Blue ook klaar ging komen, want hij begon zo diep in me te stoten alsof hij helemaal in mijn kont wilde kruipen. Ik wist inmiddels wel wat dat betekende. Hij probeerde zijn knot bij me naar binnen te duwen. Ik voelde zijn verdikking tegen mijn kringspier duwen. Die was al zo soepel geworden dat het een kwestie van tijd was voor hij erin zou glijden. Ik ontspande en ineens zat de bal erin. Niets is met dat heerlijke gevoel te vergelijken. Ik zeg: “Dames. Als je ooit eens een geile ervaring wilt beleven, laat je dan eens goed neuken door een hond. Geloof me. Als je dat een keer ervaren hebt, dan wil je dat het liefst meerdere keren per dag beleven. Je man kan dan wel wel opkrassen, want meer heb je niet nodig. Onbegrijpelijk dat ze dit verboden hebben. Ik denk dat de mannen zich hierdoor bedreigd voelen.”

Meteen nadat de knot erin zat, voelde ik zijn hete zaad in stralen mijn darmkanaal in schieten. Golf na golf schoot hij bij me naar binnen.
Ondertussen golfde het genot ook door mijn lijf en ik kon me niet meer beheersen. Terwijl Blue zijn zaad in mij schoot gilde ik het uit van genot. “Oooooooooooooooooooohhhhhhhh. Toe dan spuit me vol! Aaaaaaaaaahhhhhhh! Ooooooooooooooohhhhhhh!
Plotseling vloog de voordeur open en ontwaakte ik ruw uit mijn geile roes. Ik keek omhoog in het verbaasde gezicht van Henk. Ik zag dat hij het tafereel voor hem scande en in zich op nam. Hier lag ik poedelnaakt. Op handen en knieën met Blue op mijn rug terwijl zijn pik en knot nog vast zaten in mijn kont.

Ik wilde wel onder de grond kruipen. Ik wist niet wat te doen. Ik schaamde me kapot. Wat moest hij wel niet van me denken. Henk en zijn vrouw Marga waren vrienden van me. Ze hielpen me altijd met van alles en nu lag ik hier zo. Ik begon te huilen: “Ooooohh. Henk. Ik schaam me zo. Dit had mijn geheim moeten blijven.”
Ik zag dat Henk begon te glimlachen en hij bekeek het tafereel voor hem eens aandachtig. Hij zei: “Marga en ik vonden je al zo opgeknapt sinds je die hond in huis hebt. Als ik dit zo voor me zie, is dat vast niet de eerste keer. Dit moet al heel lang aan de gang zijn.” Ik knikte beschaamd en zei: “Wat vind je nu van me? Ik weet niet waar ik het heb. Wil je aub je vrouw niets vertellen?” Hij kwam dichterbij en ik zag dat hij een bobbel in zijn kruis begon te krijgen. Hij ging op zijn hurken zitten en keek eens goed over mijn hele lichaam en vooral aan de achterkant waar Blue nog steeds op mijn rug lag en zijn knot vast in mijn kont.

Hij zei: “Hij zit in je kont. Vind je dat lekker?” Ik knikte weer beschaamd. Hij zei: “Ik ben ook gek op kontje neuken, maar Marga niet zo. Als wij een overeenkomst kunnen sluiten, dan beloof ik je dat ik haar niks zal vertellen.” Ik begreep meteen waar hij heen wilde en ik zei: “Ik doe alles, als dit maar niemand te weten komt.”
Ik zag dat Henk zijn broek uit deed en toen kwam er een lekkere stijve pik tevoorschijn. Niet te groot, maar ook niet te klein of zo. Wel mooi recht en slank.

Hij ging op zijn knieën voor me zitten en zei: “Pijp me eerst maar eens even en gebruik flink wat spuug zodat hij lekker glibberig wordt.” Ik begon hem flink te sabbelen en door het formaat kon ik hem helemaal in mijn mond nemen. Ik deed mijn best en kennelijk vond hij het wel lekker, want hij begon erbij in en uit mijn mond te stoten. Ondertussen lag Blue nog op mijn rug met zijn pik nog in mijn kont. Toen zei hij: “Het wordt tijd om eens een lekker kontje te neuken.” Ik zei: “Dan moet je nog even wachten, want mijn kontje is nog bezet.” Henk zei: “Dat geeft niet, want ik sluit gewoon achteraan.”
Ik had eerst geen idee wat hij bedoelde, maar ik zag dat hij achter Blue ging zitten en flink in zijn hand spuugde,

Hij rommelde wat onder de staart van Blue. Kennelijk was hij bezig om de anus van de hond wat glad te maken en op te rekken. Ik hoorde hem zeggen: “Zo Blue. Als je zo graag een kontje neukt, dan moet je er zelf ook tegen kunnen om in de holletje geneukt te worden. Dat werkt bij mij ook zo. Geven en nemen.” Toen voelde ik dat Blue probeerde om nog dieper in mijn kont te kruipen, maar wellicht leek dat maar zo, Ik voelde wel dat ik naar voren werd geduwd. Kennelijk doordat Henk de hond in zijn kont penetreerde, Ik hoorde een diepe zucht van Blue in mijn nek en ik voelde hoe zijn tong op mijn rug begon te lekken. Toen voelde ik hoe Henk langzaam begon te stoten.

Hij stootte in en uit de kont van de hond, die daardoor steeds tegen mijn kont werd geduwd, waardoor ik zijn pik en knot in mijn kontje voelde schuiven. Ik vond het heerlijk. Henk begon het tempo op te voeren en harder te stoten. Kennelijk vond Blue het ook lekker, want hij begon steeds harder te hijgen en te kwijlen. Mijn hele nek en rug werden er nat van, Ik voelde weer een orgasme opkomen en riep: “Ga door Henk. Harder. Jullie mogen mij kapot neuken.” Ik hoorde hoe Henk begon te grommen. Blue zat volgens mij ook tegen een orgasme aan, want hij begon zijn kenmerkende jankende en piepende geluid te produceren. Dat deed hij altijd als hij klaar kwam. Toen voelde ik dat hij mijn darmkanaal begon te vullen met zijn zaad. Straal na straal spoot hij bij me naar binnen.

Ik hield het ook niet meer en kwam wederom klaar. Ik riep: “Oooooooohhhhh Henk. Ik kom weer. Wat lekkerrrrrrrrr!” Ik voelde Henk als een wilde van achteren tegen Blue stoten en met een brul kwam hij ook klaar. Ongecontroleerd stootte hij nog een aantal keren totdat hij zijn zaad in de kont van de hond had geloosd. Hij viel voorover op de rug van Blue zodat ik nu twee mannen op mijn rug had liggen. Na een tijdje kwam Henk weer wat overeind en trok zijn lul uit de kont van Blue, die nog altijd vast zat.
Henk kwam naast me liggen en zei met een voldane glimlach: “Zo meisje. Dat was me nog eens een verrassing zeg. Dit moeten we vaker doen. De volgende keer doen we het andersom. Ik eerst in jou kontje en Blue in de mijne.”

Ik moest nog even aan deze nieuwe situatie wennen, maar ik had wel in de gaten dat er zich nu allerlei nieuwe kansen voor deden. Ik zei: “Ik wist eerst niet waar ik het zoeken moest toen je me zo ineens betrapte, maar zolang je Marga maar niets verteld, vind ik het prima. Ik wil best wel vaker met jullie mannen spelen,”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 33027 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Dit had ik niet van onze vriendin verwacht.”

Plaats een reactie